Találatok a következő kifejezésre: Meg vagyok és (16897 db)

Arra vagyok kíváncsi, hogy mennyit fogyhatok úgy ha csak akkor eszem amikor éhes vagyok és keveset . Vagyis reggelizni mindig szoktam. Mellette még heti 3-szor futok és edzek. Mennyi idő alatt tudok így lefogyni 58-ról 50-re?

Legjobb válasz: Nem tudom.....én is ezen próbálok lenni, a baj csak az, hogy nem vagyok biztos benne, hogy elhanyagolható-e az étel minõsége. Vagyis nem a minõsége, mert végülis minden étel jó, ha nincs lejárva, de tudod van aki azt a tábort erõsiti, hogy " ha éhes vagy egyél akár pörköltet is ameddig jóllaksz és akkor nem hizhatsz el ", de van aki azt mondja, hogy mindig odakell figyelni , kivétel nélkül Namostmár , az élet egy kaland, nemigaz ? Sokszor magunknak kell kipróbálnunk bizonyos dolgokat. Arról nem is beszélve, hogy mindenkinek más az égése, függ a nemtõl is, nameg a kortól is, hiába fogja itt neked valaki leirni, hogy csak gyümölcs és zöldség meg fehérje a megfelelõ, mert lehet, hogy te bezzeg tudnál fogyni másképp is, mert más alkat vagy. Ez az én véleményem, persze, hogy itt mindenki szeretne 100%os választ kapni , miközben a diéta az egyik legeltérõbb és legegyénibb dolog, ami létezik.Ami másnál mûködik az lehet nálad nem és forditva. Azért egy jó tipp : ha nem vagy nagyon rafinált ami az evést illeti, akkor valóban ráfektethetnéd a hangsúlyt inkább a zöldségekre és gyümölcsökre meg a sovány húsokra, de csak úgy undorodva ne késztesd magad rá , mert csak bele fogsz betegedni. Van aki teljesen legyengül agyilag is, ha nem ehet mondjuk 1x egy héten palacsintát vagy Somlóit, szóval egy személyfüggõ. Neked kell érezned, hogy mire van szükséged és mennyire vagy képes megszoritani az övet, de mindent csak addig csinálj és annyit meg addig adj fel bizonyos dolgokat, ameddig még jól érzed magad. Abban a percben amikor fáradtan és leverten ébredsz, illetve egész nap nem érzed jól magad , akkor már rossz úton jársz. Sosem szabad olyasmit erõltetni, ami nem megy, nem esik jól, illetve amit legbelül úgyis tudod, hogy nem teszel meg szivesen

Nem tudom.....én is ezen próbálok lenni, a baj csak az, hogy nem vagyok biztos benne, hogy elhanyagolható-e az étel minõsége. Vagyis nem a minõsége, mert végülis minden étel jó, ha nincs lejárva, de tudod van aki azt a tábort erõsiti, hogy " ha éhes vagy egyél akár pörköltet is ameddig jóllaksz és akkor nem hizhatsz el ", de van aki azt mondja, hogy mindig odakell figyelni , kivétel nélkül Namostmár , az élet egy kaland, nemigaz ? Sokszor magunknak kell kipróbálnunk bizonyos dolgokat. Arról nem is beszélve, hogy mindenkinek más az égése, függ a nemtõl is, nameg a kortól is, hiába fogja itt neked valaki leirni, hogy csak gyümölcs és zöldség meg fehérje a megfelelõ, mert lehet, hogy te bezzeg tudnál fogyni másképp is, mert más alkat vagy. Ez az én véleményem, persze, hogy itt mindenki szeretne 100%os választ kapni , miközben a diéta az egyik legeltérõbb és legegyénibb dolog, ami létezik.Ami másnál mûködik az lehet nálad nem és forditva. Azért egy jó tipp : ha nem vagy nagyon rafinált ami az evést illeti, akkor valóban ráfektethetnéd a hangsúlyt inkább a zöldségekre és gyümölcsökre meg a sovány húsokra, de csak úgy undorodva ne késztesd magad rá , mert csak bele fogsz betegedni. Van aki teljesen legyengül agyilag is, ha nem ehet mondjuk 1x egy héten palacsintát vagy Somlóit, szóval egy személyfüggõ. Neked kell érezned, hogy mire van szükséged és mennyire vagy képes megszoritani az övet, de mindent csak addig csinálj és annyit meg addig adj fel bizonyos dolgokat, ameddig még jól érzed magad. Abban a percben amikor fáradtan és leverten ébredsz, illetve egész nap nem érzed jól magad , akkor már rossz úton jársz. Sosem szabad olyasmit erõltetni, ami nem megy, nem esik jól, illetve amit legbelül úgyis tudod, hogy nem teszel meg szivesen
milyen magas vagy?
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok és 170 cm . Hát én szeretem a salátákat és gyakran is eszem , szóval elég egészségesen étkezem és sok vizet is iszok , de valahogy nem tudok lefogyni..:(
A kérdező hozzászólása: ja, és köszönöm a választ:)
170 centivel nem kell, sõt, nem szabad 8 kilót fogynod. Szerintem egyébként pár kiló biztosan lemegy, mert ha nagyon rossz minõségû kaját ennél, akkor nem 58 kiló lennél, hanem 88. De inkább sportolnod kellene szerintem, alakformálás céllal, nem éhezni.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. Nem szoktam éhezni , mert ha érzem , hogy éhes vagyok akkor eszem egy keveset . És naponta 5 X étkezem .Eljárok futni is.. .Amúgy nekem elég lenne olyan minusz 4 kg is . Talán ha nem ennék kenyeret az jobb lenne ?
semmi szükséged fogyásra...egyél normálisan és sportolj

Van egy lány az osztályomban aki nagyon kedves meg minden, és ha vele beszélek mindig zavarban vagy! Bármelyik másik lánnnyal beszélek bármikor, soha nem vagyok zavarban. Vele mégis! Pedig nem vagypk bele szerelmes meg semmi különös. Miért?

Mert amúgy szép lány és végül is tecchetne is de akkor is! nem értem miért van ez ! segítsetek!

Legjobb válasz: Ugyan már, legalább magad elõtt ne tagadd le! Ismerd be magadnak, hogy tetszik, beszélj vele sokat,(az mindig beválik, mert minden lány duma-duma-duma-duma:D) és így legalább jobban megismered, hívd le egy közeli, és kezdjetek el hülyülni, vagy menjetek el a környékre sétálni...stb. Néha-néha lepd meg valamivel, mondjuk mini plüss, vagy ha baromi kreatív vagy barkácsolj neki valami szépet...és figyeld, hogy szeret-e veled lenni... ja és napi szinten beszélj vele.Aztán ha még mindig tetszik, és úgy érzed neki is tetszel, akkor kérdezd meg, hogy nem járna-e veled.És minden jön magától.Hallgasd meg mindig amit mondani szeretne...és legyél figyelemmel a érzései iránt...éreztesd vele, hogy te igenis szereted!És akkor minden olyan lesz mint a karikacsapás!:DD

Ugyan már, legalább magad elõtt ne tagadd le! Ismerd be magadnak, hogy tetszik, beszélj vele sokat, (az mindig beválik, mert minden lány duma-duma-duma-duma:D) és így legalább jobban megismered, hívd le egy közeli, és kezdjetek el hülyülni, vagy menjetek el a környékre sétálni...stb. Néha-néha lepd meg valamivel, mondjuk mini plüss, vagy ha baromi kreatív vagy barkácsolj neki valami szépet...és figyeld, hogy szeret-e veled lenni... ja és napi szinten beszélj vele.Aztán ha még mindig tetszik, és úgy érzed neki is tetszel, akkor kérdezd meg, hogy nem járna-e veled.És minden jön magától.Hallgasd meg mindig amit mondani szeretne...és legyél figyelemmel a érzései iránt...éreztesd vele, hogy te igenis szereted!És akkor minden olyan lesz mint a karikacsapás!:DD
Hát, haver, te beleestél a lányba. Azt ajánlom, hogy viselkedj vele úgy, ahogy másokkal. Persze, én is zavarba lennék, ha egy szép lánnyal beszélnék. Meríts az önbizalmadból és hívd el fagyizni. A nyáron. Vagy a tavasszal. Aztán majd megmondja, hogy tetszel neki vagy sem. Sok sikert. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen!!!! :DD

18 eves lany vagyok es ma tudtam meg hogy terhes vagyok! A baratom nem szerett volna meg ilnyen koran gyereket es en sem, de most hogy mondjam meg neki meg a szuleimnek, vagy vetessem el?

