Találatok a következő kifejezésre: Megbízható az mikroszkóp (7 db)

Mennyire megbízható az ovulációs mikroszkóp?

ma vettem egyett,és kíváncsiságból megnéztem,hogy van-e most peteérésem? ha számolok,akkor pont most van,és ha jól néztem a mikroszkópot,akkor az is azt mutatta! más is ennyire nehezen jött rá,hogy mit kell nézni? nektek bejött?

Legjobb válasz: Nekem nem, LH teszt igen...

Nekem nem, LH teszt igen...

Megbízható az ovulációs mikroszkóp?

Legjobb válasz: Én teljes mértékben megbíznék benne.Mi a párommal 2.5 évig ezzel védekeztünk(nem a gyógyszertári 5 darabossal,hanem a maybe baby nevûvel)és minden alkalommal megmutatta a peteérésem.Most 22 hetes vagyok és ezzel a módszerrel estem teherbe.Sok sikert bármilyen célból is alkalmaznád.

Én teljes mértékben megbíznék benne.Mi a párommal 2.5 évig ezzel védekeztünk(nem a gyógyszertári 5 darabossal, hanem a maybe baby nevûvel)és minden alkalommal megmutatta a peteérésem.Most 22 hetes vagyok és ezzel a módszerrel estem teherbe.Sok sikert bármilyen célból is alkalmaznád.
Én is csak ajánlani tudom ezt a kukkeros megoldásút..lb 3e ft a gyogytárban...nekünk majndem azonnal sikerült is vele babássá válni, de használható fogamzásgátásra is ( persze nem 100%os biztonsággal véd, olyan nincs is)...egyik éjjel felébredtem , gondoltam, megnézem a mikroszkópot...kb 2 perc a használata, mert meg kell várni mig megszárad picit a nyál...láttam a kis páfrányocskákat, ami a peteérést jelenti...felébresztettem a párom...és azóta Szülõk leszünk...:) ))ja...ha tükörbe nézve próbálod nézni az sokat könnyít a nyálkép megpillogásán...egészséges használatot kívánok, bármire is szeretnéd!
Nem akarok elkeseriteni senkit, de nekem folyamatosan páfrányokat mutat minden nap kb. 24 napja. Az elején én is azt hittem hogy terhes vagyok, de miután megjött már nem nagyon tudok bizni ebben a mikroszkópban. Pedig jó lenne....

Vettem PG53 tesztet. Jövőre babát szeretnénk. A gond csak az, hogy nekem nem egyértelmű a teszt. Én kis köröket látok folyamatosan, párom szerint pedig egyértelműen termékeny voltam. Mennyire megbízható ez a mikroszkóp? Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Hát,nekem sosem volt egyértelmû,sosem láttam azt amit kellett volna,úgyhogy ovutesztre váltottam.Amikor teherbe estem,direkt megnéztem a PG-t hogy na most látnom kell valamit,de nekem akkor is csak ugyanaz a minta volt kivehetõ,mint addig.Sajnálom ha nem tudtam segíteni,de szerintem az ovutesztek (vizeletes) sokkal jobbak.

Hát, nekem sosem volt egyértelmû, sosem láttam azt amit kellett volna, úgyhogy ovutesztre váltottam.Amikor teherbe estem, direkt megnéztem a PG-t hogy na most látnom kell valamit, de nekem akkor is csak ugyanaz a minta volt kivehetõ, mint addig.Sajnálom ha nem tudtam segíteni, de szerintem az ovutesztek (vizeletes) sokkal jobbak.
Nekem tiszta zavaros volt ez a PG53.Sose mutatott rendesen semmit.Hagytam porosodni a polcon.Amíg figyelgettem magam, nem jött a baba.Mikor nem érdekelt, egybõl összejött.
Ez egy semmire való "mikroszkóp"!! Térj át inkább az OVU tesztre mert az egyértelmû. Vizeletbõl kimutatja. Én Gabrielt használok. Nekem Bejött!
Szia.Én azt javaslom, hogy dobd el és vegyél ovulációs tesztet, mi a mikroszkóppal 1évig bénáztunk, mert mindig össze vissza mutatott mindent, míg az ovutesztel 2hónap alatt sikerült , és már van egy 14hós nagyfiunk:D Üdv
Elsõ vagyok.Ne riadj meg a drága 5000 Ft-os ovulációs tesztektõl, amiben van vagy 5 db, lehet a neten venni 90/db-ért akár 10db-ot, de 50db-ot is vehetsz.Pl. vatera.Ha ezzel kapcsiban segítséget szeretnél, szólj, és priviben megírom, miként vásárolhatsz.

