Találatok a következő kifejezésre: Meg tud az ember magától gitározni (1 db)

Meg tud tanulni az ember magától gitározni (akkusztikus gitáron) tanár nélkül? És ha igen akkor hogyan?

Legjobb válasz: meg lehet tanulni, mert bizonyos emberekben megvan a zenei érzék, érzi a ritmust, hallja, hogy melyik hanghoz melyik akkord illik, mikor kell akkordot váltani. ezt érik és hallják egyesek. ezért van az h pl valaki igazán jól tud táncolni is, pedig soha nem járt tanárhoz. ha megvan benned a zeneiség akkor csak fogj egy gitárt és játsz!!!

meg lehet tanulni, mert bizonyos emberekben megvan a zenei érzék, érzi a ritmust, hallja, hogy melyik hanghoz melyik akkord illik, mikor kell akkordot váltani. ezt érik és hallják egyesek. ezért van az h pl valaki igazán jól tud táncolni is, pedig soha nem járt tanárhoz. ha megvan benned a zeneiség akkor csak fogj egy gitárt és játsz!!!
Igen meglehet, én is így tanultam 11 évesen meg egy nagyon jó könyvvel(muszty-dobay), zenei érzékekkel is meg vagyok áldva. de sztem a középsuliban vagy ilyen helyen biztos van aki picit tanítgatna.
Persze, hogy meg én is így tanultam és az elõttem szólónak igazat kell adnom a Muszty-Dobai fantasztikus és egyszerûen megtanulhatsz. és ha már az alapokat tudod még mindig könnyebb elmenni tanárhoz ha fejlõdni akarsz avgy magasabb szitnre lépni.
Én 1-1, 5 éve kezdtem gitározni, igaz, hogy elektromos gitáron, de nem jártam tanárhoz, és egész jól megy. Nézd meg ezeket a honlapokat: http://www.gitartanfolyam.hu http://www.gitarozz.hu Igaz, hogy ezek inkább elektromos gitárra tanítanak, de le amiket tudni kell akusztikusra azok le vannak írva, akkordok képpel ábrázolva, stb. Ha meg már a számtanulásnál járnál, akkor töltsd le a Guitar Pro nevû programot, amihez lehet külön letölteni kottákat (tabokat).
Persze.Én fél évet jártam tanárhoz azóta nem és bármilyen dalt eljátszok.Általában egy gitár tanár az elején megtanít az alapokra(addig érdemes járni)onnantól már csak dalokat (amiket magadtól is simán meg tudsz tanulni neten) és mindenféle bonyolításokat tanít amire a dalok 95% ában nem lessz szükség...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Demi Lovato - Heart by heart (city of bones)?

Sziasztok! A nővéremnek megígérte, hogy Demi Lovato - Heart by heart című dalát betanulom neki fuvolán... Mindenhol kerestem és nem sikerült hozzájutnom a kottához. Tudtok nekem segíteni hogy hol keressem?

0

Melyik zene ez?

Amennyi szöveg van benne, az kb az, hogy "mashup the bass", ezt egy pasi mondja. Utána valami latinosabb, s*ggrázós ritmusa van. Valakii! :)

3

Hol találom meg a republik 67-es úton c. zene kottáját?

Zongorázni szoktam néha itthon, és szeretném meg tanulni.

0

A Kinder 2013-as azaz idei karácsonyi reklámjának zenéjét hol találhatom?

0

Ki énekli eredetileg az LGT - Neked írom a dalt című zeneszámot?

Koncerteken mindig Presser adja elő, de eredetileg ki énekelte azt?

2

Gitárosok! Marshall 1960A ládáról mi a véleményetek?

Peavey XXL fejem van, zenekarozom, rock, metál zenét játszom. Előre is köszönöm!

0

Vélemények Peavey Special 112-ről?

1

A CD-k a használat során miért s hogyan karcolódnak össze-vissza? Miért nem lehet hozzájutni legalább 1 épkézláb használthoz?

Ez számomra felfoghatatlan rejtély. Hacsaknem smirglivel tisztogatják...(?) Nálam pl. ilyen még nem fordult elő!

0

A Summer sturm (nyári vihar) című filben megy egy régebbi zene a verseny alatt. Mi annak a címe?

0

Hogy hívják a gitárerősítőnek azt a részét amit, tekerünk?

pl.:hangszín,nem értek hozzá

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!