Találatok a következő kifejezésre: Megcsalásnak számít, a (109 db)

Megcsalásnak számít a szexchat, ha a házastársam elzárkózik a szex elõl?

Legjobb válasz: De mi az, hogy hónapokig még nem fogtok lefeküdni egymással? Milyen probléma van, hogy ez fennállhat?

De mi az, hogy hónapokig még nem fogtok lefeküdni egymással? Milyen probléma van, hogy ez fennállhat?
Nyilván okkal zárkózik el. De igazad van, könnyebb átverni mint megoldani a problémát.
Amíg a párod, addig igen, megcsalásnak számít. VAgy jóban-rosszban; vagy ha rosszban nem, akkor ints búcsút tisztességgel, mielõtt új kapcsolatba kezdesz, akár netesbe is.
Még jó. És a problémát sem oldja meg.
Tipikus "mindig a férfi a hibás" válaszok...
Kérdezd meg tõle, ha nem zavarja, akkor nem megcsalás (vagyis de, de nem lesz belõle bajod). Azért érdekelne, hogy legalább téged miért nem tud kielégíteni néhanapján, mert ilyet még nem hallottam, hogy valaki hónapokig akadályozva legyen ebben...
Naja, szar ügy ha egy kapcsolatban csak a szex számít, csak az az összetartó erõ ... Kicsit gusztustalan de ahogy látom ez van.
közöld neki: veled vagy nélküled, de lesz szex.
na ez aztán megcsalás. nem az. ha elzárkózik a szextõl akkor nem megcsalás az igazi szex se. vagy ugy gondolja azért vetted el hogy ne szexelj? Amúgy ez csak egy kamu h idõbe telik. Mással akar szexelni s csak az idõt huzza mert kényelmes házasságban lenni amig döcög a szekér de nem ezt nevezik házasságnak.
De ha gondoljátok fogadjatok nyugodtan szüzességi fogadalmat ha nektek ez a jó.
nem mindenki baszott át de aki igen annak nem örültem.
reszelt dinnye téged nagyon átb*sztak mi?
"reszlet dinnye", a te válaszaid mindenhol olyanok, hogy látszik, még sosem volt egészséges, felnõtt kapcsolatod. Nem csak itt, hanem az összes többi kérdésnél adott válaszodnál is.
Amúgy az én válaszaim olyanok hogy férfire nõre egyformán értelmezhetõek.
Ez a kettõtök egyezségén múlik, a házastársad vélekedésén.
aki dug aki nem, megyek.
Valaki magyarázza már el nekem hogy a szexcset az miért megcsalás? Nem történik fizikai kontaktus, a nö akivel szexcsetel kamuból eljátsza az orgazmust a fickó meg a monitor elött kiveri magának. Hol itt a megcsalás?
én szivesen elmagyarázom neked. a megcsalás szót azok használják erre akik hatalmaskodni akarnak a másikon a végletekig. oké h ettõl nem lesz megcsalás de ettõl a szó maga még használva van.
Igen, kissé degenerált az aki ezt megcsalásnak gondolja.
"Megcsalásnak számít a szexchat, " - Kérdezõ, most õszintén, akik felteszik az ilyen "megcsalásnak SZÁMÍT ez meg az" típusú kérdéseket, azok elõtte átgondolják ezt? Tudod, azt, hogy egy párkapcsolatban mi tolerált és mi nem, mi minek számít, azt az adott 2 ember dönti el. Nem létezik arra szabály, paragrafus, hogy mi a másik megcsalása és mi nem az, megcsalás az, amit a másik annak vesz, és kész, itt a pont. Az emberek természete, gondolkodásmódja, értékrendje eltérõ, így a pároké is természetesen az, az egyik párnál egy párhuzamos kapcsolat is belefér, a másiknál még egy flört se. Attól még hogy egy rakat ember imád a mások életébe kotnyeleskedni, és feszt veri a nyálát hogy "emez a normális amaz a nem normális", attól még ez teljesen érdektelen, ami számít, az az, hogy az adott pár tagjai az adott dolgot el tudják-e egymásnak fogadni, vagy nem.
Neked is változni kell? Oké. Eddig nem csaltad meg? Ezentúl tedd meg. Mi ez ha nem megváltozás?
De mi az, hogy hónapokig nem lesz szeretkezés? Ha szeretem a másikat, akkor kívánom a testét/lelkét. Szerintem már nem szeret téged, inkább büntet, zsarol, hagy szenvedni, és majd elõbb-utóbb elhagy.
A kérdező hozzászólása: A problémán dolgozunk, de azt mondja, hónapokig fog tartani.
Jóban rosszban együtt vannak. Ez a szextõl független. Továbbra is jár irhabunda, lakhat otthon, stb, de csak saját magától van joga megvonni a szexet a másiktól nincs.
Senki nem írta, hogy a férfi a hibás, ezt hol olvastad? Én is csak annyit írtam, hogy hónapok alatt azért párszor legalább kielégíthetné a feleségét, ha maga nem is kívánja a szexet (fordítva is ugyanezt írtam volna). Senki sem biztatta, hogy csalja meg, mert szemét a pasi, ha ezt olvastad, akkor valamit szívhattál, és hallucinálsz, 55%-os.
Én biztattam. Mert nem hiszek benne h a nõ nem kamuzik. Valószínûbb hogy mással dug.
A kérdező hozzászólása: Lelki problémája van, ami miatt majdnem elvált tõlem. Nem, nem csaltam meg. Azt mondta, mindkettõnknek meg kell változni, hogy folytathassuk.
Te vagy az a kérdezõ, akinek a feleségét megerõszakolták? Ebben az esetben nemcsak megcsalás, de kifejezetten szemétség is lenne. Azt szeretnéd, hogy benned se tudjon többé megbízni? Ha nem te vagy: beszéld meg a házastársaddal. Ha áldását adja, oké. Ha nem, akkor célszerû kiegyezni egy idõintervallumban, amíg türelmes vagy. Nagyon nem mindegy, mi az oka a szünetnek.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a nõ. Direkt nem írtam elõbb, vártam a válaszokat. Szerintem egy nõnek is vannak igényei, de a válaszokból nem ez jött le.
Közben látom, hogy nem te vagy. Akkor tényleg meg kéne beszélni. A lelki problémákra létezik pszichológus, a kapcsolatiakra párterápia stb. Persze azon is múlik, miért váltatok majdnem, de alapvetõen nem korrekt elvárás, hogy még hónapokat várj. Ahogy a szexchat se lenne korrekt. De kettõtöknek kell eldöntenie (MINDKÉT FÉL igényeit figyelembe véve), mi fér bele.
Nos, ha te titokban szexchatelni fogsz, az egyértelmûen nem csak rontani fog a helyzeten, pláne, ha lebuksz. Nehéz kb. 0 információval segíteni, de ha nekem fontos lenne a házasságom, akkor egy ideig megelégednék a maszturbálással is, de nem keresném más férfiak társaságát. Persze ha ölelés, csók sincs, de legalább egymáshoz bújás (bármilyen kedvesség), az más, azt nem sokáig bírnám.
Azt tedd a másikkal, amit te magad is elvársz tõle! Téged zavarna, ha a párod mással szexchat-elne???
Na kérdezõ, te is tudsz szöveget értelmezni :D Elkezdett tán valaki szidni, hogy de sok igényed van?! Nem! Megkérdezted, hogy megcsalás lenne-e, kaptál is választ. Azt senki nem írta, hogy mosolyogva tûrj hónapokig, mert az semmi.
A kérdező hozzászólása: Én nem büntetném így, errõl ezért nem tudok nyilatkozni.
Ha a hazastarsad elzarkozik a szex elol, es ennek nincs valami konkret egeszsegugyi oka ami miatt meg kell erteni, akkor ott vege a dalnak. Ne megcsald, hanem valj el tole es keress normalisat.

