Találatok a következő kifejezésre: Megbüntethet a ha (62 db)

Ha egy 6 hónapos harci kutyát kiviszek szájkosár nélkül, akkor megbüntethet a rendőr?

Mindenkit megugat csak azért kérdezem,de nem hiszem hogy harapna is.Amúgy meg nagyon játékos.

Legjobb válasz: Ha mindenkit megugat, akkor meg kell nevelni. Vidd el kutyaiskolába, mert egyedül nem hiszem hogy menni fog. Egyébként az hogy megbüntethet-e, a város törvényeitõl függ. Szerintem nem büntet meg, de azért érdemes lenne utánanézni.

Ha mindenkit megugat, akkor meg kell nevelni. Vidd el kutyaiskolába, mert egyedül nem hiszem hogy menni fog. Egyébként az hogy megbüntethet-e, a város törvényeitõl függ. Szerintem nem büntet meg, de azért érdemes lenne utánanézni.
Olyan hogy harci kutya nincs.
*Ja és muszáj volt ennyi tudással ilyen fajta kutyát választanod?
Most akkor amstaff vagy harci kutya?
Nekem eleve magas, hogy mire fel ez a staffordshire terrier mánia? Persze mindegyikrõl állítja a gazdája, hogy ez nem harap, meg nem agresszív, de még is azt látom a kiállításokon, hogy a gazdák tartanak a saját kutyáiktól. Persze nem látványosan, de érzékelhetõ ezek a jelek. Egy best in shown is csak fentartásokkal megy a közelükbe a bíró... Nem kellene semmi pénzért... Buta magyar szokás. Veszek harci kutyát, mert majd jól megvéd a betörõktõl... pff...
Amstaff: http://i33.tinypic.com/ilk7r5.jpg Pit: http://img.zort.tv/syaKabOoqRweC.jpg Ha szerinted hajszálnyi különbség sincs köztük, õszintén nem értem, mit keresel ebben a kategóriában.
mesélj már h szerinted mi a különbség a pit és az amstaff között, kedves utolso! Tényleg érdekel. MErt h angol rövidétseket tudsz hazsnálni azt látom, támadj a facebookon vele de ne itt oksokodj;)száncsi!;)
Milyen fajta?
"ÉS azt is mindenki tudja h hajszálnyi különbség sincs a 2 fajta között." lol
"mesélj már h szerinted mi a különbség a pit és az amstaff között, kedves utolso!" Soroljam? Külsõ vagy belsõ tulajdonságokkal kezdjem? Vérvonalakkal? A különbözõ standerdek bemutatásával? Esetleg mutassak képeket videókat, hogy vizuálisan is megértsd?
tudod két képpel nemfogsz meggyõzni. Kérlek mindenn eszközzel bizonyitsd be amivel csak tudod. A képektõl eltekintek mert pit ez is: http://www.google.hu/imgres?start=71&um=1&hl=hu&sa=N&biw=103.. és ez is :http://www.google.hu/imgres?start=132&um=1&hl=hu&sa=N&biw=10.. nemhiszem h te megtudnád különböztetni a kettõt ránézésre, ha nem egyértelmû, mert a két kép ami be lett likelve egyértelmûen megkülönbözteti a kettõt. De mondjuk amit én linkeltem nem, sõt 100ból 99.9% azt mondja h amstaff. AKkor legyen szo belsõ tulajdonságrol.Miben tér el az amstaff a pittõl?:)
Te azt állítod, hogy a két fajta között hajszálnyi különbség sincs, aztán azzal érvelsz, hogy vannak egyedek, amik hasonlóan néznek ki? Besírok. Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy az argentín dog meg a pit között nincs semmi különbség.
Jó hát nézd te jöttél a külsejével, A külsejében alig van eltérõ dolog, pl a rednose blu fawn-t leszámitva abszolut semmi küllönség nincs kinézésre. Temeperamentumilag meg mindkettõ.De ahelyett h te tudnál érvelni inkább hupákolsz, sajnos ebbõl látszik h mennyire is értezs a fajtához. Hamarabb kellett volna felkelned kisöreg, több mint 12 éve foglalkozom pitekkel ha ugytetszik amstaffokkal és mallorcai bulldogokkal. Sajna nem gyõztél meg.
Te egyébként melyik válaszolóhoz beszélsz?
Nincsmit, ha van még kérdésed irj nyugodtan
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó...:) A te kommented volt a leghasznosabb. :)
A kérdező hozzászólása: Amstaff "*Ja és muszáj volt ennyi tudással ilyen fajta kutyát választanod?" Pont a kérdésemre nem adtál választ.Biztos nagyon okos lehetsz te is.
A kérdező hozzászólása: 14:42:köszi, majd utána nézek.
Egy amstaff mióta harci kutya? :D
A kérdező hozzászólása: Találd ki!
A kérdező hozzászólása: Gondoltam hogy több lesz az oltás, mint a normális válasz.
Az amstaff nem harci kutya.
Talán azért kapsz oltást, mert ezt váltod ki a normális emberekbõl.
El kell olvasni a lakóhelyed állattartási rendeletét. Abban benne van, melyik kutyára kell szájkosár, és mikortól. Olyan meghatározás, hogy harcikutya nincs.
A harci kutya az milyen fajta? Vagy azzal, hogy nem a kutya fajtáját írtad ide, talán azt akarod jelezni, hogy TE harcoltatod a kutyád??? O.o Gondolom nem... Mellesleg, azóta már nem kell szájkosár semmilyen FAJTA kutyára, csak adott veszélyes egyedekre, illetve, ha te úgy ítéled meg, hogy másképp nem tudod megakadályozni, hogy harapjon a kutyád. http://ujsag.allatvilag.net/2012/09/szajkosar-hasznalat-2012..

