Találatok a következő kifejezésre: Megalázó a az (83 db)

Ha te borítod fel õt, föléhajolsz, és te irányítasz mindent - akkor egyáltalán nem megalázó. Olyankor õ teljesen passzívan heverhet... nem is nagyon illik mást csinálnia (ha oldalt vagy, akkor közben simogathat téged is, ill. lehet 69-es pózban is). Ha idegenkedsz tõle, akkor próbáld meg így.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem nem úgy tûnik. De akkoris... ez olyan megalázó! Míg valaki "általánosságból" ezzel oltja a haverjait, addig egy nõ belegondol és... undorító kijelentés ez fiúk! Egy nõnek ez megalázó. Utolsó elõtti: én tutira nem pontoztalak le.
A kérdező hozzászólása: Igaz... legjobb védekezés a támadás. köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Egyébként a konkrét kérdésemet lenne érdemes elolvasni és arra válaszolni, hogy mi annak az oka.
Ez a "Kapd be", "Nyald ki" beszólásos dolog, tulajdon képpen csak szleng, kb. ugyan olyan mint ha azt mondanád valkinek, h "Menj a fenébe", vagy "Haggyál békén"stb. Az ilyen dolgokra sokszor rá se kell hederíteni, annyira mindennapos dologgá vált, mint a "Szia", vagy a "Jó reggelt"!
1) Szerintem ez csak egy rosszul rögzült frázis, semmi egyéb. Régebben a "nyald ki" volt ugyanilyen, és a fenékre vonatkozott, és nem hiszem, h komolyan gondolták volna. 2) Én nem vágyom rá, hogy a barátnõm arcára élvezzek, szegénynek biztos nagyon kellemetlen lenne.
Vannak pózok, ahogy nem megalázó. Ha a párod nem megalázni akar, akkor úgy kell megpróbálni. Amúgy a viselkedésén is látszik. És persze tényleg csak akkor tedd meg, ha te is szeretnéd. Ezzel hatalmas örömet tudsz okozni neki - de akkor nem éri meg, ha közben te rosszul érzed magad. Ha pedig idegenkedsz, akkor azt javaslom, hogy addig menj el, amíg még jó: pl. csókold meg, vagy csak egy pillanatra... ahogy gondolod.
Ez egy érdekes kérdés. Persze azt soha nem dobta még fel senki, hogyha egy srác szájjal elégít ki egy lányt, akkor arra vajon miért nem lehet azt mondani, hogy megalázó? De ha egy lány ugyan ezt teszi egy sráccal, akkor az megalázó. Egyébként ezzel kapcsolatban a legtöbb csaj sosem az igazat mondja el, csak akkor ha már elég régóta együtt kavartok.
Te még ezek szerint sosem vágytál arra, hogy a párod igazán közel kerüljön hozzád? De visszakérdezek, miért van az, hogy ezek a nõk viszont nem érzik megalázónak, ha õket nyalják ki? Én igenis imádom, ha szájjal kényeztet a barátnõm, ha Te pedig megalázónak érzed, akkor csak sajnálni tudlak Téged is és a barátodat is.
Ja és még annyit hozzá tennék, hogy nálunk a barátnõm akarja kipróbálni, hogy milyen az, ha az arcára verem. Tudod, normálisan, a szexben, az is örömet okoz, ha a másiknak jó.
JA! SZOPJÁL LE, EZT GYAKRAN A FÉRFIAK IS MONDJÁK EGYMÁS KÖZT, DE NEM HOMOKOS/CSALÁDOS/ EGYIK SEM. EZ EGY IEN MONDAT: MONDJUK PL. HA FELBASZ VALAMIVEL EGY KOLLÉGA STB. DE EGY CSAJNAK IGY NEM ILLIK MONDANI, MERT AZ TÉLLEG MEGALÁZÓ!!! ANNAK UGY ILLIK MONDANI: DRÁGÁM, KÉNYEZTESS MÁR SZÁJJAL AMIG A KÖNNYEM KI NEM CSORDUL...MÁRMINT OTT LENNT!!!
A kérdező hozzászólása: Oké, kösz, hogy megosztottad velem.
a kérdésedre nagyon egyszerû a válasz, a "megalázó" lehet izgató is, mindkét fél örömére. Ennyi.
kab be
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)
na akkor témánál vagyunk!!! szopjon le aki lepontozott!!! errõl beszéltem, nem tudom miért kell 0 ismétlem 0 %-re lepontozni?! pedig az igazat irtam...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Korrekt válasz volt.
A kérdező hozzászólása: De azt mondjátok meg, hogy akkor miért "szopatnának le" mindenkit, akivel bajuk van? Annyiszor hallottam már, hogy "szopjon le" vagy "kapja be a f...omat". Jaaa, ilyen helyzetben már megalázó, de egy nõvel szemben viszont nem. Éééértem. Kicsit paradoxon, de mindegy. Az arcraverés meg... na no comment!
Szerintem ez majdnem ugyanaz, mint a macsó vs. k.rva kérdése. Soha nem lesz 100%-os a nõi egyenjogúság. :D Na meg még az ilyen excsajok.hu-s bejegyzéseket imádom, mikor mindennek elhordják a csajt, hogy mindenkit lesz.p stb... de amíg õt sz.pta, nem zavarta. :D

Miért tartják megalázónak a nők az orális szexet?

