Találatok a következő kifejezésre: Meg szuz vagyok, es (643 db)

A maszturbálás is fáj ha még szűz vagy és csak másodszorra csinálod vagy csinálják neked?

Legjobb válasz: attól függ, hogy csinálod. nekem nem szokott fájni és énis szüz vagyok

attól függ, hogy csinálod. nekem nem szokott fájni és énis szüz vagyok
ha neked csinálják, akkor elképzelhetõ hogy fájni fog ha nem nyitod ki a szád. ha magadnak csinálod akkor nyilván úgy tolod hogy ne fájjon XD
Gondolom csaj vagy, csak csikló simi, vagy ujjazod magad, esetleg segédeszköz? Finomabban csináld, akkor nem szabad hogy fájjon.

Van egy problémám? Még szűz vagyok és szeretném elveszteni a szűzeségem! Ha lehet minél gyorsaban mert nálunk már senki se szűz! Mit tegyek?

17 éves srác vagyok és még sz?z de gondolkoztam a prostin szeritetek mit tegyek? mert ismerek egy prostit és beszéltem is vele és azt mondta hogy válalna is! help?

Legjobb válasz: "Nálunk"? Mármint a faluban, vagy otthon a családban? Vagy itt Magyarországon?

"Nálunk"? Mármint a faluban, vagy otthon a családban? Vagy itt Magyarországon?
Én se állnék szóba senkivel aki elõttem prostival volt. Jól gondold meg hogy 17 évesen mivel szúrod el az életedet. A kérdésedbõl azt gondoltam hogy legalább 30 fele jársz! Nem vagy lemaradva semivel. Inkább kamuzz a srácoknak, az még mindig jobb. Mekkorát röhögnének rajtad ha kiderülne h prostival voltál. Remélem megjön még a józan eszed! 20L
ekkora baromságot, , miért nem kamuzol h már elvesztetted, , a másik meg h nem nekik kell megfelelned, , , meddig lesztek egy osztály 4 évig? utána már szinte senki nem fog senkire emlékezni! ez én barátom is így volt 17 évesen feküdt le velem elõször és én is vele. pedig elõttem csak azért jött össze egy lánnyal h lefeküdjenek és még rá 5 évre most is velem van és tudod mit mondott még jó h idõben megismert engem és velem feküdte le elõször!!!!Ha valami prostival feküdt volna le elõttem szóba se állnék vele az bizti!!!
ezt ostobaság! Attól, hogy már senki se szüz nem vagy köteles elveszteni te is. Várj türelemmel már sok olyant hallottam, hogy valaki kényszerböl vesztette el majd nemsoká jött egy szép barátnö/barát és megbánta, hogy nem vele vesztette el
Hé, 19:06-os. Na tökre örülök, hogy vannak még ilyen lányok. Én sem tudnék elképzelni egy olyan lánnyal, aki már volt valakivel elõttem. Valahogy olyan undorító. Am átléptem már a 20-as határt és igen, az vok.
Fúj, én soha nem tennék ilyet. Akkor se izélnék prostival, ha utolsó nõ lenne a világon. Inkább levágnám a farkam és meghalok szüzen. Mégis megkkora girnyóság ez, hogy azzal cikiznek valakit, hogy még szûz. Felejtsd el a prostit és inkább hazudj valamit. Amennyit így most az osztálytársaidról gondolok, sztem egyáltalán nem kéne õszinte baráti viszonyt kialakítanod velük. Szal kamuzz nyugodtan. Õk is kamuztak már biztos neked, meg szivattak eleget. Ha azzal szekálnak, hogy nem voltál még nõvel, akkor megérdemlik a hazugságot. Am van egy haverom. Nem annyira haver, inkább ismerõs, néha beszélgettünk. Õ is ennyi idõs mint te és szekálták, mert még szûz, elment qrvázni. Tiszta lelki beteg lett utánna, azt mondta. Ott panaszkodott nekem én meg csodálkoztam. Az emberek azt hiszik, hogy ha elvesztik a szüzességüket, akkor felnõnek meg megváltozik az életük és menõk lesznek. Tiszta szánalom már.
