Találatok a következő kifejezésre: Megcsalás ha barátnőm (20 db)

Megcsalás ha a barátnőm más csajokkal.. öhöm... Szexel?

arról lenne szó, hogy gyanakszom h a bn?m a barátn?ivel szexel. bizonyítékom nincs, megkérdezni még nem mertem, azt se tudom h konkrétan mit csinálhatnak, de úgy érzem vmi biztos van köztük amit nem a barátn?jével kellene csinálnia. sokszor összesúgnak és utalásokat tesznek a dologra. én meg nem tudom h mit szóljak mindehez. megmondom ?szintén zavar a dolog, de nyugodtabb lennék ha tudnám biztosan. h lehet ezt megkérdezni? kell h zavarjon ez? mennyire általános jelenség?

Legjobb válasz: Szerintem beszélnetek kéne errõl. Engem zavarna, sõt én megcsalásnak érezném ha a feleségem a barátnõjével szexelne!Elválnék tõle.Hiszen akkor én már nem vagyok elég neki, ugyanolyan megcsalásnak érezném mintha férfiakkal tenné. De ez az én véleményem, te tudod, nektek mi fér bele.

Szerintem beszélnetek kéne errõl. Engem zavarna, sõt én megcsalásnak érezném ha a feleségem a barátnõjével szexelne!Elválnék tõle.Hiszen akkor én már nem vagyok elég neki, ugyanolyan megcsalásnak érezném mintha férfiakkal tenné. De ez az én véleményem, te tudod, nektek mi fér bele.
Jesszus Isten!Ez sztem annyira nem átlagos...szerintem zavarjon a dlog, és beszéljetek el errõl!Ez komoly dolog...Üljetek le higgadtan(tudom nehéz, de próbáld meg!)és szépen lassan hátulról menj neki a dolognak...pl:kérdezd meg hogy mire értik azokat a bizonyos összesúgásokat, kérdezd meg, hogy mire értetta..amúgy hány éves a bnõd?? Üdv.:Bea ui.:Sok sikert!
én vinném a barátnõjét is he :)
Sztem kérdezz rá, h nem lenne-e kedve bevenni egy 2. lányt is, ha lenne, akkor szinte tuti csinálja, de ha van eszed, akkor beszállsz Te is és élvezed :)
te tényleg ilyen hülye vagy!!! megnyalnám mind a 10 újjam ha a barátnõm ilyet csinálna... komolyan nem értem az ilyen marhákat, már bocsi...
A kérdező hozzászólása: 17 éves, de egyébként nem biztos a dolog mint ahogy említettem, viszont annyit szinte biztosra tudok h csetszexelni szokott a bnõjével. azt még talán tudnám tolerálni de többet semmiképp.
Átlagosnak nem átlagos, de azt, hogy megcsalás-e, neked kell eldöntened. Ha te annak veszed, akkor az, ha nem, akkor nem. -G-
Én lány vagyok, fialabb koromban egyszer lefeküdtem a legjobb barátnõmmel, mellette meg benne voltam egy 3 éves kapcsolatban (ez úgy a közepe felé lehetett). Utána elmondtam a barátomnak, de õ nem vette megcsalásnak, csak sajnálta, hogy kimaradt belõleû :) De mondjuk mi ezt csak egyszer csináltuk, kipróbálásként. Azért ezt elég sok lány megteszi, max. nem beszél róla. De ha ez rendszeres, akkor valami gond lehet, talán csak unatkoznak, de azt már beteges szinten.

Szerintetek az megcsalás ha a barátnőm aki elvileg eddig meg még most is azt állítja hogy én vagyok az igazi neki meg csak engem szeret és nem csalna meg. Hogy most meg bevallotta hogy nemrég másba is szerelmes volt közben? !

Azt mondta már csak volt... már nincs az az érzés... de ezek után én hogy higyjek el neki bármit is vagy hogy eddig minden szava hazugság e volt? Ezek után honnan tudjam bele e szeret valakibe?? Pedig mindent megadok neki úgy szeretem mint még soha senkit.. és hű vagyok hozzá csak vele törődök még aludni se alszok sokszor miatta.. és ez a hála..

Legjobb válasz: A megcsalás az az ha le is feküdt az illetõvel. Remélem most nem mondtam újat

