Találatok a következő kifejezésre: Meg tud az (1555 db)

Igaz-e, hogy akik télen tanulnak meg vezetni azok később sokkal jobban tudnak majd vezetni?

Most akarnék menni autósiskolába! Csak attól tartok, ha most megyek akkor a rutin meg a forgalmi kb Február vége fele lenne amikor nagy hó, hideg szokott lenni.

Legjobb válasz: nem valószínû, hogy februárban mehetnél forgalomba, meg még talán rutinra sem, mert általában hosszabb idõ kell ehhez! Am meg hülyeség, az h aki télen tanul vezetni, az jobban tud utána! A hónak is vannak hátrányai meg elõnyei, de ugyan így van a tiszta utakkal is! Aki hóban vezet, az nem látja a vonalakat annyira, ezért akár meg is bukhat, mert nem tudja, h hol kell kanyarodni, vagy hova kell sorolni, vagy ilyesmi, emellett még csúszkálhat is a lejtõkön, amit nem néznek jó szemmel! A tiszta utaknak meg az a hátránya, hogy ha egy kicsit is érinted a záróvonalat, akkor azért tudnak beléd kötni és még hivatkozni sem tudsz semmire!

nem valószínû, hogy februárban mehetnél forgalomba, meg még talán rutinra sem, mert általában hosszabb idõ kell ehhez! Am meg hülyeség, az h aki télen tanul vezetni, az jobban tud utána! A hónak is vannak hátrányai meg elõnyei, de ugyan így van a tiszta utakkal is! Aki hóban vezet, az nem látja a vonalakat annyira, ezért akár meg is bukhat, mert nem tudja, h hol kell kanyarodni, vagy hova kell sorolni, vagy ilyesmi, emellett még csúszkálhat is a lejtõkön, amit nem néznek jó szemmel! A tiszta utaknak meg az a hátránya, hogy ha egy kicsit is érinted a záróvonalat, akkor azért tudnak beléd kötni és még hivatkozni sem tudsz semmire!
A kérdésedre a válasz szerintem félig igaz. nem fogsz jobban vezetni, csak mikor tanulsz, aés kofogsz rossz idõket, lesz tapasztalatod h mit és hogyan csinálj hóban, fagyban. és tudnak neked segíteni. Akik meg nyáron tanulnak vezetni, elsõ télen nehezebb dolguk van, mint azoknak akik már tapasztalták tanuláskor a rossz idõt.

Het hetes babamnak nagyon be van dugulva az orra. Poraszivozom csepegtetek bele de meg igy is. Meg tudnak a babak igy fulladni? Be tud annyira dugulni az orruk hogy megfulladhatnak? Mert ugye a szajukon meg nem tudnak levegöt venni

Legjobb válasz: Nem fog megfulladni, ne félj, de szívd neki sokszor. Milyen orrcsepped van? Sterimar spray-t javaslok, az fellazítja ami az orrában van. És nagyon ajánlom a Luuf balzsamot. A hátára kell kenni a picinek belõle, és kidugul az orr.

Nem fog megfulladni, ne félj, de szívd neki sokszor. Milyen orrcsepped van? Sterimar spray-t javaslok, az fellazítja ami az orrában van. És nagyon ajánlom a Luuf balzsamot. A hátára kell kenni a picinek belõle, és kidugul az orr.
Nálunk is ez volt a gond, és nem akart elmúlni. Elvittük fül-orr gégészhez, azóta sokkal jobb, sajnos egy idõ után nem elég a porszívózás. ( nálunk is csak dugulás volt, de kaptunk gyógyszereket és jobb lett)

Miért van az, hogy az ember nem akar csinálni olyan "ûrhajót" ami egyaránt fel és le tud szálni? Mert meg tudnák csinálni!

