Találatok a következő kifejezésre: Meg vagyok már 6 napja, (60 db)

Mar 6 napja kesik, tegnap este csinaltam tesztet de negativ lett. A hasam mar vagy 4 napja fajdogal mintha meg kene jojjon de semmi. Lehetseges hogy terhes vagyok, mikor csinaljak ujra tesztet?

Maskor a mellem megduzzadt es erzekeny volt de most nem.Ebben az evben a ciklusaim 35 naposak voltak pontosan,ennyit meg soha sem kesett.

Legjobb válasz: Csinálj reggeli elsõ pisibõl még egy tesztet.

Csinálj reggeli elsõ pisibõl még egy tesztet.
4-es voltam
Szia! Még korántsem biztos, hogy nem vagy terhes, bár nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, de 100x hallottunk már olyat, hogy megjött, de más volt (sokkal kevesebb, nem olyan intenzív , kevesebb ideig tartott). Ha tényleg menses elõtt lettél terhes, akkor megesik, hogy megjön. Én mindenképpen csinálnék 1-2 hét múlva egy tesztet még, ha nem jön meg rendesen a vérzésed! És mindenképpen reggeli vizeletbõl! Majd írd meg, ha igazam lenne, de tényleg nem akarlak hitegetni!
A kérdező hozzászólása: Hat sajnos masnap megjott.Mar 4-ik napja meg mindig jon egy kicsi ugyhogy biztos csak kesesrol volt szo.Meg ennyit soha nem kesett azert gyanakodtam.Koszonom a valaszokat.
Minden negyedik nõ tapasztal barnázást, vérzést a terhesség elsõ 12 hetében valamikor. Fõleg házasélet után, a "nem várt napjaiban" (nem csak az elsõ alaklom ha nem az elsõ 3 kimaradt mensikor is), valamint a 5-7 hetes terhességnél (megtapadás) miatt szintén jellemzõbb. A görcsölgetéssel egybe kötött barnázás nem annyira jó jel, de nem is kell kétségbe esni. Sajnos a terhesség és a menstruációs tünetek kéz a kézben járnak, így nehéz megítélni, hogy kell e aggódni vagy sem. Dokihoz nem akarsz elmenni? Talán látna valamit, vagy nem látna, de legalább nem lennél kétségek között. Nekem volt egy vetélésem 1 hét késés után megjött (volt pozitív tesztem még elõtte 2 nappal is). A mostani babámmal (12 hetes ma pociban) 6-8 hetesen barnáztam, picit véreztem, de látod még sem lett semmi baja. Remélem jól fognak alakulni a dolgok, de ha nem akkor se ess kétségbe, mert elõbb utóbb jönni fog a picike.
A kérdező hozzászólása: Ma volt 8-ik napja hogy kesik, a gyanum szerint a menszem elott maradhattam terhes de ma este volt valami barnas folyasom amit csak a vecepapiron vettem eszre es gorcsolt kicsit a hasam , nagyon megilyedtem mert nem szeretnem ha megjonne.Egyenlore elmult.Szerintetek mi van? Tapasztaltatok mar ilyet?
Igen, peteérés után 15 nap a legkorábbi, hogy bármit is mutasson a teszt.
Akkor késõbb mutatja ki! Az aktustól számítva 2-3 hét kell a tesztnek, hogy kimutassa a terhességet!
A kérdező hozzászólása: De ha peldaul akkor maradtam terhes mielott meg kellett volna jonnie akkor mikor mutatja ki a teszt?
Már kellene a tesztnek mutatnia valamit. Csinálj újat, más fajtát, hát ha.
Sajnálom, hogy megjött, de hidd el jönni fog a picike! Nekem is így volt, és mikor végre összejött 2 hét múlva elvetéltem, de azóta már újra sikerült holnap megyünk 12 hetes Uh-ra. Ez egy türelem játék, de hidd el minden várakozással együtt megéri, csak soha ne keseredj el!

