Találatok a következő kifejezésre: Meg tud vajon egyedül (10 db)

Vajon valoban meg tud menteni egy ( tobb) félrelépés egy kapcsolatot?

Hello!

Legjobb válasz: Szerintem nem, és a cikk sok sebbõl vérzik! Alapvetõen ha õszinte vagy egy kapcsolatban és a párod is, akkor ha felmerül valamilyen probléma,akkor meg tudjátok oldani, és akkor ott semmi keresnivalója sincs egy 3.-nak. és pont. (ezt a cikket is biztos egy pasi írta, mert tudod, a sok sört ittam címû lemez már nagyon lejárt, ezért kell egy másik mese...) A másik a nyitott kapcsolat/házasság, aminek szerintem semmi de semmi értelme, persze ez nem azt jelenti hogy elítélem õket, csak egyszerûen nem tudom megérteni a helyzetet, és azt hogy így állnak hozzá... ennyi és pont. Ha valaki nem akar elkötelezõdni, akkor ne legyen kapcsolatban, vagy ne házasodjon meg. Mert ha nem így tesz, és lesznek gyerekek, mit fognak majd látni? Apa megint nem itthon alszik hanem a szeretõjénél, anya megint a pasijával van...

Szerintem nem, és a cikk sok sebbõl vérzik! Alapvetõen ha õszinte vagy egy kapcsolatban és a párod is, akkor ha felmerül valamilyen probléma, akkor meg tudjátok oldani, és akkor ott semmi keresnivalója sincs egy 3.-nak. és pont. (ezt a cikket is biztos egy pasi írta, mert tudod, a sok sört ittam címû lemez már nagyon lejárt, ezért kell egy másik mese...) A másik a nyitott kapcsolat/házasság, aminek szerintem semmi de semmi értelme, persze ez nem azt jelenti hogy elítélem õket, csak egyszerûen nem tudom megérteni a helyzetet, és azt hogy így állnak hozzá... ennyi és pont. Ha valaki nem akar elkötelezõdni, akkor ne legyen kapcsolatban, vagy ne házasodjon meg. Mert ha nem így tesz, és lesznek gyerekek, mit fognak majd látni? Apa megint nem itthon alszik hanem a szeretõjénél, anya megint a pasijával van...
Nálam a párkapcsolat az pár-kapcsolat. Akkor van vége (de akkor azonnal), amikor belép a harmadik. Nekem van annyi önbizalmam, hogy be merem ismerni, ha valaminek vége van, nem keresek mentséget sem magam, sem a párom számára. A hûség döntés kérdése. Ha valaki másképp dönt, el tudom fogadni, de többé nem tudok vele együtt élni. Nem hiszek azokban a verziókban, hogy "véletlenül megtörtén", "nem tudtam ellenállni a csábításnak", "elragadott a hév". De az sem hat meg különösebben, hogy "nem volt jó a kapcsolatunk, ezért máshol vígasztalódtam, de rájöttem, hogy mégis téged szeretlek. Ha egyszer berakta máshova, az enyémbe többet nem fogja. (Félreértés ne essék, az elõttem való nõk nem zavarnak, csak a párhuzamosak.)
Mindenképpen gáz, ha belép egy harmadik... Onnantól, hogy egy pár õ+én nincs harmadik. Mert az teljesen tönkreteszi a harmóniát bizalmat a kettõnk közti belsõséges viszonyt, és az a harmadik megtöri a varázslatot. Bár utána lehet hogy jön a megbánás(mivel rossz lebbencsleves fõzõ asszonykát szúrt ki a párom), de megbocsátás 100%-osan nincs, és nem lehet, így az a meg nem bocsátott sacc 10% tovább fogja mérgezni a kapcsolatot, amit el lehet nyomni évekre, akár évtizedekre, de az a baj, hogy ilyenkor rakodnak rá az évek alatti sérelmek és egyszer kiborul a bili..... Összegezve: KIZÁRT DOLOG!
Szerintem ez baromság... Ha még elvileg (bár nem hiszem) meg is tud menteni, nekem egy így "megmentett" kapcsolat nem kéne...
9:30 Teljes mértékben osztom a nézetét. Egy embernek egy a párja! Felmelegített káposzta nem jó. Pláne, hogy én utálom :) "Nõies, vonzo, vad az àgyban, tehat csak jot tett mindenkinek.. " - kinek? És ilyenkor a nõ akinek szeretõje van, az olyankor kire gondol mikor felváltva van velük? Az ilyenek teszik tönkre az egész kpcsolat dolgot, és emiatt lesz sok szemét pasi.
Mondjuk eszem otthon megszokás szerint a lebbencslevest.Semmi extra, megeszem, ha az van. Aztán egyszer megkínál a szomszéd Bözsike, s rájövök, hogy az övé milyen ízetlen, így elkezedem értékelni a feleségemét.S meg is dicsérem eztán. Majd elmegyek egyszer a Beácskához. Õ is lebbencslevest ad, de azok az ízek, zamatok! Meg is jegyzem az összetevõket, s legközelebb javasolom a kis feleségemnek, nem lehetne a levesbe egy zellergumót tenni? Meg hallottam, mások egy kis csípõset is tesznek bele. Most a feleségem vagy a fejemre boritja a levest, vagy hajlandó ízesíteni. Vagy járok Beácskához lebbencset enni.
A kérdező hozzászólása: Pardon, javitok: *-ha elfogadjuk, hogy azért keresek màst...
A kérdező hozzászólása: :) :) Hmm...vagy àtjàrsz a Beàhoz "levest enni", vagy pedig...jah...beleképzeled az otthoniba a zellert és a csiposet, igy vàlik a leves "prousti-i madeleine suteménnyé" ( itt jon ben a képbe némi mazochizmus , mert kellene nagyon a sutemény , bocs, leves ize...)Hmm..a lebbencsleves apoteozisa :D
NEM!