Legjobb válasz: Én abortusz ellenes vagyok! De ami fontos az az hogy errõl a pici emberrõl tudnátok-e gondoskodni (akár Ti a pároddal vagy a szüleid segítségével) Estek teherbe fiatalabbak is köztük volt osztálytársam (14 évesen már szült) Ez nem biztatás, de ha így alakult mindenképp felelõsséggel gondoljátok át, Elõször egy magadban és ha letisztáztad akkor jöhetnek a többiek sorban párod és végül a szüleid amikor a kész döntéssel tudtok eléjük állni. Vagy hogy megtartjátok vagy örökbe adjátok vagy sajnos az elvetetés.

Én abortusz ellenes vagyok! De ami fontos az az hogy errõl a pici emberrõl tudnátok-e gondoskodni (akár Ti a pároddal vagy a szüleid segítségével) Estek teherbe fiatalabbak is köztük volt osztálytársam (14 évesen már szült) Ez nem biztatás, de ha így alakult mindenképp felelõsséggel gondoljátok át, Elõször egy magadban és ha letisztáztad akkor jöhetnek a többiek sorban párod és végül a szüleid amikor a kész döntéssel tudtok eléjük állni. Vagy hogy megtartjátok vagy örökbe adjátok vagy sajnos az elvetetés.
Nekem volt egy abortuszom 18 évesen. Nem mondtam el semmit a szüleimnek. A párom tudta, õ meg is tartotta volna, de én annyira határozottan tudtam, hogy nem akarom megtartani, hogy hajthatatlan voltam. Végigcsináltam, a párom mellettem állt, és semmi gond nem volt. Ez 10 éve volt, nem bántam meg utólag az akkori döntésemet.
Megszûntél kislánynak lenni. Anya vagy már most. Te döntesz végül, hogy megtartod, megszülöd és örökbe adod, vagy elveteted. De már nem vagy gyerek ettõl a naptól! Gyermek van a testedben! Vedd komolyan és felelõsségteljesen, mert bárhogy is döntesz, ezen a tényen már nem tudsz változtani és elfelejteni sem fogod soha többé! Beszéld meg az érintettekkel, mi a helyzet, mert egyedül, lazán dönteni EGY EMBER ÉLETÉRÕL
Rájuk is tartozik. Az apjára mindenképp! Az õ gyereke is, az csak részletkérdés, hogy benned növekszik. Joga van tudni róla. A szüleidnek nem kötelezõ szólnod, nagykorú vagy jogilag. De ha úgy döntötök, hogy nem tartod meg, és még otthon élsz, akkor lesz mit megmagyaráznod... én õszinte lennék mindenkivel, és meghallgatva mindenkit döntenék a jövõrõl.
ÉLETÉRÕL nem lehet.
Semmikeppen ne vetesd el!!! A szuleidnek mondd el, hogy bar nem terveztetek, de igy alakult. Jo lenne, ha a baratod tamogatna es felelossegteljesen kezelne a helyzetet. Enelkul eleg nehez lesz.
Egyikõtök sem szeretné ezt a gyereket. Akkor vetesd el, vagy add örökbe. Ha van 30ezer forintod még a szüleidnek sem kell elmondanod.
+1 az abortuszra. Kár ilyen korán elszúrni az életed.
Elõtte kellett volna gondolkozni......Nem csak felcsinálnak és csááá....
mindenképpen el kell mondanod, nem tudod csak úgy elvetetni. elõször beszélj a szüleiddel, bármilyen nehéz is lesz, ezt meg kell tenned. hallgasd meg õket, de ne az elsõ, hirtelen véleményükbõl ítélj, hanem beszéljetek errõl többször (elõször lehet, mérgesek lesznek). tudatosítsd magadban, hogy szeretnek, és bármit is mondanak, neked akarnak jót. aztán gondolkozz el, te mit szeretnél. vitasd meg velük. ott van az abortusz, az ökörbeadás ill. az, hogy megtartod. van olyan, aki a harmadikat választotta, bár nehéz volt, de így is nagy karriert futott be és a fia már egyetemista:) háttérrel meg lehet csinálni. a barátosnak is el kell mondanod, õ valószínûleg abortusz párti lesz, fõleg elõször, de vele is beszélj meg mindent.
Engem ezek az érvek nem gyõznek meg, õszintén. Számomra az a lényeg, hogy 6-7 hetesen már ver a szíve, és mégsem 'bûn' kiszívni az anya méhébõl. Nem érdekelnek az orvosok meg a süket duma.
Hát akkor te nem veteted el, ennyi. De milyen jogon akarsz bûntudatot kelteni egy amúgy is nehéz helyzetben lévõ kislányban? Igen ver a szíve. Ahogy egy tehénnek is, mégis vígan megvacsorázod. Nem összehasonlításképpen, de a lényeg ugyanaz. Egy élõ, érzõ élõlény. Azokat nem sajnálod?
Hát én már igazán nem értem meg az abortuszelleneseket. Tény, hogy nem védekeztek, és ebben az esetben sajnos becsúszott egy terhesség, de azért mérlegelni is kell! Igen, szerintem túl fiatal egy lány a gyermekneveléshez 18 évesen, és ha más megoldás nincs, akkor vetesse el. Sajnos nem látunk bele a család körülményeibe, ezt az abortuszellenesek soha nem veszik figyelembe! És ha tényleg szegénységben kell élnie a megszületett babának? Vagy nélkülöznie kell minden földi jót? Én hiszek Istenben, vallásom tiltja az abortuszt, de ha egyszer "szükség van rá"? Mi lenne itt, ha minden megfogant embrió megszületne? Kedves Kérdezõ! Gondolom, hogy te már úgyis eldöntötted, tedd, amit a szíved diktál. Igen, egy életrõl van szó, de az élet a születés után folytatódik tovább, csak ezt mintha minden abortuszellenes elfelejtené!!!
Bocs, véletlenül kétszer másoltam be...jobb kétszer, mint egyszer se...
Gratulálok! Ilyen videót ide kitenni! Elintézed, hogy ez a kislány örökre lelki sérült maradjon, ha elveteti, mert szegény nem tudja felnevelni? Ezt akarjátok? TI NORMÁLISAK VAGYTOK? Az abortusz ellenzésének is van egy határa, amit nagyon nagy de nagyon túlléptél te barom, aki kitetted a videót. Arra nem is gondolsz, aki önhibáján kívül esett teherbe? Vagy beteg a gyermek és muszáj elvetetni? Van neked szíved? Mert szerintem nincs. Csak a helyén egy NE VETESD EL tábla áll, ennyi az, amit fel tudsz mutatni. Szánalmas vagy, engem inkább vetessenek el, mint hogy ilyen anyám legyen!
Akkor sem bánom. Ez a videó a valóság, nem egy animáció. És ha megtartod a babát, kedves Kérdezõ, hidd el, nem fogod megbánni! Ne félj! Aki igent mond az Életre, az részesül egy csodában. Gondolok Rád, és kívánom, hogy boldog napok következzenek! Bátorságot, sok erõt és szeretetet kívánok Neked!
Szia, hogy döntöttél? Hogy vagy?
33-as, tévedsz...csupán az érdekel, hogy vannak. Veletek ellentétben, akik szorgalmazták az abortuszt, és azóta magasról tesztek arra, mi lehet a Kérdezõvel. Lehet, hogy sosem tudjuk meg - én mindenesetre békességet kívánok neki.
Ugyan már, az összes ember sorsát végig akarod követni, aki terhes lett? Nem. Csak olyan marha jó elítélni másokat. Õszintén. Nem is ismered, azt sem tudod ki ez, nem is egy extrém eset, hogy jó legyen rajta csámcsogni. Mi a francot érdekel téged? Egyértelmû, hogy mocskolódni jöttél, ha esetleg nem amellett döntött, amire te rá akartad beszélni a legszánalmasabb módszerekkel.
Ezt majd eldönti a Kérdezõ, ha válaszol. Semmi közöd ehhez innentõl fogva. Nem is méltatom bõvebb válaszra a rágalmaidat.
NEM, NEM BÛN!!! Ha bûn lenne, akkor börtön járna érte, és nem engedné az ország!
2Oas, hagyd, inkább legyen nulla százalékban hasznos a válaszod és tiszta a lelkiismereted! :) Sok sötét ember, komolyan... Nem picsogunk (milyen kifejezés ez már), de tiszta fejjel gondold végig, ha mindenki azt nézné, hogy tökéletes, szuper feltételek közé szüljön gyereket, lehet te sem lennél! Értelmes vagy, mindenesetre.
Te jó nagy h.lye vagy, utolsó!!!
Szia! :) Biztos vagyok benne, hogy a szüleid segítenének. Bár sokkolná kissé õket a dolog, lehet mérgesek is lennének elejével, de beletörõdnének. Ne félj! Az abortusznak számos lelki visszahatása lehet évek múltán. Már felnõtt nõ vagy. Valamiért a kicsi most szeretne jönni :) Szurkolok! Kitartás! :)
Miért nem lehetett védekezni?
Azért én azt sem ajánlanám egy 18 évesnek, hogy ne mondja el otthon... Milyen lelkiismerettel élne tovább, mégis??
Miért kellene egy felnõtt embernek mindenrõl beszámolnia otthon?
Hát ha te sem akarod, és a barátod se, akkor vetesd el! Teljesen mindegy, hogy a szüleid akarják e, vagy támogatnak e benne, ha ti nem szeretnétek akkor menj abortuszra! Nincs abban semmi gonosz dolog, mint ahogy itt írják sokan!
hát ebben tényleg semmi gonosz dolog nincs :) )... pff
Miaz, hogy az abortuszban nincsen semmi rossz dolog? Eszméletlen milyen emberek vannak...
6-os vagyok. melyik hülye, abortusz imádó [email protected] szerint 17!!! %-ban hasznos a válaszom???? tiszta hülyék vagytok, persze, ne mondja el, ügessen el kikapartatni, majd tegyen úgy, mintha mi sem történt volna...komolyan, ad az ember egy értelmes, normális tanácsot, nem ítélkezik, és mindenki lepontozza...(akinek nem inge...)
Itt is és sajnos a világban is túltengenek azok, akik szerint ez nem bûn. Kérdezõ, menj fel a youtube-ra, nézz meg egy-két abortion-videót, aztán mérlegelj. És nem érdekel, hogy 0%-ban hasznos a válaszom, akkor is, ezerszer is, mindig el fogom mondani, hogy az abortusz bûn!!!!!!
Mindenki tudja, hogy mi az abortusz. Nem kell itt picsogni minden elvakult abortuszellenes hülyének. Majd ti örökbe fogadjátok ugye? Vagy fizetitek az ellátását? Ja nem? Akkor kuss.
Na berágott a hittérítõ. :) Semmi közöm? Mihez? Olyanhoz, amihez neked van? Megsúgom, olyan itt nincs.

