Találatok a következő kifejezésre: Megcsalásnak számít, a barátnőm a (8 db)

Megcsalás ha a barátnőm egy fesztiválon megadta másnak a számát?

Õszintén ő maga mondta el miután hazaért, de Nem is említett engem a srácnak. Nektek ez hogy esne? Még van 4 nap a fesztiválból...és én csak a 4. nap csatlakozok hozzájuk, addigra elvisz a gyomorideg...

Legjobb válasz: Részeg volt? Nem véletlenül vallotta be.Megtehette volna h egyszerûen nem szól.

Részeg volt? Nem véletlenül vallotta be.Megtehette volna h egyszerûen nem szól.
Nekem attól függne, hogy milyen szándékkal csinálta.
Na vajon miért adta meg?! Megcsalás szagot érzek!
te is tudod, hogy az, és nem csak a számát adta meg neki, hanem minimum volt vmi smaci tapi, leszopta stb.
utolsó ! DETTO! szakíts vele, csak rosszabb lesz! pár okosnak itt elfogadhatod a véleményét " LÉGY KÖVETKEZETES" meg a fa**m...ezek. Aztán a végén jól ráb**l:D Az ilyen emberekbõl akik mindent a hatalmas eszükkel akarnak megoldani, általában úgy nézik õket hülyére ahogy akarják!
Milyen könnye osztja mindenki az észt, fõleg az elsõ oldalon lévõ válaszolók között... látatlanul és ismeretlenül kijelentitek, hogy igen, 100% történt valami. Ezt nem tudhatjuk. És mondom mindezt úgy, hogy önmagában az, hogy ezt elmondta neked, még nem feltétlenül jelent õszinteséget. Ha társaságban van, ahol más is jelen volt, elmondhatta azért is, nehogy mástól tudd meg, mert az úgy már tényleg lebukás. De ismétlem, ennyibõl bármilyen következtetést is levonni, és kinyilatkoztatni, hogy igen, márpedig ez és ez történt... ritka eltévedt pöc¹ök vagytok. Nálunk fordított helyzet van, barátnõm megérti, hogy vannak lány barátaim, nem tart a nyakamon pórázt. Eleve nem egészséges párkapcsolat az, ahol csak akkor érzed magad biztonságban, ha senki más nincs a közelében. Számot megadni, barátkozni, ez még semmit nem jelent. És igen, lehetett ott megcsalás, csakhogy ezt ennyibõl, interneten és látatlanul bíráskodva kimondani nem lehet. Ha nem a társaság többi tagja miatt félt, hogy tõlük tudnád meg, és tényleg õszintén, önszántából szólt neked, akkor szerintem nem lesz okod aggódni.
14/14 ez mind szép is jó, mondhatni neked volt a legdiplomatikusabb a kérdésed! De szerintem nem vitte elõrébb a srácot:D Nem mindenki olyan, hogy jajj drágám most akkor elkezdek ám veled kódokat fejteni, mert én okos vagyok nem egy bunkó hülye gyerek, neked ez lehet beválik , de szerintem egy normál férfi ezekre rohadtul nem ér rá. És ahogy fogalmaztad nõi barátaid vannak ami nagyon ritka, egy normál férfi megdugja csak õket és ennyi:D szóval joggal mondod, hogy eltévedtek vagyunk, de ennyibõl mi is, hogy te! és kinek lenne igaza? relatívan senkinek.
*válaszod.
Egyáltalán nem biztos, h megcsalt, de ha már adogatja a számát más pasiknak, akkor elõbb-utóbb tuti meg fog. Lehet, hogy fél éve, lehet, hoyg még több idõ múlva, de garantáltan. Tapasztalatból mondom, nem csak én jártam így, hanem a csaj ismerõseim viselkedését megfigyelve is gyakorinak látom az ilyen helyzeteket.
dejó, hogy nincs bnõm :D már el is felejtettem az ilyen gondokat :D
azt írtad tavaly is ez volt...akkor egyértelmû. kérdés miért tette ez megint? már akkor is majdnem szétmentetek de õ megtette újra...jó nem égbe kiáltó bûn, csak telefonszám de akkor is. Gondolom megkérted hogy többet ne tegye. Bár mellette szóljon hogy elmondta neked. Cinkes.. rátok férne egy kiadós beszélgetés
legyél következetes. gondolom a múltkori eset után valamit megbeszéltetek, ha még 1x ez elõfordulna. azt tarts be. aki nem következetes azt nevezik más néven papucsnak.
Nem.
Hát nem tudom... ha magamból indulok ki, akkor simán elképzelhetõ, hogy csak barátkozás célján adnám meg a számom valakinek, aki szimpatikus egy ilyen helyen... mert azért elég ritka ott értelmes embert találni... bár manapság már sehol sem könnyû. De persze én egyedi vagyok és talán senki más sem olyan õszinte, mint én, így az, hogy magamból indultam ki jelen helyzetben valószínûleg téves és nem illik a te történetedre.
A kérdező hozzászólása: Csak haverkodni szokott, tavaly is eljátszotta ugyan ezt bár akkor úgy volt hogy szakítunk is, de nem mert megoldottuk a problémákat... de valahol belül még is piszkálja a csõröm, mert én fordított helyzetben én nem csinálnék ilyet. (2éve vagyunk együtt)
Olyasmiszagú. Figyelj oda rá, ha olyan, akkor meg rakd ki, mint a macskát szni.
Õszintén? Milyen céllal adta meg? Ha csak jó fejnek tartja mert összehaverkodtak, de nem akar tõle semmit akkor nem csinálnék semmit, attól, hogy együtt vagytok még lehetne fiú barátai. Amúgy is alapjába véve nálam ez MÉG egyáltalán nem esik a megcsalás kategóriába. Persze, ha nem csak barátkozni szeretne vele, vagy nem csak barátkozás szándékával adta meg neki a számát, akkor kidobnám, ugyanis aki megadja másnak a számát, mert bejön neki, akkor csak idõ kérdése mikor történik több.
Te ismered a barátnõdet, és te tudod kivel mennyire közvetlen.Ha tudtok, máskor menjetek együtt fesztiválozni mind a négy napra, és vagy nem lesz ez, vagy meglátod, hogy túlreagálod a dolgot.

