Találatok a következő kifejezésre: Meg tudom valahol, hogy (79 db)

Meg tudom valahol nézni a laptopban, hogy hány éves, mióta használom? Le van írva valahol?

A dobozát nem találom, gondolom abban volt a jótállási jegy, meg hasonlók, amin nyilván van dátum, hogy mikor lett véve. De a laptopban (windows XP-vel) nem tudom valahol megkeresni, hogy hány éve használom?

Legjobb válasz: Azt meg tudod nézni, hogy mikor volt utoljára telepítve a gép. Ki lehet még deríteni esetleg logokból, amiket telepítések között megõrzöl. A HD Sentinel megmondja a winyóról, hogy hányszor volt bekapcsolva. A saját szokásaidat ismerve valamilyen közelítéssel ki tudod számolni, hogy kb mióta használhatod.

Azt meg tudod nézni, hogy mikor volt utoljára telepítve a gép. Ki lehet még deríteni esetleg logokból, amiket telepítések között megõrzöl. A HD Sentinel megmondja a winyóról, hogy hányszor volt bekapcsolva. A saját szokásaidat ismerve valamilyen közelítéssel ki tudod számolni, hogy kb mióta használhatod.
A kérdező hozzászólása: Sokszor volt újratelepítve, úgyhogy az sajnos nrm sokat mond:( eddig régi képeket nézegettem, ott próbáltam rájönni hogy kb mikori is lehet a kicsike:) valahogy ki fogom deríteni, nagyon érdekel:d köszi a segítséget
Gép alján nincs olyan címke ami a gyártást jelölné? Esetleg az akksin?
A kérdező hozzászólása: Azok meg már leváltak, de megnézem majd, köszi az ötletet:)

Meg tudom valahol nézni hogy hány %-ba adok jó válaszokat?

Legjobb válasz: Ha adsz egy választ ott kiírja. Ha nem írja ki akkor vagy kezdõ felhasználó vagy, vagy még nem adtál annyi választ amennyi a minimum, hogy ki tudja értékelni, vagy még nem szavaztak rád annyian.

Ha adsz egy választ ott kiírja. Ha nem írja ki akkor vagy kezdõ felhasználó vagy, vagy még nem adtál annyi választ amennyi a minimum, hogy ki tudja értékelni, vagy még nem szavaztak rád annyian.
A kérdező hozzászólása: köszi !

Gólyatábor! Meg tudom valahol nézni hogy mikor lesz egyes egyetemeken vagy főiskolákon gólyatábor? Engem a pontos időpont érdekelne vagy ez csak később derül majd ki?

Legjobb válasz: A gólyatáborok idõpontját már most is tudják a szervezõk (onnan tudom, hogy én is az vagyok :-), de egyelõre csak akkor tudod megtalálni, ha a szervezõ HÖK weblapján nézelõdsz. Nincs titkolózás ezekkel kapcsolatban, de addig nem szokták nagyon reklámozni, amíg nincsenek meg a felvételik, mert úgysem lenne sok értelme.

A gólyatáborok idõpontját már most is tudják a szervezõk (onnan tudom, hogy én is az vagyok :-), de egyelõre csak akkor tudod megtalálni, ha a szervezõ HÖK weblapján nézelõdsz. Nincs titkolózás ezekkel kapcsolatban, de addig nem szokták nagyon reklámozni, amíg nincsenek meg a felvételik, mert úgysem lenne sok értelme.
Én csak a DE-TTK-ét tudom pontosan (mindenki a sajátját ugyebár :-), az augusztus 24-29. közt lesz. A BTK-é is valamikor akkor várható, a többirõl nem tudok sajna...
ha felvesznek egy adott szakra, akkor kapsz egy borítékot amibe sok minden le van írva, többek között a gólyatábor mikor, hol lesz és mennyi kerül
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, és a második válaszolótól kérdezem, hogy tudnál nekem adni akkor egy oldal címet ahol utána tudok nézni ennek, vagy ez elég titkos információ?:) tényleg fontos lenne, mert akkor úgy kellene szerveznem a dolgaimat:) köszönöm elõre is!:)


Youtuben meg tudom valahol nézni hogy melyik videót nézzék meg legtöbben (pl.1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 helyezés) meg kiknek van a legtöbb feliratkozói?

Legjobb válasz: http://www.socialbakers.com/youtube-statistics/ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_viewed_YouTube_vid.. Ezek nem éppen a Youtube oldalai, de forrásként használják fel. Régen egész átlátható lista volt YT-on is mindenrõl, most sem találtam meg pár perc alatt csak Google-kereséssel: http://www.youtube.com/channel/HCPD1HyJH5iXA/videos Ez a nézettségi toplista, a lap alján nemzetközi nézetben kell lenni hogy ne a magyar tartalmat listázza. A sorrend még így is érdekes, nálam egymás alatt van a 900-500-600-400-500 milliós videó.

http://www.socialbakers.com/youtube-statistics/ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_viewed_YouTube_vid.. Ezek nem éppen a Youtube oldalai, de forrásként használják fel. Régen egész átlátható lista volt YT-on is mindenrõl, most sem találtam meg pár perc alatt csak Google-kereséssel: http://www.youtube.com/channel/HCPD1HyJH5iXA/videos Ez a nézettségi toplista, a lap alján nemzetközi nézetben kell lenni hogy ne a magyar tartalmat listázza. A sorrend még így is érdekes, nálam egymás alatt van a 900-500-600-400-500 milliós videó.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Meg tudom valahol nézni, hogy mikor kapcsoltam ki és be a gépem?