A megcsalás az az ha le is feküdt az illetõvel. Remélem most nem mondtam újat
hazugság e volt? bele e szeret valakiben? -.- Szakítsz ha nem tudsz bízni. Csá.
Ha volt csók is vagy szex akkor dobd ki, ne kínlódj vele.
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen de én egyszerre csak egy emberbe tudok szerelmes lenni! Keress mást! Ez már milyen, hogy ott vagy neki te és akkor másba szerelmes, holott mindent meg teszel érte... én ott hagynám a fenébe! Nem érdemel meg téged!
Hosszabb kapcsolatnál simán elõfordulhat, hogy valaki akár hetekre is a figyelmed középpontjába kerül a párod mellett. Ha ezt az ember a helyén tudja kezelni, nincs gond, simán elmúlik az érzés, és ez nem azt jelenti, hogy akkor addig két embert szeretsz...Lehet, hogy a barátnõdnél is errõl volt szó, csak rosszul fejezte ki magát (bár ilyesmirõl felesleges beszélni, ok nélkül bántjuk meg vele a párunkat). Tapasztalatból írtam, nekem ráadásul több hónapig járt a fejemben az illetõ (na nem állandóan, de azért gyakran). Aztán egyszerre csak elmúlt. És ezalatt semmi sem történt, eszembe sem jutna soha megcsalni a szerelmemet, életem párját, még ha ez nyálasan is hangzik :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! És sokat jelentettek nekem! Megbeszéltem vele telefonon a dolgot és elmondta hogy nagyon megbánta hogy megszerette õt és hogy ez csak 1 hónappal ezelõtt történt kb! És igyekezett kiszeretni belõle mert tényleg engem szeretett akkor is igazán! Õ csak egy régi fellángolása volt de nem csalt meg mert nem találkozott vele nem volt semmi olyan! Szóval én tényleg szeretem és nem tudom elküldeni.. és õ is szeret engem és az igazinak tart azt mondta!!
Azt vedd figyelembe, hogy az érzéseidet nem tudod irányítani, a tetteidet igen. Szóval egészen addig, amíg akár csak elképzelte, hogy milyen lenne lefeküdni a másikkal, még nem csalt meg. Mindenki fantáziál másról is a partnerén kívül. Ha ellen tud állni az ilyen ösztöneinek, akkor nem csalt meg. (az, hogy kit zavar egy csók, és kit a lefekvés, meg egyén kérdése, de ez biztos nem volt megcsalás, fõleg, hogy õ mondta el korrektül... )

Megcsalás, ha csókolóztam a legjobb barátnőmmel?

:S

Legjobb válasz: Ácsibácsi! Fiú vagy vagy lány? Amúgy megcsalás az, ha a párodon kívül bárkivel csókolózol, legyen az akár fiú, akár lány, akár kecske.

hát még az a szerencse...:S
Ácsibácsi! Fiú vagy vagy lány? Amúgy megcsalás az, ha a párodon kívül bárkivel csókolózol, legyen az akár fiú, akár lány, akár kecske.
Azt kell mondanom, igen. A barátod már tudja is, mert a varázslyukon lát téged. Azt is tudja, hogy tegnap bementél a szexboltba. Mert a nagytestvér mindent lát. Luke, én vagyok... AZ APÁD!
Most, ha fel kellene vázolnom a helyzetet, így nézne ki? Van egy barátod és te csókolóztál a legjobb barátnõddel, és a kérdés, hogy ez megcsalás-e? pff..
Csak egy szóval tudnám jellemezni ezt a viselkedést:GUSZ-TUS-TA-LAN! Ha az én barátnõm lennél és tudomást szereznék errõl, kiábrándulnék belõled az biztos!
mivan?
Nagyon aranyos vagy, de nem tudom ebben mi a poén??? Egyébként ez nem megcsalás, úgy gondolom.
Nem tudom miert vagytok ezen annyira kiakadva. Sztem nem megcsalas, en is csokoltam szajon egyik baratnomet a baratom elott, na es? Nem szolt semmit a baratom, elmosolyodott. De ha ezt egy masik fiuval tettem volna, azt mar nem turte volna szo nelkul. Sztem semmi gond ezzel. Tiszta szivembol szeretem a baratom, mas fiuval nem csokoloznek, de hat most egy lany... nem nagy ugy...
