Találatok a következő kifejezésre: Megbízható a terhességi tesztet (24 db)

Megbízhatók a terhességi tesztek?

50. napnál járok, és nem jött meg. Egy hete csináltam tesztet, negatív volt. Készpénznek vehetem?

Legjobb válasz: Persze, hogy azok, de ha a tutira akarsz menni, ne a legolcsóbbat vedd meg. vagy inkább 2 darabosat. nekem az 5 heteset is kimutatta. készíts még egy tesztet vagy orvoshoz kellene menned. más is lehet.

Persze, hogy azok, de ha a tutira akarsz menni, ne a legolcsóbbat vedd meg. vagy inkább 2 darabosat. nekem az 5 heteset is kimutatta. készíts még egy tesztet vagy orvoshoz kellene menned. más is lehet.

Megbizhatok a terhességi tesztek?

Legjobb válasz: Ez attól függ, hogy milyet veszel.Meg persze attól is,hogy benned mennyi HCG hormon termelõdött már.Ha pozitívat mutat,akkor biztos terhes vagy, de ha negatívat, még tévedhet. Szerintem megbízhatóak.

Ez attól függ, hogy milyet veszel.Meg persze attól is, hogy benned mennyi HCG hormon termelõdött már.Ha pozitívat mutat, akkor biztos terhes vagy, de ha negatívat, még tévedhet. Szerintem megbízhatóak.
Nekünk a Gabriel megbízható volt.
én azt mondom, hogy NE vegyétek 100%-osnak az eredményt.... Én poénból csináltam egy tesztet, és azt jelezte, hogy pozitív, és évek óta szedem a fogamzásgátlót, és még egyszer-okom se lett volna tesztelni, csak kipróbáltam. Menzesz gond nélkül, pontosan jön mindig, tehát ha pozitívat jelez a teszt, ne kapjatok azonnal infarktust, csináljatok másik tesztet meg, vagy menjetek nõgyógyihoz, megvizsgál.Valahogy rám nem hozott szívbajt, tudtam, hogy nem lehetséges az az eredmény.
Nekem a Romed terhességi teszt megbízható volt!
Próbáljátok ki a romed terhességi gyorsteszteket!

Mennyire megbizhatok a terhessegi tesztek? Pontosabban a teszt csik?

Tobb mint egy hete volt az utolso egyuttlet.5-6 [az iden meg egyszer sem jott ugyan azon a napon,2 3 napos kesesek szoktak lenni] napja kesik a menstruaciom.Ma reggel az elso vizeletbol elvegeztem egy terhessegi tesztet.A kontrol csik erotelyesen megjelenik,viszont a test csiknak a leghalvanyabb nyoma sincs.Ez megbizhato eredmeny lehet vagy tul koran vegeztem el a tesztet?

Legjobb válasz: Általában az aktust követõ 14. napon mutat biztosabbat!

Általában az aktust követõ 14. napon mutat biztosabbat!
A teszt megtermékenyülés után kb. 10 nappal kezd el mûködni.
A kérdező hozzászólása: mar nem szamit :) szerencsere megjot :D azert koszi a valaszokat

Mennyire megbízhatók a terhességi tesztek?

Legjobb válasz: A negatív az nem tuti..de a pozitív az majdnem 100%-os

A negatív az nem tuti..de a pozitív az majdnem 100%-os
Nekem a dokim azt mondta, mikor meséltem neki , hogy nem nagyon mertem elhinni, hogy pozitív a teszt, hogy "álnegatív" tesztet már látott, "álpozitívat" még soha.

Ki ismeri a gravitest-et? Mennyire megbízható? A terhességi tesztek adhatnak téves pozitív eredményt?

Járt már valaki hasonló cip?ben,mi lett az eredménye?

Legjobb válasz: csak az a teszt valós ami öt perc várakozásig eltelt idõben ad eredményt. ami "fél nap " múlva illetve órák után pozitív az hamis eredmény. Mindegyik teszt jó csak másmilyen az érzékenységük.

csak az a teszt valós ami öt perc várakozásig eltelt idõben ad eredményt. ami "fél nap " múlva illetve órák után pozitív az hamis eredmény. Mindegyik teszt jó csak másmilyen az érzékenységük.
Ez nem reális eredmény. Nekem nagyoin sok teszt átváltott már +ra, mikor pár óra múlva ránéztem. De ez mind-mind negatív volt. A valódi + tegnap reggel 40 másodperc alatt megjelent, bár halványan, de ott volt.

Két terhességi tesztet (Gravi HCG, Gabriel) is elvégeztem pár nap különbséggel és mind a kettő negatív lett. A Menstruációm 3 hete nem jött meg. Akkor most lehet hogy terhes vagyok? Mennyire megbízhatók ezek a terhességi tesztek ha negatívat mutat!

