Találatok a következő kifejezésre: Meg tud az ember magától gitározni (1 db)

Meg tud tanulni az ember magától gitározni (akkusztikus gitáron) tanár nélkül? És ha igen akkor hogyan?

Legjobb válasz: meg lehet tanulni, mert bizonyos emberekben megvan a zenei érzék, érzi a ritmust, hallja, hogy melyik hanghoz melyik akkord illik, mikor kell akkordot váltani. ezt érik és hallják egyesek. ezért van az h pl valaki igazán jól tud táncolni is, pedig soha nem járt tanárhoz. ha megvan benned a zeneiség akkor csak fogj egy gitárt és játsz!!!

meg lehet tanulni, mert bizonyos emberekben megvan a zenei érzék, érzi a ritmust, hallja, hogy melyik hanghoz melyik akkord illik, mikor kell akkordot váltani. ezt érik és hallják egyesek. ezért van az h pl valaki igazán jól tud táncolni is, pedig soha nem járt tanárhoz. ha megvan benned a zeneiség akkor csak fogj egy gitárt és játsz!!!
Igen meglehet, én is így tanultam 11 évesen meg egy nagyon jó könyvvel(muszty-dobay), zenei érzékekkel is meg vagyok áldva. de sztem a középsuliban vagy ilyen helyen biztos van aki picit tanítgatna.
Persze, hogy meg én is így tanultam és az elõttem szólónak igazat kell adnom a Muszty-Dobai fantasztikus és egyszerûen megtanulhatsz. és ha már az alapokat tudod még mindig könnyebb elmenni tanárhoz ha fejlõdni akarsz avgy magasabb szitnre lépni.
Én 1-1, 5 éve kezdtem gitározni, igaz, hogy elektromos gitáron, de nem jártam tanárhoz, és egész jól megy. Nézd meg ezeket a honlapokat: http://www.gitartanfolyam.hu http://www.gitarozz.hu Igaz, hogy ezek inkább elektromos gitárra tanítanak, de le amiket tudni kell akusztikusra azok le vannak írva, akkordok képpel ábrázolva, stb. Ha meg már a számtanulásnál járnál, akkor töltsd le a Guitar Pro nevû programot, amihez lehet külön letölteni kottákat (tabokat).
Persze.Én fél évet jártam tanárhoz azóta nem és bármilyen dalt eljátszok.Általában egy gitár tanár az elején megtanít az alapokra(addig érdemes járni)onnantól már csak dalokat (amiket magadtól is simán meg tudsz tanulni neten) és mindenféle bonyolításokat tanít amire a dalok 95% ában nem lessz szükség...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ma is sokan kedvelik a Sweet Dreams című 1983-as zenét?

Eurythmics zene

5

Mi lehet a bemutatóban lévő szám címe?

Ebben a trailer-ben lévő zene címe érdekelne ?

0

Tudtok ehhez hasonló zenéket? (több a leírásban)

Tudtok ezekhez hasonló japán zenéket? linkek:

na, meg aki tud, az linkelhet JÓ J-rock számokat, meg darkos hangulatóakat is, olyan igazi jókat amiktől az ember megborzong :)de pls az előbbieknél felsoroltakhoz hasonlókat is linkeljetek, mert fontos lenne...!

2

Meg tudnátok mondani a szám címét?

ismeritek a címét? menned kell mert új világ vár rád, s a kettőnk filmje nem forog tovább, s hogyha egy napon majd... vágy ezután szíved őrzi filmünk dallamát...

3

A Twillight filmsorozatban, milyen zenék vannak?

Milyen zenék vannak a Twillight-ban? Mik a címeik? Aki tudja írjon. A sorozat összes részéből kérdezem.

5

Hasonló zenék?

Élvezd,Mosoly,Kopóggyá,Beléd estem,

0

Mi a címe ennek a zenének?

Nagyon kevés adatom van, egy nő énekli, valami ilyesmi maradt meg belőle: your feel, my heart ...
sajnos többet nem tudok (a my-nál kicsit magasabb és hangosabb lesz a hangja)

3

Legjobb, legsikeresebb olasz slágereket keresem. Tudtok mondani CD címet?

Köszönöm.

1

A Spice Girls amerikai vagy brit együttes?

nem szükséges kiegészítenem, de légyszíves ne írjatok direkt rosszat, kösz.

2

Mi a címe annak a zenének, ami ilyen hazafias Fidesz-műsorokban szokott megjelenni és mintha azt énekelnék, hogy "Nanna nanananana, nanna nananana Viațã Mare! Viațã Mare!?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!