Végül is teljesen normális nem? -.-''
Vezessétek be, hogy ezentúl mindenki aki lány csókolózzon nyugodtan lánnyal, mert nem gusztustalan, hanem semmi rossz nincs benne!!!! És nem tett semmi rosszat!!! Igen, ez az!!!! Éljen a leszbikusság!!!! -.-
Nem lehettek ilyen maradiak! A leszbi a trendi! P:
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok leszbi, nem trendiségbõl vagy ilyesmibõl történt...és nem mindenki elõtt, amúgy se vagyok pi*áskodós fajta!
Hát akkor minek csináltad?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom...de nem dõl össze a világ ennyitõl.Többet nem csinálok ilyet úgysem...nem tudom egyesek mit akadnak így ki ezen...!!!!:D
Hát persze...szerencsére a plafon jól meg van építve a fejed fölött és a monitor sem szakadt be, ugye?
Még mindig röhögsz rajta??? Tényleg egy kis hülye p*csa vagy, akinek nem való barát...
A kérdező hozzászólása: Sztem nem ennyibõl kéne valakirõl véleményt alkotni... Visszafogott lány vagyok, iskolában, egyéb helyeken is elég szótlan. Senki sem vélekedik úgy rólam hogy p*csa lennék. Igaz hogy ez amit csináltam olyan dolog, de így alakult. És mint mondtam, nem mindenki elõtt, hogy játsszam magam stb...nem is dicsekszem vele...
Ha te is csaj vagy és akivel smaciztál, az is csaj, akkor megcsalásnak számít, kivéve(!) ha felvezsitek videora és felrakjátok valami public oldalra.
Engem nem zavarna...az se különösebben, ha mást is csinálna az illetõ hölggyel... csak hadd láthassam ;) Pasifüggõ a dolog, hogy megcsalásnak számít-e.
A kérdező hozzászólása: Igen.Poénból. Nagyon szeretem a barátomat:(
A kérdező hozzászólása: Nála aludtam, ökörködtünk, és valahogy jött...majd nevettünk rajta.Amúgy nem vonzódom lányokhoz vagy ilyesmi:D.
A kérdező hozzászólása: :D :D :D
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.
Hát sztem nem az, a nõvérem is csókolózott kb. 16 évesen a szobatársával, valószínû h azért, mert kíváncsiak voltak :D és a nõvérem elmondta a barátjának, és jót nevettek rajta :D és már 2 éve 1ütt vannak...szal attól függ ki h reagál rá :D
Ha egy lány a fiúkhoz vonzódik, nem csókolózik lánnyal!!!
én most szilveszterkor láttam 2 csitrit, azt hitték menõ, aztán beszállt az egyik csaj barátja is.ez szerintem figyelemfelkeltés és kis csitris dolog.a közönségnek szólt. de ha te otthon csináltad egészségedre.szerintem nem megcsalás.
Ha a pasid helyében lennék, úgy kidobnálak, hogy lábad nem érné a földet! De szerencsére nem vagyok az, így azt mondom, mint az egyik válaszoló: GUSZTUSTALAN! Csak még annyit, hogy mindenhez 2 ember kell! Szerintem... (Ha poénnak fogod fel, akkor még kis csitri vagy és nem való neked barát!!!)
hát én nemtom hol abban a poén de ha ennyire vicces kedvedben jársz, poénkodj inkább a barátoddal. annak õ is sokkal jobban fog örülni meglátod. és én a magam részérõl erõsen elgondolkoznék rajta h kidobjalak-e. tökmind1 ugyanis h lánnyal, fiúval, kutyával, macskával csalsz-e meg, egy a lényeg: nem velem voltál. u.i: nem vagy vicces
én is csókolóztam már barátnõimmel és a pasikhoz vonzódok nem pedig a csajokhoz...csak miértne csókolózzak alapon tettem ennyi
Szerintem sem megcsalás.....egyszer élünk :D

