Találatok a következő kifejezésre: Megbízható az internetes (12 db)

Megbízható az internetes rendelés?

Pspt, szeretnék rendelni a netről, külföldről és nem tudom, hogy ez mennyire megbízható, nem-e vernek át, nem-e küldenek hibás terméket? Persze nem használtat veszek, hanem cége eladótól újat!

Legjobb válasz: Külföldrõl nem rendelnék.. 576kbyte-nál van asszem, de még ott a vatera.

Külföldrõl nem rendelnék.. 576kbyte-nál van asszem, de még ott a vatera.
A kérdező hozzászólása: ez, gyors volt! :D Igazad lehet, utána járok! Köszi a választ! :)
576 nál ne vegyél lehúznak Szerintem jobban jársz amúgy ha használtan veszel 3000 szériást [express vatera stb] Van rá esély hogy átvernek de ha nagyobb cég akkor valszeg nem fog
A kérdező hozzászólása: Úgy tudom, hogy lehet üzletbe is venni használtat és ott hátha van garancia is! Köszi a választ! :)

Mennyire megbizhato az internetes peteeres (ovulacio) kiszamitas? Nektek bejott?

Junius 10-en volt az utolso menzesz 1. napja. Atlagosan 35 naposak a ciklusaim, es junius 28-an es julius 2-an voltunk egyutt a parommal vedekezes nelkul. A net szerint akkor volt peteeresem.

Legjobb válasz: Nem mindig találja el, ne vedd 100%-nak amit ír!!!!!