Legjobb válasz: "az ember nem akar csinálni olyan "ûrhajót" ami egyaránt fel és le tud szálni" ?????? [link]

"az ember nem akar csinálni olyan "ûrhajót" ami egyaránt fel és le tud szálni" ?????? [link]
Amúgy egy Orion típusú atombomba robbanásokkal meghajtott ûrhajó talán le tudna szállni, bár nem vagyok róla teljesen meggyõzõdve.
#8: A Star Trekre?
Engem érdekelne, hogy a kérdezõ mire alapozza a "Meg tudnák csinálni." mondatot?
#6: Pontosan. Ez bizony nem akarás kérdése, még nincs meg hozzá a technológiánk.
A fõ probléma az üzemanyag tömege. Nagyobb mennyiségû üzemanyag nagyobb tömeg, viszont a nagyobb tömeg gyorsításához több üzemanyag kell, ami tovább növeli a tömeget, stb., ördögi kör. A jelenlegi hordozórakéták is csak úgy mûködõképesek, ha a kiürült szakaszokat eldobálják útközben, hogy csökkentsék a tömeget. Ezt úgy lehetne kikerülni, ha hatékonyabb meghajtást alkalmaznának, tehát kisebb tömegû üzemanyag is tudna megfelelõ ideig megfelelõ tolóerõt biztosítani.
#4: Gyorsan megnéztem, tényleg, egyszer fellõtték. Én csak a siklópróbákról tudtam. Meg azt, hogy pár évig rohadgált, aztán agyoncsapta a ledõlõ hangár nyolc munkással együtt. Csúnya búcsúzás.
Szerintem a Buran járt az ûrben, csak személyzet nélkül.
Csak, mint kiderült, állatira gazdaságtalan. Legalábbis a Space Shuttle úgy, ahogy volt, a Buranról meg tervezésekor már tudták, hogy nem lesz gazdaságos, csak a verseny miatt csinálták. Nem is járt az ûrben soha. Az új, pilóta nélküli ûrrepülõgép tervek gazdaságossága is erõsen kétséges. A Grasshoper-féle projektek meg max. a Marson lesznek felszállás-képesek, mármint bolygókörüli pályára jutásig. Az 1 G már kemény ügy.
Ûrsikló. Némi segítséggel ugyan, de felszáll, és le is száll.
Valószínûleg le tudna. De ki merne utána kijönni?

Meg tud romlani a savanyú káposzta a hűtőben? Már kb másfél hete ott van zacsiban az illata jó, de meg lehet enni még?

Legjobb válasz: Meg tud romlani, de ha az illata jó (szeszes illata kezd lenni elõször), akkor még ehetõ. Szemmel is látszik, ha már baja van, elkezd "bõrösödni" a leve.

Meg tud romlani, de ha az illata jó (szeszes illata kezd lenni elõször), akkor még ehetõ. Szemmel is látszik, ha már baja van, elkezd "bõrösödni" a leve.
A kérdező hozzászólása: bõrösödni?
Ha láttál már savanyúság levének a tetején olyan fátyolvékonyságú szürkés valamit, amihez ha hozzáérsz látszik hogy egyben van, azt mondják bõrösödésnek. De ha csak elõször fogsz ilyennel találkozni, akkor is rögtön tudni fogod, hogy errõl beszélek most. Ilyenkor az egész lé zavarosabbá válik kicsit, csak a káposztán ez kevésbé látható, mert nincs rajata annyi lé.

A 4t 125ösök többsége nem éri el a 15LE-t. Olyan nehéz kihúzni belőlük ezt a teljesítményt? Vagy ez a maximum amit tudnak? Esetleg, ha mondjuk azzal a jogsival 20LE-s motort is vezethetnél, akkor meg tudnák csinálni őket 20 lovasra?

jó lenne, ha most a 2t nem lenne velekeverve. köszi

Legjobb válasz: igen, nyilván azért csinálják õket 15Le-s re mert A1 jogsival 11kW os motort vezethetsz. ha annál nagyobb lenne, senki nem venné meg, mert A1 el nem lehetne vezetni, akinek meg A-ja van, nem fog egy 125ös motorral mászkálni, mert azért gyenge. szóval, ha akarnának utcai használatra való 125ös simán lehetne akár 20-25 Le. Nézd meg a 90 es években gyártott 250eseket. mind 40 Le körül van. azóta eltelt több mint 10 év.

