Találatok a következő kifejezésre: Meg szeretném hogy a kérdéseimet (41 db)

" kitöltése után .... mégsem szeretném, ha a válaszaimat rögzítenék?" ?????? Hogyan is érted?
A kitöltése után már rögzítették. Olyan nincs, hogy szeretnéd, ha megtudnák a véleményedet, de mégse tudják meg.

Meg szeretném nézni, hogy a kérdéseimet milyennek tartják, ezt hol lehet?

Legjobb válasz: a baloldalon a toplista rovatban..

a baloldalon a toplista rovatban..
A kérdéseidrõl nem nyilatkoznak az emberek, csak a válaszaidról. Utóbbi az elõbb említett Toplista oldalon van, a toplista felett látod a saját értékeidet, ha be vagy jelentkezve.
A kérdező hozzászólása: köszi én is erre gondoltam xd

Sürgõs kérdés a felvételi kitöltõlappal kapcsolatban! Szeretném meg kérdezni hogy ha én idén májusban fogok emelt szintû vizsgát tenni, akkor az egyetemi jelentkezési lapom hogy jelöljem ezt?

Az a problémám hogy nekem eddig még csak középszintû érettségeim vannak. Idén májusban leteszek egy emelt szintû tantárgyat, ami követelmény a kiszemelt egyetemnél. A jelentkezési lapon csak középszintû eredményeket tudok feltüntetni (mivel nincs bizonyítványom az emelt szintrõl) ez probléma? Honnan fogják tudni hogy nekem szeptemberre már meg lesz az emelt szintem? Elõre köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Gondolkodj egy picit paraszti logikával! :-) Akik most fognak érettségizni, azoknak sincs semmilyen papírjuk az érettségirõl, mert majd májusban fognak vizsgázni. Ennek ellenére be kell írniuk jelentkezésnél az érettségiket. Van még kérdés? :-)

Gondolkodj egy picit paraszti logikával! :-) Akik most fognak érettségizni, azoknak sincs semmilyen papírjuk az érettségirõl, mert majd májusban fognak vizsgázni. Ennek ellenére be kell írniuk jelentkezésnél az érettségiket. Van még kérdés? :-)
A kérdező hozzászólása: Öhm... nincs Köszönöm!
Azért idebiggyesztem, félre ne értsük egymást: természetesen beírod az emelt szintû érettségit, és majd ha megkapod az igazolást, akkor azt feltöltöd.


Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro android 2.1 telómat rotolni szeretném. Hogy kezdjek neki meg van a rom is. Esetleg a kérdésekre mi lesz a válasz vagy mire kell válaszolni? Nem csináltam még ilyet ez lesz az első. El kéne egy-két jótanács.

itt a link:::

Legjobb válasz: Az "Elõfeltételek minden rom esetén" van egy link. Na, azt nézd meg, mert ott megvan minden ami kelleni fog. Esetleg a kérdésekre mi lesz a válasz vagy mire kell válaszolni? Milyen kérdések?

