Találatok a következő kifejezésre: Megbízható az terhességi (37 db)

17 nap utan csinaltam terhessegi tesztet, 11ora fele de nem az elso vizeletembol es negativ lett, mennyire megbizhato az eredmeny?

Legjobb válasz: Az tök mindegy, hányadik vizeletbõl. Ha terhes vagy, akkor benne van a vizeletedben az az anyag, reggel is és este is, amit miatt a teszt pozitív. 17 nap után megbízhatónak kell már lennie.

Az tök mindegy, hányadik vizeletbõl. Ha terhes vagy, akkor benne van a vizeletedben az az anyag, reggel is és este is, amit miatt a teszt pozitív. 17 nap után megbízhatónak kell már lennie.
Elsõ: Igaz, hogy akkor este is benne van a vizeletében, de kisebb mennyiségben, mint reggel. Azért szoktak reggeli elsõ vizeletet javasolni. De 17 nap után szerintem is megbízható.

Megbízható az ACON terhességi teszt? (10-es)

Legjobb válasz: Szia! Nekem is Acon tesztem van otthon, sajna eddig nekem mindig negatívat mutatott és utána mindig meg is jött, úgyhogy ebbõl a szempontból megbízható. De gondolom téged inkább az érdekel, hogy ha pozitívat mutat, akkor azt elhiheted-e. Szerintem, mivel ez egy nagyon érzékeny teszt, a nem várt mensi elõtt 1-2 nappal már ki tudja mutatni a babót. Ha meg negatív és még mindig nem jön meg, akkor pár nappal késõbb már tuti biztosat fog mutatni.

Szia! Nekem is Acon tesztem van otthon, sajna eddig nekem mindig negatívat mutatott és utána mindig meg is jött, úgyhogy ebbõl a szempontból megbízható. De gondolom téged inkább az érdekel, hogy ha pozitívat mutat, akkor azt elhiheted-e. Szerintem, mivel ez egy nagyon érzékeny teszt, a nem várt mensi elõtt 1-2 nappal már ki tudja mutatni a babót. Ha meg negatív és még mindig nem jön meg, akkor pár nappal késõbb már tuti biztosat fog mutatni.
A kérdező hozzászólása: Nekem halvány 2. csíkom van rajta, a férjem is látja, nem csak én. :-) A nemvárt napján teszteltem.
A halvány csík is csík :oD Gratulálok, babát vársz ....
A kérdező hozzászólása: Köszi! :-) Szeretném elhinni. :-) Azért tesztelek még, majd írok, mi lett! Szoríts!!!
Nekem a nem várt mensi estéjén már két jól látható csíkot mutatott.

Megbízható az X-EPIL terhességi teszt? Lehetek attól terhes, ha negatívat mutat a teszt, de vannak terhességre utaló jeleim?

Legjobb válasz: Már volt kérdésed ma evvel kapcsolatban. Ha kételkedsz a tesztben, meg abban, hogy ha késve is, de megjött, akkor menj orvoshoz. Ennél okosabbat nem tudunk mondani, hisz nem látunk beléd, hogy terhes vagy-e vagy sem. A tünetek nem mérvadóak.

Már volt kérdésed ma evvel kapcsolatban. Ha kételkedsz a tesztben, meg abban, hogy ha késve is, de megjött, akkor menj orvoshoz. Ennél okosabbat nem tudunk mondani, hisz nem látunk beléd, hogy terhes vagy-e vagy sem. A tünetek nem mérvadóak.
Szia. Én a múlt hónapban voltam úgy, hogy késett, megvan minden tünetem, ami terhességre utal, és reménykedtem azután is, hogy az x-epil teszt negatívat mutatott, de sajnos igaza volt. :( 6 nap késéssel megjött. :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Mennyire megbízható az Ovulacios teszt? Sikerült valakinek terhesség a hasznalata alatt?