Megcsalásnak számít, ha a barátnőm a haverjaival flörtől messengeren? S szeret akkor engem?

s olyanokot ír neki, hogy mikor dugtál utoljára s kívánod-e s kemény-e a karkad? S szerethet ez ilyen csaj engem? Pedig úgy látszik kívülr?l, hogy nagyon ragaszkodik s szeret.

Legjobb válasz: Hát érdekes egy helyzet, az biztos. Megcsalásnak az számít, amit te érzel annak. Van, akinek egy csók is megcsalás, van, akinek a félre kefélés sem az. Nem csak poénkodnak? Biztos, hogy komoly? Az biztos, hogy én nem venném jó néven a páromtól...

Hát érdekes egy helyzet, az biztos. Megcsalásnak az számít, amit te érzel annak. Van, akinek egy csók is megcsalás, van, akinek a félre kefélés sem az. Nem csak poénkodnak? Biztos, hogy komoly? Az biztos, hogy én nem venném jó néven a páromtól...
Hát ha ez nem csak poén(bár annak is rossz) akkor elég gáz a bnõd.Nem megcsalás, de oltári bunkóság!Mondtad már neki hogy hagyja abba?
az én barátnõm is ezt csinálta, egy másik sráccal irkáltak egymásnak olyanokat hogy jó lenne ha együtt lennének, meg hogy kivánják egymást, meg szerelmesek egymásba, meg minden ilyen perverz témát hogy majd dugni fognak meg fele vannak éppen izgulva, meg hogy mire izgulnak fel. elég egyszerü volt rájönni mivel az összes beszélgetésüket automatikussan lementette a gép. bögtem is eleget.tegyük hozzá hogy a srácnak is barátnõje van, csak hogy õ nem a saját barátnõjébe volt szerelmes hanem az enyémbe. nem értem mért nem lehet ezt tisztázni hogy szia másba vagyok szerelmes nem akarlak becsapni, de nem ezt tették hanem aljas modon. szerintem hagyd ott a csajt amig még nem tesz téged lelkileg teljesen tönkre. jah és attol még szerethet engem is szeretett a csaj csak ugy tünik mást mégjobban és nem belém volt szerelmes soha hanem belé.
Szia!Vagy komolytalan a barátnõd, vagy imád pasizni!Szerintem ez beteges hülye dolog!Mond meg neki hogy ez nem tetszik neked, s ha nem hagyja abba akkor add vissza neki s meglátod hogy fog majd reagálni.Ha eleiben nem is fogja zavarni vagy csak úgy fog tenni hogy nem zavarja, hidd el, lehet egyszer majd azt fogja mondani hogy hagyd abba, erre meg a válaszod az legyen, hogy oké, abba hagyod ha õ is.Mond meg neki a véleményedet.Ne hallgass s tûrj!Nem normális amit csinál!Kérdezz rá mit akar, miért irkál ilyen nem normális dolgokat más pasiknak.Sok sikert!
sztem ettõl még szerethet téged, a kérdés csak az hogy te hogy szeretheted õt? szerintem egybk szexhiánya van azért csinálja. izéld meg jól. de komolyan.
Na igen a barátnõdben ott van egy jó adag kurva, vagy hülye mint a föld de mindegy is, te is jó emberismerõ lehetsz hogy ilyet választottál, mindenesetre próbálj meg hatni rá, bár nem hiszem hogy sikerül. Azért tegyed próbára és legközelebb csetelj vele te kíváncsi vagyok ha kérdezed hogy van e barátod és szereted-e akkor letagad vagy mi? És legközelebb ha megdugod szerezz be szado kellékeket, fenekeld el keményen és káromkodj bele a fülébe minden disznóságot, és élvezz az arcára lehet hogy csak ez hiányzik neki!