Erotikus masszázs megcsalásnak számít? A masszőz csak a kezét használja! Semmi orál, stb nem jöhet számításba!

Legjobb válasz: erotikus masszást max csak a párod végezhetne rajtad vagy te rajta.én nem örülnék,ha a páromon valaki más erotikus masszázst végezne

erotikus masszást max csak a párod végezhetne rajtad vagy te rajta.én nem örülnék, ha a páromon valaki más erotikus masszázst végezne
Erotikus masszázs....gondolkozz egy picit...erotkázni a pároddal kéne...biztos õ is tud masszírozni...és akkor a pénzt is megspórolod. :D
Egyik ismerõsöm a haverjaitól ezt kapta legénybúcsún. Mármint nem a haverjai csinálták neki:D de õk szervezték a csajt. Hát, érdekes... Én ha ilyet megtudnék a páromról, szakítanék az biztos (akár legénybúcsún csinálta akár nem). 22/L
Nem. Teljesen normális.
igen. megcsalás.
ne tõlünk várj megerõsítést:) )) ha a barátnõd/barátod értékrendjébe ez megcsalásnak számít, akkor írhatja ide 120 ember, hogy nem, nem megcsalás, attól õ még annak fogja érezni.
Én biztos, hogy nem akarnám, hogy más úgy érjen hozzám, pláne, hogy kielégítsen... A páromba vagyok szerelmes, engem nem izgat más, és undorodok a gondolattól, hogy más hozzám érjen úgy... Ha erotikus masszázsra vágyom, akkor megkérem õt... Kérdezõ, Te megcsalásnak vennéd, ha a párod elmenne egy ilyen masszõrhöz, aki tetõtõl talpig kényeztetné, és a csúcsra is juttatná? Egyébként pedig miért nem a pároddal beszéled meg? 20/L
Szerintem is kérd a párod! Vele sokkal jobb lehet. Felfrissítheted a kapcsolatot. Használjon õ is olajat, gyertyákat, hogy valami új legyen!
Igen.
Embere, bocs csaja válogatja !

Ez már megcsalásnak számít a megegyezésünk szerint, nem?

A barátommal egyszer összevesztünk.Õ ment egy olyan haverjához,aki azt terjeszti rólam hogy én vele egyszer jártam 2 hétig,mert egyszer átjött a barátn?mékhez medencézni.Ez meg szemen szedett hazugság,bárki megmondja!

Legjobb válasz: Szia! Nem ismerem ezt a fiút, de kívülrõl szemlélve kihasználás-szaga van ennek az egész történetnek. Szerintem durva, hogy mindent te fizetsz neki (õ meg hagyja), és aztán rohan a volt barátnõjéhez, amint egy picit összevesztek. Még ha nehéz helyzetben van is, a bunkóságot akkor sem lehet ennek a számlájára írni. Ne gyûjts neki biciklire, te se lopod a pénzt! Ez a fiú sztem nem érdemli meg - legalábbis így messzirõl nagyon úgy tûnik...