Itt arra gondolok, amikor letérdelnek eléjük.Én nem értem miért megalázó...A barátom is csinálná úgy nekem ha úgy lehetne...:D:D Vagyis fekve jobb, de egy csomó nő/lány itt írja, hogy az megalázó ha letérdel elé.Miért?

Legjobb válasz: hát azt én sem értem. számomra nem megalázó, én jobban szeretek térdelni, mint máshogy. sõt, én szeretem, ha úgymond dominálnak. és azt meg pláne, ha simogatja a fejem közben :D

hát azt én sem értem. számomra nem megalázó, én jobban szeretek térdelni, mint máshogy. sõt, én szeretem, ha úgymond dominálnak. és azt meg pláne, ha simogatja a fejem közben :D
A párom szájjal való kielégítése és kényeztetése nem megalázó de ha azt mondaná hogy na most letérdelsz és sz*psz akkor elgondolkoznék az érzésein...
Ezt nem értem én sem. Nekem nem az :) De szerintem azért gondolják igy egyesek, mert akkor alárendelt szerepben vannak, és fizikailag is "lentebb" vannak, és ehhez társitják azt, hogy ezzel meg vannak alázva. De tényleg, aki igy van ezzel, megirhatná az okát. Én tényleg kiváncsi lennék :)
Én se térdelnék le eléje és nem azért mert megalázónak tartom az orális szexet, csak ezt a "pózt"
Talán mert nem qrvák..
Mert elfelejtik a térdpárnát.
mert pornós, qrvás, sex rabszolgás, és az hogy simizi a srác a lány fejét az meg kutyás...stb... én ezeket hallottam. De az én barátnõm nem nyafogott miatta.És ha tényleg szeret akkor a sexnek nincs olyan formálya amely megalázó lenne az egyikfél számára. (kivéve SM mert azt kéri, hogy alázd meg)
Nézz meg egy pornót... Szinte egyik sem a nõ kielégülésérõl vagy örömérõl szól, hanem arról, hogy jól megalázzák õket, durván megsz*patják, megd*gják õket, és a legtöbb pasi sajnos erre izgul. Ez még nem is lenne baj de a legtöbb nem tud különbséget tenni a valóság és a fantázia között ezért azt hiszi milyen fasza ezt barátnõvel is csinálni, egy egészséges értékrendû nõ azonban nem megalázva és alárendelten szeretné érezni magát szex közben. Meg szerintem aki szereti a párját, nem kér tõle ilyeneket, és nem alázza meg ilyesmivel, hogy térdelj le elém. Aki meg szereti, annak szíve joga, de szerintem egy normális önbecsülésnél és értékrendnél ez nem fér bele a dolgokba.
8-aska, tudok különbséget tenni a pornó és a kedvesem közt, annyira, hogy eszembe se jut egyikrõl a másik. (igaz pornót nem sokat nézek)
teljesen egyetértek a 8. válaszolóval :D nagyon jól leírta :D
Akik megalázónak tartják, azokba sikerült a médián keresztül belesulykolni, hogy a sz*pás a nõnek rossz, meg a pasi erõszakkal csinálja. Volt barátnõmmel nagyon egyszerûen megoldottuk: mindketten azt csináltuk orálszexnél, amire hajlandók voltunk. Amikor õ dolgozott rajtam, nem erõltettünk semmit és viszont. 69-nél pedig nyilván kölcsönös örömszerzés van, ami megint tök jó. Szóval éljen az orálszex. (fõleg a nyalás :D) 21F
Normális esetben nem felszólitásra szopjuk a barátunkat.Mert, ha parancsolja akkor megalázó póztól fügetlenül. Otthon lehet fekve meg 1ebek, de utcán (parkban...stb.) nem igen van egyébb megoldás, térdre aztán hajrá.Ettõl qrvás, és? én nem vagyok az, a barátom sem kuncsaft.Úgyhogy szerintem nem megalázó. 23/L

Lányok! Mi az amit nem engedtek meg a pasitoknak, mert szerintetek megaláz a szexben?

alázás

Legjobb válasz: Arcra élvezés. Az nekem nagyon nem kategória. Viszont imádom ha fogja a fejem orális szex közben, sõt kérem is tõle, mire õ "De az neked nem megalázó?" Mondom, mi van? :D Fogjad csak! :P

Arcra élvezés. Az nekem nagyon nem kategória. Viszont imádom ha fogja a fejem orális szex közben, sõt kérem is tõle, mire õ "De az neked nem megalázó?" Mondom, mi van? :D Fogjad csak! :P
Nálunk fordítva van, szeretné a párom ha egy kicsit megaláznám de azért ez nem egyszerû, mert nagyon szeretem és tisztelem. (Nem, ne írjatok privátokat, hogy ti szívesen megaláznátok a páromat, nem adom! :D)
Én még nem éreztem magam megalázva szex közben, azonban ha bármire azt mondanám hogy ne, és nem, és mégis csinálná, akkor az megalázó lenne.Pl erõltetni az análszexet és ott matatna az ujjával v hasonló :D
Nálam az, ha orálnál (amit egyébként szeretek), túl erõsen mozog a számban, jószerével "dugja", és nem veszi észre, hogy ez nekem már túl sok.
A harmas szexet. Az a szerencse h o se szeretne :) de ezen kivul minden johet :)
A kérdező hozzászólása: 5. de csak fogja vagy rá is húzza a fejed?
Finoman fogja, ha kell ritmust mutat, hogy szeretné. Erõszakosan nem húzz magára, habár ha az embernek olyan hangulata van, akkor ugye az sincs ellenére :)

Mi az orális szexben a megalázó? Miért az?

