Találatok a következő kifejezésre: Megcsalás ha barátnőm más (7 db)

Megcsalás ha a barátnőm más csajokkal.. öhöm... Szexel?

arról lenne szó, hogy gyanakszom h a bn?m a barátn?ivel szexel. bizonyítékom nincs, megkérdezni még nem mertem, azt se tudom h konkrétan mit csinálhatnak, de úgy érzem vmi biztos van köztük amit nem a barátn?jével kellene csinálnia. sokszor összesúgnak és utalásokat tesznek a dologra. én meg nem tudom h mit szóljak mindehez. megmondom ?szintén zavar a dolog, de nyugodtabb lennék ha tudnám biztosan. h lehet ezt megkérdezni? kell h zavarjon ez? mennyire általános jelenség?

Legjobb válasz: Szerintem beszélnetek kéne errõl. Engem zavarna, sõt én megcsalásnak érezném ha a feleségem a barátnõjével szexelne!Elválnék tõle.Hiszen akkor én már nem vagyok elég neki, ugyanolyan megcsalásnak érezném mintha férfiakkal tenné. De ez az én véleményem, te tudod, nektek mi fér bele.

Szerintem beszélnetek kéne errõl. Engem zavarna, sõt én megcsalásnak érezném ha a feleségem a barátnõjével szexelne!Elválnék tõle.Hiszen akkor én már nem vagyok elég neki, ugyanolyan megcsalásnak érezném mintha férfiakkal tenné. De ez az én véleményem, te tudod, nektek mi fér bele.
Jesszus Isten!Ez sztem annyira nem átlagos...szerintem zavarjon a dlog, és beszéljetek el errõl!Ez komoly dolog...Üljetek le higgadtan(tudom nehéz, de próbáld meg!)és szépen lassan hátulról menj neki a dolognak...pl:kérdezd meg hogy mire értik azokat a bizonyos összesúgásokat, kérdezd meg, hogy mire értetta..amúgy hány éves a bnõd?? Üdv.:Bea ui.:Sok sikert!
én vinném a barátnõjét is he :)
Sztem kérdezz rá, h nem lenne-e kedve bevenni egy 2. lányt is, ha lenne, akkor szinte tuti csinálja, de ha van eszed, akkor beszállsz Te is és élvezed :)
te tényleg ilyen hülye vagy!!! megnyalnám mind a 10 újjam ha a barátnõm ilyet csinálna... komolyan nem értem az ilyen marhákat, már bocsi...
A kérdező hozzászólása: 17 éves, de egyébként nem biztos a dolog mint ahogy említettem, viszont annyit szinte biztosra tudok h csetszexelni szokott a bnõjével. azt még talán tudnám tolerálni de többet semmiképp.
Átlagosnak nem átlagos, de azt, hogy megcsalás-e, neked kell eldöntened. Ha te annak veszed, akkor az, ha nem, akkor nem. -G-
Én lány vagyok, fialabb koromban egyszer lefeküdtem a legjobb barátnõmmel, mellette meg benne voltam egy 3 éves kapcsolatban (ez úgy a közepe felé lehetett). Utána elmondtam a barátomnak, de õ nem vette megcsalásnak, csak sajnálta, hogy kimaradt belõleû :) De mondjuk mi ezt csak egyszer csináltuk, kipróbálásként. Azért ezt elég sok lány megteszi, max. nem beszél róla. De ha ez rendszeres, akkor valami gond lehet, talán csak unatkoznak, de azt már beteges szinten.

Szerintetek az megcsalás ha a barátnőm aki elvileg eddig meg még most is azt állítja hogy én vagyok az igazi neki meg csak engem szeret és nem csalna meg. Hogy most meg bevallotta hogy nemrég másba is szerelmes volt közben? !

Azt mondta már csak volt... már nincs az az érzés... de ezek után én hogy higyjek el neki bármit is vagy hogy eddig minden szava hazugság e volt? Ezek után honnan tudjam bele e szeret valakibe?? Pedig mindent megadok neki úgy szeretem mint még soha senkit.. és hű vagyok hozzá csak vele törődök még aludni se alszok sokszor miatta.. és ez a hála..

