Találatok a következő kifejezésre: Megbízható a Durex / (10 db)

Megbízható a Durex arouser?

Legjobb válasz: A Durex megbízható, bár nekünk egyikkel sem volt soha semmi gond, pedig x éve használjuk... Ilyen nevenincset ne vegyél, a többi mind megbízható, ha megfelelõen használjátok.

A Durex megbízható, bár nekünk egyikkel sem volt soha semmi gond, pedig x éve használjuk... Ilyen nevenincset ne vegyél, a többi mind megbízható, ha megfelelõen használjátok.
Igen
Általánosságban igaz hogy a nagyobb márkák megbízhatóak ha megfelelõen használod. Sajnos anyaghiba mindenhol elõfordul de náluk a fokozott ellenõrzésnek köszönhetõen ritkább.
Nem
Talán
http://www.pharmatex.hu/?src=google van oan pl h huvelykup...mi azt használunk...2700 10 kup= 10 aktus... és simán bele lehet élvezni... b.nom is szereti...én meg folsolegesn magyarázok.... :D mindenki tudja... :D

Melyik a legjobb óvszer és a Durex-ben milyen tapasztalatok vannak az ízesített óvszerekről? Hány százalékosan megbízható a Durex?

Légyszíí értelme válaszokat kérnék köszönöm :) :)

Legjobb válasz: Durexszel 4 éve jó tapasztalatok, az Ultra Thin illetve a Featherlite változatokkal.

Durexszel 4 éve jó tapasztalatok, az Ultra Thin illetve a Featherlite változatokkal.
A kérdező hozzászólása: Rendben remélem tényleg megbízhatók a Durexek köszönöm a válaszodat :)
nekünk sosem volt vele baj 3 év alatt, mi is kipróbáltunk párat, nekem kb ugyan olyan, páromnak a vékony jött be természetesen :D bár a bordázottat amin sok kis cucc van azt nem bírtam de amin nagyobb volt azt már élveztem:D neveket nem mondok mert nem emlékszem hogy hívják õket xD de ha utána nézel tudni fogod :)
A kérdező hozzászólása: Jójó ezek elég megnyugtató válaszok számomra köszönöm szépen :) :)

Szerintetek milyen vastag a durex select eper ízü óvszer? Elsö szeretkezéshez megbízható?

kèrlek titeket hogy normális válaszokat adjatok .elöre is köszönöm :)

Legjobb válasz: Pont annyira "vastag",és megbízható,mint bármelyik másik.Én személy szerint a durexet pont nem szeretem,de ez egyéni probléma.

Pont annyira "vastag", és megbízható, mint bármelyik másik.Én személy szerint a durexet pont nem szeretem, de ez egyéni probléma.
én is inkább lifestyle-t használok de a Durexel sem volt problémám... megfelelõ mindegyiknek a vastagsága és érezni fogsz mindent amit kell. :)
hát nem egy báránybél az biztos!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ha valaki szeretne mèg válaszolni tegye meg várom màsok vèlemènyèt is :)
A barátnõm ilyentõl lett terhes!!! Elvetettük a babát mert még csak 16 éves!!! Azóta két gumit húzok fel egyszerre és semmi gond!!!

A Durex arouser megbízható?

Miel?tt a barátom elment, kivette! Szerinte nem került belém, azonban 5 napja késik, de folyásom van! Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem hiszem h terhes vagy de nállun ez a durex kiszakadt:S

Nem hiszem h terhes vagy de nállun ez a durex kiszakadt:S
mi ezt az óvszert használjuk és eddig még nem volt gond!
Nálunk is ez a fajta kiszakadt. De a Durex Elite nevûvel még soha semmi baj nem volt.

Ha óvszerrel csináltuk és a legutóbbi havi óta csak 2x mentem el a barátnőmben, akk ugye nem lehet terhes? Mennyire megbízható a gumi (Durex elite)?

szóval gumival csináltuk, sosem szakadt ki, vigyáztam, menet közben is többször leellenőriztem, sosem csúszott le...ha hozzá értem, előtte mindig jó alaposan kezet mostam. Most kéne, h megjöjjön neki és megvan minden tünete(először pecsételt, mint minden hónapban... puffadt, görcsölt a hasa, idegesebb volt, mint máskor..már 2 napja görcsöl a hasa elég erősen...mikor felzigattam tegnap előtt, akk is elkezdett görcsölni, mint mindig)...szóval a legutóbbi havi óta többször csináltuk, de mindig óvszerrel, viszont csak 2x mentem el benne...1x kb egy hete..szóval ha attól lenne terhes, annak még jele se lenne...szóval na...és most már kb a 34. napnál jár és még cask a tüneteket érzi, de már mondja ,h bármikor megjöhet...én azért mégis félek...lehetséges, h terhes v kizárt? túlaggódom?