hülye már bocs xDD egyrészt, mert elhiszed másrészt, mert ilyen felfogásod van...hallod én nem feküdnék le veled késõbb, ha tudnám, hogy prostival már csináltad sõõt már , akkor problémát okoz, h lefeküdjek valakivel, ha tudom, h már volt másik csajjak.:) kor teljesen m1..de én, akkor is örülök, ha egy fiú szûz és ha 20fölött még akkor is.:D de látom te inmkább bárány vagy, aki megy a többiek után ahelyett, hogy értékelnél ilyen dolgokat..szerintem te is örülnél, ha komoly kapcsolatod lenne és a lánynak ilyen téren te lennél az elsõ..
Te vagy az a Barátok Köztbõl????
Hány fiú van az osztályban? Mert az kizárt, hogy csak te legyél szûz. Nem kell minden kamunak bedõlni.
És te mindent elhiszel amit mondanak neked?
A kérdező hozzászólása: osztály xD
Az egyik fiúbarátom (csak barát) elment prostihoz, mert 22 évesen szûz volt. Elõtte sokat beszélgettünk és sajnos én mondtam neki, hogy menjen nyugodtan. Még abban is segítettem neki, hogy a netes képek alapján kiválasztottam, kihez menjen. Elment: 12 ezer forintot fizetett, tartott vagy 30 percet és igazából semmi érzelem, semmi kellemes élmény. Ahogy õ mondta, olyan volt, mint egy rosszabb önkielégítés. Úgyhogy prostihoz ne menj jó élményt keresni. Várd meg amíg jön valaki, akit szeretsz. Amúgy olyan férfi, aki prostituálttal volt (vagy nagyon sok lánnyal, vagy fiúval) nekem sem jöhetne szóba, mert félek a betegségektõl. Kár, hogy ezeken az oldalakon nem látszik, hogy mennyi fiatalon szexuálisan aktív fiú és lány szed össze betegségeket. Szerintem inkább vigyázz magadra és várd meg az igazit.
Jézusmária! 13 évesen? Nehogy lefeküdj vele! Várj még, kérlek!
21:04 vagyok. Ha tényleg az van odaírva, úgy láttam, hogy 15 éves, barátja meg +2. bocsi. AMúgy szerintem 13 évesen ne feküdj le vele.
13 évesen nehogy lefeküdj vele. Ehhez még nagyon fiatal és éretlen vagy. Meg nehogy már azért add oda magad neki, mert õ annyira akarja. Ha nem érti meg h te még nem állsz készen, akkor nem érdemel meg.
21:04 meg az is oda van irva, hogy 15 a baratja, aki 2 evvel idosebb nala => o 13 eves.
Az baj, hogy nem vagy 14, és így barátod törvényt sért.
13 évesen még ne ezen törd a fejed!
13 évesen egy kapcsolatban nincs helye a szexnek! Abból csak különféle bajok, sérülések lehetnek! Testi és lelki sérülések! Testi, mert 13 évesen a tested még nem áll készen a szexre!!! Mellesleg, a szexbõl gyermek születhet, foganhat, akit vagy megölsz vagy megszülsz. 13 évesen pedig fogamzásgátlót szedni nem szabad! Lelki, mert a szüzességet csak 1x lehet odaadni valakinek. És ha ez nem jól sül el, késõbb csak bánhatod a dolgot. A szüzesség érték, kincs. Azt jelenti, hogy még nem volt senki az életedben, akinek odaadtad volna a tested. Nagyon meg kell gondolni, kinek adod ezt a kincset, ki érdemes! Az érdemes rá, akiben 1000%-ban megbízol, akire rábíznád az életed. Szeretkezz majd akkor, amikor nem kell aggódni a védekezés meg a szülõk miatt, mert felnõtt ember vagy, és azzal teszed, akivel nembaj ha gyermek is foganna. Ez persze jópár év múlva lesz. De érdemes várni! Nem jó úgy szexelni, hogy sok minden miatt kell aggódni, és nem tudod teljesen elengedni magad, és csak a másikra bízni. Addig is persze legyen barátod, menj vele mindenfele és beszélgessetek mindenról... De a szexet tegyétek félre. Tudom, hogy nem könnyû, de meg kell tanulni várni! Ha szeret, és van esze, akkor ezt megérti. Ha nem, akkor ott kell hagyni!!!