Legjobb válasz: A megcsalás az az ha le is feküdt az illetõvel. Remélem most nem mondtam újat

A megcsalás az az ha le is feküdt az illetõvel. Remélem most nem mondtam újat
hazugság e volt? bele e szeret valakiben? -.- Szakítsz ha nem tudsz bízni. Csá.
Ha volt csók is vagy szex akkor dobd ki, ne kínlódj vele.
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen de én egyszerre csak egy emberbe tudok szerelmes lenni! Keress mást! Ez már milyen, hogy ott vagy neki te és akkor másba szerelmes, holott mindent meg teszel érte... én ott hagynám a fenébe! Nem érdemel meg téged!
Hosszabb kapcsolatnál simán elõfordulhat, hogy valaki akár hetekre is a figyelmed középpontjába kerül a párod mellett. Ha ezt az ember a helyén tudja kezelni, nincs gond, simán elmúlik az érzés, és ez nem azt jelenti, hogy akkor addig két embert szeretsz...Lehet, hogy a barátnõdnél is errõl volt szó, csak rosszul fejezte ki magát (bár ilyesmirõl felesleges beszélni, ok nélkül bántjuk meg vele a párunkat). Tapasztalatból írtam, nekem ráadásul több hónapig járt a fejemben az illetõ (na nem állandóan, de azért gyakran). Aztán egyszerre csak elmúlt. És ezalatt semmi sem történt, eszembe sem jutna soha megcsalni a szerelmemet, életem párját, még ha ez nyálasan is hangzik :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! És sokat jelentettek nekem! Megbeszéltem vele telefonon a dolgot és elmondta hogy nagyon megbánta hogy megszerette õt és hogy ez csak 1 hónappal ezelõtt történt kb! És igyekezett kiszeretni belõle mert tényleg engem szeretett akkor is igazán! Õ csak egy régi fellángolása volt de nem csalt meg mert nem találkozott vele nem volt semmi olyan! Szóval én tényleg szeretem és nem tudom elküldeni.. és õ is szeret engem és az igazinak tart azt mondta!!
Azt vedd figyelembe, hogy az érzéseidet nem tudod irányítani, a tetteidet igen. Szóval egészen addig, amíg akár csak elképzelte, hogy milyen lenne lefeküdni a másikkal, még nem csalt meg. Mindenki fantáziál másról is a partnerén kívül. Ha ellen tud állni az ilyen ösztöneinek, akkor nem csalt meg. (az, hogy kit zavar egy csók, és kit a lefekvés, meg egyén kérdése, de ez biztos nem volt megcsalás, fõleg, hogy õ mondta el korrektül... )

Megcsalás ha a barátnőm egy fesztiválon megadta másnak a számát?

Õszintén ő maga mondta el miután hazaért, de Nem is említett engem a srácnak. Nektek ez hogy esne? Még van 4 nap a fesztiválból...és én csak a 4. nap csatlakozok hozzájuk, addigra elvisz a gyomorideg...

Legjobb válasz: Részeg volt? Nem véletlenül vallotta be.Megtehette volna h egyszerûen nem szól.