Megbüntethet a rendőr azért ha rossz a műszerfal és ki van szedve és így van használva a kocsi?

merthogy így nincs benne a km számláló se :S

Legjobb válasz: megbüntethet, szerintem inkább menj szépen ki a kocsihoz, és szereld össze, ha nicnsenek hozzá alkatrészeid szerezz és már nem is kell parázni. Egyébként milyen autóról van szó?

megbüntethet, szerintem inkább menj szépen ki a kocsihoz, és szereld össze, ha nicnsenek hozzá alkatrészeid szerezz és már nem is kell parázni. Egyébként milyen autóról van szó?
akk ja meg lehet megy a csekk is mert nem tod mennyivel mész
Nem kötelezõ tartozéka az autónak a sebességmérõ és kilométerszámláló. Viszont nem foghatod ezek hiányára a gyorshajtást.
Nem kell ahhoz mûszerfal, hogy tudd, mennyivel mégy - soha nem is kellett. Ha a jármû megfelel a törvénybe foglalt elõírásoknak, akkor nem büntethet (márpedig mûszerfal nélkül is megfelel). Persze a saját érdekedbõl nem árt, ha tudod mennyivel mégy, GPS is tökéletesen alkalmas erre a feladatra, de a többi közlekedõhöz is lehet viszonyítani, sõt, érzésre is meg lehet mondani, hogy mennyivel mégy a váltó meg a motor visszajelzései alapján.

Megbüntethet a rendőr ha úgy gyorsulok 50-re hogy nyomom a gázt ahogy bírom és kihuzatom a kocsit?

És azért szólhat ha csikorgó kerekekkel indulok?

Legjobb válasz: Ha akar tuti talál okot amiért megbüntethet jogosan. Ezzel meg tuti felhívod magadra a figyelmét.

