Találatok a következő kifejezésre: Megbeszéltük a hogy (121 db)

Megbeszéltük a legjobb barátnőmmel, hogy ott alszok nála egy napot, de mit vigyek magammal?

Legjobb válasz: pizsma, fogkrém, fogkefe, másnapi tiszta alsónemû, esetleg egy váltás ruha.

pizsma, fogkrém, fogkefe, másnapi tiszta alsónemû, esetleg egy váltás ruha.
A kérdező hozzászólása: És esetleg valami szórakozásra?
Náluk nincs semmi szórakoztató? Elvégre te leszel a vendég, nekik kell gondoskodniuk a szórakoztatásodról.
A kérdező hozzászólása: Igaz :) Köszi.
Szex lesz, szex lesz, jóóó ha szex lesz.
Figyelj, ha jól esik akkor nem kell agyalni rajta.Egyébként nálunk ment, de mi egy hét után aludtunk együtt, mégsem feküdtünk le, csak csók volt, meg egy kis tapper:) De semmi több.20/L
Persze, persze, semmi komoly nem lesz...! Azért egy doboz gumit én bekészítenék - hisz ha a kígyó meglátja az almákat, onnantól a kísértésnek nehéz ellenállni!:D
Mikor nagyobb a teherbeesés valószínûsége? Ha te is és a fiú is hoz óvszert, vagy ha te sem és a fiú sem? Szerintem ezzel már megválaszoltam, hogy mit tegyél... :) Sok sikert a hétvégére!
Nem értem, hogy miért ne lehetne szexelni, ha már együtt alszotok... :S De szerintem úgyse fogjátok kibírni. :D
ugyis lesz :D de az miért baj nem 13évesek vagytok...
figyelj, hogyha huszonévesek vagytok, egészen más a helyzet, mint a tiniknél...többféle okból is: épeszû felnõtt emberek vagytok, akik képesek magukat kontrollálni...miért ne tudnátok megállni, hogyha így szeretnétek? másrészrõl meg nem értem, hogyha mindketten szeretnétek és kívánjátok a másikat, miért ne lehetne összebújni? mi akadályoz meg benne? :) szóval akármi történik, nagy gond nem lehet... óvszert meg a bizti kedvéért szerezz be, mert talán a párod így akarja majd megakadályozni a bûnözést :D
...pont ezt a "jólesik"-et tárgyaljuk éppen!:D
SZerintem vegyél óvszert. Legrosszabb esetben a párod is hoz és kimarad pár darab. Jobb mint ha kellene és nem lenne. Különben huszonévesen meg lehet állni. Persze ha összebújtok akkor már sok minden történhet. Nem kell egybõl mindent. Kis simogatások, csókok, laza petting. Elmentek ameddig jólesik és kész.
@11:28: Senki nem beszélt erõszakról vagy kényszerrõl. Ha az egyik fél nem akarja, úgyse lesz belõle semmi! Mi pusztán azt hangsúlyozzuk, hogy a kapcsolat friss, de elég idõs egy ágytornához, a pár tagjai pedig nem tizenévesek - ergo a kísértés mindkettejükben ott lesz. Ha pedig lehet rá számítani, akkor inkább vigyen egy doboz gumit, minthogy ne legyen, ha kell. (Fogadni mernék, hogy a srácnál lesz!)
A kérdező hozzászólása: Nem erõszak, kényszer vagy dugás, hanem szeretkezés, mert szeretjük egymást és kívánjuk is, csak valahogy az van bennünk (mindkettõnkben) hogy egy hónap még túl rövid idõ.
Hidd el! Gyõzni fognak az ösztönök!:D Ez már csak így van:)
Elõzõ vok! Gondolj bele hogy kibontasz egy tábla csokit de nem eszel belõleXD Nah ez kb ilyen helyzet:)
Na, kibírtátok?
A kérdező hozzászólása: Akkor igen és nagyon jó volt aludni egymással. Aztán követekzezõ ottalváskor meg már nagyon jó volt szex után együttaludni:)
Mi a szösz... :D Nem gondoltam volna. :)