A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a segítséget ! sikerült és nagyon jó lett :) ))
A kérdező hozzászólása: nem rootoltam csak a pc compatitional frissítetem és utána kaptam egy új lehetõséget hogy pc compatition telepítése. de rtöltõ módba még mindig nem csatlakozik a meghajtója megvan de ha rákatintok akkor csak keresi de nem taláklja
na frisítetem a telómat pc compatition-al és ha a pc compatitional csatlakozok akkor jó ez mit jelent? Ha sikerült szoftvertfrissíteni, akkor sikeresen felismerte a gép. Ezt jelenti.
A kérdező hozzászólása: pls hellp! valamit mondjatok amit próbáljak meg nem csináltam még ilyet nem tudom ilyenkor mi a helyzet vidi is jó csak segítsetek
A kérdező hozzászólása: na frisítetem a telómat pc compatition-al és ha a pc compatitional csatlakozok akkor jó ez mit jelent?
A kérdező hozzászólása: nem tudom :) zip fájlba töltötem le. itt a link:http://developer.sonymobile.com/downloads/drivers/sony-erics..
Milyen formátuban van a driver?
A kérdező hozzászólása: nekem csak a sony pc compatition van fent a drivert leszedtem de nem tudom mit kell velle csinálni mert nem lehet telepíteni
Kérdezd meg a fórumon is. Hátha valakinek volt hasonló gondja. Nekem a kis ezer éves pc-mmel nem sûrûn volt olyan gondom, hogy nem ismerte volna fel a telefont, bármilyen módon is legyen csatlakoztatva, ha máshogy nem hát a driverek telepítése után ment. Épp ezért ötletem sincs, mi van akkor ha fel vannak telepítve a szükséges programok amelyek felteszik a szükgéses drivereket és mégse megy. Esetleg telepítsd újra a seus-t, pc companion-t, indítsd újra a gépet, meg a telefont is egy párszor meg próbáld végig az összes usb csatlakozót. Ez tuti el fog tartani egy darabig, de lehet megoldja a problémát.
A kérdező hozzászólása: amég nem tudom megcsinálni hogy töltõ módba csatlakoztasam a géphez és felismerje addig nem merem beválalni a rootolást
A kérdező hozzászólása: Sony ericsson x10 mini driverét hova kell rakni? Mert nem lehet telepíteni
A kérdező hozzászólása: Na a másik gépen olyat elértem hogy amikor rádugom az usb kábelt a telóra és töltõ módba csatlakoztatom akkor kapok egy úzenetet amin azt irja hogy a készülék sikeresen csatlakoztatva a sony pc compatition-tól is kapok egy üzenetet hogy a készülék észlelve viszont ott mutasa hogy mit csináljak pl álapotsort húzam lefele és csatlakoztasam de az nekem nem jó mert akkor nem töltõ módba lessz. amikor be megyek a saját gépbe akkor ott lássa a sd kártyámat meghalytóként csak nem lehet megnyitni amikor rákattintok akkor elkezdi keresni a meghalytót. mit csináljak még?
A kérdező hozzászólása: azan kívül mit tudok még csinálni hogy a gép lása a telómat töltõ módba?
A kérdező hozzászólása: be másoltam az összeset eszközkezelõnél rámentem hogy frissítés ki választotam a kicsomagolt fájlt amikor végzet azt irta ki hogy naprakész de a meghalytó még sincsen ott
A kérdező hozzászólása: a skytem32 mapába az összeset bemásolom?
A kérdező hozzászólása: oké ksözi ki próbálom
Windows mappán belül
A kérdező hozzászólása: Bocsi de telorol vagyok ugyhogy nem tudom meglesni de hol van a skytem mmappa?
A system32 mappába kell elvileg bemásolni. De ha csatalkoztatod a géphez és az új hardver telepítõvarázslót elindítod, akkor ott be lehet állítani, hogy azt tegye fel amit letöltöttél.
A kérdező hozzászólása: hiába van hibakeresésen ugyan olyan mit amikor ki van kapcsolvam mit tudok tenni ?
A kérdező hozzászólása: nem akar csatlakozni sehogyse csak telefon csatlakoztatás töltõ módba nem engedi google-be is leskelõdtem de semmi haszna nem volt ma letöltötem mindent és erre meg nem tud csatlakozni nem tudom hogy mit csináljak
A 13-as romhoz másik kernel is kell, más egyéb dolgokban meg nem tudom miben különbözik A fel nem ismerésre: próbáld végig az összes usb csatlakozót, tedd újra a pc companiont, bár ha usb hibakeresést kikaocsolod és felismeri akkor nagy gond még nincs
A kérdező hozzászólása: oké de a rom telepítése elõt tegyem fel a CVM Recoveryvel ugye? ez itt egy másik link http://www.youtube.com/watch?v=09n3VfDwN-k melyik a jobb szerinted melyiket kövesem?
Jónak jó lesz csak ne felejtsd el még a cvm recoveryt is feltenni. Aztán ha valami miatt mégse mûködne a rom, flashtoollal vissza lehet tenni a gyárit.
