Találatok a következő kifejezésre: Megbízható a teszt (173 db)

Megbízható a teszt?

Április 1-jén volt utoljára menstruációm(provera hatására)

Legjobb válasz: X-epil terhességi szert MEGBÍZHATÓ!!! Szerintem nem vagy terhes

X-epil terhességi szert MEGBÍZHATÓ!!! Szerintem nem vagy terhes
A kérdező hozzászólása: Ugye az nem probléma, hogy nem pisilés közben, hanem utána az edénybe mártogatva teszteltem(így pontosabbnak gondoltam)?
Nem lehet gond, sõt szerintem még jobb is így. Biztosan kimutatta volna, ha terhes vagy.
1-es vagyok sürgõsen menj el orvoshoz!!! Nehogy valami bajod legyen!!
A kérdező hozzászólása: Én is így gondolom, mivel 2 és fél hónap eltelt. Igyekszem orvoshoz eljutni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtatást, mentek a zöld kezek:) Szerdán rendel az orvosom, megyek hozzá mindenképpen
Szia! Nekem Máj.6-án volt az utolsó menses elsõ napja.Jún.13-án (x-epil)terhességi teszttel pozitív terhességet mutatott(2csík) Jún 15-én ultrahangon meg is találta az orvos a kialakulóban lévõ petezsákot. Szerintem 100%-ban +bízható. Azért csak menj el orvoshoz, inkább kétféleképpen ellenõrizd, hogy nem vagy terhes, mint hogy hitegesd magad.
A kérdező hozzászólása: Utolsó:) Köszi, hát nekem 2 éve folyamatos hormonzavarom van, és nem elõször van így. Mivel kétszer is teszteltem, és ahogy olvasom elég megbízható, semmi tünetem nincs, szóval tuti, hogy a hormonok és ismét gyógyszer kell

Mennyire megbízható a teszt?

Abbahagytam a gyógyszer szedését, azóta nem jött meg (július óta), azt mondják, hogy ilyenkor fél évet is késhet..

Legjobb válasz: Persze,tudom, és nagyon megbántam,hogy abbahagytam a gyógyszert, nem számoltam azzal,hogy milyen mellékhatásai lehetnek.. :( Most, ha ezt a hormongyógyszert beveszem, utána elkezdem a fogamzásgátlót.. De nagyon bánom az egészet.. Ha baba lesz, akkor felneveljük, csak jó lenne idõben tudni, hogy mi,és hogy.. Kb egy hónapja teszteltem, az negatív, akkor a mai elsõ elõször hibás , utána (pozitív), majd megint negatív teszt..

A kérdező hozzászólása: Persze, tudom, és nagyon megbántam, hogy abbahagytam a gyógyszert, nem számoltam azzal, hogy milyen mellékhatásai lehetnek.. :( Most, ha ezt a hormongyógyszert beveszem, utána elkezdem a fogamzásgátlót.. De nagyon bánom az egészet.. Ha baba lesz, akkor felneveljük, csak jó lenne idõben tudni, hogy mi, és hogy.. Kb egy hónapja teszteltem, az negatív, akkor a mai elsõ elõször hibás , utána (pozitív), majd megint negatív teszt..
Hát te nem vagy normális, már bocs. Nem az okozza a mellékhatást, hogy abbahagytad, hanem az, hogy egyáltalán elkezdted!!! Szerinted mennyire normális, hogy július óta nem jött meg? Semennyire. Szerinted ha szeded még x évig, akkor utána mégis mi lesz? Elárulom: ugyanez. Szerinted majd ha gyereket akarsz, mégis hogy fogjátok összehozni, ha peteérésed sincs? Ha van egy csöpp eszed, nem szedsz többet fogamzásgátló tablettát, mert lehet, hogy végérvényesen búcsút mondhatsz a spontán peteérésednek.
A kérdező hozzászólása: Nõgyógyász írta fel ezt a gyógyszert, õ mondta, hogy ezt most 10napig szednem kell ..
a teszt 99, 9% os ha a REGGELI ELSÕ vizeleteddel nézed és betartod a leírásban szereplõ dolgokat.a terhesség miatt választ ki a szervezeted HCG-t, ezt mutatja ki.
Védekeztek vagy nem? Mikor volt az utolsó olyan aktus, amibõl gyerek lehetne?
A kérdező hozzászólása: 2 hónapja voltam együtt a párommal, közvetlen mensi után, nem védekeztünk, mert a gyógyszert pont azért hagytam abba, mert összevesztünk, ez olyas "békülõ szex" volt, de persze jóval kivette, mielõtt elment...
Azért békülõs szex esetén se ártana védekezni, ha nem akarsz gyereket... Mindenesetre ha 2 hónapja voltatok együtt, akkor ha terhes lennél, akkor azonnal kijött volna a nagyon erõs tesztcsík. Nem vagy terhes, ez a tabi utóhatása.
A fogamzásgátlóról beszélek, nem arról, amit az orvos felírt.