A barátnő kapcsolatkeresésben olyan korlátozottságot érzek magamban ami valószínű annak köszönhető még hogy 21 évesen is szűz vagyok és nem volt barátnőm, erre mint megoldás?

olvastam pszichológusok véleményét ilyen kérdésekre, azt válaszolták hogy nyugodtan elmehetnek már ebben a korban hivaásoshoz, hogy gátlásaik megsz?njenek, kiéljék magukat és tiszta "elmével" gátlásoktól való félelmekt?l mentesen keressenek számukra ideális partnert, barátn?t. Már van jelöltem, nagyon kedves aranyos, és egyáltalán nem prosti kinézet?, új a témába még mondta is, szóval lehet neki "adom magam", mert már nem birom. A munkahelyemen se tudok teljesíteni mert egyszer?en nincs még önbizalmam se.

Legjobb válasz: Én is 21 évesen vesztettem el a szüzességemet. Egy buliban voltam, ahol éppen valamiért egyáltalán nem akartam ismerkedni. (Pedig sokszor volt olyan, hogy görcsösen "ma becsajozok" aztán oda se mertem menni senkihez.) Buli után éppen mentem volna haza, amikor láttam egy haveromat beszélgetni két csajjal, akiket még sose láttam. Ebbõl feltételeztem, hogy õ is akkor ismerte meg õket. Odamentem, beszélgettünk, de én még mindig nem akartam semmit, mondtam is, hogy lassan megyek haza. Akkor kérdezte az egyik csaj, hogy nem tartok-e velük, mert felmennek még egy kicsit beszélgetni meg iszogatni hozzájuk. Mondom miért ne. Itt azért már sejtettem, hogy lesz valami, de neeem, biztos nem. Út közben két részre oszlottunk, Haverom beszélgetett a másik csajjal, én meg azzal, aki elhívott. Nagyon alap témákról beszéltünk, (kik vagyunk, mik vagyunk, stb), hajnal is volt, fáradtak és ittasak voltunk mindketten. Fent aztán még beszélgettünk négyesben 1-2 órát, majd mondták, hogy ideje menni. Hát jó, irány haza. De akkor a házigazda csaj lelökött az ágyra, hogy " te itt maradsz" és rám is mászott. Õszintén szólva eléggé meglepett a dolog, életemben nem voltam még olyan közel nõhöz. Miközben haverom mosolyogva elment a másik lánnyal, megtörtént életem elsõ csókja is, majd annyi vágyakozás után ott volt egy élõ, lélegzõ nõ, akor arra várt, hogy vetkõztessem. Nem ragozom tovább, aznap este késtzer is megtörtént a dolog, persze elõtte elmondtam neki, hogy én még nem votlam nõvel. Utána másnap este is vissza mentem és még fél évig rendszeresen összejártunk. Megtanította a kölcsönös örömszerzés alapjait és valami kapcsolat féle is formálódott köztünk. Azóta persze már évek teltek el, jelenleg több éves komoly kapcsolatban vagyok egy másik lánnyal. De az az elsõ este meghatározó forduló pontja volt az életemnek. Onnantól kezdve már nem jelentett gondot a csajozás. :)

