Találatok a következő kifejezésre: Megbízható a ovulációs (17 db)

Megbízható a PG53 ovulációs mikroszkóp? Létezik jobb?

Legjobb válasz: Megbízható és jól használható. Nekem bevált, 5 hetes terhes vagyok.

Megbízható és jól használható. Nekem bevált, 5 hetes terhes vagyok.
Sokan mondják, hogy jobb az ovulációs teszt. De ez mindenkinek más. Próbáld ki, ha nem jön, be akkor vegyél tetszet.
nekem soha nem jelzett peteérést. 7 hetes a kislányom. :) ))
Szia! Én azt használtam, és a következõ babagyártásnál is azt fogom! :) Nekem bevált! Megmutatta hogy mikor érdemes rágyúrni a próbálkozásra és bejött! 1-2 hónapig próbálkoztunk, és sikerült. Egy kismami.

Mennyire megbízható az Ovulacios teszt? Sikerült valakinek terhesség a hasznalata alatt?

Legjobb válasz: Persze, rengetegen használják. Hasznos, fõleg hõgörbével kombinálva :)

Persze, rengetegen használják. Hasznos, fõleg hõgörbével kombinálva :)
Én is szurkolok ám!!10000-el! Légyszi azért majd írd meg mi lett veled jó? Olyan jó lenne beszélni késõbb is fõleg ha sikerülne a dolog mindkettõnknek! :) )))
A kérdező hozzászólása: Oké!Megírom, de te is írd meg lett-e baba!:-):-)
Persze akkor a jövõ héten!! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!Mi a helyzet veled?:-)
Tegnap megcsináltam reggel és + !!!!!! POZITÍV!!!! :) BABÁT VÁROK!!! El sem hiszem, még mindig! olyan hihetetlen! Gyógyszer segítségével :) az elsõ hónapban sikerült! Nem hittem volna hogy ez a cloti tényleg ilyen jó!Félek most kicsit meg elég rendesen érzem a méhem görcsölgetek vagy nem is tudom mi ez, remélem nem lesz semmi baj, biztos természetes hogy dolgozik odabent a kémia :) Kívánok mindenkinek mielõbbi babásodást! Így lassan egy év várakozás után nekünk is lett kisbabánk! Ezek után tényleg azt mondom hogy jó az ovu tesztelés is!!!!!
A kérdező hozzászólása: De jó!!!:-)Gratulálok!Én még nem teszteltem várok szerdáig, hogy biztosra menjek!Remélem nekem is pozitív lesz!
Szurkolok NAGYON! Én még most sem tudom felfogni annyira hihetelen még nekem :) persze boldog vagyok nagyon !!!!!
Kedves kérdezõ teszteltél?? Kiváncsi vagyok írj ha van idõd!!!!
A kérdező hozzászólása: Igen teszteltem negatív lett , sajnos:-(
Sajnálom! Ne keseredj el, nekem is gyógyszerrel sikerült a baba orvosi segítséggel, nem értettük miért nem jön ha elvileg egyikünknek sincs baj képzeld engem úgy volt hogy mûtenek ha most sem sikerült volna a baba, utolsó percbe toppant be! Így fel a fejjel kitartást neked!!! Millió puszi és ölelés NEKED!!
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy!Neked pedig örömteli babavarast kívánok!:-)
Köszönöm aranyos vagy! Kiélvezem minden percét a kismamaságnak!!! Neked Kitartás!!!! Tényleg!!! Én is kivoltam idegileg olyan lassan teltek a hónapok olyan sok sikertelen hónap után tényleg álomban vagyok!!! Kívánom hogy te is mielõbb átélhesd és sikerüljön a babátok! Puszi
Mióta próbálkoztatok??????
1 évet vártunk rá , most már itt van! :) jelenleg körülbelül 2 mm-es babánk :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok!Hát én jovoheten keddre nem várom a mesit , de majd kiderül mi lesz!Az utolsó valaszolonak, drukkolok, hogy babas legyél!:-)
Nincs mit :) azért vagyunk itt egymásnak! Hidd el hamarosan a pocakodban lesz a szerelmetek gyümölcse :) Mondjuk!!.... én is teszteltem kiváncsiságból ebben a hónapban mert ismerõsöm adta hogy próbáljam már ki mert neki sosem lett egyértelmû pozitív én megcsináltam, után rá kb 3 napra észrevettem az igazi jeleket a kívánósság, erõsebb "folyás" és csak reménykedem hogy ez a hónap sikeres volt!! Hétvégén kiderül úgy is minden! :) Szurkolok minden babásodni vágyó sorstársamnak! Kérdezõ mikorra nem várod? Lehet együtt leszünk babásak.... :) csak kitartás!