A kérdező hozzászólása: néztem videót az úgy jó ha superonecliek el rootolom és utána CVM Recoveryvel telepítem fel a romot? ha a romot úgy rakom fel ahogy a videóba rakta fel a gyerek az úgy jó lesz? nem értek hozzá
A kérdező hozzászólása: Meg ha ez a videó alapján rakom fel a romot akkor jó lessz? és midegy hogy milyen romot választok ki?
A kérdező hozzászólása: tudsz nekem egy olyan videót linkelni amibe rootolnak is?
Ebben csak a rom telepítése van benne, de idáig el is kell jutni. Azt meg a már említett linken található leírás alapján lehet megcsinálni.
A kérdező hozzászólása: meg néztem amit mondtál.Nekem Ez egy kicsit bonyolult am én pl ezt a videót néztem : http://www.youtube.com/watch?v=dLcRWLUebqo&feature=related
A kérdező hozzászólása: amiket néztem videókat mindig voltak kérdések maibe volt két választási lehetõség Yes/No én ilyenre gondoltam
CVM recovreybõl teszed fel a romot. Tehát elég logikus, hogy ezt teszed fel elõbb. A másik dolgot meg nem értem. Hogy melyik a jobb? Mert az egyik videót amit linkeltél ott csak az van, hogy hogyan tegyél fel egy romot cvm recovery segítségével. De mint már írtam odáig el is kéne jutni. A másik videóban meg pont errõl van szó. Ott rootol, aztán felteszi az xrecovery-t és onnan a romot. Persze mostanság inkább a cvm recovery-t használják. Azt meg az xrecoverybõl lehet telepíteni. A seria.hu-s leírás mondjuk annyiból jobb, hogy ott képekkel van megmutatva, hogy hogyan lehet a flashtoollal rootolni meg telepíteni az xrecovery-t. És akkor egy programmal le van tudva a mûvelet, nem kell másolgatni meg ilyesmi. Aztán ha ez megvan akkor egy cvm recovery-t felteszel és már mehet is a rom.
A kérdező hozzászólása: utolsó kérdésem superonecliek kell rootolni ehhez csak annyit kell csinálni hogy a bal felsõ sarokba megnyomom a root gombot és megvárom még betölti a fájlokat? és utána mehet is rá a rom?
A kérdező hozzászólása: Gondba vagyok ma akartam elkezdeni rootolni a telómat de be állítom USB hibakeresésre rá dugom a usb kábelt és rá megyek hogy csatlakoztatás töltõ módba de ilyenkor nem csinál semmit a pc compatition se ismeri fel. mit csináljak?
A kérdező hozzászólása: még egy utolsó kérdés:) tudom hogy fárasztalak :( a 11 és a 13 mas rom között mi a külömbség szerinted melyik a jobb melyiket tegyem fel?
Amit kiválasztottál fõzött romot, azt csak úgy tudod feltenni ahogy a videóban is láttad.
A kérdező hozzászólása: akkor ne flashle csináljam hanem úgy mint a videóba volt ? nem értetem meg rendesen :(
Akármit nem tudsz flashtoollal felflashelni, csak azt mi olyan formátumban van. Ez meg inkább a gyári romokra igaz. Olyan fõzött romot még Sony-knál nem láttam amit ilyen formában fel lehetne rakni. Amit meg te kiválasztottál romot (meg úgy fõzött romokat általában) recovery-bõl lehet telepíteni. De oda is van írva a telepítés menete. Ahhoz tartsd magad. Vagyis mindig a leíráshoz tartsd magad. Akkor nem lehet gond vagy semmi olyasmi nem történhet ami helyrehozatatlan.
A kérdező hozzászólása: utolsó kérdésem hogy amit kiválasztotam romot azt fel lehet tenni mint ahogy az elsõ és a második videóval vagy inkább a flash-el csináljam melyiket ajánlod? te jobban értesz hozzá
Igen, megvárod míg végigtölti a dolgokat és kész. Utána a recovery-t kell feltenned, és csak aztán mehet a rom. Az Arc S (1, 4GHz), meg azt jelenti, hogy az egy Arc S-hez való rom, amiben 1, 4GHz-es proci van (mondjuk nem értem miért kell ezt külön kihangsúlyozni). Ezt meg ne próbáld feltenni, mert akkor tönkre is teheted a telefont. Az ott lévõ romok amúgy is GYÁRI romok. Feltenni felteheted a tiedhez valót, de ugyan az lesz minden mint most. Ezt inkább akkor majd akkor lesz érdemes megcsinálni, ha megunod a fõzött romot vagy esetleg az újonnan felrakott rom csak a sony ericsson feliratig fog betölteni.
A kérdező hozzászólása: amit mondtál linket hogy nézzem meg a flash! ott van egy ilyen leírás FLASH (ROOT-hoz nem kell!! EZ A FENT FELSOROLT SZOFTVEREK FELRAKÁSÁHOZKELL!!) akkor ha a felsorolt romok közül választok akkor csak a flash-al kell feltenni? nem úgy mint amit küldtem vidit hogy telórol. ez mit jelent :Arc S (1, 4Ghz)rom ez azt jelenti hogy a processzor sebbesége 1.4 ghz? és ha az ezzek a processzornak nem lessz sok?
Az "Elõfeltételek minden rom esetén" van egy link. Na, azt nézd meg, mert ott megvan minden ami kelleni fog. Esetleg a kérdésekre mi lesz a válasz vagy mire kell válaszolni? Milyen kérdések?