Vajon 130 nettóból egy ember meg tud élni ha nincs egy fillér hitele se és van saját háza?

Legjobb válasz: Meg.A rezsije kábeltv-vel olyan,10-15 ezer,télen erre rájön a fûtés,a többit meg magára tudja költeni,kajára-ruhára,amire akarja.

Meg.A rezsije kábeltv-vel olyan, 10-15 ezer, télen erre rájön a fûtés, a többit meg magára tudja költeni, kajára-ruhára, amire akarja.
Persze, ha kertje is van, akkor vígan.
Ha meg kábeltévé sem kell neki, akkor még sörre is futja :D
Nekem 97 ezrem van, tévét, netet, fûtést fizetek, és a sör mellé még rágcsát is tudok abszolválni magamnak!!!

Meg tud elleni vajon egyedül a cicám?

Anyacicám(szobacica perzsa)ma 66-67 napos vemhes. mindössze egy cica van benne(állatorvos ultrahang).a doki azt mondta ha holnapig nincs meg,akkor kap egy szurit,ami beinditja az ellést,de h az sem 100%os,s 12ora mulva mindenképp meg kell akkor császározni ami kb 20E Ft.(állitolag egy cica nem tud elég hormont termelni h meginduljon a szülés).nyaralás elött nem a legjobb,de term ha ugy alakul kifizetem.szerintetek meg fogja elleni?AGGODOM NAGYON!!!

Legjobb válasz: Én azt tanácsolom, hogy az ellést orvos intézze, mert lehet, hogy császárra lesz szükség. (Valahogy mi is így voltunk a vemhes kutyusunkkal, orvos vezette le a szülést) Természetesen ösztönei alapján, megfogja szülni a kiskölyköt. Sõt, el is harapja a köldökzsinórt, de a biztonság kedvéért a gazdi jelenléte egy speciális ollóval elengedhetetlen. Ne aggódj, meg fogja szülni! :) Rásegítéssel vagy anélkül, de meg fogja szülni :)