szóval nem a szex volt a jó, hanem az azutáni együttalvás? nahát-nahát... :D
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy furcsa, hogy bár a szex is nagyon jó volt, mégis a legjobb volt utána öszebújni és egymást átölelve aludni egész éjjel.
Miért aludnátok amikor szexelni is lehet! Egy hónap után már a magyar alkotmány se tiltja! ;) Szóval én tuti rádmásznék a fiúd helyében. F
Nem az a kérdés, hogy mért ne lehetne szex, hanem az, hogy mért lenne kötelezõ?! Mért muszáj? Szánalmas! A lelke mélyén érzi egy ember, hogy érett-e rá! Ha érzi, és emellett mégis megteszi, mert jól felhúzzák egymást, akkor utána SZAR FOG LENNI garantáltan. És lehet, hogy a kapcsolat is rámegy. Én csak ezt akartam mondani. Mért prés az, hogy dugni kell, ha egy hím meg egy nõnemû egy helységben tartózkodik? nem értem...
A kérdező hozzászólása: Nem beszéltünk még ilyenrõl, de gumit szerezzek be én vagy ez a fiú dolga? Sokáig gyógyszert szedtem, nem igazán volt ilyen "gumiproblémám", de most muszáj. Én sem bízom magunkban:)
így a legjobb. fokozatosan közel kerülni a másikhoz. :) de azért vegyél óvszert. :D
Legyen egy vadászkés a bugyidban. az a legjobb védekezés a kellemetlen behatolók ellen.
Szerintem teszteld le h akar-e téged igazán vagy csak arra ment...elsõ együttalvásnál ajánlatos CSAK aludni nekem bevállt vagy a varázslatos 1 hónap és még egy kicsi :)
Szerintem vegyél gumit mindenféleképpen, aztán a helyzet adja magát;) jó mulatást!:)
Gumit vegyél - de ezzel együtt mûködhet az is, ha most tényleg csak alusztok... meg persze egy kis simogatás :-) Orgazmus nem akadály. Én is ajánlom a fokozatosságot: nagyon kellemes tud lenni.
Én meg tudod, mit nem értek? Ha te azt mondtad neki, hogy még korai, akkor nem lesz más, és kész. Ha nem érzed még magatok felkészültnek, akkor nem vagytok azok. Ha nem tud uralkodni magán, pedig te kérted, akkor nem férfi, csak egy kan. Nem kell óvszert venned, hisz nem akarod, hogy történjen valami, nem? Nem ti irányítjájokt az életeteket, csak úgy történnek a dolgok? Hidd el, ha nem érzed érettnek a kapcsolatotokat a teljes önátadásra, ha mégis csak úgy megtörténik, rossz szájíz marad utána, és terhelt lesz vele a kapcsolat. Felnõttek vagytok, nehogy már a nemiszervetek legyen az agyatok! Dugáshoz nem kell ész, de ha ér annyit a kapcsolatotok, akkor érdemes várni, mig mind a ketten igazán akarjátok! Egyáltalán mért kell együttaludnotok?
ha 20évesek vagytok vagy lehet h több akkor miért nem lehetne szex.mi van akkor ha lesz???miért baj?ha akarjátok makkor hajrá jó szorakozást! nem tudom h miért akarjátok elkerülni?de ti tudjátok-
ha 20évesek vagytok vagy lehet h több akkor miért nem lehetne szex.mi van akkor ha lesz???miért baj?ha akarjátok makkor hajrá jó szorakozást! nem tudom h miért akarjátok elkerülni?de ti tudjátok
lehet, hogy meg fogsz lepõdni, de én a párommal egy héttel a megismerkedésünk után már le is feküdtem. Irigylem a kitartásotokat:D De mire vártok, ha szeretitek egymást? Az a tapasztalatom, ha egy pasi ott alszik a lánynál, ott nem csak alvás lesz:D

Fiúk, miért csináljátok azt, hogy megbeszéltek a lánnyal többször is randit, aztán lemondjátok vagy esetleg nem írtok többé? Ebben mi a jó?