Mennyire megbízható eredményt mutat az ovulációs mikroszkóp?

Mi a nevük ezeknek a mikroszkópoknak(hogy kell kérni a gyógyszertárba, vagy máshol is lehet kapni?) és hogyan kell használni?

Legjobb válasz: Szia! ha itt beütöd a keresõbe,hogy PG 53 sok infót találsz majd. Saját tapasztalatom: én vettem PG 53-at, 3.hónapja használom (patikáb 2500 ft.),PÉ-kor mutatta a páfrányokat szépen több napon át is,közben engem néztek hüvelyuh.al is,és tényleg az idõ tájt volt peteérésem. tehát jelezte. igaz,mensihez közeledve is volt,hogy fellelhetõ volt egy-két páfrány,sokan "jóstesztként" is használják és azt írják,jelezhet ez terhességet is.nekem sajnos e téren mást jelzett. Vettem LH tesztet is, de sosem mutatott pozitívat,holott volt tüszõrepedésem,mert a 19.napi progeszteron vérvétellel ezt igazolta. Most tartok ott,hogy már próbálom nem nézegetni,persze nagyon nehéz,mert nagyon szeretnénk babát. Én azt mondom,ha biztosra akarsz menni,akkor doki,hormonszint nézés és hüvelyuh. akkor biztosra megkapod a választ,hogy van e ovulációd. sok sikert!

Szia! ha itt beütöd a keresõbe, hogy PG 53 sok infót találsz majd. Saját tapasztalatom: én vettem PG 53-at, 3.hónapja használom (patikáb 2500 ft.), PÉ-kor mutatta a páfrányokat szépen több napon át is, közben engem néztek hüvelyuh.al is, és tényleg az idõ tájt volt peteérésem. tehát jelezte. igaz, mensihez közeledve is volt, hogy fellelhetõ volt egy-két páfrány, sokan "jóstesztként" is használják és azt írják, jelezhet ez terhességet is.nekem sajnos e téren mást jelzett. Vettem LH tesztet is, de sosem mutatott pozitívat, holott volt tüszõrepedésem, mert a 19.napi progeszteron vérvétellel ezt igazolta. Most tartok ott, hogy már próbálom nem nézegetni, persze nagyon nehéz, mert nagyon szeretnénk babát. Én azt mondom, ha biztosra akarsz menni, akkor doki, hormonszint nézés és hüvelyuh. akkor biztosra megkapod a választ, hogy van e ovulációd. sok sikert!
én kb 4 hónapja használom. A lényeg, hogy reggeli nyálból kell nézni, mikor még semmit nem ettél-ittál, akkor reális képet kapsz. Én lh tesztet is használtam párhuzamosan, pozitív volt mindkettõ a peteéréskor.
én reggelibõl csináltam, és mensi napján mégis csupa páfrány volt!személy szerint én nem hiszek neki.
menstruációkor megemelkedik az ösztrogén-szint, ezért mutat páfrányosat. Kiegészítésként jó lehet, de az ovu teszt megbízhatóbb szerintem is.
Erre én rá cáfolok nagyon regóta +van kb 2 éve mégse muttat nekem soha semmit.Mindig buborékos.Pedig tuti volt pé pláne a hónapban mert uh követés volt

Hogy kell használni a PG/53 törpe mikroszkópot? Meg kell várni míg meg száradni vagy azonnal mutatja az eredményt? Menyire megbizható?

Legjobb válasz: Ja azt elfelejtettem írni,hogy mindenképp várd meg a teljes száradást,és legyen elég mennyiség a vizsgált anyagból.