Én azt tanácsolom, hogy az ellést orvos intézze, mert lehet, hogy császárra lesz szükség. (Valahogy mi is így voltunk a vemhes kutyusunkkal, orvos vezette le a szülést) Természetesen ösztönei alapján, megfogja szülni a kiskölyköt. Sõt, el is harapja a köldökzsinórt, de a biztonság kedvéért a gazdi jelenléte egy speciális ollóval elengedhetetlen. Ne aggódj, meg fogja szülni! :) Rásegítéssel vagy anélkül, de meg fogja szülni :)
A kérdező hozzászólása: nagyon remélem h igazad lesz, nem szeretném ha császárra kerülne a sor.csak félek h 1 kiscica nem tud annyi hormont termelni h az anyaszervezet megkezdje az ellést.de bizom a legjobbakban.s köszönöm a biztatást.ha valakinek vannak tapasztalatai irjon legyen kedves.köszönöm!
szerintem nagyon ritka, hogy ne tudja megelleni, fõleg mivel csak 1 cica.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást!azért félek h mivel egy van elég nagy lett, s nem tud kibujni...aggodom én már mindenért:) mettöl számit tulhordásnak?szerintetek mennyi ideig lehetne még várni?köszi mindenkinek
Ne aggódj! Fajtától független minden cica tud elleni. Mi eddig 10-15 almot neveltünk fel, abból mindnek sikerült egyedül. Tegmap is születtek kiscicák. Este 8-kor elkezdett nyávogni, reggel 8-ra lett 2 kiscica. Sztem az orvos csak a pénz miatt mondta...
A természet jól megalkotta az állatokat! nekem akárhányszor ellett a macskám vagy kutyám, mindig úgy elbújt, hogy sose találtuk meg, csak miután már megvoltak a kicsik.soha semmi baj nem volt.


Hát a HP hivatalos weboldaláról
A kérdező hozzászólása: Kerestem de nem kaptam semmi hasznalhatot... :/
Talán nem írtad be a típusszámot megfelelõen. Így kell megkeresni: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?tmp_renderType=f..
A kérdező hozzászólása: Kaptam valamit az akumlator allat ezt irja Model: Compaq CQ58-350SQ
Én csak win 8 drivereket találok: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareInd.. próbáld meg
A kérdező hozzászólása: Sikerult win 8 raktam ra es mukszik :P

4 éve ismerek egy srácot abból 2 szer jártunk! Szakítót velem! és már eltelt 1 év és azóta várok rá már lefeküdtem velle és még mindig semmi! Meg azt mondta hogy azzért nem foglalkozik velem mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igazz?

Legjobb válasz: Egyrészt tanulj meg írni, mielõtt dugnál. Másrészt meg hogy lehet 4 év alatt 2-szer járni valakivel? Ha én járok valakivel az legalább 3 év. Amit meg írni akartál az így néz ki: 4 éve ismerek egy srácot, abból 2-szer jártunk! Szakított velem. Már eltelt 1 év és azóta várok rá. Lefeküdtem vele és még mindig semmi! Azt mondta, hogy azért nem foglalkozik velem, mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igaz?

Egyrészt tanulj meg írni, mielõtt dugnál. Másrészt meg hogy lehet 4 év alatt 2-szer járni valakivel? Ha én járok valakivel az legalább 3 év. Amit meg írni akartál az így néz ki: 4 éve ismerek egy srácot, abból 2-szer jártunk! Szakított velem. Már eltelt 1 év és azóta várok rá. Lefeküdtem vele és még mindig semmi! Azt mondta, hogy azért nem foglalkozik velem, mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igaz?
üdv az átvert lányok klubjába :DDDDDD IGAZ!!!az hogy kihasznált gratula szép :D
Ha épp nincs nõje akkor vagy csak jó neki egy kis szexre
A kérdező hozzászólása: figyelj akkor nem kell ide irni nem mind 1 neked hogy én higy irok hmm??? ne legyen mán ojan fontos nah szijja jah ls ha ilyeneket írsz ide akkor nem muszáj nah szia
Szerintem igaz, a pasik már csak ilyenek.. nem mind!!:D 85%-a... Én is már jártam így nemolyan rég....:S Elõször ismerd meg és utána dönts ilyen dolgokról sztem.. 14/L

Nem nagyon tudunk sok pénzt költeni az esküvőre és senki nem tud támogatni minket a családból. Ha nem hívok meg valakit a családomból, akkor abból örök sértődés lesz. Ne tartsunk csak egy uzsonnát vajon? Mit lehet ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: Szoktak olyat csinálni, hogy a szertartás után van egy álló fogadás, svéd asztalos kajával meg persze a torta:) Elvileg ha ismer a családod, tudja milyen anyagi helyzetben vagytok, és megértheti. Viszont érdemes a meghívókat személyesen kihordani, ahol elõre szóltok, hogy hát bocsi, de ez van és lehet, hogy egy tehetõsebb rokon még megfinanszírozza a lakodalmat is:) De ha nem így sikerül akkor se bánd! Az a ti napotok, és attól még lehettek boldogok, hogy nem tartottatok nagy hacacárét. Aki ezt nem érti meg az szégyenlje magát!