Hány napig marad fenn a hő mensi elmaradásától számítva? Én már 6 nappal vagyok túl ezen és még 37 fok reggel. Utalhat esetleg másra is a magas hő?

Szeretném hinni, h baba van a dologban, mert már régóta az ügyön vagyunk.

Legjobb válasz: Ennyi idõ után tesztelj,mert bizony ez babára utal.Én azzal bíztattam magam,hogy teszteljek,mert ha +, akkor legalább hamarabb tudom, ha meg -, akkor meg nem álltatom magam tovább.Tesztelj, drukkolok!

Ennyi idõ után tesztelj, mert bizony ez babára utal.Én azzal bíztattam magam, hogy teszteljek, mert ha +, akkor legalább hamarabb tudom, ha meg -, akkor meg nem álltatom magam tovább.Tesztelj, drukkolok!
Ez bizony baba!!!!!
Teszteltél már?
Ez bizony babó nekem ugyanígy volt fenn maradt a hõm a férjem minden reggel megkérdezte, hogy állunk hõmérséklet ügyileg és én nagyon boldog voltam, hogy nem esik vissza sok év várás után ilyen nem volt és mindenki hülyének nézett, mert én biztos voltam benne pedig akkor még a teszt is csak egy csíkot mutatott, de késõbb már kettõt:-)
A kérdező hozzászólása: Ma reggel teszteltem és POZITÍV lett!!!!!!
Gratulálok és minden jót, boldog babavárást kívánok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Örülök, hogy sikerült! Boldog babavárást!

Meg fog jönni vagy nem? A hőm 37, 2 körül mozog már 6 napja, tegnap kellett volna megjönni..

Most úgy érzem mintha meg akarna jönni és a hasam folyamatosan morog (bélmozgás szerintem) kicsit fura érzés, mintha apró buborékok lennének bennem. Kicsit fáradékonyabb vagyok a szokottnál, a kollégáim szerint meg fehér az arcom és nem tudok rendesen enni.

Legjobb válasz: Szia! Persze, hogy lehet még baba! Sõt..ezek a tünetek inkább az ottlétére utalnak. Úgy gondolom már érdemes tesztelned. A hõd is babára utal, a menstruáció késése, a sápadtság. Mindenképp tesztelj, ha gondolod akár már délután is próbálhatod egy 10-es érzékenységûvel, de ha negatív lesz akkorse keseredj el, akkor majd reggeli elsõ vizeletbõl :) Nagyon drukkolok neked! Mindenképp írd meg az eredményt :):)