Sajnos ugy látom nem vagyok egyedül, nekem a férjem csinálja ugyanezt és még pár dolgot amire én is rájöttem.Sexchat, párkeresõ, messenger és még ki tudja mi amitmég én sem tudok.Elején nállunk is csak a messengeren kezdte , mikor rákérdeztem letagadta , mikor mutattam ami az elmentettek között volt akkor meg azt mondta , hogy csak azt írja amit a lány hallani akar és õ engem szeret.Most addig fajult a dolog , hogy havonta egyszer feküdt le velem az utóbbi idõben és én már kész vagyok és tanácstalan.Lehet bennem van a hiba?
A kérdező hozzászólása: Megint visszatette a messengerre azt a fiut, akit kitörölt az én kérésemre. Mégsem voltam hatással rá. Fontosabbnak érezte, hogy beszéljen azzal a fiuval, holott tudta, hogy engem megbánt ezzel, minthogy inkább ne okozzon bánatot nekem. S ez már nagy baj. S nem tinikori hülyeség, mert már 25 éves, én 24vagyok. Köszi a kommenteket. Már lassan egy fórum alakul ki. :) S az a legnagyobb baj, hogy nagyon szerelmes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Kiderult, hogy megint visszatette a messengerre. S tudta, hogy nagyon bant engem, s megis fontosabbnak erezte, hogy beszeljen vele, minthogy engem ne bantson meg. Nem tudom dobni, mert nagyon szerelmes vagyok. Olyan rossz. S azt mondja, hogy felakasztja magát, hogyha otthagyom s nem akar akkor már élni. Ezt zsarolásnak is lehet venni. S nelkule is nagyon rosszul ereznem magam. Jaj na...
ha úgy érzed, boldogabb lennél, ha dobnád, akkor dobjad. ezt nem dönthetjük el mi. lehet hogy ez vmi tinikori hülyeség még éretlen kis csitri vagy unatkozik, de biztos, hogy nem szerelmes másba, mert egy szerelmes lány nem így viselkedik a fiúval akit szeret, ügyel arra, hogy az ne nézze kurvának.
A kérdező hozzászólása: De figyelj. Megoldásnek nem jó ez a téglás módszer, mert elveszik abben az egészben a lényeg, a szeretet s a szeretem, ahogy egy elöbbi válaszadó írta, hogy itt már az a kérdés, hogy én tudok-e szeretni ilyen helyzetben. Dobni nem fogom a csajt, mert szeretem s szeret, de nem tudom megértenmi, hogy hogy tud ilyen lenni. Tanácsoljátok, hogy dobjam?...Hm.... De a mai világban van jobb csaj is, mindenik ilyen.
Még ennek ellenére is gáz a csaj.Amúgy meg te se fogd magad vissza ha alakalmad nyílik rá. Ha megdobnak kõvel, dobj vissza egy fél téglát.
A kérdező hozzászólása: Kerdezo: Azt mondja, hogy csak poenkodnak. Nem komolyan dumalnak s nem is akarnak találkozni se semmi közös, csak mint haver, én úgy látom. De mégis, kicsit rosszul esik. De beszéltem vele s kitörölte a listájáról. Szexhiánya nem hiszem, hogy van, mert minden nap magkapja. Mindez történt vagy 2 hónapja. Most minden ok. Legalábbis én úgy látom :) Nem kurva se semmi ilyen csuf dolog. Csak nem volt felelõsségtudata vagy valami hasonló, de tudtam hatni rá
Én most jutottam el arra a pontra , hogy elhagyom.