Nem mindig találja el, ne vedd 100%-nak amit ír!!!!!
Még semmi. Ha nem jön meg, akkor holnap reggel tesztelek.
Teszteltem, de negatív, de még nem jött meg. Még reménykedek, hátha késõbb pozitív lesz.
A kérdező hozzászólása: Én is negativat teszteltem tegnap és ma hajnalban megjött. Az internetes peteérés kalkulátorok szelint pedig akkor csináltuk amikor kellett, de lehet más a gond. És ebben a hónapban nem is lesz peteérésem az egyik oldal szerint. Na majd kiderül, azért még próbálkozunk.
Sajnálom. Nekem még nem jött meg, ha holnap sem jön, akkor kedden reggel megint tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, szoritok!!!
Köszönöm! Néha elkezd fájni a hasam meg a derekam, aztán semmi. Rettegve megyek mindig pisilni, nehogy azt lássam, hogy megjött. Nagyon reménykedek. Remélem holnap már pozitív lesz a tesztem. ÁÁÁ, bele sem merek gondolni.
Megint negatív a teszt. Teljesen kivagyok. Ez a negyedik nap, hogy késik és full negatív. Ha hétvégén sem jön meg, akkor jövõ héten doki. Azért még reménykedek, veszek ma egy 10-es érzékenységû tesztet, hátha. Ki vagyok borulva rendesen, annyira számítottam a pozitív tesztre :(((
A kérdező hozzászólása: Azért még van remény amig nem jön meg. Lehet késõbbi peteérésbõl valami, amit még nem mutat ki a teszt. Drukkolok!!!
Megjött... Vége a reményemnek ;((
Nagyon-nagyon sajnálom!!!!Mióta próbálkoztok??Fel a fejjel, hidd el bízni mindig érdemes!!Lesz az még szép pozitív:-)
9 hónapja próbálkozunk, de sokkal hosszabbnak tûnik. Tudom, hogy az átlag egy év, amíg összejön egy baba, de ez engem nem vigasztal. És ilyenkor persze (mint mikor valaki szakít a párjával és mindenhol párokat lát) mindenhol terhes nõket és kisgyerekes anyukákat látok, és kikészülök, hogy nekünk miért nem jön össze, és miért van az, hogy aki meg nem akar annak meg "becsúszik". Ez igazságtalan. És most megyünk nyaralni, ahova három olyan barátunk is jön, aki a kis gyerekével jön. Tudom, hogy nem szabad föladni és nem is fogom, és hogy nem vagyok lekésve semmirõl, de ma azt hiszem vigasztalhatatlan vagyok, hogy ismét egy sikertelen hónapot kell letudnom.
Hát igen, megértelek. Meg szabad kérdezni hány éves vagy?Persze, nem baj ha nem írod meg. Én 30 vagyok, nekem is mindig azt mondják, hogy lekéstem, elkéstem....na ettõl én is kiborulok.Mondjuk mi még konkrétan nem próbálkoztunk, bízom benne hogy sikerül.Nekem is ez a nagy álmom. Tudom nagyon sokan mondhatták már neked, de ne görcsölj rá, próbáld élvezni a nyaralást, tanulj valamit, kapcsolódj ki...élvezd az életet!Használj ki minden olyan lehetõséget amit majd a babóval nem tudsz!Mondjuk ezt nekem is hiába mondják, mert engem is azok a lehetõségek érdekelnek, ami a babómmal közös:-)Nagyon szorítok neked, hogy a köv. hónap sikeres legyen!!Szoríts majd te is nekem!!!
28 éves vagyok. Köszönöm a biztatást! Nagyon szorítok Neked is, hogy összejöjjön!
A kérdező hozzászólása: Megvettem a tesztet, de csak reggel tesztelek, ha adig nem történik semmi. De nagyon ugy érzem, hogy meg fog jönni. Fõleg a melleim fájnak, és nálam az mindig azt jelzi, hogy meglessz. És nálatok???
Mi újság kedves kérdezõ?
Lehetséges a teherbeesés, de a legbiztosabb módszer, ha veszel ovulációs tesztet, a naptári módszer tévedhet, mert az életben el is csúszhat az ovuláció, vagy éppenséggel elõbb is lehet. Nekem pont a terhesség elõtti két-három ciklusom 28 napból valamiért 36 napos lett... Még jó, hogy teszteltem, mert nem a 14. napon volt a peteérésem, hanem egy héttem késõbb, 21. napon. A szervezetünk másképp mûködik, mint egy naptár. Úgyhogy, én ajánlom a tesztet.
Szerintem abszolut megbízhatatlan. Az egy gép...Sem nekem sem a barátnõimnek nem vált be. Persze mindentõl függetlenül még jókor lehettetek együtt. Inkább figyeld a testedet, az sokkal megbízhatóbb! Drukkolok!
Húúú, én pont így vagyok. Június 9-én jött meg utoljára és nekem is 35 naposak a ciklusaim. A net szerint 29-én volt peteérésem (volt tojásfehérjés nyák is), mi 24-én, 26-án és 29-én voltunk együtt. Remélem elcsíptük. Jövõ hét pénteken (nem)kellene megjönnie, ha szombat reggelre sem jön meg, akkor tesztelek. Ti mióta próbálkoztok? Mi nyolc hónapja, igaz volt közben egy ciszta mûtétem is.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a gyors valaszokat. Ez az elso probalkozasi ciklusunk es masodik gyerek lenne. Nekem stabilan 35 naposak a ciklusaim. Minden nap persze nem szeretkezunk a terv kedveert es nem is fogom valoszinuleg annyira szamolgatni, inkabb amikor jolesik es nem faradt a ferjem... Meg azert probalkozunk a nemvart napjaig, ki tudja, lehet nem pont kozepidoben volt peteeresem. De a nemvart napja utani napig biztosan nem tesztelek :)
Én is minden hónapban megnézem a neten található ovulációs naptáramat, nekem 26 naposak a ciklusaim. Eddig még a babával nem próbálkoztunk, "tesztelem", hogy mit mutat a naptár. Szerintem lehet neki hinni (már ami a peteérést jelenti) mert mindig azokon a napokon jelentkezik a fájdalom, a tojásfehérjés váladék, szerintem ha odakerülök, én biztosan ez alapján fogom az ovulációt meghatározni!Nem veszíthetsz, 1-2 hónapot megpróbálhatsz!
Izgulsz már, hogy összejött-e. Én megpróbálok nem rágörcsölni, de ahogy közeledik a nemvárt, nem tudok nem erre gondolni. 4-es voltam
A kérdező hozzászólása: Nem akartam idegeskedni rajta, de mar alig varom hogy 11-ike legyen. Mar latni velek magamon terhessegi jeleket is :) Igerem megirom mi lett.
Én is észreveszek ezt-azt, de félek, hogy csak bebeszélem magamnak, mint eddig. Majd én is megírom, mi lett.
A kérdező hozzászólása: Meg mindig nem csinaltam tesztet, esetleg het vegen. Nagyon fajnak a melleim, ahogyan menzesz elott szoktak. Szerintem az lesz...
Szorítok! Nekem már fájdogál a hasam, mint mikor megjön, nagyon tartok tõle, hogy így lesz. Ha pénteken nem jön meg, akkor szombat reggel tesztelek egyet.
Nekem még ma sincs semmi: Nektek?
A kérdező hozzászólása: Még nem teszteltem, de annyira ugy érzem magam, mint mielõtt megjön. Fájnak a melleim, ideges vagyok, már a fejem is fáj. Szombaton tesztelek, ha addig nem jön meg. Köszönöm és én is szoritok nektek!!!
Egyre jobban fáj a hasam. Nagyon valószínû, hogy holnapra megjön ;((
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom, de csak azt tudom irni, amit magamnak is irnék, hogy ne add fel, és próbálkozzatok amikor jólesik. Eléggé kiakadtam mikor megjött vasárnap, de most ugy vagyok vele, hogy nem baj, majd ebben a hónapban hátha sikerül. Olyan egszerûnek tûnik azt mondani, hogy na most belevágunk és az ember már el is könyveli hogy terhes, pedig nem is olyan egszerû. Nekem már van egy 4 éves kislányom, õ sem sikerült elsõre. 3 hónap gyógyszeres hormonkezelés után 3 hónap pihenõ után sem jött rögtön. Majdnem 1 évbe telt mire teherbe estem. remélem most nem lesz szükség rá. Egsébként én 29 vagyok. Úgy gondoltam 30 éves kormig meglesz a második baba, hát ez már biztosan nem fog összejönni. De legyünk pozitivak :)

