Találatok a következő kifejezésre: Meg tud az ember magától gitározni (1 db)

Meg tud tanulni az ember magától gitározni (akkusztikus gitáron) tanár nélkül? És ha igen akkor hogyan?

Legjobb válasz: meg lehet tanulni, mert bizonyos emberekben megvan a zenei érzék, érzi a ritmust, hallja, hogy melyik hanghoz melyik akkord illik, mikor kell akkordot váltani. ezt érik és hallják egyesek. ezért van az h pl valaki igazán jól tud táncolni is, pedig soha nem járt tanárhoz. ha megvan benned a zeneiség akkor csak fogj egy gitárt és játsz!!!

meg lehet tanulni, mert bizonyos emberekben megvan a zenei érzék, érzi a ritmust, hallja, hogy melyik hanghoz melyik akkord illik, mikor kell akkordot váltani. ezt érik és hallják egyesek. ezért van az h pl valaki igazán jól tud táncolni is, pedig soha nem járt tanárhoz. ha megvan benned a zeneiség akkor csak fogj egy gitárt és játsz!!!
Igen meglehet, én is így tanultam 11 évesen meg egy nagyon jó könyvvel(muszty-dobay), zenei érzékekkel is meg vagyok áldva. de sztem a középsuliban vagy ilyen helyen biztos van aki picit tanítgatna.
Persze, hogy meg én is így tanultam és az elõttem szólónak igazat kell adnom a Muszty-Dobai fantasztikus és egyszerûen megtanulhatsz. és ha már az alapokat tudod még mindig könnyebb elmenni tanárhoz ha fejlõdni akarsz avgy magasabb szitnre lépni.
Én 1-1, 5 éve kezdtem gitározni, igaz, hogy elektromos gitáron, de nem jártam tanárhoz, és egész jól megy. Nézd meg ezeket a honlapokat: http://www.gitartanfolyam.hu http://www.gitarozz.hu Igaz, hogy ezek inkább elektromos gitárra tanítanak, de le amiket tudni kell akusztikusra azok le vannak írva, akkordok képpel ábrázolva, stb. Ha meg már a számtanulásnál járnál, akkor töltsd le a Guitar Pro nevû programot, amihez lehet külön letölteni kottákat (tabokat).
Persze.Én fél évet jártam tanárhoz azóta nem és bármilyen dalt eljátszok.Általában egy gitár tanár az elején megtanít az alapokra(addig érdemes járni)onnantól már csak dalokat (amiket magadtól is simán meg tudsz tanulni neten) és mindenféle bonyolításokat tanít amire a dalok 95% ában nem lessz szükség...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudtok ehhez hasonló magyar dalokat?

http://www.youtube.com/watch?v=1Did5twJ4ec

1

Ismertek más, Skrillex - Cinema elejére hasonlító zenéket?

Skrillex - Cinema ejején, melodikus vagy nem is tudom milyen a zene és ehhez hasonlókat ismertek-e vagy van-e esetleg egy külön zenefajta ami ehhez hasonló?

0

Michael W. Smith - Friends Are Friends Forever című zenének a dalszövegét valaki lefordítaná nekem? (nem internetessel, mert az rosszul fordít ugye. )

Packing up the dreams God planted
In the fertile soil of you
Can't believe the hopes He's granted
Means a chapter in your life is through
But we'll keep you close as always
It won't even seem you've gone
'Cause our hearts in big and small ways
Will keep the love that keeps us strong

Chorus:
And friends are friends forever
If the Lord's the Lord of them
And a friend will not say never
'Cause the welcome will not end
Though it's hard to let you go
In the Father's hands we know
That a lifetime's not too long to live as friends.

With the faith and love God's given
Springing from the hope we know
We will pray the joy you'll live in
Is the strength that now you show

But we'll keep you close as always
It won't even seem you've gone
'Cause our hearts in big and small ways
Will keep the love that keeps us strong

0

Melyik lehet ez a zene?

Csak a klipre emlékszek abban pedig volt egy férfi aki pénzt adott egy hajléktalannak és később a hajléktalannak sok pénze lesz sikerül rendbe szednie az életét és egy buli alkalmával újra találkozik azzal a férfival akitől a pénzt kapta.

0

Ezt a zenét választottam, hogy el fogom énekelni és fel is fogok lépni vele. Mi a véleményetek róla?

http://www.youtube.com/watch?v=mQ1pQLbKCKY&list=LLJFBJrphZ_z..

3

Melyik ez a klip?

Egy elég régi zenéről van szó. Egy ismerősömnél egy videóklip válogatás dvd-n láttam még régebben. Egy csaj és pár csávó autóversenyezik, nagyon modern autókkal. Mintha robotszerű autók lennének. Az egyik csávónak talán szőkésre festett haja van, a csaj meg vörös vagy talán barna. A csaj autója azt hiszem sárga színű és nitróznak benne mint állat. Elég idióta leírás de segítsetek :D

2

Az Icarly-ban van az a rász mikor Spencer megmenti egy énekes életét. Ki az?

1

Ismer valaki olyan fiúbandákat, akiknek jó a zenéje és helyesek? Ja és lehetőleg rock ot játaszanak.

2

Zene címre lennék kíváncsi: 51:03-nál ami szól, valaki segítene ebben?

http://www.youtube.com/watch?v=L17CMn2GYE0

3

Mi is annak a számnak a címe, ami mostanában mindenhol megy, és kb. annyiból áll az egész, hogy olyan hangok vannak benne, mintha két kókuszdiót összekopogtatnál?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!