Van barátnőm, de múlt héten elmentem Pozsonyba mert ott még sosem voltam, és a vendéglátóm egy 14 éves lány volt. Én 20 vagyok. Az megcsalásnak számít, ha éjjel simogattam a csaj hüvelyét?

Nem smároltunk, csak simogattam a csajt bugyin keresztül.

Legjobb válasz: Büszke lehetsz magadra. Egyébként kinek mi számít megcsalásnak. Arról nem is beszélve, hogy egy kislányt zaklattál lényegében. Remélem a barátnõdnek van esze és kivág.

Büszke lehetsz magadra. Egyébként kinek mi számít megcsalásnak. Arról nem is beszélve, hogy egy kislányt zaklattál lényegében. Remélem a barátnõdnek van esze és kivág.
"egy sexy 14 éves csaj" ?????? Egy 14 éves LÁNY (nem csaj), csak GYEREK. Ennyi erõvel egy 5 évesre is mondhatnád, hogy sexy, ami mellesleg szexi.
Hat eleg hulye vagy mar bocs. Egyertlemuen azert raktad fel ide a kerdest, h hatha vki megnyugtat azzal h nem megcsalas. Kar volt remenykedned...de mar paran leirtak elottem. Jah es toom ez mar csak kotekedes, de egy lany huvelyet nem lehet bugyin keresztul simogatni...(max ha a bugyival egyutt felnyultal neki:D)
Persze, hogy megcsalásnak számít! Nézz magadba!
Igen, megcsalásnak számít. Ráadásul szexuálisan zaklattál egy kiskorút - ez akkor is zaklatás, ha õ is beleegyezett. Tudsz rá magyarázatot adni (nem nekem, magadnak), hogy miért tetted? Mire volt jó? 14 éves! Gyerek! Csak azt tudom mondani, mint az elõttem szólók: te mit éreznél, ha a barátnõd egy kiruccanáson más srác farkát simogatná?
te total hulye vagy...nekd megcsalas lenne ha a csajod mas farkat simogatna? sajnalom a baratnodet, szegeny erre szamithat minden kiruccanasodkor?szerinted amugy megis melyik a nagyobb dolog fogdosni valaki huvelyet, vagy smarolni; behalok...
pff na én is 20 éves vagyok(lány), ha a barátom ilyet csinálna eltörném az ujjait:D egyértelmûen megcsalás...hát gondolj már bele..ha a barátnõd egy másik pasi f*aszát kiverné , de nem csókoloznak az talán nem az dehogy nem... a másik meg..14 évest...egyre jobb....
Képzeld el, hogy hazamegy a barátnõd és tágra nyílt szemekkel elmeséli, hogy a buszon egy ismeretlen srác farkát simogatta, de hát ebben nincs semmi, meg különben is. Asszem egységnyi idõ alatt kivernéd a hisztit.Na szerinted ez megcsalás, vagy sem?
Tudtam, hogy fiúk és lányok között sok különbség van, fõleg az ilyen jellegû dolgok terén, de azért mégis... Szerintem mondd el neki és majd mérlegelni fog, lehet megérti, de ne hivatkozz a hormonokra meg hogy a fiúk ilyenek, mert nem hinném, hogy ez anapság még meghat egy lányt, akinek belegázolak a lelkébe, mert én úgy vagyok vele 18 évesen, hogy legszivesebben kinyirnám magam, ha megtudnám, hogy a barátom egy 14 évest simogatott... önbizalom romboló, de nagyon... csak finoman, és készülj fel a legrosszabbra...
Sztem megcsalás...
figyelj, mindenki egybõl letámad.... én nemfoglak. vanolyan hogy elkap a hév...és egy sexy 14 éves csaj....tessék megesett... mindenki csinál fura dolgot. csak a másikat sokkal egyszerûbb lehurrogni... sajna annak számít. lány vagyok.és.. én annak venném. de ha te nemgondoltad komolynak a dolgot. nemondd el annyi.
Nem legális, nem kiskorú, hanem fiatalkorú megrontásának számít! ""1. Ha egy lány betöltötte a 14 évet, az itt Magyarországon nem kiskorúnak, hanem fiatalkorúnak számít, és legális vele a szex 2. Azt hiszem, Szlovákiában is ennyi a korhatár 3. Ennek ellenére morálisan kevéssé vállalható a dolog, egyrészt a kislány tényleg nagyon fiatal, másrészt van barátnõd 4. Az meg, hogy kamu sztorikat írsz, az megint csak gáz...""
Arrol nem is beszelve, hogy fogalmad sincs mi egy no (kislany...) huvelye. Masreszt azota gondolom igy kezdodik: "Volt baratnom"...
1. Ha egy lány betöltötte a 14 évet, az itt Magyarországon nem kiskorúnak, hanem fiatalkorúnak számít, és legális vele a szex 2. Azt hiszem, Szlovákiában is ennyi a korhatár 3. Ennek ellenére morálisan kevéssé vállalható a dolog, egyrészt a kislány tényleg nagyon fiatal, másrészt van barátnõd 4. Az meg, hogy kamu sztorikat írsz, az megint csak gáz...
A kérdező hozzászólása: Természetesen hülye lennék egy 14 éves kis taknyosnak simogatni! :/
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, nem gondoltam ennyire komolyan a kérdést, csak kíváncsi voltam a reakciókra. Bocsi ha valakit nagyon felhúztam ezzel.
Hogy hülye az enyhe kifejezés egy pedofil

Kielégítettem kézzel egy lányt, és a lány is engem. A barátnőm erről nem tud. Ez megcsalásnak számít? 22/f

Legjobb válasz: Ha ugyanúgy hívják akkor nem megcsalás, csak márkahûség. Szerinted?