2. vagyok, most hogy írtátok a nevét, az enyém is corax volt. (ugyanennek a márkának a terhességi tesztje viszont szuper volt, sohasem tévedett!) Egyébként meg persze hogy sikerülni fog! :) )) Nem a teszt miatt leszel terhe, látod nekem sem ért semmit mégis itt van két krampusz, hidd el, hogy nem ezen múlik!
Teljesen megbízhatatlan és pár hónapig használtam, közben voltam ultrahangon is, így láttam a valóságot is és semmilyen összefüggés nem volt a valódi tények és az ovuteszt csíkja között. Nekem ugyanez a tapasztalatom a hõgörbével is. 12. naptól 22. napig 2 naponta együtt vagytok, akkor fölösleges a teszt, mert nem tudsz mellétrafálni.
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló, milyen Ovulacios tesztet hasznaltal ?
Szia!elõttem szólóval egyet értek pozi volt az ovu tesztem 2 napig , mindent megtettünk hogy biztosra menjünk és ultrahangon a 3 ovu teszt után 5 nappal látta az orvosom a tüszõt ami hamarosan meg fog repedni! Egyátalán nem nyújt 100 % segítséget sõõtt.... nekem a valós ovu rá 5 napra volt! Amúgy sokaknak segített lehet Te pont abba tartozol és sikerül hamar a baba vele!SZURKOLOK!! :)
Nem emlékszem a nevére, dm-ben vettem, 5 db volt benne és zöldes doboza volt. Rengetegszer olvastam, hogy terhesen pozitív lesz ez a teszt és amikor terhes lettem, akkor kipróbáltam (maradt pár darab korábbról) és nekem akkor is nagyon halvány volt csak. Nem vonom egyébként kétségbe senkinek a szavát, de akik szerint jó és megbízható, azok még nem estek teherbe, a gyerekes ismerõseimnek meg mind ugyanaz a tapasztalata mint nekem. De lehet, hogy csak véletlen!
A kérdező hozzászólása: Én gabriel tesztet vettem, és kíváncsi voltam tényleg megbizhato-e!Hát most már nem vagyok benne biztos!Köszönöm mindenkinek a választ!:-)
fertyliti ovu tesztet ne vegyetek mert még a controll csík se jelent meg nagyon sok tesztemen....én a rossmanba vettem egy olyat amibe 7 darab volt és kupakos na az lehet igazat mutatott, mert éreztem is..
én corax-szal figyeltem az ovumat és egybõl, elsõre összejött a fiúnk. ezt nagyon ajánlom neked is!
A kérdező hozzászólása: Remélem én is, hogy sikerül!Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek!:-)
Sziasztok 3. vagyok! én is a coraxot használtam 2-t is ellõttem és nem lett baba mégsem pedig jó drága volt....
A kérdező hozzászólása: Én is drágaért vettem a gabriel tesztet, de ezek után amit itt iratok már nem bízom benne, hogy sikerül a baba!:-(Köszönöm a válaszokat!
DEHOGY IS NEM!!!! :) SIKERÜLNI FOG!!! NYUGODJ MEG!!! Nem a teszten múlik ha együtt voltatok a ciklus közepén , biztos megvan az esélyetek rá! Ne keseredj el , nekem igaz nem használt a corax , de olyan szerencsém van hogy megérzem a peteérést és akkor kívánósabb is vagyok :) REMÉLEM sikerrel jártok és akkor már nevetve gondolsz a tesztre!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!Nagyon köszönöm a biztatást!Azt én is észre vettem, hogy közepiidõben sokkal jobban kívánom az együttlétet!:-)
Ugye :) meg akkor én érzéek egy fura szurkálást azokban a napokban így tudom hogy na mostanság kell belehúzni! Én rám és mindenkire ráfér a biztatás mi is nagyon szeretnénk már babát én is teszteltem de nem segített, most kaptam gyógyszert és most azzal pláne érzem a peteérést így most várom milyen hatása lesz a gyógyszernek , egy kis löketre van szüksége a szervezetemnek hogy sikerülhessen a baba, remélem hogy hamarosan mi is megkapjuk a mi kis csodánkat!!!!! Kitartás, és ha kipróbálod és neked mûlödik akkor örülni kell!!! Ha pedig nem segít a teszt akkor türelem, és idõben orvos hogy én is mentem és csinálom azt amit mond!!!
A kérdező hozzászólása: Szurkolok nektek, hogy sikerüljön a baba!Köszönöm még egyszer a választ!Sok sikert!:-)
2 hónapot próbálkoztunk, a 2. hónapot már tesztel, és sikeres volt. Azt gondoltam 14. napon van az ovulációm, és közben a 12. napon volt. Jóstesztnek is kiváló volt! http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/dieta_egeszseg_eletmod/ovu.. 7 havi adag 2040 Ft postával, nála.