Szia! Persze, hogy lehet még baba! Sõt..ezek a tünetek inkább az ottlétére utalnak. Úgy gondolom már érdemes tesztelned. A hõd is babára utal, a menstruáció késése, a sápadtság. Mindenképp tesztelj, ha gondolod akár már délután is próbálhatod egy 10-es érzékenységûvel, de ha negatív lesz akkorse keseredj el, akkor majd reggeli elsõ vizeletbõl :) Nagyon drukkolok neked! Mindenképp írd meg az eredményt :) :)
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy, hogy drukkolsz! Már 3 éve próbálkozunk..... Most inszemet próbáltuk harmadszorra. Elsõ nem sikerült, második igen, de csak 8. hétig tartott missed ab-bal végzõdött, és most..... Remélem most sikerült és meg is marad! Pénteken tesztelek és megírom mi lett!
A folyással semmi gond nincsen :) A hõd tökéletes, fõleg ha az alaphõd ennél alacsonyabb, ami valószínû :) A napközben mért hõ nem számít, de a reggeli nagyon is :) Én babára voksolok :) :) Mióta próbálkoztok? Holnap is Qupidot vegyél és mindenképp írd meg az eredményt :) :)
A kérdező hozzászólása: Qupidóval teszteltem. Igen igazad van, nem ártana reggelibõl tesztelni! Egyébként most egy kicsit nyúlos folyásom van, ami igazán nem sok és néha nagyon kicsit érzem a bal petefészkem, na meg megmaradt a haspuffadás és a levegõbubik! A hõm 37 felett reggel is és napközben is!
Jajj most olvasom, te délután teszteltél :) :) Így méginkább érthetõ a halványsága :) :) Utolsó és utolsó elõtti voltam :) :)
Szia! Ez már nagyon jó jel :) Igaz elvileg pár perc után nem értékelhetõ, de ilyen utószáradások esetében erõs szokott lenni a csík, tehát én azt gyanítom, már az elején is ott volt, csak még halvány, mert kevés a HCG-d :) Holnap reggel mindenképp ismételd meg, ha lehet Qupido teszttel, ha olyat nem kapsz, akkor próbálj 10-es érzékenységû tesztet szerezni. Most milyennel teszteltél? Azt hiszem félig merészen és gyáván de gratulálok a babához :) :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Tegnap délután teszteltem! Elõször nem láttam semmit, aztán jócskán eltelt 10 perc és egy iszonyatosan halvány csík látszott!Elsõre nem is veszed észre, annyira halvány! Nem tudom mit gondoljak! Szerinted? Az tuti, hogy holnap reggel is csinálok egyet. ma sem jött meg!!! A férjem már hülyét kap, hogy folyamatosan tesztért járok, szerinte csak 2 héttel utána kellene megnéznem, de hát ezt õ úgysem érti meg...! :)
Szia! Na teszteltél? :) Nagyon kíváncsi vagyok :) :) Elsõ válaszoló voltam :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! nagyon remélem, hogy baba, mert már régóta szeretnénk! Napközben is 37 felett van a hõm, de szerintem ez nem sokat jelent! Mégegyszer köszi a választ! Holnap reggel tesztelek és utána megírom mi lett! (remélem lesz bátorságom tesztelni, mert mindig attól félek, hogy csalódni fogok!)
Szia! Persze, lehet! :) A "mindjárt megjön" érzés lehet a beágyazódás folyamatának a jele és a fáradékonyság is jellemzõ tünet. Persze ez így még koréntsem biztos, de ha tegnap kellett volna megjönnie, ma már tesztelhetsz is akár! Szorítok!
Na szia! Megint én :) :) Teszteltél? :) Eredmény?
Nekem is így volt. Kismama voltam, mégse mutatta ki. Menj dokihoz, az a tuti. De még egy tesztet megér.
Várj egy pár napot és ha addig sem jön meg utána érdemes csinálni új tesztet. Nekem volt hogy két hetet késett a semmiért.
Én mindenképp csinálnék új tesztet! Nekem amúgy 2 nap késés után már kimutatta. Tehát szerintem nem vagy terhes, 6 nap után tuti kimutatná. De biztos, ami biztos, csinálj egy új tesztet is!

Normal esetben hany napig lehet erezni a peteerest? En mar 6. napja erzem rosszul magam es tobb mint 1.5 hete volt meg. Faj a fejem, hanyingerem van, kicsit szedulok, faradt vagyok, nincs etvagyam, mindjart megjon erzesem van!

Legjobb válasz: A peteérés igazából csak 1 nap, elötte-utánna lehet tüneted, de enyhébbek, mint amiket írtál. Lehet, hogy nem a pé miatt érzed magad rosszul..