Én is 21 évesen vesztettem el a szüzességemet. Egy buliban voltam, ahol éppen valamiért egyáltalán nem akartam ismerkedni. (Pedig sokszor volt olyan, hogy görcsösen "ma becsajozok" aztán oda se mertem menni senkihez.) Buli után éppen mentem volna haza, amikor láttam egy haveromat beszélgetni két csajjal, akiket még sose láttam. Ebbõl feltételeztem, hogy õ is akkor ismerte meg õket. Odamentem, beszélgettünk, de én még mindig nem akartam semmit, mondtam is, hogy lassan megyek haza. Akkor kérdezte az egyik csaj, hogy nem tartok-e velük, mert felmennek még egy kicsit beszélgetni meg iszogatni hozzájuk. Mondom miért ne. Itt azért már sejtettem, hogy lesz valami, de neeem, biztos nem. Út közben két részre oszlottunk, Haverom beszélgetett a másik csajjal, én meg azzal, aki elhívott. Nagyon alap témákról beszéltünk, (kik vagyunk, mik vagyunk, stb), hajnal is volt, fáradtak és ittasak voltunk mindketten. Fent aztán még beszélgettünk négyesben 1-2 órát, majd mondták, hogy ideje menni. Hát jó, irány haza. De akkor a házigazda csaj lelökött az ágyra, hogy " te itt maradsz" és rám is mászott. Õszintén szólva eléggé meglepett a dolog, életemben nem voltam még olyan közel nõhöz. Miközben haverom mosolyogva elment a másik lánnyal, megtörtént életem elsõ csókja is, majd annyi vágyakozás után ott volt egy élõ, lélegzõ nõ, akor arra várt, hogy vetkõztessem. Nem ragozom tovább, aznap este késtzer is megtörtént a dolog, persze elõtte elmondtam neki, hogy én még nem votlam nõvel. Utána másnap este is vissza mentem és még fél évig rendszeresen összejártunk. Megtanította a kölcsönös örömszerzés alapjait és valami kapcsolat féle is formálódott köztünk. Azóta persze már évek teltek el, jelenleg több éves komoly kapcsolatban vagyok egy másik lánnyal. De az az elsõ este meghatározó forduló pontja volt az életemnek. Onnantól kezdve már nem jelentett gondot a csajozás. :)
foto privatban?
Nekem is küldhetsz!
A kérdező hozzászólása: miért küldjek?:oO cáfolni akarjátok? nem ez volt a kérdés, hanem hogy ebben az esetben mi tévõ legyek, menjek e vagy sem
Üdv a klubban dezsvír. Vigasztaljon ez a 2 dolog 1.Még rengetegen vagyunk így 2.Annyira nem vagy undorító mint Féreg Xeno
20:04: Ez alapvetõen jól hangzik, de azért el kell ismerned, hogy mázlista vagy. Ilyesmi az emberek kb. 1%-ával történik meg. Jó olvasni, hogy azért elõfordulhat, de ez alapján számítani arra, hogy majd biztos így lesz, annak nem sok értelme van. Én a magam részérõl javasolnám a kérdezõnek, hogy menjen el nyugodtan. Én sokkal idõsebb vagyok nála, és nagyon bánom, hogy az õ korában nem tettem meg, még csak eszembe se jutott, hogy ilyen lehetõség van. Talán másként alakult volna az életem.
20.04 mázlista

13 éves vagyok és még nem jött meg. Elléggé vékony vagyok és azt hallootam h a vékony lányoknál késöbb jön meg . Ez igaz? Tartsak magamnál betétet? Anyumnak szoljak róla?

Legjobb válasz: Ez igaz végülis, h avékony lányoknak késõbb jön meg. Én is mindig is vékony voltam, vagyok is, nem tudok hízni, pedig sokat eszem. Azért most 43 kg vagyok (a 165 cm-hez), de néha volt, hogy lement kb. 40 kg-ra, akkor volt, hogy kimaradtak hónapok, nem jött meg, meg alapból késõbb jött meg nekem,mint az osztálytársaimnak. Aztán mikor megjött, fél évig semmi utána. 13 évesen még nem késõ, majd ha 15-16 évesen se jön meg, akkor már egy kicsit késõn érõ vagy

Ez igaz végülis, h avékony lányoknak késõbb jön meg. Én is mindig is vékony voltam, vagyok is, nem tudok hízni, pedig sokat eszem. Azért most 43 kg vagyok (a 165 cm-hez), de néha volt, hogy lement kb. 40 kg-ra, akkor volt, hogy kimaradtak hónapok, nem jött meg, meg alapból késõbb jött meg nekem, mint az osztálytársaimnak. Aztán mikor megjött, fél évig semmi utána. 13 évesen még nem késõ, majd ha 15-16 évesen se jön meg, akkor már egy kicsit késõn érõ vagy
Teljesen rendben van, hogy még nem jött meg. Ha 16 éves korod körül sem jön meg, érdemes felkeresni 1 gyermeknõgyógyászt. Szerintem nem kell aggódnod, persze nyugodtan beszélhetsz errõl anyukáddal is. 21/l
Még semmirõl nem maradtál le.
Hát a mentsruációhoz is kell valamennyi zsír, de 13 évesen nem kell aggódnod. Megjön az magától, még semmirõl sem maradtál le.
Abban van igazság, hogy számít a testalkat a menstruációnál, de lehet, hogy Neked még amúgy sem jönne meg, ha nem elég érett a hormonrendszered. A melled már nõ? Puncid és a hónaljad szõrösödik? Van fehérfolyásod? Ha igen, mióta?
Badarság, ne hidd el. Nálunk az osztályban legelõször annak a lánynak jött meg, akin seemi nem érés nem látszott, de egyszer csak megjött. A saját méretéhez mérve is sovány volt, a legsoványabb és legkisebb az osztályban. 2.-nak jött meg nekem: én is nagyon vékony voltam, bár én már értem rendesen. Utoljára jött meg egy duci kislánynak nálunk, vagyis fordítva is lehet. Ezért nem kell ilyeneket elhinni, a többit már elmondták az elõttem lévõk.
én is 13 vagyok, vékony, nekem sem jött még meg, nyugi. De legalább jó érzés, hogy más is így van vele, és így én is megnyugodtam. :)
örülj neki.minnél késõbb annál jobb.nekem 12 évesen jött meg soszor okozott már gondot
Egy hónappal késõbb töltöttem be a 13-at, attól kezdve csak bajom volt vele. Meristin szedése, állandó felfúvódás, görcsök, nyári büdösség (olyan munkahelyen, ahol titokban tudtunk csak a sportolók öltözõjében zuhanyozni). Még nem volt tampon, csak vatta és betét, amely kidörzsölt. Amikor feltalálták a vas + C pezsgõtablettát, fellélegezhettem. Aztán az utolsó egy évben megint dõlt belõlem vagy két napig. Örültem, amikor 56 évesen végleg abbamaradt. Ne sûrgesd, lesz még vele elég bajod.
Nem mindig az alkat a meghatarozoja. Sajat tapasztalatbol mondom, mert en is nagyon sovany es magas vagyok, megis nekem hamarabb megjott mint a padtarsamnak, aki formasabb, koverebb, es fejlettebb is volt. Tehat nem mindig arra megy. :)
Én is 13 éve svagyok, nekem se jött meg. De nézzük a jó oldalát! Nyár van, és akármikr úszkálhatunk a strandon! :DD

Figy lányok, 18 éves vagyok, és még szűz. Ez elég gáz ugye?

Elég pesszimista vagyok, nincs önbizalmam és még azt is "képzelem", hogy kicsi a szerszámom. és ez kihat úgy mindenre. PL.: Nem merek járni egy lánnyal sem. Mert félek, hogy mikor már a szexnél tartana a dolog. Felsülök. :/ Azt szeretném megtudni, hogy kb. 17cm hosszú és 4cm átmérőjű az úgy elfogadható? Ezen streszzelek... de komolyan és egyre rosszabb.

Legjobb válasz: Te hülye vagy??? Az tök jó!! Egyáltalán nem is kicsi, meg nem is vékony!!!!! Az én pasimé kisebb és imádom õt is, meg a faszát is. Amúgy meg egyáltalán nem gáz, hogy még szûz vagy, csak hidd el, hogy jó pasi vagy és lesz önbizalmad. Igenis tessék felcsípni egy csajt, azt jól megdugni!!!! És ha nem lesz elsõre tökéletes, akkor mi van??? Nincs semmi. Akkor dugd meg még egyszer és még egyszer és elõbb utóbb szex Isten lehet belõled, ha a csajokra is figyelsz, nem csak magadra. Egyáltalán semmi gáz nincs benned!!! Sem a farkad, sem a korod, csak esetleg az, hogy nem vagy magabiztos. HAJRÁ!!!

