Találatok a következő kifejezésre: Megbízható a a (2324 db)

Megbízható a a Durex? / elite vagy extra safe/

Legjobb válasz: én nem tudok jót mondani róla.nekünk 2* lyukadt ki azóta már gyógyszerrel védekezünk!én inkább a Lifestyle-t ajánlanám:)

én nem tudok jót mondani róla.nekünk 2* lyukadt ki azóta már gyógyszerrel védekezünk!én inkább a Lifestyle-t ajánlanám:)
Szia! Mi Selecttel védekezünk és már elég sokszor volt a dolog óvszerrel és egyikkel sem volt semmi baj. Én csak jó tudok mondani róluk. Meg az osztálytársaim is. Úgyhogy megbízható.
nekünk az extra safe kiszakadt egyszer! és amikor utáannézegettem ezeknek, mások is írták, hogy nekik is pont az.
Bárki bármit mond, gumit nem ajánlom... kényelmetlen, mû és még ráadásul akkor szakad ki legnagyobb eséllyel, amikor a leghevesebb vagy. Gyógyszert a népnek, vagy hüvelykúpot
nekünk még nem lyukadt ki ez a fajta óvszer, szerintem megbízható
énse értem hogy lehet gumival nagyot szexelni. kiszakad......tapasztalatom szerint
Pharmatex!!!!!!!!!!

Mennyire megbízható a hardverapró?

Akad egy illet?, elég jó áron tudnám nála összerakatni a gépem. Az a baj,hogy el?re kéne utalnom, és rá pár napra tudnám átvenni. Ugye van ott a PH megbízhatóság, és neki 2 pozitívja van, amit akár ? maga is írhatott.

Legjobb válasz: össz vissz 10 ezer? mekkora arányban? mert pl .200ezer és felette aligha éri meg ismeretlenél vásárolni amugy hardverapro menyire megbizható ez semmit nem jelent oylan mintha azt kérdeznéd árgép vagy árukeresö menyire megbizható:) nem hiába vanak ott is megbizhatósági jelzök is 2 pozitiv az semmi szerintem én biztos nem vásárolnák nála... 10ezret meg ammugy máshogy is meglehet sporolni talán:P

össz vissz 10 ezer? mekkora arányban? mert pl .200ezer és felette aligha éri meg ismeretlenél vásárolni amugy hardverapro menyire megbizható ez semmit nem jelent oylan mintha azt kérdeznéd árgép vagy árukeresö menyire megbizható:) nem hiába vanak ott is megbizhatósági jelzök is 2 pozitiv az semmi szerintem én biztos nem vásárolnák nála... 10ezret meg ammugy máshogy is meglehet sporolni talán:P
A kérdező hozzászólása: Hát nem össz-vissz 10k, annyit meg is kockáztatnék. kb. 170k-ról van szó, még ha nem is egyben fizetném. Inkább ki is, hagyom vásárolok megbízhatóbb eladótól. :)
Akik ott megbízhatóak, még aki keveset szokott árulnia, annak is több száz megbízhatósági pontja van, és többségüknek nem kell elõre utalni sem. Ennek semmi köze az oldal megbízhatóságához.
OFF: "oylan mintha azt kérdeznéd árgép vagy árukeresö menyire megbizható" Ezt inkább ne feszegessük. :)
Az árukeresõ és az árgép nagyon messze áll a hadrveraprótól. Inkább az apród.hu-t vagy a jófogás.hu-t kellett volna felhozni példának.

Megbízható a Vatera? Help!

Szeretnék pár dolgot eladni, csak láttam, hogy ilyen lakcímet meg telefonszámot, meg bankszámlaszámot meg kell adni. Szerintetek ez biztonságos? Pl nem fogják feltörni a számlámat?

Legjobb válasz: Igen, meg kell adni õket, de megbízható, az oldal üzemeltetõi nem fognak kirabolni. Amik, ehm, nem föltétlenü megbízhatók, azok az eladók, figyelni kell. Olvasd el a szabályzatot, mielõtt eladsz akármit is, mert fizetni is kell ám érte. Akkor olyan áron tedd licitre, hogy neked megérje.

Igen, meg kell adni õket, de megbízható, az oldal üzemeltetõi nem fognak kirabolni. Amik, ehm, nem föltétlenü megbízhatók, azok az eladók, figyelni kell. Olvasd el a szabályzatot, mielõtt eladsz akármit is, mert fizetni is kell ám érte. Akkor olyan áron tedd licitre, hogy neked megérje.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) A többi oldalon is fizetni kell az eladott termékek után?
A licitálósnál is meg lehet adni minimál árat, ez azt jelenti, hogy amíg ezt az árat el nem érik a licitálás során , addig azt senki nem nyerheti meg, tehát ez alatt nem lesz sikeres az aukció és újraindíthatod késõbb.Ez 120Ft-ba kerül. http://www.vatera.hu/info/dijtablazat Nem fogják feltörni a számládat ne aggódj.Az eladásnál meg lényeges, hogy mindig elõre utalás után postázd a terméket.
A Tesz-Veszen olcsóbbak a jutalékok. Az apródon, az expresszen, a jófogáson ingyenes minden.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Mennyit fogyaszt egy 2005-2007 SKODA Octavia 1.6? Mennyire megbízható? Köszönöm a segítséged.

Legjobb válasz: Nekem 2005-ös mk 2-es 1.6-osom van. 6-7 liter között eszik átlagban. Megbízhatónak véglis megbízható, csak széria hiba hogy meghal a klíma kompresszora, velem is sajnos megtörtént és 200 ezer ft megjavítattni.