Szoktak olyat csinálni, hogy a szertartás után van egy álló fogadás, svéd asztalos kajával meg persze a torta:) Elvileg ha ismer a családod, tudja milyen anyagi helyzetben vagytok, és megértheti. Viszont érdemes a meghívókat személyesen kihordani, ahol elõre szóltok, hogy hát bocsi, de ez van és lehet, hogy egy tehetõsebb rokon még megfinanszírozza a lakodalmat is:) De ha nem így sikerül akkor se bánd! Az a ti napotok, és attól még lehettek boldogok, hogy nem tartottatok nagy hacacárét. Aki ezt nem érti meg az szégyenlje magát!
Nálunk is ezért lesz csak szûk családi vacsi a polgári szertartás után. Megoldás a kéttanús esküvõ, akkor nincs sértõdés, illetve a szûk család. mi is csak 13-an leszünk, csak szülõk és testvérek.
Nagyon egyet ertek az elso hozzaszoloval. Svedasztal a legolcsobb es csakis olyan kajaval amit ti szerettek. Sajna nekunk sincs sok a zsebben szulok pedig nem tudnak segiteni, ugyhogy ha zene lesz akkor klasszikus disco egy dj ismerossel - tehat zenekar kilove. Palinka, eros szeszesitalok kilove miutan mi csak sort iszunk ezen is lehet sokat sporolni. Arra gondoltunk hogy megkerunk mindenki feherben jojjon a szep osszkepert. S mellesleg a ruhamat ingyen kapom. Hasznalt de nem szamit majd en is tovabbadom. A volegenynek sem lesz szmoking csak szep laza feher ing. De kinek mi a jo. A lenyeg, hogy ti jol erezzetek magatokat!!!! Mindenkit meg kell hivni a csaladbol de kerni kell, hogy feltetlenul jelezzek ha nem tudnak jonni. Igy tudjatok majd, hogy hany emberre szamolhattok.
Nekünk sikerült és szerencsénk volt.Mikor a meghivót vittük, mindenki megkérdezte, mire lenne szükségünk, mi a pénzt kértük.Csomo mindent abbol fizettünk utolag.Szinte mindenhol elöleget kérnek csak.180fõ volt.Egyébként sokat jártam utána.Nagyon sok dolgot, például tyukot egy kis faluban vettünk, az édes sütiket is ott csináltattunk, sokkal olcsobban.Az italokat is visszavették ami nem fogyott el.Össze lehet hozni, fantáziálj.Egyszer van az életben, legyen olyan ahogy te szeretnéd.
Kétféle meghívó legyen. Az egyiket azoknak add, akit csak a szertartásra hívsz, a másik fajtát meg azoknak, akiket szûk körben meg is vendégelsz

Olyan jól esne egy ölelés is már egy lánytól, kár, hogy nincs barátnőm sajnos nem is volt még pedig már 22 vagyok és nagyon tudnék szeretni, főleg, ha viszont szeretnek. Vajon fogok-e valaha kellene egy lánynak is, aki nekem is tetszik?

Nem is tudok aludni már jó ideje, semmi másra nem tudok koncentrálni úgy kb. fél éve csak a barátn?szerzésre, tudom szánalmas, de nem tehetek róla, nem bírom egyedül, megjelent valami fura változás bennem, felismertem, hogy szükségem van egy lányra, mert egyedül üres az életem. Annyi szép lányt látok az utcán, bár kellenék valakinek! Sajnos nem merek kezdeményezni, sosem mertem, még azt sem igazán tudom mennyi esélyem lehet a lányoknál, bár gondolom nem sok, mert tudok olyan fiúkról, akikre maguktól rámásznak a lányok úgymond. Gondolom nem lehetek valami vonzó a lányok szemében küls?leg, bels? tulajdonságaim sem valami felt?nést kelt?ek. Ha eddig nem kellettem a lányoknak, annak mi lehet a legf?bb oka, tényleg a küls? vagy, hogy én egy csendesebb, visszahúzódó, háttérben megbúvó fiú voltam mindig is, esetleg mindez az oka?