Ha ugyanúgy hívják akkor nem megcsalás, csak márkahûség. Szerinted?
Nem, ez kapcsolatmegerõsítésnek számít.
ha a barátnõd csinálta volna ezt valakivel, akkor megcsalásnak mondanád?
márkahûség... LOL! köszi, feldobtad a napomat!
Hát... nálam igen vagy mi. Nem tennék ilyet a barátnõmmel, eléggé nyitott, meg lehet vele beszélni akármit, szóval inkább megkérdezem, mint a háta mögött tegyem.
yes!
Annak számít, de ezt biztos te is nagyon jól tudod...
szerinted nem az? most komolyan? remélem õ meg les*zopott valakit és õ sem véli megcsalásnak...
Ha bal kezzel csinalta akkor nem megcsalas, illetve ha te nem neztel oda amikor te csinaltad az szinten nem az! :D:D:D Oh come on ilyen kerdesek..
ez most komoly kérdés? remélem, hogy csak vicc...
Gondolj bele!Te örülnél neki, ha más faszi nyalná ki?Õ meg leszopná?Ha szted ez nem megcsalás, akkor nemtudom mi.Én tuti nem örülnék neki.
a csajjal csak kvittek voltatok... kérd meg egy barátod hogy legyen a barátnõddel kvittben, és aztán gondold át hogy ez meg csalás-e :) )
Hm... Ilyen prrûdek vagytok? Akkor miért nem mentetek papnak vagy apácának? Attól, hogy nektek nem tetszik, amit írok, mi jól érezzük magunkat, illetve egymást. Úgy látom kár volt kirakni a "nevemet" mert itt is arcra és nem a válasz minõségére osztályoznak. További szép napot nektek!
Õszintén én a csaj helyében tuti kidobnálak. 19L
Engem tutira nem érdekelne, hogy bedugtad-e vagy sem. Repülnél.
röviden: Köztünk nincs tabu!
#10 Mint említettem az én barátnõm nem mindennapi, sok mindenre nyitott. Volt már jópár dologban részem neki köszönhetõen. Például az édeshármast sem én vetettem fel, hanem kikérte róla a véleményem (2 lány és 1 férfi felállásban). Mivel nem vagyok semmi jónak az elrontója :D hát belementem. Most lehet lepontozni, meg elítélni, de ne hidd, hogy olyan rossz dolog, ha a párod vevõ arra, hogy megvalósítsd minden szexuális vágyad/fantáziád... Én nagyon örülök, hogy magam mellett tudhatom, és inkább megkérdez dolgokat, minthogy más férfi mellett keresse azt, amit én nem csinálok, mert fél megkérdezni, vagy cikinek tartja ahhoz. Szóval ezek vagyunk mi és az vesse ránk az elsõ követ, aki nem meri megkérdezni a párjától, hhogy ebbe és abba benne lenne-e!
mármint h mással intim kapcsolatba kerüljek
"man without name válasza: Hát... nálam igen vagy mi. Nem tennék ilyet a barátnõmmel, eléggé nyitott, meg lehet vele beszélni akármit, szóval inkább megkérdezem, mint a háta mögött tegyem. " Te se vagy semmi ember... Nekem eszembe se jut ilyen a barátnõm mellet!
bitch please, ezt a kerdest te sem gondolhattad komolyan :D szerintem kerd ki errol, a baratnod velemenyet, hatha o okosabbat mond, mint mi mind osszevetve :D sok sikert!
amíg csak a végét dugod bele és nem élvezel el addig nem számít megcsalásnak valamint tilos a smár is
igen
remélem az én barátom nem tette ezt még meg. én annak venném.
te hulye vagy??
Á dehogyis :) Teljesen természetes! Tedd csak meg! Hajrá. (Ó, Istenem adj erõt, hogy ezeket az idióta embereket el tudjam viselni.....)
szerintem ez is csak egy újabb kamu-gyöngyszem :)
Ha a barátnõdön kívül mással dugsz, az már a megcsalás tetõfoka.
OFF: Szerintem nem számít... Attól fõgg, hogy beleélveztél vagy sem. Mert ha beleélveztél, akkor megcsalás, ha nem, akkor nem! :-) :D Komoly: Eszednél vagy te hülye? Szerinted nem megcsalásnak minõsülne a te szemedben, ha a barátnõd melletted félrekúrna? nem vagy te normális. Sajnálom, a b.nõdet...Egy mocskos gyökér vagy!! Te csak férfiakat érdemelsz ezentúl!!
Az bizony már megcsalás a javából!
Igen [email protected], annak.
nem b***meg, nem annak számít...-.-"
A kérdező hozzászólása: egyébként csak kíváncsi voltam az óriási felháborodásra:D
Elég érdekes ember lehetsz :S nem érdekelne téged, mert sosem voltál szerelmes....ha lettél volna, ilyen kérdés meg sem fordulna a fejedben!
hmm 5 oldalas téma, pedig nem is érdekes
A kérdező hozzászólása: erre ugranak tudhatnád, szappanopera kell a népnek
Kedves Kérdezõ! "Szerintem az a gyengeség hogy megtartod magadnak a másikat hogy csak a tied, magyarul a tulajdonod ilyen szempontból." Ezzel szerintem túlontúl leegyszerûsíted a dolgot. Sok van abban a dologban, amit egy másik Válaszoló írt az apaságról, nõi hûtlenségrõl, stb., de úgy vélem, nem kell a részedrõl megideologizálni a dolgokat, amikor félrelépsz. A párkapcsolatot nem véletlenül hívják párkapcsolatnak, mert két emberes játszma. Hogy társadalmilag, a szociális meg a biológiai evolúció szempontjából mi a szerepe meg miért alakult ki, a jelen körülmények között teljesen mellékes. Ha neked ugyanis ez nem tetszik, vagy korlátnak érzed, úgy tisztességes, ha megmondod ezt az éppen aktuális barátnõdnek - nem akarod õt birtokolni, cserébe õ se birtokoljon téged. Ha beleegyezik, jó, ha nem, akkor lépj tovább, de ne verd át. Ha szeretsz valakit, a célod az, hogy boldog legyen. Ha õt az teszi boldoggá, hogy a "normák" szerinti párkapcsolatban él valakivel, akit "birtokol" és aki õt is "birtokolja", akkor ne válaszd, ha neked nem tetszik ez a helyzet. 26/F
