Találatok a következő kifejezésre: Megbízható, alapos, nőgyógyászt (3 db)

Tata kb 60 km-es körzetében tudnátok ajánlani jó, megbízható, alapos szülész-nőgyógyászt, illetve szülészetet, melyről jók a tapasztalatok?

SOS. Nagyon fontos lenne. Senkit és semmit nem ismerek azon a környéken, de a terhességem közepétől oda fogunk költözni és akihez eddig jártam és nagyon kedvelek, az a dokim 140 km-re lesz az új otthonunktól, és így második babánál ez a távolság már nem igazán bevállalható, sajnos! Ami kb 60 km-es körzetbe van, az Győr, Komárom, Esztergom, Tatabánya, stb. Nagyon köszönöm a segítségeteket előre is!!!

Ki tud ajánlani megbízható és alapos nőgyógyász-endokrinológust?

Már sokadik orvosnál jártam de csak telik-múlik az id? és az az érzésem, hogy nagyon felületesek. Értem, hogy sok a beteg, de nagyon szeretnénk már babát a férjemmel és még azt sem sikerült kideríteni, hogy mi a probléma. El vagyok teljesen keseredve, ezért olyan doktort keresnék aki maradéktalanul segítene ebben a projectben!

Legjobb válasz: Pesten,dr. Varsányi Hajnalka nagyon jó!István kórház és van magánrendelése is!

Pesten, dr. Varsányi Hajnalka nagyon jó!István kórház és van magánrendelése is!
Dr.Lengyel Mária(szintén az Istvánban, illetve a Telkiben), magánrendelése a Moszkva tértõl nem messze van. Fiatal, nagyon alapos doktornõ, és kifejezetten ez a szakterülete.

Megbízható, alapos, kedves nőgyógyászt keresek Nyíregyházán. Hol találok ilyet?

Nagyon fontos lenne,már volt kudarcom,sajnos.

Legjobb válasz: Az Ér utcán rendel Dr. Hajnal Attila a Hajnal klinikán. Bátran ajánlom! Egy kedves,idõs doki és a városban az egyik legnevesebb.

Az Ér utcán rendel Dr. Hajnal Attila a Hajnal klinikán. Bátran ajánlom! Egy kedves, idõs doki és a városban az egyik legnevesebb.
A kérdező hozzászólása: kb. mi a tarifa nála?
Már régen nem voltam nála, fogalmam sincs.Nem a legolcsóbb, de megfizethetõ volt mindig.Van ingyenes renelése is délelõttönként.Érdeklõdj telefonon szerintem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!!! :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!