Találatok a következő kifejezésre: Meg tudom-e azokat a kérdéseket, amikre (4 db)

Jelenleg még nincs.
jó lenne, azt én is nagyon szeretném egy ilyen kaliberû oldal, igazán megcsinálhatná, nem lenne nagy munka, aki itt böngészik, annak meg nagyon érdekes lenne elolvasni a mások véleményét is
Kiegészíteném a válaszokat a teljesség igénye végett azzal, hogy már elég régóta van ilyen menüpont, bejelentkezés után látható: Megválaszoltjaid.

Van egy YouTube fiókom, amit meg szeretnék adni az egyik barátomnak, de akkor hozzáférne a Gmail fiókomhoz is. A kérdésem pedig az lenne, hogy meg tudom-e oldani azt, hogy csak a YouTube fiókhoz férjen hozzá?

Legjobb válasz: Az összes Google-szolgáltatás egy közös Google Fiókból érhetõ el. Ebben benne van mindkettõ (a Youtube a Google tulajdona), amit a közös azonosítóval lehet elérni. Ezért nem tudod megoldani.

Az összes Google-szolgáltatás egy közös Google Fiókból érhetõ el. Ebben benne van mindkettõ (a Youtube a Google tulajdona), amit a közös azonosítóval lehet elérni. Ezért nem tudod megoldani.
Mivel a G-mail, és YT. fiók azonos jelszóval rendelkezik, ezért ez nekem úgy tûnik, hogy nem megoldható.
google: "bootolható pendrive készítése" youtube: "pendriveról telepítés"
Megoldható és megtudja csinálni ez a program [link]


szopacs, amúgy írj staffnak: [email protected]
Ne akard feltörni más címét, azt keményen büntetik, de komolyan! És nem kell sírni, nem érdekel a "de az én címem" szöveg, elég ripacs sírós szájú tini nyaggatott engem is ilyesmik miatt anno :D
A Staff jó ötlet, de figyelmeztetlek, visszanézi IP alapján, hogy megegyezik e azzal amivel azelõtt többször sikeresen bejelentkeztél, ha igen, esetleg meghallgat, de ha dinamikus az IP -d vagy más géprõl vagy, esetleg az elõzõ hsz tulajdonosának feltételezése igaz hogy nem a tiéd a cím, nagyon pórul járhatsz!
A kérdező hozzászólása: az elsõ kommentelõnek jó ötlete van és írtam is nekik de válasz nemjött. a másik két kommentelõnek üzenem hogy nem áll szándékomban feltörni semmilyen e-mail címet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!