Legjobb válasz: ha nem szakadt ki, akkor túlaggódod

ha nem szakadt ki, akkor túlaggódod
nem terhes, túl parázod, fõleg ha már a tünete is is megvannak, akkor fölöslegesen túráztatod magad is és õ is!
ha nem szakadt ki nem lehet terhes!!
Ha az óvszer az aktus közben nem sérül és le sem csúszik a farkadról, akkor mindegy hogy 1 hónapban hányszor élvezel el a barátnõdben! Ahányszor csak akarsz és akkor sem lesz terhes! Aki mást mond, az hazudik, ne higgy neki!
A kérdező hozzászólása: :D szóval ennyire elképzelhetetlen? ennyire túlreagálom? csak annyi olyat olvasok, h nem 100%ban megbízható, meg átenged ezt azt...viszont azt is mondják, h spermiumot nem enged át...esetleg 1-2 kórokozót...azokat a szörnyen legkisebbeket...meg ilyenek..de nem tudom, h mit higyjek..ennyire szürreális a parám?
Viszont ha ne adj Isten mégis terhes lenne, Harry Houdininek nevezzétek el a babát.
A kérdező hozzászólása: túl sok hülyeséget olvasok tünetekrõl meg terhességrõl...nem tudom, h miért parázok ennyit...de komolyan..és eddig is hittem :) már én képzelem be a terhesség tüneteit a barátnõmnek...egyszer beszélgettem vele és megviccelt és azt mondta, h terhes..én meg elmondtam neki, h miért nem lehet...erre õ "jah! már annyit olvastál a témáról, h ha terhes lennék, már a szemem állásából is látnád" :D szóval ez vicces volt..és tény, h sokat idegeskedik valaki miatt...ma is úgy fel volt húzva...estére meg puffadt
Most már végre hiszel nekem is, Kérdezõ...? ;)
Ha nem szakadt ki, kizárt. Nyugi és lazíts, semmi baj, a nõknél ez már csak ilyen, egy kis idegeskedés miatt is pár napot siethet, késhet. Semmiképp nem terhes.
Nyugi, az én barátnõmnek is van ilyen, õ sem terhes pedig neki van h hónapokat késik (már voltunk orvosnál közben beállították neki) mégsem terhes. Amúgy megfázástól vagy más betegségtõl is késhet, idegességtõl is ilyesmi, ki hogy reagál rá.

Megbízható a a Durex? / elite vagy extra safe/

Legjobb válasz: én nem tudok jót mondani róla.nekünk 2* lyukadt ki azóta már gyógyszerrel védekezünk!én inkább a Lifestyle-t ajánlanám:)

én nem tudok jót mondani róla.nekünk 2* lyukadt ki azóta már gyógyszerrel védekezünk!én inkább a Lifestyle-t ajánlanám:)
Szia! Mi Selecttel védekezünk és már elég sokszor volt a dolog óvszerrel és egyikkel sem volt semmi baj. Én csak jó tudok mondani róluk. Meg az osztálytársaim is. Úgyhogy megbízható.
nekünk az extra safe kiszakadt egyszer! és amikor utáannézegettem ezeknek, mások is írták, hogy nekik is pont az.
Bárki bármit mond, gumit nem ajánlom... kényelmetlen, mû és még ráadásul akkor szakad ki legnagyobb eséllyel, amikor a leghevesebb vagy. Gyógyszert a népnek, vagy hüvelykúpot
nekünk még nem lyukadt ki ez a fajta óvszer, szerintem megbízható
énse értem hogy lehet gumival nagyot szexelni. kiszakad......tapasztalatom szerint
Pharmatex!!!!!!!!!!

Mennyire megbízható a rako óvszer, mert elég olcsó pl a durexhez képes?