Te hülye vagy??? Az tök jó!! Egyáltalán nem is kicsi, meg nem is vékony!!!!! Az én pasimé kisebb és imádom õt is, meg a faszát is. Amúgy meg egyáltalán nem gáz, hogy még szûz vagy, csak hidd el, hogy jó pasi vagy és lesz önbizalmad. Igenis tessék felcsípni egy csajt, azt jól megdugni!!!! És ha nem lesz elsõre tökéletes, akkor mi van??? Nincs semmi. Akkor dugd meg még egyszer és még egyszer és elõbb utóbb szex Isten lehet belõled, ha a csajokra is figyelsz, nem csak magadra. Egyáltalán semmi gáz nincs benned!!! Sem a farkad, sem a korod, csak esetleg az, hogy nem vagy magabiztos. HAJRÁ!!!
A 17 centiméter kiváló méret! Ezzel szerintem egy normális nõnek sem lesz baja. Mivel 18 éves vagy, biztosan nézel pornót néha, de nehogy azt gondold, hogy az az átlagos normális pénisz méret, amit azokban a filmekben látsz, mert ott csak átlagon felüli méretek vannak! Az sem gáz, hogy még szûz vagy, sõt! Ez igen becsülendõ, a hölgy aki az elsõ lesz neked, azt fogja látni, hogy nem vagy egy p*nc*vadász p*cs, hidd el, nagyon is örülni fog neki. Feleslegesen stresszeled magad. Szerintem nyugodtan kezdj el randizgatni, és ha megtalálod azt a lányt, akit szeretni fogsz, ne félj a kudarctól! Ne hidd, hogy õ nem lesz ideges, neki is új lesz veled, vagy egyébként is. Ne féljetek megbeszélni kinek mi a jó, mert ez nem ciki, és sok múlik rajta, emellett érezni fogja a lány, hogy odafigyelsz, törõdsz vele. A többi az magától jön, ahogy belemelegedtek, el fog múlni a félelem. Remélem segítettem! N/23
18 éves kor elõtt a legjóképûbb srácok végigdugják az összes csajt, a többinek esetleg nagy szerencsével juthat vmi. Szal ez csak azt jelenti, h nem tartozol a legjóképûbbek közé, így átlagosnál jobb csajnál nem érdemes próbálkoznod. Ha 20 évesen is szûz leszel, akkor kezdhetsz aggódni, de ha nem vagy csúnya, akkor nem sokáig maradsz szûz.
Én meg 19 és szûz. Ez még gázabb, ugye?
baki az pici? ez kiraly vadasz amugy az atlag 16 centi
egyáltalán nem gáz. 18/L vagyok és szûz. ja és még 1 barátom sem volt. Egy kis önbizalom, és könnyebb lesz :)
az önbizalom a lényeg nem a mérett:P egy nõ szerintem elöször a külsöd nézni után hogz menyira vagy magabiztos a pénisz méret az a legutolsó ha meg jol használod az ugyse fontos:D 25f
18:59 -el teljesen egyetértek:) Jólteszed, s nemkicsi.S tényleg szerencsés csaj lesz ha valakivel majd összejösz, kevés ilyen van mint te már ma:) L/14
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Bár nem lett több önbizalmam... bocsi :/ És a külsõmmel semmi gond... nem érzem magam csúnyának, és mások sem. Ez biztos. Csak a kételyeim miatt nem merek lépni... amint már mondtam :/
nekem kissebb, remélem jobban érzed magad Casanova666
perfekt a méreted ember!! Tessék csak használni bátran! :D

15 éves vagyok és még nem volt magömlésem, nem kellene aggódnom?

Tudom hülye kérdés de már mindenkinek volt az osztályban csak nekem nem. Szoktam nézni pornot és ki akaram verni de akkor sem jön semmi. Meg szinte minden reggel ugy kelek hogy áll a farkam , meg szokott lenni "olyan" álmom is de mégsincs semmi. Tudom 18 éves korig fejl?dünk addig még lehet de akkor is... Szerintetek mi lehet a baj lehet kés?n ér? vagyok? Mert a farkamon is alig van ször meg az arcom is épp hogy pejhedzik. Jah meg mikor verem addig már eljutottam hogy valami átlátszó bigyusz folyt ki de utánna semmi. Jah és a farkam is mikor áll akkor 9 cm .

Legjobb válasz: Az, hogy késõn érõ típus vagy egyáltalán nem függ azzal össze, hogy van-e magömlésed vagy nem. A szõrzet, szakáll megjelenése késhet ettõl még magömlésed nyugodtan lehet. A fiúknál a nemi érés igen változatos korban következhet be, nem olyan pontosan mint a lányoknál.A fiúk 12-15-16 éves korukig észlelik a nemi érés jeleit magukon, de még 18 évesen is fejlõdnek, nõnek. Az, hogy 15 éves korodban nem volt még magömléset túlontúl nem aggasztó, de ,ha 1 év múlva sem lesz még, akkor már érdemes, egy urológus orvost felkeresni.Egypár kérdést azért jó lenne, ha megválaszolnál, hogy pontosabban tudjak segíteni! -Volt-e már pollúciód/álombeli magömlésed/ vagy még az sem? (Lehet, hogy az többször volt és ezért nincsenek kikényszerített magömléseid!) A péniszed mérete semmi gondot nem kell, hogy jelentsen a magömlés elérésében. Az átlátszó folyadék az elõnedv, ez után jönni kell majd nemsokára a spermának. valószínûleg, ha van már elõnedved sperma is fog jönni.(Kicsi a valószínûsége, hogy nincs/nem termelõdik spermád!) Legjobb lenne, ha ellazulnál és nem ilyen görcsösen félnél attól, hogy nincs magömlésed. Várj kicsit türelmesebben. Ha állandóan feláll a farkad sok gond nem lehet. Próbálj fantáziálni pornó helyett esetleg újságokat, képkete szép meztelen lányokról nézni(majd késõbb jöhet a pornó) és kezd el lassan szép nyugodtan verni a farkadat. Teremts magadnak nyugodt körülményeket. Lazulj el, zárd be a szobádat, fürdõszobát,így próbálkozz. Természetes, hogy még nem jön ondó ez fél vig is eltarthat. Ezt nevezzük száraz ejakulációknak. Ha ezeket próbálgatod, türelmes leszel, akkor elõbb-utóbb csodálatos élmény lesz számodra az elsõ magömlésed. A felállásokhoz és az elején kijövõ átlátszó bigyuszhoz képest valami hatalmasan szuper élményben lesz részed. (Ha félév -egy év múlva sincs magömlésed, akkor keress fel orvost, addig nincs min aggódni, de az sem szégyen, hogy beszélsz az orvossal, lehet, hogy õ jobban tud majd segíteni) El tudom képzelni, hogy lelki okai is vannak a magömlésed hiányának. Mivel a többi fiú osztálytársadnak már rendszeresen van magömlése/maszturbál kisebbségi érzésed van. De ne legyen! Csak magaddal foglalkozz légy türelmes kövesd a tanácsaimat! És írhatsz konkrétabban, hogy jobban tudjak segííteni. Vagy ha bármit szeretnél még kérdezni a témában nyugodtan írj!