igen, nyilván azért csinálják õket 15Le-s re mert A1 jogsival 11kW os motort vezethetsz. ha annál nagyobb lenne, senki nem venné meg, mert A1 el nem lehetne vezetni, akinek meg A-ja van, nem fog egy 125ös motorral mászkálni, mert azért gyenge. szóval, ha akarnának utcai használatra való 125ös simán lehetne akár 20-25 Le. Nézd meg a 90 es években gyártott 250eseket. mind 40 Le körül van. azóta eltelt több mint 10 év.
Egy 125-ös 4t-bõl 20 LE-t, vagy annál többet kihozni szinte lehetetlen. Ilyen kis hengerûrtartalom esetén a 4t nem túl nyerõ... Csak halkan megsúgom, hogy a 2010-es KTM EXC 125 kb.44 lóerõ fojtatlanul (a 2 ütem ugye). De nem akarok most vitát nyitni..,
A kérdező hozzászólása: tisztába vagyok vele, hogy a 2 ütem erõsebb, az átlag 25-30 ló (bizonyos gépeknél még több). de a 4ütembõl ha akarnának, tudnának 30 lovasat csinálni?
Szerintem ki lehetne, iszonyat drága alkatrészekkel. A fordulatszámot ha felhoznák vagy 16000-17000-re, akkor ki lehetne. Persze akkor a nyomaték [email protected] lenne...

Ai tud Jól sárkányt rajzolni, az meg tud neten tanítani? Tankokat meg katonai kütyüket eléggé jól tudok. Meg ilyneket. Meg bázist, rakéta, bármi ilyen. :D

Legjobb válasz: Szerintem õt próbáld megkérdezni, itt mondjuk kevés képe van fent, de legjobb tudomásom szerint kedvenc témája rajzban a sárkány - http://eftimea.deviantart.com/

Szerintem õt próbáld megkérdezni, itt mondjuk kevés képe van fent, de legjobb tudomásom szerint kedvenc témája rajzban a sárkány - http://eftimea.deviantart.com/
A kérdező hozzászólása: Kössz !!!!!! nagyon!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Amúgy Õ egy angol vagy egy magyar jómunkásemebr?
jól rajzol de szerintem nem olyan nagy kunszt amit rajzol.... tényleg jól csinálja...de nem is színezi ki... csak körvonalak.... van egy barátnõm aki olyan sárkányokat rajzol hogy kiugrik a lapról, illetve ha gépen rajzolja, akkor a monitorból :) én tõle tanultam egy két fogást... Õ a Mesterem :)
A kérdező hozzászólása: Tudsz mutatni pár képet?

Meddőségi központban tudnak azon segíteni, ha nem nő meg elég nagyra a petesejt?

Nálam 15mm alatt mindig megreped. El vagyok keseredve, hogy mi lesz most velem.

Legjobb válasz: Szerintem tudnak, ha egyszer azon is tudnak, hogy egyáltalán elkezdjen nõni.

Szerintem tudnak, ha egyszer azon is tudnak, hogy egyáltalán elkezdjen nõni.

Ha egy nő elmegy nőgyógyászhoz, akkor kell szőrteleníteni, vagy szőrtelenítés nélkül is meg tud vizsgálni az orvos?

Legjobb válasz: Attól hogy szõrös vagy még simán meg tud vizsgálni, hiszen a hüvelyed nem szõrös és ha ott akar valamit megnézni akkor meg tudja tenni, az nem számít hogyan néz ki a körítés, nem a pasid csak a dokid.

Attól hogy szõrös vagy még simán meg tud vizsgálni, hiszen a hüvelyed nem szõrös és ha ott akar valamit megnézni akkor meg tudja tenni, az nem számít hogyan néz ki a körítés, nem a pasid csak a dokid.
Gondolj bele, ez a fene nagy szõrtelenítés olyan 5 éves divat maximum. Na de 20-30 évvel ezelõtt is jártak nõgyógyászhoz az asszonyok. És azokat is meg tudta vizsgálni a nõgyógyász.
Ugyanmár, az orvosnak teljesen mindegy, hogy szõrtelenített e vagy nem. Ugyanugy meg tud vizsgálni. Rengeteg nõ van, aki nem szõrtelenít, az orvosnak amugy sincs joga kikötni, hogy csak olyanokat vizsgál meg. Én ugyan szõrtelenítem és mikor megyek dokihoz, azért elõtte mindig , de ettõl csak én érzem jobban magam, a dokinak mindegy.

Rengeteg dolgot meg tudnak állapítani ha az agyat vizsgálják. (emotiv és hasonlók) De azt is meg tudják mondani ezzel a módszerrel hogy mit mond az egyén? Vagy ha valahogy a beszédért felelős idegeket vizsgálnák akkor lehetne?