Windows XP-t használok, még jó sok évvel ezel?ttr?l rémlik, hogy valahol logolta a gép a ki- és bekapcsolásokat (gyanítom, hogy valaki a távollétemben "turkál" a gépemen). El?re is köszi a választ.

Legjobb válasz: A neten találtam : Bekapcsolta e valaki a gépem? Elõfordulhat, hogy kíváncsiak vagyunk munkahelyünkön, iskolában, otthonunkban arra, hogy bekapcsolta e valaki a számítógépet távollétünkben. Egyszerû ezt megállapítani. Nyissuk meg a Vezérlõpultban található Felügyeleti eszközöket, ott pedig az Eseménynaplót! Tulajdonképp már el is mondtam, de azért kattintsunk pl. az Alkalmazás bejegyzésre az Eseménynaplóban! Ugye minden látható?

A neten találtam : Bekapcsolta e valaki a gépem? Elõfordulhat, hogy kíváncsiak vagyunk munkahelyünkön, iskolában, otthonunkban arra, hogy bekapcsolta e valaki a számítógépet távollétünkben. Egyszerû ezt megállapítani. Nyissuk meg a Vezérlõpultban található Felügyeleti eszközöket, ott pedig az Eseménynaplót! Tulajdonképp már el is mondtam, de azért kattintsunk pl. az Alkalmazás bejegyzésre az Eseménynaplóban! Ugye minden látható?
Vezérlõ pult-felügyeleti eszközök-esemény napló. Itt találsz idõpontokat ebbõl talán következtethetsz valamire.
Van neki naplófile-ja, azt tudom, talán ha keresõbe beírod.. Emlékszem én is, hogy ezeket logolja valahol.
A kérdező hozzászólása: Nekem a vezérlõpultnál rémlik valami, de ötletem sincs, nem találok ilyesmit semerre. Nem hiszem, hogy a keresés sikeres lenne, ez tuti, valami rendszerfileban rögzül, amit csak úgy nem lehet olvasgatni, ha rákattintok. Egy próbát mondjuk megérhet, de mire keressek? :)

Meg tudom valahol találni, hogy milyen IPcímekről nézték meg az e-mailemet?

Legjobb válasz: Gmailban lehetséges. Az oldal legalján van, hogy "A fiókba való bejelentkezés legutóbbi dátuma: x perce errõl az IP-címrõl." Ott kattints a "Részletek"-re!

Gmailban lehetséges. Az oldal legalján van, hogy "A fiókba való bejelentkezés legutóbbi dátuma: x perce errõl az IP-címrõl." Ott kattints a "Részletek"-re!
A kérdező hozzászólása: ezek szerint freemailben nem?
Hát ahoz te sehogyan nem tudsz hozzá férni ..
A kérdező hozzászólása: köszi :)
11:05-ös vagyok A freemailt nem ismerem, de keres valami hasonlót, hátha találsz!

SEGÍTSÉG! Asszem befizettem a felvételi pénzt internetbankon keresztül. Valahol meg tudom nézni hogy tényleg sikerült-e?

Továbbra is azt írja,hogy tartozékom van..:(((

Legjobb válasz: Ha sikerült akkor azt írja ki hogy nincs már fizetési hátralékod.

Ha sikerült akkor azt írja ki hogy nincs már fizetési hátralékod.
Talán egy-két nap múlva nézd meg még egyszer Addigra talán jóváírja

Hogyan kell egy ruhadarabot postai úton feladni? Nekem kell valamibe becsomagolni? Valahol meg tudom nézni, hogy mennyi lehet a postaköltsége? Számít, ha fizetnek nekem érte?

Legjobb válasz: nyilván nem csomagolják be neked,és nem számít hogy fizetnek neked érte http://kalkulatorlap.hu/postakoltseg_kalkulator.html

nyilván nem csomagolják be neked, és nem számít hogy fizetnek neked érte http://kalkulatorlap.hu/postakoltseg_kalkulator.html
http://posta.hu/static/internet/download/USZ_2013_tarifatabl.. Legjobb, ha egy buborékos borítékba rakod bele, és ajánlott levélként adod fel. Így biztonságos, és olcsó is. A postaköltségeket a linken találod. Számít, ha fizetnek nekem érte? Ha ezt úgy érted, hogy szeretnéd, hogy a címzett fizessen érte, és a posta visszajuttassa az összeget neked, akkor számít. Ez estben utánvételesen kell feladnod. Ez elég drága, ezért érdemesebb elõre utalni inkább.
A kérdező hozzászólása: és hol lehet buborékos borítékot venni? Bocsi a hülye kérdésért, de még sosem volt rá szükségem.
Postán vagy papírboltokban. A papírboltokban olcsóbb, és általában nagyobb a választék is.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)

Előfizetéses vagyok. Meg tudom valahol nézni, hogy hol tart az egyenlegem?

T-mobile-nál vagyok el?fizus, meg tudom nézni valahogy, hogy eddig mennyit telefonáltam, illetve pénzügyileg hol tartok?

Legjobb válasz: 1730-as számot felhívod.aztán segítek, hogy ne kelljen végighallgatnod a dumát a rögzítõn.beütöd az egy 1#1#212-s kombinációt, és pár másodperc múlva mondja az egyenlegedet.Olyan 20-30 Ft körül van.

1730-as számot felhívod.aztán segítek, hogy ne kelljen végighallgatnod a dumát a rögzítõn.beütöd az egy 1#1#212-s kombinációt, és pár másodperc múlva mondja az egyenlegedet.Olyan 20-30 Ft körül van.
*102#
18:10 Az a mobilvásárlásra fordítható pontok lekérdezése.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!