El?bb olvastam egy kérdést a sz_pásról, egy lány azt írta, hogy szerinte az a világon a legmegalázóbb dolog egy lány számára...

Legjobb válasz: Szerintem sincs semmi megalázó benne!Szerintem ha valaki szereti a másikat ez normális dolog,h egyik a másiknak örömet szerez!!

Szerintem sincs semmi megalázó benne!Szerintem ha valaki szereti a másikat ez normális dolog, h egyik a másiknak örömet szerez!!
Szerintem a kérdezõ egy másik válaszolóra gondolt, aki azt írja hogy számára a szopás a legmegalázóbb dolog. Amúgy számomra semmi megalázó nincs benne, imádom csinálni, jobban szeretem a páromnak csinálni, mint mikor õ csinálja nekem. Pedig azt is élvezem, de annyira jó neki örömet okozni. Amúgy én pont hogy térdelve szeretem és amikor a kezével a fejemet fogja és húzza a hajam. áh, az a legjobb.
Én jobb szeretem a páromnak csinálni, mintha õ csinálja nekem. Semmi megalázót nem találok a dologban. 26/L
Semmi megalázó nincs benne. Ha szeretsz valakit, akkor szívesen csinálsz neki jót, nem? Én örömmel csinálom neki, akárhogy is szereti, és ez nekem is jó. 22/L
Szerintem a másik kérdésben a válaszoló azt találja megalázónak a sz*pásban, amikor a csaj a pasi elõtt térdel, a pasi meg húzgálja a fejét a péniszére a hajánál fogva, ilyen lekezelõen, erõszakosan. Mert ugye rengeteg pornó filmben ezt csinálják, mintha csak egy eszköz lenne a nõ.
Lehe, hogy ram gondolsz mert en irtam, hogy en megmondtam a paromnak pur si simplu hogy en neki enm csinalom terdelve mert megalazo. Hat figyelj es csinalom neki sokat de ugy hogy o fekszik es meg fole hajulok. Es o is csinalja nekem, de normalisan agyban fekve.
igen, akkor rám gondoltál :)
vagy rám gondoltál inkább. de amúgy én arra gondoltam (bocsi hogy rosszul fejeztem ki magam) hogy az a megalázó, ha egy ilyen 14-15 éves kiscsajok csinálják. Oké ha már a pároddal egy jó ideje együtt vagy, akkor minden oké, de pl egy éjszakás kalandok meg ilyenek... áhh, szerintem az a megalázó.
Szerinte is megalázó, akkor picit leültem beszélni vele és elmondtam hogy ez egy párkapcsolat nem pornó film, ne olyan vadul képzelje el. De hát nem tudom, de ez engem inkább csak azért zavar, mert úgy érzem bennem van a hiba, hisz ha szeret akkor ilyen nem lehet?! vagy igen?! Én szeretem bármit megteszek érte, tényleg bármit, és olyan fura hogy fordítva ez nem valósul meg :( Egyébként köszi a reagálást...
A kérdező hozzászólása: bocs h így fejeztem ki magam, csak nem akartam kertelni
A kérdező hozzászólása: :( hát nagyon sajnálom, komolyan :( már csak azért is, mert én pl nagyon élvezem, azt hogy örömöt szerzek a barátomnak, hogy tudom, hogy miattam élvezi...szerintem ezt egy lánynak sem szabadna megtagadnia attól, akit igazán szeret...hiszen szerelemben nem lehet olyan, hogy valami megalázó. nem? remélem változni fog neki a véleménye:) mutasd meg neki a kérdést, hátha elgondolkodik rajta, hogy mennyi lány van, akik szerelembõl és odaadásból, nem pedig kényszerbõl csinálják a párjuknak:)
A kérdező hozzászólása: ja, és nyugodj meg, NEM benned van a hiba, ezért ne magad hibáztasd :) inkább neki kellene elgondolkodnia, hogy miért nem teszi meg ezt neked, igazából ez az õ dolga lenne, hogy rágódjon rajta
[email protected], behugyozok. Vannak akiknek teljesen megalázó, van akinek csak ha térdelve csinálja. Könyörgöm, abban mi a más? Ugyanúgy csak nyalókáznod kell és megbeszélheted pároddal, hogy ne szájba dugjon, hanem hadd irányíts te. Orális szex is csak szex és vannak különbözõ pozíciók. Ennyi erõvel a kutya póz nem megalázó senkinek sem, de a térdelés igen? Vagy mi van? Attól, hogy a pornó tele van velük, még nem lesz megalázó. Pornóban is megdugjáka a csajt sokféle pózban, mégis csináljátok ti is. Akkor ezzel mégis mi a jó Isten a baj? Magyarázza már el valaki, mert nem érkezett érdemleges válasz. Megalázó és kész, ilyen szint, ti se tudjátok.
A kérdező hozzászólása: 22:33 és mire hivatkozott? miért nem akarja csinálni neked? 4 év azért már elég hosszú idõ egy kapcsolatban, hogy meglegyen a teljes bizalom....
Jó nektek! :( A párom egyáltalán nem hajlandó ilyenre, persze neki volt már benne része... õ meg épp hogy kipróbálta, és csöppet sem megalázó módon. :( nekem rosszul esik, hogy ilyenfajta módon nem ad örömöt, közel 4 éve vagyunk együtt, és teljesen jó viszonyban. Próbáltam vele kedvesen beszélni de hát kedvesség ide vagy oda... káosz... :) de örülök hogy a lányok többnyire normálisan állnak a dolgokhoz, és nem a pornós dolgokat veszik figyelembe!
Én pont szeretem benne az alá-, fölérendeltségi viszonyt. Imdáom a szerelmemet orálisan kényeztetni. Nem rég próbáltuk ki azt a pózt, hogy õ áll vagy ül, én pedig térdelek. Az egy picit közelít a megalázó felé, de nekem pont ez tetszik benne, és én találtam ki az új pozitúrát, õ sosem állna elõ ilyen ötlettel. N/21
Akkor meg nem ra:) Nem tudtam h melyik kerdesnel..
Kicsit furcsa ilyen kérdéseket olvasni... 1. Ezzel a mondattal:"Szerintetek is megalázó örömöt szerezni annak, akit szeretsz? Vajon az a lány, aki ezt írta, szereti ha neki csinálja a barátja az orális szexet?" determináltad a válaszokat. De miért? Szerinted olyan ez a világ, ahol minden párkapcsolat a szerelemre épül, minden ember egyenlõ, egyforma élvezeteket ad és kap, és sehol sincsenek alá és fölérendeltségi viszonyok? Azért nem minden fekete és fehér... 2. Az orális szex- ill. bármilyen nemi dolog- a partnertõl is függ. Igenis van olyan pasi, akinek megalázó csinálni, gondolom akkor még nem futottál bele olyanba, aki teljesen váratlanul mocskos ringyónak nevez, és rányomja a fejed a péniszére, hogy belefulladsz. 3. A szerelmének szerintem mindenki örömet akar szerezni, de hogy mivel...az nem mindegy? orál, anál, stb, mindenkinek más jön be, más a normális és más a megalázó.
A kérdező hozzászólása: nem nem, nem az utolsó elõtti válaszoló kommentjén felbuzdulva írtam alattam van egy kérdés, "lányok mikor vettetek péniszt elõször a szátokba?" --- ennél a kérdésnél olvastam
Egyoldalú kiszolgálás. Az egyik félnek csak lelki öröme van a saját önzetlensége tudatában.

