Találatok a következő kifejezésre: Meg tudom valahogyan, hogy kik (16 db)

Lehet, hogy buta kérdés lesz, de: Isten tudja, hogy ki lesz a feleségünk/férjünk, majd meg is "mutatja", hogy ki az, akit nekünk szánt. Valahogy nem lehet "sürgettetni" ennek a személynek a megismerését?

Ahogy olvasgattam itt a vallás kategóriában, láttam, hogy vannak hasonló gondolkozású emberek, mint én, ezért ezeknek az embereknek a véleményére lennék kíváncsi. Még egyszer elnézést, ha túl "gyerekes", buta a kérdés, de kíváncsi vagyok, hogy lehet e. Esetleg még egy kérdés: Ti hogy ismertétek meg, hogy tudtátok hogy az a hölgy/férfi az akit Isten nektek szánt? Köszönöm szépen előre is a rendes válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Természetes dolog, hogy Isten elõre tervez azzal, hogy ki lenne a legalkalmasabb pár számunkra. Vannak akiknek senki, vannak akik korán megismerik és vannak akik késõn. Ez természetesen sok mindentõl függ: érettségtõl, tapasztalatoktól, helyes döntésektõl. Nekem szerencsém volt. Az elsõ nõ az életemben a feleségem volt 18 éves koromban ismertem meg és 1-2 hónap alatt kiderült, hogy õ lesz az igazi. 3 évig udvaroltam neki, és akkor házasodtunk össze. Idén lesz a 20. házassági évfordulónk. Nem érdemes siettetni, mert ha nem állsz készen, akkor több kárt okozhatsz, mint hasznot... Üdv. Péter

