Találatok a következő kifejezésre: Meg tudom-e azokat (696 db)

Kismamák! Van itt olyan, akinek csináltatott kombinált tesztet és az ottani 12 hetes uh-n megmondta az orvos a nemét a babának? 22-én megyek, akkor leszek majdnem 13 hetes. Kíváncsi vagyok meg tudja e tippelni, vagy látszik e már valami?

Legjobb válasz: nekem 16E volt a kombinált,de ha tudom,hogy mi van a papíron,mikor kiküldik,nem is csináltatom meg. fõleg hogy semmi nem utalt down-szindrómára. a többire (állítólag van még 2 hasonló fizetõs teszt,állítólag 22E és 30E a másik kettõ) már el sem megyek az biztos. ezt írták: " ez a negatív eredmény nem zárja ki a down-szindróma és a 13-as,18-as triszómia lehetõségét,mindössze annak kis valószínûségére utal. hát ennyi pénzért már igazán kiszûrhetnék rendesen... mege nynit szerintem a nyaki redõ értékébõl is tudott volna következtetni a doki 4E-ért, mert ennyi nála egy UH. szóval én csalódtam. de nem baj, megcsináltattuk, már ennyivel is kevesebbet kell izgulni.

A kérdező hozzászólása: hát inkább nem kockáztatok ennyi pénzt mindenesetre:) pedig férjemnek most lesz szülinapja, jó lett volna meglepni azzal, hogy megtudja a baba nemét
A tesztet felrakó vagyok. Én úgy olvastam, hogy a 10 hét környékén indul be a fiú babáknál a tesztoszteron termelés, ami a kismama vizeletében is kimutatható. De nem próbáltam még a tesztet, úgyhogy nem tudok biztosat mondani. De gondolom nem forgalmaznák 99% hatékonysággal, ha mondjuk csak tippre menne.
nekem 16E volt a kombinált, de ha tudom, hogy mi van a papíron, mikor kiküldik, nem is csináltatom meg. fõleg hogy semmi nem utalt down-szindrómára. a többire (állítólag van még 2 hasonló fizetõs teszt, állítólag 22E és 30E a másik kettõ) már el sem megyek az biztos. ezt írták: " ez a negatív eredmény nem zárja ki a down-szindróma és a 13-as, 18-as triszómia lehetõségét, mindössze annak kis valószínûségére utal. hát ennyi pénzért már igazán kiszûrhetnék rendesen... mege nynit szerintem a nyaki redõ értékébõl is tudott volna következtetni a doki 4E-ért, mert ennyi nála egy UH. szóval én csalódtam. de nem baj, megcsináltattuk, már ennyivel is kevesebbet kell izgulni.
a tervezettbaba.hu-n lehet rendelni. nekem nem érne meg ennyi pénzt. de akinek van rá... meg azt nem értem mi van a vizeletünkben, ami megmutatja fiú-e vagy lány. talán a baba miatt ürülnek férfi vagy nõi nemi hormonok? nem vágom!
szia! én a péterfyben fogok szülni és ott is voltam 12.héten kombinált teszten.12.000ft volt és kaptam 4D-s felvételt dvd-n.akkor azt mondták h valószínû h kislány..aztán 15.héten meg már kisfiú lett..tehát semmi sem biztos.
A kérdező hozzászólása: Mi is Szombathelyre mentünk, majd ebben a hónapban megyünk a második felére.
Szia! Én voltam a 13. héten kombinált teszten (30 ezer Ft) Szombathelyen. A doki nagyon kedves, alapos volt, a Down-t kizárta meg egyéb mást is, de nemet még nem tudott mondani. Mikor 3hete az AFP-m magas lett és el kellett mennem a 17. héten genetikai uh-ra, akkor a doki már majdnem biztosra mondta hogy kisfiú lesz :) de még megvárom a 21 hetes uh-om és ott már tényleg tutit tudnak mondani :) én is már nagyon kíváncsi voltam, meg vagyok :) Jó babavárást! 19hkm
Igen, nekünk annyira mutogatta magát a baba, és totàl "kukinak" tünt, amit láttunk. De hozzátette a doki, hogy azért ez még nem tuti, és el lehet képzelni, hogy milyen pici az a valami, ha az egész magzat 6cm. Egyébként most vagyok 14hetes, még nem tudunk újabb fejleményt.
nekem a doki a sima 12. hetin nézegette, de nem fordult úgy a bab. a kombinált teszten meg elég bunkó volt a nõ, mikor megkérdeztem lehet-e tudni milyen nemû, csak annyit mondott hogy még túl pici. remélem te nagyobb szerencsével jársz! én meg még várakozhatok 4 hetet a következõ UH-ra :S 15hkm
A kérdező hozzászólása: megnéztem ezt a fiú vagy lány tesztet, de ez szerintetek nem átvágás?a neten magyar oldalon szinte nem is írnak róla..
A kérdező hozzászólása: Hát amennyit fizetünk a kombinált tesztért, remélem velünk nem lesz bunkó az orvos, múltkor legalábbis nagyon kedves volt.Kitartás, bár tény, hogy nehéz várni:-)Én is számolom a heteket:-)
Mikor mész? Én is megyek ebben a hónapban, genetikai Uh-ra 18án.annyira izgulok hogy a magas AFP után itt rendben legyen minden!