Legjobb válasz: Persze, rengetegen használják. Hasznos, fõleg hõgörbével kombinálva :)

Persze, rengetegen használják. Hasznos, fõleg hõgörbével kombinálva :)
Én is szurkolok ám!!10000-el! Légyszi azért majd írd meg mi lett veled jó? Olyan jó lenne beszélni késõbb is fõleg ha sikerülne a dolog mindkettõnknek! :) )))
A kérdező hozzászólása: Oké!Megírom, de te is írd meg lett-e baba!:-):-)
Persze akkor a jövõ héten!! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!Mi a helyzet veled?:-)
Tegnap megcsináltam reggel és + !!!!!! POZITÍV!!!! :) BABÁT VÁROK!!! El sem hiszem, még mindig! olyan hihetetlen! Gyógyszer segítségével :) az elsõ hónapban sikerült! Nem hittem volna hogy ez a cloti tényleg ilyen jó!Félek most kicsit meg elég rendesen érzem a méhem görcsölgetek vagy nem is tudom mi ez, remélem nem lesz semmi baj, biztos természetes hogy dolgozik odabent a kémia :) Kívánok mindenkinek mielõbbi babásodást! Így lassan egy év várakozás után nekünk is lett kisbabánk! Ezek után tényleg azt mondom hogy jó az ovu tesztelés is!!!!!
A kérdező hozzászólása: De jó!!!:-)Gratulálok!Én még nem teszteltem várok szerdáig, hogy biztosra menjek!Remélem nekem is pozitív lesz!
Szurkolok NAGYON! Én még most sem tudom felfogni annyira hihetelen még nekem :) persze boldog vagyok nagyon !!!!!
Kedves kérdezõ teszteltél?? Kiváncsi vagyok írj ha van idõd!!!!
A kérdező hozzászólása: Igen teszteltem negatív lett , sajnos:-(
Sajnálom! Ne keseredj el, nekem is gyógyszerrel sikerült a baba orvosi segítséggel, nem értettük miért nem jön ha elvileg egyikünknek sincs baj képzeld engem úgy volt hogy mûtenek ha most sem sikerült volna a baba, utolsó percbe toppant be! Így fel a fejjel kitartást neked!!! Millió puszi és ölelés NEKED!!
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy!Neked pedig örömteli babavarast kívánok!:-)
Köszönöm aranyos vagy! Kiélvezem minden percét a kismamaságnak!!! Neked Kitartás!!!! Tényleg!!! Én is kivoltam idegileg olyan lassan teltek a hónapok olyan sok sikertelen hónap után tényleg álomban vagyok!!! Kívánom hogy te is mielõbb átélhesd és sikerüljön a babátok! Puszi
Mióta próbálkoztatok??????
1 évet vártunk rá , most már itt van! :) jelenleg körülbelül 2 mm-es babánk :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok!Hát én jovoheten keddre nem várom a mesit , de majd kiderül mi lesz!Az utolsó valaszolonak, drukkolok, hogy babas legyél!:-)
Nincs mit :) azért vagyunk itt egymásnak! Hidd el hamarosan a pocakodban lesz a szerelmetek gyümölcse :) Mondjuk!!.... én is teszteltem kiváncsiságból ebben a hónapban mert ismerõsöm adta hogy próbáljam már ki mert neki sosem lett egyértelmû pozitív én megcsináltam, után rá kb 3 napra észrevettem az igazi jeleket a kívánósság, erõsebb "folyás" és csak reménykedem hogy ez a hónap sikeres volt!! Hétvégén kiderül úgy is minden! :) Szurkolok minden babásodni vágyó sorstársamnak! Kérdezõ mikorra nem várod? Lehet együtt leszünk babásak.... :) csak kitartás!
2. vagyok, most hogy írtátok a nevét, az enyém is corax volt. (ugyanennek a márkának a terhességi tesztje viszont szuper volt, sohasem tévedett!) Egyébként meg persze hogy sikerülni fog! :) )) Nem a teszt miatt leszel terhe, látod nekem sem ért semmit mégis itt van két krampusz, hidd el, hogy nem ezen múlik!
Teljesen megbízhatatlan és pár hónapig használtam, közben voltam ultrahangon is, így láttam a valóságot is és semmilyen összefüggés nem volt a valódi tények és az ovuteszt csíkja között. Nekem ugyanez a tapasztalatom a hõgörbével is. 12. naptól 22. napig 2 naponta együtt vagytok, akkor fölösleges a teszt, mert nem tudsz mellétrafálni.