Az, hogy késõn érõ típus vagy egyáltalán nem függ azzal össze, hogy van-e magömlésed vagy nem. A szõrzet, szakáll megjelenése késhet ettõl még magömlésed nyugodtan lehet. A fiúknál a nemi érés igen változatos korban következhet be, nem olyan pontosan mint a lányoknál.A fiúk 12-15-16 éves korukig észlelik a nemi érés jeleit magukon, de még 18 évesen is fejlõdnek, nõnek. Az, hogy 15 éves korodban nem volt még magömléset túlontúl nem aggasztó, de , ha 1 év múlva sem lesz még, akkor már érdemes, egy urológus orvost felkeresni.Egypár kérdést azért jó lenne, ha megválaszolnál, hogy pontosabban tudjak segíteni! -Volt-e már pollúciód/álombeli magömlésed/ vagy még az sem? (Lehet, hogy az többször volt és ezért nincsenek kikényszerített magömléseid!) A péniszed mérete semmi gondot nem kell, hogy jelentsen a magömlés elérésében. Az átlátszó folyadék az elõnedv, ez után jönni kell majd nemsokára a spermának. valószínûleg, ha van már elõnedved sperma is fog jönni.(Kicsi a valószínûsége, hogy nincs/nem termelõdik spermád!) Legjobb lenne, ha ellazulnál és nem ilyen görcsösen félnél attól, hogy nincs magömlésed. Várj kicsit türelmesebben. Ha állandóan feláll a farkad sok gond nem lehet. Próbálj fantáziálni pornó helyett esetleg újságokat, képkete szép meztelen lányokról nézni(majd késõbb jöhet a pornó) és kezd el lassan szép nyugodtan verni a farkadat. Teremts magadnak nyugodt körülményeket. Lazulj el, zárd be a szobádat, fürdõszobát, így próbálkozz. Természetes, hogy még nem jön ondó ez fél vig is eltarthat. Ezt nevezzük száraz ejakulációknak. Ha ezeket próbálgatod, türelmes leszel, akkor elõbb-utóbb csodálatos élmény lesz számodra az elsõ magömlésed. A felállásokhoz és az elején kijövõ átlátszó bigyuszhoz képest valami hatalmasan szuper élményben lesz részed. (Ha félév -egy év múlva sincs magömlésed, akkor keress fel orvost, addig nincs min aggódni, de az sem szégyen, hogy beszélsz az orvossal, lehet, hogy õ jobban tud majd segíteni) El tudom képzelni, hogy lelki okai is vannak a magömlésed hiányának. Mivel a többi fiú osztálytársadnak már rendszeresen van magömlése/maszturbál kisebbségi érzésed van. De ne legyen! Csak magaddal foglalkozz légy türelmes kövesd a tanácsaimat! És írhatsz konkrétabban, hogy jobban tudjak segííteni. Vagy ha bármit szeretnél még kérdezni a témában nyugodtan írj!
lerohad a p*csöd....xD
A kérdező hozzászólása: nem volt még álombeli magömlésem. Köszi a választ nagyon hasznos volt :) Jó hogy vannak ilyen emberek... köszi :)
A farkad is fog nõni igen egészen kb 18 éveskorodig. A farkad mérete miatt nincs mit aggódni. Most az elsõ magömlésedre koncentrálj!
Megvannak a heréid?
A kérdező hozzászólása: De egyébbként magas se vagyok kb. 160 cm de ahogy növök ugy a farok is nõ nem?
keres magadnak egy csajt!
ez olyasmi mint lányoknál az elsõ menstruáció. 10_16 éves kor között kell megjönnie. Szal szerintem még ne aggódj. Ha késõn érõ típus vagy akkor meg plána nem, nem vagyunk egyformák. A helyedben inkább foglalkoznék a 9 cm kérdéssel..
A kérdező hozzászólása: oh nem elgurultak...:D persze hogy megvannak
A kérdező hozzászólása: neked meg a fejed XD

15 éves lány vagyok! Kiskorom óta az az álmom hogy külföldön dolgozzak nagyon szeretnék kimenni. Megéri kimenni a mai világban? és hogyan érettségivel szakmával? Főiskolával egyetemmel? Hova éri meg kimenni és mi a jó munkahely?

Legjobb válasz: Akkor érdemes kimenni, ha olyan egyetemi végzettséged van, ami külföldön is hasznosítható (mérnöki vagy orvosi), és akkor is leginkább ha elõre megbeszélt munkahely vár odakint. Esetleg szakmunkásként is jól lehet odakint keresni, de akkor is érdemes elõre megszervezni a munkahelyet. Nagyon sokan azt hiszik, hogy a "külföldi munka" valami csoda, ami minden problémát megold, aztán építkezéseken, fakitermeléseken vagy mosodákban szívnak feleannyiért, mint a bennszülöttek, és kuporgatják hónapokig a pénzt a hazautazásra. Vagy londoni ingyenkonyhák elõtt állnak sorba levesért. Ne feledd el, hogy pl. szakképzetlen munkásként az utolsó vagy a munkaerõpiacukon, mert nemcsak szakképzetlen vagy, hanem még idegen, azaz kulturális értelemben félanalfabéta, rossz érdekérvényesítõ is. Ha szakmunkás vagy, akkor is elõnyt élvez veled szemben az összes ottani szakmunkás. Csak azzal tudsz elõnyre szert tenni, hogy kevesebb bérrel is beéred. Abból meg fizesd a havi 250 ezer Ft-ot kitevõ londoni vagy oslói albérletet és a havi 100 ezret kitevõ étkezéseidet... Nem akarlak egyértelmûen lebeszélni, mert pl. orvosként Írországban vagy informatikusként Berlinben szénné keresheted magad, de tényleg elõkelõ szakképesítéssel és elõre leszervezett álláshellyel érdemes csak nekiindulni a külföldnek. Ha külföldön akarsz dolgozni coûte que coûte, akkor végezz orvosit és dolgozz Norvégiában vagy Írországban.

Akkor érdemes kimenni, ha olyan egyetemi végzettséged van, ami külföldön is hasznosítható (mérnöki vagy orvosi), és akkor is leginkább ha elõre megbeszélt munkahely vár odakint. Esetleg szakmunkásként is jól lehet odakint keresni, de akkor is érdemes elõre megszervezni a munkahelyet. Nagyon sokan azt hiszik, hogy a "külföldi munka" valami csoda, ami minden problémát megold, aztán építkezéseken, fakitermeléseken vagy mosodákban szívnak feleannyiért, mint a bennszülöttek, és kuporgatják hónapokig a pénzt a hazautazásra. Vagy londoni ingyenkonyhák elõtt állnak sorba levesért. Ne feledd el, hogy pl. szakképzetlen munkásként az utolsó vagy a munkaerõpiacukon, mert nemcsak szakképzetlen vagy, hanem még idegen, azaz kulturális értelemben félanalfabéta, rossz érdekérvényesítõ is. Ha szakmunkás vagy, akkor is elõnyt élvez veled szemben az összes ottani szakmunkás. Csak azzal tudsz elõnyre szert tenni, hogy kevesebb bérrel is beéred. Abból meg fizesd a havi 250 ezer Ft-ot kitevõ londoni vagy oslói albérletet és a havi 100 ezret kitevõ étkezéseidet... Nem akarlak egyértelmûen lebeszélni, mert pl. orvosként Írországban vagy informatikusként Berlinben szénné keresheted magad, de tényleg elõkelõ szakképesítéssel és elõre leszervezett álláshellyel érdemes csak nekiindulni a külföldnek. Ha külföldön akarsz dolgozni coûte que coûte, akkor végezz orvosit és dolgozz Norvégiában vagy Írországban.
Attól függ, mi szeretnél lenni, mit szeretnél dolgozni. Minél magasabban képzett vagy, annál könnyebb elhelyezkedned, segédmunkásként ellenben nehezebb. Tehát a külföld az ügy kevésbé lényeges része, az a fontosabb, hogy jól képzett legyél és tudd a nyelvet de nagyon! Ha bõvebbet írsz, talán könnyebben tudunk válaszolni neked.:)
A kérdező hozzászólása: hogy érted hogy bõvebbet??
A kérdező hozzászólása: nem azért szeretnék kimenni dolgozni mert sok a fizetés mert tisztában vagyok vele hogy ott is meg kell élni bár eddigi ismerõseim közül aki kiment nem sokan jöttek haza hogy kevés a pénz ott meggazdagodtak és itt Magyarországon van egy gyönyörû házuk és kocsijuk de ismerek olyat is aki hazajött mert azt mondta nem volt jó és nem igazak az olyan hirek hogy jol lehet keresni stb.... Lényeg hogy én nem ezért szeretnék kimenni söt nem is tudom miért szeretnék de ez kiskorom óta bennem van és még mindig igy érzek ezzel kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!
Tanulj egy sazkmát mindenképp, pl fodrász, vagy bármi, és menj kint fõiskolára, egyetemre, és akkor mellette meg tudsz élni a szakmádból. Én is kint élek, szerintem a mai magyar helyzetben, nem sok választás van:(