Az asztalon hever 12 pénzérme, mind fejet mutat. Egyszerre bármely 5 pénzérmét megfordíthatjuk. El tudjuk-e érni néhány lépésben, hogy mind csupa írást mutasson? Meg tudjuk-e ezt csinálni, ha csak 11 pénzérménk van eredetileg?

Legjobb válasz: Meg lehet csinálni. Elsõ körben ötöt átfordítasz. Második körben kettõt vissza és hármat át így van 6 írás. Harmadik kör 11-re ötöt át és kész, 12-re újra kettõt vissza és hármat át így 7 írás lesz. Negyedik kör ötöt át és kész.

Meg lehet csinálni. Elsõ körben ötöt átfordítasz. Második körben kettõt vissza és hármat át így van 6 írás. Harmadik kör 11-re ötöt át és kész, 12-re újra kettõt vissza és hármat át így 7 írás lesz. Negyedik kör ötöt át és kész.
FF FFFFF FFFFF FF FFFFF IIIII FF IIIII IIIII FI FFFFI IIIII II IIIII IIIII F FFFFF FFFFF F FFFFF IIIII F FFIII FFIII I IIIII IIIII
Kömalozunk, kömalozunk? :P
Hogyne, simán. 12 érme esetében elõbb átfordítok 2x5=10 érmét írásra. Maradt 2 fej érme. Most egy fej érmét, és 4 írást mutató érmét fordítok meg. Így az elõzõ helyzethez képest 2-1+4, azaz 5 fej érmém lesz, amiket átfordítok írásra, és már kész is vagyok. 11 érme esetében szintén átfordítok 10 érmét írásra. A megmaradt egy fej érmét, + 4 írás érmét megfordírom, így marad 4 fej érmém. Ezekbõl 2-t, plusz 3 írás érmét megfordítok, így 4-2+3=5. Szóval igen, mûxik ez is. :)

A Facebookon meg tudom változtatni azt az e-mail címemet, amivel bejelentkezek úgy, hogy megmaradjon a profilom?

Legjobb válasz: Ha esetleg kell egy kis magyar segítség: Jobb oldali lenyíló menüre kattintasz, Fiókbeállítások. E-mail cím melletti Szerkeszt linkre kattintasz. Másik E-Mail cím hozzáadása, beírod, majd elmented. Jelszavadat kérni fogja megerõsítésnek, beírod. Ezek után kapsz egy megerõsítõ emailt az új címre. Amint megerõsítetted, be tudsz majd jelentkezni az újjal és a régivel is.

