Találatok a következő kifejezésre: Meg tudom valahogyan, (270 db)

Ha gmail-es postaládámba mentett jelszóval be tudok lépni de elfelejtettem a jelszót akkor meg tudom valahogyan változtatni?

Legjobb válasz: A mentett jelszavaknál nézd meg. Ha Chrome- ot használsz akkor a beállításokban a mentett jelszavak kezelésénél meg tudod nézni. Ráviszed az egeret a gmailes címre, kijelölõdik, majd egy jobb kattintással ott lesz, hogy megtekintés. Ide kattintva mutassa a jelszót.

A mentett jelszavaknál nézd meg. Ha Chrome- ot használsz akkor a beállításokban a mentett jelszavak kezelésénél meg tudod nézni. Ráviszed az egeret a gmailes címre, kijelölõdik, majd egy jobb kattintással ott lesz, hogy megtekintés. Ide kattintva mutassa a jelszót.
eszközök - beállítások - biztonság - mentett jelszavak
A kérdező hozzászólása: és ha firefox?
Nem tudod.
Sehogy, csak akkor látod ha válaszolnak rá
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

OTP direkt-ben meg tudom valahogy nézni a pinkódomat, ha elfelejtettem?

Legjobb válasz: Nem tudod megnézni, de bent személyesen, - igazolva magad - azt hiszem megmondják, vagy kaphatsz egy másikat.

Nem tudod megnézni, de bent személyesen, - igazolva magad - azt hiszem megmondják, vagy kaphatsz egy másikat.
Sehogyan .1 Új bankkártyát kapsz majd 1 új pin-kóddal mert NEM TUDJÁK megadni a pin-kódodat. Kb 1 hónap alatt kapod meg. Addig ha bemész a bankba és igazolod magad megfelelõen akkor felvehetsz pénzt kártya nélkül is.
Dehogy mondjak meg. Azt rajtad kívül senki sem tudja. Nekem anno felajánlották a bankban, hogy próbálkozzak az eszembe jutó kódokkal ott helyben az ugyintezonel - o azonnal visszaállítja, ha letiltjak a kartyat a hibás kód miatt. Egyebkent csak uj kartya lehet a megoldás.m


Ha megyek strandra, de tudom, hogy elkapnék valamit, meg tudom valahogy előzni?

Azon kívül, hogy nem megyek el, és hogy nem megyek vízbe.

Legjobb válasz: Strandolás után (este) használj Vitagy C hüvelykrémet.

Strandolás után (este) használj Vitagy C hüvelykrémet.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy szombaton nem fogok tudni ilyet venni. :/
A kérdező hozzászólása: Vagy ha csak szimplán felrakok egy tampont az ér valamit?
Szerintem semmit nem ér... Vannak úgynevezett úszótamponok, talán azok jók: http://forum.sanomabp.hu/forumkep/30/299117/430/12894403/1.jpg vagy http://forum.sanomabp.hu/forumkep/30/299117/430/12894400/1.jpg De gondolom, ez sincs otthon...
Esetleg Yoghurtba áztatott tampont próbálj meg, ha jobb ötlet nincs.
inkább canesten vagy candibé krémmel bekent tampont dugj fel ede csak akkor ha a gombára vagy hajlamos, a többi ellen az nem véd.
Szerintem Alkagin hüvelykúp. Gyógynõvényes, vény nélkül kapható.

Ránézésre szétszedés nélkül meg tudom valahogy állapítani, hogy a racsnim menetes vagy kazettás?

Legjobb válasz: Hát jobbat nem tudok, de ha több mint 8 fogaskerek van, vagy a legkisebb lánckerek 11 fogas akkor kazettás. De miután már láttam mind2bõl néhányat már ránézésre látom...