Hogyan működik ezeknek az érzékelő részük?

Legjobb válasz:
Egyelõre biztosan nem, talán sosem lehet majd. Legalábbis úgy, hogy egy univerzális szerkenytût bárki fejére rakod, megmondja, mit gondol. Ennek egyszerû az oka, a beszédhez, emlékekhez tartozó agyterületek egyénenként randomban eltérnek. Az agy nem "szabványos", fejlõdésében igencsak kaotikus szerkezet. Az viszont nem kizárt, hogy elõbb-utóbb sikerül olyan szerkentyût csinálni, amit nagyon hosszú, mindenre kiterjedõ "kalibrálással" egy bizonyos személyhez lehet majd hangolni, hogy annak a gondolatait, talán a kimondani kívánt szöveget is be lehessen lõni. Pillanatnyilag csak olyan berendezések léteznek, amelyek ilyen kalibrálással, taníthatóan képesek testmozdulatokat elég jól átvinni és a tesztszemély is hozzá tud tanulni, hogy hogyan vezérelhesse a gondolataival a kimenetet. Ez alapján én nem zárnám ki, hogy ez az út továbbvihetõ a célzott gondolatok átvitelére is.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Egyelõre biztosan nem, talán sosem lehet majd. Legalábbis úgy, hogy egy univerzális szerkenytût bárki fejére rakod, megmondja, mit gondol. Ennek egyszerû az oka, a beszédhez, emlékekhez tartozó agyterületek egyénenként randomban eltérnek. Az agy nem "szabványos", fejlõdésében igencsak kaotikus szerkezet. Az viszont nem kizárt, hogy elõbb-utóbb sikerül olyan szerkentyût csinálni, amit nagyon hosszú, mindenre kiterjedõ "kalibrálással" egy bizonyos személyhez lehet majd hangolni, hogy annak a gondolatait, talán a kimondani kívánt szöveget is be lehessen lõni. Pillanatnyilag csak olyan berendezések léteznek, amelyek ilyen kalibrálással, taníthatóan képesek testmozdulatokat elég jól átvinni és a tesztszemély is hozzá tud tanulni, hogy hogyan vezérelhesse a gondolataival a kimenetet. Ez alapján én nem zárnám ki, hogy ez az út továbbvihetõ a célzott gondolatok átvitelére is.
A kérdező hozzászólása: Egy egyén re kérdezem nem így univerzálisan és nem a ki kívánt mondani szöveget hanem azt hogy mit mond tehát ami valójában ki is mond.
Arra is vonatkoztatható.

Nagyon gáz ha férfi létemre nem bírom a piát? Sok italnak már az ízére is a hányinger kerülget, főleg a tömények és a pezsgő. Keverve még-még megiszok ezt azt, de tisztán hányni tudnék az összestől. :S

Legjobb válasz: Miért lenne gáz? Szerintem egyáltalán nem az. Nekem is van olyan férfi ismerõsöm, aki minden erõsebb töménytõl rosszul van, pálinkának már a szagától is. Az egyetlen dolog amit le tud erõltetni, ha mégis koccintani kell azok a "nõi" tejszínes likõrök. Néha kapja az ívet a barátoktól, rokonoktól, de igazából nagy ívben [email protected]&#ja. Igaza van.

