Találatok a következő kifejezésre: Meg tud-e teljesen az a szem (1 db)

Meg tud-e gyogyulni teljesen az a szem amelybe gaz kerul es a szaruhartya megserul 90%-ba?

Legjobb válasz: Teljesen nem.De ha elviszed a szemészetre megmondják h mit kell vele csinálni.

Teljesen nem.De ha elviszed a szemészetre megmondják h mit kell vele csinálni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hónapok jóta lilák a szemeim mert sokáik fent vagyok, de hamar el akarnám tüntetni, este 1 kor ( csak altatóvalment ) tudtam elaludni, most keltem 16:20 kor, most is lilák kicsit de bedagadtak. Miért? Mitől lehet gyorsítani biztosan a folyamtot?

1

Dohányzás + szemműtét?

Nyár elején szeretném megcsináltatni a szememet lézeres szemműtéttel. Mennyiben befolyásolhatja a műtét sikerességét a dohányzás, illetve okozhat-e valamilyen kockázatot?

2

Nem merek időpontot kérni az orvoshoz, mit csináljak?

Kiskorom óta kancsal vagyok, voltam már 2x is műtve, viszont még mindig látszik. Az orvos viszont azt monda, hogy nem műt meg újra, amíg újra 20 fok körüli kancsalságom nem lesz. 2 éve lemérte egy doki, ő 17 fokot mért... Az utolsó műtét óta eltelt 3 év, gondoltam bepróbálkozok újra nála. Viszont egyszerűen nem tudom bepötyögni a telefonszámot a telefonba és időpontot kérni!
Másik orvoshoz nem tudok menni, annyira szét vannak cseszve a szemizmaim, meg annyira hegesek, hogy muszáj, hogy az műtsön, aki eddig is.

Írnátok valami biztatást vagy nem tudom... valamit?
Fel szeretném hívni nagyon, de nem merem valamiért. :(

6

Székesfehérváron hol lehet a legjobb áron szemüveget csináltatni egy gyereknek? Szemvizsgálattal együtt! Esetleg a Myra optikáról mik a tapasztalatok?

1

Lehet olyan, hogy "túl jól látok" egy szemüvegben?

Tudom, hogy hülyén hangzik a kérdés, viszont elmentem szemészetre, és próbálgattuk a távollátó lencséket. Felrakott egy lencsét, amiben annyira jól láttam mindennek a körvonalát is, részletesen, hogy megijedtem, ráadásul annyira színes és fényes volt minden, szinte szúrták a szemem az erős színek. Utána felrakott egy feleset, azzal nem láttam olyan élesen, de el tudtam olvasni az utolsó sort is a táblán. Megkérdezte melyik kényelmesebb, és rávágtam, hogy az utóbit, így -0.5-ös lencsét kaptam. Viszont attól félek, hogy ennél erősebb kellett volna...

2

Az baj, hogy máshogy reagál a két pupillám a fényre?

Mielőtt arra gondolnátok, hogy nem érte ugyanúgy a két szemem a fény, nem így volt. Sokszor néztem már régóta, és suliba is megjegyezte a doki, hogy ez a helyzet. Igazából azóta figyelem, és tényleg így van. Minden alkalommal, mikor a suliba megvizsgálták a szemem(a többiekkel együtt, kötelező vizsgálatoknál) megállapították ezt. És a jobb szememmel világosabban látok, mint a ballal...de ezt csak akkor veszem észre, ha külön-külön letakarom a szemeimet, amúgy nem. Van még így valaki? A sulidokit kérdeztem, h ez baj-e, annyit mondott, hogy " Érdekes, ilyennel még nem találkoztam"de nem küldött dokihoz...nem szeretném leszólni, de sok mindenkinek az a tapasztalata, hogy nem éppen jó szakember...menjek szemészetre vagy ez nincs bajom? Más baj nincs a szememmel, nem is volt soha.

6

Ha a fürdőszobában vagyok, ahol gázbojler van akkor mi kezdi el irritálni a szememet?

Kb könnyezésig csípi, nem tudom mitől lehet. Van valakinek hasonló problémája?? most lett megcsináltatva a bojler.

0

Lehet így csináltatni szemüveget?

Úgy, hogy veszek egy keretet, nem olyan igazi keretet hanem csak mondjuk ékszerboltból valami divatosat, és az orvos belerakja a lencsét?

4

Mi lehet ez a hártya a szememen?

kb. egy hete reggel ültem és egyszercsak a jobb szemem sarkában egy ilyen hoályos foltot láttam de megdörzsöltem a szemem és elmúlt aztán szünetbe megint láttam megnéztem a tükörben és olyan volt mintha egy kontaklencse lenne lecsúszva a szemem oldalába, nem mertem hozzányúlni megdörzsöltem elmúlt aztán nem sokkal ezután belement egy szempilla a szemembe és ahogy a zsepi szélével megpiszkáltam rájöttem hogy a szemem fehérje részénél van vmi hártya szerűség az egészen mind a két szememen ,ahogy zsepivel hozzányúlok így ragad a zsepihez és így ráncosodik vagy hogy mondjam hogyha húzom,de nem vörös a szemem vagy eres.szerintem ez nagyon nem normális mi lehet ez?(azóta ugyanilyen,nem hordok kontaklencsét se szemüveget nem festem magam csak szempillaspirállal) 16/L

1

Lézeres látáskorrekciónak milyen kockázatai vannak?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!