Legjobb válasz: Elõzõ komment sztem hülyeség. Manapság a lányok kezdeményeznek, ez tény. Sok barátom mondta hogy ha õk nyomulnak egy csajra akkor sose jön össze, ha a csajnak megtetszenek és a csaj is tesz érte hogy legyen vmi (pl. sokszor rád ír facebook-on, msn-en, esetleg még utalásokat is tesz) akkor 100%-os nyert az ügy. Változnak az idõk, régen bunkóság volt egy hölgy részérõl ha kiszemelt magának férfit. Manapság már teljesen természetes, mint az hogy levegõt veszünk.

Elõzõ komment sztem hülyeség. Manapság a lányok kezdeményeznek, ez tény. Sok barátom mondta hogy ha õk nyomulnak egy csajra akkor sose jön össze, ha a csajnak megtetszenek és a csaj is tesz érte hogy legyen vmi (pl. sokszor rád ír facebook-on, msn-en, esetleg még utalásokat is tesz) akkor 100%-os nyert az ügy. Változnak az idõk, régen bunkóság volt egy hölgy részérõl ha kiszemelt magának férfit. Manapság már teljesen természetes, mint az hogy levegõt veszünk.
Lassan agyhalált kapok az ilyen kérdésektõl. De azért köszönettel is tartozom nektek, mert habár hasonló szituációban vagyunk de rendesen növelitek az önértékelésem. Legalább érzem, hogy még élek és van még annyi tartásom, hogy nem nyáladzok anonim oldalakon O.o Szerintem jobb lesz ha beszerzek egy lõfegyvert, mert ha én is eljutok erre a szintre, halántékon lövöm magam. 21F
Ahelyett, hogy felteszel minden héten(mert gondolom, hogy nem ez az elsõ) egy kérdést ide, már rég elmehettél volna egy szórakozóhelyre, vagy beülhettél volna valahova, nem pedig itt kéne sírni, hogy mennyire ronda, vagy meg szánalmas...ha nem teszel ELLENE az is maradsz, így jóhogy nem fog téged szeretni senki sem, ha ennyire negatívan állsz mindenhez, megérzik rajtad(és külsõleg is látszik a szemeden, arcodon), hogy valami nincs rendben. Ismerkedj, ahol csak tudsz: utcán, suliban, szórakozóhelyen, moziban, buszon, vonaton, chaten, társkeresõn..stb. Ne itt kockulj a gyk-n és várd, hogy jöjjön a sültgalamb...istenem-.-"
Ha valóban az vagy, akkor nem sok jót tudok jósolni, legfeljebb ha gazdag leszel.
A kérdező hozzászólása: ma 22:06 köszi, legalább õszintén szóltál, igazad van! ronda, törpe vagyok!!!
Szerintem csak valami csúnya srác vagy aki csodálkozik hogy leszarják, nem azon van a hangsúly hogy bunkó tahó-nak kell lenni. Pl az okos, szolíd csajok között is van sok szép és azok a jóképû szolíd pasikkal zúznak. A bunkó csajok meg a jóképû diszkós macsókkal.
ha 22 vagy, és NAGYON, de TÉNYLEG NAGYON szeretnél valakit, egy barátnõt, akinek fontos vagy és aki szeret, SZEDD ÖSSZE A BÁTORSÁGOD! máshogy nem fog menni. csak a cél lebegjen a szemed elõtt. nem baj ha félénk vagy, de lépj túl rajta, ha KOMOLYAN barátnõt szeretnél. lehet hogy elsõre nem fog menni, de ha elég kitartó vagy, össze fog jönni. és a végén már kevésbé leszel bizonytalan. sok sikert!:D
A kérdező hozzászólása: egyik oka épp ez a neten való ismerkedésnek, ha találok egy olyan lányt, akivel úgy néz ki összeillünk, akkor tuti, hogy vagy pesti vagy dunántúli az illetõ, ezért is bánom, hogy itt lakok Debrecen mellett, valamiért innen egy lány sem ír nekem amúgy is peches vagyok a szerelem terén, olyan ez, mint valami átok :(
Túl messze vagy akkor:(
hajajaj... 22 éves szûz, csúnya, alacsony, ki van éhezve egy nõre, anonim oldalon siránkozik hogy miért csak a bunkóknak van csajuk. Nem akarok vészmadárkodni, de 30 éves korodig ne reménykedj semmiben. A nõk jó pasikat keresnek, és ez amit felsoroltam pont annak az ellentétje, és ezen semmilyen reklámozott csodafújóka nem fog segíteni ezt elmondhatom. Szerintem vegyél fel hobbikat az életedbe, annyi mindent lehet manapság ûzni, nem csak a nõk vannak az életben.
Te ugyanaz a hajdú-bihari fiú vagy, mint aki eddig írt ki hasonló kérdéseket?
Én 21 vagyok, szintén nem volt még barátnõm. Nem a világ vége. Szeretek sokat várni, de ezalatt mindig lecsapták a kezemrõl aki tetszett.xD Viszont rengeteg jó nõi ismerõsöm van. Jól írta az elõttem szóló, találj magadnak valami szórakozást, ami azzal jár, hogy kimozdulsz, emberek között vagy.
ha ez az életcélod, az messzirõl süt rólad. görcsöléssel márpedig nem lesz barátnõd.