Miért lenne gáz? Szerintem egyáltalán nem az. Nekem is van olyan férfi ismerõsöm, aki minden erõsebb töménytõl rosszul van, pálinkának már a szagától is. Az egyetlen dolog amit le tud erõltetni, ha mégis koccintani kell azok a "nõi" tejszínes likõrök. Néha kapja az ívet a barátoktól, rokonoktól, de igazából nagy ívben [email protected]&#ja. Igaza van.
Férfi vagyok, és 4 éve nem ittam alkoholt. Miért lenne gáz, hogy nem bírod? Vagy nem akarsz inni? A gáz az a sok félalkoholista, aki nem bír ki úgy egy hetet vagy egy bulit, hogy ne igya részegre magát.
Nem az, az én párom is ilyen, csak a Hubertust és a hasonlót bírja, se sör, se bor, se semmi más, és ezekbõl is csak alkalmakkor iszik 1-et max 2-õt. Semmi ciki nincs benne, az a nõ amelyik ezt annak tartja annak pont az való aki mellette van...
Nem gáz! Sörtõl, bórtól, össze-visza pancsolt égetett szeszes italoktól engem is a hányinger kerülget. Egy ital ami könnyen csúszik, a tisztán, szobahõmérsékleten felszolgált lengyel vagy orosz vodka. Így kell inni:http://www.youtube.com/watch?v=EbcBm56kL74
Én se bírom a töményet. Esetleg ilyen málnapálinkából lemegy 2 feles :D De én is inkább keverem. 21/F
Én sem bírom. Egyszer igyunk együtt, és az nyer, aki veszt. :)
Azért maradsz ki sok jóból, mert nem rúgsz be és késeled le azt aki neked nem tetszik ;)
Igen, eléggé gáz. Ha nem tudsz ezen valahogy változtatni, elég sok jó dolog fog kimaradni az életedbõl, és sokan fognak érte cikizni. Egyébként konkrétan az alkoholt nem bírod, vagy az piákat? Pl. a sört sem bírod? És mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: Hát akkor lányok, lehet írni! :D
Én kifejezetten örülnék olyan pasinak aki nem bír inni, mert így megkímélem magam attól, hogy a késõbbiekben egy alkoholista férjjel kelljen együtt élnem. (bocs de sok a rossz tapasztalat, kivételek persze vannak) És elég szomorú hogy amelyik pasi meg bírja, az ezzel menõzik. Az lenne náluk a nagy szám ha nem innának és nem az hogy mennyit, ezzel nem mérhetõ ki a nagyobb férfi :P Látod nem gáz, sõt rögtön egy rakat nõi hódolót is szereztél :D
Az a gáz, amikor valaki minden alkalmat megragad, hogy döntse magába a piát. Persze, az ilyenek szemében te gáz vagy.
Én is sok divatos italt ismerek, aminek az ízétõl a hányinger kerülget... :) Igen, sok férfi van, akinek a szemében ez gáz. De én sem azért iszok töményet, mert az ilyeneknek akarok megfelelni.
Az gáz, hogy sokaknál alap, hogy ha férfi, akkor vedeljen. Én például se a bort nem szeretem, a sört meg fõképp nem. Mégsem érzem magam kevesebbnek.
hogy lenne gáz? szerintem abszolút nem az, meg jó olvasni hogy vannak olyan férfiak akik nem feltétlen vedelnek. egyébként lelkes alkoholfogyasztókat bevinnék pár helyre körülnézni, mi lett a " munka utána jár 1-2sör" címû dologból. igyál koktélt:) elegánsabb:D és finomabb
Nem gáz. Szerintem pont az a gáz, hogy mennyire menõ lett manapság az ivás.... Fõleg a fialok körében. Ott egyébként szerintem nagy gond van, ha valaki csak akkor tudja elengedni magát, akkor tud szórakozni, ha leissza magát.
Nem gáz egyáltalán. Nem attól lesz valaki férfi, hogy a sárga földig issza magát, sõt...!
Hozzám jössz férjül? ;)
Likõrt kell inni az finom :)
én sohasem iszok csak ha vezetek
Én egy deci bortól kész vagyok.
A kérdező hozzászólása: ciganysongoku Sör még lemegy akár 3-4 üveggel is de abból sem bármelyik. Miért maradnék ki sok jó dologból? Berúgni betudok, csak jóól felhigítva kell innom. 22.
Rakj ki képet és akkor majd eldöntik akarnak e írni. :D Én azt vettem észre a csajok nem túl nyitottak a "normális" (hát kinek mi az) ismerkedésre, ami sok sok beszélgetéssel indul. Barátnõimet hiába próbáltam megismertetni szingli, jóképû, rendes haverral, mindig azt reagálták hogy: jaaaj ez így nem lenne spontán, jaaaaj de ez olyan izé, jaaaj de mégis mirõl beszélgessünk? Jaaaj akkkor meg ne picsogjatok hogy nincs pasitok :D Szóval nem nagyon fognak írni :) (max pasik trollkodásból :D hehe) De hátha valaki húde belédszeret kép alapján, egy próbát megér. De nem errõl szólt a kérdés, eltértem a tárgytól :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!