Legjobb válasz: Velem ezt lányok játszották el 4-szer is, úgyhogy nemtõl függetlenül azért, mert az emberek bunkók és önzõk.

Velem ezt lányok játszották el 4-szer is, úgyhogy nemtõl függetlenül azért, mert az emberek bunkók és önzõk.
A lánynak talan meg van tiltva hogy Õ írjon a fiúra?
A kérdező hozzászólása: Igen ezt nem pontosan írtam le. Tehát meg volt beszélve mikor találkozunk, õ is tudta de mégsem írt hogy megbeszéljük a részleteket. Gyanús volt.. és akkor írtam neki hogy nagyon eltûnt meg hogy ha mégsem szeretné legalább szóljon.. azóta sehol semmi..
Akkor meg szimplán egy p*cs. De ettõl még más nem ilyen..
Akkor most megy visszafele a kerdes is.Tik miert csinaljatok? Egyszeruen csak unalom uzes miatt akartok vele talizni.Ha tenyleg komoly lenne a szandek akkor egyik fel sem mondana le..

Megbeszéltük a barátommal, hogy egymás előtt fogunk masztizni. Mindkettőnket izgatna a dolog. Valószínűleg tanulhatnánk is belőle, hogy kinek mi a jó. Szerintetek ez normális? Szoktatok ilyet csinálni? 23L

Legjobb válasz: Mi relatív gyakran csináljuk, igaz, nem testközelbõl. Sajnos csak hétvégente vagyunk együtt, ezért hétközben szoktunk este beszélni neten és mellette kamerázunk. Olyankor elõ-elõ fordul, hogy boldogítjuk egymást :P 21/L

Mi relatív gyakran csináljuk, igaz, nem testközelbõl. Sajnos csak hétvégente vagyunk együtt, ezért hétközben szoktunk este beszélni neten és mellette kamerázunk. Olyankor elõ-elõ fordul, hogy boldogítjuk egymást :P 21/L
Baromi intim és emiatt baromi izgató - ez az én véleményem. Hogyne lenne normális! Ez szex. Ami jól esik Nektek, mindkettõtöknek, az normális!
még sosem csináltam, de engem is nagyon izgatna, ha látnám közben a barátomat.. :) ) szóval szerintem normális.
Nálunk a mindennapi szexrituálé része. Nekem nem is annyira izgató, inkább gyönyörû látvány=)
Még nem próbáltam. Szerintem nincs benne semmi rossz, de élõben rendszeresen nem hiszem, hogy csinálnám. Nem bírnám ki ugyanis, ha lehet egymással is... :) Webcamen keresztül, ha nem lehettek együtt, úgy megint más. Ott tényleg semmi kivetnivalót nem látok benne.
mi 1x ki próbáltuk.Nagyon jó. Csak a pasim nem bírta sokáig, hogy "csak" nézze.
Igen én elhinném!
Legalább 1 nappal elõtte lemondta, nem pedig aznap.
Kérdés persze milyen messze lakik, bár tény hogy menõbb elsõ randin autóval beállítani mint leszállni a villamosról. De ha ajánl helyette másik idõpontot akkor nem gáz.
1. bármi közbe jöhet, akár a kocsija is elromolhat 2. még nem találkoztatok élõben, akkor meg mit számít? 3. találkozni szeretne veled, különben nem lett volna errõl szó... hát majd találkoztok
Attól függ milyen messze lakik tõled, mert ha mondjuk csak egy 20 km akkor azt mondom, hogy azt azért megteheti bkv-val is.
Ha találkozni akart volna, jött volna busszal/vonattal, esetleg mondta volna, hogy te utazz hozzá :)
Szia Denis Kenzo.

Hogyan tudnék jó apuka lenni a válás után nem én akartam válni van 2 kisfiunk 2-5 éves jo-e ha maradnék egy háztartásban velük megbeszéltük a gyerekek miatt?

