Találatok a következő kifejezésre: Meg tudom-e azokat a (520 db)

Meg tudom e nézni a facebookon azokat az ismerőseimet, akiket én jelöltem be, de még nem jelöltek vissza? Ha igen, hol?

Legjobb válasz: Rámész annak az adatlapjára akit bejelöltél és ott írja,hogy Ismerõsnek jelölve.Ha ezt írja akkor nem csinált semmit nem utasította el nem fogadta el.Ha ismerõsök-et ír akkor logikusan ismerõsöd elfogadott.S ha bejelölted s azt írja,hogy Megjelölés ismerõsként akkor elutasított:)

Rámész annak az adatlapjára akit bejelöltél és ott írja, hogy Ismerõsnek jelölve.Ha ezt írja akkor nem csinált semmit nem utasította el nem fogadta el.Ha ismerõsök-et ír akkor logikusan ismerõsöd elfogadott.S ha bejelölted s azt írja, hogy Megjelölés ismerõsként akkor elutasított:)
A kérdező hozzászólása: én azt értem, de nem fogok végigmenni az egész Facebookon, hogy ki(ke)t jelöltem be, nincs errõl valami lista?
tevékenységnaplóban tudod visszakeresni

Meg tudom-e osztani a számitogépem netjét az androidos ezközömmel?

Egy olyan megoldást keresek, amellyel a gépem "madzagos" netjét megoszthatnàm usb kábelen keresztül a telómmal. Azt tudom, hogy a teló metjét megoszthatom a géppel. Remélem ez forditva is igaz. Ja és az op rendszerem: WIN7

Legjobb válasz: Miért nem inkább wifi-s megoldást választasz? Új wifi usb adapter már 2ezer alatt kapható, azzal könnyen megoszthatod és nem korlátoz a kábel, vagy új wifi router 4ezer alatt, azzal meg pláne. Használtan még olcsóbb, de azt körülményesebb beszerezni.

Miért nem inkább wifi-s megoldást választasz? Új wifi usb adapter már 2ezer alatt kapható, azzal könnyen megoszthatod és nem korlátoz a kábel, vagy új wifi router 4ezer alatt, azzal meg pláne. Használtan még olcsóbb, de azt körülményesebb beszerezni.

Az Office 2007 meg tudja-e nyitni a PDF formátumú dokumentumokat, esetleg lehet vele ilyet írni is? Eddig 2000-em volt, az nem tudta. Ezt meg most tanulom. Kicsit magas nekem, mint tyúknak az eperfa.

Legjobb válasz: PDF olvasáshoz Adobe Reader, Foxit, vagy egyéb PDF olvasó kell. Az Office 2007 menteni tud PDF-be, ha ezt feltelepíted: http://www.microsoft.com/hu-hu/download/details.aspx?id=7

PDF olvasáshoz Adobe Reader, Foxit, vagy egyéb PDF olvasó kell. Az Office 2007 menteni tud PDF-be, ha ezt feltelepíted: http://www.microsoft.com/hu-hu/download/details.aspx?id=7
Igen, megnyitja. És Word dokumentumot el is tudsz vele menteni ilyen formátumban. Viszont meglévõ PDF -et nem tudsz vele szerkeszteni.
Azért ne vezessük már félre szegény kérdezõt. Az Office nem nyitja meg a PDF-et, még a 2010-es sem. Csak menteni tud PDF-be.
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor nem törlöm le az Adobe-t.


Meg tudom-e változtatni a családi nevem a férjem hozzájárulása nélkül, vagy kell az ő belegyezése? Mennyibe kerül ennek az illetéke?

Jelenleg ugyanis az ?si férjnév+-né toldalékos asszonynevet használok.

Legjobb válasz: Nem is értem miért kéne az õ engedélye, azt csinálsz a neveddel, amit akarsz, önálló személy vagy. Amúgy 5000Ft. Itt a link, ha a többi érdekel: https://ugyintezes.magyarorszag.hu/ugyek/410000/Nevviseles20..

Nem is értem miért kéne az õ engedélye, azt csinálsz a neveddel, amit akarsz, önálló személy vagy. Amúgy 5000Ft. Itt a link, ha a többi érdekel: https://ugyintezes.magyarorszag.hu/ugyek/410000/Nevviseles20..
Nem kell az engedélye. Viszont az illeték egy dolog, de le kell cserélned az összes iratodat, ami jó pár ezer Ft lesz. Megkérdezhetem, hogy miért akarod megváltoztatni? Csak mert én is gondolkozom rajta. Ha nem akarod ide leírni, küldenél privit?

Mi az a dolog, amirõl én meg tudom állapítani, hogy a gyermekem hiperaktív e vagy sem?