Mennyire megbízható a Facelle ovulációs teszt?

Tavaly szeptemberben szültem, márciusban jött meg először a mensim.Nemrég voltam nőgyógyásznál, és uh-ról azt mondta, minden jól működik, szépen vastagodott a méhfal. Szeretnénk kistesót, ezért vettem ovul. tesztet, és nem mutatott semmit, már elfogyott 5 db(14. nap csináltam utoljára). Még később lenne a peteérésem?Vagy nincs is?Még szoptatok, de ha van vérzés, az nem azt jelenti, hogy peteérés is van?

Lanyok! Mennyire megbizhato a One Step terhessegi es ovulacios teszt?

Most vettem 30 ovu es 20 terhessegi tesztet, eszmeletlenul olcson. Remelem mukodik is...

Legjobb válasz: Teljesen jók! Tévesen pozitiv nem lesz! :))) Sok szerencsét! KÍvánom, hogy elsõ hónapban megcsinálhasd mind a 20 tesztet, csak azért, hogy nézegesd a két csíkokat :D :))))

Teljesen jók! Tévesen pozitiv nem lesz! :) )) Sok szerencsét! KÍvánom, hogy elsõ hónapban megcsinálhasd mind a 20 tesztet, csak azért, hogy nézegesd a két csíkokat :D :) )))
A kérdező hozzászólása: Koszonom! :)

Mennyire megbízható a corax ovulacios teszt? Ma vagyok a ciklus 6. napján és picit lett halvanyabb a T vonal, mint a C! Lehet ilyen hamar elkezd emelkedni az Lh hormon vagy nem jó a teszt?

A ciklusaim 24-30 nap között szokott változni!Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Én is mindig azt használom, nekem egyértelmûen bejött. Ismételd holnap, holnapután.

Én is mindig azt használom, nekem egyértelmûen bejött. Ismételd holnap, holnapután.

Mennyire megbízható az ovulációs kalkulátor? Mennyi az esély a sikerre ha a nagy napok valamelyikén voltunk együtt?

Legjobb válasz: Nekem bejött,de én azért hõmérõztem is mellette,az azért biztosabb.A kalkulátor általában a középidõt számolja de nem mindenkinek akkor van peteérésre.