Ha luxusprostival dugtam az megcsalásnak számít barátnőmmel szemben?

Legjobb válasz: Elég annyi,hogy "dugtam" és bõven megcsalás.

Elég annyi, hogy "dugtam" és bõven megcsalás.
Jó és most kit érdekel a vagizásod hogy luxusku*vával dugtál.Dugtál és kész.Nem a barátnõdet, tehát megcsalás.
IGEN. Nálunk már egy csók is megcsalás...
annak számít
mér milenne?
uuuuuuhhhhhh
Attól függ. Ha szõkével dugsz, kanapén és kék alsó van rajtad, nem.
Nagyonmarha vagy, a luxus k*rva is ember.
mert? megdugtál egy [email protected]?
A kérdező hozzászólása: Nem vagánykodásból írtam hanem gondoltam ha simán prostit írok akkor az útszéli igénytelenekre asszociálna mindenki. Amúgy meg nem kérdezem meg tõle jobb ha nem tud róla azt hiszem.
Szerintem kérdezd meg a barátnõdet, majd õ megmondja, mit gondol errõl ;) Milyen virágot kérsz a sírodra? xD
Igen, ez megcsalás.
Ha állva csináltátok akkor nem megcsalás mert nem feküdtél le senkivel :)
Es ha te csajod tette volna ezt egy luxus k.val (pasival) csalasnak szamitana a te szemedben?
Józsi bá' megbocsátja.
Tuti nem te voltál neki az elsõ az új munkakörében, szóval nem nagy kunszt, hogy leszedted. Amúgy igen, megcsalás.

Szerintetek az megcsalás, ha a 27 éves barátnőm csókolózott a barátnőjével a discóban?

Csak azért, mert a kapcsoltunk elején (3 éve) megegyeztünk, hogy már a csók is megcsalás.

Legjobb válasz: Igen. Nálam úgy röpülne, hogy a lába nem érné a földet.