4 éves fiúcska. Régebben már gondoltam rá, akkor elvetettem a gondolatot, de most megint el kezdett piszkálni a dolog. Hol vizsgálják ezt, kihez forduljak?

Legjobb válasz: Nevelési tanácsadóban, vagy pedagógiai szakszolgálatnál, attól függ, hogy nálatok hogy hívják. De olyan dolog nincs amirõl te meg tudod állapítani hogy a gyereked hiperaktív-e vagy sem.

Nevelési tanácsadóban, vagy pedagógiai szakszolgálatnál, attól függ, hogy nálatok hogy hívják. De olyan dolog nincs amirõl te meg tudod állapítani hogy a gyereked hiperaktív-e vagy sem.
Vannak egyéb szervezetek is, az oviban mit mondanak az óvónõk? Mert ha lelkiismeretesek, és jó pedagógusok, akkor õk tuti, hogy kiszúrják, vagy legalábbis gyanús nekik, és szólnak róla. A nevelési tanácsadó vizsgálatát úgyis az ovi kezdeményezheti, így szerintem velük kell beszélned. Magánúton is kezdheted, nézz körül a környékeden, hogy hol vannak egyesületek, spéci játszóházak, ahol csinálnak ilyen teszteket. Bár azt kell, hogy mondjam, 5 éves korig nem lehet megállapítani semmilyen rendellenességet, pszichés deformációt, betegséget, maximum a gyanúját. Amit lehet, fejleszteni kell, de lehet, hogy magától elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Egyszer voltunk két évesen vizsgálaton, akkor a védõnõ fejlettebbnek titulálta a koránál. A pedagógiai fejlesztõben viszont normális ütemûnek látták a vizsgálat után az érettségét. Újra elmegyünk oda. Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Az ovit most kezdte, az óvónõ annyit mondott, sokat rohangál, sokat van büntibe, mert nem fogad szót. :(
Ez még semmit nem jelent. Két hónap telt el, idõ kell a gyerekeknek, hogy megtanulják a szabályokat, ez pedig az óvónõ feladata, hogy megtanítsa. Félév, év múlva lehet érdemben állítani azt egy gyerekrõl, hogy rossz az oviban. Azért egy 3 éves gyereknek az hatalmas változás az életében, hogy oviba jár. SOk-sok idõ kell az átszokáshoz, beszokáshoz.

Valaki meg tudja mondani hogy a matemaitákan az Euler féle "e" milyen állandó és miből származtatható?

Legjobb válasz: Ez a természetes logaritmus alapszáma. e körülbelül egyenlõ 2,7182818 Amúgy meg származtatható: lim (x+1/x)^x x->végtelen

Ez a természetes logaritmus alapszáma. e körülbelül egyenlõ 2, 7182818 Amúgy meg származtatható: lim (x+1/x)^x x->végtelen
A kérdező hozzászólása: köszönöm
diffegyenlettel is lehet definiálni ezt az állandót. A sin, cos is difegyenlettel vannak definiálva

Kismamák! Van itt olyan, akinek csináltatott kombinált tesztet és az ottani 12 hetes uh-n megmondta az orvos a nemét a babának? 22-én megyek, akkor leszek majdnem 13 hetes. Kíváncsi vagyok meg tudja e tippelni, vagy látszik e már valami?

Legjobb válasz: nekem 16E volt a kombinált,de ha tudom,hogy mi van a papíron,mikor kiküldik,nem is csináltatom meg. fõleg hogy semmi nem utalt down-szindrómára. a többire (állítólag van még 2 hasonló fizetõs teszt,állítólag 22E és 30E a másik kettõ) már el sem megyek az biztos. ezt írták: " ez a negatív eredmény nem zárja ki a down-szindróma és a 13-as,18-as triszómia lehetõségét,mindössze annak kis valószínûségére utal. hát ennyi pénzért már igazán kiszûrhetnék rendesen... mege nynit szerintem a nyaki redõ értékébõl is tudott volna következtetni a doki 4E-ért, mert ennyi nála egy UH. szóval én csalódtam. de nem baj, megcsináltattuk, már ennyivel is kevesebbet kell izgulni.