Ha akar tuti talál okot amiért megbüntethet jogosan. Ezzel meg tuti felhívod magadra a figyelmét.
Van hogy arcoskodás nélkül is szükség van a húzatásra, pl. ha meg fog szûnni a sávod és a melletted lévõben egymás seggében vannak az autók...
A csikorgó kerékkel való elindulásnak is több fajtája van! Ha elindulásnál megnyikkannak egy pillanatra a gumik azért nem szól.Ha 10 méteren keresztül visítanak a gumik azért büntet.Még pedig "gondatlan gépjármûvezetés" és/vagy "közúti veszélyeztetés" lehet az indok, amiért kicsal tõled néhány ezrest. Az intenzív gyorsítás nem büntetendõ, de még is kaphatsz érte csekkel.Ha egy szûkebb utcában, vagy forgalmasabb helyen csinálod, akkor szintén az elõbb említett kifogásai lesznek. Elméletileg ahhoz semmi köze, hogy milyen fordulaton váltasz sebességet.Ha bírja az autód, akár egyesben is mehetsz 50el. Személyes véleményem szerint nem kell arcoskodni közúton!
még ha csikorgo kereékkel indulsz el ahhor sincs semmi köze a rendörnek, ha persze 50km/h ig gyorsulsz! max az autoszerelödnek, mikor viszed féltengelyt cseréltetni
ha csikorgatod a rendõr elõtt a kereket tuti utánad megy. De ha úgy gyorsulsz fel 50-ig ismétlem 50-ig hogy huzatod ahhoz semmi köze! Tudniillik a kreszben is benne van hogy minél gyorsabban próbáljuk meg felvenni a haladó tempót vagy hogy hívják tehát az 50km/h-t
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam versenyezni, csak kérdeztem.
Hopp egy újdonsült boyracer.. Csak így tovább.
Ha ezzel nem veszélyeztetsz senkit, akkor csak a benzinkutas büntet...
A gyorsulásért maximum megszól, hogy milyen hülyén vezetsz. A csikorgó kerekekért viszont, ha jól tudom van valami szabály, ami tiltja.
a gyorsulásra nincs szabály, szóval ez ilyen kvázi törvényes hülyegyerek szórakozás.
Nem. De amúgy mi értelme van? Ettõl nem leszel nagyfiú...


Igen. Amúgy ha csak bicikliként használnád, akkor közlekedj biciklivel.
..persze ha van M/AM-es jogsid akkor mehetsz vele, bár kérdésedbõl ítélve nincs semilyen jogsid, szóval megbüntetnek.:)
Tipikus magyar gondolkodás!
Mivel jobb ha bicikliként használod? Akkor már egy bicikli, azt könnyebb is tekerni.
Vegyél elektromos biciklit, vagy motoros rollert. azokra nem kell külön jogsi.
amúgy meg babettával tekerni egy kínszenvedés
aki azt írja, hogy a babettát tekerni egy kínszenvedés, annak megsúgom, hogy a jobb pedál mellett, van egy állító, azzal át tudod állítani a hajtást, és ha benyomod és elfordítod, akkor a motort nem tekereed csak a kereket, így könnyû tekerni.. Tapasztaltam, hogy ha elindítom a motort, és utána állítom át tekerõsre, akkor a ha húzod a gázt, nem indul meg, hanem csak pörög, mintha üresben lenne.

Ha bukósisak nélkül robogózok megbüntethet a rendőr?

Legjobb válasz: de megám. és ha elüt 1 autós, mit csinálsz? olyan hajkoronádvan ami megvéd?