Ja, úg olvastam hogy te 15, õ 2 évvel idõsebb nálad tehát 17. Ne feküdj le vele!!! Ráérsz még!!!
Ha nem érzed magad késznek erre (szerintem nem) akkor ne feküdj le vele! Mióta vagytok együtt?
15 van odaírva! nem 13
basssszál egyet ...majd megbánod
Jesszusom!Nem lesz valami komoly 14évesen elveszíteni a szüzességedet..
Teljesen hülye vagy!
Szerintem meg õ is szûz. 15 éves srácok általában csak dumálnak errõl.. Nehogy lefeküdj vele.. Meg fogod bánni. 20/f
Ne félj ettöl hogy elbénázod, mivel tudja hogy szûz vagy meg fogja érteni.Én is megértettem amikor valamit elrontott a bnõm az elsõnél :) . 15/F
21.26 azért egy kicsit te is túlzol csak akkor és azzal szexelni amikor nincs felnõtt veszély és gyereket akarsz tõle? te is tudod, hogy ebben a formában már butaság. igenis kell a tapasztalat, az élvezet, kell, hogy éljünk és igenis szép lesz visszaemlékezni majd azokra a lebukás veszélyes dolgokra, azokra a fiatalkori együttlétekre. azzal én sem értek egyet, hogy 13 évesen szexeljen, NEM! smemiképp sem, de túlozni sem kell...
Kicsit orrolok barátnõmre, mert 15 évesen odaadta egy tirpáknak. Okés, tiszta, hogy gány volt az önbecsülése éppen akkor, de jobban örültem volna, ha rám hárul ez a felelõsség jó két évvel késõbb. És akármennyire tudom, hogy már semmi, de semmi jelentõsége, egy darabka idióta akkor is duzzog bennem emiatt. Mindenesetre ne kapkodd el, barátnõmnek se lehet éppen fényes élmény, amikor eszébe jut... Több, mint két évig voltam kb a leszbi párja, és kb a hatodik évben kezdett láthatóan felszabadulni és ahogy kell, önzõzni. Nem mindegy, ugye?
Egyetértek az elõttem szólókkal. Ne siettesd ezt a dolgot. 13 éves vagy! Még gyerek!!! Ne haragudj meg ránk ezért, nem okoskodunk, nem bántani akarunk, hanem segíteni. 13 évesen az ember még nem érett az ilyesmire, ahogy elõttem nagyon jól leírták - se testileg se lelkileg. És ezt a barátodnak meg kellene értenie. Ne azon aggódj, hogy el fogsz-e szúrni valamit, sokkal inkább azon, hogy hogyan szabadulj meg ettõl a pasitól. 15 évesen még õ is nagyon fiatal, és ne haragudj, de elég valószínû, hogy nem melletted képzeli el az életét, szüzességet pedig csak olyan embernek adunk, aki teljes szívébõl minket akar. Nyilván nem egy emberrel fogsz életed során lefeküdni, nem csak a leendõ férjeddel, de szerintem fontos, hogy azzal, akivel együtt vagy, együtt képzeljétek a jövõt, ha egy évig, egy évig, ha két évig, két évig, ha akár csak pár hónapig is, de EGYÜTT. Ne feküdj le vele! 19L (én 17 évesen vesztettem el)
Szerintem sokkal jobban tennéd ha nem feküdnél le vele 13 évesen ez nem lehet olyan komoly kapcsolat hogy szex legyen köztetek. Én 15 évesen veszítettem el de nagyon megbántam mert olyannal feküdtem le akit nem is szerettem igazán késõbb meg sokkal jobb lett volna egy olyan fiúval akibe szerelmes vagyok.
Hová siet mindenki? Én 8 éve voltam 13 éves, de ilyen meg se fordult a fejemben. Ennyit változott volna a fiatalság majdnem egy évtized alatt? Én azt javasolnám, hogy gondolkodj még ezen egy picit, nem kell kapkodni, ennek egy olyan élménynek kell lenni, amit sosem bánsz meg és felejtesz el. Én 21 évesen, vagyis nem régen vesztettem el a szüzességemet. Nem voltunk párommal együtt túl régen, de valószínûleg érettebb voltam, mint te. Én egyáltalán nem féltem, de ez is valszeg a koromnak tudható be. Sokan piszkáltak a szüzességemmel évekig és piszkálnak a mai napig, mert nem mondtam el senkinek még, hogy lefeküdtem a barátommal. Egyéni, mérlegelt döntés volt és nem bánom, nem is fogom, mert nagyon szeretem. Gondolkodj el ezen te is. Persze a jövõbe nem láthatsz, de nem árt ha az alternatívákat sorba veszed.