Szia! Nem ismerem ezt a fiút, de kívülrõl szemlélve kihasználás-szaga van ennek az egész történetnek. Szerintem durva, hogy mindent te fizetsz neki (õ meg hagyja), és aztán rohan a volt barátnõjéhez, amint egy picit összevesztek. Még ha nehéz helyzetben van is, a bunkóságot akkor sem lehet ennek a számlájára írni. Ne gyûjts neki biciklire, te se lopod a pénzt! Ez a fiú sztem nem érdemli meg - legalábbis így messzirõl nagyon úgy tûnik...
Várjuk a fejleményeket!
Egyrészt egyet értek az elõttem szólókkal. Saját vélemény: A srác duplán kerülendõ, ez a levél önmagában is casus belli, hogy durván fejezzem ki magam. A másik meg a pénzelés, ahol azzal nem értek egyet, hogy egy forintot sem szabad elfogadni(srác is csak 15, nem a család kenyér keresõ férfija), bár szerintem is kerülendõ, és én sem hagyom. Viszont nekem valahogy az sem stimmel(bocsi, nem támadni akarlak), hogy ezt így miért kell felsorolni, számszerûsíteni. Az egész nem errõl kéne hogy szóljon(beleértve, hogy nem is kéne neki adni)... És a kérdés vége(nem mehetsz sehova, stb) az meg már a pofátlanság netovábbja... Ez a véleményem, így fiúként, veletek kb egy idõsen. isak
Párom csak most engedi, hogy ezt azt néha én fizessek, két éve vagyunk együtt, 25 évesek és úgy vagyunk vele családban marad. Ha normális lenne a srác nem engedni, hogy te fizess, inkább ülnétek otthon, romantikáznátok, ha most nincs pénze, de nem engedné hogy egy lány fizessen. Nem dolgozol, így nem fizethetsz nekik mindent.
eZ HÜLYESÉG SZERINTEM AHGYD OTT...lehet hogy prolémáivannak de ez gusztustalan dolog hogy egy pöppet össze vezstek és már rohan az ex-éhez és téged meg nem engedsehova ...ezt vagy beszéld meg vele hogy ez igy nem oké...vagy hagyd ott a picsába!!! bocs a durva kifejezésért de ez kicsit felháboritó hogy eggyes pasik mit nem képzelnek csak azert mert van aki imádja õket meg ....mindent megkapnak attól aki imádja õket!! És utána még jol át is akarja bazsni a fejedet!!
Egyet ertek az elottem hozzaszolokkal... Ne tedd tonkre a legszebb eveidet!!!!! Menj eld az eletet, elvezd h fiatal vagy, baratnozz, bulizz... Neked meg errol kell szolni az eletnek. az elet tul rovi h egy ekkora terhet ilyen fiatalon felvallalj. Milyen dolog h te fizetsz mindent aztan a legkisebb bajnal meg rohan az ex-hez???? ha ossze is vesztetetek akkor meg kellene veled beszelnie nem az ex-el! Meg nem erdekli h orvosnal ulsz??? az erdekli h biciklire gyujts neki... Szerintem zard le magadban minel elobb jobban jarsz. Az ilyen fiu nem erdemel meg teged! te sokkal jobbat erdemelnel aki figyel rad aki szeret aki tisztel es gondoskodik rolad!!! Tapasztalatbol mondom... ehhez a teherhez tul fiatal vagy ne rontsd el az eleted!!!!
jah bocsi 2x leirtam ugyan azt:) !!
nem értelek téged se meg a srácot se! de most mi az h te tartod el a pénzeddel a srácot mert hiszen itt errõl van szo vagyis nekem ugy jött le ez az egész! én a bnõmnek soha az életbe meg nem engedném h nekem 1FT-ét is adjon! meg sztem 15 évesen nem errõl szol a szerelem:(!!! (kül pasi vok és énis 15 vok:D)
nem értem a srácot se meg téged se! nah figy én a bnõmnek semmikép se engedném meg h õ látson el engem pénzel az tuti!! mert ez igy 15 évesen nem hiszem h errõl szol egy szerelem:(!! (kül pasi vok 15 éves)
Ne haragudj, hogy ezt írom, de "nagykorodban kapod vissza?". Mégis, ki tud erre garanciát adni? 15 éves vagy, nagyon fiatal. Inkább keress egy olyan fiút magadnak, aki tényleg szeret és megérdemli a szerelmedet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Sajnos eléggé gubancos az egész, valószínüleg a kis szarkeverõ holnap már nem fog élni...szétverem a fejét.Rendszeresen szét akar minket választani.Az az igazság, hogy én oylan 3as tanuló avgyok a barátom félévkor is kitûnõ volt szín ötössel.Megbeszéltük, hogy mivel az anyja nem engedi hogy diákmunkára járjon, amit tudok, segítek, ápolok neki/rajta, azt nagykoromban kapom vissza, ha majd végre lesz fizetése.Ezért fizetek mindentt én...egyenlõre...
Szia! Nem szokásom sajnálni az embereket, ugyanis azzal negatív engergiákat küldünk feléjük, és én jobban szeretem a pozitívat sugározni. De téged most tényleg sajnállak. :( Én is úgy érzem, hogy a srácnál van valami kis gubi. Ha már most te fizetsz neki mindent, akkor a késõbbi életetekben (majd felnõttként) még jobban el fogja várni, hogy pénzeld és kiszolgáld. Lehet, hogy szereted, de ez így nem állapot. Vagy megpróbáltok rajta változtatni, vagy fájó szívvel, de otthagyod a barátodat. :( Kívánom, hogy dönts okosan! ;) Sajnos az én barátom anyukája meg állandóan befolyásolja, zsarolja a barátomat, ráerõlteti az akaratát... õk sincsenek túlságosan ellátva pénzzel, ritkán is megyük valahová, de ha meghív valahová, nem várja el, hogy én fizessem. Szerintem ez nem ilyen dolog... még ha el is felejtjük a régi normákat, valahogy ez az egy mindig megmarad... :) Sok sikert! Puszi! :)
Most komolyan: te szereted? Megérdemel téged? Õ mit tesz meg érted? Gondolkozz el ezeken! És az egy dolog, hogy az anyja kihasználja, attól veled még nem kell, hogy ilyen érdektelen legyen- mert az, hiszen még az sem érdekelte, hogy beteg vagy... Szerintem ne hagyd, hogy hülyére vagyen, ne rontsd el az életed legszebb éveit, a saját boldogságodat ne add oda olyasvalakiért, aki nem bitos, hogy megérdemli. Szerintem barátnõzz inkább... :-) Sok boldogságot Neked :-)
Megérdemelné a srác, hogy ott hagyd. Csak kihasznál! Ez tuti!
A kérdező hozzászólása: Én nyáron leszek 15, õ meg januárban múlt 15...
Huha, nehéz az eset. Volt nekem egy hasonló barátom, õ 25 éves volt suliba már nem járt dolgozni még nem dolgozott. Én suliba jártam és havi 20 ezer zsebpénzemet mindíg el-el kéregette, pedig neki nem volt ilyen rossz családi légköre, õ kihasznált, de rendesen, haverjainak mondta mindíg hogy én ilyen k vagyok és stb... Na de visszatérve rád, nem hiszem, hogy sajnálatból vele kellene maradnod, én úgy veszem észre õ is kihasznál téged. Ülj le vele beszélgetni, mond el ezt neki. Sztem ha nem is megcsalás, de kihasznál. Amíg nincs önálló kereseted, addig te nem tudsz semmit sem tenni a családért. Beszéljétek meg. De szerintem így nem érdemes folytatni a kapcsolatot, nagyon fiatal vagy (gondolom) tönreteszed magad. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Am azrt én fizetek mindent, me mondom h aza nyja kihasználja, elveszi az ösztöndíját, amit a tanulásáért kap(kitûnõ tanuló)...nem is jövök ki az anyjával...
A kérdező hozzászólása: Hozzá tartozik, hogy mietött azt a levlet írta, elötte 11perccel írtam neki sms-t hogy szívbillentyû zavarral ülök az orvosnál.Nem túlzottan érdekelte..köszy a választ :'(
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Utólsó válaszadónak üzenném, hogy sajnos én voltam az a lány akinek a barátja bevallásosodott...keresd vissza minden ilyen hülye vallásos srácos én voltam elvileg... Azóta kegyetlen a helyzet...ha gondolod elmesélem... MSN:[email protected] :'( 10 évet kell várnom ahhoz hogy együtt legyünk, addig egymáshoz sem szólhatunk :'(

Kapcsolatban élő lány vagy srác fenekének a nyalása (fizikailag) megcsalásnak számít szerinted?

Legjobb válasz: Mi nem számít megcsalásnak: 1. Orál szex az nem számít. 2. Ha másnapra nem emlékszel az illetõ nevére, akkor az nem számít. 3. Ha másnap nem hívod vissza, hogy lenne még egyszer, akkor az nem számít. 4. Ha egyikõtök sem jutott el az orgazmusig, akkor az nem számít. 5. Szex egy jó baráttal az nem számít. Az csak még egy dolog, amiben egyetértetek. 6. Ha az egész olyan gyenge volt, hogy távozáskor magadban azt mondod: ezért mostam lábat? akkor az nem számít. 7. Egy régi szerelmeddel - az nem számít. 8. A volt feleséggel, az nem számít. Vedd úgy, hogy az könyörület szex. 9. Telefonszex/internetszex - nem ér. Az csak koronázott maszturbáció. 10. Két nõ ha csinálja, az csak nyalakodás, nem szex. 11. Csókolózás az nem megcsalás. 12. Egy férjezett nõt boldoggá tenni, az nem számít, feltéve, hogy nem ismered személyesen az élete párját. 13. Ha totál részeg vagy, az nem ér. 14. Az életed párjának a rokonságából valakivel, az nem számít. Ez csak erõsíti a rokoni szálakat. 15. Nyilvános helyen csinálni, az nem számít. (Miért is számítana, hát nem egy jó buli volt?) +1. Amíg a párod nem jön rá, addig nem beszélünk semmilyen megcsalásról.