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló, milyen Ovulacios tesztet hasznaltal ?
Szia!elõttem szólóval egyet értek pozi volt az ovu tesztem 2 napig , mindent megtettünk hogy biztosra menjünk és ultrahangon a 3 ovu teszt után 5 nappal látta az orvosom a tüszõt ami hamarosan meg fog repedni! Egyátalán nem nyújt 100 % segítséget sõõtt.... nekem a valós ovu rá 5 napra volt! Amúgy sokaknak segített lehet Te pont abba tartozol és sikerül hamar a baba vele!SZURKOLOK!! :)
Nem emlékszem a nevére, dm-ben vettem, 5 db volt benne és zöldes doboza volt. Rengetegszer olvastam, hogy terhesen pozitív lesz ez a teszt és amikor terhes lettem, akkor kipróbáltam (maradt pár darab korábbról) és nekem akkor is nagyon halvány volt csak. Nem vonom egyébként kétségbe senkinek a szavát, de akik szerint jó és megbízható, azok még nem estek teherbe, a gyerekes ismerõseimnek meg mind ugyanaz a tapasztalata mint nekem. De lehet, hogy csak véletlen!
A kérdező hozzászólása: Én gabriel tesztet vettem, és kíváncsi voltam tényleg megbizhato-e!Hát most már nem vagyok benne biztos!Köszönöm mindenkinek a választ!:-)
fertyliti ovu tesztet ne vegyetek mert még a controll csík se jelent meg nagyon sok tesztemen....én a rossmanba vettem egy olyat amibe 7 darab volt és kupakos na az lehet igazat mutatott, mert éreztem is..
én corax-szal figyeltem az ovumat és egybõl, elsõre összejött a fiúnk. ezt nagyon ajánlom neked is!
A kérdező hozzászólása: Remélem én is, hogy sikerül!Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek!:-)
Sziasztok 3. vagyok! én is a coraxot használtam 2-t is ellõttem és nem lett baba mégsem pedig jó drága volt....
A kérdező hozzászólása: Én is drágaért vettem a gabriel tesztet, de ezek után amit itt iratok már nem bízom benne, hogy sikerül a baba!:-(Köszönöm a válaszokat!
DEHOGY IS NEM!!!! :) SIKERÜLNI FOG!!! NYUGODJ MEG!!! Nem a teszten múlik ha együtt voltatok a ciklus közepén , biztos megvan az esélyetek rá! Ne keseredj el , nekem igaz nem használt a corax , de olyan szerencsém van hogy megérzem a peteérést és akkor kívánósabb is vagyok :) REMÉLEM sikerrel jártok és akkor már nevetve gondolsz a tesztre!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!Nagyon köszönöm a biztatást!Azt én is észre vettem, hogy közepiidõben sokkal jobban kívánom az együttlétet!:-)
Ugye :) meg akkor én érzéek egy fura szurkálást azokban a napokban így tudom hogy na mostanság kell belehúzni! Én rám és mindenkire ráfér a biztatás mi is nagyon szeretnénk már babát én is teszteltem de nem segített, most kaptam gyógyszert és most azzal pláne érzem a peteérést így most várom milyen hatása lesz a gyógyszernek , egy kis löketre van szüksége a szervezetemnek hogy sikerülhessen a baba, remélem hogy hamarosan mi is megkapjuk a mi kis csodánkat!!!!! Kitartás, és ha kipróbálod és neked mûlödik akkor örülni kell!!! Ha pedig nem segít a teszt akkor türelem, és idõben orvos hogy én is mentem és csinálom azt amit mond!!!
A kérdező hozzászólása: Szurkolok nektek, hogy sikerüljön a baba!Köszönöm még egyszer a választ!Sok sikert!:-)
2 hónapot próbálkoztunk, a 2. hónapot már tesztel, és sikeres volt. Azt gondoltam 14. napon van az ovulációm, és közben a 12. napon volt. Jóstesztnek is kiváló volt! http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/dieta_egeszseg_eletmod/ovu.. 7 havi adag 2040 Ft postával, nála.