Kiskorom óta modell szeretnék lenni csak nem tudom, hogy alkalmas lennék-e rá. Azt mondák, hogy alkalmas lennék modellnek.13 éves vagyok és 170 cm /még növésben/. Mell: 75 kb. Derék: 59 kb. Csípõ: 75 kb. Szerintetek milyen modellnek lennék alkalmas?

Legjobb válasz:
Szia! Ha többen is mondták már, hogy alkalmas lennél rá, akkor bizony érdemes lenne több ügynökséghez is jelentkezned, castingokra járnod a szüleiddel. Persze csak ha õk is támogatnak mindebben. A fenti méretek egyáltalán nem tûnnek pontosnak, ha csak körülbelüli érték. BÁr tény, hogy ez a 3 méret tökéletes, ügyelj rá, hogy tartsd is meg õket és mindenképp tartsd 90-60-90 alatt. A mellbõség igazéból teljesen lényegtelen, a derekad mérete a lényeg, az pedig 90 alatt legyen. 75 tökéletes, ez alá ne essen semmiképp. Ha 13 évesen már 170 centi vagy (kifutóra 174 centiõl vihetnek) akkor valószínû, hogy fogsz még nõni pár centit. De ne feledd, elsõsorban különlegesnek és szépnek kell lenned, utána fontosak a méreteid! Én mindenképpen ajánlom õket: Elite Model Look, Visage, NumberOne Models, Icon. És még valami! Csakis olyan ügynökséghez menj, és írj alá szerzõdést, akik a kezdetekkor nem kérnek semmiféle (és késõbb sem) pénz összegeket. Ez fontos. Akiket felsoroltam, õk piacvezetõ, elit ügynökségek. Nekik azért majd pontos méreteket adj meg:) illetve, ne feledd! A szépség szubjektív, tehát lehet, hogy az Elite majd elküld, a Visage pedig majd felvesz. Vagy épp fordítva!:) Remélem segítettem!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia! Ha többen is mondták már, hogy alkalmas lennél rá, akkor bizony érdemes lenne több ügynökséghez is jelentkezned, castingokra járnod a szüleiddel. Persze csak ha õk is támogatnak mindebben. A fenti méretek egyáltalán nem tûnnek pontosnak, ha csak körülbelüli érték. BÁr tény, hogy ez a 3 méret tökéletes, ügyelj rá, hogy tartsd is meg õket és mindenképp tartsd 90-60-90 alatt. A mellbõség igazéból teljesen lényegtelen, a derekad mérete a lényeg, az pedig 90 alatt legyen. 75 tökéletes, ez alá ne essen semmiképp. Ha 13 évesen már 170 centi vagy (kifutóra 174 centiõl vihetnek) akkor valószínû, hogy fogsz még nõni pár centit. De ne feledd, elsõsorban különlegesnek és szépnek kell lenned, utána fontosak a méreteid! Én mindenképpen ajánlom õket: Elite Model Look, Visage, NumberOne Models, Icon. És még valami! Csakis olyan ügynökséghez menj, és írj alá szerzõdést, akik a kezdetekkor nem kérnek semmiféle (és késõbb sem) pénz összegeket. Ez fontos. Akiket felsoroltam, õk piacvezetõ, elit ügynökségek. Nekik azért majd pontos méreteket adj meg:) illetve, ne feledd! A szépség szubjektív, tehát lehet, hogy az Elite majd elküld, a Visage pedig majd felvesz. Vagy épp fordítva!:) Remélem segítettem!
Menj el pár ügynökséghez és próbáld ki magad. Mit veszíthetsz? Max elutasítanak...de ha meg se próbálod?

Teljesen el vagyok keseredve, 23 éves vagyok és még nem voltam fiúval, ez hátráltat már a fiúkkal való ismerkedésben. Szerintetek legyek őszinte, vagy mit tegyek?

Ugyanis, mikor megkérdezik volt-e barátom, nagyon cikinek érzem, hogy nem és azt mondom, igen, majd meghátrálok. Különben is mit szólnának, ha kiderülne, hogy nem mondtam igazat? Biztos hülyének éznének, de akkor is, ha őszinte vagyok. Ilyenkor jön az, hogy miért nem? Na ez is tök ciki...

Legjobb válasz: Én 22 vagyok és ugyanebben a cipõben járok, mint te. Én azt szoktam mondani, hogy már volt. Nem egyszer utasítottak el amiatt, hogy még szûz vagyok, így azt is ugyanúgy le fogom tagadni, mint a barát témát. Azt szoktam mondani, hogy 1 komlyabb volt meg még egy, ami pár hónapos. Ebbõl lehet sejteni, hogy akkor nem vagyok valami pasizós és békén is hagynak. Miért nem volt eddig párod, ha megkérdezhetem? Mellesleg örülök, hogy nem egyedül járok ebben a cipõben.:D

