Találatok a következő kifejezésre: Megbízható a ovulációs mikroszkóp (3 db)

A Donna szájrúzshoz hasonló kinézetű ovulációs mikroszkópot használom, de akkor is negatív eredményt mutatott, amikor a nőgyógyászom ultrahangos petefészek vizsgálattal 17 mm-es tüszőt látott és középidőben voltam. Megbízható ez a mikroszkóp?

Legjobb válasz: Szia! Az ovulációs mikroszkópokról több rosszat olvastam, mint jót. Viszont neked még nem biztos, hogy nem fogja mutatni, lehet hogy van még pár napod ovuig. (kb 20mm az érett tüszõ, naponta 1-3mm-t nõ) Használd most pár napig minden nap, és kiderül. :-)

Szia! Az ovulációs mikroszkópokról több rosszat olvastam, mint jót. Viszont neked még nem biztos, hogy nem fogja mutatni, lehet hogy van még pár napod ovuig. (kb 20mm az érett tüszõ, naponta 1-3mm-t nõ) Használd most pár napig minden nap, és kiderül. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! A mikroszkóp továbbra sem mutatott páfrányt, viszont azon a héten rákapcsoltunk és most 8 hetesek vagyunk. :) Lehet, hogy nem jól használtam, de most már mindegy.
Gratulálok a picihez! :) szintén a Donnát használom, de valahogy nekem sem jon be. 2 napig mutatott egy pici páfrányszeru valamit (de nagyon megkellett nézni) és azóta semmi. félidoben vagyok.
nekem minden rendben a hormonjaimmal.egyszerûen kamu az egész kütyü.nagyon nem ajánlom.sorry!
Bár én még mindig nem lettem terhes, de használom a mikroszkópot és akkor szokott páfrányos lenni, amikor érzem a közápidõs fájdalmat +- 1-2 nap, úgyhogy szerintem jó.Csak ami furcsa ezzel kapcsolatban, hogy váladékot nézve soha nem volt párfányos, csak ha nyállal néztem.Neked?
Nekem is csak nyállal nézve volt páfrányos. Elég jól lehet látni rajta az ovulációt, de kell hozzá pár hónap, mire kitapasztalja az ember. Érdemes kombinálni LH teszttel és/vagy hõméréssel, hogy pontosabb képet kapj.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam a gyógyszertárban, mert késett egy hetet és vettem terhességi tesztet, és gondoltam, akkor már veszek ovu tesztet is.Én olyat akartam volna, ami pisibõl mutatja meg az ovut úgy mint a terhességi teszt a terhességet, de a gyógyszertáros csak ezt a mikroszkópot tudta adni.Ki is próbáltam nyállal, és ami nagyon érdekes, hogy páfrányos lett, viszont ahogy hazaértem a gyógyszertárból megjött.Akkor hogy lehetek most termékeny idõben amikor menstruálok??2800 ft volt, de úgy érzem csak kidobtam érte a pénzt, mert szerintem nem olyan pontosan mutatja az ovut mint a pisis teszt.És én pontos eredményt szeretnék, mert már én is és a párom is nagyon szeretnénk a babát most mensi után!!!Nem akarom elhúzni hónapokig azt, hogy kitapasztaljam, h mikor van ovum.A hõmbõl meg sajnos nem látom, mert ahogy elkezdtünk próbálkozni a párommal a hõm össze-vissza ugrálni kezdett :(
Szia! Bocsi de rádsóztak egy hülyeséget :( Én neten rendeltem anno és hüvelyváladékkal sose volt páfrányos, nyállal meg akkor is páfrányos volt mikor véreztem! És tudom jól hogyan kell használni, meg hogy elõtte 2 órával ne együnk igyunk stb..nekem a kukába landolt, nagy hülyeség ez a tárgy és mérges voltam érte! esetleg próbáld meg az ovu tesztezést.talán az azért jobb valamivel mert tényleg mutatta a peteérést.nekem amúgy egy nagy kikapcsolódás kellett h összejöjjön a baba.mert ha lelkileg nem vagy rendben, vagy ha nagyon görcsösen akarod a picit, akkor hiába az ovu teszt is!
szia! nekem hüvelyváladékkal soha-soha-soha nem volt páfrányos, nyállal nézve meg minden áldott nap az volt. Úgy tele volt páfránnyal, hogy ihaj! Sõt, még a párom nyálától is az volt :)

Megbízható a PG53 ovulációs mikroszkóp? Létezik jobb?

Legjobb válasz: Megbízható és jól használható. Nekem bevált, 5 hetes terhes vagyok.

Megbízható és jól használható. Nekem bevált, 5 hetes terhes vagyok.
Sokan mondják, hogy jobb az ovulációs teszt. De ez mindenkinek más. Próbáld ki, ha nem jön, be akkor vegyél tetszet.
nekem soha nem jelzett peteérést. 7 hetes a kislányom. :) ))
Szia! Én azt használtam, és a következõ babagyártásnál is azt fogom! :) Nekem bevált! Megmutatta hogy mikor érdemes rágyúrni a próbálkozásra és bejött! 1-2 hónapig próbálkoztunk, és sikerült. Egy kismami.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!