Mennyire megbízhatóan lehet az egyedi látogatásokat (egy ip-t csak egyszer számolva) mérni az internetes oldalakon?

Illetve ha - például - egy blogmotor bels? számlálója kizárólag az oldalletöltést méri, és 10-ig, 20-ig bizonyítottan képes elszámolni ugyanattól az ip-t?l, akkor mekkora a realitása annak, hogy nagyobb embertömegek esetén megbolondul és elszámolja magát?

Legjobb válasz: "Mennyire megbízhatóan lehet az egyedi látogatásokat (egy ip-t csak egyszer számolva) mérni az internetes oldalakon?" -Nem megbízható a dinamikus ip címkiosztás miatt. Sütik használatával jelentõsen javul a megbízhatóság. "Illetve ha - például - egy blogmotor belsõ számlálója kizárólag ..." Ha jól van implementálva akkor nagyon valószínûtlen.

"Mennyire megbízhatóan lehet az egyedi látogatásokat (egy ip-t csak egyszer számolva) mérni az internetes oldalakon?" -Nem megbízható a dinamikus ip címkiosztás miatt. Sütik használatával jelentõsen javul a megbízhatóság. "Illetve ha - például - egy blogmotor belsõ számlálója kizárólag ..." Ha jól van implementálva akkor nagyon valószínûtlen.


Valaki aki fuvarozó és magánvállalkozó meg tudná mondani hogyan is működnek ezek az internetes fuvarvállalós oldalak? Hogyan lehet fuvart vállalni, és tényleg megbízható-e vagy csak ilyen hülyeség. És tényleg megkapják-e a sofőrök a pénzt?

Most indul a fuvarozói vállalkozás és szeretném tudni,hogy ha interneten elvállalok egy fuvart akkor az tényleg az enyém-e és ki is fizetik és rendben lezajlik minden.

Legjobb válasz: te milyen internetes fuvarvállalós oldalakról beszélsz? :O

te milyen internetes fuvarvállalós oldalakról beszélsz? :O
A fuvar tényleg a tiéd, de nem azonnal fizetnek, hanem általában 90 napon belül (már ha fizetnek). Ha ezt nem számítjuk, mi a 60-90 nap miatt nem mentünk bele.
a legnagyobb a timocom, de ha jól emlékszem az fizetõs kemény pénzeket be kell fizetni, hogy tag legyél, de onnantól kezdve szabad a pálya a hírdetõknek fenn van a telefonszáma szóval lehet velük direktbe tárgyalni, de netre inkább csak a tré fuvarok kerülnek fel amit nehéz elsózni...
ja a pénzrõl meg annyit, hogy a leigazolt fuvar megbízás szerzõdésnek minõsül, tudhatod mi megy ebben az országban 90nap múlva ha kifizetnek hibátlanul akkor az nagyon nagy mák, én nem építenék csakis erre 1 vállalkozást, inkább valami gyárba kéne megkenni 1 fuvarszervezõt, vagy ilyesmi...

Melyik a legjobban megbízható az alábbi három internetes áruház közül?

Google Play Windows 8 áruház Steam (bár nem tudom, hogy ezt lehet-e áruháznak nevezni) Mármint ezeknél úgy tudom, hogy csak hitelkártyával lehet fizetni, és ha fizetek, akkor meg is kapom a cuccot átverés nélkül? Vagy egyáltalán nem törik fel a kártyámat, ha megadom nekik a kártyaszámomat?

Legjobb válasz: Használj PayPalt és soha nem fogja senki megkapni a kártyád adatait.