Ja azt elfelejtettem írni, hogy mindenképp várd meg a teljes száradást, és legyen elég mennyiség a vizsgált anyagból.
Mindenképp meg kell várni mig teljesen megszárad. Én napközben végeztem, bár elõtt nem ettem és ittam semmit folyamatosan kb. 3 héten keresztül páfrányokat mutatott. Már kezdtem örülni, de nem volt baba. Ezek után nem nagyon bizok már benne. De neked sok szerencsét.
Szia! Meg kell várni, amíg teljesen megszárad!!! Utána értékelhetõ csak. Én úgy szoktam, hogy vagy a fürdõszoba lámpába nézek bele, vagy egy kis lámpába. És akkor teljesen kivehetõ minden. És arra figyelj, hogy a reggeli eredmény a megbízható. Nekem is itt írták. Én úgy jártam, hogy amikor megvettem (egyébként kb másfél hete használom), rögtön kipróbáltam. De betartottam a szükséges elõírásokat, azaz elõtte több, mint 1 órát nem ettem, nem ittam. És gyönyörû páfrányokat mutatott. Már kezdtem örülni... A reggeli viszont vagy buborékot, vagy vegyesen (buborék és páfrány)mutatott. De a délutáni páfrány volt. Úgyhogy én azt nem értem, hogy miért írják rá, hogy bárhol és BÁRMIKOR használható. Majd írd meg, hogy mire jutottál. Sok sikert!!! Remélem, hogy azért tudtam valamennyire segíteni...
A kérdező hozzászólása: Szóval elég macerás.És az LH tesztrõl tudtok mondani valamit?Mikor kell elkezdeni és az mit mutat?
Sztem roppant egyszerû, és nem utolsó sorban hosszútávon sokkal kifizetõdöbb.Én is használtam, igaz, csak egy hónapon keresztül, és még a terhességi tesztelés elõtt már tudtam hogy baba van :) ) Persze nem mki egyforma.Nálam bevált!!
Én is használom több mint egy hete, eddig mindig buborékokat mutatott (mindig és csakis reggel nézem) most pedig 2 napja páfrányos. (A ciklusom 14.napján vagyok) Szóval remélem bizhatok benne! :)

Gyógyszertárban kell kérni az ovulációs mikroszkópot? Mennyibe kerül? Megbízható?

Legjobb válasz: Tudtommal igen ott kaphatsz az árát nem tudom de nem olcsó. A barátnõmnek bejött! Sok sikert!

Tudtommal igen ott kaphatsz az árát nem tudom de nem olcsó. A barátnõmnek bejött! Sok sikert!
Igen, gyógyszertárban. Ha jól emlékszem, olyan 2500 körül van az ára. Nekem bejött! Sok sikert!
Nekem is van törpemikroszkópom (maybe baby), én a netrõl rendeltem, azt hiszem 10.000ft körül volt (2 éve). Bár nemtudom, hogy egyre gondolunk-e. Sok sikert!
PG/53 nevezetû törpemikroszkóp, gyógyszertárbn kapható 2400.- ért. Nekem bejött, de beletelik egy kis idõbe míg kitapasztalod. Ha vettél és nem boldogulsz vele írj privit. Szívesen segítek!
A kérdező hozzászólása: Köszi :-)

Az ovulációs mikroszkóp megbízható fogamzásgátlóként?

Legjobb válasz: Sajnos nem. Nem is arra találták ki, hanem pont a babatervezés megkönnyítésére. Gondolj bele, a spermiumok 24 óráig is életképesek benned. Tegnap reggel teszteltél, nincs ovulációd. Tegnap este szexeltél egy hatalmasat. Ma reggel újra tesztelsz, ott a várt minta, ovulálsz. Közben pedig alig 12 óra telt el, vagyis a spermiumok ugrásra készen várják a petevezetékedben a petédet. Ebbõl gyönyörû kisbaba születhet. És ugye utólag már nem tudod hatástalanítani a spermiumokat. Legfeljebb íratsz fel 72 órás tablettát. De az meg hatalmas zûröket tud csinálni. Akkor már jobb az állandó tabletta, vagy az óvszer.

Sajnos nem. Nem is arra találták ki, hanem pont a babatervezés megkönnyítésére. Gondolj bele, a spermiumok 24 óráig is életképesek benned. Tegnap reggel teszteltél, nincs ovulációd. Tegnap este szexeltél egy hatalmasat. Ma reggel újra tesztelsz, ott a várt minta, ovulálsz. Közben pedig alig 12 óra telt el, vagyis a spermiumok ugrásra készen várják a petevezetékedben a petédet. Ebbõl gyönyörû kisbaba születhet. És ugye utólag már nem tudod hatástalanítani a spermiumokat. Legfeljebb íratsz fel 72 órás tablettát. De az meg hatalmas zûröket tud csinálni. Akkor már jobb az állandó tabletta, vagy az óvszer.
A kérdező hozzászólása: Én is pont így gondoltam! Pedig szerintük arra is jó...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!