Részeg volt? Nem véletlenül vallotta be.Megtehette volna h egyszerûen nem szól.
Nekem attól függne, hogy milyen szándékkal csinálta.
Na vajon miért adta meg?! Megcsalás szagot érzek!
te is tudod, hogy az, és nem csak a számát adta meg neki, hanem minimum volt vmi smaci tapi, leszopta stb.
utolsó ! DETTO! szakíts vele, csak rosszabb lesz! pár okosnak itt elfogadhatod a véleményét " LÉGY KÖVETKEZETES" meg a fa**m...ezek. Aztán a végén jól ráb**l:D Az ilyen emberekbõl akik mindent a hatalmas eszükkel akarnak megoldani, általában úgy nézik õket hülyére ahogy akarják!
Milyen könnye osztja mindenki az észt, fõleg az elsõ oldalon lévõ válaszolók között... látatlanul és ismeretlenül kijelentitek, hogy igen, 100% történt valami. Ezt nem tudhatjuk. És mondom mindezt úgy, hogy önmagában az, hogy ezt elmondta neked, még nem feltétlenül jelent õszinteséget. Ha társaságban van, ahol más is jelen volt, elmondhatta azért is, nehogy mástól tudd meg, mert az úgy már tényleg lebukás. De ismétlem, ennyibõl bármilyen következtetést is levonni, és kinyilatkoztatni, hogy igen, márpedig ez és ez történt... ritka eltévedt pöc¹ök vagytok. Nálunk fordított helyzet van, barátnõm megérti, hogy vannak lány barátaim, nem tart a nyakamon pórázt. Eleve nem egészséges párkapcsolat az, ahol csak akkor érzed magad biztonságban, ha senki más nincs a közelében. Számot megadni, barátkozni, ez még semmit nem jelent. És igen, lehetett ott megcsalás, csakhogy ezt ennyibõl, interneten és látatlanul bíráskodva kimondani nem lehet. Ha nem a társaság többi tagja miatt félt, hogy tõlük tudnád meg, és tényleg õszintén, önszántából szólt neked, akkor szerintem nem lesz okod aggódni.
14/14 ez mind szép is jó, mondhatni neked volt a legdiplomatikusabb a kérdésed! De szerintem nem vitte elõrébb a srácot:D Nem mindenki olyan, hogy jajj drágám most akkor elkezdek ám veled kódokat fejteni, mert én okos vagyok nem egy bunkó hülye gyerek, neked ez lehet beválik , de szerintem egy normál férfi ezekre rohadtul nem ér rá. És ahogy fogalmaztad nõi barátaid vannak ami nagyon ritka, egy normál férfi megdugja csak õket és ennyi:D szóval joggal mondod, hogy eltévedtek vagyunk, de ennyibõl mi is, hogy te! és kinek lenne igaza? relatívan senkinek.
*válaszod.
Egyáltalán nem biztos, h megcsalt, de ha már adogatja a számát más pasiknak, akkor elõbb-utóbb tuti meg fog. Lehet, hogy fél éve, lehet, hoyg még több idõ múlva, de garantáltan. Tapasztalatból mondom, nem csak én jártam így, hanem a csaj ismerõseim viselkedését megfigyelve is gyakorinak látom az ilyen helyzeteket.
dejó, hogy nincs bnõm :D már el is felejtettem az ilyen gondokat :D
azt írtad tavaly is ez volt...akkor egyértelmû. kérdés miért tette ez megint? már akkor is majdnem szétmentetek de õ megtette újra...jó nem égbe kiáltó bûn, csak telefonszám de akkor is. Gondolom megkérted hogy többet ne tegye. Bár mellette szóljon hogy elmondta neked. Cinkes.. rátok férne egy kiadós beszélgetés
legyél következetes. gondolom a múltkori eset után valamit megbeszéltetek, ha még 1x ez elõfordulna. azt tarts be. aki nem következetes azt nevezik más néven papucsnak.
Nem.
Hát nem tudom... ha magamból indulok ki, akkor simán elképzelhetõ, hogy csak barátkozás célján adnám meg a számom valakinek, aki szimpatikus egy ilyen helyen... mert azért elég ritka ott értelmes embert találni... bár manapság már sehol sem könnyû. De persze én egyedi vagyok és talán senki más sem olyan õszinte, mint én, így az, hogy magamból indultam ki jelen helyzetben valószínûleg téves és nem illik a te történetedre.
A kérdező hozzászólása: Csak haverkodni szokott, tavaly is eljátszotta ugyan ezt bár akkor úgy volt hogy szakítunk is, de nem mert megoldottuk a problémákat... de valahol belül még is piszkálja a csõröm, mert én fordított helyzetben én nem csinálnék ilyet. (2éve vagyunk együtt)
Olyasmiszagú. Figyelj oda rá, ha olyan, akkor meg rakd ki, mint a macskát szni.
Õszintén? Milyen céllal adta meg? Ha csak jó fejnek tartja mert összehaverkodtak, de nem akar tõle semmit akkor nem csinálnék semmit, attól, hogy együtt vagytok még lehetne fiú barátai. Amúgy is alapjába véve nálam ez MÉG egyáltalán nem esik a megcsalás kategóriába. Persze, ha nem csak barátkozni szeretne vele, vagy nem csak barátkozás szándékával adta meg neki a számát, akkor kidobnám, ugyanis aki megadja másnak a számát, mert bejön neki, akkor csak idõ kérdése mikor történik több.
Te ismered a barátnõdet, és te tudod kivel mennyire közvetlen.Ha tudtok, máskor menjetek együtt fesztiválozni mind a négy napra, és vagy nem lesz ez, vagy meglátod, hogy túlreagálod a dolgot.