Igen. Nálam úgy röpülne, hogy a lába nem érné a földet.
Barátom smacizna pasival, repülne, hogy a lába se érné a földet. Nehogy már én tegyem meleggé... És ugyanígy, ha férfi lennék, az én szememben a nõ-nõ párosítás is teljes mértékig megcsalás lenne. Csak mert nõ? Akkor is, másik személy, nem én. És csókolóznia csak velem kéne, ha már járunk, nem?
#2 "szerintem ha a saját nemébõl választ akkor nem megcsalás." Szóval ha én (F 30) mondjuk csak úgy megd*gok egy másik pasit, akkor azzal nem csalom meg a barátnõmet. Mert ugye azonos nembõl nem megcsalás. Jó tudni...
nem.
szerintem ha a saját nemébõl választ akkor nem megcsalás. Nálunk is van egy ilyen megállapodás, hogy a csók is megcsalás, de ha nõvel csinálom, akkor nem:D
no
ezt hívjuk mázlinak.
Dehogy megcsalás.
egyaltalan nem, ne szakits vele, kepzeld nemetorszagban a legjobb baratnok is igy koszonnek el! undorito sztem de ezt csinaljak es a pasiknak semmi bajuk vele, pedig olyan is van h egyik lany bemutatja a pasijat a masiknak, majd a talalkozo vegen szajrapuszizik a 2 csaj es a pasi nem szakit. szo nem
A kérdező hozzászólása: Ez a németes aranyos volt. :) Egyébként az lett, hogy elmondta, hogy csak viccbõl a party hevében úgy gondolta, hogy kipróbálja, de nem akar leszbi lenni. :)
De ha részeg volt akkor akár férfival us csókolózhatott volna. Nem szabad olyan állapotba inni magonkat hogy megcsalhassuk a párunkat. Megcsalt, megcsalt, megcsalt, megcsalt, megcsalt!!! A pia nem mentség.
én szakítanék. Ez azt jelenti hogy nem csak hozzám vonzódik...
A kérdező hozzászólása: Hát bevoltak nyomva az biztos, mert itthon ittak, amúgy 4en voltak. Nekem kellett kocsival elvinni õket :) Leszbi hajlam sztem nincs benne, mert amúgy full ilyen falusi házias típus. Ezért is lepõdtem meg a dolgon.
mindenképpen van benne lezbi hajlam, hetero nõ nem smárol másik nõvel, akármilyen részeg am jó bõr a barátnõje? mert ezek szerint a csajod elég nyitott ilyen szexuális téren, próbáld meggyõzni, hogy csináljátok egyszer hármasban
Azért csókolóztak mert részegek voltak, vagy azért, mert van benne leszbi hajlam?
Nem akar leszbi lenni -AZ! De legalábbis biszex! Heteroszexuális nem smárol azonos nemûvel, még kíváncsiságból sem.

Megcsalás ha a barátnőm egy fesztiválon megadta másnak a számát?

Õszintén ő maga mondta el miután hazaért, de Nem is említett engem a srácnak. Nektek ez hogy esne? Még van 4 nap a fesztiválból...és én csak a 4. nap csatlakozok hozzájuk, addigra elvisz a gyomorideg...

Legjobb válasz: Részeg volt? Nem véletlenül vallotta be.Megtehette volna h egyszerûen nem szól.