Legjobb válasz: Én nem tartom jó ötletnek, hogy egy háztartásban maradjatok. Egy: úgysem bírjátok ki veszekedés nélkül, mert gondolom nem véletlenül váltok vagy váltatok el. Kettõ: összezavarnátok vele a gyerekeket. Én biztosan nem maradnék és a feleséged, volt feleséged helyében nem is hagynám, hogy maradj.

Én nem tartom jó ötletnek, hogy egy háztartásban maradjatok. Egy: úgysem bírjátok ki veszekedés nélkül, mert gondolom nem véletlenül váltok vagy váltatok el. Kettõ: összezavarnátok vele a gyerekeket. Én biztosan nem maradnék és a feleséged, volt feleséged helyében nem is hagynám, hogy maradj.
Szerintem nem. Elõbb-utóbb igénye van az embernek egy másik felnõtt társaságára. Mi is egy ideig egy fedél alatt éltünk, a lehetõ legrosszabb volt mindenkinek. Apuka persze eljárt a barátnõjéhez (mert miért is ne, hiszen már független), én meg nem tudtam máshol aludni, mert mint anyuka az én nyakamba zúdult a gyerekek ellátása, reggel oviba vinni, stb. Ezt nagyon igazságtalannak éreztem, hogy egyikünk éli világát, én meg egy rács nélküli börtönben élek. Persze a gyerekeken csapódott le, hogy anya idegbeteg. Oda persze nem vihettünk senkit, mert hogy nézett volna ki, hogy a szomszéd szobában ott az ex.... Amikor elköltözött akkor végre élte mindenki az életét nyugiban, hozzánk is jöhetett a párom.
Attól függ mekkora a lakás egy kis panelbe nem mert egymás agyára mennétek, egy nagyobba talán.
Annak mi értelme ha váltok és minden marad a régiben, az ilyeminek sosincs jó vége. Elöbb utobb valaki beszerez egy új párt, mit mondasz a gyereknek ha becsicsentve felmész egy nõvel és hangosan csináljátok.
Ha megtehetitek menjetek külön mindenképpen! Ha nem akkor minél jobban legyetek azon, hogy külön tudjatok menni!

Féltékenykedett, veszekedtünk. Megsértődött, megbeszéltük, most hogyan legyen a régi a kapcsolat?

Féltékenykedett,teljesen alaptalanul,és aztán kérdőre vont,majd nem hitt nekem. Teljesen megsértődött, pedig nekem sokkal rosszabbul esett az,hogy nem hitt nekem, főleg az,hogy nem bízik bennem 5hónap nagy szerelem után. De aztán én kértem bocsánatot, hogy béküljünk már ki valahogy...De ő nem a régi, sértődött még mindig. Hogyan nyerjem vissza a régi kapcsolatunkat? Segítsetek,tapasztalatlan vagyok ilyen téren!

Legjobb válasz: Hódítsd vissza! Mutasd ki neki hogy Õ a fontos! Légy romantikus! Higyj a Démonok erejében!

Hódítsd vissza! Mutasd ki neki hogy Õ a fontos! Légy romantikus! Higyj a Démonok erejében!

Már megbeszéltük a pasimmal hogy ha kettesben vagyunk akkor tapizhat ott ahol akar ameddig akar. De holnap átmegyek hozzá és ha nem kezdi el magától milyen testbeszédet vagy tettet ajánlotok?

Legjobb válasz: Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. OLYAN RÉG VÁRTAM MÁR EZT!

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. OLYAN RÉG VÁRTAM MÁR EZT!
Te Mari, én mostan megfoglak, megmarkolászom a csö***det, hátraviszlek a ganaj mellé, oszt úgy meg****lak, mint a lovat… Mán ha érted a célzást!
Egy kis cicivillantás mindig hatásos...
Szerintem kezdjetek el csókolózni, és ha akkor nem mer lépni akkor te simogasd "ott" egy kicsit.. Ha nem veszi a lapot, akkor tényleg nem tudom hogy utalhatnál jobban rá.
amugy hány éves vagy?

Megbeszéltük a párommal, hogy kisbabát szeretnénk. Mikor vannak az időszakok amikor egy nő teherbeeshet?