Ha van barátnőm, és másra maszturbálok, az megcsalásnak számít?

Legjobb válasz: ha konkrétan más arcára vered rá, szerintem igen :D:D:D:DD

ha konkrétan más arcára vered rá, szerintem igen :D:D:D:DD
Nem! :D Viszont jó lenne, ha nem masztiznál, hanem jól megkúrnád a barátnõdet! :)
elméletileg igen, gyakorlatilag pedig csak akkor, ha az a másik személy látja is
Szerintem nem.
nekem az, azért nem otleráolom a pornó nézést

Ha van barátnőm és egy másik lánnyal együtt alszom, de nem történik semmi, csak annyi, hogy átöleljük egymást. Ez megcsalásnak számít? 19/F

Legjobb válasz: Gondolj bele, hogy a lány, akit szeretsz, egy másik fiúval fekszik ölelkezve. És megkapod a választ.

Gondolj bele, hogy a lány, akit szeretsz, egy másik fiúval fekszik ölelkezve. És megkapod a választ.
sztem igen...érzelmi megcsalás
Ha az én pasim lennél nem érnéd meg a reggelt.
Nem, csak csicska vagy. Ember, ha valakit szeretsz akkor nem mész más lány közelébe. Nem tök logikus? Hím ku*va.
Mindenesetre gyanús, minek alszol összebújva azzal, aki iránt semmit sem érzel.
Az egész ott kezdõdik sztem hogyha barátnõd van mi a rákért alszol másik lánnyal??=D még az igen nyomós indok is rejt kiskapukat, hidd el, magadtól is találtál volna egyet. ez simán csak az elsõk közti egyik hozzászólást éleszti újra. Nem mondom, melyiket, de nem vet rád túl jó fényt... azért csak óvatosan:)
Mi, partyk után én is szoktam lányoknál aludni, úgy, h semmi sem történik, és krvára nem megcsalás...
Érdekes kérdés. Fõleg nekem, mert én éjszaka dolgozom, miközben a barátom otthon alszik. (Együtt élünk, de éjszakai munkát sikerült találnom) Fogalmam sincs, mit reagálnék, ha kiderülne, hogy nem egyedül alszik. Nem megcsalás, de mégis az. Mégiscsak beengedsz egy harmadik személyt a privát szférádba...
Szerintem inkább ne akarj mással aludni. A barátnõd tuti kiakadna - jogosan.
Nekem van egy nagyon kedves barátom, egy Nõ, akivel nem egyszer aludtam egy takaró alatt, de a gondolat sem vetõdött fel. Tudta mindkettõnk párja, de különösebben nem cirkuszoltak.
felállt?
annak. ha nem tudja meg, akkor helyes amit csinalsz:D
A kérdező hozzászólása: Nem történt ilyen, csak elgondolkoztam ezen ma hazafele jövet. ÉS kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok errõl.
Holdtündér msn? XD
me akkor igen :D
Az a minimum, h kirúgnám az összes fogad:) 17L
te hulye vagy??
Á dehogyis :) Teljesen természetes! Tedd csak meg! Hajrá. (Ó, Istenem adj erõt, hogy ezeket az idióta embereket el tudjam viselni.....)
szerintem ez is csak egy újabb kamu-gyöngyszem :)
Ha a barátnõdön kívül mással dugsz, az már a megcsalás tetõfoka.
OFF: Szerintem nem számít... Attól fõgg, hogy beleélveztél vagy sem. Mert ha beleélveztél, akkor megcsalás, ha nem, akkor nem! :-) :D Komoly: Eszednél vagy te hülye? Szerinted nem megcsalásnak minõsülne a te szemedben, ha a barátnõd melletted félrekúrna? nem vagy te normális. Sajnálom, a b.nõdet...Egy mocskos gyökér vagy!! Te csak férfiakat érdemelsz ezentúl!!
Az bizony már megcsalás a javából!
Igen [email protected], annak.
nem b***meg, nem annak számít...-.-"
A kérdező hozzászólása: egyébként csak kíváncsi voltam az óriási felháborodásra:D
Elég érdekes ember lehetsz :S nem érdekelne téged, mert sosem voltál szerelmes....ha lettél volna, ilyen kérdés meg sem fordulna a fejedben!