Részeg volt? Nem véletlenül vallotta be.Megtehette volna h egyszerûen nem szól.
Nekem attól függne, hogy milyen szándékkal csinálta.
Na vajon miért adta meg?! Megcsalás szagot érzek!
te is tudod, hogy az, és nem csak a számát adta meg neki, hanem minimum volt vmi smaci tapi, leszopta stb.
utolsó ! DETTO! szakíts vele, csak rosszabb lesz! pár okosnak itt elfogadhatod a véleményét " LÉGY KÖVETKEZETES" meg a fa**m...ezek. Aztán a végén jól ráb**l:D Az ilyen emberekbõl akik mindent a hatalmas eszükkel akarnak megoldani, általában úgy nézik õket hülyére ahogy akarják!
Milyen könnye osztja mindenki az észt, fõleg az elsõ oldalon lévõ válaszolók között... látatlanul és ismeretlenül kijelentitek, hogy igen, 100% történt valami. Ezt nem tudhatjuk. És mondom mindezt úgy, hogy önmagában az, hogy ezt elmondta neked, még nem feltétlenül jelent õszinteséget. Ha társaságban van, ahol más is jelen volt, elmondhatta azért is, nehogy mástól tudd meg, mert az úgy már tényleg lebukás. De ismétlem, ennyibõl bármilyen következtetést is levonni, és kinyilatkoztatni, hogy igen, márpedig ez és ez történt... ritka eltévedt pöc¹ök vagytok. Nálunk fordított helyzet van, barátnõm megérti, hogy vannak lány barátaim, nem tart a nyakamon pórázt. Eleve nem egészséges párkapcsolat az, ahol csak akkor érzed magad biztonságban, ha senki más nincs a közelében. Számot megadni, barátkozni, ez még semmit nem jelent. És igen, lehetett ott megcsalás, csakhogy ezt ennyibõl, interneten és látatlanul bíráskodva kimondani nem lehet. Ha nem a társaság többi tagja miatt félt, hogy tõlük tudnád meg, és tényleg õszintén, önszántából szólt neked, akkor szerintem nem lesz okod aggódni.
14/14 ez mind szép is jó, mondhatni neked volt a legdiplomatikusabb a kérdésed! De szerintem nem vitte elõrébb a srácot:D Nem mindenki olyan, hogy jajj drágám most akkor elkezdek ám veled kódokat fejteni, mert én okos vagyok nem egy bunkó hülye gyerek, neked ez lehet beválik , de szerintem egy normál férfi ezekre rohadtul nem ér rá. És ahogy fogalmaztad nõi barátaid vannak ami nagyon ritka, egy normál férfi megdugja csak õket és ennyi:D szóval joggal mondod, hogy eltévedtek vagyunk, de ennyibõl mi is, hogy te! és kinek lenne igaza? relatívan senkinek.
*válaszod.
Egyáltalán nem biztos, h megcsalt, de ha már adogatja a számát más pasiknak, akkor elõbb-utóbb tuti meg fog. Lehet, hogy fél éve, lehet, hoyg még több idõ múlva, de garantáltan. Tapasztalatból mondom, nem csak én jártam így, hanem a csaj ismerõseim viselkedését megfigyelve is gyakorinak látom az ilyen helyzeteket.
dejó, hogy nincs bnõm :D már el is felejtettem az ilyen gondokat :D
azt írtad tavaly is ez volt...akkor egyértelmû. kérdés miért tette ez megint? már akkor is majdnem szétmentetek de õ megtette újra...jó nem égbe kiáltó bûn, csak telefonszám de akkor is. Gondolom megkérted hogy többet ne tegye. Bár mellette szóljon hogy elmondta neked. Cinkes.. rátok férne egy kiadós beszélgetés
legyél következetes. gondolom a múltkori eset után valamit megbeszéltetek, ha még 1x ez elõfordulna. azt tarts be. aki nem következetes azt nevezik más néven papucsnak.
Nem.
Hát nem tudom... ha magamból indulok ki, akkor simán elképzelhetõ, hogy csak barátkozás célján adnám meg a számom valakinek, aki szimpatikus egy ilyen helyen... mert azért elég ritka ott értelmes embert találni... bár manapság már sehol sem könnyû. De persze én egyedi vagyok és talán senki más sem olyan õszinte, mint én, így az, hogy magamból indultam ki jelen helyzetben valószínûleg téves és nem illik a te történetedre.
A kérdező hozzászólása: Csak haverkodni szokott, tavaly is eljátszotta ugyan ezt bár akkor úgy volt hogy szakítunk is, de nem mert megoldottuk a problémákat... de valahol belül még is piszkálja a csõröm, mert én fordított helyzetben én nem csinálnék ilyet. (2éve vagyunk együtt)
Olyasmiszagú. Figyelj oda rá, ha olyan, akkor meg rakd ki, mint a macskát szni.
Õszintén? Milyen céllal adta meg? Ha csak jó fejnek tartja mert összehaverkodtak, de nem akar tõle semmit akkor nem csinálnék semmit, attól, hogy együtt vagytok még lehetne fiú barátai. Amúgy is alapjába véve nálam ez MÉG egyáltalán nem esik a megcsalás kategóriába. Persze, ha nem csak barátkozni szeretne vele, vagy nem csak barátkozás szándékával adta meg neki a számát, akkor kidobnám, ugyanis aki megadja másnak a számát, mert bejön neki, akkor csak idõ kérdése mikor történik több.
Te ismered a barátnõdet, és te tudod kivel mennyire közvetlen.Ha tudtok, máskor menjetek együtt fesztiválozni mind a négy napra, és vagy nem lesz ez, vagy meglátod, hogy túlreagálod a dolgot.

Az megcsalás ha a barátnőmmel lezbiztünk?

Legjobb válasz: igen meg csalás

igen meg csalás
Hetero vagy? Egyébként jó lenne bõvebb info, kor.
Relatív a kérdés. Vannak olyan nõk is, és férfiak is, akik ezt nem tekintik megcsalásnak, mert a saját nemével történt. De vannak olyanok is, akik annak tekintik, mert hogy mégiscsak más kezétõl, szájától élvezett el, és mást elégített ki, stb. Ezt mindenki tisztázza le szerintem az elején a párjával, vagy akár menet közben is, hogy kinek milyen hajlamai , vágyai vannak, (nem csak zen a területen) és ki meddig mehet el. Sok sikert :)
Ha a barátnõmrõl kiderülne, hogy lefeküdt mással, azonnal a szomszéd kerületig hajítanám, mindegy hogy milyen nemû volt a partnere.
Hát én azt mondtam a páromnak, ha egyszer ilyesmire vetemedne, akkor szóljon, hogy ott legyek én is, akkor ok ;D
Igen.Az.
Igen. Amúgy már vagy 4-szer volt a kérdés. Olvasni tudsz-e? Tuti, hogy legalább 2-t kiírt neked is, mikor föltetted.
Szerintem nem az. Mi egyszer a barátnõimmel berúgtunk, és 6 lány smárolt összevissza, mindenki mindenkivel egy szál bugyiban. Na az orgia volt a javából. Nem éreztem megcsalásnak, ma már nem csinálnám meg, de akkor jó poén volt. Amúgy mit csináltatok? Milyen volt?:D
A kérdező hozzászólása: igen, hetero. am 27/l
Barátom kapcsolat elején kijelentette, hogy lánnyal akkor lehetek és úgy, ahogy akarok. De lehetõleg meséljem is el, de még jobb ha láthatja.