Szeretném bemutatni hogy a számítógépem alaplapja 12 év után is szépen működik (mindenféle tuning nélkül), a kérdés az lenne hogy milyen legyen a videó, sok szakkifejezés legyen benne vagy inkább butítottan próbáljam meg bemutatni?

Legjobb válasz: Ez attól függ, hogy kinek szeretnéd bemutatni. A hallgatósághoz alkalmazkodj. Ha youtube-ra akarod feltenni, ott szerintem mehet a technikai háttér, csak ne vidd túlzásba, és legyen sok teszt, amit a gépen futtatsz. Akár együtt is látszódhat egy újabb géppel.

Ez attól függ, hogy kinek szeretnéd bemutatni. A hallgatósághoz alkalmazkodj. Ha youtube-ra akarod feltenni, ott szerintem mehet a technikai háttér, csak ne vidd túlzásba, és legyen sok teszt, amit a gépen futtatsz. Akár együtt is látszódhat egy újabb géppel.

Lenne 1 kérdésem 15/F-vagyon és azt szeretném meg kérdezni de csak tapasztaltaktól és inkább lányoktól hogy hogyan elégíccsem ki a barátnőőbet hogy a "Csúcspontra" jusson? Remélem minéljobb válaszokat kapok

Lécci részletesen is irjátok le kérlek mert ez nagyon fontos számomra elöre is köszi

Legjobb válasz: "Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."

"Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."
A kérdező hozzászólása: Nem kérem az "BÖLCS VÁLASZOKAT" már megtörtént ennyi nem kell 100 szor megrágni a dolgot kérdeztem vmit és erre kaptam 1-2 jó választ és köszönöm nkeik nem kell ide irni hogy te csak 15-vagy meg jaj így jaj úgy akik edig értelmes választ attak köszönöm szépen ;)
Persze, hogy nem jutott el, mert nem 15 évesen kell eljutnia egy nemi kapcsolatban! Ti még gyerekek vagytok, baromira nem szexelni kéne! Még a saját testeteket sem ismeritek, nemhogy a másikét!
A kérdező hozzászólása: Köszi Szépen Mindenkinkinek fõleg az utolsó hozzászólónak Voltunk már eggyüt csak még nem jutot el addig a ponig ezt elfelejtettem mondani tehát már a mozizással elkéstem de azért nagyon szépen köszi . :)
Ne bántsátok, aranyos kissrácnak tûnik. Arról meg nem tehet, hogy szar a közoktatás... Kérdezõ: ha elõször csinálsz valamit az életben, akkor senki sem várja el hogy a dolog szakértõje legyél. Fog az menni, bár lehet, h nem elsõre. Tanuljátok meg egymást. VÉDEKEZNI ne felejtsetek el!
szex közben nagyon izgató lehet, ha beszélsz hozzá. pl: - Most felnyársallak, vagy: -kurvra bejön a segged, kipróbálom, stb...
heh :D vegyél inkább egy nyelvtan könyvet ;)
Szerintem inkább vidd el valahova, mozizzatok, fogjátok egymás kezét és max egy tinis csók. A kielégítést inkább a felnõttekre kéne hagyni, ahhoz 15 évesen még fiatalka vagy.... Hova siettek? Nem maradsz le semmirõl...
Olvasgasd ezt, ettõl mindkettõtöknek jobb lesz: http://bookline.hu/product/product/home!execute.action?id=97..
Háát én pl nagyon szeretem ha a barátom megcsokol és egyre lejjeb megy majd a nyakamnál megáll és csokolgat aztán még lejjeb a melleimig és ugyy egyre lejjeb majd amikor máár nincs rajtam semmi ruha jöhet a nyalás és az ujjazás amitöl elolvadok fölleg ahogyan csinálja BOCSI A HELYESIRÁSI HIBÁKÉRT)