Nekem 2005-ös mk 2-es 1.6-osom van. 6-7 liter között eszik átlagban. Megbízhatónak véglis megbízható, csak széria hiba hogy meghal a klíma kompresszora, velem is sajnos megtörtént és 200 ezer ft megjavítattni.
2007es: 6L körül.
A kérdező hozzászólása: tényleg tipus hiba a légkondi kompresszora?
Nekem aztmondták a szervízbe mikor bevittem miatta. De lehet hogy a 2005-ösnél újabbakon már nem

Megbízható a Durex arouser?

Legjobb válasz: A Durex megbízható, bár nekünk egyikkel sem volt soha semmi gond, pedig x éve használjuk... Ilyen nevenincset ne vegyél, a többi mind megbízható, ha megfelelõen használjátok.

A Durex megbízható, bár nekünk egyikkel sem volt soha semmi gond, pedig x éve használjuk... Ilyen nevenincset ne vegyél, a többi mind megbízható, ha megfelelõen használjátok.
Igen
Általánosságban igaz hogy a nagyobb márkák megbízhatóak ha megfelelõen használod. Sajnos anyaghiba mindenhol elõfordul de náluk a fokozott ellenõrzésnek köszönhetõen ritkább.
Nem
Talán
http://www.pharmatex.hu/?src=google van oan pl h huvelykup...mi azt használunk...2700 10 kup= 10 aktus... és simán bele lehet élvezni... b.nom is szereti...én meg folsolegesn magyarázok.... :D mindenki tudja... :D

Megbízható ez a játékbolt?

Egy CDGalaxis nevû boltból akarok játékot vásárolni, de észmevettem,hogy minden olcsóbb. Meg akarom venni a Skyrim legendary editiont és megnéztem egy másik oldalon is az árát. a CDGalaxisban 4000 forinttal olcsóbb. Áz új Wolfenstein-t csak 10-ért adják szintúgy mint az új Wowot. Valószinûleg csak paranoiás vagyok de ha valaki ezt megtudná magyarázni megköszönném.

Legjobb válasz: Megbízható.

Megbízható.
Cdgalaxis - [link] és 576kbyte - [link] van ami megbízható .
Legalább 15 éve rendszeresen szoktam náluk vásárolni, soha nem volt még gond.
A kérdező hozzászólása: Kõszönöm a válaszokat.

Szerintetek mennyire megbízható ez a telefon? Láttam róla videókat és jónak tűnik.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link] :o

Legjobb válasz: hat persze, 100 dollarert megbizhato es jo Androidos telefon... almaidban. kinai hulladek.

hat persze, 100 dollarert megbizhato es jo Androidos telefon... almaidban. kinai hulladek.
A kérdező hozzászólása: kedvesebben is megértem hidd el:D csak mert sok helyen olvastam hogy nagyon jó..
Hát specifikáció alapján tényleg nem rossz, bár a 100 dollár körüli kínai telefonok nem épp a minõségükrõl híresek. Viszont nevesebb kínai gyártók modelljeit érdemes megnézni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:)
Ismerõseim rendeltek és nagyon jó telefon.
én is ilyet szeretnék és azt mondták, hogy az ár ne tévesszen meg mert azért ilyen olcsó mert a márkát (ami nincs) nem kell megfizetni :) )

Mennyire megbízható a GSMline?

Szeretnék majd venni egy Sony telefont, és max. 40-45ezer körüli áron. A T-Mobile-nál ott a J 45ezerért, de a GSMline-nál viszont már 46ezerért ott a Sola. A GSMline-nál ugye írják, hogy ne rakjunk rá magyar nyelvet, ne frissítsük és a többi...de ha nem csinálhatunk semmit, akkor állandóan küldjem be a szervizbe?... Szeretnék biztosra menni, ha már fizetek valamiért!

Legjobb válasz: szerintem megbízható de te dönsd el.

szerintem megbízható de te dönsd el.
Áfacsaló bont, külföldi garanciás telefonokkal, ne vásárolj onnan !
A kérdező hozzászólása: Akkor vegyem meg a J-t a T-Mobile-nál ? :\
igen

Mennyire megbízható ez a kreatin?

Most kezdeném a következő kúrát, eddig a Scitec-es sima monohidrát ment, azonban most rátaláltam erre:

Legjobb válasz: Megbízható gyártó, csak nincs agyonreklámozva, nincs díszdoboz és ezért nem jön rá plusz 30%.

Megbízható gyártó, csak nincs agyonreklámozva, nincs díszdoboz és ezért nem jön rá plusz 30%.
megbízható fõleg, hogy 1kg-osat ugyan ettõl a márkától meg megveszed 3.990Ft-ért.
Pont most vettem én is ilyet. Már a feltöltési szakaszon túl vagyok. Még különösebb változás nem érezhetõ, talán a testsúlyom ami picit több, de nem ugyanakkor szoktam mérni, szóval ezt még nem számítom annak :)

Megbízható-e a külföldről való rendelés?

Szeretnék foci cip?t venni és a külföldi oldalakon találtam többször is megfelel? méretet, mivel nagy a lábam itthon elég ritkán találok. Aki rendelt már külföldr?l foci cip?t az leírhatná a tapasztalatait, ha lenne szíves. :)

Legjobb válasz: Ebayrõl rendeltem, teljesen megbízható!

Ebayrõl rendeltem, teljesen megbízható!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! ÉS az miért van, hogy itthon egy cipõ kerül mondjuk 30-35 ezerbe, az ebay-en meg 20 ezerért ki is szállítják Amerikából?
Áfa, adózás biztos más.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!