de megám. és ha elüt 1 autós, mit csinálsz? olyan hajkoronádvan ami megvéd?
Hát láttam már nagyvárosban(Miskolcon) robogóst a fõúton, csúcsforgalomba, sisak nélkül... De remélem a rendõrök jól [email protected]ák érte úgy hogy ilyen többet eszébe se jut. Elhiszem hogy nehezedre esik végiggondolni a következményeket. De 10-20 kp/h-val is lehet úgy esni egy megcsúszás/defekt... miatt is hogy a fejed odacsapod valaminek. És nem mind1 hogy lesz egy enyhe agyrázkódásod amit kiheversz 2 nap alatt vagy széthasad a koponyád és mész a tepsibe. Vagy rosszabb esetbe egy életre nyomorék leszel.
Jelenleg 30.000 a büntetés.
A kérdező hozzászólása: jó persze ezzel én is tisztában vagyok.
Igen, eléggé megbüntethet, ismerõseim közül nem egyet meg is büntettek érte + ahogy elõttem írták a fejed is szétb*szódhat.
Igen, régen rossz. Csak mondjuk nem mindegy, hogy eltöröd a lábadat, és egy hónap gipsz után csak egy emlék marad a baleset, vagy szétloccsan a fejed a betonon vagy az autó szélvédõjén, és két másodperc múlva te magad vagy csupán egy emlék... Persze, utóbbi esetben is eltörnéd a lábadat, de akkor már kit érdekel?
Meg
Hát ha még menne a Puruttya Extrém akkor tudnék egy pár képet linkelni motoros balesetekrõl ahol a legtöbb esetben az ember agya a betonon végezte és még bukósisakban se vagy 100% biztonságba!És igen megbüntet a rendõr de ha sisak nélkül ér baleset akkor már nem kell aggódnod a büntetés miatt!
A kérdező hozzászólása: ohh hát néztem én elég puruttya extrémet amíg még volt ... sokszor azok a képek villannak be miközben gyorsul a robi. Tudom h veszélyes, de sokkal nagyobb élmény mint sisakban, persze tudom h nem éri meg stb... nem kell leírni. Amikor sisak nélkül megyek akkor mindig csak a mellékutcákban, ezt a miskolci dologra írom.. és igen tudom h mellékutcában is történhet baj...
Hûha! Nagyon komoly gondok ezek, testvérem! De ha neked jobb élmény sisak nélkül menni kis mellékutcákban robogóval, mint bukósisakban fõúton, meg mindenütt akkor jó.. Érdekes.
te idiota a bukosisak nem azért van mert kényelmetlen v dísznek jó hanem mert biztonságot ad(valamenniyre)

Megbüntethet a rendõr ha gorilla maszkba vezetek?

Legjobb válasz: Igen meg és jogosan.

Igen meg és jogosan.
öcsém nagy arc lehetsz :DDDDD
nem.
nem. de azért igen ha nincs rajtad sapka
57 nek igaza van :)
Idehaza nem. Külföldre meg nem kell menni.
Igen 20 000 ft helyszíni birsággal ! De nyáron nem azt nézik meg 1.
Tök mindegy, mert aki nyáron téli gumival megy, az igen nagy fãsz. Nagyon meg tudja viselni a téli abroncsot a nyári használat és még a fékút is megnyúlik. Többletköltség, plusz veszélyforrás. Hát nem barom az, aki fent hagyja?

Megbüntethet a rendőr, ha hiányzik az egyik oldalsó visszapillantóm?

Legjobb válasz: Leeset az egyik visszapillantód? Te vagy az K.I.T.T.?

Leeset az egyik visszapillantód? Te vagy az K.I.T.T.?
Attól függ milyen jármûrõl van szó! Személygépkocsin 2 db tükörnek kell lennie, ebbõl a jobb oldali középen is elhelyezhetõ. Tehát ha van bal, középsõ, és csak a jobb tükör esett le, akkor simán közlekedhetsz, ha a bal esett le, akkor nem szabad! Ha segédmotoros kerékpár, akkor arra is csak bal oldali a kötelezõ, de ha rendszámos motor, akkor két db. tükör kell rá!

Van egy kérdésem. Vagyis nem nekem csak ha egy kismotoron ketten vagyunk úgy h mindakettőnkön van sisak akkor megbüntethet a rendőr?

Legjobb válasz: Kismotor 1 személy függetlenül attól,hogy kin van sisak vagy kin nincs.