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes ha három hete már késik és a tesztek negatívak, mert ezek a tesztek tudtommal elég jók. Valószínüleg a nagy kánikula zavart be. Az orvosok szerint idõnként belefér a dologba, hogy késik vagy egy havi kimarad. Még nekem sem késett soha azelõtt. Két hónappal ezelõtt viszont megtörtént, másfél hetet késett, amikor mondtam a nõdokinak, fel se vette, azt mondta, elõfordul az ilyen.

Szerintem nem vagy terhes ha három hete már késik és a tesztek negatívak, mert ezek a tesztek tudtommal elég jók. Valószínüleg a nagy kánikula zavart be. Az orvosok szerint idõnként belefér a dologba, hogy késik vagy egy havi kimarad. Még nekem sem késett soha azelõtt. Két hónappal ezelõtt viszont megtörtént, másfél hetet késett, amikor mondtam a nõdokinak, fel se vette, azt mondta, elõfordul az ilyen.
Szerintem sem vagy terhes. Az elsõ válaszoló nagyon jól megírta, hogy elõfordul, hogy kimarad a menstruáció. Állítólag a szervezetünk az egy év alatt egyszer "pihen". Nekem év elején volt, hogy egy hónap teljesen kimaradt.Következõ hónaptól pedig szépen minden visszaállt. De ha most sem fog megjönni, akkor szerintem érdemes lenne dokihoz menned!

Mennyire megbízható a terhességi teszt? Mikor csinálja új tesztet ha még nem jön meg?

16 éves vagyok és 10 napja nem jött meg a menszeszem és aggódok mivel koton nélkül is csináltuk. Igaz nem ment belém de akkor is van el?nedv is ami miatt lehetek terhes. Csináltam egy vesztett ami azt mutatta hogy nem vagyok terhes. Megbízhatok benne? Remélem megbízhatok benne. LÉCCI VÁLASZOLJATOK!

Legjobb válasz: Elég megbízhatóak a mai tesztek,de ha nem jön meg 2-3 nap múlva csinálj még egyet. Ha akkor is negatív akkor valószínû nem vagy terhes, de orvoshoz menjél el, mert lehet más oka is annak ha kimarad a vérzés.

Elég megbízhatóak a mai tesztek, de ha nem jön meg 2-3 nap múlva csinálj még egyet. Ha akkor is negatív akkor valószínû nem vagy terhes, de orvoshoz menjél el, mert lehet más oka is annak ha kimarad a vérzés.
A szex után 14 nappal érdemes tesztet csinálni elõször. Ha negatív, rá 1 hétre mégegyet.
A kérdező hozzászólása: De én kb 3hétre csináltam és nem vagyok az! Meg amúgy is nem a menszesz késése után kell. Hülyeség elõtte nem. Ha nincs úgyse semmi tünet
A teszt legbiztosabban a menzesz késése után tudja kimutatni, noha ráírják, hogy már elõtte is lehetséges. Nekem elõtte is kimutatta halványan. Ha 3 héttel utána csináltad, akkor ki kellett volna mutatnia. De késni tényleg sokminden miatt késhet. Ilyen pl a stressz is, hogy most akkor miért nem jön meg, a vizsgák miatti stressz is okozhatja. Amúgy nem biztos, hogy a terhességi tünetek mindjárt jelentkeznek. Nekem a 8.hétig szinte semmi sem volt. Egyébként megbízhatóak a tesztek! De! ha még kb 1 hétig nem jön meg, menj el orvoshoz, mert pl ciszta is okozhat késést!
Ha sz együttlét utáni 3.héten teszteltél, és úgy lett negatív, akkor nagyon valószínû, hogy nincs baba! De azért esetleg csinálhatsz mégegy tesztet, és akkor megnyugszol!

A terhességi tesztek mennyire megbízhatók? Bővebben lent.

18 napja késik ezalatt 3 tesztet csináltam és mind negatív (az utolsót tegnap). Volt már valakinek olyan h negatívat mutatott a teszt mégis terhes volt?