Használj PayPalt és soha nem fogja senki megkapni a kártyád adatait.
Mindhárom hely megbízható, viszont az Android Play-en észnél kell lenni, hogy ne valami hasznavehetetlen programért fizess több száz forintot. Személy szerint a Steam-ben bízom a legjobban, nagyszerû Support-juk van, ha elbarmolódna valami a vásárlás során.
Mind3 maximálisan biztonságosan. Nem húznak le, ezek multik, nem pitiáner lehúzós kiscégek. De a Steamnek van valoban a legjobb supportja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! És hogyan tudok PayPal-t használni?
Beregisztrálsz a paypal.com oldalon, a bankkártyádat hozzárendeled az accountodhoz és amikor fizetsz, csak az email címed és jelszavad kell hozzá, a paypal veszi lesz a pénzt a számládról és küldi el, így senki sem fér hozzá az adataidhoz, a fizetés is az õ rendszerükben történik.
A kérdező hozzászólása: És ha nem az áruházat törik fel, hanem a paypal.com-ot? Az ugyanolyan veszélyes nem?
Egy Luxemburgi pénzintézet, nem tudja feltörni, mert a bank által üzemeltetett felületen történik a tranzakció.
A kérdező hozzászólása: És ezt a paypal-t mindhárom esetben lehet használni, ugye?

Ez az internetes munka mennyire megbízható? Valaki próbálta már?

Egyre gyakrabban futok bele hirdetésekbe, hogy hirdetés nézegetéssel meg hasonlókkal kínálnak otthoni munkát. Persze veszteni nem veszt az ember vele ha küld egy e-mailt és érdekl?dik de nehezen tudom elhinni, hogy nem kamu. Szerintetek? Mert ha van egy két olyan ami használható akkor kollégium mellett megérné nekem mivel diákmunkát délutánra nem könny? találni.

Legjobb válasz: Persze olyanra gondolok ahol nekem nem kell fizetni elõre.

A kérdező hozzászólása: Persze olyanra gondolok ahol nekem nem kell fizetni elõre.
lutri szinten, a legtöbb ilyennel nem fogsz sokat keresni, mert ugye a hirdetésnek a fele az oldal üzemeltetõjénél marad a másik felét meg szétosztja, ha szétosztja..
ilyet szerintem felejts el..ezzel nem lehet pénzt keresni:\

Az internetes munkák megbízható források, hol lehet ilyet találni?

Esetleg valaki tudna nekem olyan linket küldeni amiről tudja,hogy nem átverés és Romániába is érvényes?!

Legjobb válasz: *hahotázik

*hahotázik
Ha nem szeretsz kimozdulni otthonról, én tudok valamit ami kevésbõl is sokat csinál hosszútávon, napi 5 perc munkával.

Megbízható az Agloco internetes pénzkeresés?

Arra lennék kíváncsi, hogy nem átverés-e. (Internetes pénzkeresés) Ha beírod a google-be hogy agloco, ki fog adni pár ilyen oldalt, ott tájékozódhatsz b?vebben. Nem kell félni az ilyesmit?l?

Legjobb válasz: Tesztképpen futtattam, viszont semmi infót nem találtam, hogy mikor küldenek pénzt, illetve kapott-e már valaki. Csak olyasmit sikerült a hírlevélbõl megértenem, hogy kell egy kis idõ, amíg nyereséges lesz a vállalkozás. Maga a program hogy kártékony-e (ment bizalmas információt vagy sem), azt nemtudom.

Tesztképpen futtattam, viszont semmi infót nem találtam, hogy mikor küldenek pénzt, illetve kapott-e már valaki. Csak olyasmit sikerült a hírlevélbõl megértenem, hogy kell egy kis idõ, amíg nyereséges lesz a vállalkozás. Maga a program hogy kártékony-e (ment bizalmas információt vagy sem), azt nemtudom.

Létezik olyan internetes munka, mely azonnal fizet, ahogy elvégeztem a munkát? Lényeg, hogy megbízható legyen. Sürgősen szükségem lenne pénzre. Bármilyen munka jöhet, időm mint a tenger.

Legjobb válasz: miért pont internetes munka? ha annyi idõd van mint a tenger, akkor talán dolgozhatnál fizikai munkát is, mert ott biztosan több olyan akad ami rögtön fizet, ellenben a netes melók nem fizetnek minden elvégzett munka után. Állj fel a gép elõl, és gyorsan keress inkább olyan melót, ami nem rohaszt be a szobába vagy egy irodába. Jót tesz az egészségnek is!

miért pont internetes munka? ha annyi idõd van mint a tenger, akkor talán dolgozhatnál fizikai munkát is, mert ott biztosan több olyan akad ami rögtön fizet, ellenben a netes melók nem fizetnek minden elvégzett munka után. Állj fel a gép elõl, és gyorsan keress inkább olyan melót, ami nem rohaszt be a szobába vagy egy irodába. Jót tesz az egészségnek is!
A kérdező hozzászólása: sajnos jelenleg semmi munka nincs számomra, azért gondoltam erre a megoldásra.
Hát esetleg ha családtagjaid dolgoznak, akkor tudok neked ajánlani némi segítséget. Részletek: http://aeb.blogger.hu/2010/09/10/10-000-ft-2-perc-alatt-es-m..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!