Legjobb válasz: Ha nem lenne hatásos, akkor nem létezne ilyen óvszer. Nem csak a márkás dolgok a jók, ezt jegyezd meg.

Ha nem lenne hatásos, akkor nem létezne ilyen óvszer. Nem csak a márkás dolgok a jók, ezt jegyezd meg.
szerintem mindegy, milyen, mert a durex is tud szar lenni.... a barátommal a legutóbb vett 3as csomagból mindhárom kiszakadt.. :/
Azért olcsó, mert nincs agyonreklámozva. A reklám költségek a termékek árának akár 30-40%-át is kitehetik. Ezt sokan elfelejtik. Persze ezt nem reklámozzák a cégek. Plusz a reko magyar termék és ezért is jóval olcsóbb.
Nekem nem vált be, elszakadt, és valahogy méretre is kisebb, mint a Durex, engem szorított, pedig átlagos a méretem. 24/F
A kérdező hozzászólása: Elég intenzív gyorsabb együttléthez
Mi már egy ideje Rakot használunk, is nincsen vele semmi baj. Azért olcsóbb, mert nem amerikai márka, ez volt az elsõ Magyarországon kapható óvszer. Egyébként a cég holland, csak itt nálunk is van gyáruk. Egyébként az európai márkák (pl. Masculan, Rako)minõségre szerintem ugyanolyanok mint a Durex, vagy Lifestyles, csak más a márka "értéke".
Javítok, nem Holland, hanem Belga cég. Végül is az egyik Benelux állam :)
"Nekem nem vált be, elszakadt, és valahogy méretre is kisebb, mint a Durex, engem szorított, pedig átlagos a méretem." Durex-bõl is több méret van. Az elite pl 56mm szélességû, a Fetherlite 52. Szorít is, szakadt is ki (mármint a kisebbik Durex) pedig én is csak 1 jó átlagos méret vagyok.
Egyszer használtunk Durex-et. Ki is szakadt, meg allergiás is vagyok rá. Masculan-t viszont eléggé szeretem, több százból még egy sem szakadt :D

A masculan megbizható óvszer vagy inkább használjak durexet? 16/f

Legjobb válasz: Megbízható. :-) Egyszersem lettem terhes :-D

Megbízható. :-) Egyszersem lettem terhes :-D
Ha nem valami épp lejáró szavatosságút veszel (mert akkor akadhat, illetve "szakadhat gond a nyakatokba", de ez minden lejárt szavatosságú guminál igaz lehet) , akkor tökéletesen ellátja a feladatát!
Durex, vagy Lifestyles. Masculan 2x szakadt nálunk.
Attól függ, hogy hogy használod (ha levegõsen húzod fel nagyobb eséllyel szakad, és ha száraz popsiba akarod tolni.. :D).Egyébként meg a használat miatt szakadhat ki bármelyik gumi is.. És nem a márka miatt.. Lehet egy masculan is ugyanolyan biztonságos mint 1 durex, de ha nem jól használják akkor mind2 kiszakad. Egyébként én a boltban kapható legolcsóbb óvszerek áráért jutok minõségi durexhez amivel még élvezem is (de csak ezért veszek durexszet, különben túl drága, de élvezetben jobb) az óvszeres együttléteket és nem olyan mint a masculan, hogy kb zokniban lábat mosni effektus érvényesül .. :)

Durex Ultra Safe-ről váltanánk Durex Elite-re. Van okom parázni a szakadástól vagy ugyanolyan megbízható?

(az eddig használt még sosem szakadt el)

Legjobb válasz: Ha rendeltetésszerûen hasznaljátok, akkor valószínûleg nem fog kiszakadni. De nem értem, miért kell tõle így parázni, fõleg hogy fullra ugyanaz még a márka is.. -.-' Akármikor történhet baleset még a legnívósabb gumi használata során is. 19/L

Ha rendeltetésszerûen hasznaljátok, akkor valószínûleg nem fog kiszakadni. De nem értem, miért kell tõle így parázni, fõleg hogy fullra ugyanaz még a márka is.. -.-' Akármikor történhet baleset még a legnívósabb gumi használata során is. 19/L
Attol, hogy ultra safe a neve, semmivel sem masabb a tobbi guminal.
nem szakad könnyebben, semmi összefüggés nincs a 2 között..
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!