Találatok a következő kifejezésre: Meg tudom valahol, hogy milyen (6 db)

Meg tudom nézni valahol, hogy milyen cégnevek vannak jelenleg, hogy olyat biztosan ne válasszak induló cégemnek?

Legjobb válasz: Itt pl meg tudod nézni. http://www.companyexpress.hu/?m=9 Azt nem tudom milyen friss az adatbázisuk vagy frissítik-e. Nekem annakidején kellett adnom 3 nevet és az ügyvéd kérte le, talán a Cégbíróságtól, hogy ven-e olyan. Ez 10 éve volt. :)

Itt pl meg tudod nézni. http://www.companyexpress.hu/?m=9 Azt nem tudom milyen friss az adatbázisuk vagy frissítik-e. Nekem annakidején kellett adnom 3 nevet és az ügyvéd kérte le, talán a Cégbíróságtól, hogy ven-e olyan. Ez 10 éve volt. :)
A cégeljárásban ügyvédi képviselet kötelezõ. (Válassz ki több nevet és bízd az ügyvédre és persze a cégbíróságra)Az interneten vannak különbözõ cégkeresõk, utánanázhetsz, de elõfordulhat, hogy az adott cégnév már foglalt, mert még bejegyzés alatt van, viszont a cégjegyzékben még nem látszik.

Meg tudom valahol találni, hogy milyen IPcímekről nézték meg az e-mailemet?

Legjobb válasz: Gmailban lehetséges. Az oldal legalján van, hogy "A fiókba való bejelentkezés legutóbbi dátuma: x perce errõl az IP-címrõl." Ott kattints a "Részletek"-re!

Gmailban lehetséges. Az oldal legalján van, hogy "A fiókba való bejelentkezés legutóbbi dátuma: x perce errõl az IP-címrõl." Ott kattints a "Részletek"-re!
A kérdező hozzászólása: ezek szerint freemailben nem?
Hát ahoz te sehogyan nem tudsz hozzá férni ..
A kérdező hozzászólása: köszi :)
11:05-ös vagyok A freemailt nem ismerem, de keres valami hasonlót, hátha találsz!


Nem. Ha így lenne, mindenki tudna mindenkirõl, hogy a neten ki kicsoda.
Nem. A hatóságok és a szolgáltatók azonban tudják.
Errõl sokat lehetne mesélni. Egy átlag felhasználó átlag számítógéppel, hardverekkel nem. Vannak viszont különbözõ mûszerek, amiket sok pénzzel és hozzáértéssel felhasználhatsz olyan dolgokra, amikre elvileg nem kellene. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :) Akkor megnyugodtam kicsit, mert regisztráltam egy-két internetes vásárlói oldalra, és IP cím alapján visszaigazolták a regisztrációt (csak e-mail címet és felhasználónevet kértek). Én pedig nem nagyon szeretném, hogy így be tudjanak azonosítani, na nem mintha tilosban járnék, de nem szeretem az adataimat kitenni a nagyvilágba. :) Fõleg hogy egy ritka nevû, azonnal megtalálható személy vagyok :) Köszi még egyszer.

Hogy jelölhet be, Amerikából valaki akivel nincs közös ismerősöm? Valahol meg tudom nézni milyen IP cím hozta létre a profilt.

Legjobb válasz: Úgy jelölhet be, ahogyan te is bejelölhetsz akárkit. Az IP-t meg mi a francnak akarod megnézni ?

Úgy jelölhet be, ahogyan te is bejelölhetsz akárkit. Az IP-t meg mi a francnak akarod megnézni ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!