Megalázó a nőnek, ha férfi ujjazás után a szájába dugja az ujját (a nő szájába, hogy szopogassa)?

Legjobb válasz: nem megalázó. max annak aki finnyás.. de úgy gondolom egy ember ne undorodjon a saját nedveitõl

nem megalázó. max annak aki finnyás.. de úgy gondolom egy ember ne undorodjon a saját nedveitõl
szerintem igen és ezért szeretem:)
Elsõre kicsit talán meglepõdnék, de engem inkább izgatna. :)
Miért, ha pózváltás közben szájjal csinálja egy kicsit a csaj, vagy én elkezdem nyalni mielõtt újra beteszem neki, akkor az megalázó bármelyik félnek? Kétlem.
no
Engem izgat. Nem megalázó. Azonban nem mindenki gondolkodik így.
Nem, csak fura.
"de úgy gondolom egy ember ne undorodjon a saját nedveitõl" Ennyi erõvel a saját hugyát is megihatná. Ez a gondolatod nem teljesen állja meg a helyét.
Ha lehet én inkább kihagynám. Picit ódzkodok a saját puncim ízétõl. A szexben mindig az a lényeg hogy mindkét fél egyformán akarja. Akkor semmi sem megalázó. Mi például análozunk, és a számba/arcomra élvezhet a párom. Szóval változatos hogy ki mit élvez. 31/N
Emberfüggõ, de szerintem szex közben nem erre kellene gondolni...
ATM rulez!
Nem megalázó, de igazából miért dugja bele? Õ a pasi, elvileg õ szereti a nunit meg az ízét, akkor nyalogassa le õ az ujjáról a nedveket... Én személy szerint nem szeretném, nem látom értelmét, hogy a saját nedvemet nyalogassam, mikor ott van a pasi...
Miért lenne megalázó? Fordított helyzet persze már érdekesebb. Kiveri a csaj a pasinak, aztán megeteti vele a szerelmi gyümölcslevet. Hmmm......
ha férfi ujjazás után? Attól függ, melyik félt és melyik likba dugta az ujját.:$ 19 / Nyuszi
ez embere válogtja
Megalázónak nem megalázó, de én nem csinálnám. Ha kinyalt, utána megcsókolom, ebbõl nem csinálok gondot, de egyáltalán nem vonz ez a dolog, sõt. Ha mittudomén õt izgatja, hha szopogatom az ujjait, mert ott van erogén zónája, akkor nem mondom h nem csinálom sose ha már ujjazott elõtte, de biztos h azzal az okkal, h a saját nedvemet lenyalogassam, nem fogom csinálni, ezt gusztustalannak érzem ebben a formában. Szóval nem magát a tényt, h ez megtörténik, hanem azt, hogyha ez az oka. Ha csak mellékhatása valami más tevékenységnek, akkor elviselem.