A peteérés igazából csak 1 nap, elötte-utánna lehet tüneted, de enyhébbek, mint amiket írtál. Lehet, hogy nem a pé miatt érzed magad rosszul..
A kérdező hozzászólása: 37 hetes kismama vagyok
Nem hinném, most már lábadozol:-)De hidd el megvár, inkább pihenj, úgysem sokáig teheted, boldog babavárást, és könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Én is úgy gondolom, hogy megvár, csak megerõsítést várok azt hiszem, ettõl talán nem érzem léha, rossz háziasszonynak magam ha más is úgy gondolja, hogy a pihenés fontosabb. A lényeg, hogy helyrejöjjek csak már meguntam a tétlenkedést, sokszor úgy érzem meg sem gyógyulok csak a pihenéstõl és a gyümölcskúrától.
Hidd el nem vagy rossz háziasszony, a picurid a legfontosabb most, a porcicák had várjanak:-)
Én szülés elött olthatatlan vágyat éreztem, hogy kitakarítsam az egész házat. Néhány napra rá megszületett a kisfiam. Azt mondták, a tudatalattim jelezte hogy közeleg a szülés, és a fészekrakási ösztön megindult. :) ))))További jó babavárást, és csodálatos szülést
Elõször tanulj meg helyesen írni és fogalmazni, aztán lehet kérdezni is! :-/
Igen.
az a helyzet, hogy igen. Csak azt nem értem, hogy áhh.. mindegy. Persze, hogy a tudatlan idióták állnak neki 10 évesen...
Igazatok van, ti csináljátok jól, kérdezõ! :D Végülis tényleg olcsóbb a gyerek, vagy az abortusz, mint az óvszer, vagy tabletta... Jó drága tanulópénz ez nektek.

Mennyi az esélye annak, hogy terhes vagyok? Április 15 jött meg a menstruációm és május 15-én meg kellett volna jönnnie. Tehát már 6 napot késik.

A párommal utoljára május 1-én és 11-én voltunk együtt. Abban az esetben ha terhes lennék a teszt kimutatná már?

Legjobb válasz: Igen, kimutatná.

Igen, kimutatná.
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy tesztet a tegnap és negativ lett. Van még esély arra h pozitiv legyen?
szia! szerintem meg lehet belole pozitiv. ketnaponta erdemes tesztelni amig ki nem mutatja ill. amig meg nem jon. drukkolok h az legyen amit akarsz!(nem irtad hogy tervezett baba e vagy nem)... tuneteid vannak esetleg?
A kérdező hozzászólása: Nem tervezett baba lenne....meglepetés lenne inkább. Nem nincsenek tüneteim. Minden esetre holnap vagy holnapután csinálok még egy tesztet aztán ha negativ nem tudom hogy érdemes e még utána is csinálnom még.
Az elsejeit már kimutatja, ha abból fogant. Ha 11-i aktusból, akkor még nem. Mivel 15-re vártad, az elsejei elég esélyes is.
A kérdező hozzászólása: Igen az 1-i sokkal esélyesebb lett volna és azt már egyértelmûen kimutatta volna a teszt. Aztán a 11-i esélytelenebb és még akkor várnom kell a teszteléssel ezek szerint.
A kérdező hozzászólása: Ma csináltam tesztet és negativ ismét. Nincsenek tüneteim. Még mindig nem jött meg. Van még rá esély h terhes lehetek? vagy valami fertõzés az oka annak h ennyit késik?
3.valaszolo vagyok. Meg lehet belole pozi, a 11-ei egyuttlet ota meg "csak" 11nap telt el, mivel nincsenek tuneteid nekem gyanus h pozi lesz :-) csak meg varj par napot. En most a helyedben varnek es csak negy nap mulva, 25-en csinalnek tesztet mert akkor mar tutibban kimutatja a valos eredmenyt. Persze ha addig nem jon meg. Majd irj!
A tesz még kimutatja, ha baba volt.Nem ártana dokihoz menned a biztonság kedvéért.
Mindenképpen menj el orvoshoz. Így látatlanban senki sem tudja megmondani neked, hogy mi volt az.
Én februárban ugyanígy jártam mint te! Csak én elõtte már csináltam egy + tesztet. Még aznap elmentem a dokimhoz aki már nem látott semmit ami terhességre utalna, másnap bementem hozzá a kórházba, a biztonság kedvéért, hogy nehogy benn maradjon vmi "kitisztított". Mikor meglett a szövettani eredmény azt mondták, hogy nem találtak semmiféle terhességre utaló jelet. Kiakadtam! + teszt és tünetek után hogy lehet ilyen? Úgyhogy azóta sem tudom biztosan, hogy akkor terhes voltam vagy sem. Megkérhetlek, hogy írd le mit mondott neked a doki? Akár priviben is mert nagyon érdekelne. Köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!