Egy 14 éves srác vagyok aki meg szeretne tanulni angolul. Olyan szinten szeretnék megtanulni hogy megértsem az angol szövegeket és tudjak válaszolni a kérdésekre. Összeálitottam egy napi rendet. Megutdok tanulni angolul igy?

mondat megtanulása. Egy 25 perces film megnézése.10 perces szöveg hallgatása felirattal.15 perces videó megnézése a youtubon teljesen angol szöveggel. És 5 zene hallgatása. Ezeket megteszem minden nap. Ilyen módszerekkel mennyi időbe tellne eljutni arra a szintre amelyet az előzőkben emlitettem. Napi 1-1.5 óra tanulással?

Legjobb válasz: nem tudom, hogy hogy akarod ezeket megérteni. le is fordítod aztán? azt rengeteg új szó lenne egy napra. én úgy vagyok vele, napi 10 szót tud megjegyezni az agyunk hosszú távra, hiába érzed úgy, hogy este tudod õket, 2 hét múlva jó ha a negyedét fogod tudni ismétlés nélkül. szerintem lassíts, ez sok egy napra. persze az 5 zene maradhat, ma már minden nap meghallgat az ember min. 5 számot angolul. úgy meg hiába nézel tiszta angolul filmet, ha nem érted. még ha elszánt is vagy, azt hiszem ez sok anyagmennyiség egy napra. hangsúlyozom rövidtávon szerintem oké, de ha így folytatod minden nap...

nem tudom, hogy hogy akarod ezeket megérteni. le is fordítod aztán? azt rengeteg új szó lenne egy napra. én úgy vagyok vele, napi 10 szót tud megjegyezni az agyunk hosszú távra, hiába érzed úgy, hogy este tudod õket, 2 hét múlva jó ha a negyedét fogod tudni ismétlés nélkül. szerintem lassíts, ez sok egy napra. persze az 5 zene maradhat, ma már minden nap meghallgat az ember min. 5 számot angolul. úgy meg hiába nézel tiszta angolul filmet, ha nem érted. még ha elszánt is vagy, azt hiszem ez sok anyagmennyiség egy napra. hangsúlyozom rövidtávon szerintem oké, de ha így folytatod minden nap...
Attól függ, hogy honnan kezded, mennyit tudsz már. Én alapfokról, napi 5 óra angol a tanfolyamon + otthon tanulás napi 1-2 óra, így sikerült középfokra 5 hónap alatt. Azóta megint el akartam kezdeni tanulgatni, be is osztottam, mibõl mennyit tanulok, de mindig közbejön valami. És már bõven le is maradtam a tervezettõl. Ha csak magadnak osztod be és nem jársz külön tanfolyamra, elõbb-utóbb nem tanulsz. Fõleg, hogy nemsokára nyár. Mindig lesznek kifogások.
A kérdező hozzászólása: Van bõven idõm és szerintem nyáron is rá tudok áldozni 1.5 órát angol tanulásra.Meg hát a megtanult mondatokat le jegyzem egy füzetbe és azokat mindig ismételgetem.ÉS egy mondatban több szót is meg lehet tanulni és hosszú távon is megmaradjanak.A filmek a kiejtést is javithatják.De ha minden nap foglalkozok vele 1.5 órát a napi rend szerint mennyi idõbe telne megtanulni?
Szia! Az elõzõ 2. hozzászóló vagyok. Nekem nagyon bejött az elllo.org oldalon a hanganyag. Le is írják és egy miniteszt is van hozzá. Vagy pedig még esetleg "napozás közben" lehet hallgatni az Effortless English-t. Nagyon jóóóóó !!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen meglátogatom azokat az oldalakat:) de szerinted mennyi idõbe tellne megtanulnom angolul? a vala napi rendel és napi 1.5 óra tanulással.
Szia! Még mindig az elõzõ vagyok. :D Még mindig nem írtad, hogy mennyit tudsz. A neten keress szintfelmérõ teszteket. Több helyen is van. Pl: http://www.katedra.hu/szintfelmero http://www.bonusnyelviskola.hu/szintfelmeres.php Utána kezd el a tanulást. Ha kb. naponta 2 óra nyelvtant + mondatfordítást tanulsz és plussz hallgatsz hozzá naponta több elllo.org-os hanganyagot (de úgy, hogy az idegen szavakat megtanulod), akkor szeptemberben szerintem mehetsz alapfokúzni elõször. (Persze közben jöhet az élvezet is :D pl. filmnézés angolul vagy kedvenc zeneszöveg fordítás) Utána jöhet a következõ lépés. De egyenlõre a nyári tanuláson gondolkodj, hogy letedd az alapfokút. Mindig apránként haladj.
A kérdező hozzászólása: rtékelés Eredményed: 20 pont a maximális 60 pontból. Az eredményed alapján nyelvi szinted jelenleg: A2 Elsõre igy sikerült.Az elsõ teszt.Oké majd próbálok tanulgatni.De jobban szeretek hangayagot hallgatni mert beszédhez nem igazán kell a nyelvtan szerintem csak pár fontosabb dolog.