"Megalázkodnék" a barátom előtt, ha engedném neki az anális szexet?

Legjobb válasz: Nem, csak ha úgy csináljátok mint egy állat... Ha mindketten kívánjátok, a párod odafigyel rád maximálisan és nem érezteti azt, hogy a világ legjobb szexe az anális szex (jobb a rendes / orális szexnél), akkor nem hinném, hogy megalázó lenne.

Nem, csak ha úgy csináljátok mint egy állat... Ha mindketten kívánjátok, a párod odafigyel rád maximálisan és nem érezteti azt, hogy a világ legjobb szexe az anális szex (jobb a rendes / orális szexnél), akkor nem hinném, hogy megalázó lenne.
Miért alázkodnál meg elötte? A mai világban sok helyen ez már "természetes"! De ha szeretnéd és jól esik akkor csináld nyugodtan de egy kis felvilágosítás: A hüvely az készen áll mindig a pénisz "befogadására" és ezért a hüvelyben több hámréteg van! De a végbél nem ezzel a céllal "készült" és ezért csak 1 hámrétege van és ha az elszakad terjed az AIDS... És a végbél nem nedvesedik be és rzért igen fájhat a behatolás...szóval a sikosító javasolt! Dotti (Remélem tudtam segíteni)
nem, ha jól csináljátok
Attól nem lennél rabszolga! Nem azon múlik szerintem! Akkor ennyi erõvel minden 3 kapcsolatban rabszolgák és gladiátorok lennének! ÓÓÓ --- CSAK NYUGODTAN!
ezért*
És kutyapózban sima szexnél? Vagy orális szexnél ha térdelsz elõtte? Az sem megalázkodás, ha pórázon vezetget, ha neked is tetszik a szerep, és nem az a cél hogy meg legyél alázva, hanem hogy izgató legyen... Miért lenne megalázó az anális szex?
Szerintem minden olyan dolog jó amit mindketten közösen akartok, de ha te nem szeretnéd, akkor inkább próbáld ezt megbeszélni vele.
"csak 1 hámrétege van és ha az elszakad terjed az AIDS... " Feltéve ha egyikõtök HIV+...De nem csak az AIDS létezik, egész szép kis sor fertõzést el lehet kapni így is, meg úgy is, nem kell feltétlenül análszex hozzá...

Az orális szex megalázó a lányok akkor mért vannak benne?

Rosszt aszt hallani hogy kedves aranyos lányokat is orálisan megaláztak mert ez k......vás és bizony ha valakit megaláznak az élete végéig nyomot hagy benne fõleg ha meg bánja.

Legjobb válasz: Ezt valami szõrös lábú femenes találta ki, akit még nem basztak meg de úgy istenesen.

Ezt valami szõrös lábú femenes találta ki, akit még nem basztak meg de úgy istenesen.
Dehogy megalázó. Azért csináljuk mert élvezzük.
Pedig ne menjen el tõle. A szex olyan, amilyenné Ti teszitek! Lehet finom, szerelmes és gyengéd, de lehet picit vadabb, keményebb is. Pont azért hoztam ezt a két videót, mert jól érzékelteti a különbséget.
A kérdező hozzászólása: Hát az utolsó válasz.hú nagyon lesokkolt most még jobban elment a kedvem tõle már bocs.(...)/
Várj, felvázolom a helyzetet! Amit Te gondolsz az orálról: http://efukt.com/21056_The_Harlem_Struggle.html Amilyen az orál valójában: http://www.youporn.com/watch/7618593/the-blowjob-master/?fro.. Az orális szex önmagában nem megalázó, hacsak nem teszi egyik vagy mindkét fél azzá.
Mert szeretik csinálni és/vagy ezzel örömet okozni a párjuknak!
Az orális szex nem megalázó. Miért lenne az? Ez a kölcsönös örömszerzésrõl szól. Nem értem miért lenne megalázó az, hogy két ember szereti egymást és örömet akar okozni egymásnak. A másik dolog pedig, hogy ez annak a két embernek a dolga senki másra nem tartozik nem kell róla fecsegni másoknak és nem kell belõle viccet vagy megaláztatást csinálni másoknak sem mert ez egy elég undorító dolog. Azon kívül nem kell olyannal csinálni akiben nem bízom és nem szeretem.. ha nem ilyen emberrel cisnálom akkor nem is bánom meg. Ennyi.
Miért, a szex talán romantikus? Nem, ugye? Na akkor azt se csináld. Az anál meg teljesen más tészta, mint az orál. Az oráltól semmi bajod nem lehet.
A kérdező hozzászólása: Na pont az a rosz inkább hogy az orális szex a párodal nem valami romantikus én sem akarom a barátnõmet magyarul mondva sz*ptatni még az análban még benne vagyok de más extrém dolgok azok nem
Ha a barátjának csinálja nincs abban semmi rossz. Inkább az a rossz, amikor valaki ezt hajtogatja.
A kérdező hozzászólása: Hát azért megalázó ha valaki térdel és sz*pik meg nyög voltak a lányok az iskolában akiket ezért csufoltak hogy büdös stb stb meg nevetgéltek rajtuk
Miért megalázó?
Mondjuk az elsõ videó nem picit, hanem elég szélsõségesen vad, de tudd azt, hogy ha két ember szereti egymást, akkor ilyen nem nagyon történik meg, max. ha a nõ kéri. Az orális szex nem megalázó, hanem a másik kényeztetésének egyik formája. Ahogy mondtam: megalázó akkor lesz, ha azzá teszed. Egyébként nézheted úgyis az orált, hogy a nõ ilyenkor szinte teljesen kontrollálja a férfit: minden apró mozdulat, egy mosoly, a szemkontaktus stb. által csak nõ a férfiben az izgalom és így már-már alárendelt szerepbe kerül mellette, hisz bár a nõ az aktív, aki kényezteti a férfit, de a férfi mégis ki van szolgáltatva a nõ kedvének. A nõ tudja, hogy mi a jó a férfinek, de nem egybõl ad meg mindent, hanem elnyújtva, finoman halad elõre, ezzel pedig nem csak aktívan, de passzívan is növeli a férfi izgalmát. Ez egy nagyon izgalmas és kellemes játék tud lenni.:)