Egyébként ezt a nyitott kapcsolatot senki sem akarja kötelezõvé tenni. Nincs senki sem rákényszerítve, hogy ne legyen hûséges, feltétlenül tartson több partnert is. Kinek hogy jó.
35 Amit "érzéseknek" neveznek, az a legtöbb esetben csak önzõ birtoklási vágy. Kötõdni enélkül is lehet. Sõt, az az igazi kötõdés, ami nyitott kapcsolatban is fennmarad. :) Az olyan csajok meg, akik belemennek ilyesmibe, általában szintén együtt vannak más partnerekkel is, nem sírdogálnak otthon egyedül. Ne feledjük, hogy alapvetõen a nõk sem monogámok!
Viszont csak addig van hatása a ribancnak-tartásnak, míg a nõ férfitõl való függése fennáll. Mivel egyre több a független nõ, így egyre kevesebbet árthat nekik, hogy a férfiak mit gondolnak róluk. Hiába próbálják õket leminõsíteni, semmi "hatása" (mivel egyre többen úgy gondolkoznak, hogy miért feleljenek a "közerkölcsnek", miért ne legyenek szabadok, élvezzék az életet- ez többet ér számukra). Na meg, már vannak védekezési módszerek, apasági teszt, ez is sokat dob a dolgon. Akár nyitott kapcsolatban is biztosan lehet tudni-szabályozni, ki legyen az apa. Ezek a dolgok is hozzájárultak (a nõk függetlenedésével együtt), hogy egyre több az ezt az életformát választó ember.
Ez mind nagyon érdekes, evolúció meg stb. na de hol vannak az érzések? hogy fogja magát érezni pl a csaj, ha egyedul marad, mert a pasija épp más csajt dönget? vagy gyorsan elrohan félrekúrni o is? ha meg ennyire mind1, nem érdekel, hog ykivel van kivel nincs, akkor nem is kotodsz hozzá, nincsenek felé érzéseid, mi értelme? nem lehet ezt a birtoklással kimagyarázni már bocs.
A kérdező hozzászólása: Érdekes dolgokat írsz
Kedves kérdezõ, véletlenül nem Richárdnak hívnak? Amúgy szerintem elég erkölcstelen, akkor már inkább a nyitott kapcsolat.(bár annak sincs sok értelme) Vagy az amolyan "barátság extrákkal".;)
De biztos Richárdnak hívják! Ilyen barom nem sok van!
Igen.
Remélem a másik csaj után egy konnektort is megdugsz...Ilyen hülye kérdést..
ááááá, dehogy! miért, szted mi a megcsalás, ha nem ez. kamu kérdés, törölni kellene
Bizonyám.:D Lincs lesz és elárulunk a barátnõdnek! Na ehhez mit szólsz?:D:D
Már késõ Richie. Lebuktál. :D Ma este mennek meglincselni. :D
A kérdező hozzászólása: Gratulálok nyomozó:DD De nem ricsinek hívnak
Azért, mert volt egy ismerõsöm, akit így hívtak, és teljesen ilyen stílusban is ír, mint a kérdezõ, és ugyanígy fogalmaz... és simán eszébe jutnak ilyenek, hogy szappanopera kell a népnek... ráismertem...
Miért hívnák Richárdnak?Engem is úgy hívnak , mégsem vagyok ilyen degenerált f*szkalap :D
neked mi az amiben tuti biztos vagy, hogy megcsalás?
háát én már a kérdés olvasásánál is szakadtam xD milyen kérdés ez?! Persze hogy az te tahó!
ha nem tudnak egymásról akkor mázlinak...:-)
31: Épp ezért tartják õket annak, ennek az említett biológiai dolgok az okai. Az evolúció azokat díjazta, akik továbbadják génjeiket. Ha a nõ hûtlen volt, azzal károsította a "férje"-társa genetikai érdekeit. A pasi esetleg azt gondolta, tõle van az utód, közben meg nem. A férfinek hátrányosabb a nõ félrelépése, mint fordítva, mert eleve hátránnyal indul ebben. Ez a "bizonytalan apaság" elmélete. A férfi minden lehetséges módon igyekezte garantálni a biztos apaságot. Ennek a fenti hátránynak a kompenzálására született meg a nõi hûtlenség súlyos büntetése egyes országokban, vagy simán az elítélés, "ribancozás", leminõsítés.
Egyébként a nyitott kapcsolat mellett furamód a férfiak szoktak jobban érvelni. És õk azok, akik állítólag szinte bárkivel lefeküdnének. Viszont visszás módon mégis õk a "féltékenykedõbbek" is e téren, és nekik származhat több hátrányuk belõle. Ha együttélnek, és a pasi félrelép, nem kopik el neki, csinál egy gyereket valahol, na és? Persze, a nõnek sem "kopik el" semmi, de az már elég nagy hátrányt jelent a pasinak, ha mondjuk késõbb más gyerekét kell nevelnie, a csaj félrelépésébõl adódóan. Ezt átgondolva, ezért lehetett, hogy régebben egyértelmûen a férfiak voltak birtoklóbbak. Ha rendesen átgondolják, néha még ma is, legalábbis komoly kapcsolatban mindenképp. Bár én nem pártolom ezt.