nem olvastam végig a komikat, de hidd el fogsz találni magadnak. Nehéz nem rágörcsölni, de ez az élet többi területén is így van, ha nagyon akarod nem megy. Kezdeményezni pedig nyugodtan merjél (tudom ezt is könnyû mondani)lányként hasonló vagyok, vagyis nem vagyok túl merész, de kezdem építgetni az önbizalmam. Szóval te is tedd ezt! nem baj, ha rád nem másznak a lányok, küzdj érte. Az még a férfinak eleve dicsõség is. Egyébként igen, baj lehet hogy visszahúzódó vagy, legyél bátor! (de maradj szerény is) 17/L
nyaf-nyaf-nyaf
Ugyanez vagyok én is. 27 éves, 1 éve feladtam a dolgot, inkább prostizom. Jobb, mint a semmi.
Én immár 18 leszek de még mindig nem volt pár kapcsolatom . T_T jol esne egy barátnõ aki szertet engem. De ez itt nem az én kérdésem. Az a tanácsom hogy ne fuss bele minden lányba majd akad egy ojan aki beléd szeret. Én is ebben reménykedem.
18 évesen egyáltalán nem fura, ha nem volt még kapcsolatod...
A kérdező hozzászólása: ma 17:24 hajdú-bihari vagyok, Debrecen környéki, többet privátban, aki akar írhat nyugodtan
ma 17:16 Miért általánosítasz? és mi van azokkal, akik nem csúnyák, nem h.lye p.csák és egy társkeresö oldalon találták meg az igazit, és nem az utcán vagy egy szórakozóhelyen? Pont, hogy jót tesz az önbizalomnak, mert az ember olyan emberekkel ismerkedik meg, akik szintén magányosak lehetnek, mint õ. S már nem is érzi olyan egyedül magát a problémájával. Persze, hogy a társkeresõkön is vannak komolytalan emberek! Mindenütt vannak. Vagy a szórakozóhelyekre csak komoly és szép lányok járnak? Akik soha nem szórakoznak a férfiakkal és csak komoly szándékaik vannak?
"mert tudok olyan fiúkról, akikre maguktól rámásznak a lányok" Maguktól??? Neeee! tudsz olyat? Én csak olyat ismerek akire kényszerbõl másznak rá.
Én is így vagyok vele. Sajnos minnél jobban küzdök annál jobban leszarnak. Szal én már úgy vagyok vele h leszarom, csúnya vagyok, ez a dolgok rendje. Amúgyis több fiú születik, valakinek magányosnak is kell lenni. 21/F
Ha nem mersz kezdeményezni, sose lesz barátnõd... ha más nem, ismerkedj neten.
Egyrészt a külsõd is lehet az oka, másrészt az, h nem mersz kezdeményezni. A lányok maguktól csak a legjóképûbb srácoknál kezdeményeznek, de van aki még azoknál se.
1.: Építsd az életedet, hogy legyenek sikerélményeid, ezáltal lesz önbizalmad, ami mindenhová elengedhetetlen, nem csak a csajozáshoz, de oda aztán nagyon kell. 2.: Ha elégedetlen vagy a külsõddel, tehetsz ellene. Nem kell kigyúrt állattá válnod. 3.: Merjél kezdeményezni, mert nagyon ritka az olyan nõ, aki kezdeményez, ez még mindig a mi dolgunk, emancipáció ide vagy oda. 26/F
Probálj meg valahogy megváltozni, mert ezek a "negatív" enegriák kívûlrõl is látszódnak rajtad és érzõdik. + elég szánalmas is, ilyeneket a pasiktól hallani, persze lehet, csak ne a lányok elõtt, mert senkinek sem kellenek az ilyenek. Amúgy megnyugtatlak nekem is csak egy barátom volt eddig és 21 éves leszek...
18f hasonló helyzetben de nem adom fel küzdök :)
23f múltam és énis ugyanugy vagyok min te..
A kérdező hozzászólása: nincs igazság, miért csak a bunkó, érzéketlen vadállatoknak van szép barátnõje? :(
Mert õk oda mernek menni?! Te meg nem...
A kérdező hozzászólása: részegen mentem már oda lányokhoz egynek sem kellettem, de ha egy bunkó, tahó idióta megy oda annak mindig van esély, ha részeg, ha józan akkor is!
Tegyél valamit a boldogságodért, és ne keseregj! Társkeresõ oldalt próbáltál már? Még ma regisztrálsz valamelyikre, és holnap már lehet, hogy randizol! Sok sikert és fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: ma 16:19 ó, már azzal kezdtem kb. 3 éve, de azóta sem kellettem senkinek sem ja és utálok neten ismerkedni, élõben viszont nem tudom hol lehetne próbálkozni, mert a lányok nagyon elutasítóak velem szemben valamiért :(
Hát ja.. társkeresõn nem érdemes. Hülye p*csák szórakoznak az emberrel, vagy csúnya nõk írogatnak az embernek. Az önértékelésnek nagyon rosszat tesz. Szerintem menj el egy szórakozóhelyre a belvárosban, ülj le és iszogass valamit, hátha feloldódsz egy kicsit.
Kérdezõ merre laksz? Gondoltam összeülhetnénk beszélgetni, valamikor, én is ugyanez vagyok csak lányba.