Megalázom magam azzal, ha egyéjszakás légyott után ráírok a srácra?

Volt egy egyéjszakás dolog, életemben el?ször, de soha többé... viszont én szeretnék többet a fiútól, randizást, hogy jobban megismerjem.

Legjobb válasz: Mindegy, az egyéjszakás miatt már úgyis ribanc vagy.

Mindegy, az egyéjszakás miatt már úgyis ribanc vagy.
Szerintem ezek után max bäszni kellenél neki.
A kérdező hozzászólása: jó, szerintetek megalázó volt az egyéjszakás. én egészen másképp látom, de ezen nem fogunk összeveszni.
30L vagyok. Pl ilyen jelei voltak, hogy vegig csak arra figyelt, hogy nekem jo legyen. Aztan amikor masnap elmentunk setalni, megfogta a kezem. Aztan mikor beultunk reggelizni egy kavezoba, akkor is probalta megfogni a kezem. Vegig ereztem, hogy valami van:)
A kérdező hozzászólása: és szerintetek mit írjak akkor neki? csak valami hétköznapit hogy "mi újság"? vagy konkretizáljam, hogy mit szeretnék?
Egyaltalan nem megalazo az eggyejszakas, ez egy ostoba soviniszta kozhely. Ne aggodj, nem ettol lesz valaki ribanc.
Én nem sok esélyt látok rá. Ha akar valamit akkor felfog keresni és nem írnék neki.
Ha összejöttetek, hát, összejöttetek, és ha egy éjszakára, akkor csak annyira! Mit számít ez? Remélem mindketten pozitív élményként emlékeztek rá, és akkor semmi gond. Viszont ha utólag nem keresett magától, akkor férfiként azt valószínûsítem, hogy egy megkeresés az reflexként azt hozza majd ki belõle, hogy megint akarsz vele egy kettyintést, és nem azt, hogy hosszútávon mi lehet belõletek (bár te ismered, ítéld meg te). Ellenben próba-szerencse, meg úgyse hagy nyugodni a dolog, amíg biztosat nem tudsz, szal... Szerintem próbálj meg vele összehozni egy találkát egy nyilvános helyen, és rendezzétek soraitokat, valami kevésbé direkt módon kipuhatolva (pl. ne kérdezd meg, hány gyereket szeretne).
A kérdező hozzászólása: 20.51: maximálisan egyetértek. abszolút nem volt megalázó, nem egy koszos diszkó WC-ben történt, beszélgettünk már elõtte is többször, volt vonzalom, szimpátia. nekem a lelkifurdalás sokkal erõsebben szokott riadót fújni szerintem mint egy "átlagos" ember esetében, minden piti dolgot képes vagyok megbánni. de ezt konkrétan nem bántam meg, és ez szerintem mindent elmond arról, milyen élmény volt nekem. 20.52: csak szex dologba már biztosan nem mennék bele, még ha õ akarná akkor sem. ha õ ennél többet nem akar tõlem, akkor lezárom a dolgot. szerintem ez lenne csak az igazán megalázó...
A kérdező hozzászólása: már csak az a kérdés, hogy mit írjak neki? tényleg csak annyit, hogy mi újság meg ilyen hétköznapit vagy konkretizáljam, hogy szeretnék vele még találkozni?
Kérdezd meg tõle, hogy nem jár-e valamikor a városban, és esetleg nem lenne-e kedve összefutni, és ha igen a válasza, akkor beülni+meginni veled valamit valahol. A konkrétumokkal egészítsd te ki a szöveget! :-)
A kérdező hozzászólása: ah gyerekek egész nap azon agyalok mit írjak neki, ami nem lesz erõltetett és kétségbeesett, de semmi nem jut eszembe. határozottnak akarok tûnni. légyszi egy kis segítséget, mert megõrülök :(
Már maga a ribancságod is megalázó, tökmindegy ráírsz-e utána a srácra.
A kérdező hozzászólása: köszi a tapasztalatokat lányok, ez némi megerõsítést adott, hogy van remény :) 30L: milyen jelekre, gyanúkra gondolsz? nem igazán tudok olvasni az ilyenekben :S Tudsz mondani esetleg valami példát, vagy konkrétan a ti esetetekben mi volt az árulkodó jel a férfi részérõl, hogy õ is szeretne többet? sajna a spontán tali nem megoldható, kicsit messze lakunk egymástól.