a buta te vagy kisfiam. csoda, hogy ennyi ésszel életbe tudtál maradni idáig...
amíg a másik nem tudja, olyan mintha nem is történt volna semmi. én veled vagyok tesó
Es mi van ha kozbe a baratnojere gondol? Akkor mar nem megcsalas! :D:D:D Birom az ilyen troll-kerdeseket! :)
nem nem számít megcsalásnak, mond el nyugodtan a barátnõdnek biztos õ is így fogja gondolni:)
A kérdező hozzászólása: de azért köszönök minden választ!
A kérdező hozzászólása: buták vagytok
Ennyi ésszel, szabadlábon!? -.- Ha nem kúrunk félre, az nem azt jelenti, hogy nagy a birtoklási vágyunk, hanem azt, hogy hûségesek vagyunk és nem alázzuk meg a párunkat!
akkor minek neked kapcsolat? áruld már el!
Te pedig nem ismered a hûség fogalmát :)
A kérdező hozzászólása: gyengék vagytok lelkileg barátaim, nagy a birtoklási vágyatok:S
Ha nyitott kapcsolatban vagytok, és a tudtával-beleegyezésével történik, akkor nem. Ha hûséget ígértél neki, akkor igen. Valami attól megcsalás, ha elfogadjátok az adott szabályokat és az egyik fél azokat hágja át. De ha a szabály meg sem született akkor nem az.
Az gyenge lelkileg, aki nem tudja megállni az ösztöneit... Ha csak nem állat vagy, akkor képes lennél megállni, hogy ne kefélj meg minden nõt, aki az utadba kerül. Azonkívül még nagyobb gyengeség, hogy önzõ módon TE birtokolsz valakit, akit megcsalsz, megalázol, nem tiszteled, kihasználod, sorolhatnám. Köpni tudnék a fajtádtól! Remélem visszakapod még, te undorító kis féreg. Az ilyen emberek legyenek egyedül, mint te! Örök életre!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnálatos módon ezért a csajokat ribancnak tarják ha belemennek:/
Ha téged nem érdekel és nem tartod megcsalásnak, akkor miért kérdezted? Nyilván tudtad amúgy is, hogy a többség véleménye szerint ez megcsalás. A kérdés igazából az, hogy a barátnõd hogy vélekedik errõl. Õ is ugyanígy gondolkozik, mint te? Mert ha igen, akkor semmi probléma, de ha õ nem, akkor aljas dolog volt vele szemben. Lehet nyitott kapcsolatban élni, de csak úgy, ha mindkét félnek megfelel.
Egyre többen mennek bele. Persze, van akinek az a tuti, hogy inkább a saját szabadságát is feladja- csak, hogy birtokolhasson. Míg mások inkább lemondanak a birtoklásról, hogy megtarthassák szabadságukat. Én ismerek néhány nyitott kapcsolatban élõ párt. Mindketten jól jártak- igaz, a pár nõi tagjának mindig több lehetõsége van "félrelépni" (de nem mindig él vele, természetesen), viszont akkor is szuperül mûködik, és remekül megvannak, nem féltékenykednek, nem stresszelnek.
A kérdező hozzászólása: Csak ebbe a megállapodásba igen kevesen mennek bele valamiért:) Inkább akar a többség birtoklós kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Már írtam, nem érdekelne, soha életemben nem voltam féltékeny és nem tudok emgérteni másokat hogy ez miért baj.
Szerintem is az a helyzet, amit 20-as írt. Megállapodtok a párkapcsolat szabályaiban. Ha a szerint cselekszetek, akkor rendben, ha nem akkor nem. Ha abban állapodtatok meg, hogy bárki bárkivel lefeküdhet, akkor nincs szó csalásról. Ha nincs egyezség (illetve a másik félnek természetes, hogy nem kúrnak félre a kapcsolatban), akkor az bizony megcsalás.
De te hogy lennél kérdezõ? Mert a szabály rád is vonatkozik. Ha te csak magadnak szeretnéd a barátnõd, saját szabályaid szerint gyenge vagy. Kölcsönösen már másképp fest a dolog.
A kérdező hozzászólása: Szerintem az a gyengeség hogy megtartod magadnak a másikat hogy csak a tied, magyarul a tulajdonod ilyen szempontból.
"Azonkívül még nagyobb gyengeség, hogy önzõ módon TE birtokolsz valakit, akit megcsalsz, megalázol, nem tiszteled, kihasználod, sorolhatnám." Nem írta konkrétan, hogy õ birtokolni akar, ám mégis megcsalja a másikat. Persze ez a lehetõség is fennállhat. Ezért írtam elõzõ oldalon, hogy fontos, milyen az adott szituáció. Fõleg negatív, ha emellett be is csapja, akit birtokol- belemegy a hûségbe, ám nem tartja be. Viszont nem feltétlenül ez a helyzet.
B.angel ez a logika simán forgatható oda-vissza. Olyan mint a divat versus normák kérdése. Divatból teszel-e valamit, vagy a normák miatt nem teszed? Rámondható arra is, hogy gyenge, akinek szüksége van rá, hogy birtokoljon. Ha én egyszerre több partnert szeretnék, emellett kölcsönösen nyitott kapcsolatot- akkor az lehet erõ is. Nem biztos, hogy az állatias ösztöneimen nem tudok uralkodni. Talán meg tudnám tenni. Csak nem akarom. Mivel nincs szükségem rá, hogy birtokoljam a másikat. Meghagyom a szabadságát, és megtartom az enyémet is.
A kérdező hozzászólása: Nem érdekelne túlságosan