Kismotor 1 személy függetlenül attól, hogy kin van sisak vagy kin nincs.
Ha lerendszámozod rendes motorra, akkor vihetsz csak utast, így aligha.
ha normális rendõrt fogsz ki akkor nem fog megbüntetni, ha valami mostmegmutatom típust akkor sem biztos. Nekem annyit mondtak legyen mindkettõnkön bukó és akkor lesz*rják.
rendõre válogatja, de elvileg szabálytalan. Ha meg akar büntetni, akkor mond meg neki hogy tanuló vagy, nem dolgozol, nem tudod kifizetni, szüleid meg nem fizetik ki, mert nem õk szabálytalankodtak, hanem te :D Ha felajánlja a közmunkát, hogy ledolgozd a büntit, akkor mond, hogy ok, de ahoz igazolás kell a suliba, és az sok sok papírmunka :) Szóval még ha kötekedõs is, valószínûleg elenged.
Nagy valószínûséggel meg fog büntetni, ez nem az a fajta szabálysértés amit könnyû kimagyarázni. A kresz egyértelmûen kimondja, hogy robogón tilos utast szállítani.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi mindenkinek!:) ) holnap kiakarom próbálni remélem szerencsém lesz:D

Ha egy papírok és rendszám nélküli terepjáróval, földúton és/vagy erdőben Off-road-ozok megbüntethet a rendőr?

Csak földút, közútra nemmenék!Jah és nincs jogsim:)

Legjobb válasz: Miért szerinted a szabályok nem vonatkoznak földútra?:S Ha nincs jogsid sehol nem vezethetsz autót,de rendszám nélkülit amúgy sem lehet.

Miért szerinted a szabályok nem vonatkoznak földútra?:S Ha nincs jogsid sehol nem vezethetsz autót, de rendszám nélkülit amúgy sem lehet.
Ha magánúton, vagy valakinek a magánerdejében csinálod engedéllyel akkor semmi gond. Csináld meg a jogsit.
Még ittasan is nyugodtan vezethetsz gépjármûvet például a saját házad udvarában.
A kérdező hozzászólása: Most nem a jogsival van a probléma az hamarosan lesz, egy éven belül, de akkor is elkaphatnak szval inkább amíg nincs jogsim addig rallyzok merthát ha úgy elkapnak akkor a jogsit el is vehetik!Am egy másik kérdés kérlek erre is válaszoljatok:Egy ilyen papír nélküli autó visszahelyezése forgalomba és rendszámtétel mennyibe kerülhet össz-visz? Köszönöm az eddigi válaszokat várok még többet is!
csak magánterületen vezethetsz (OTT IS ENGEDÉLLYEL!) jogsi nélkül meg papírok nélkül. Két szántóföld közötti kitaposott ösvényen se mehetsz, mert ha ott kap el ugyanugy [email protected]! hiteles mivel állandóan cross motorozunk határba :D fõleg ilyenkor mikor a sportmoci alszik :D mi izgalmasnak is tartjuk mikor az octavia próbál utánad jönni a szántásba xD
A kérdező hozzászólása: Ahham, hát az a baj ha erre jár is rendõr az biztos hogy a Nissan terepjárójukkal jönnek aminek nem elég ha a szántóföldre mászok, ha Fordal vagy Skodával jönnének fel sem tettem volna a kérdést:) Egy crossmotorral a terepjárójukat nem nehéz otthagyni, de autóval már komolyabb ügy, szval hanyagolom inkább a dolgot és megvárom míg lesz jogsim, azt az egy évet majd csak kibírom, azt megpróbáljuk a masinát forgalomba helyezni azt go!
volt hasonlóhoz részem... haverral mi papírmentes zsigulival rallizgattunk... 200ezerrõl indult a büntetés, sikerült lealkudni bíróságon 60ezerre... :S inkább vegyél krosszmocit és szivasd szarrá a sünöket :)
Az erdõ, szántóföldek földútja NEM minõsül közútnak, ott lehet vezetni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!