Hát jobbat nem tudok, de ha több mint 8 fogaskerek van, vagy a legkisebb lánckerek 11 fogas akkor kazettás. De miután már láttam mind2bõl néhányat már ránézésre látom...
Érzésre más :) Egyszerûen finomabban mûködik - legalábbis az enyém. Meg nincs az az imbolygás hátul az agyon, mint általában a meneteseknél. Meg van vagy 25 éves, és még mindig mûködik. Ha a fogaskeréksor elkopik, azt persze cserélni kell, de a régi olcsó meneteseknél azért nagyjából egy év alatt kiszárad, vagy kimosódik a kenõanyag, aztán lehet szétszedni, kimosni, zsírozni, összerakni, de mégsem fut olyan szépen, hamarabb elkopnak a racsniban belül a fogak, egy idõ után megunod, és inkább cseréled az egészet. Aztán azt is megunod, és váltasz kazettás agyra :)
a kazettásnál van ellenanya a menetesnél nincs , bocs ennél jobban nem tudom elmondani :D de linkelek képet hogy megértsd kazettás: http://www.instructables.com/image/FAD3IMRFI9N7VV6/Remove-th.. menetes: http://www.sheldonbrown.com/free-k7/images/frwl-shimano.jpg
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Közben rákerestem a típusára annak, ami nekem van és kiderült, hogy menetes. Egyébként azért kérdeztem, mert eltört a tengelyem a hátsó kerékben. Ki lehetne cserélni, de gondoltam rá, hogy akkor már érdemes lenne az agyat is lecserélni ipari csapágyasra, nem ilyen kónuszosra, ami most van. Csak még nem tudom, hogy abból van-e olyan, amire rámegy a menetes racsni.
A kónuszosnak is megvan az elõnye-hátránya, az ipari csapágyasnak is. Nekem pl. 25 éves shimano kónuszos, kazettás agyaim vannak. Kb. mint a svájci óra, úgy mûködnak :) . Azért úgy kb évente egyszer karbantartom õket (tisztítás, zsírzás, esetleg utánállítás) Ami minõségi ugrást jelentett nálam a régi cuccaimhoz képest annak idején, az az volt, hogy hozzájutottam ezekhez a KAZETTÁS agyakhoz. A meneteshez képest egy álom.
A kérdező hozzászólása: Miben más?

Vettem mirelit nokedlit.2 percig kéne főzni sós vízben. Mikroban is meg tudom valahogy főzni?

Legjobb válasz: ahogy gázon tennéd. mikróban felforralod a vizet, majd forrástól számítva két percre megint elindítod a nokedlivel. csak azt nem tudom, nem fog-e kifutni....:( szóval lehet, hogy mégis a hagyományos út lenne a jobb.

ahogy gázon tennéd. mikróban felforralod a vizet, majd forrástól számítva két percre megint elindítod a nokedlivel. csak azt nem tudom, nem fog-e kifutni....:( szóval lehet, hogy mégis a hagyományos út lenne a jobb.
A kérdező hozzászólása: köszi.

Meg tudom valahogy csinálni a mozillánál, hogy az előzmények törléséhez jelszót kérjen?

Jó lenne .. :/ Esetleg akkor a megnyitásához?? De jobb lenne a törléshetz :D

Legjobb válasz: Lévén, hogy open source böngészõrõl van szó, gyakorlatilag bármit meg tudsz csinálni vele. Ha akarod, még kakukkolni is fog. Letöltöd a forrást, megírod a szükséges kódrészt, és lefordítod magadnak. Ennyi.

Lévén, hogy open source böngészõrõl van szó, gyakorlatilag bármit meg tudsz csinálni vele. Ha akarod, még kakukkolni is fog. Letöltöd a forrást, megírod a szükséges kódrészt, és lefordítod magadnak. Ennyi.
Lehet, hogy van egyszerûbb is, én ezt találtam ki. Ezzel a kiegészítõvel: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/public-fox/ jelszavazod az elõzmények oldalsáv megnyitását. Utána ezzel: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/menu-editor/ eltávolítod a menüsorból az elõzmények menüt. Utána ezzel: https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/customizable-.. megváltoztatod az elõzmények menü billentyû kombinációját valamire, amit nem felejtesz el.
08:13: Aztán akinek van annyi esze, hogy csökkentett módban, addonok nélkül indítsa a böngészõt, az rögtön hozzá is férhet mindenhez és/vagy hibát tapasztal...
Gondolom, gyerek netezését akarja felügyelni. Nem a legjobb módszer, de egy lehetõség. Nem akarom az ardamax keylogger-re oktatgatni.