Ha esetleg kell egy kis magyar segítség: Jobb oldali lenyíló menüre kattintasz, Fiókbeállítások. E-mail cím melletti Szerkeszt linkre kattintasz. Másik E-Mail cím hozzáadása, beírod, majd elmented. Jelszavadat kérni fogja megerõsítésnek, beírod. Ezek után kapsz egy megerõsítõ emailt az új címre. Amint megerõsítetted, be tudsz majd jelentkezni az újjal és a régivel is.
A kérdező hozzászólása: ok. ez is valami, de nem is akarom , hogy a régit lássák...
Kitörlöd a régit.
A ciszta akár magától is felszívódhat, talán ezért mondta az orvos hogy várjatok.

Meg tudom-e cserélni az Ubuntu és Windows sorrendjét az indítóképernyőn, ha a két oprendszer egyazon vinyón van?

Adott egy 120 gigás vinyó amin 40 gigás partíción az XP, 70 gigás partíció üres NTFS és 10 GB (8+2 Swap)az Ubuntu van. Az indítóképerny?n az ubuntu van el?l és a végén van az XP Mint,,Other operation Systems. Be tudom-e állítani hogy az XP kerüljön el?re, és azt indítsa alapértelmezetten? Ugyanis azt többet használom és állandóan indításnál rá kell menni különben az ubuntu indul.

Legjobb válasz: Igen, meg tudod. Gondolom a hogyan is érdekel ;) Linuxban ezt a fájlt kell szerkesztened: /boot/grub/menu.lst Vagy átrendezed a benne lévõ elemeket (title x -tõl a köv title -ig tart egybejegyzés, egyben kezeld õket), vagy a default értéket írod át. 0-ról indul a számolás, 2 vagy 3 kell neked kb, nézd meg. (Sorrend nem változik ekkor, csak a kiválasztott elem)

Igen, meg tudod. Gondolom a hogyan is érdekel ;) Linuxban ezt a fájlt kell szerkesztened: /boot/grub/menu.lst Vagy átrendezed a benne lévõ elemeket (title x -tõl a köv title -ig tart egybejegyzés, egyben kezeld õket), vagy a default értéket írod át. 0-ról indul a számolás, 2 vagy 3 kell neked kb, nézd meg. (Sorrend nem változik ekkor, csak a kiválasztott elem)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, a hétvégén meg is próbálom :)

Van egy YouTube fiókom, amit meg szeretnék adni az egyik barátomnak, de akkor hozzáférne a Gmail fiókomhoz is. A kérdésem pedig az lenne, hogy meg tudom-e oldani azt, hogy csak a YouTube fiókhoz férjen hozzá?

Legjobb válasz: Az összes Google-szolgáltatás egy közös Google Fiókból érhetõ el. Ebben benne van mindkettõ (a Youtube a Google tulajdona), amit a közös azonosítóval lehet elérni. Ezért nem tudod megoldani.

Az összes Google-szolgáltatás egy közös Google Fiókból érhetõ el. Ebben benne van mindkettõ (a Youtube a Google tulajdona), amit a közös azonosítóval lehet elérni. Ezért nem tudod megoldani.
Mivel a G-mail, és YT. fiók azonos jelszóval rendelkezik, ezért ez nekem úgy tûnik, hogy nem megoldható.

Ha időközi választásnál nem kaptam kopogtatócédulát, meg tudom e nézni valahol, hogy a nevemben leadta e valaki az egyik indulónak?

Ilyenkor kell bejelentést tenni?

Legjobb válasz: Igen, tegyél bejelentést a választási irodában.

Igen, tegyél bejelentést a választási irodában.
A facebook ot nem tudom, de Skype-olni kamera nélkül is lehet. http://www.skype.com/hu/download-skype/skype-for-computer/
facebook volt a kérdés nem a skype

Meg tudom találni az illetőt a Facebookon, ha az e-mail címét tudom csak?

Megtetszett egy srác, megszereztem a mail címét de a nevét sajnos még nem tudom és a cím sem utal rá. Légyszi segítsetek, hogy találok rá a Facen!

Legjobb válasz: király köszi!

A kérdező hozzászólása: király köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!