Növök még vajon? Ha igen körülbelül még mennyit nõhetek? Hogy tudok rásegíteni ebben? Mivel tudnák még egy pár centit elérni? (Többi Lent)

15 éves Fiú vagyok.

Legjobb válasz: igen még fogsz nöni, a fiúk jóval tovább legalább 16-18 éves korukig nönek de van aki 2021-ig mivel Apud ilyen magas igy tuti te is leszel még magasabb.

igen még fogsz nöni, a fiúk jóval tovább legalább 16-18 éves korukig nönek de van aki 2021-ig mivel Apud ilyen magas igy tuti te is leszel még magasabb.
Egy full vérképpel meg lehet állapítani a hormon szintedbõl, de igen elég fiatal vagy még.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Csak olyan fura hogy az o.társaim azért eléggé magasak olyan 10-15 cm-rrel már amelyik.
A tej 2, 8 zsírtartalmú inkább. És igen, ez már elég. Lényeg h ne magában, vízzel vedd be a tabit.
zsírszövet raktározza a testedben
A 2-es és a 3-as mirõl beszél? A legrosszabb fajta, aki azt hiszi tud, pedig általánosban meg kellett volna vágni bioszból. Vagy trollkodnak. Ez a jobbik eset. A zsírban oldódó vitaminokat a zsírszövet raktározza, magyarul képes vagy raktározni, ellenben a vízben oldódó vitaminokkal, amikbõl sûrû bevitelre van szükség.
MINDENFÉLE zsiradék: vaj, margarin, olaj, disznó-, kacsa-. libazsír, zsírtartalmú éllemiszerek (tej, szalámi, tojás, stb). A lényeg, hogy valamiben legyen valamiféle zsír, különben nem szívódik fel a vitamin.
A kérdező hozzászólása: 2, 8-ra gondoltam, bocsi :D És elõbb a tabi (esetemben vitaminos szõlõcukor) és utána egyek/igyak ilyet, vagy elõször egyek/igyak és utána vegyem be?
Pedig igazuk van, kedves utolsó! Ahhoz, hogy a zsírban oldódó vitaminok felszívódjanak a bélbõl a véráramba, arra van szükség, hogy "zsírcseppekhez"kapcsolódjanak. és ez a zsír lehet akár 2, 8 %-o tejbõl származó is.
Egy ló rengeteg dolgot igényel.Sok törõdést, mozgást, nagy helyet, udvart.Nem piskóta.
Melles egy ló mellett 0 szabad idõd lesz. Minden reggel-este etetni, mindennap trágyázni, heti 4-5 alkalommal foglalkozni vele, ha esik ha fúj. Akkor nincs nyaralás, meg hosszú utazás. Ez persze akkor jellemzõ, ha otthon tartod. Bértartásnál is illik hetente legalább 4x kimenned hozzá idõjárástól függetlenül. Ha nyaralni mész esetleg megkérhetsz valakit az istállóból, hogy mozgassa le (ha valaki elvállalja). Szóval a lótartás nem csak abból áll, hogy van egy lovam és néha ráülök, mert akkor jobban jársz ha inkább csak lovagolni jársz valahova. 14:46-os voltam
Mennyi idõs vagy? Ha nincs neki hely akkor tényleg nem lenne értelme
Én a bértartást ajánlanám ha ennyire lovat akarsz... Ott lehetne edzõd és saját lovad is... Nálunk csak 15.000Ft a bértartás! Gondold meg!