Legjobb válasz: 3 teszt nem hazudik, nyugodj meg:)

3 teszt nem hazudik, nyugodj meg:)
Biztonság kedvéért vegyél más márkájú tesztet akár drágábbat is.Amúgy attól h késik nem biztos hogy terhes vagy.
ha mind a 3 teszt negatív lett és még mindig úgy érzed nem lehet igaz akkor fordulj dokihoz. õ megvizsgál. lehet más oka is, hogy késik a mesid. velem még nem fordult elõ ilyen. amúgy megbízhatók a tesztek. de a tájékoztatóban le is van írva mennyire pontos.
nyugodj meg, ha idegeskedsz az csak rossz, lehet hogy ezért késik csak. és tényleg, 3 csak nem hazudik, vagy ha kételkedsz, tényleg go doki. nyugi :)
A kérdező hozzászólása: megjöttt!!!!!!20 nap után.....:Dhalálra idegeskedtem magam
nem feltétlen. szerintem ne tesztelj ennyire korán.
Semmiképp ne tesztelj még4 Egyrészt megelõzöl egy csalódást, másrészt nem dobod ki a pénzt az ablakon. Szerintem. Nekem a 4. késõs napon se mutatta ki, pedig drága tesztet vettem. Majd csak a 7-8. (?) napon volt tuti. De te tudod. Tudom, nagyon nehéz kivárni. De a türelem...:-)
en leszek az ellenpelda..en a nem vart menses elott 5nappal csinaltam tesztett es mar akkor pozitiv lett...tehat valtozo..de azert ha tutira akarsz menni akkor vard ki az idot..sok szerencset..
Pozitív vagy negatív lett? Amúgy szerintem 1 hónap nem számít sokat.
Vegyél kettõt. Egyet ma délutánra egyet holnap reggel, ha a mai már nem ad jó eredményt. Amúgy mi lett?
A kérdező hozzászólása: délután csináltam egyet és az is pozitív lett! :) de tutit akkor hiszem el ha az orvos is megmondja! :)
Jajj nagyon gratulálok :) sok boldogságot!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! :) csak annyira hihetetlen még! nem tudom miért!
Elhiszem! Én nagyon vágyok babára, de nekünk még a próbálkozásnak az ideje se jött el sajna. Azért lógok itt :D
A kérdező hozzászólása: hogy érted, hogy még nem jött el az ideje?
Én egyetemista vagyok sajna munka nélkül (ezerrel keresem), párom tanfolyamon van. Szóval csak a tanfolyami támogatás jön be havonta erre meg nem vállalunk gyereket :) majd ha lesz munka és elköltöztünk itthonról :)
A kérdező hozzászólása: így már értem! mi már össze is házasodtunk fél éve! :) nyugi!elfog jönni a ti idõtök is! :) minden a maga idejében!
Na meg ez a te kérdésed, és neked kell itt örülni :) nem mások problémáit boncolgatni :) :)
Gratulálok! :) Nekem is volt egy lejárt Gabrielem, ami pozi lett. Aztán volt egy csomó negatív, meg véreztem, orvos nem látott semmit sem... aztán volt még egy pozim... én már nem tudom mi van velem, holnap elmegyek sztkba, remélem baba van. csak tudnék már biztosat....
én nem tudnék holnapig várni
A kérdező hozzászólása: igen e hónap 10.re vagy 11.re nem vártam!hát én sem tudok 100%ig nyugodt lenni!nos mit tegyek?
A kérdező hozzászólása: pozítivat mutat!
gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :) de akkor ez megbízható? mindenképp két nap múlva csinálok egy újat!de olyat lehet, hogy ma délután csinálok egyet?
Ha pozitív, akkor ki tudta mutatni a hcg-t, szerintem nyugodtan hihetsz neki. Csak negatív esetben aggódnék a szavatosság miatt. De azért csinálj még, ha izgulsz miatta 1-2 nap múlva.
szerintem hihetsz neki:)
én azért csinálnék egy másikat mielõtt beleélem magam
A kérdező hozzászólása: utolsónak!igen fogok még egyet csinálni, hogy megnyugodjak!de szerintem az orvos tud tutit mondani!de ma délután lehet csinálni egyet, vagy mindenképp a reggeli vizeletbõl????
utolsó vagyok, én mindkét gyereknél délután csináltam.Az elsõnél 1 napos késésnél, a másodiknál 4 napos késésnél)
A kérdező hozzászólása: de akkor most délután meg csinálhatom nyugodtan???mert hát 10. 11.re nem vártam!és semmi nincs!melleimet érzem teltebbnek és érzékenynek!
Már mint 11.11 re nem vártad?Te tudod, én nem akarlak rábeszélni a mai tesztelésre :) igaz én nem tudnék nyugodtan aludni :) Majd írd meg mi lett az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak! Köszönöm szépen!De tutit majd jövõhéten fogok tudni, mikor megyek nõgyógyászhoz!Amúgy vettem még egy tesztet, és az is pozitív lett! Nekem semmi vérzésem, semmi barnázás nincs!Néha megjön érzés van, meg a mellem feszül! Remélem neked minden rendben lesz!Sok sikert!vigyázz magadra!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!