09.39- hát neked a közeledbe se mennék...
Mi nem számít megcsalásnak: 1. Orál szex az nem számít. 2. Ha másnapra nem emlékszel az illetõ nevére, akkor az nem számít. 3. Ha másnap nem hívod vissza, hogy lenne még egyszer, akkor az nem számít. 4. Ha egyikõtök sem jutott el az orgazmusig, akkor az nem számít. 5. Szex egy jó baráttal az nem számít. Az csak még egy dolog, amiben egyetértetek. 6. Ha az egész olyan gyenge volt, hogy távozáskor magadban azt mondod: ezért mostam lábat? akkor az nem számít. 7. Egy régi szerelmeddel - az nem számít. 8. A volt feleséggel, az nem számít. Vedd úgy, hogy az könyörület szex. 9. Telefonszex/internetszex - nem ér. Az csak koronázott maszturbáció. 10. Két nõ ha csinálja, az csak nyalakodás, nem szex. 11. Csókolózás az nem megcsalás. 12. Egy férjezett nõt boldoggá tenni, az nem számít, feltéve, hogy nem ismered személyesen az élete párját. 13. Ha totál részeg vagy, az nem ér. 14. Az életed párjának a rokonságából valakivel, az nem számít. Ez csak erõsíti a rokoni szálakat. 15. Nyilvános helyen csinálni, az nem számít. (Miért is számítana, hát nem egy jó buli volt?) +1. Amíg a párod nem jön rá, addig nem beszélünk semmilyen megcsalásról.
nem
Csak az számít megcsalásnak, ha óvszer nélkül történik közösülés, és a punciba bele is folyik a sperma, vagyis elélveztek.Tehát a posinyalás nem az.Ez csak játék!
Az számít megcsalásnak, amit a párod annak tart!
Ha a munkahelyi fönöködröl van szo és megkapod érte a jutalmadat, akkor nem megcsalás.
Megcsalás.
Ha nem elfingja magát akkor nem számít annak, de csakis akkor, ha beszarik akkor már annak számít.
persze
Mondjuk így jobban belegondolva, ha erre a legény(leány)búcsús "harapj a seggembe" megközelítésre gondolsz, akkor nem. Ha ánusznyalogatásra, az határozottan az.
igen. minden olyan dolog megcsalásnak számít, amit az ember nem csinál egy sima baráttal, csak a párjával. így valamennyi relativitás van a dologban, mert pl van olyan lány, aki meg sem ölel más pasit, csak a párját, én azért a barátaimat is megszoktam. de a nyalás az egyértelmûen megcsalás kategória.
ha csukott szemmel csinálod akkor nem
Ja
Teljesen mindegy, hogy megcsalásnak számít-e a magyar értelmezõ szótár szerint. Kérdezd meg magadtól, hogy te örülnél-e, ha a párod ilyet csinálna valaki mással rajtad kívül, és ha nem örülnél, akkor rossz dolog ilyet tenni vele. Ennyi.

Ha megbeszéljük a kapcsolat elején hogy a pornó nézés megcsalásnak számít nekem és ő ennek ellenére nézi, akkor megcsalt?

Legjobb válasz: Ha megbeszéltétek,és a párod tudomásul vette,hogy neked mi tartozik a megcsalás kategóriájába,akkor igen,számodra ez megcsalás. (de egyébként nem szerintem)