Mennyire megbízható az x-epil terhességi teszt?

A ciklusom 37. napján vagyok és még sehol semmi. Szombaton teszteltem Predictor Early-val halvány 2. csík lett, most este 6 óra felé megcsináltam egy x-epil tesztet, ami egyértelmű negatív, kinek mi a véleménye a tesztekről, mennyire megbízhatók, ha terhes volnék azt a nap bármely szakaszában ki kéne mutatnia a tesztnek nem?

Legjobb válasz: a predictor sokszor mutat álpozitív eredményt

a predictor sokszor mutat álpozitív eredményt
A kérdező hozzászólása: igen megcsináltam, annyira halvány hogy szinte nem is látszik, de ott van, holnap tudok csak menni idõpontért a dokihoz, de mindenféle képen elmegyek
Nekem az x-epil egyertelmu poz volt amikor a predictor "odakepzelos" halvany. Azonos pisibol vegeztem. Vegulis mindkettonek igaza volt (kimutatta a terhesseget), de az x-epil megnyugtatobb volt.
Mi újság? Megcsináltad a 2. tesztet?
A kérdező hozzászólása: reggel az elsõ pisibõl hátha meg jelenne már az a fránya második csík
A kérdező hozzászólása: áh már nem tesztelegetek, kérek idõpontot a dokihoz, csak az x-epil második tesztjét csinálom meg...
Személyes tapasztalatom nekem sincs a predictorral, én is az itteni tapasztalatokból olvastam, hogy nem túl megbízható, sokaknak mutatott álpozitívat. Az x-epilrõl sokkal jobb vélemények vannak, azt én is használtam, és eddig mindig az igazat mutatta. Esetleg holnap csinálj egy harmadik fajta tesztet.
*tesztet
Nem, csak itt olvastam többször is.Én rápisilõs Maria Romed-et, One step tetsztett csináltam.Mindkét terhességem valósan kimutatta.Az one steap tesztet 1 nap késés után, a másikat 1 hét késés után. Remélem neked is pozi lesz. :)
A kérdező hozzászólása: volt már rá neked péda? én nagyon reménykedem, hogy az x-epil a nem jó
A kérdező hozzászólása: tegnap voltam dokinál, soha többet nem veszek Predictort...azt mondta nincs baba egyébként azóta se jött meg..

Mennyire megbízható az x-epil terhességi teszt?

Bízhatok az eredményben? Nem fog áll pozitívat mutatni? El?re is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Nekem is mindig a valósat mutatta. Negtivkor is és pozitivkor is. Az én bajom egyedül az volt vele, hogy halvány a 2.csik, még 4 nap elteltével is az volt. De ettõl még jó teszt, és nem drága.

Nekem is mindig a valósat mutatta. Negtivkor is és pozitivkor is. Az én bajom egyedül az volt vele, hogy halvány a 2.csik, még 4 nap elteltével is az volt. De ettõl még jó teszt, és nem drága.
Nekem mindig kimutatta azt is amikor pozitív lett még a kiírt havi ideje elõtt pár nappal. És a negatívok is igazak voltak. Ál -pozitív amúgy sem jellemzõ, mert a HCG hormont mutatja ki és az csak terhesekben van kivéve talán ha komoly hormonzavarod van, de ez nem jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat akkor megbízhatok benne
Álpozitív teszt nincs, csak álnegatív.Nekem xepilbõl volt kettõ álnegatív is...számomra nem megbízható. 25 hkm
SZia :) Mikor elõször teszteltem vele, negatív lett, és sajnos nem is voltam terhes, mikor másodszor teszteltem pár hónap próbálkozás után, végre pozitívat mutatott, alig mertem elhinni, de bejött :) Ma egy hét hónapos kislány boldog anyukája vagyok.Ja, és egy hónapja, azt hittem, megint terhes vagyok, vettem is tesztet, de negatív lett, a válasz pedig : Valóban nem volt baóca, úgyhogy :) Szerintem elég megbízható
A kérdező hozzászólása: Köszööm a választ és gratulálok a gyermekhez
2x teszteltem vele és 2X negatív lett a menstruáció 4 napos késése után. Másnap vettem a dm-ben egy nagyon olcsót az pozitív lett. én nem ajánlom

Mennyire megbízható az X-epil terhességi teszt?

A menstruációm 6 napja késik, tegnap reggeli első vizeletből csináltam egy tesztet, amely egyértelműen negatív volt. Mennyi az esély arra, hogy mégis teherbe estem?

Legjobb válasz: Nekem az x-epil már nemvárt elõtt mutatta! Lehet,hogy késõbb fogant! Várj pár napot!