Több e-mail címem is van (citromail). Meg tudom valahogy csinálni, hogy az összes levelem csak egy címre jöjjön?

Legjobb válasz: A freemailen meg, van egy olyan funkció, hogy üzenet átirányítás más e-mail címre. A többi levelezõt nem ismerem, de próbálj keresni ilyen átirányítás címszót vagy menüt. Csak meg kell adnod, hogy melyik e-mail címre kéred a beérkezõ leveleid továbbítását.

A freemailen meg, van egy olyan funkció, hogy üzenet átirányítás más e-mail címre. A többi levelezõt nem ismerem, de próbálj keresni ilyen átirányítás címszót vagy menüt. Csak meg kell adnod, hogy melyik e-mail címre kéred a beérkezõ leveleid továbbítását.
Pontosan, ahogy az 1. válaszoló írta. Citromailben a Beállítások/Továbbítási e-mail cím mezõbe kell beírni a kívánt címet, és alatta a továbbítást bekapcsolni. (A továbbküldött leveleket törli) Legalább 3 havonta be kell jelentkezni az összes címre, különben megszüntetik.

Ha valaki az én Wifi routeremen keresztül lép fel netre, meg tudom valahogy nézni, hogy ott mit csinál?

Kíváncsi lennék, hogy a szomszéd miért az én internetkapcsolatomat használja, és mire, ha van sajátja is. Igen, majd lekódolom utána, ha már kiderítettem, mit "rosszalkodik". Szóval, tudtok erre valami módszert, vagy programot, amivel meg tudom nézni, mit csinál neten? :) El?re is köszi!

Legjobb válasz: Lehet, hogy neki nincs wifi routere, de van okostelefonja :) Egyébként a logban valahol meg lehet nézni

Lehet, hogy neki nincs wifi routere, de van okostelefonja :) Egyébként a logban valahol meg lehet nézni
Egyébként honnan tudod, hogy pont a szomszéd az? :)
Lehet Õ nézegeti a dolgaidat, mert Õ ért hozzá...
A kérdező hozzászólása: Olyan helyen lakom, ahol õ az egyetlen alternatíva aki számítógépet használ ... jobbra balra üres telek, szemben meg õk az egyetlen "fiatalok". 2 házzal odébb meg már nem lehet fogni a wifi jelet, tehát más alternatíva nincs. :D Mit tudhatok még meg ilyen módon, hogy az én routeremen keresztül csatlakozik ? :P
Igazad van: nagyon csúnya dolog más pénzéért annak hálózatát engedély nélkül használni... vagy mégsem... hiszen a kódolatlan wi-fi "szabad/nyílt hozzáférésû hálózat" (free), ami egyben értelem szerûen a használati engedély megadását is jelenti bárki számára aki rátalál. Nagy butaság egy hálózati rendszer-t védelem nélkül beüzemelni... és kifejezetten gusztustalan lenne ezek után a másik magánügyeiben turkálni!
Mit tudhatsz meg? Jelszavait, egyebeket, de azt már nem írom le, hogyan :)
A kérdező hozzászólása: Tehát ha jól értem, az nem deríthetõ ki hogy esetleg nem e valamilyen "trollkodásra" vagy illegális cselekményekre használja a netet.. ? Esetleg letöltésre, stb ?

Lehet, hogy feltörték a gmail-emet. Meg tudom valahogy nézni?

Honnan tudom meg,ha valaki más is megnyitja? Elég analfabéta vagyok az informatikához :(

Legjobb válasz: A tevékenységek logját meg lehet nézni. Abból általában ki lehet szûrni ha illetéktelenek léptek be.

A tevékenységek logját meg lehet nézni. Abból általában ki lehet szûrni ha illetéktelenek léptek be.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!