Ha megbeszéltétek, és a párod tudomásul vette, hogy neked mi tartozik a megcsalás kategóriájába, akkor igen, számodra ez megcsalás. (de egyébként nem szerintem)
Értem. Szerintem se kéne ennyire kiakadnod miatta. Én ugyan úgy szeretem a barátnõmet, pedig én is nézek pornót. De próbáljátok megbeszélni.
pornónézés megcsalás????? szerintem nem!!!!
Szerintem minden pasi néz pornót, az ényém is és még el is mondja, h szokott nézni.Én max röhögök rajta ha belegondolok, h is nézhet ki ez az egész mikor "azt csinálta".Én nem gondolom úgy, h ez megcsalás lenne meg amúgy sem tudsz ellene tenni semmit, max azt mondja majd neked, h többet nem nézi de persze ez kamu, szerintem minden pasi szereti a pornót.
jézusom... hány évesek vagytok?
szerintem ne korlátozd be a párod.. neked sem tenne jót, ha õ ilyen feltételeket szabna.
Idéztem egy cikkbõl, bocsi
Az a pasiknál normális, h. néznek pornót kapcsolatban, de ha naponta, az gáz. Pornófüggõség; "Ám abban minden szakember, szexológus, szexuálpszichológus megegyezik, hogy rendkívül veszélyes dolog a pornótól való függõség, a pornófüggés. Elõfordul sokakkal, hogy a partnerükkel való intim együttlét helyett inkább egy pornófilmet és az önkielégítést választják. Ez természetesen kihat a párkapcsolt sok területére, és a pornófüggõ személy más életterületeire is. Bár a párod klinikai eset :S
A kérdező hozzászólása: remélem hogy csak ihletet merít, mert ha a másodikról lenne szó az nagyon gyászos lenne!
Az én pasim nézett pornót mielõtt összejöttünk(nõhiány) , de 1-2 hónap után már nem nézte, mert nem volt rá szüksége.Elötte meg akkor is amíg 1-2 hónapig nézte jó kis pózokat próbáltunk ki :) Vagy ihletet merít vagy nem elégíted ki, nincs más verzió ebbõl a kettõbõl.
A kérdező hozzászólása: Hálát adhatsz érte a JóIstennek!Igazi kincsed van!!
A ferfiak nagy tobbsege nezi a pornot. Van aki unalombol, megszokasbol, fuggosegbol vagy azert hogy otletet meritsen vagy azert mert ott azt latja amit nem kap meg, stb. az okok valtozoak. Fontos hogy megbeszeld vele hogy hianyzik e neki valami amit nem kap meg toled, ha nem akkor ne zavarjon az hogy az ilyen filmeket nezi. F
Szia! Ha egy férfi szeret téged és kielégíti az együttlétetek, szánalmas , hogy más nõre élvezkedik, hiába próbálják ezt normálisnak beállítani.Az én barátom nem vágyik ilyesmire, hiszen rám kíváncsi, engem választott, egyébként számomra is megcsalás lenne. Olyan pedig nem létezik , hogy a férfi mindig, csak is kizárólag a látvány miatt csinálja, még ha ezt is akarná, kikerülhetetlen az ezzel együtt járó többlet.
19-es: az én párom is ilyen, de nem hiszik el, hogy van még olyan férfi, akit borzalmasan nem érdekelnek a mûsikolyú, mûlányok, hanem inkább velem éli ki magát.
09:17 A te pasid is néz pornót, csak nem vallja be.
11:55 Hát hogyne.Minden férfi a te szûk világképed szerint él.
Az a gond a nõkkel hogy asziszik egy héten egyszer alánkfekszel akkor az úgy k***va jó nekünk! Elárulom néha szükség lenne egy kis kényezetésre aranyapám! Akkor talán nem néznénk pornót! Oi!
Azért írok erre a kérdésre mert nagyon hasonló szituációban vagyunk a barátnõmmel. Nagyon nem szereti ha pornót nézek mellette, de már lassan 3 éve nem esik le neki, hogy oka van. Egyetemista létére fel sem teszi a kérdést magában, hogy "miért?", csak folyton vádaskodik, azt állítja, hogy errõl nekem kell leszoknom, és 100% én vagyok a érte a felelõs, az én bûnöm, õ nem tehet róla stb... Egyszerûen nem tudom megértetni vele, hogy beszéljük meg õszintén, "tegyen ellene" és akkor esetleg változni is fog a dolog. Ebben az egészben az a durva, hogy én nyíltan beszélek róla, de egyszerûen nem fogja fel, hogy ha megadja amire vágyom, akkor nem másban-máshogy élem ki magam hanem vele. Ehelyett, úgymond elzárkózik tõlem egyre jobban. Kezelhetetlen az ügy, az ellenkezõjét csinálja a jó megoldásnak, jó hogy nem szûnik meg a probléma. Nem tudom meddig bírom még, mert közben borzasztóan oda vagyok érte. Aztán meg jön, hogy ha tényleg szerettem mért hagytam el. Kérdezõ, szerintem próbálj vele jól kijönni, próbálj vele beszélni, közösen kompromisszumot kötni. De ha nem megy, ne egyétek egymásnak tovább az idegeit. Ja, és a megcsalás az értelmezõ szótár szerint nem ez, szerintem sem ez. Képzelj bele, lehetne sokkal durvább is ha kiderülne egy másik nõ jelenléte amit elhallgatott...
A kérdező hozzászólása: Ha egy férfit nem elégít ki napi két alkalom és ebben minden van amit elképzelhetsz.akkor menjen a büdös fenébe!!!!!!
Cáfolom, mert nem minden pasi néz pornót. Az enyém nem. Én nem tiltom meg, semmim ilyesmi. Mikor errõl volt szó közölte, hogy egyszer belenézett egybe, nem tetszett neki, és azóta sem izgatja. Ugye milyen furcsa, hogy létezik ilyen is, akit a megjátszott dolgokkal nem lehet megvenni kilóra? ;)
A kérdező hozzászólása: igen, megbeszéltük.És azt mondta rendben van.De a napokban láttam hogy napi szinten nézte.Amikor látta hogy össze törtem lelkileg, megígérte hogy többé nem nézi.De ezen már úgy érzem túl vagyunk(az ígéreten)!!
A kérdező hozzászólása: elmondom neked hogy 30 on túl és egy-egy váláson túl.És épp ezért vannak fentartásaim.
A kérdező hozzászólása: Én csak ennyit kértem tõle!míg Õ sokkal többet.én tartom magam mindenhez, míg õ ezt sem tudja!
A kérdező hozzászólása: ugylátom jobb ha beletörõdök és szemet hunyok felette!nagyon köszönöm az eddigi hozzászólásokat! :)
Leszel te még elvált. Nem hiába vagy az. Egy kincs nem mard egyedül 25 felett. Te úgy látszik nem vagy az és az észjárásodból ítélve nem is leszel. Buta vagy, mint a föld.
A kérdező hozzászólása: ELVÁLT?Te aztán nagyon tudod!Biztosan ismersz is!Ha nincs olyan férfi aki megfelel nekem akkor inkább leszek egyedül és nem tûröm senki hülyeségét!De most hogy tõled ezt megtudtam sokkal okosabb lettem!
Ha annyira zavar téged, hogy pornót néz a párod, akkor miért vagy vele??? Keress olyat, aki nem nézi(szerintem nincs olyan férfi)
Sztem az a "megbeszélés" is úgy nézhetett ki, h hajthatatlan voltál, és rád hagyta. Az, h pornót néz, nem jelenti azt, h meg is dugná azokat a csajokat. Ezt kellene a magadfajta nõknek felfogni.
A kérdező hozzászólása: a legnagyobb baj ezzel annyi hogy én nem dolgozhatok mert ha beszélgetek, akkor biztosan megcsalom.Én nem csetelhetek a neten pasikkal mert tuti a szeretõm.És neki meg aztán mindent lehet mert férfi?!vagy hogy is van ez?
Igen ez a szingli nõk mentsvára. "Nem találok megfelelõt, inkább leszek egyedül." Jah, marad a mûf*sz, meg a gyógyszer. Aki ma nem talál magának megfelelõ párt, az fogyatékos. Nekem ez a véleményem. Több millió férfi van a világon, csak találsz. Képzeld, én mindig találok olyan nõt, kai megfog, pedig magasak az igényeim, ráadásul sokszor az érzelmeim vezérelnek. De mégis van.
A kérdező hozzászólása: Én nem vagyok szingli!férjnél vagyok.van 3 lányom.És ez a téma nagyon ritkán bukik ki belõlem.Álltalában vidám természetû nõ vagyok és nem törõdök ezekkel a dolgaival.Csak most épp kivagyok kicsit...!
Gondolom, azért nézi a pornót, mert biztos te nem elégíted ki õt.
A kérdező hozzászólása: Kedves nfl!Nagyon sokat gondolkoztam rajta mit rontottam el, és mit rontok el folyamatosan.De sajnos választ nem tudok adni magamnak.és hiába beszéljük meg higgadtan, õ sem tudja"legalábbis ez a válasza"hogy miért nézi, vagy nézte.ebben a helyzetben már nagyon mindegy is!Ugyanis nem akartam de leírom és ennek fényében mondj véleményt:Õ 40 éves, én 34.nagyon sokszor vagyunk együtt és nem csak összehányt napi szex, hanem tényleg minõségi szexrõl beszélek.van hogy napi 4x is, de van hogy ki marad egy-két nap.bármit megteszek a kedvéért, még sokszor többet is.utána néztem miket nézett és elcsentem belõle hasznos dolgokat.de én úgy érzem kevés vagyok.és nem csak írom, érzem is.néha mondom neki hogy csak a szex miatt kellek, de akkor tagadja.de ezt egy nõ megérzi.vagy tényleg egy tapló vagyok és csak pótol valamit :/ a válaszokat köszönöm, sokat segítettetek vele.

Megcsalásnak számít, ha a barátnőm a haverjaival flörtől messengeren? S szeret akkor engem?

s olyanokot ír neki, hogy mikor dugtál utoljára s kívánod-e s kemény-e a karkad? S szerethet ez ilyen csaj engem? Pedig úgy látszik kívülr?l, hogy nagyon ragaszkodik s szeret.

Legjobb válasz: Hát érdekes egy helyzet, az biztos. Megcsalásnak az számít, amit te érzel annak. Van, akinek egy csók is megcsalás, van, akinek a félre kefélés sem az. Nem csak poénkodnak? Biztos, hogy komoly? Az biztos, hogy én nem venném jó néven a páromtól...