Szia! Természetes dolog, hogy Isten elõre tervez azzal, hogy ki lenne a legalkalmasabb pár számunkra. Vannak akiknek senki, vannak akik korán megismerik és vannak akik késõn. Ez természetesen sok mindentõl függ: érettségtõl, tapasztalatoktól, helyes döntésektõl. Nekem szerencsém volt. Az elsõ nõ az életemben a feleségem volt 18 éves koromban ismertem meg és 1-2 hónap alatt kiderült, hogy õ lesz az igazi. 3 évig udvaroltam neki, és akkor házasodtunk össze. Idén lesz a 20. házassági évfordulónk. Nem érdemes siettetni, mert ha nem állsz készen, akkor több kárt okozhatsz, mint hasznot... Üdv. Péter
Szerintem biztosan. Én nem voltam hívõ mikor megismertem a páromat, sõt okkult családi hátterem is volt... nem értettem, miért kellett megismernem egy ilyen embert, akivel teljesen más a gondolkozásunk. De már tudom, hogy azért küldte Isten hozzám, hogy kiszakadjak abból az életbõl, és az õ Útján haladjak tovább! Nem hinném, hogy lehetne sürgetni, de biztos vagyok benne, hogy megmutatja, ki lesz az :) Én pl 19 évesen házasodtam vele össze, de ismerek szintén vallásos párt, akik 32 éves korukban, és nagyon boldogok õk is! Ne siettesd , mindennek eljön a maga ideje :) Sok sikert!
Ha logikusan bele gondolok, nem lehet "sürgettetni". Ha Isten mindenkit megszánna, aki türelmetlen és elõrébb hozná a várva-vártat, kimaradnánk egy csomó dologból, amirõl nem is tudjuk, hogy szintén nagyon fontos ahhoz, hogy tapasztalatokat szerezzünk, felkészüljünk arra, ami aztán mérföldkõ az életünkben.
Isten nem rendeli el elõre senkinek a társát, mert ha igaz lenne az hogy egyiknek rendel a másiknak nem, és éppen az a személy, akinek nem rendelt társat, -viszont nagyon vágyna egy társra mert túl magányos esetleg rossz dolog lenne a vége.(depresszió, öngyilkosság)Ez Isten gondolkodásával ellentétes.Mivel Isten a szeretet, nem személyválogató, nem okoz senkinek szívfájdalmat. Nem kell sietni, a megfelelõ idõben megtalálja mindenki a párját.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is Péter! Szuper, hogy még létezik ez a varázslat. :')
Utolsó:Azért van ennyi válás, mert senki sem várja meg az igazit, mindenki fejest ugrik.:P
Isten nem rendeli ki elõre hogy ki lesz a feleségünk/férjünk. Ha igy lenne akkor miért van annyi vállás. Ha Isten elõre kirendelné számunkra a társunkat, akkor biztos, hogy olyan személyt adna, akivel egy életen át boldogságban élnénk. Viszont ez nem minden családban figyelhetõ meg. Hiszen sok esetet hallani, hogy rövid házasság után már jön a vállás. Viszont az tényleg jó, ha nem siettetünk semmit sem, hiszen jobban megismerjük a másik személyt. Igy késõbb biztosabbak lehetünk benne, hogy Õ e az igazi számunkra.
És mi van, ha nem szánt neked társat? Olyan is van. Miért evidens, hogy lesz valaki?
18:47 Amit itt a többiek bemutattak, az nem a keresztény istenkép, hanem a gyermeki istenkép. Ahogy a kereszténység nem gondolja, hogy Isten egy szakállas bácsi, ugyanúgy azt sem gondolja, hogy párokat összehozó kerítõ.
" Isten tudja, hogy ki lesz a feleségünk/férjünk" Ha van, akkor igen, mivel kívül van az idõn és ráadásul mindentudó. "majd meg is "mutatja", hogy ki az, akit nekünk szánt" Senkit sem szánt neked. Szabad akaratod van. Ennek megfelelõen nem is mutat senkit. Isten nem avatkozik az emberek ügyes-bajos dolgaiba. A világháborúkba sem, nem hogy a házasságokba!
Valamit nagyon félre értettél. Szó nincs róla, hogy ne vehetnél el bárkit, bárhol, bármikor. Csak érdemes kivárni, azt akit Isten szánt neked. Tudod mi hisszük, Isten a legjobbat akarja nekünk. És mi nem akarjuk beérni kevesebbel! Az evolúció útján is elérhetõ a mennyország, csak nekem nincs idõm kivárni.
Csak két dolog: - Mindennek rendelt ideje van. - Tudni fogod! A Jézusba vetett hit reményt ad.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy megosztottad a kis történeted! "Ne siettesd , mindennek eljön a maga ideje :) ." Igazából itt ez a lényeg. Szüleimnél is úgy volt, hogy Isten megmutatta nekik (csodaszerûen), hogy Ki lesz a társuk. Csak nem tudom, hogy honnan fogom érezni, hogy az adott személy tényleg az e, akit Isten nekem szánt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nm gond, hogy hosszú lett, szeretek olvasni! :D Az ilyen véletlenszerû dolgokat nem lehet siettetni, köszönöm, hogy megosztottad velem! :) Köszi a versikét! :)
A kérdező hozzászólása: Csak mellékesen jegyzem meg: Péter, ugyanannyi idõs vagy, mint az Apukám! :D
nem vers volt :D ...zene :)
Azt nem lehet megállapitani elõre hogy Õ e az igazi vagy sem.

Facebookon meg tudom nézni valahogy, hogy kik nézték meg az adatlapomat?

Legjobb válasz: Nem sehogy sem tudod megnézni, csak a myvip-en,barátikörön.

Nem sehogy sem tudod megnézni, csak a myvip-en, barátikörön.

Amikor elindítom a Movie Makert, és berakok egy videót, berakja, de azonnal lefagy (Nem válaszol) és azt írja ki, hogy "Sajnos a mûvelet a várhatónál több idõt vesz igénybe" Meg tudom valahogy csinálni?

Megjegyzem, hogy a Movie Makert a microsoft hivatalos honlapjáról töltöttem le.

Legjobb válasz: Movie makert dobd ki, ahova nem szégyelled, és [link]

Movie makert dobd ki, ahova nem szégyelled, és [link]


Ha lementek egy képet netről, akkor meg tudom valahogyan nézni, hogy ki töltötte fel?

Rá lehet jönni valahogyan?

Legjobb válasz: Esetleg azt, hogy ki készítette a képet, ha beállította a nevét a fényképezõ gépen, és ez belekerült az EXIF információba.