Legjobb válasz: álttalában ha 28napos ciklusaid vannak a 12 naptol a 16 napig.de lehet kapni ovu tesztet meg van még hömérözés.többet megtudhatsz a:www.ciklus.hu-n.remélem tudtam segiteni.

álttalában ha 28napos ciklusaid vannak a 12 naptol a 16 napig.de lehet kapni ovu tesztet meg van még hömérözés.többet megtudhatsz a:www.ciklus.hu-n.remélem tudtam segiteni.
ezt az oldalt sokan használják. http://www.ciklus.hu/ hõmérõzni is szoktak, ahhoz nem értek, nekem nem volt szükségem rá, nekünk egybõl összejött a baba. az ovulációkor nagyobb az esély.Én a folyásomat figyeltem.Olvastam valahol, hogy amikor tojásfehérje szerû, akkor termékenyebb a nõ.Nekünk bejött:) Sok sikert!
Ne haragudj, hogy poénosra veszem a dolgot, de csak azt mondhatom: ha szeretkezik. :-) Ha valakinek, nekem aztán össze-vissza ciklusaim voltak, volt, hogy megjött 30 napra, volt, hogy 3 hónapig se... Amikor úgy gondoltuk, babát szeretnénk, egyszerûen abbahagytuk a védekezést. Nem hõmérõztem, nem számolgattam, nem ettem semmiféle varázsszert. Azonnal terhes lettem. 27 hetes kismami

Jogos a hisztim? Párommal megbeszéltük, hogy veszünk egy autót. Megbeszéltük, hogy együtt megyünk el autót venni, de még nem élünk együtt. (csak párkapcsolatban vagyunk, jövőre akarunk összeköltözni)

Nézegetünk a neten autókat és eldöntöttük, hogy mikor megyünk el autót nézni és együtt mentünk el a szerel?höz, hogy jöjjön el velünk. Erre párom tegnap közli, hogy megvette az autót, de nekem ki sem jött megmutatni. Inkább olyanoknak mutogatta akiknek semmi köze hozzá. Jogos, hogy most veszekedek érte, hogy én még nem láttam a kocsit?

Legjobb válasz: szerintem nem kéne hisztizned de a veszekedést megértem.