szerintem nem kellene f/17
Ha megteszed azt késõbb nagyon fogod bánni. Ennyi idõsen egyáltalán nem fogod élvezni. A barátodról meg had ne nyilatkozzam, hogy egyáltalán ilyen eszébe jutott. Ha kicsit is törõdne veled nem akarna ilyen fiatalon és mellesleg törvényt sértve lefektetni.
Szia! Én 15 vagyok és a barátom 21.. Én is ugyanettõl féltem egy kicsit, de mivel tudtam nagyon szeretjük egymást, tudtam, hogy még ha elbénáznám se lenne semmi, akkor max sokat gyakorolnánk, míg mindenkinek jó lenne.. :D Szerencsére tetszett neki a dolog, szóval nem is volt ilyen probléma..:) Azóta is nagyon jól megvagyunk... Lánynak amúgyis nehéz lenne elrontani, szerintem az sokkal rosszabb ha a pasi béna.. :D Bízd rá az irányítást és nem lesz baj... De ne 13 évesen... :D Én várnék a helyedben.. Jó én se vagyok sokkal idõsebb..De akkoris.. :D Pettingeljetek, vagy találjátok fel magatokat, de szerintem ezzel még várhatnál.. Persze a te döntésed..
"Hol talhatnek ilyen lanyt/not/holgyet?" Nagy világban mindenfele. Buszmegálló, utcán, bevásárló közontban, kosmában stb.
Sose törõdj azzal, hogy szûz vagy még. Ügyet se vess rá, de ne próbálj profinak látszani, mert az megérzik a csajok. Ha eljõ az idõ(d), akkor csak hagy magad úszni az árral! 31/F
Sokkal jobbak az esélyeid, ha nem mondod el elõtte, h szûz vagy. Bár ha azért vagy szûz, mert csúnya vagy, akkor nagy valószínûséggel csak prostival tudod elveszíteni.
Tudja Rólad, hogy még szûz vagy?
akkor minden bizonnyal tudja, h mivel áll szemben. Mond meg neki elõtte, h segítse, h neki is jó legyen, és neked is! Biztos tudja majd, h miképpen lesz jó mindenkinek:)
Hát akkor szerintem tudja "mire számíthat" Veled kapcsolatban és szerintem nem kell aggódnod emiatt.:)
Ne azon törd a fejed, hogy mi lesz akkor, ha elmesz, vagy hamar fogsz-e elmenni, vagy benaskodni fogsz-e? Legyel magabiztos! Ha elmesz, akkor jön a következõ menet. Az en baratom es enis szüzek voltunk, amikor elõször lefeküdtünk. En nem tudtam, hogy õ meg szûz, meg nem is lehetett rajta eszrevenni. Magabiztos volt es nem is ment el hamar! Rajtad mulik!
Ha félsz attól, hogy hamar elmész, akkor randi elõtt végezz önkielégítést. Így tovább fogod bírni.
eloszor is ne aggodj ezen:) mert ha ezen agyalsz akkor valoszinubb, hogy be is jon... es ne felj, hogy bena leszel... olyan nincs... lehet, hogy elsore nem is, de par alkalom utan mar tutira minden rendben lesz... baratomnak is en voltam az elso, bar en ezt csak utolag tudtam meg... es bar erzodott a bizonytalansaga, de par alkalom utan huhh... szoval egy szal panaszom sem lehetett ra:) a lenyeg, hogy ne aggodj, lazits es bizd kicsirt az elejen magad a lanyra... es majd belejosztok;)
ez eddígi életed lehetõsége. ne szalaszd el. :)
Akkor vártok pár percet, új gumi, és folytathatjátok ott ahol abba hagytátok. Ez miatt ne aggódj, kapcsold ki az agyad, akkor kicsit talán kisebb az esélye a korai végnek.
A kérdező hozzászólása: hát csak az hogy gyorsan el fogok menni sex közben
A kérdező hozzászólása: tudja hogy szûz vagyok
A kérdező hozzászólása: õõ igen
Jártok??? Ha nem akkor nemhinném, hogy egy ilyennek kellene odaadnod a szüzességed aki csak dugni akar...

