Találatok a következő kifejezésre: Meg tud az ember magától gitározni (1 db)

Meg tud tanulni az ember magától gitározni (akkusztikus gitáron) tanár nélkül? És ha igen akkor hogyan?

Legjobb válasz: meg lehet tanulni, mert bizonyos emberekben megvan a zenei érzék, érzi a ritmust, hallja, hogy melyik hanghoz melyik akkord illik, mikor kell akkordot váltani. ezt érik és hallják egyesek. ezért van az h pl valaki igazán jól tud táncolni is, pedig soha nem járt tanárhoz. ha megvan benned a zeneiség akkor csak fogj egy gitárt és játsz!!!

meg lehet tanulni, mert bizonyos emberekben megvan a zenei érzék, érzi a ritmust, hallja, hogy melyik hanghoz melyik akkord illik, mikor kell akkordot váltani. ezt érik és hallják egyesek. ezért van az h pl valaki igazán jól tud táncolni is, pedig soha nem járt tanárhoz. ha megvan benned a zeneiség akkor csak fogj egy gitárt és játsz!!!
Igen meglehet, én is így tanultam 11 évesen meg egy nagyon jó könyvvel(muszty-dobay), zenei érzékekkel is meg vagyok áldva. de sztem a középsuliban vagy ilyen helyen biztos van aki picit tanítgatna.
Persze, hogy meg én is így tanultam és az elõttem szólónak igazat kell adnom a Muszty-Dobai fantasztikus és egyszerûen megtanulhatsz. és ha már az alapokat tudod még mindig könnyebb elmenni tanárhoz ha fejlõdni akarsz avgy magasabb szitnre lépni.
Én 1-1, 5 éve kezdtem gitározni, igaz, hogy elektromos gitáron, de nem jártam tanárhoz, és egész jól megy. Nézd meg ezeket a honlapokat: http://www.gitartanfolyam.hu http://www.gitarozz.hu Igaz, hogy ezek inkább elektromos gitárra tanítanak, de le amiket tudni kell akusztikusra azok le vannak írva, akkordok képpel ábrázolva, stb. Ha meg már a számtanulásnál járnál, akkor töltsd le a Guitar Pro nevû programot, amihez lehet külön letölteni kottákat (tabokat).
Persze.Én fél évet jártam tanárhoz azóta nem és bármilyen dalt eljátszok.Általában egy gitár tanár az elején megtanít az alapokra(addig érdemes járni)onnantól már csak dalokat (amiket magadtól is simán meg tudsz tanulni neten) és mindenféle bonyolításokat tanít amire a dalok 95% ában nem lessz szükség...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a dal címe?

http://www.youtube.com/watch?v=YhAcEEAbzOg

1

Tudtok olyan számokat amik a barátságról szólnak?

Leginkább rapp, rock kategóriában, de bármi jöhet. :) Köszi.

1

Egy játéknak (ha jól emlékszem, valami kijutós, point and click game volt, de nem biztos) volt egy felfelé kúszó dallamú, hegedűs háttérzenéje, és emlékszem rá, hogy a háttérben fújt a szél. Tudom, hogy ez nem sok, de van bárkinek ötlete?

0

Mit tanácsoltok egy kezdőnek aki akusztikus gitárt akar venni? Mire kell odafigyelni?

Nem akarok túl drágát. Kb. milyen árban van egy olcsóbb, és egyáltalán melyiket érdemes megvenni? Vagy honnan érdemes szerezni? Jobb a klasszikus vagy az acélhúros? Köszönöm a segítséget.

3

Melyik az a Punnany-s zene aminek az elején egy angol zene szól?

A Turné c. műsorba halottam, de nem találom. Aki esetleg látta az letudná írni milyen zenék szóltak?

1

Mi a címe ennek a számnak?

http://indavideo.hu/video/GTA_San_Andreas_motor_stunts

2

Ha ti egy házibuliba mennétek ma, melyik az a 3 dance/house/trance/elektronikus stb. zene, amit mindenképp szeretnétek hallani?

1

Mi a különbség az IronGear Blues Engine és az IronGear Hot Slag között?

1

Hogy ejtjük ki helyesen a One Direction-t?

Van egy barátnőm aki úgy mondja ki a One Direction-t, hogy "vándireksön" de szerintem így kell "vándájreksön". Melyik a helyes? Kérlek segítsetek, új vagyok még.

8

Valaki mondana egy szomorú romantikus számot?

Igazából nem is muszáj romantikusnak lennie, csak szomorú legyen és lassú, meg legyen benne zongoraszó. Valami olyasmi zenére gondolok mint az Evanescence - My Immortal, csak az már a könyökömön folyik ki.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!