Találatok a következő kifejezésre: Megbizható és a (540 db)

ennyiért biztos nem kapsz max szaporítótól, egy alsó kategóriás tenyésztett kutya 80 ezertõl kezdõdik

Két problémám van. Az edulineos kalkulátor megbízható? És a másik.286 ponttal felvesznek ELTE tanítóképzőbe?

Köszönöm el?re is a válaszokat!

Legjobb válasz: A felvi-s a megbízható kalkulátor, az eduline-os nem. Ennyi ponttal állami támogatottra biztos nem, 2010-ben 295, tavaly 323 pont volt a határ. Költségtérítésesre esetleg, bár tavaly ott 242 pont volt a határ, ami 40 pontos emelkedés volt az elõzõ évhez képest.

A felvi-s a megbízható kalkulátor, az eduline-os nem. Ennyi ponttal állami támogatottra biztos nem, 2010-ben 295, tavaly 323 pont volt a határ. Költségtérítésesre esetleg, bár tavaly ott 242 pont volt a határ, ami 40 pontos emelkedés volt az elõzõ évhez képest.
Ztracker
küldj priviben egy email címet, és én tudok adni egy microbites meghívót, most az egyszer ingyen:D
xtendtracker
most már ne kérjetek tõlem meghívót, mert nem tudok adni


acer a gagyi??? nekem eddig acereim voltak és soha se volt semmi bajuk !!!
:D lol
dell, msi, hp..fõleg hp. 2éve van , az új is az lesz..
Ha volt is valami különbség, ma már ugyanazt jelenti, szóval mindkettõt érdemes......:)
Asus és acer a jó. mennyit szánsz rá?
vegyél acer-t enyém 1, 5 éves és semmi baja
Pont az Asus és az Acer a gagyi, na meg az MSI. Vegyél Dell-t, HP-t vagy Lenovo-t, esetleg Toshiba-t.
Szerintem meg majdnem mindegy , hogy milyen márkát veszel , hisz szinte mindegyik Kínai gyártású már.
A kérdező hozzászólása: ok, köszi a válaszokat! ;)
Mindenki csak azokat írja jónak amilyen éppen van/volt neki.
Asus, Acer, Dell, szerintem ezek mindegyik okes marka, eleg elterjedtek es megbizhatoak. Nekem Acer van amugy 2, 5 eve, nem volt eddig gond vele, ismeroseim 80%-anak legalabb Dellje van es senkinek nem volt eddig gondja vele es azokhoz 3 ev garancia jar, szoval egyik legjobb valasztas az is.
A laptopok és a notebookok általában 15, 4"-osak de vannak kisebb subnotebookok és netbookok. Nekem van egy asus eee pc 1201n és nagyon jó, annyit tud mint egy notebook. 12, 1"-os a kojelzõje.
A kérdező hozzászólása: hááát azért ne legyen olyan drága mondjuk pl. 120nál ne legyen több.
A kérdező hozzászólása: :D kössz :D és melyik márkák a jók?? nem akarok szutykot venni. barátnõmnek még egyéves sincs a laptopja, aztán már a halálán van -.-
notebook és laptop ugyanaz, amire te gondolsz a kisebb valószínûleg a netbook.
A kérdező hozzászólása: : nem, a notebook kisebb. azért gondoltam inkább azt, mert könnyebben szállítható atb. am tanuláshoz, suliba kellene.
a 2 nem ugyanaz? :/ hmm:D mindjárt megnézem , de én azt hittem h ugyanaz:D
A kettõ nem ugyanaz?:D

Tudnátok nekem egy netes francia szótárat mondani, ami megbízható, és a névelőket is kiírja?

Legjobb válasz: sztaki szótár. nem vagyok franciás, de mindegyik után írja, hogy m. vagy f., gondolom az jelöli a nemet.

sztaki szótár. nem vagyok franciás, de mindegyik után írja, hogy m. vagy f., gondolom az jelöli a nemet.
A kérdező hozzászólása: köszi, a sztakit én is ismerem, de õszintén szólva nincsenek vele túl jó tapasztalataim. Én német szótárazásra próbáltam használni egy ideig, arra nem nagyon vált be, mondjuk az már nem kezdõ szint volt, az igaz.
Kétnyelvû szótárban sajnos nem tudok ilyet, de egynyelvûben nagyon jó és megbízható a Trésor de la langue française: http://atilf.atilf.fr/

A T-mobil, telefonos internet megbízható? És a tulforgalmazási díj hogy van?

Üdv, szeretnék rendelni egy Go!NapiNet , vagy Go!Net S internetet a telefonomra, azt szeretném kérdezni hogyha véletlen tullépem a határt, akkor számol rá valamit? vagy mit csinál?