Hell mindenki az lene a kérdésem szeretném ujra telepiteni a gépemet:van 1-80g+20g vinyom és azt szeretném megoldani hogy telepitéskor a 20-son legyen a program 80-na meg csak tárolo ként müködjön:lehet ilyet csinálni?

Legjobb válasz: Telepítéskor ki lehet választani az eszközt, melyre települni fog a rendszer. Kiválasztod a 20GB-osat, és azon futtatod le a telepítést. Ha kész és belépsz a rendszerbe, ott lesz a 80-as, mint önálló partíció adattárnak. Ha nem ezen van a jelenlegi rendszer, nem is fontos újratelepíteni, hanem folytathatja adattárként a feladatát.

Telepítéskor ki lehet választani az eszközt, melyre települni fog a rendszer. Kiválasztod a 20GB-osat, és azon futtatod le a telepítést. Ha kész és belépsz a rendszerbe, ott lesz a 80-as, mint önálló partíció adattárnak. Ha nem ezen van a jelenlegi rendszer, nem is fontos újratelepíteni, hanem folytathatja adattárként a feladatát.
Lehet.. telepítésnél a 20gigásat választod, ennyi. De elõre szólok, hogy már XP-nél is egy idõ után kevés a 20 giga!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Hány éves vagy?
Hivd el randizni es egy par randi utan megkerdezheted, hogy szeretne-e, hogy jarjatok

Az a kérdésem hogy van a spartacus vér és homok meg az aréna istenei meg még valami. Ezeket meg szeretném nézni csak nem tudom hogy vannak sorba mert tudom hogy egymást követik?

A másik hogy léci ne nézzetek gáznak de 15 évesen kedvem támadt mesét nézni. tudnátok mondani a jégkorszakhoz hasonló meséket (gondolok arra is nem tudom melyik amikor egy mosómedve tartozik egy medvének meg amikor medve van egy szavassal meg ilyeneket?

Legjobb válasz: 1.Spartacus: Vér és homok 2.Spartacus: Az arénai istenei (elõzmény, ezért a Vér és homok után kell nézni) 3.Spartacus: Bosszú 4.Spartacus: Az átkozottak háborúja Mesék: WALL-E Fel! Így neveld a sárkányodat Rio Volt Frankenweenie Megaagy

1.Spartacus: Vér és homok 2.Spartacus: Az arénai istenei (elõzmény, ezért a Vér és homok után kell nézni) 3.Spartacus: Bosszú 4.Spartacus: Az átkozottak háborúja Mesék: WALL-E Fel! Így neveld a sárkányodat Rio Volt Frankenweenie Megaagy


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!