Hány éves vagy? Mert tizenéves korban szerintem nem gáz, ha ráírsz....Persze attól is függ, hogyan váltatok el. Ám mit veszítenél, ha ráírnál, legfeljebb nemet mond, Abba viszont még nem halt bele senki.
hááát... 1. vagy azt hiszi dugni akarsz megint 2. vagy találkozni akar majd és valóban jobban megismerni 3. valami indokkal azt mondja
Attól függ, hogy mit, és melyik testrészére írsz.
A kérdező hozzászólása: ó istenem :( Hát nem vagyok tizenéves. huszas éveim elején járok. ebben a korban akkor már gáz? :D hogy váltunk el... hát arcra puszival, és azt mondta, majd beszélünk még, vagy keresni fog vagy valami ilyesmivel. aznap még küldött 2 db sms-t, az egyikben azt kérdezte, jól éreztem e magam. de azóta nem beszéltünk.
jajj istenem! volt 1 éjszaka! Most mi történhet?? Max nem jön össze a dolog! De amíg nem teszed meg addig csak morzsolni fogod az újaidat és kattintgatsz össze vissza a neten és nem leszel nyugodt.. Szóval írj neki.
Nekem van olyan ismerõsöm, akik buliban d*gtak egy jót, és utána úgy döntöttek, hogy folytatni kéne.Azóta több mint 2 éve együtt vannak. Amúgy én is nagyon ügyelni szoktam rá, hogy ne én loholjak a pasik után, de ahogy olvastam õ azóta írt sms-t meg ilyesmi, szóval most talán léphetsz te:)
Nekem egyejszakasbol indult a mostani kapcsolatom, ami mar masfel eve tart. Mindkettonknek elete eddigi legnagyobb szerelme a masik. En ket hetig gyotrodtem, hogy keressem-e vagy sem, de aztan leptem, mert mar nem birtam tovabb. kesobb elmondta, hogy o is tobbet akart volna, csak azt hitte, engem nem erdekel o. (ez igy is volt mikor elvaltunk, de aztan masnapra kettoig nem lattam, olyan szerelmes lettem bele)Ha nincs ilyen erzesd, hogy esetleg o is tobbet szeretne toled mint egy ejszakat, akkor igen, megalazod magad, meghozza eleg kemenyen. de ha csak egy kis gyanuja is felmerul annak, hogy esetleg meg o is szeretne talalkozni veled, akkor en mindenkepp megprobalnam. vagy probalj osszehozni valami spontan talalkozast, talan ez lenne a legjobb megoldas, akkor kiderulne minden, es meg magadat sem kellalaznod azzal, hogy rairsz. 30/L
Csak azon szabad szomorkodni, amit nem tettél meg. Ennek fényében cselekedj!
Véleményem szerint már az egyéjszakás kalandod megalázó. Bár ez a mai világban nem jelent semmit. Viszont azért nem mindenki olyan felfogású és számára az egyéjszakás kaland taszító. Szóval a srác ráírása már nem is lehet igazán megalázó, sõt még jobb is ha ráírsz.
ugye ugye :) mondom én hogy addig ugy sem fogsz aludni :) szóval írj neki! lesz ami lesz. ha nem teszed meg akkor azon fogod rágni magad egy hosszú idõ után h a francba miért nem tettem semmit... miért hallgattam a gyakorin az emberekre :) )
Hát ha ennyit vacakolsz akkor el is felejtheted. Nem érettségire készülsz ember!

Lányok/nők, számotokra mi volt eddigi szexuális életetek során a legmegalázóbb dolog? Még most is megalázónak tartjátok az adott dolgot? Hány éves korotokban történt és most milyen idősek vagytok?

Legjobb válasz: Amikor a barátom megkért elõször, hogy szopjam le. Nem tudom miért egyszerûen undorítónak találtam azt, hogy én bevegyem számba. De nem erõltette és most már meg imádom õt szopni. Menet közben rájöttem, hogy nagyon nagy élvezetet nyújtok neki vele és szívesen csinálom most már. :)16 éves koromban történt most 18 éves leszek. :) Õ az elsõ pasim, már lassan 2 éve együtt vagyunk. És kb fél év után engedtem magam neki, hogy lefeküdjön velem :P ^^ Persze volt petting az elsõ 3 hónap után.. De hát na :)