Legjobb válasz: nincs korlátozva ha eléred a végét tudod tovább használni csak lassabb lesz. Nem kell utánna többet fizetni. Am egy hete aktiváltam én is az M csomagot. Most március 31 ig csak 90 forint és nincs hûség se. Addig megéri. Utánna kiderül. Lassan letelik a 100mb kíváncsi vok mennyire lassul be, bár annyi pénzé.

nincs korlátozva ha eléred a végét tudod tovább használni csak lassabb lesz. Nem kell utánna többet fizetni. Am egy hete aktiváltam én is az M csomagot. Most március 31 ig csak 90 forint és nincs hûség se. Addig megéri. Utánna kiderül. Lassan letelik a 100mb kíváncsi vok mennyire lassul be, bár annyi pénzé.
A kérdező hozzászólása: Tehát ha én megrendelem a 10mb os csomagot, és a 10 mb-ot túllépem ugyanúgy lesz net?
igen, csak lassabb. De ha rámhallgatsz, akkor mivek a 100mb os is 90 ft akcióban március végéig azt fizeted, akkor meg lemondod és megkötöd az újat.
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Bocsi hogy ennyit kérdezek, de minek mondanám le, ha csak lassul a net? Mert akkor gondolom állandóan, bármeddig lesz net, csak nem olyan gyors, az meg nem baj annyira
félreértettél. Március 31ig a 10 és 100mb os is 90 ft. Addig inkább a százast fizesd. Mivel utánna a 100mb os ezer pénz lesz lemondod és megkötöd az olcsóbb tízmegásat. Mem a lassulás miatt hanem akkor spórolás miatt. Bár lehet a drágább csomag akkor is gyorsabb ezt nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Egyébként én úgy gondoltam hogy, például küldök ma egy SMS-t, az sms elküldésétõl számítva egy hónapig érvényes?
hívd fel a 1430 at és beszélj az ügyfélszolgálatossal. Az mindent elmond ami érdekel. Amúgy nem innentõl egy hónap. Egész hónap van erre. Ez már nem lesz teljes, de ez nem hiszem hohy gond a 90 ft miatt és az márc31 ig ok.
Használtan W123-W124-W126. Am megbízható és jó autók.
C-kategória, ML 320CDI 4matic, E kategóriások
Az nem kategória, hanem osztály.
A W-s mercik a megbízhatóságukról híresek. A tankolásnál arra figyelj hogy amit beletöltesz az folyékony és gyúlékony legyen (használt sütõolajtól, petróleumon át a fáradt olajig és a gázolajig). Viszonylag elég sokat eszik, de kárpótolja az a hihetetlen megbízhatósága. (és én ezt annak ellenére mondom hogy én BMW fanatikus vagyok) de ha valami esetleg tönkremegy benne az sokba kerül.
Minél régebbi annál jobb!! Az újak hulladékok. (Sajnos.)
W201?
C200 tol C 220 jok es megbizhatok 10 eve hajtoma kicsiket semmi gond !! 2000 os kiadas!

Melyik márkájú vagy típusú laptopot ajánlanátok, amelyik 10 év múlva is megbízhatóan és hibátlanul működik, nem melegszik túlzottan és hozza azt a teljesítményt, amit megadnak paraméterként?

Legjobb válasz: " amelyik 10 év múlva is megbízhatóan és hibátlanul mûködik, " bocsi,de ilyen nincs,legalábbis ilyent nem tud garantálni senki

" amelyik 10 év múlva is megbízhatóan és hibátlanul mûködik, " bocsi, de ilyen nincs, legalábbis ilyent nem tud garantálni senki
A kérdező hozzászólása: Dell?

Szerintetek mennyire megbízható ez a telefon? Láttam róla videókat és jónak tűnik.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link] :o

Legjobb válasz: hat persze, 100 dollarert megbizhato es jo Androidos telefon... almaidban. kinai hulladek.

hat persze, 100 dollarert megbizhato es jo Androidos telefon... almaidban. kinai hulladek.
A kérdező hozzászólása: kedvesebben is megértem hidd el:D csak mert sok helyen olvastam hogy nagyon jó..
Hát specifikáció alapján tényleg nem rossz, bár a 100 dollár körüli kínai telefonok nem épp a minõségükrõl híresek. Viszont nevesebb kínai gyártók modelljeit érdemes megnézni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:)
Ismerõseim rendeltek és nagyon jó telefon.
én is ilyet szeretnék és azt mondták, hogy az ár ne tévesszen meg mert azért ilyen olcsó mert a márkát (ami nincs) nem kell megfizetni :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!