Hát érdekes egy helyzet, az biztos. Megcsalásnak az számít, amit te érzel annak. Van, akinek egy csók is megcsalás, van, akinek a félre kefélés sem az. Nem csak poénkodnak? Biztos, hogy komoly? Az biztos, hogy én nem venném jó néven a páromtól...
Hát ha ez nem csak poén(bár annak is rossz) akkor elég gáz a bnõd.Nem megcsalás, de oltári bunkóság!Mondtad már neki hogy hagyja abba?
az én barátnõm is ezt csinálta, egy másik sráccal irkáltak egymásnak olyanokat hogy jó lenne ha együtt lennének, meg hogy kivánják egymást, meg szerelmesek egymásba, meg minden ilyen perverz témát hogy majd dugni fognak meg fele vannak éppen izgulva, meg hogy mire izgulnak fel. elég egyszerü volt rájönni mivel az összes beszélgetésüket automatikussan lementette a gép. bögtem is eleget.tegyük hozzá hogy a srácnak is barátnõje van, csak hogy õ nem a saját barátnõjébe volt szerelmes hanem az enyémbe. nem értem mért nem lehet ezt tisztázni hogy szia másba vagyok szerelmes nem akarlak becsapni, de nem ezt tették hanem aljas modon. szerintem hagyd ott a csajt amig még nem tesz téged lelkileg teljesen tönkre. jah és attol még szerethet engem is szeretett a csaj csak ugy tünik mást mégjobban és nem belém volt szerelmes soha hanem belé.
Szia!Vagy komolytalan a barátnõd, vagy imád pasizni!Szerintem ez beteges hülye dolog!Mond meg neki hogy ez nem tetszik neked, s ha nem hagyja abba akkor add vissza neki s meglátod hogy fog majd reagálni.Ha eleiben nem is fogja zavarni vagy csak úgy fog tenni hogy nem zavarja, hidd el, lehet egyszer majd azt fogja mondani hogy hagyd abba, erre meg a válaszod az legyen, hogy oké, abba hagyod ha õ is.Mond meg neki a véleményedet.Ne hallgass s tûrj!Nem normális amit csinál!Kérdezz rá mit akar, miért irkál ilyen nem normális dolgokat más pasiknak.Sok sikert!
sztem ettõl még szerethet téged, a kérdés csak az hogy te hogy szeretheted õt? szerintem egybk szexhiánya van azért csinálja. izéld meg jól. de komolyan.
Na igen a barátnõdben ott van egy jó adag kurva, vagy hülye mint a föld de mindegy is, te is jó emberismerõ lehetsz hogy ilyet választottál, mindenesetre próbálj meg hatni rá, bár nem hiszem hogy sikerül. Azért tegyed próbára és legközelebb csetelj vele te kíváncsi vagyok ha kérdezed hogy van e barátod és szereted-e akkor letagad vagy mi? És legközelebb ha megdugod szerezz be szado kellékeket, fenekeld el keményen és káromkodj bele a fülébe minden disznóságot, és élvezz az arcára lehet hogy csak ez hiányzik neki!
Sajnos ugy látom nem vagyok egyedül, nekem a férjem csinálja ugyanezt és még pár dolgot amire én is rájöttem.Sexchat, párkeresõ, messenger és még ki tudja mi amitmég én sem tudok.Elején nállunk is csak a messengeren kezdte , mikor rákérdeztem letagadta , mikor mutattam ami az elmentettek között volt akkor meg azt mondta , hogy csak azt írja amit a lány hallani akar és õ engem szeret.Most addig fajult a dolog , hogy havonta egyszer feküdt le velem az utóbbi idõben és én már kész vagyok és tanácstalan.Lehet bennem van a hiba?
A kérdező hozzászólása: Megint visszatette a messengerre azt a fiut, akit kitörölt az én kérésemre. Mégsem voltam hatással rá. Fontosabbnak érezte, hogy beszéljen azzal a fiuval, holott tudta, hogy engem megbánt ezzel, minthogy inkább ne okozzon bánatot nekem. S ez már nagy baj. S nem tinikori hülyeség, mert már 25 éves, én 24vagyok. Köszi a kommenteket. Már lassan egy fórum alakul ki. :) S az a legnagyobb baj, hogy nagyon szerelmes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Kiderult, hogy megint visszatette a messengerre. S tudta, hogy nagyon bant engem, s megis fontosabbnak erezte, hogy beszeljen vele, minthogy engem ne bantson meg. Nem tudom dobni, mert nagyon szerelmes vagyok. Olyan rossz. S azt mondja, hogy felakasztja magát, hogyha otthagyom s nem akar akkor már élni. Ezt zsarolásnak is lehet venni. S nelkule is nagyon rosszul ereznem magam. Jaj na...
ha úgy érzed, boldogabb lennél, ha dobnád, akkor dobjad. ezt nem dönthetjük el mi. lehet hogy ez vmi tinikori hülyeség még éretlen kis csitri vagy unatkozik, de biztos, hogy nem szerelmes másba, mert egy szerelmes lány nem így viselkedik a fiúval akit szeret, ügyel arra, hogy az ne nézze kurvának.
A kérdező hozzászólása: De figyelj. Megoldásnek nem jó ez a téglás módszer, mert elveszik abben az egészben a lényeg, a szeretet s a szeretem, ahogy egy elöbbi válaszadó írta, hogy itt már az a kérdés, hogy én tudok-e szeretni ilyen helyzetben. Dobni nem fogom a csajt, mert szeretem s szeret, de nem tudom megértenmi, hogy hogy tud ilyen lenni. Tanácsoljátok, hogy dobjam?...Hm.... De a mai világban van jobb csaj is, mindenik ilyen.
Még ennek ellenére is gáz a csaj.Amúgy meg te se fogd magad vissza ha alakalmad nyílik rá. Ha megdobnak kõvel, dobj vissza egy fél téglát.
A kérdező hozzászólása: Kerdezo: Azt mondja, hogy csak poenkodnak. Nem komolyan dumalnak s nem is akarnak találkozni se semmi közös, csak mint haver, én úgy látom. De mégis, kicsit rosszul esik. De beszéltem vele s kitörölte a listájáról. Szexhiánya nem hiszem, hogy van, mert minden nap magkapja. Mindez történt vagy 2 hónapja. Most minden ok. Legalábbis én úgy látom :) Nem kurva se semmi ilyen csuf dolog. Csak nem volt felelõsségtudata vagy valami hasonló, de tudtam hatni rá
Én most jutottam el arra a pontra , hogy elhagyom.

Fiúk, nektek megcsalásnak számit ha a feleseged\csajod egy másik lánnyal sexel?

Tudom hogy ezis megcsalás csak ez osszul érint titeket?

Legjobb válasz: Elvileg ha egy másik lánnyal csinálja az nem megcsalás. Kinek megcsalás kinek nem. Egyén függõ, hogy zavarja e vagy nem. Én spec. nemnagyon örülnék neki mert ha egy másik lánnyal csinája az azt jelenti, hogy nemvagyok elég jó neki.