A kérdező hozzászólása: hát inkább nem kockáztatok ennyi pénzt mindenesetre:) pedig férjemnek most lesz szülinapja, jó lett volna meglepni azzal, hogy megtudja a baba nemét
A tesztet felrakó vagyok. Én úgy olvastam, hogy a 10 hét környékén indul be a fiú babáknál a tesztoszteron termelés, ami a kismama vizeletében is kimutatható. De nem próbáltam még a tesztet, úgyhogy nem tudok biztosat mondani. De gondolom nem forgalmaznák 99% hatékonysággal, ha mondjuk csak tippre menne.
nekem 16E volt a kombinált, de ha tudom, hogy mi van a papíron, mikor kiküldik, nem is csináltatom meg. fõleg hogy semmi nem utalt down-szindrómára. a többire (állítólag van még 2 hasonló fizetõs teszt, állítólag 22E és 30E a másik kettõ) már el sem megyek az biztos. ezt írták: " ez a negatív eredmény nem zárja ki a down-szindróma és a 13-as, 18-as triszómia lehetõségét, mindössze annak kis valószínûségére utal. hát ennyi pénzért már igazán kiszûrhetnék rendesen... mege nynit szerintem a nyaki redõ értékébõl is tudott volna következtetni a doki 4E-ért, mert ennyi nála egy UH. szóval én csalódtam. de nem baj, megcsináltattuk, már ennyivel is kevesebbet kell izgulni.
a tervezettbaba.hu-n lehet rendelni. nekem nem érne meg ennyi pénzt. de akinek van rá... meg azt nem értem mi van a vizeletünkben, ami megmutatja fiú-e vagy lány. talán a baba miatt ürülnek férfi vagy nõi nemi hormonok? nem vágom!
szia! én a péterfyben fogok szülni és ott is voltam 12.héten kombinált teszten.12.000ft volt és kaptam 4D-s felvételt dvd-n.akkor azt mondták h valószínû h kislány..aztán 15.héten meg már kisfiú lett..tehát semmi sem biztos.
A kérdező hozzászólása: Mi is Szombathelyre mentünk, majd ebben a hónapban megyünk a második felére.
Szia! Én voltam a 13. héten kombinált teszten (30 ezer Ft) Szombathelyen. A doki nagyon kedves, alapos volt, a Down-t kizárta meg egyéb mást is, de nemet még nem tudott mondani. Mikor 3hete az AFP-m magas lett és el kellett mennem a 17. héten genetikai uh-ra, akkor a doki már majdnem biztosra mondta hogy kisfiú lesz :) de még megvárom a 21 hetes uh-om és ott már tényleg tutit tudnak mondani :) én is már nagyon kíváncsi voltam, meg vagyok :) Jó babavárást! 19hkm
Igen, nekünk annyira mutogatta magát a baba, és totàl "kukinak" tünt, amit láttunk. De hozzátette a doki, hogy azért ez még nem tuti, és el lehet képzelni, hogy milyen pici az a valami, ha az egész magzat 6cm. Egyébként most vagyok 14hetes, még nem tudunk újabb fejleményt.
nekem a doki a sima 12. hetin nézegette, de nem fordult úgy a bab. a kombinált teszten meg elég bunkó volt a nõ, mikor megkérdeztem lehet-e tudni milyen nemû, csak annyit mondott hogy még túl pici. remélem te nagyobb szerencsével jársz! én meg még várakozhatok 4 hetet a következõ UH-ra :S 15hkm
A kérdező hozzászólása: megnéztem ezt a fiú vagy lány tesztet, de ez szerintetek nem átvágás?a neten magyar oldalon szinte nem is írnak róla..
A kérdező hozzászólása: Hát amennyit fizetünk a kombinált tesztért, remélem velünk nem lesz bunkó az orvos, múltkor legalábbis nagyon kedves volt.Kitartás, bár tény, hogy nehéz várni:-)Én is számolom a heteket:-)
Mikor mész? Én is megyek ebben a hónapban, genetikai Uh-ra 18án.annyira izgulok hogy a magas AFP után itt rendben legyen minden!

A Facebookon meg tudom változtatni azt az e-mail címemet, amivel bejelentkezek úgy, hogy megmaradjon a profilom?

Legjobb válasz: Ha esetleg kell egy kis magyar segítség: Jobb oldali lenyíló menüre kattintasz, Fiókbeállítások. E-mail cím melletti Szerkeszt linkre kattintasz. Másik E-Mail cím hozzáadása, beírod, majd elmented. Jelszavadat kérni fogja megerõsítésnek, beírod. Ezek után kapsz egy megerõsítõ emailt az új címre. Amint megerõsítetted, be tudsz majd jelentkezni az újjal és a régivel is.

Ha esetleg kell egy kis magyar segítség: Jobb oldali lenyíló menüre kattintasz, Fiókbeállítások. E-mail cím melletti Szerkeszt linkre kattintasz. Másik E-Mail cím hozzáadása, beírod, majd elmented. Jelszavadat kérni fogja megerõsítésnek, beírod. Ezek után kapsz egy megerõsítõ emailt az új címre. Amint megerõsítetted, be tudsz majd jelentkezni az újjal és a régivel is.
A kérdező hozzászólása: ok. ez is valami, de nem is akarom , hogy a régit lássák...
Kitörlöd a régit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!