Amikor a barátom megkért elõször, hogy szopjam le. Nem tudom miért egyszerûen undorítónak találtam azt, hogy én bevegyem számba. De nem erõltette és most már meg imádom õt szopni. Menet közben rájöttem, hogy nagyon nagy élvezetet nyújtok neki vele és szívesen csinálom most már. :) 16 éves koromban történt most 18 éves leszek. :) Õ az elsõ pasim, már lassan 2 éve együtt vagyunk. És kb fél év után engedtem magam neki, hogy lefeküdjön velem :P ^^ Persze volt petting az elsõ 3 hónap után.. De hát na :)
17 évesen volt egy huszonéves pasi akivel csak alkalmi viszonyunk volt, mert õ nem akart tõlem semmi komolyat, én hülye meg szerelmesnek éreztem magam és belementem egy ilyen kapcsolatba. Mindig orálissal inditottunk, nekem nem volt kifogásom az ellen se hogy én csináljam neki. De egyszer részeg volt mikor találkoztunk, vagy lehet hogy más is volt benne, és elkezdett erõszakoskodni, pedig soha nem volt ilyen. Konkrétan megdugta a számat, nem érdekelte az se hogy öklendeztem, és a torkomba élvezett. Soha többet nem találkoztam vele, utánna úgy éreztem mintha megerõszakoltak volna csakhát nem a szokásos módon. El is ment a kedvem a szopástól örökre, a mostani páromnak sem csinálom szivesen, csak nagyon ritkán, de akkor is úgy hogy õ fekszik, és a keze maga mellett van. Most 21 vagyok.

Megalázó a lányoknak az orális szex?

és mit tegyek orgazmuskor, nyelje le vagy arcára?, (a zsepi elég béna, azt nem szeretném. . .

Legjobb válasz: Ezt szerintem a lánynak kell eldönteni.

Ezt szerintem a lánynak kell eldönteni.
Nem megalazo. De nem mindenki szereti. Engem pl. nem zavar ha az arcomra elvez a parom - inkabb ot. A papirzsepi nem bena de ha van viz a kozelben az megjobb. Nekem elofordult egyszer v. ketszer mikor nem talaltam nagyon izgalmasnak a dolgot es bizony oklendeztem is egy kicsit de ez mar regen volt. Szoval a viz es a mosdo csodakat tehet. Egyre figyeljetek es ez tapasztalat ha megis engedne, hogy az arcara rakd a cuccot, akkor nehogy belekeruljon a szemebe, mert nagyon tud marni!
Hát igen, sok férfi -beleértve engem is- úgy akarná befejezni a dolgot, hogy a lány arcára élvez. Ezt viszont tényleg csak akkor szabad, ha a lány is akarja, mert ellenkezõ esetben megalázó. Ami magát az orális szexet illeti, én csináltatni és csinálni is nagyon szeretem. Nincs nagyobb öröm, mint amikor látom, hogy élvezetet nyújthatok a partneremnek.
Lehet hogy egy kicsit túl sok pornót néztél, hogy a nõk arcára akarsz élvezni... Ez ugyanis egy nõnek megalázó. Az orális szex eggyáltalán nem az SÕT baromi jó dolog akár te csinálod akár neked csinálják..
A harmadik válaszolónak teljesen igaza van. Akkor élvezetes ha mind a ketten élvezitek. Szerintem e zsepi melléles dolog. Légy a lánnyal türelmes és gyengéd. Ovatosan kezeld a dolgokat. Sok sikert!:)
Ha a lány sem szeretné, és a zsepi sem tetszik, mert ragad tudom, vegyetek intim törlQkendQt. Nagyon praktikus és még higiénikus is. Vagy baba popsi kendQt. De mindenki maga dönti el mit csinál meg és mit nem, a lényeg, ha nem akarja ne erQltesd rá.
Szia! én lány vagyok, és a barátom szerint és szerinetm se béna a zsepi. kicsit kényelmetlen, de ne az arcára, mert lehet, hogy a filmekben jól mutat, de undi, és megalázó. csak akkor nyelje le ha akarja, de ha nem akkor csak a zsepi marad.a spermának elég undi ize van. nem sok lány van aki szereti lenyelni.
Nem a leg kellemesebb ízû ha lenyeli a lányde hozzá lehet szokni(én is mindig lenyelem mert nem akarom megbántani a barátomat azzal hogy kiköpöm) Ha már nagyon a lányra akarsz élveznia kkor ne az arcára hanem inkább a mellére( esetleg ha utána te törölgeted le róla ujj játékba tudtok kezdeni:P)
Ha a lány megalázónak érezné, akkor fektesse a fiút a hátára, aztán uccu neki :-) Olyankor õ irányít (ha a fiú próbálkozik, nyugodtan rácsaphat a kezére. Másodszor nem fog próbálkozni) - ha akarja, oldalt is elhelyezkedhet: így a fiú tudja simogatni pl. a mellét közben. Ha nem akarja lenyelni, és zsebkendõvel se bûvészkedik, akkor egyszerûen hagyja kicsorogni: csak jót tesz ott, mert még jobban csúszik :-) Egy törölközõt leteríthet elõtte, ha akar...
Szerintem az!
Az elsõ hozzászólónak van igaza, mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy minek tartja az orális szexet, ha jól esik hát rajta, ha nem akkor nem szabad erõltetni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!