Elvileg ha egy másik lánnyal csinálja az nem megcsalás. Kinek megcsalás kinek nem. Egyén függõ, hogy zavarja e vagy nem. Én spec. nemnagyon örülnék neki mert ha egy másik lánnyal csinája az azt jelenti, hogy nemvagyok elég jó neki.
engem nem zavart
szerintem jó lenne a srácoknak 2 csajjal, abban az esetben, ha egyik sem a bnõje
A kérdező hozzászólása: ÉS nem lenne jó 2 csajjal csinalni?
Engem nem zavarna, de azonnal kidobnám... Mondjuk elve nem jönnék össze biszexuálissal.
a párom egoja sérülne ezzel. és tuti felkeltené az érdeklõdését a másik lány...
ez teljesen egyénfüggõ, van, aki kimondottan begerjed rá, ha a barátnõje lánnyal csinálja, de van, akinek ez is ugyanolyan megcsalás, érdekességképpen leírom a párom véleményét, mivel biszex révén én is kifaggattam errõl a témáról mikor még csak pedzegettük egymást, de nem tudtuk, hogy komoly lesz belõle, azt mondta, szívesen megnézne egy másik lánnyal... hónapok múlva, mikor már komoly volt a kapcsolatunk és igazán szerelmesnek is éreztük magunkat, máris megváltozott a véleménye. azt mondta, mostmár nagyon fontos vagyok neki és tényleg komolyan tervez velem, ezért nem szeretné, ha bárkivel is megcsalnám, lánnyal se... ugyanúgy fájna neki és ugyanúgy megcsalva és megszégyenítve érezné magát de ami azt illeti, mióta ilyen közel kerültünk egymáshoz, nem is jutott eszembe ilyesmi :) 22/L
1 pont a 3-asnál
Engem nem zavar, csak ahogy mondani szoktam, mindig készítsenek róla videót, és akkor oké :-)
Nálam nem lenne megcsalás, de úgy is fel lehet fogni, hogy ha megcsal egy pasival, akkor az egy dolog. De ha egy másik NÕVEL csal meg, az azt jelenti, hogy olyan rossz voltál, hogy az egész férfi nembõl kiábrándítottad XD.
:) ez tetszett

Fiúk! Ha a barátnőtök egy lánnyal lefekszik, az megcsalásnak számít nálatok?

És ha nem, akkor felizgat titeket a dolog?

Legjobb válasz: Ha engem nem vesznek be, akkor az is megcsalásnak számít. :P

Ha engem nem vesznek be, akkor az is megcsalásnak számít. :P
Ugyanúgy megcsalás.
Engem felizgatna... 20/F
Ha lefeküdne akkor énis ott akrok lenni.:-)
Szerintem nem fog lefekudni egy lannyal a baratnoje valakinek.
csak akkor hogy ha nem engedi hogy végig nézzem
12-edik ez jó :D :D
Szerintem nem megcsalás, és a pasim szerint se az. Õt is felizgatná a dolog, ha láthatná :D
Megbeszélés kérdése az egész. Ha a csaj korrekt a kapcsolat elején közli hogy neki vannak ilyen vágyai, hajlamai nevezzük ahogy tetszik. A férfi ezután dönthet, elfogadja vagy sem. Általában gyakori hogy a csaj felajánlja a barátjának ilyenkor hogy beszervez egy harmadik lányt, és együtt csinálják erre sok pasi ráharap, de van aki számára a barátnõ szent és sérthetetlen és senkivel sem osztozik, még a hármas sem izgatja úgy fel, ha tudja közben valaki a barátnõjének fog orgazmust okozni és az egy másik személy nem õ. Nem Joe a vibrátor a harmadik fiókból. Ha titokban történik az aktus a barát beavatása nélkül az bizony megcsalás. Kõ keményen. A reakció emberfüggõ..
HA pofánb*aszlak a jobb kezemmel, de amúgy balkezes vagyok az változtat a tényen hogy megütöttelek?
Hamegtiltja hogy ott legyek akkor igen, de én örülnék 3. Embernek
Elég gáz egy ilyen csaj és igen, megcsalásnak számít. HA a kutyájával kefél az is megcsalás.
Egyetèrtek elõdeimmel megcsalás 100%-ban!!!
OMG
Ugyanolyan megcsalás, mintha fiúval csinálná... Ha ilyet akar tenni, akkor vagy beszélje meg elõtte velem, és kitalálunk valamit, vagy felejtse el...
Megcsalás!!! És a mai világban, mikor már lassan minden lány leszbizik, a kapcsolat legelején közölném a lánnyal, hogy számomra ez is megcsalás és ha ilyet tesz, számíthat rá, hogy szakítok vele rögtön.
3 fõ már tömeg... És igen, megcsalás... Tök mindegy a 3. fõ neme...
az elõzõ páromat "megcsaltam" egy lánnyal...mikor elmondtam neki, elõször ledöbbent, de utána ráizgult a témára és látni akarta a mostani szerint megcsalás, és megalázóbbnak érezné, mintha férfival csalnám meg... szóval ez személyfüggõ 22/L
abban az estben megcsalás, ha utána veled nem akarna lefeküdni..

Ha egy csajnak az osztály összes fiúja aláírja a hasát és a mellét az megcsalásnak számít?

Legjobb válasz: Megcsalásnak épp nem számít az én szememben, de elgondolkoznék azon, hogy akarok-e bármit is egy ilyen lánytól.

Megcsalásnak épp nem számít az én szememben, de elgondolkoznék azon, hogy akarok-e bármit is egy ilyen lánytól.
Nem megcsalás, de kéne a kutyának az ilyen...
eléggé
annak , bizony
Ezt hívják autogram osztásnak.
Ennyi erõvel azok is lehetnek akik megvoltak neki. Ilyen nõ nem kéne.
Szerintem nem megcsalás, de a barátodnak ez rosszul eshet és e miatt szakíthat is veled.
Nem, de esélyes h kuka a leányzó nálam.

Ez mennyire számít megcsalásnak? Megcsaltam a menyasszonyomat?

Az esküv?szervez? kiscsajjal játszottunk egy kicsit. Ittunk egy kis vörös bort úgy ,hogy egymás szájába átcsorgattuk. Utána egy kicsit nyalogattuk egymás arcát.

Legjobb válasz: És ha itt most mindenki azt írja neked, hogy nem,ez nem megcsalás,akkor úgy gondolod majd, hogy oké, le van rendezve az ügy, nem kell vele foglalkozni...? Szerintem a legegyenesebb megoldás, ha elmondod a menyasszonyodnak, hogy mi történt, és majd õ eldönti, hogy neki ez megcsalás-e vagy sem.