Menzesz alatt is megbízható a teszt?

Megjött a menzeszem,de a színe nem olyan,mint általában szokott lenni,tiszta ideg vagyok.

Legjobb válasz: /facepalm

/facepalm
A kérdező hozzászólása: tessék?
igen az a hormon, amire a teszt épül, csak terhesség alatt termelõdik a teszt 2 hetes terhességet mutat ki
ha megjött, hol lennél már terhes te dinka. a teszteken fel van tüntetve, h pl az elmaradt menstruáció 1.napjától megbízható, stb.tehát ha nem jön meg, akkor kell teszt.
A kérdező hozzászólása: mert mondtam, h más egy kicsit, és szeretnék biztos lenni, hogy minden oké.ennyi. köszönöm a válaszokat.
most nekem is más.sokkal erõsebb, darabosabb picit, sötétebb, nagy görcseim vannak.de ha megjön, nincs semmi baj.
Akármennyire hihetetlen, terhesen is lehet menstruálni. Nõgyógyásztól is megkédeztem.
az nem menstruáció, hanem egy kis pecsételés maximum.

Mit gondoltok mennyire megbízható a teszt?

lefeküdtem a barátommal védekezés nélkül, majd meg is jött, de azért elvégeztem a tesztet 10, 15 nappal az aktus után mindkétszer negatív lett, mennyire bízhatok benne, mindkétszer reggel csináltam

Legjobb válasz: Jó eséllyel nem vagy terhes.

Jó eséllyel nem vagy terhes.
Biztos nem vagy terhes.Meg is jött + 15 nappal utána negatív teszt. Nyugi!
Két teszt nem tévedhet!
A legbiztosabb az orvos! A tesztek többsége ma már megbízható, de ne legyünk benne olyan biztosak! Az orvos a legbiztosabb, ha elmész, megvizsgál, és õ biztosra megmondja, hogy terhes vagy e! De ha megjött, nemhiszem hogy terhes lennél, nagyon ritka az olyan, hogyha valaki terhes, és megjön neki! A méhen kívüli terhességnél szokott ez lenni, hogy az illetõnek megjön, és nem is tud róla hogy terhes! ár normális esetekben is elõfordul, hogy megjön, és mégis babát vár!

Megbízható a teszt eredménye? Ha?

Szombaton feküdtünk le a barátommal,aug.10 én ma aug.14 -én vettem a gyógyszertárba egy tesztet.Gima terhességi teszt a nő azt mondta hogy a megtermékenyülés után 3 nappal is el lehet végezni megbízhatóan,bár a dobozban lévő papírra az van írva hogy ha nem jön meg a menzesz akkor lehet csak megcsinálni.ELVÉGEZTEM Nem vagyok terhes csak 1 csík lett rajta,akkor ez az eredmény megbízható számomra vagy ennyi idő alatt nem is mutathatja ki a terhességet?!

Legjobb válasz: A beágyazódás 5-12 nap közt van. +3 nap Tehát aktus után 2 héttel érdemes elvégezni a tesztet

a legérzékenyebb tezst is csak 10 nap után mutathatja ki. 3 nappal az együttlét után még be sincs ágyazódva igy nincs is még HCG termelõdés. Kicsit olvass utána a fogantatásnak.
1. Mi az, hogy "Ha?"? 2. Mielõtt nekiállsz kufircolni, legalább a saját tested mûködését nem ártana ártana megtanulni.
A beágyazódás 5-12 nap közt van. +3 nap Tehát aktus után 2 héttel érdemes elvégezni a tesztet
A legérzékenyebb tesztek mutathatják ki a sikeres aktustól számított 14 nap múlva a terhességet. Elõbb nem. Szóval kérdezõ, nagyon korai, mondhatni felesleges volt a teszt, mert még nincs mit kimutatni. A teszt a szervezetben termelõdött HCG szintbõl mutatja meg a terhességet. Ami meg csak egy bizonyos idõ után kezd el termelõdni. Ilyenkor még nem.
Hogy lehetsz ennyire buta??Hát hány éves vagy?? Te még ne szexelj!!!
Najó, kettõ nem, de egy 10 nap minimum.
A megtermékenyülés nem rögtön a szex után van, hanem sokkal késõbb, kb 2 hét múlva.
Semmit nem mutat a teszt ennyi idõ után. Ettõl még ugyanúgy lehetsz terhes, mint nem. Teljesen értelmetlen volt ennyi idõ után tesztelned.
Aktus után 14 nappal tesztelj. Ha az is negatív, akkor nem vagy terhes.
Kedves elsõ válaszoló, szerintem te is ülj még vissza az iskola padba egy-két bioszórára!! A megtermékenyülés akkor történik meg, amint a hímivarsejt bejut a petesejtbe!!!Amit te írtál az a beágyazódási idõ, nem pedig a megtermékenyülési idõ!!!!