szerintem nem kéne hisztizned de a veszekedést megértem.
Ha közösen fizetitek, akkor jogos, ha csak õ vette, akkor nem.
Tényleg nem mindegy, kinek a pénzébõl megy. Ha te is beszálltál, akkor a számonkérés jogos. Ha nem szálltál be, a sértettségednek normálisan is hangot adhatsz. A hiszti semmikor nem jogos, mert az nem problémamegbeszélés, egy tapodtat sem visz elõre. Ne veszekedj, mondd el, miért sért a helyzet, és hallgasd meg az õ nézõpontját is. Lehet, hogy már meg is bánta, hogy kihagyott a projektbõl.
Ha párod felé is ezt kommunikáltad amit leírtál, tehát teljesen egyértelmûen megbeszéltétek, hogy együtt veszitek meg, és még te is fizettél bele valamilyen részt, akkor igen, érthetõ a veszekedés. (A hiszti értelmetlen dolog szerintem minden esetben) Azonban, mivel nem ismerjük a másik - tehát párod - oldalát, így nem is írok egyértelmû véleményt. Lehet, hogy õneki máshogy jött le a dolog, vagy nem beszéltétek meg egyértelmûen. Egyébként meg az is lehet, hogy tényleg meglepetés akart lenni, ezért nem akarta megmutatni neked, te meg jól letörted a lelkesedését egy kiadós hisztivel...
Nem jogos, mire fel?Talán nem tetszik?Különben is örülj neki, hogy megvette gondolom ajándék, vagy nem tudom, mert egy fillért sem kellet érte fizetned(én így vettem ki a szavaidból)...más embereknek semmijük sincs te pedig azért hisztizel, mert nem láttad elõrre, milyen autót tesznek a segged alá?
Szerintem teljesen jogos!Megbeszéltétek h együtt veszitek és õ nem állta a szavát. Ha csak a saját pénzébõl vette akkor határeset még megbocsájtható de ha közös pénzbõl vette akkor marha nagy bunkó:(
Azon kívül autót gondolom használtan vettétek nem lehet úgy venni min pl amikor bemegyek a boltba kenyérért. Vannak alkalmi vételek, ha nem te majd megveszi más. Megérthetnéd. De hát nõ vagy honnan is tudnád ezt.Te úgy se sok vizet zavartál volna max a színére mondtad volna hogy háát nemistudom. Szóval örülj neki és nézd a jó oldalát.
Akkor most ki vett kinek járgányt? Unokájának vettek egyet, neked mi közöd hozzá? Hisztis pi ca! Örülj hogy van, ne verd ki a dilit! Én leléptetnélek de nagyon gyorsan!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó te meg egy bunkó f.asz vagy. Nem ismersz engem vagyis minket. Nekünk vették a kocsit együtt kaptuk attól hogy még nem élünk együtt. De ha ilyen szöveged van mint a kommentben én is léptetnélek.
bármikor szét mehettek és akkor az az õ autója marad, hisz a nagyitól kapta igen is azt neki vették neked ahhoz semmi közöd, mert egy forintod sincs benne
"A párom nagyszülei vették a kocsit kettõnknek..." Akkor most a nagyszülei vették a kocsit, vagy konkrétan párod? Nem mindegy, mert párodat szúrtad le miatta. Egyébként nem láttam, hogy bárki megkérdezte volna (bár lehet, hogy én voltam a figyelmetlen), hogy tetszik neked az az autó? Bár nem tudom, milyen összegû volt a kocsi, meg nem tudom, nektek milyen prioritási sorrendetek van, de én, ha a helyedben lettem volna, biztos jobban örültem volna az összeköltözéshez való hozzájáruláshoz, mint egy autónak. De ez csak az én nézõpontom... :)
A kérdező hozzászólása: A párom nagyszülei vették a kocsit kettõnknek, hogy eltudjuk kezdeni a közös jövõt.
nem a pénzrõl szól ez. hanem arról, hogy nullába se vesz téged. nem érdekli a véleményed, még csak meg se mutatja az autót, azaz még az örömét se osztja meg veled. ez nem csak ebben a szituban fog így mûködni...
Ha közös pénzbõl van akkor jogos a hiszti. Ha õ pénzébõl akkor semmi beleszólásod, örülj hogy megvette.
mi együtt is élünk és megbeszéltük, hogy veszünk egy autót lett is majd két nap múlva eladva és rá egy napra egy másik kocsi, most ez is eladva és épp most ment el megnézni egy másik kocsit. meg volt beszélve, hogy együtt vesszük de istenem férfiak, engem különösen nem érdekel én nem értek hozzá szerintem ilyenen ne veszekedjetek a régi exem vett egy kocsit és én voltam az elsõ akinek megmutatta a bnõje másnap látta csak, na ha a volt nõjének mutogatja akkor jogosan haragszol
Szerintem teljesen mindegy, hogy mivel kapcsolatban, de ha megbeszéltetek valamit, ha egyértelmûen megállapodtatok valamiben, akkor illõ lenne, hogy mindkét fél betartsa a szavát. Nekem is rosszul esne, ha úgy érezném, hiába beszélek meg valakivel valamit, õ ennek ellenére mást csinál. Ennyi erõvel megbeszélhetnétek egy randit a Moszkva téren és hagyhatna téged órákig ott ácsorogni, mert meggondolta magát. Szerintem teljesen mindegy, mi a megállapodás tárgya, az adott szó, az adott szó, be kell tartani. Azért ne hisztizz vele, csak tisztázzátok, amikor már lecsillapodtál.
Ki fizette ki a kocsiért az árat?
Látod kedves kérdezõ ezért fognak leléptetni és én voltam a" bunkó fasz" ! Hisztis hülye vagy veled nem lehet egy napot sem kibírni! Tetszik vagy sem ilyen vagy! Nem érdemleg meg!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!