Megcsalásnak számít, ha a barátnőm a haverjaival flörtől messengeren? S szeret akkor engem?

s olyanokot ír neki, hogy mikor dugtál utoljára s kívánod-e s kemény-e a karkad? S szerethet ez ilyen csaj engem? Pedig úgy látszik kívülr?l, hogy nagyon ragaszkodik s szeret.

Legjobb válasz: Hát érdekes egy helyzet, az biztos. Megcsalásnak az számít, amit te érzel annak. Van, akinek egy csók is megcsalás, van, akinek a félre kefélés sem az. Nem csak poénkodnak? Biztos, hogy komoly? Az biztos, hogy én nem venném jó néven a páromtól...

Hát érdekes egy helyzet, az biztos. Megcsalásnak az számít, amit te érzel annak. Van, akinek egy csók is megcsalás, van, akinek a félre kefélés sem az. Nem csak poénkodnak? Biztos, hogy komoly? Az biztos, hogy én nem venném jó néven a páromtól...
Hát ha ez nem csak poén(bár annak is rossz) akkor elég gáz a bnõd.Nem megcsalás, de oltári bunkóság!Mondtad már neki hogy hagyja abba?
az én barátnõm is ezt csinálta, egy másik sráccal irkáltak egymásnak olyanokat hogy jó lenne ha együtt lennének, meg hogy kivánják egymást, meg szerelmesek egymásba, meg minden ilyen perverz témát hogy majd dugni fognak meg fele vannak éppen izgulva, meg hogy mire izgulnak fel. elég egyszerü volt rájönni mivel az összes beszélgetésüket automatikussan lementette a gép. bögtem is eleget.tegyük hozzá hogy a srácnak is barátnõje van, csak hogy õ nem a saját barátnõjébe volt szerelmes hanem az enyémbe. nem értem mért nem lehet ezt tisztázni hogy szia másba vagyok szerelmes nem akarlak becsapni, de nem ezt tették hanem aljas modon. szerintem hagyd ott a csajt amig még nem tesz téged lelkileg teljesen tönkre. jah és attol még szerethet engem is szeretett a csaj csak ugy tünik mást mégjobban és nem belém volt szerelmes soha hanem belé.
Szia!Vagy komolytalan a barátnõd, vagy imád pasizni!Szerintem ez beteges hülye dolog!Mond meg neki hogy ez nem tetszik neked, s ha nem hagyja abba akkor add vissza neki s meglátod hogy fog majd reagálni.Ha eleiben nem is fogja zavarni vagy csak úgy fog tenni hogy nem zavarja, hidd el, lehet egyszer majd azt fogja mondani hogy hagyd abba, erre meg a válaszod az legyen, hogy oké, abba hagyod ha õ is.Mond meg neki a véleményedet.Ne hallgass s tûrj!Nem normális amit csinál!Kérdezz rá mit akar, miért irkál ilyen nem normális dolgokat más pasiknak.Sok sikert!
sztem ettõl még szerethet téged, a kérdés csak az hogy te hogy szeretheted õt? szerintem egybk szexhiánya van azért csinálja. izéld meg jól. de komolyan.
Na igen a barátnõdben ott van egy jó adag kurva, vagy hülye mint a föld de mindegy is, te is jó emberismerõ lehetsz hogy ilyet választottál, mindenesetre próbálj meg hatni rá, bár nem hiszem hogy sikerül. Azért tegyed próbára és legközelebb csetelj vele te kíváncsi vagyok ha kérdezed hogy van e barátod és szereted-e akkor letagad vagy mi? És legközelebb ha megdugod szerezz be szado kellékeket, fenekeld el keményen és káromkodj bele a fülébe minden disznóságot, és élvezz az arcára lehet hogy csak ez hiányzik neki!
Sajnos ugy látom nem vagyok egyedül, nekem a férjem csinálja ugyanezt és még pár dolgot amire én is rájöttem.Sexchat, párkeresõ, messenger és még ki tudja mi amitmég én sem tudok.Elején nállunk is csak a messengeren kezdte , mikor rákérdeztem letagadta , mikor mutattam ami az elmentettek között volt akkor meg azt mondta , hogy csak azt írja amit a lány hallani akar és õ engem szeret.Most addig fajult a dolog , hogy havonta egyszer feküdt le velem az utóbbi idõben és én már kész vagyok és tanácstalan.Lehet bennem van a hiba?
A kérdező hozzászólása: Megint visszatette a messengerre azt a fiut, akit kitörölt az én kérésemre. Mégsem voltam hatással rá. Fontosabbnak érezte, hogy beszéljen azzal a fiuval, holott tudta, hogy engem megbánt ezzel, minthogy inkább ne okozzon bánatot nekem. S ez már nagy baj. S nem tinikori hülyeség, mert már 25 éves, én 24vagyok. Köszi a kommenteket. Már lassan egy fórum alakul ki. :) S az a legnagyobb baj, hogy nagyon szerelmes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Kiderult, hogy megint visszatette a messengerre. S tudta, hogy nagyon bant engem, s megis fontosabbnak erezte, hogy beszeljen vele, minthogy engem ne bantson meg. Nem tudom dobni, mert nagyon szerelmes vagyok. Olyan rossz. S azt mondja, hogy felakasztja magát, hogyha otthagyom s nem akar akkor már élni. Ezt zsarolásnak is lehet venni. S nelkule is nagyon rosszul ereznem magam. Jaj na...
ha úgy érzed, boldogabb lennél, ha dobnád, akkor dobjad. ezt nem dönthetjük el mi. lehet hogy ez vmi tinikori hülyeség még éretlen kis csitri vagy unatkozik, de biztos, hogy nem szerelmes másba, mert egy szerelmes lány nem így viselkedik a fiúval akit szeret, ügyel arra, hogy az ne nézze kurvának.
A kérdező hozzászólása: De figyelj. Megoldásnek nem jó ez a téglás módszer, mert elveszik abben az egészben a lényeg, a szeretet s a szeretem, ahogy egy elöbbi válaszadó írta, hogy itt már az a kérdés, hogy én tudok-e szeretni ilyen helyzetben. Dobni nem fogom a csajt, mert szeretem s szeret, de nem tudom megértenmi, hogy hogy tud ilyen lenni. Tanácsoljátok, hogy dobjam?...Hm.... De a mai világban van jobb csaj is, mindenik ilyen.
Még ennek ellenére is gáz a csaj.Amúgy meg te se fogd magad vissza ha alakalmad nyílik rá. Ha megdobnak kõvel, dobj vissza egy fél téglát.
A kérdező hozzászólása: Kerdezo: Azt mondja, hogy csak poenkodnak. Nem komolyan dumalnak s nem is akarnak találkozni se semmi közös, csak mint haver, én úgy látom. De mégis, kicsit rosszul esik. De beszéltem vele s kitörölte a listájáról. Szexhiánya nem hiszem, hogy van, mert minden nap magkapja. Mindez történt vagy 2 hónapja. Most minden ok. Legalábbis én úgy látom :) Nem kurva se semmi ilyen csuf dolog. Csak nem volt felelõsségtudata vagy valami hasonló, de tudtam hatni rá
Én most jutottam el arra a pontra , hogy elhagyom.