hmm 5 oldalas téma, pedig nem is érdekes
A kérdező hozzászólása: erre ugranak tudhatnád, szappanopera kell a népnek
Kedves Kérdezõ! "Szerintem az a gyengeség hogy megtartod magadnak a másikat hogy csak a tied, magyarul a tulajdonod ilyen szempontból." Ezzel szerintem túlontúl leegyszerûsíted a dolgot. Sok van abban a dologban, amit egy másik Válaszoló írt az apaságról, nõi hûtlenségrõl, stb., de úgy vélem, nem kell a részedrõl megideologizálni a dolgokat, amikor félrelépsz. A párkapcsolatot nem véletlenül hívják párkapcsolatnak, mert két emberes játszma. Hogy társadalmilag, a szociális meg a biológiai evolúció szempontjából mi a szerepe meg miért alakult ki, a jelen körülmények között teljesen mellékes. Ha neked ugyanis ez nem tetszik, vagy korlátnak érzed, úgy tisztességes, ha megmondod ezt az éppen aktuális barátnõdnek - nem akarod õt birtokolni, cserébe õ se birtokoljon téged. Ha beleegyezik, jó, ha nem, akkor lépj tovább, de ne verd át. Ha szeretsz valakit, a célod az, hogy boldog legyen. Ha õt az teszi boldoggá, hogy a "normák" szerinti párkapcsolatban él valakivel, akit "birtokol" és aki õt is "birtokolja", akkor ne válaszd, ha neked nem tetszik ez a helyzet. 26/F
Egyébként ezt a nyitott kapcsolatot senki sem akarja kötelezõvé tenni. Nincs senki sem rákényszerítve, hogy ne legyen hûséges, feltétlenül tartson több partnert is. Kinek hogy jó.
35 Amit "érzéseknek" neveznek, az a legtöbb esetben csak önzõ birtoklási vágy. Kötõdni enélkül is lehet. Sõt, az az igazi kötõdés, ami nyitott kapcsolatban is fennmarad. :) Az olyan csajok meg, akik belemennek ilyesmibe, általában szintén együtt vannak más partnerekkel is, nem sírdogálnak otthon egyedül. Ne feledjük, hogy alapvetõen a nõk sem monogámok!
Viszont csak addig van hatása a ribancnak-tartásnak, míg a nõ férfitõl való függése fennáll. Mivel egyre több a független nõ, így egyre kevesebbet árthat nekik, hogy a férfiak mit gondolnak róluk. Hiába próbálják õket leminõsíteni, semmi "hatása" (mivel egyre többen úgy gondolkoznak, hogy miért feleljenek a "közerkölcsnek", miért ne legyenek szabadok, élvezzék az életet- ez többet ér számukra). Na meg, már vannak védekezési módszerek, apasági teszt, ez is sokat dob a dolgon. Akár nyitott kapcsolatban is biztosan lehet tudni-szabályozni, ki legyen az apa. Ezek a dolgok is hozzájárultak (a nõk függetlenedésével együtt), hogy egyre több az ezt az életformát választó ember.
Ez mind nagyon érdekes, evolúció meg stb. na de hol vannak az érzések? hogy fogja magát érezni pl a csaj, ha egyedul marad, mert a pasija épp más csajt dönget? vagy gyorsan elrohan félrekúrni o is? ha meg ennyire mind1, nem érdekel, hog ykivel van kivel nincs, akkor nem is kotodsz hozzá, nincsenek felé érzéseid, mi értelme? nem lehet ezt a birtoklással kimagyarázni már bocs.
A kérdező hozzászólása: Érdekes dolgokat írsz
Kedves kérdezõ, véletlenül nem Richárdnak hívnak? Amúgy szerintem elég erkölcstelen, akkor már inkább a nyitott kapcsolat.(bár annak sincs sok értelme) Vagy az amolyan "barátság extrákkal".;)
De biztos Richárdnak hívják! Ilyen barom nem sok van!
Igen.
Remélem a másik csaj után egy konnektort is megdugsz...Ilyen hülye kérdést..
ááááá, dehogy! miért, szted mi a megcsalás, ha nem ez. kamu kérdés, törölni kellene