Nekem bejött, de én azért hõmérõztem is mellette, az azért biztosabb.A kalkulátor általában a középidõt számolja de nem mindenkinek akkor van peteérésre.
Én is minden hónapban figyelem!Remélem valaki ír hasznosat.
szerintem szart se ér magyarul megmondva fõleg akkor ha rendszertelenek a ciklusaid mint pl nekem hogy majd egy héttel késõbb volt meg az ovum, inkább használj ovulácios tesztet, nekem az jött be 8+2hkm
nemér semmit szerintem, ahogy az utolsó is írta.ha rendszertelen a mensid akkor meg fõleg.nekem mikor a babám fogant, a 16-17.napon volt oum, mégis a 25. napon volt egy spontán pé-m amibõl a baba fogant.a naptárra nem lehet adni szóval.
Ha tökéletesen szabályos ciklusaid vannak, akkor elég jól belövi. De ha kicsit is rendszertelen, akkor nem sokat ér.

Mennyire megbízható a PG53 ovulációs teszt?

Szeretném tudni,menyire megbízható,avagy sem.

Legjobb válasz: Szia!Én négy hónapon keresztül figyeltem a PG53-mal a peteérésemet és soha nem láttam azokat a bizonyos "páfrányleveleket", csak foltokat minden nap.Múlt hónapban meguntam és vettem egy MaybeBaby-t (igaz ez 3x annyiba került mint a PG53, kb 8000 Ft gyógyszertárban) és a ciklusom 17-ik napján kristálytisztán páfrányos volt. Én inkább ezt ajánlanám, mert sokkal jobb a nagyítása.

Szia!Én négy hónapon keresztül figyeltem a PG53-mal a peteérésemet és soha nem láttam azokat a bizonyos "páfrányleveleket", csak foltokat minden nap.Múlt hónapban meguntam és vettem egy MaybeBaby-t (igaz ez 3x annyiba került mint a PG53, kb 8000 Ft gyógyszertárban) és a ciklusom 17-ik napján kristálytisztán páfrányos volt. Én inkább ezt ajánlanám, mert sokkal jobb a nagyítása.
Szia! Használtam én is ezt a mikroszkópot, mutatta is a páfrányokat a ciklusom felénél. 3 hónapig nézegettem, de nem jött össze úgy sem a baba. Most a billings- módszert próbálgatom.
Szia.Én is ezt használom. Ciszta miatt 2hónapig nem volt havi vérzésem, és ez a teszt mutatta ki a peteéresemet.Így legalább tudom mikor van.Meg is jött idõben./sajnos/Jól kell használni és kimutatja.

A Donna szájrúzshoz hasonló kinézetű ovulációs mikroszkópot használom, de akkor is negatív eredményt mutatott, amikor a nőgyógyászom ultrahangos petefészek vizsgálattal 17 mm-es tüszőt látott és középidőben voltam. Megbízható ez a mikroszkóp?

Legjobb válasz: Szia! Az ovulációs mikroszkópokról több rosszat olvastam, mint jót. Viszont neked még nem biztos, hogy nem fogja mutatni, lehet hogy van még pár napod ovuig. (kb 20mm az érett tüszõ, naponta 1-3mm-t nõ) Használd most pár napig minden nap, és kiderül. :-)

Szia! Az ovulációs mikroszkópokról több rosszat olvastam, mint jót. Viszont neked még nem biztos, hogy nem fogja mutatni, lehet hogy van még pár napod ovuig. (kb 20mm az érett tüszõ, naponta 1-3mm-t nõ) Használd most pár napig minden nap, és kiderül. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! A mikroszkóp továbbra sem mutatott páfrányt, viszont azon a héten rákapcsoltunk és most 8 hetesek vagyunk. :) Lehet, hogy nem jól használtam, de most már mindegy.
Gratulálok a picihez! :) szintén a Donnát használom, de valahogy nekem sem jon be. 2 napig mutatott egy pici páfrányszeru valamit (de nagyon megkellett nézni) és azóta semmi. félidoben vagyok.

A Net-ről milyen márkáju ovulációs tesztet rendeltek? Lehetőleg megbizható is legyen!

Legjobb válasz: Én innen rendeltem és hamar meg is kaptam és megbízható nem volt hiányos a csomag:) : http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=ovul%E1ci%F3s+tesz..