A kérdező hozzászólása: már 5 éves korod óta lovagolsz??? De jó neked..:D
szerintem várj egy kicsit vele, mikor már teljesen egyedül tudsz róla gondoskodni. nekem is csak most lett saját lovam, pedig 12 éve lovagolok :) 17/L
amúgy meg: http://www.haziallat.hu/lovak-lovasok/ itt mindent megtalálsz a lovakkal kapcsolatban
ülj le a szüleiddel és beszéld meg velük, hogy miért szeretnél lovat. ha az anyagiak engedik keress a lakóhelyed közelében egy lovardát és add be bértartásba. így nem lesz vele annyi munka, de mégis minden nap látod sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Ezt a kérdést én írtam ki!és 12 éves vagy, elég sok helyünk van, tudok rendesen lovagolni, és eddig is minden idõm a lovakkal töltöttem imádom õket, nagyon intelligens állatok, és már tervezgetem a lóvásárlást, anyu belemenne, csak apu nem, mert nem szeretné hogy megunjam, és nkei kelljen gondolznia!pedig tudom, sosem unnám meg!már 6 éve imádom a lovakat
Remélem a szüleid és te is tisztában vagytok vele mekkora felelõsség egy ló. Ha nincs nagy helyetek, akkor adjátok bértartásba (helytõl függõen 30-70 ezer/ hónap). Emellé jön a felszerelés igaz azt csak 1x kell megvenni. Patkolás 6-8 hetente 4-10 ezer (kovács függõ) + évente oltások, féregtelenítések. Egy normálisabb ló olyan 250-400 ezer Ft, de árban határ a csillagos ég. Mi otthon tartjuk a lovat, mindene megvan az úgy kb havi 20 ezerre jön ki, igaz egyszerre vannak nagyobb kiadások (szénát, zabot, tápot egyszerre veszünk nagyobb mennyiségben), de ha visszaszámol az ember nem is olyan vészes. Viszont itt hatalmas hely van neki.
Arról nem beszélve, hogy a ló társas lény, nem biztos, hogy egyedül jól érezné magát. Kit akarsz lovagoltatni? Azt mondom, hogy elõbb járj el egy lovardába, tanulj meg rendesen lovagolni, elvégezni az istállómunkát szakszerûen(nem olyan egyszerû az sem, mint gondolod, sok, a lónak ártalmas hibát elkövethetsz), betegségeket felismerni(ha nem ismersz fel egy kólikát idõben, el is pusztulhat a lovad), a takarmányozást, sérülések kezelését stb.utána kérj saját lovat. És azt tudjátok, mennyibe kerül egy ló havi tartása?Patkolás, oltások, féregtelenítés, egyéb állatorvosi kezelések sok pénzbe kerülnek, nem is beszélve egy esetleges mûtétrõl, ami sok százezres tétel. Ha a szüleid ezt megengedhetik maguknak, és mindenképp saját lovat akarsz, vigyétek valami normális helyre bértartásba.Ott van hely lovagolni, szakszerû ellátás, esetleg edzõ is, mindannyian jobban járnátok. Merre laksz?
kérd ki egy lótartó véleményét! A szomszédok között.
igen, 5 évesen raktak fel elöször :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!