Bizonyám.:D Lincs lesz és elárulunk a barátnõdnek! Na ehhez mit szólsz?:D:D
Már késõ Richie. Lebuktál. :D Ma este mennek meglincselni. :D
A kérdező hozzászólása: Gratulálok nyomozó:DD De nem ricsinek hívnak
Azért, mert volt egy ismerõsöm, akit így hívtak, és teljesen ilyen stílusban is ír, mint a kérdezõ, és ugyanígy fogalmaz... és simán eszébe jutnak ilyenek, hogy szappanopera kell a népnek... ráismertem...
Miért hívnák Richárdnak?Engem is úgy hívnak , mégsem vagyok ilyen degenerált f*szkalap :D
neked mi az amiben tuti biztos vagy, hogy megcsalás?
háát én már a kérdés olvasásánál is szakadtam xD milyen kérdés ez?! Persze hogy az te tahó!
ha nem tudnak egymásról akkor mázlinak...:-)
31: Épp ezért tartják õket annak, ennek az említett biológiai dolgok az okai. Az evolúció azokat díjazta, akik továbbadják génjeiket. Ha a nõ hûtlen volt, azzal károsította a "férje"-társa genetikai érdekeit. A pasi esetleg azt gondolta, tõle van az utód, közben meg nem. A férfinek hátrányosabb a nõ félrelépése, mint fordítva, mert eleve hátránnyal indul ebben. Ez a "bizonytalan apaság" elmélete. A férfi minden lehetséges módon igyekezte garantálni a biztos apaságot. Ennek a fenti hátránynak a kompenzálására született meg a nõi hûtlenség súlyos büntetése egyes országokban, vagy simán az elítélés, "ribancozás", leminõsítés.
Egyébként a nyitott kapcsolat mellett furamód a férfiak szoktak jobban érvelni. És õk azok, akik állítólag szinte bárkivel lefeküdnének. Viszont visszás módon mégis õk a "féltékenykedõbbek" is e téren, és nekik származhat több hátrányuk belõle. Ha együttélnek, és a pasi félrelép, nem kopik el neki, csinál egy gyereket valahol, na és? Persze, a nõnek sem "kopik el" semmi, de az már elég nagy hátrányt jelent a pasinak, ha mondjuk késõbb más gyerekét kell nevelnie, a csaj félrelépésébõl adódóan. Ezt átgondolva, ezért lehetett, hogy régebben egyértelmûen a férfiak voltak birtoklóbbak. Ha rendesen átgondolják, néha még ma is, legalábbis komoly kapcsolatban mindenképp. Bár én nem pártolom ezt.
a buta te vagy kisfiam. csoda, hogy ennyi ésszel életbe tudtál maradni idáig...
amíg a másik nem tudja, olyan mintha nem is történt volna semmi. én veled vagyok tesó
Es mi van ha kozbe a baratnojere gondol? Akkor mar nem megcsalas! :D:D:D Birom az ilyen troll-kerdeseket! :)
nem nem számít megcsalásnak, mond el nyugodtan a barátnõdnek biztos õ is így fogja gondolni:)
A kérdező hozzászólása: de azért köszönök minden választ!
A kérdező hozzászólása: buták vagytok
Ennyi ésszel, szabadlábon!? -.- Ha nem kúrunk félre, az nem azt jelenti, hogy nagy a birtoklási vágyunk, hanem azt, hogy hûségesek vagyunk és nem alázzuk meg a párunkat!
akkor minek neked kapcsolat? áruld már el!
Te pedig nem ismered a hûség fogalmát :)
A kérdező hozzászólása: gyengék vagytok lelkileg barátaim, nagy a birtoklási vágyatok:S
Ha nyitott kapcsolatban vagytok, és a tudtával-beleegyezésével történik, akkor nem. Ha hûséget ígértél neki, akkor igen. Valami attól megcsalás, ha elfogadjátok az adott szabályokat és az egyik fél azokat hágja át. De ha a szabály meg sem született akkor nem az.