Vaterán vettetek már ovutesztet? Megbízható a teszt és az eladó?

wondfo ovutesztet árulnak 65Ft/db-ért. Vett már valaki ilyet?

Legjobb válasz: Igen, én pontosan ezt vettem bár többen árulják ugyanennyiért. A vaterán és teszveszen nekem még nem volt rossz tapasztalatom sajnos inkább a vásárlókkal kell vigyázni az eladók megbízhatóak fõleg a régiek meg akik rendszeresen kereskednek hisz ebbõl (is) élnek nem engedheti meg magának, hogy kapjon egy rossz értékelést. A Wondfo nekem nagyon bevált annyira, hogy az elsõ alkalommal terhes lettem a segítségével. A terhestesztje is nagyon jó, a nemvárt napján du.án egyértelmû pozi lett. Már 14 hetes vagyok. :))

Igen, én pontosan ezt vettem bár többen árulják ugyanennyiért. A vaterán és teszveszen nekem még nem volt rossz tapasztalatom sajnos inkább a vásárlókkal kell vigyázni az eladók megbízhatóak fõleg a régiek meg akik rendszeresen kereskednek hisz ebbõl (is) élnek nem engedheti meg magának, hogy kapjon egy rossz értékelést. A Wondfo nekem nagyon bevált annyira, hogy az elsõ alkalommal terhes lettem a segítségével. A terhestesztje is nagyon jó, a nemvárt napján du.án egyértelmû pozi lett. Már 14 hetes vagyok. :) )
Én nem ezt, hanem a másik fajtát vettem (OneStep talán...). Vegyes csomagban ovu és terhes tesztet is. Az ovu teszt segítségével 3. hónapban össze is jött a babánk, a terhességi teszt pedig már mensi elõtt 4 nappal kimutatta a terhességet. Az eladó pontos, korrekt és gyors volt. (ja, ráadásul kétszer küldte el a teszteket, mert az elsõ csomag eltûnt a postán... Mindezt szó nélkül!)
Wondfo tesztet vettem és semmi bajom nem volt vele. Amikor negatív volt akkor nem voltam terhes, amikor pozitív tényleg terhes lettem. Ovutesztje nekem nem jött be, de nekem egyébként is fura a peteérésem, szóval lehet ez nem a teszt hibája volt, hanem nem jókor tesztelgettem.
Most vettem nemrég ugyanennyiért egy szamoca nevû eladótól, nagyon megbízhatónak találtam, azonnal elküldte a teszteket amint átutaltam a pénzt. Kipróbáltam, nekem mûködik a teszt.
A kérdező hozzászólása: én is tõle rendeltem. de nem tudom, hová kell utalni a pénzt. azt hol találom meg?
A kérdező hozzászólása: megvan a számlaszám :d

Mennyire megbízható a Rossmannban kapható lily teszt?

Nekem három olyan lett, hogy kb 3 perc után nagyon nagyon halványan megjelent a második csík. Hihetek benne? Babát szeretnék!

Legjobb válasz: Szerintem mindegyik teszt megbízható, de mi pont ezért csináltunk direkt más márából tesztet. Ha három csík van, ha halvány is, szerintem örülhetsz:-) Menj dokihoz:-)

Szerintem mindegyik teszt megbízható, de mi pont ezért csináltunk direkt más márából tesztet. Ha három csík van, ha halvány is, szerintem örülhetsz:-) Menj dokihoz:-)
Teljesen megbízható, én is ezt használtam (és nem is reggel, hanem délután). Gratulálok!
A halvány csík is csík.Gratula!:-)

Mennyire megbízható a Prompt Strip teszt?

Legjobb válasz: Szerintem minden teszt megbízható! De h pozitívat mutat, érdemes legalább kettõt megcsinálni, különbözõ márkából. Úgy biztosabb!

Szerintem minden teszt megbízható! De h pozitívat mutat, érdemes legalább kettõt megcsinálni, különbözõ márkából. Úgy biztosabb!

Lehetséges, hogy még nem mutatja ki a teszt a terhességet? Tegnapra nem vártam és ma reggel a Gabriel teszt negatív, viszont a Maria Romed (ami nem igazán megbízható) halványan pozitív. A peteérésem középidőben volt.