És ha itt most mindenki azt írja neked, hogy nem, ez nem megcsalás, akkor úgy gondolod majd, hogy oké, le van rendezve az ügy, nem kell vele foglalkozni...? Szerintem a legegyenesebb megoldás, ha elmondod a menyasszonyodnak, hogy mi történt, és majd õ eldönti, hogy neki ez megcsalás-e vagy sem.
Nekem megcsalásnak számít. Nem megbocsájthatatlan, de megcsalás. Ha így indítod a házasságodat...az bizony dicséretre méltó dolog.
Egyértelmû, hogy kiakadna. Én is kiakadnék a helyében.Szerintem fordított helyzetben te is. De ha így akarod indítani a házasságodat az a te dolgot..
Az számít, te magad annak érzed -e. Ha nem, nincs mirõl beszélnünk. Ha igen, akkor el kell döntened, hogyan tovább. (Én biztos kiakadnék, ha ilyesmit megtudnék, pláne esküvõ elõtt. Ha nem tudnám, és nem lenne folytatása sem a dolognak, akkor persze nem lenne belõle gond.)
Hát én rohadtul kiakadnék ha ezt megtudnám, de akkor is ha nem a võlegényemtõl tudnám meg....el se vedd ha nem gondolod komolyan, mi az hogy játszol másokkal tulajdonképpen? Végülis le is fektethetted volna ezek után, nem is tudom mi állított meg. Ha komolyan gondolod a házasságot akkor nem indítod hazugsággal és ha elmondod a menyasszonynak és mellé azt is hogy csak játék volt ez olyan mint a lánybúcsún a vetkõzõ srác( bár nem sok köze van most hozzá de példának elmegy)és õt szereted azért veszed el akkor lehet nem csap balhét, ha nem mondod el akkor gratulálok a lelkiismeretednek, bár mivel kiírtad ide biztos érzed hogy nincs rendjén.....
Hát szerintem meg pont nem az számít, hogy te megcsalásnak érzed-e, hanem hogy a menyasszonyod annak érezné-e.
nem megcsalás
A kérdező hozzászólása: Nem erõszakoskodott. Dicsérgetett , hogy milyen jóképû férfi vagyok és , hogy a menyasszonyom milyen szerencsés velem. Azt is mondta , hogy nemrég ért véget egy kapcsolata és szomorú mert mostanában senki se törõdik vele.
A kérdés szerintem kamu!!! Ha nem akkor én úgy dobnálak ki mint a huzat!!!! MEGCSALÁS!!
DE hogy kezõdött egyáltalán? Gondolom nem erõszakoskodott.
És akkor mi van ha dicsérgetett??Az azt jelenti hogy egymás szájába kell csorgatni a piát??Ezt férfi létemre mondom hogy ez undorító...ha szeretek valakit akkor bármit mond egy nõ vagy bárhogyan dicsér elküldöm a jó büdös francban és már meg is tettem nem egyszer..
provokatív kérdés
tartsd ttokban de többet ne csinálj ilyet
A kérdező hozzászólása: Mindenféleképpen titokban tartom. Még jó , hogy a szexre nem került sor.
Megcsalás! ribancpasi vagy!
és szerezz be egy 50-es, elhízott, dagadt pasit, mint újdonsült esküvõszervezõ (már ha ezek után lesz esküvõ)
Ha elolvassátok a kérdezõ válaszait, megfigyelhetitek, hogy nem gondolja komolyan se a kérdését, sem pedig az nem érdekli amit írtok neki. Vagy jót nevet a válaszokon, vagy csak hibbant.
Egyetértek az elõzõvel... Röhej.
Ha ez a kérdés komoly, akkor nevetnem kell:) ) Beleillik a csöpögõs amerikai filmecskék sorába, ahol valami véletlen folytán kiderül az esküvõszervezõ kiscsaj esete a võlegénnyel, nagy balhé lesz...úgy néz ki az esküvõ is fuccsba ment, aztán a nagy happy-end...mindenki boldog lesz, és "szép az élet":P A nagy kérés mégis megmarad...DE UTÁNA MI LESZ? Ma esküvõszervezõ, holnap a munkatárs kiscsaj, holnapután a takarító kiscsaj, azután a postás kiscsaj...CSAKHOGY, akkor MIRE JÓ AZ EGÉSZ FESZTIVÁL?? Nem sokra.:P
Dehogy számít annak, én rendszeresen nyalogatom más [email protected] arcáról a bort egy-egy esküvõm elõtt!
`gratulàlok, jol inditasz. Hagyd a menyasszonyodat, jobbat érdemel nàlad!! Annak a kur.vànak meg add meg a cimét hadd intézzem el, mielött elökerül a mi esküvönkön is!
Remélem visszakapod:)
Remélem visszakapod! :)
a menyasszonyod helyében úgy rúgnálak ki mint azt a bizonyos macskát... (látnád a mi esküvõszervezõnket, 50es mamatipus...azzal csináld ezt meg :D)
Az a baj, hogy ezek felnõtt emberek...
Ma már minden 13 éves kisfiú a gyakorin tesz fel butuska kérdéseket? Ugye vannak köztetek okosabbak is? Nyugtass meg légyszi!
xD
A kérdező hozzászólása: Igen, én kiakadnék ha a menyasszonyom ilyet csinálna egy férfival.
jól kezdõdik mondhatom.inkább ne vedd el.az esküvõszervezõ csaj se semmi.amúgy megcsalás szerintem, valamilyen szinten.te meg nem vagy normális
Ha elmondod neki, esélyes, hogy ebbõl nem lesz házasság. Ha nem pont esküvõ elõtt és nem pont a szervezõcsajjal történt volna, talán még belefér, de õszintén nem tudom megmondani, ilyen helyzetben én felrúgnám -e az esküvõt vagy megbocsátanék. A szitu miatt nagyon megalázó szerintem (bár persze minden megcsalás az, de ez még morbid is).
Nem számít megcsalásnak, ám hûen tükrözi, hogy nagyjából ennyi önuralom, önfegyelem, és a menyasszonyod iránti tisztelet szorult beléd.
A kérdező hozzászólása: "Nem számít megcsalásnak, ám hûen tükrözi, hogy nagyjából ennyi önuralom, önfegyelem, és a menyasszonyod iránti tisztelet szorult beléd." Van önfegyelmem, de az a kiscsaj egy igazi kis tigris volt.
A kérdező hozzászólása: "te meg nem vagy normális" miért?
A kérdező hozzászólása: vicces vagy 16. válaszoló.
Szerintem az. Te meg egy bunkó vagy. Minek akar az ilyen megnõsülni? Hogy aztán 1-2 gyerekkel, lestrapáltan, megalázottan hagyd ott szegény csajt? Szép...
tudom.:D
Ahham, valóban, példás az önfegyelmed... Szégyellhetnéd magadat!
A kérdező hozzászólása: Szégyellem magam. :(
akkor most vágd le a füled.
Nem kifogás hogy kis tigris volt és ha õ meg egy szexi pasi testét nyalogatja és az a kifogás hogy olyan bika volt? lehet agyon is vernéd kinézem belõled ne haragudj. Remélem ezt a kérdésedet is megtalálja és a kifogásod alapján ki is hajít, és még megkérdezed miért nem vagy normális? Szerintem ne házasodj.
A kérdező hozzászólása: A menyasszonyomnak nem akarom elmondani. Félek , hogy kiakadna.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!