Az gyenge lelkileg, aki nem tudja megállni az ösztöneit... Ha csak nem állat vagy, akkor képes lennél megállni, hogy ne kefélj meg minden nõt, aki az utadba kerül. Azonkívül még nagyobb gyengeség, hogy önzõ módon TE birtokolsz valakit, akit megcsalsz, megalázol, nem tiszteled, kihasználod, sorolhatnám. Köpni tudnék a fajtádtól! Remélem visszakapod még, te undorító kis féreg. Az ilyen emberek legyenek egyedül, mint te! Örök életre!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnálatos módon ezért a csajokat ribancnak tarják ha belemennek:/
Ha téged nem érdekel és nem tartod megcsalásnak, akkor miért kérdezted? Nyilván tudtad amúgy is, hogy a többség véleménye szerint ez megcsalás. A kérdés igazából az, hogy a barátnõd hogy vélekedik errõl. Õ is ugyanígy gondolkozik, mint te? Mert ha igen, akkor semmi probléma, de ha õ nem, akkor aljas dolog volt vele szemben. Lehet nyitott kapcsolatban élni, de csak úgy, ha mindkét félnek megfelel.
Egyre többen mennek bele. Persze, van akinek az a tuti, hogy inkább a saját szabadságát is feladja- csak, hogy birtokolhasson. Míg mások inkább lemondanak a birtoklásról, hogy megtarthassák szabadságukat. Én ismerek néhány nyitott kapcsolatban élõ párt. Mindketten jól jártak- igaz, a pár nõi tagjának mindig több lehetõsége van "félrelépni" (de nem mindig él vele, természetesen), viszont akkor is szuperül mûködik, és remekül megvannak, nem féltékenykednek, nem stresszelnek.
A kérdező hozzászólása: Csak ebbe a megállapodásba igen kevesen mennek bele valamiért:) Inkább akar a többség birtoklós kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Már írtam, nem érdekelne, soha életemben nem voltam féltékeny és nem tudok emgérteni másokat hogy ez miért baj.
Szerintem is az a helyzet, amit 20-as írt. Megállapodtok a párkapcsolat szabályaiban. Ha a szerint cselekszetek, akkor rendben, ha nem akkor nem. Ha abban állapodtatok meg, hogy bárki bárkivel lefeküdhet, akkor nincs szó csalásról. Ha nincs egyezség (illetve a másik félnek természetes, hogy nem kúrnak félre a kapcsolatban), akkor az bizony megcsalás.
De te hogy lennél kérdezõ? Mert a szabály rád is vonatkozik. Ha te csak magadnak szeretnéd a barátnõd, saját szabályaid szerint gyenge vagy. Kölcsönösen már másképp fest a dolog.
A kérdező hozzászólása: Szerintem az a gyengeség hogy megtartod magadnak a másikat hogy csak a tied, magyarul a tulajdonod ilyen szempontból.
"Azonkívül még nagyobb gyengeség, hogy önzõ módon TE birtokolsz valakit, akit megcsalsz, megalázol, nem tiszteled, kihasználod, sorolhatnám." Nem írta konkrétan, hogy õ birtokolni akar, ám mégis megcsalja a másikat. Persze ez a lehetõség is fennállhat. Ezért írtam elõzõ oldalon, hogy fontos, milyen az adott szituáció. Fõleg negatív, ha emellett be is csapja, akit birtokol- belemegy a hûségbe, ám nem tartja be. Viszont nem feltétlenül ez a helyzet.
B.angel ez a logika simán forgatható oda-vissza. Olyan mint a divat versus normák kérdése. Divatból teszel-e valamit, vagy a normák miatt nem teszed? Rámondható arra is, hogy gyenge, akinek szüksége van rá, hogy birtokoljon. Ha én egyszerre több partnert szeretnék, emellett kölcsönösen nyitott kapcsolatot- akkor az lehet erõ is. Nem biztos, hogy az állatias ösztöneimen nem tudok uralkodni. Talán meg tudnám tenni. Csak nem akarom. Mivel nincs szükségem rá, hogy birtokoljam a másikat. Meghagyom a szabadságát, és megtartom az enyémet is.
A kérdező hozzászólása: Nem érdekelne túlságosan