Nem gáz ez. Max mondjad azt, hogy nem nagyon volt még lehetõséged normális kapcsolat kialakítására, és egy olyanba meg nem akartál belemenni ami már az elején nem tetszett.
Én 22 vagyok és ugyanebben a cipõben járok, mint te. Én azt szoktam mondani, hogy már volt. Nem egyszer utasítottak el amiatt, hogy még szûz vagyok, így azt is ugyanúgy le fogom tagadni, mint a barát témát. Azt szoktam mondani, hogy 1 komlyabb volt meg még egy, ami pár hónapos. Ebbõl lehet sejteni, hogy akkor nem vagyok valami pasizós és békén is hagynak. Miért nem volt eddig párod, ha megkérdezhetem? Mellesleg örülök, hogy nem egyedül járok ebben a cipõben.:D
Én is 22 vagyok, nekem sem volt még soha barátom. És én is mindig azt mondom hogy volt! Szóval nem vagytok egyedül lányok :(
Kedves kérdezõ és 2. válaszoló, ez egy jó teszt is egyben, hogy hogyan reagál a srác. Ha negatívan, akkor ott nem bennetek van a hiba, de nagyon nem! 26/F
Ez nem ciki :) inkább lennék egy ilyen lánnyal, mint akin a fél város végigment már
#16. még jó, hogy nem csak ez a két fajta nõ van :)
#9, tudom. Velem is ez a helyzet. #8 voltam
miért nem volt? xddd F19
A kérdező hozzászólása: Utolsó, gondolod, hogy itt fogom kifejteni, mikor írtam, hogy utálom, ha errõl kérdezgetnek és unalmas mindenkinek elõadást tartani róla?
Ez a kérdés nem csak csajoknál tud nagyon gáz lenni. A másik oldalnál is vannak hasonló egyedek, és szintén hasonló hülye kérdéseket tesznek fel, csak sokkal nehezebb rá úgy válaszolni, hogy ne nézzenek teljesen hülyének.
Mondd azt, hogy azért nem volt, mert szûzies vagy, és nem jössz össze akárkivel (remélem ez igaz is), mert ez egyáltalán nem ciki, sõt jó. De azért most már ne hátrálj meg, mert néhány év múlva már lehet hogy tényleg ciki lesz. Bár van egy lány ismerõsöm, aki most 30, és lehet még most is szûz.
Nem ciki, nyugodtan vállald fel, h még nem volt. Ha mások felvállalják, h fûvel-fával, akkor te miért ne vállalhatnád fel, h normálisabb életet élsz? Ezt ne szégyelld már! Mondd nekik nyugodtan, h nem volt, õk meg meresszenek nagy szemeket, ha az jó nekik. De miért kéne nagy szemeket mereszteni? szerintem nincs ezzel SEMMI gond. Akire meg nem tartozik, annak meg ne válaszolj a kérdésére, adj kitérõ választ! "Miért nem?" ezt kérdezik? Nincs ebben semmi; vagy ne válaszolj rá, ha nem akarsz, vagy mondd meg az igazat, nincs ebben semmi ciki. Nem lesz kevésbé értékes valaki azért, mert akármilyen okból nem ment még végig rajta egy kiéhezett csávó. Ott dõlnek el a dolgok, amikor házasságról, gyerekvállalásról van szó, ott a magyarok 40%-a meghátrál, elválik, nem jól csinálja, stb. Õk meg verhetik a mellüket, hogy 18 évesen már hány kapcsolatuk volt? Ugyanmár! Ez valami furcsa gondolkodás, amit a világ sugall nekünk. Nem kell ezzel a gondolkodásmóddal azonosulni. (Én vagyok az aki privátban is írtam.) Szóval ezt ne szégyelld! Aki normálisan gondolkozik, az úgyis megérti és elfogadja. Aki meg nem, az meg így járt.
sztem ne izgulj. nincs ebbe semmi.:D legyél õszinte. ha vki komolyan akar vmit sztem ez nem lesz hátrány.:) 17/f
én 36 éves vagyok és még nem voltam fiúval, ezt nem szégyelem. ez van.
Úr Isten mi van veletek? Szerintetek azt jobban szeretik a férfiak ha csajukon már átment a néphadsereg? Én inkább választanék egy szûzlányt, mint egy kúrvát.
azt bírom, amikor csak azt mondom, h ilyenekrõl nem beszélek, magánügy stb, és firtatják még jobban.. sztem eléggé szegényes emberek akik csak errõl tudnak beszélni
A kérdező hozzászólása: Hát köszi. Azért az vicces lenne, ha azt mondanám akárkinek is, hogy szûzies vagyok.:D Igazából az a ciki, mikor megmondom, hogy nem volt még barátom és akkor mindenki csodálkozi, hogy miért nem és kérdezgeti. Mi köze va ehhez másnak? Magánügy szerintem. Ezért mondom inkább azt már, hogy volt barátom, ha megkérdezik. De mi van, ha egyszer kiderül, hogy mégsem volt, mondjuk egy közös ismerõstõl? Az is kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak üzenem, hogy akkor ezek szerint nemcsak én mondom azt, hogy volt. Köszi, egy kicsit megnyugtattál.
Mondjad azt, hogy apáca szeretnél lenni.Egyébként meg senki semmi köze hozzá.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, mind tök normális volt, ami ritka ezen az oldalon!:) Utolsó, én is mindig ezt mondom, ha õszintén bezsélgetek errõl valakivel, mivel ez az igazság.:) Csak unom mindenkinek mindig elmagyarázni, ezért egyszerûbb nem közeli ismerõsnek ködösíteni.:)
A kérdező hozzászólása: *beszélgetek
Én 21 évesen szexeltem elõször. Sosem izgultam miatta, elvégre nem az a legfontosabb téma egy ember életében, hogy hányszor szexelt. Mikor legelõször lefeküdtem az akkori barátommal, nem mondtam el neki, hogy õ az elsõ. Nem kérdezte, én nem mondtam, lehet feltûnt neki, hogy nem vagyok túl tapasztalt, de nem említette. Nem vagyok ilyen szégyenlõs visszahúzódó kis tündibogár, aki levetkõzni se mer, vagy megijed ha farkat lát, annak ellenére, hogy a szexuálisan tapasztalatlan csajokról ez a borzalmasan béna sztereotípia járja. Én se kérdezgettem az õ múltjáról, õ se az enyémrõl, úgyhogy ennyi. Szerintem semmi értelme jelentõséget tulajdonítani a korábbi tapasztalatoknak. Ne érezd cikinek, hogy tapasztalatlan vagy, mert nem az. De teljesen rendben van, ha nem akarsz beszélni róla. Én sem tettem, nem azért, mert szégyelltem volna, hanem mert baromira szánalmasnak találtam és találom most is a "szûz lányok" körüli hatalmas mesebeli ködfelhõt, ami szerint õk a jók, a becsesek meg a királyak. Nem akartam, hogy engem automatikusan elkönyveljen valaki valamilyennek, amilyen nem vagyok (visszahúzódónak, szégyenlõsnek vagy érzékenynek meg odaadónak meg nem tudom, milyen hülye "elvárásokat" támasztanak a szexuálisan tapasztalatlan nõk elé), csak mert még nem szexeltem, mikor nyilvánvalóan semmi köze nincs a személyiségemnek a szexuális tapasztalataimhoz.
A kérdező hozzászólása: 11-es köszi szépen, ez nagyon hasznos válasz volt.:) Annyival egészíteném ki, hogy neked tök jó, hogy nem kérdezte a barátod, sajnos én eedig akárkikkel ismerkedtem, szinte mindig ez volt az elsõ kérdésük.:(
Hát igen , kellemtlen tud lenni , én kerültem a férfiakat , mert féltem mi lesz , mikor kiderül , hogy nem volt még senkim és nem is szexeltem . Aztán meg jött valaki , nem volt egyszerû dolog , nem is lett belõle tartós dolog , de legalább elindított az úton és már nem kell azon görcsölnöm , hogy milyen ciki szûznek lenni .
Ha kérdezik, és nem akarod megmondani az igazat, akkor mondd azt, hogy nem volt igazán komoly kapcsolatod. Ezzel nem hazudsz, csak egy kicsit csúsztatsz az igazságon, és lehet hogy te se érzed magad szörnyen tõe :) De tényleg semmi durva nincs abban, ha nem volt még pasid. Csak én akárhányszor, ha esetleg valaki még azelõtt megkérdezte, hogy volt-e, és mondtam, hogy nem, jött a másik hülye duma, hogy "de hát egy ilyen szép meg okos lánynak hogy-hogy nem volt még?" Mármint ez is akkora hülyeség, hogy törvényszerû, hogy egy okos, csinos lánynak pasija legyen. És ebbõl elegem lett, és rászoktam a másik válaszra, hogy "komoly kapcsolatom nem volt még". Aztán mindenki értse úgy, ahogy akarja. Nem olyan vészes az igazság, mint hiszed, és szerintem igazán normális srác nem is akad fent ilyeneken, hogy hány pasid volt elõtte. Ha úgy döntöd, elmondod, teljesen rendben van, ha nem akarod elmondani, az is, de az ne az elutasítástól való félelem miatt legyen. :)
Én , nem akarok bánkódni , mert késõn lett valamiféle dolgom egy férfival . Annál is inkább , mert jó nagyot csalódtam . Szóval ezzel tényleg ráértem . Legalább nem égtem ki ennyi éves koromra , az is valami . Sajnos vannak ezek a társadami normák , meg minden , de el lehet hinni , hogy míg az ember lánya hajadon , addig az a téma mikor megy már férjhez , mikor férjnél van akkor mikor szül már , ha szült egy gyereket akkor mikor szüli már a másikat , meg ilyenek . Szóval ne legyen már mindenkinek olyan sablon élete . Mindennek van oka , és inkább a pozitívumokra kell koncentrálni . :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!