16 éves vagyok. és van egy fél éves kapcsimm. A barátom már nagyon leakar velem feküdni de visszont én még szűz vagyok. és nagyon félek és nem vagyok még lelkileg felkészülve. és nem tom micsináljak. Szerintetek?

Legjobb válasz: kedves elõttem levõ, ha valaki 16 évesen úgy érzi, hogy fél év után szereti és becsüli annyira a párját, hogy lefeküdjön vele, és neki adja a szüzességét, valamint testileg lelkileg fel van rá készülve, akkor kétlem, hogy ilyen szavakkal kellene illetned, hiszen már jár abban a korban (szerintem) hogy ezt megtehesse, valami a szex amúgy sem hinném hogy korfüggõ. egyszerûen primitív vagy. :)

kedves elõttem levõ, ha valaki 16 évesen úgy érzi, hogy fél év után szereti és becsüli annyira a párját, hogy lefeküdjön vele, és neki adja a szüzességét, valamint testileg lelkileg fel van rá készülve, akkor kétlem, hogy ilyen szavakkal kellene illetned, hiszen már jár abban a korban (szerintem) hogy ezt megtehesse, valami a szex amúgy sem hinném hogy korfüggõ. egyszerûen primitív vagy. :)
16:20 Hát sztem nem ettõl lesz ribanc. Fél év már elég hosszú idõ. Én biztos nem várnék ennyit egy csajra...
ha nem vagy felkészülve akkor ne tedd meg. ennyi. ha egy korodbelivel járnál, akkor nemlennének ilyen problémáitok.
Ne feküdj le vele kényszerbõl!Csak ha majd felkészültél rá!Van még idõd ne aggódj:)
egyébként mitõl félsz? nincs a szexben semmi félelmetes...de ha nem vagy rá felkészülve ne tedd meg...vagy próbáljátok meg, aztán ha nem megy szólj neki h neked még idõ kell, hogy lássa legalább h te is megpróbáltad, mert félõ h el fog hagyni:S tudom h ez gáz de ilyenek a mai pasik, ha nincs szex, 1 idõ után már csak a kondenz csíkot látod utánuk....
ha nem akarod ne csináldd :) egyszerû.... 16/L
gondolom a pasid meg vagy 25
Hát, ha már fél éve együtt vagytok és még mindig nem feküdtetek le egymással ne csodálkozz, ha megcsal vagy "át jár egy kicsit a szomszédkertbe almát szedni"...
hány éves a pasid?
HA 16 évesen már egy kis ribanc akarsz lenni, hát tedd meg!!
Menj el egy pszihológushoz hogy megnyugidjon a kicsi lelkecskéd és kezdj vele is egy kapcsit! xd...idióta
De persze a télleg nemvagy felkészülve rá akkor pettingeljetek.
Attol függ hogy hogy hány éves. Ha korodbeli és még õ se volt senkivel. és fél éve jártok akkor szteem tedd meg.:)
pár hónap ide vagy oda igenis számít.. am feküdj le vele ha úgy érzed..vagy pettingeljetek:)
A kérdező hozzászólása: kösszi nektek :)
nálunk ugyan így volt. 16L 18F. én kivárattam vele a majdnem 7 hónapot. de megérte szerintem:) ha együtt volt veled már fél éve és még mindíg ugyanúgy szeret, akkor nem csak azért kellesz neki hogy legyen kivel szexelni. várj még egy kicsit. ha tudott õ várni fél évet akkor pár hónap ide vagy oda nem nagy dolog. és attól hogy 16évesen elveszted a szüzességed nem leszel ribanc.. mert én sem vagyok az. és már 14hónapja együttvagyunk:)
Szerintem ha nem vagy rá felkészülve, és félsz akkor ne tedd meg. Mert ha igy belemész nem tudsz majd rednesen ellazulni, és nem lesz kellemes... Csak akkor feküdj le vele, ha tényleg szeretnéd, és nem félsz már, de azt nem értem, ha szerelmes vagy akkor mire kell még várni?:o sok sikert;)
A kérdező hozzászólása: am meg mi az hogy ribanc??.. te tán nem 30 évesen veszteted el..... és nem kel a te segicséged kösz....
A kérdező hozzászólása: a barátom 18 éves....
Én 15 voltam, fél éves kapcsolatom volt, a srác lefeküdt velem, mert már addig nyuzott amig kötélnek nem álltam, és utána dobott. Most meg van egy barátom, akinek igazán odadtam volna, és nagyon sajnálom hogy nem neki adtam:(
Ne vedd személyeskedésnek, de a mai fiatalok nem tanultak meg írni vagy mi van?! Te még egyébként jobb vagy mint az átlag, de mi az hogy kapcsi, mi az hogy visszont, segicség, és stb?! Jó tanács, éssel nem kezdünk mondatot. Nagyon rossz ezt látni. 16/F