Én innen rendeltem és hamar meg is kaptam és megbízható nem volt hiányos a csomag:) : http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=ovul%E1ci%F3s+tesz..
Nincs mit!!Én ebben a hónapban kezdtem, és mint mondtam direkt rendeltem két fajtát, hogy lássam valós dolgot mutat-e!!Nekem 30 napos ciklusaim vannak és a megjött napjától számítva a 10. napon kezdtem el a tesztelést és a 15. napon lett viszonylag egyforma csíkom. :) MIóta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Köszi, megvan.. Megis találtam.. Te mikor keztél el tesztelni?Hány tesztet csináltál meg, míg pozit nem mutatott? Köszi mégegyszer..:)
képet!:)
Na a link jó szóval keres olyan képen amin két teszt van szárnyakkal :) nekem az szépen mutatta a dolgokat 20mIU/ml-et keres!:)
A kérdező hozzászólása: Rákattintottam a linkre, de sehol semmi.
Vaterás ott kell lennie a termékek között!képn 2 teszt van aminek szárnya van a olyat keres :)
A kérdező hozzászólása: Google keresõben nincs rá egy találat sem..:( :(
láttam nem jó a link!:( A teszt neve proMartis one step
nekem is van olyan de meg vagyok vele elégedve! én rendeltem ebbõl a fajtából is: http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/dieta_egeszseg_eletmod/ovu.. És tényleg jó!!!Nekem szépen megmutatta amit kell:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, de melyik a legmegbizhatóbb? ?http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/dieta_egeszseg_eletmod/ovu.. Én ezt vettem, de nem valami jó....:(
Ja és úgy válogatod össze ahogy neked jó!!!:)
A kérdező hozzászólása: Ez lesz a 6. hónapja hogy próbálkozunk, rendeltem már ovulációs tesztet, de eddig még eredménytelen..Igazábol rendszertelen a menzeszem, ugyhogy nehéz betájolnom, hogy mikor is kezdjem el.. Érzem, hogy nemsokára megjön, mert fáj a cicim, és ki pattanásodtam...:( Párommal minden másnap bújunk össze, hátha..

A vaterán kapható ovulációs tesztet használta valaki, van olyan megbízható, mint a drágábbak?

Legjobb válasz: Szia. Én 2 hónapja rendelem a vateráról..nekem bejött. Mindig jól mutatja, hogy mikor van peteérésem. Szerintem megbízható.

Szia. Én 2 hónapja rendelem a vateráról..nekem bejött. Mindig jól mutatja, hogy mikor van peteérésem. Szerintem megbízható.
Én rendeltem belõle 20 darabot és terhességi tesztet is. Az ovu tesztet nem volt lehetõségem kipróbálni, mert terhes maradtam. A terhességi tesztet próbáltam és azzal semmi gond nem volt. Nem hiszem, hogy azért mert olcsó sz.r is. Ez az egész ovu és terhességi teszt nagy biznisz. Milyen durva, hogy a drogériákban 2 db terhes teszt az olcsóbbikból 600-800 huf, míg a vaterán 35 huf darabja és még így is megéri nekik... Ez a durva szerintem... Az x-epilben is két darab van egy csomagban és amikor én vettem volt, hogy az egyik üres volt... No comment... Ugyanúgy néz ki, mint a vaterás és szerintem pont ugyanolyan minõségû is, csak tized annyiba kerül. Szóval nyugdtan vegyél vaterást!
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok a gyors választ, akkor rendelek.
Szia! Nekem egy kb. 80 Ft.ot vaterás terhességi teszt mutatta ki elõször, hogy kisbabám lesz. Elõtte az ovu teszteket használtam, ugyanilyen sikerrel mûködtek. Nekem nagyon beváltak. Nyugodtan rendelj. Ezek azért olcsóbbak, mert nincs körülöttük az a sok mûanyag, csak a papír lap, de nyugodt szívvel tudom ajánlani. 21+1 hkm
Én is vateráról rendeltem, és még jóstesztnek is bevált! Sok sikert!
És hadd tegyem hozzá, a vaterás 80ftos teszt ebayrõl rendelt 20 ftos :) én ebayrõl rendelem, 1 dollár a 10 db...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!