Esetleg azt, hogy ki készítette a képet, ha beállította a nevét a fényképezõ gépen, és ez belekerült az EXIF információba.
nem. -.-
A kérdező hozzászólása: Neem, én képemrõl van szó, csak valaki a tudtom nélkül feltöltötte egy oldalra. Olyanra gondoltam mondjuk, h IP címet valahogyan...? vagy nem tudom... De azért köszi =)
nem lehet

Meg tudom nézni valahogyan, hogy kik nézegetik az iwiw adatlapomat?

Legjobb válasz: A myvippel ellentétben az iwiwen nincs ilyen lehetõség.

A myvippel ellentétben az iwiwen nincs ilyen lehetõség.
Én örülök, hogy nincs ilyen lehetõség. Tudom nézegetni másokét.

Erős a gyanúm, hogy a pasim egy keylogger programot rakott a gépemre. Meg tudom találni? Ki tudom iktatni valahogy?

Sürg?s lenne és nagyon fontos. Sajnos nem nagyon értek az ilyesmihez.

Legjobb válasz: Feladatkezelõben nézd meg a futó folyamatokat, esetleg print screeneld le és tölsd fel ide.

Feladatkezelõben nézd meg a futó folyamatokat, esetleg print screeneld le és tölsd fel ide.
A modern vírusirtó szoftverek, ha rendszeresen frissítve vannak általában megtalálják ezeket. Én pl a múltkor NOD32 -vel találtam meg egyet az egyik gépen. Amúgy az Anti-Spyware szoftvereket részben ezek felkutatására találták ki.
WINDOWS CSÖKKENTETT módban indítása és naprakészre frissített kártevõkereõ futtatása (pl. az ingyenes, magyar nyelvû Malwarebites'Antimalware A TELJES vizsgálat bejelölése Vizsgálat-ra katt! majd az ÖSSZES csatlakoztatott meghajtó kijelölése után a újból, a Vizsgálat gombra katt! amit alál, karanténba teszi, onnan akár törölheted amikor ezt kéri.
még annyit, ha elindítod, várj türelmesen, TÖBB órába is telhet mire végez a vizsgálattal, közben ne kapcsold ki, a gépet!
A kérdező hozzászólása: A Spyware programot futtattam (olvastam valahol, hogy az jó) talált egy programot KGB keylogger néven. Megpróbálta eltávolítani, újraindította a gépet, újra lefuttatta a keresést és az még mindig ott van. Minden egyéb káros dolgot kitörölt csak ezt nem tudta. Vírusirtóm sajnos nincs, de minden ilyet a pasim intéz, ugye õ meg úgy csinálja, ahogy neki jó.
csökkentett módban tudja CSAK eltávolítani!!! bármelyik kártevõírtó....
A kérdező hozzászólása: azt hogy kell?
újraindítás után, amikor írja ki a paramétereket bootolásnál, windows xp-nél asszem f8at kell gyorsan nyomni....de ki van írva oda....(de ne a biosba lépj be, az más, asszem az f2) de találkoztam már f5-el, és f6-al is....majd kiír opciókat a windows folytatására... remélem érthetõen fogalmaztam, hajrá....

Facebook-on meg tudom -e valahogy nézni, hogy ki nézett rá az oldalamra?

Lehet az ismerõs, idegen és szeretném még azt tudni, hogy mi az, amit megnézett, ha van ilyen program.

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
A kérdező hozzászólása: Pedig a Facebook figyeli ezeket a tevékenységeket. Már találkoztam is 3 ilyen programmal, csak kamu volt. Az adminjaiknak biztos megy ez a dolog
"Már találkoztam is 3 ilyen programmal, csak kamu volt." Magyarra leforditva: nem letezik ilyen program.
Hackeld meg az fb szervereket, és minden információ a kezedben van. Ja, hogy ha meg tudnád, akkor abból az következne, hogy van annyi eszed, hogy nem ostobaságokra fordítod az idõdet..
A kérdező hozzászólása: Van annyi eszem, de ma már a hackelés nem ész kérdése, sok minden más is kell hozzá. A kérdés nyitott. Továbbra is várom a válaszokat
NEM
A valaszokat mar megkaptad, szoval nyugodtan lezarhatod a kerdest. Tovabbra is: NEM


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!