Legjobb válasz: Szia! Persze, elõfordulhat, hogy még korán csináltad a tesztet! Várj 2 -3 napot és ismételd meg újra reggel. Maria Romed miért nem megbízható? Egy teszt nem lesz csak úgy halvány csíkos! (ha színtelen a csík, akkor szellemcsík, de ha színes, akkor annak oka van!) Én mindenképp optimista lennék a helyedben! :))

Szia! Persze, elõfordulhat, hogy még korán csináltad a tesztet! Várj 2 -3 napot és ismételd meg újra reggel. Maria Romed miért nem megbízható? Egy teszt nem lesz csak úgy halvány csíkos! (ha színtelen a csík, akkor szellemcsík, de ha színes, akkor annak oka van!) Én mindenképp optimista lennék a helyedben! :) )
A kérdező hozzászólása: Drukkolok, hogy tényleg pozitív legyen!
én most várakozósba vagyk... egyik teszte nega másik pozitiv de eltünt pár ora mulva a csikom, a másik pozi de 2 halvány csik jelent meg+ a controllcsik, a teszveszen rendeltem a tesztekent!
A kérdező hozzászólása: Nekem sajnos megjött. És nálad mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Drukkolok nektek, hogy baba legyen. Ha holnap nem jön meg még nem tesztelek. Vasárnapig várok. De majd írok, hogy mi lett. Ti is írjatok!
nekem 12. napon tüszörepedés után... és szellemcsikom lett, hogy mennyi igaz azt nemtudom még majd tesztelek holnap is.
Maria Romed teszt már nekem is volt erõs pozitív, a hcg tesztem meg negatív.1 napon csináltam õket, és nem voltam babás.:)
Én ugyanebben a cipõben járok. Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Ma teszteltem, de nem tudom eldönteni, szellemcsík amit látok, vagy halvány pozitív. Én a Lily tesztet használtam. Holnap tesztelek még egyet. :-) Majd írd meg mi volt nálad! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkot! Már nagyon várjuk a kistesót.
Én Suresign-t vettem a dm-ben, és két nappal nemvárt elõtt, délután pozitív lett. A Gabrielre sokan mondják, hogy csak késõbb mutatja ki. Érdekes, hogy ez a M R álpozitív, azt mondják, olyan nincs. Drukkolok, hogy baba legyen! (persze csak ha azt szeretnéd)!
A kérdező hozzászólása: Itt olvastam, hogy nagyon sokan csalódtaka a Maria Romed tesztben, mert téves pozitív eredményeket adott és nem is mindig jelenik meg a kontroll csík. Hát nekem sem egyértelmû a csík, még a kontroll sem. Viszont két óra elteltével a Gabrielen megjelent egy halvány, de látható csík, ami inkább szürke. Ez most mit jelent? Már rengeteg tesztet csináltam életem során és még sosem jelent meg rajta a 2. csík, kivéve, ha babás voltam.
Szia. Nekem 10 nappal a nem várt után lett csak pozitív a Gabriel teszt, bár akkor már tudtam hogy valami más...:)
Szerintem lehetséges. Csinálj egyet holnap reggel, egy harmadik félét. Én drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van, de én nagyot csalódtam a Maria Romedes tesztekben. Nem is igazán tudtam értékelni, mert a tesztcsík sem ott jelent meg, ahol kellett volna. Szerintem akkor tuti nem voltam terhes, mint bizonyítja másnap meg is jött, de már a következõ hónapban nem, és a kisfiam azóta itt rugdos a pocakomban.

Mennyire megbizható a Qpido nevezetű teszt? Ma van a nem várt napom, nem is jött meg, de a teszt negativ. Lehet korai volt még a tesztelés? Ti mikor tesztelnétek?

Legjobb válasz: Valószínûbb,hogy nem vagy terhes,hacsak nem volt a peteérés kicsit késõbb.A Qupidó nagyon érzékeny és megbízható teszt.(10 Hcg) Ha Gabriellel teszteltél volna akkor lehetett volna túl korán,mert az csak 25Hcg nél színezõdik el. A Qupidó Pé.után 9-10.nap már kimutathatja.Vagyis beágyazódás után 1 nappal.A Gabriel beágyazódás után 3-4 nappal válhat pozitivvá.

Valószínûbb, hogy nem vagy terhes, hacsak nem volt a peteérés kicsit késõbb.A Qupidó nagyon érzékeny és megbízható teszt.(10 Hcg) Ha Gabriellel teszteltél volna akkor lehetett volna túl korán, mert az csak 25Hcg nél színezõdik el. A Qupidó Pé.után 9-10.nap már kimutathatja.Vagyis beágyazódás után 1 nappal.A Gabriel beágyazódás után 3-4 nappal válhat pozitivvá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!