Ha a 26 éves barátnőm egy másik nővel kavar, az megcsalásnak számít e? Én 24 éves pasi vagyok.

Azt mondja csak az számítana megcsalásnak, ha egy másik pasival flörtölne, ne foglalkozzam vele...

Legjobb válasz: De miért nem szállsz be közéjük? Szúrd a két p.csát amég lélegeznek.

De miért nem szállsz be közéjük? Szúrd a két p.csát amég lélegeznek.
Már miért is vagy te egy nagyképû lekezelõ biszex ribanccal?Ha menyasszony, ha nem, dobd ki a fenébe, nem ér ez egy lyukas forintot.Még örülj, hogy idõben kiderült.
ez baromság. megcsalás. még is miért csak a pasihoz lenne közöd? de ha te ezt beveszed és még itt kérdezed meg......ez borzalmas
semmi közöd hozzá? elvileg egy pár vagytok.. dobni kell az ilyen (már bocs de) ribancot!
Mindegy , hogy nõvel vagy férfival teszi, ez megcsalás.
Ez úgy megy, ha valakivel olyat csinál, amit csakis veled csinálhatna, az megcsalás, a flörtölés, a csók, a szex, minden, enyibõl szexelhetne egy csajjal, és szerinte az nem megcsalás?Ez gyenge kifogás...Dobni kell az ilyen ribancokat.
Itt csak 2 lehetõség van. Dugni mindkét csajt egyszerre amig lehet. Ha pedig erre nincs mód akkor ki kell dobni a homokos ribancát.
Aki hü-lye az szenvedjen, csak tudd, hogy talán a világon nincs más akkora szarvasmarha aki ezt elnézné.
Itt az a kérdés, hogy te megcsalásnak veszed-e. Ha igen mondd meg neki, hogy téged ez zavar. Ha szeret, akkor megérti és felhagy a csajjal való kavarással, viszont ha annyira nem tartja tiszteletben az érzéseidet, hogy ezzel felhagyjon , akkor szerintem nincs értelme együtt lennetek, mert késõbb ugyanennyire semmibe fog venni, ha úgy hozza az érdeke.
Igaza van, ez nem megcsalás
A kérdező hozzászólása: szerelmes vagyok belé:(
A kérdező hozzászólása: amúgy a menyasszonyom a csaj...
A kérdező hozzászólása: azt mondta örüljek neki, hogy egy nõvel csal meg, és inkább mással foglalkozzam, mert semmi közöm hozzá, csak ahhoz lenne ha pasival csalna meg, ez olyan csajos dolog szerinte...
Annak számít.
Megcsalás de ha téged nem zavar akkor hagy csinálja. De gondolom ha nem zavarna nem írtál volna ide tehát két lehetõség maradt. Szerintem ha ez az igénye nem fog a kedvedért megváltozni de viszont még beszállhatnál harmadiknak. Arra még nem gondoltál, hogy alibi vagy neki? Tudja a környezetetek, hogy biszex? A második lehetõséged, hogy észhez térsz és keresel magadnak egy normális lányt. A két lehetõség nem zárja ki egymást :)

Normális a barátnőm? ! Ez megcsalásnak számít?

Ma este itt alszik a barátn?m(én is lány vagyok).Én elaludtam hamarabb és Õ meg használta a laptopomat.Egyszer csak felriadtam és kómásan azt láttam,hogy valakivel msn-en kamerázik.A másik pillanatban pedig egy hatalmas péniszt láttam az msn partnere kamerájában,a barátn?m pedig azt bámulta.Gyorsan becsuktam a szememet,mintha még mindig aludnék...Lassan egy éve van barátja,szeretik egymást,elvileg!Most meg ? alszik.. Köszönöm a válaszokat !

Legjobb válasz: Jó fej a barátnõd:D ilyen csajok nekem is kellenek:D

Jó fej a barátnõd:D ilyen csajok nekem is kellenek:D
Az én barátom néz pornót, meg a csajokat is megbámulja az utcán és néha nekem is mondja, hogy nézdmár milyen jó csaj. Na ekkor kiszoktam akadni. Mit tehetnék? Lehet, hogy csak kihasznál... :SS
Beszélned kéne sztem. Amikor párkapcsolatom van, én sem szoktam pornót nézni, se nõket az utcán stb. 16/F
A kérdező hozzászólása: Hát jobb, de biztos ismeri a srácot személyesen is.Szerinted beszéljek vele errõl?
Ha a barátja pornót néz az megcsalás? Persze ez már komolyabb kategória, én nem örülnék a barátja helyében, ha tudnám. De interneten keresztül még mindig jobb, mintha két pasit tartana...
Lehet a barátnõd éhes volt, és nem mert kimenni kajáért.
Nem normális, de nyugi, hülyéknek áll a világ! :D:D
A kérdező hozzászólása: Vagyis utána, bevallom én is néztem egy kicsit.Haha. :$
A kérdező hozzászólása: Mert az arcát is láttam a kamerát beborító pénisze elõtt..még ha kómás is voltam/vagyok, tudom, hogy nem a barátja volt az..
De miért kizárt? :O
A kérdező hozzászólása: Nem, az kizárt.Én is egybõl erre gondoltam.
Nem lehet, hogy a barátjával kamerázott? :O
A kérdező hozzászólása: ..el sem merem képzelni, hogy õ mit mutatott, még én aludtam
A legtöbb pasi már csak ilyen, nálam fordítva volt. A barátnõm engem csalt meg. :S 16/f

Ha hagyom, hogy valaki nyakon csokoljon meg megengedem, hogy megsimogassa a arcomat avval megcsalom a baratnomet? Ez mar megcsalasnak szamit?

Legjobb válasz: Gondold végig: A barátnõdet egyik barátja nyakon csókolja és végig simít az arcán... szerinted ez belefér a kapcsolatotokba?

Gondold végig: A barátnõdet egyik barátja nyakon csókolja és végig simít az arcán... szerinted ez belefér a kapcsolatotokba?
eléggé.
ha a lány jó barátod és brahiból nem az arcodra hanem a nyakadra ad puszit köszönésképp akk nem...:) de ha csak egy lány akkor közelítesz. gondolom te sem örülnél ha azt látnád, h. a barátnõd nyakát csókolgatják...-.-"
Ez attól függ, mennyire nyitott a kapcsolatotok.
Ha semmit sem akarsz a lánytól, minek csókolgatjátok egymás nyakát? Érted.
Nem megcsalásnak mondanám, de hogy számomra ez nem férne bele a kapcsolatba, az biztos.
Szerintem innen már csak egy lépés a hûtlenség, ha igazán szereted a barátnõdet akkor hagyd abba ezeket...
Én kihajítanálak érte, úgy, hogy a lábad se éri a földet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!