Ha a 26 éves barátnőm egy másik nővel kavar, az megcsalásnak számít e? Én 24 éves pasi vagyok.

Azt mondja csak az számítana megcsalásnak, ha egy másik pasival flörtölne, ne foglalkozzam vele...

Legjobb válasz: De miért nem szállsz be közéjük? Szúrd a két p.csát amég lélegeznek.

De miért nem szállsz be közéjük? Szúrd a két p.csát amég lélegeznek.
Már miért is vagy te egy nagyképû lekezelõ biszex ribanccal?Ha menyasszony, ha nem, dobd ki a fenébe, nem ér ez egy lyukas forintot.Még örülj, hogy idõben kiderült.
ez baromság. megcsalás. még is miért csak a pasihoz lenne közöd? de ha te ezt beveszed és még itt kérdezed meg......ez borzalmas
semmi közöd hozzá? elvileg egy pár vagytok.. dobni kell az ilyen (már bocs de) ribancot!
Mindegy , hogy nõvel vagy férfival teszi, ez megcsalás.
Ez úgy megy, ha valakivel olyat csinál, amit csakis veled csinálhatna, az megcsalás, a flörtölés, a csók, a szex, minden, enyibõl szexelhetne egy csajjal, és szerinte az nem megcsalás?Ez gyenge kifogás...Dobni kell az ilyen ribancokat.
Itt csak 2 lehetõség van. Dugni mindkét csajt egyszerre amig lehet. Ha pedig erre nincs mód akkor ki kell dobni a homokos ribancát.
Aki hü-lye az szenvedjen, csak tudd, hogy talán a világon nincs más akkora szarvasmarha aki ezt elnézné.
Itt az a kérdés, hogy te megcsalásnak veszed-e. Ha igen mondd meg neki, hogy téged ez zavar. Ha szeret, akkor megérti és felhagy a csajjal való kavarással, viszont ha annyira nem tartja tiszteletben az érzéseidet, hogy ezzel felhagyjon , akkor szerintem nincs értelme együtt lennetek, mert késõbb ugyanennyire semmibe fog venni, ha úgy hozza az érdeke.
Igaza van, ez nem megcsalás
A kérdező hozzászólása: szerelmes vagyok belé:(
A kérdező hozzászólása: amúgy a menyasszonyom a csaj...
A kérdező hozzászólása: azt mondta örüljek neki, hogy egy nõvel csal meg, és inkább mással foglalkozzam, mert semmi közöm hozzá, csak ahhoz lenne ha pasival csalna meg, ez olyan csajos dolog szerinte...
Annak számít.
Megcsalás de ha téged nem zavar akkor hagy csinálja. De gondolom ha nem zavarna nem írtál volna ide tehát két lehetõség maradt. Szerintem ha ez az igénye nem fog a kedvedért megváltozni de viszont még beszállhatnál harmadiknak. Arra még nem gondoltál, hogy alibi vagy neki? Tudja a környezetetek, hogy biszex? A második lehetõséged, hogy észhez térsz és keresel magadnak egy normális lányt. A két lehetõség nem zárja ki egymást :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!