19 éves vagyok a barátom rendőr és a múltkor hazavitt a járőrkocsijával, pont szolgálatban volt. Félóráig smároltunk a kocsiban, én még szűz vagyok, és majdnem kielégítettem orálisan. Mit tegyek?

azt mondta nem akarja kihasználni a helyzetet,de ? is akarja.pont mennie kellet, de azóta olyan furák vagyunk.mit tegyek?azt mondja szeret, de nem tudom.talán látott minket valaki?és nem mondja meg?vagy csalódott bennem? segítsenek, köszönöm!

Legjobb válasz: nagy valószínûséggel azt akarja hogy elégítsd ki orálisan, és akkor finoman fogalmaztam. Te hogy érzed, hogy õ valóban szeret téged, vagy csak egy nõ vagy a számára, aki a kielégülést jelenti? Mert nem láttam volna, hogy nagy érzelmekrõl írtál volna. Kihasználni meg ne hagyd magad.

nagy valószínûséggel azt akarja hogy elégítsd ki orálisan, és akkor finoman fogalmaztam. Te hogy érzed, hogy õ valóban szeret téged, vagy csak egy nõ vagy a számára, aki a kielégülést jelenti? Mert nem láttam volna, hogy nagy érzelmekrõl írtál volna. Kihasználni meg ne hagyd magad.
Hú, hát ha képes volt nemet mondani, miközben te hajlandó lettél volna rá, akkor tényleg szerethet.:D
nah figyelj. azért nem akarta mert nagyon RENDES és azt szeretné, ha normális módon veszítenéd el a szüzességedet... nem hipp hopp 5 perc alatt munkaidõben. beszélj meg vele egy idõpontot.
Most nem azért, de szolgálatban, amikor dolgozik, már az is bõven elég, hogy a járõrkocsival hazavitt. Szerintem még az is benne van a pakliban, hogy megbánta, hogy nem vette komolyan a munkáját, és azért õt bármikor riaszthatják, te meg közben éppen dolgozol rajta. Az én barátomnak meg sem fordult a fejében sohasem, hogy munka közben találkozzunk, pedig sajnos kevés idõt tudunk együtt tölteni, mert elég hosszúak a szolgálatok. Az meg végképp nem fordult meg a fejében szerintem, hogy a járõrkocsival, amit használ, engem fuvarozzon. Az elsõ jótanácsom, hogy munkaidõ közben hagyd békén. Szerinted a kollégái mit gondolhatnak? Arra nem gondoltál, hogy valaki esetleg szóva tette, hogy munka helyett, veled volt? Második jótanácsom, hogy beszéld meg vele, ne tõlünk várj tanácsot, mi csak tippelni tudunk. Ha szeret, és te is szereted, akkor bíztok egymásban annyira, hogy egy ilyen dolgot meg tudjatok beszélni.
A kérdező hozzászólása: de ez az, hogy nem akarta hogy kielégítsem, pedig még merevedése is volt.azt mondta mert szeret. mit tegyek, mit higgyek?
Mit akarsz, rendõr. Ha kocsiban csináltátok volna, elvbõl meg kellett volna büntetnie magát!
A kérdező hozzászólása: mi is azért taliztunk mert keveset taliztunk.az én hibám mert beindultam de ha szeretem!
A kérdező hozzászólása: igazad van.köszönöm válaszod.
lassan 4 év..mi lett végül? :)

Még szuz vagyok és ma lesz az elso! Mit vegyek milyen óvszert ami sokáig kitart és síkositot vegyek vagy valami játékokat vagy fehérnemut? Értelmes tenácsokat kérek!