Nekem az x-epil már nemvárt elõtt mutatta! Lehet, hogy késõbb fogant! Várj pár napot!
Nekem az mutatta meg hogy kis babám lesz, ma 1 éves fiúcska :)
Menzesz elõtt 4 nappal halvány pozitívat mutatott. :) 28 hkm
Kimutatta mensi elõtt 3 nappal. Már 8 hónapos:-)
Szia Szerintem 6 napos késésnél ki kell hogy mutassa a teszt -akármilyen- ha baba van. Tudod mikor volt peteérésed? Ha igen, akkortól 12-14 napra mutatja. Ha már eltelt ez az idõ, és negatív akkor sajnos nincs baba. vagy késõi spontán peteérés... (minden lehetséges szalmaszálba kapaszkodik ilynekor az ember lánya -magamból kiindulva) Ha nem jönn meg és a tesztek negatívak, akkor keresed fel az orvosod! K
Mensim elõtt 3 nappal délutáni pisibõl jól látható pozi volt :) Azóta eltelt több mint egy hét :) Már 5+1 vagyok :) ) Azóta is az x-epillel néztem, hogy erõsödök-e. Nekem a pontos 30 napos ciklusomban a 23. napon volt peteérésem, vagyis kicsivel több mint egy héttel tolódott el a mensim. 18-án volt meg márciusban, és csak 24-ére kellett várnom áprilisban. (de hál'istennek nem jött) Mindig a peteérésedet figyeld, mert ahhoz kell hozzáadni 14 napot. Ha az kitolódott pár nappal, akkor a mensi is ahhoz viszonyítva fog megjönni! Sok sikert! :) )
Nekem is jól mutatta. Pozit teszteltem vele és most 26 hetes kismama vagyok.

Szerintetek mennyire megbízható az x-epil terhességi teszt? Vki tesztelt már ezzel menszi előtt pár nappal?

Legjobb válasz: én nekem nagyon rossz a tapasztalatom róla. 1 hét késés után teszteltem egyszer vele. 2 percen belül kijött a két csík egyértelmûen, de nem voltam terhes. a többi teszt nega lett. Többet soha nem tesztelek vele, nagyon nagy csalódás volt.

én nekem nagyon rossz a tapasztalatom róla. 1 hét késés után teszteltem egyszer vele. 2 percen belül kijött a két csík egyértelmûen, de nem voltam terhes. a többi teszt nega lett. Többet soha nem tesztelek vele, nagyon nagy csalódás volt.
Én nem elõtte teszteltem ugyan, de tökéletes volt, már 24 hetes a pocakban! :) )
Mensi elõtt sosem teszteltem, de nekem a mensi elmaradásának napján már kimutatta. A tájékoztatóban le van írva, hogy az elmaradt mensest követõen használható hatékonyan. Ha rendeltetésszerûen van alkalmazva, akkor tökéletesen megbízható. Én többször is használtam, úgy ahogy kell és sosem vezetett félre.
Nekem mensi elõtt 5 nappal mutatta a pozit!
teljesen megbízható, én is csak ajánlani tudom! :)
Nekem megbízhatónak bizonyult, helyesen mutatta a negatívat is, majd a pozitívat is, de nem vmi érzékeny.
nagon jo, nekemkimutatta rögtön a terhességet
szerintem megbízható..egyszer hugom adott 1-et, mert megmaradt neki..az nega lett, másnap meg is jött.. most szintén azzal teszteltem tegnap reggel..negatív lett..remélem , hocs csak korai volt..még nem jött meg azóta sem..remélem nem is fog.. de vettem ma egy gyógyszertári tesztet is: Amazon a neve...de nem ismerem. ez is 25-ös, pedig direkt 20-asat akartam venni..de ezt a adta a gyógyszertáros nõ. én holnap reggel szeretnék tesztelni..de nem tudom melyikkel...
elõzõ vagyok, ne haragudj, hirtelen összekevertem a qupidóval, én azzal teszteltem
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)

Megbízható az One Step terhességi teszt?

2 hete késik, tesztelhetek most? Amúgy azt mondják reggel a legmagasabb a hcg hormontermelés, biztosabb ha akkor reggel csinálom meg ?

Legjobb válasz: figyelj, ha 2 hete késik, akkor azt már bármi kimutatja. gyerünk, csináld meg, aztán írd meg, hogy mi lett :)

figyelj, ha 2 hete késik, akkor azt már bármi kimutatja. gyerünk, csináld meg, aztán írd meg, hogy mi lett :)
2 hetes késésnél, már a nap bármely szakában csinálod s kimutatja, ha terhes vagy. Ha negatív lenne a teszt, akkor pedig nem vagy terhes, más ok miatt késik.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam, hálisten negatív lett, még nem szeretnénk babát. :) Köszönöm a gyors válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!