Ha a barátnöm, barátnöje kive-i, az megcsalás?

Legjobb válasz: Ez meg milyen kérdés?..Ha a barátnõdet megujjazza valaki az megcsalás? Van neked agyad, ember?

Ez meg milyen kérdés?..Ha a barátnõdet megujjazza valaki az megcsalás? Van neked agyad, ember?
A kérdező hozzászólása: mitol fosnek , de nem jobb ha a csan rug ki? En igy szoktam intezni utana akkor nics siras stb:-D:-D:-D
Mond!!!, hogy tudsz állni gerinc nélkül?
nem kicsit rá is játszik erre a kérdezõ
Kizártnak tartom, hogy valaki utánad sírjon, szerintem összetéveszted az örömkönnyekkel...
A kérdező hozzászólása: jaaj nehogy itt valaki azt merje állitani, hogy 19 évesen feleségnek kell a barátnö. Még ilyenkor tombolnak a hormonok buli, sex.. Amugy is kur-bol lesz a legjobb feleség, hogy miért?- mert õ már kiélte magát...
Te mekkora egy gyökér vagy kérdezõ. Hallod, semmi gerinced. Rúgd ki a kiscsjat, mondd, hogy a táv miatt nem fog mûködni, arról meg hallgass, hogy a barátnõje leápolt. NE alázd meg. A távolság elég jó indok, nem fog sírni, és így megmaradhattok barátnak. Ha van rá igényed. De amit most mûvelsz az gerinctelen, alávaló görénység. Hitegeted a barátnõdet, õ biztos nem képes még szakítani veled, közben meg már rámentél a barátnõjére. Ez önmagában is fõbenjáró bûn. A barátnõje részérõl is. Gondolj bele õk a táv ellenére, lehet hogy jóban maradnának, skype, facebook, tán meg is látogatják egymást, ha jó barátnõk, de te ebbe most belerondítottál, mert nem bírtál a farkaddal. És egy barátságot is tönkrebarmolhatsz. Ne legyél már ilyen állat!!!
A kérdező hozzászólása: Még nem ápolt le azért kérdeztem.
A kérdező hozzászólása: Kedves 23-as nagyon okos vagy gondolom ha pasi vagy még csajod se volt ha nõ akkor fiud.
Ekkora egy mocskos, ócsundáré, ordenáré embert mint te kérdezõ....legyél büszke magadra.
ha a te barátnõd is jelen van és végignézi, akkor nem
A kérdező hozzászólása: Minden padi ilyen akki mást mond kamuzik;-)
Nem minden "pali" ilyen. Csak az ilyen kis 19 éves, önelégült kis majmok mint te. Ne ringasd kérlek magad abba a tévhitbe, hogy helyesen cselekszel
A kérdező hozzászólása: Figyu miert mit kéne tennem?Elveni feleségül?. Ti vagytoj az álszentek.Azt hiszitek hogy ha a pasitokat ott hagynatok 2-3 honaora nem csalna mwg titeket.Sajnos az nem igy van ha mégis az impotens.
Te miért nem iskolában vagy?
A kérdező hozzászólása: Csak
És te miért nem rúgtad ki? Fo.sol igaz? :D
ha neked közben csukva van a szemed, akkor nem megcsalás
nem, dehogy
Nem, szerintem azt akarja mondani hogy ha a baràtnõjének a barátnõje kiveri a farkát akkor ez megcsalàsnak számit-e? Ááá....dehogy....végül is ha a barátod megujjazza a baràtnõdet azt te minek veszed? :)
Barátnõd barátnõje? A barátnõd nem ért rá vagy mi? De ám igen, az!
Ha a barátnõd is ott van melletted vagy ez a tudtával történik akkor nem. Ha nem tud róla akkor egyértelmûen igen.
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdezem mer 2 honaja elkolroztek, és már ez távkapcsi.
Mit szolnal, ha az egyik baratod megujjazna a bartnodet a tavolban? Ugy erezned megcsaltak?
Ez nem "távkapcsi"???!!! ez már semmi, jó nagy s-ggarc lehetsz
Ha a haverod megujjazza barátnõdet, az megcsalás?
Ha a fogadat veri ki, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: 200km koltozot. Ugyse talizunk mar.
Hivatalosan együtt vagytok még? Ha igen, megcsaltad. Már ha szerinte ez megcsalás. Tudod a megcsalás attól függ, hogy a "megcsalt" fél minek érzi. Ha a barátnõm lefeküdne egy lánnyal, nem érezném magam megcsalva, pedig mással szexelt, technikailag a társadalom nagy része szerint félrekúrt. Neki viszont már az megcsalásnak számítana, ha más nõvel smárolnék. Ez mindig a másik féltõl függ. Kérdezd meg a barátnõdet (úgysem találkoztok már, azt mondod), hogy ha a barátnõje csak kiverte neked, akkor õ most mit érez? :P De most frankón. Miért nem lehetett lezárni a kapcsolatot, ha ekkorát költöztek és nem tudjátok folytatni. Aztán kefélgetheted a barátnõjét. :)
látom k.rvára szereted
A kérdező hozzászólása: En már utaltam rá, hogy rugjon ki, de nem vesszi az adást.
csak ha le is nyeli.
A kérdező hozzászólása: Mut nyel le?
Jaj Istenem...annyira örülök, hogy soha nem volt dolgom olyannal mint te...bár lehet, hogy ez inkább az én érdemem, mert egy bizonyos szint alá nem adom
megcsalás
Tök mindegy, nem érted?? Ha nincs megbeszélve, hogy mással is, megcsalás.
megcsalás és megalázás
Kérdezõ. Ne keress kibúvót. Ha van párod és lefekszel mással az megcsalás. Ha a kapcsolat olyan, hogy meg tudjátok beszélni és lazábban kezelitek, akkor ha tud róla és beleegyezik, csak abban az esetben nem számít megcsalásnak. Lehet bármilyen korú nemû identitású a partner, ha a párod nem tud róla és nem egyezik bele, akkor megcsalás.
A megcsalás az bármikor megcsalás. Bevallom én is mikor rájöttem, hogy bi vagyok és elsõ fiú kapcsolatom volt, akkor smároltam egy lánnyal. Egy az egyben hasonló eset volt csak nem feküdtem le vele. Hiszti itt volt mindkettõ részérõl... Ha van valakid fiú vagy lány akkor nem kell más.
Viszont aztán lehet hármasban tolni xDD
ja a legfontosabb kimaradt, buzulás...
A kérdező hozzászólása: és ha egy biszexuális lány fekszik le egy biszexuális lány ismerõsével miközben heteroszexuális barátja van?
nem.az nem megcsalás:) -.- ó b*zdmeg te hülye vagy?miért ne lenne megcsalás.figy:van egy párja és szereti.és MÁSSAL lefekszik.az most tök8 h ugyanaz a neme...am te csináltál iylet?vagy miért kérdezel ilyen hülyeséget?>.<
Nem mindegy, hogy ki melyik nemhez vonzódik? Ha három emberrõl beszélünk, abból kettõ párkapcsolatban van egymással, de az ágyban nem ezt a kettõt találjuk, az bizony megcsalás!
Perverz állat minden deviáns!
szerintem nem
Te melyik felállásban melyik félt képviseled? :)
A kérdező hozzászólása: Az nem jó hír :( Köszönöm a válaszokat
Tárgyakkal és a kezeddel nem léphetsz félre, emberrel szexelni viszont nagyon is megcsalás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!