Legjobb válasz: játékot ne vegyél, óvszerrõl meg a pasi gondoskodjon, fehérnemût meg úgyse akar látni rajtad ;)

játékot ne vegyél, óvszerrõl meg a pasi gondoskodjon, fehérnemût meg úgyse akar látni rajtad ;)
Nem fog az kelleni sokáig:) Egyébként ha síkosító van kéznél sose árt, de jobb lenne annyi elõjáték, hogy ne kelljen. A fehérnemû persze legyen szép, igényes. De úgyis lekerül. Sok sikert;)
1. vagyok sikositó jól jön ha van
és ha a pasi nem? azért jobb ha van óvszer..
Na, mi volt?:) Ha szabad kérdezni :)

Na szóval a legjobb barátommal jövőhétre tervezünk egy kis pettingett. Még szüz vagyok, és nem akarom elvesziteni, és ő se akarja elvenni nekem. Mit csináljak neki, ami még belefér egy bizonyos keretbe, illetve én mit engedjek meg neki?

A legjobb barátomról van szó, 18 éves. 4 év van köztünk. Csókolóztunk már, és elsőre nem is akartunk többet. Õ szeretne engem kicsit belevezetni a dolgokba, de limitáltan. Mit csináljak neki amivel kicsit felizgatom, de mégsem esel túlzásokba? Illetve neki mit engedjek meg?

Legjobb válasz: Te 22 vagy? 14 évesnél ez beteg.

Te 22 vagy? 14 évesnél ez beteg.
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok. :)

Ti mit csinálnátok ha a barátod le akarna fekedüni veled de te még szűz vagy és félsz? Többi lent::c

A barátommal már egy ideje együtt vagyunk ? már nem sz?z de én igen mit csináljak ha félek h elrontok valamit nem fog fájni ? meg bizok benne meg minden de félek::/

Legjobb válasz: Amíg ennyire félsz, addig szerintem éretlen vagy rá. Várjatok még vele, de kezdjétek el felfedezni egymás testét, nem kell rögtön vadul elkezdeni szexelni. Tanuljátok meg, mi okoz örömet magatoknak és egymásnak, aztán majd meglesz a kellõ ráhangolódás. Viszont mindig legyen nálatok óvszer, hogyha tovább szeretnétek lépni, akkor ne legyen gond vele!

Amíg ennyire félsz, addig szerintem éretlen vagy rá. Várjatok még vele, de kezdjétek el felfedezni egymás testét, nem kell rögtön vadul elkezdeni szexelni. Tanuljátok meg, mi okoz örömet magatoknak és egymásnak, aztán majd meglesz a kellõ ráhangolódás. Viszont mindig legyen nálatok óvszer, hogyha tovább szeretnétek lépni, akkor ne legyen gond vele!
Teljesen egyetértek a 4, 5, 6 os válaszolókkal. Nem tudok mit hozzátenni. 21/F
Amíg a félelem legkisebb szikrája is van Benned, addig hanyagoljátok a szexet! Ha a pasi nem tud várni, akkor dobd ki mint a macskát fosni!
ha igazán szeret várni fog rád!!!nem kell siettetni mert az elsõ szexuális együttlét meghatározó lehet a további nemi életedben!!!
Szerintem nem kell erõltetni egy 16 éves lány úgy 99%ban éretlen a szexre, csak manapság nagyon felkapott dolog dugni amint nõ az ember melle.Mond el a párodnak, hogy te még nem vagy felkészülve, ha 1-2 év múlva leszel rá érett sincsen baj.
mitõl félsz? kor?
Kor nem?
A kérdező hozzászólása: 16
Szerintem is igaz, az elõttem felszólalok javaslatai, meg én azt gondolom, az ilyen dolgok magától "jönnek".Korai még az ilyet annyira siettetni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!