Találatok a következő kifejezésre: Meg se az orvosom (37 db)

20. héten megálapitották hogy a méhlepény teljesen eltakarja a méhszájat még nem véreztem még ki az orvosom eltiltott mindentől még nem ítélt ágy nyugalomra de szinte semmit nem csinálok még guggolnom se szabad tapasztalatokat szeretnék e téren?

szertném ha megosztanátok velem tapasztalataitokat kinek mit szabadott és nem szabadott csinálni ebben az esetben? kérlek benneteket ha okosat nem tudtok mondani akkor inkább ne is irjatok gondolok itt mindenféle nem ideill? komentre

Legjobb válasz: Hát ha nem szeretnél úgy járni, mint a napokban egy nõ, aki nem bírt magával és letojta a doki intõ szavait és fõzõcskézni kezdett, akkor tarts be mindent amit csak tanácsolnak. /Ráadásul a 3. veszélyeztetett terhessége volt, amit most is elvesztett./ Ez nem játék, persze ahogy nõ a méhed, még változhat jó irányban a helyzet, de ahhoz sokat kell pihenned! Ne emelj, ne guggolj, ne nagyon hajolgass, persze azért a zoknidat felveheted. Most pihizz, mert a baba mellett már nem nagyon fogsz tudni.

Hát ha nem szeretnél úgy járni, mint a napokban egy nõ, aki nem bírt magával és letojta a doki intõ szavait és fõzõcskézni kezdett, akkor tarts be mindent amit csak tanácsolnak. /Ráadásul a 3. veszélyeztetett terhessége volt, amit most is elvesztett./ Ez nem játék, persze ahogy nõ a méhed, még változhat jó irányban a helyzet, de ahhoz sokat kell pihenned! Ne emelj, ne guggolj, ne nagyon hajolgass, persze azért a zoknidat felveheted. Most pihizz, mert a baba mellett már nem nagyon fogsz tudni.
Szia! Igen, nekem végig fedte a méhszájat, minden egyes uh-n azon imádkoztam, hogy csússzon feljebb, de nem mozdult semmit. Leírom neked röviden a történetem.... 24 hetes voltam amikor elkezdtem egy picit barnázni, semmi megterhelõt nem csináltam....de utólag rájöttem, hogy azért volt, mert a nagyobbik lányommal lent voltam a játszótéren, és mellette guggolva játszottam. A barnázás nem múlt, átment vérzésbe, így kórházba kerültem két és fél hétre. Infúziót és tüdõérlelõt kaptam..szerencsére a vérzés elmúlt, de attól a pillanattól kezdve egy nyugodt éjszakám sem volt. Nem csinálhattam semmit, és ezt szó szerint értsd!!! Anyukám, anyósom és a férjem csinált helyettem mindent, és vigyázott a két éves lányomra. A vécére tyúklépésbe mentem ki, nem másztam be a fürdõkádba, hanem lavórba mosakodtam, ....és még így is 28 hetesen ágy nyugalom mellett!!! pont a vécérõl jöttem vissza, amikor elöntött a vér....ismét kórház, azt hittem, na most megszülök. Hála az égnek nem így lett.... 38. héten császárral született meg a lányom, de már akkor is kórházban voltam, ami nagy szerencse, mert szintén elöntött a vér, így azonnali mûtét lett. Ha nem vagyunk kórházba bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna. Nem kívánom senkinek ezt az idõszakot! Egy valamit tanácsolok neked, semmit, de tényleg ne csinálj semmit! Nagyon veszélyes ha a méhlepény takarja a méhszájat. Lehet, hogy vígan tudsz takarítani, hajolgatni, kirándulgatni...de most õszintén, megérné ez neked? Vigyázz nagyon magatokra, minden jót és sok-sok kitartást kívánok neked! Ha van kedved, majd írd meg, hogy hogyan vagy?:-)

Már nagyon kétségbe vagyok esve! Nem jövök rá, még most se pedig 10-honapos a fiam! Hogy miért nem alusza végig, az éjszakát? 2-3oránként fent van! Még szopik. Az orvos azt mondta hogy hiperaktig! Ez lehetséges? Van ilyen?

Legjobb válasz: Az elsõ ostobaság. Lehet,hogy este nem lakik jól,ha még csak szopik,az kevés neki éjszakára. Lehet,hogy melege van,vagy fázik,esetleg szomjas. Az is lehet,hogy azért nem alszik,mert ehhez szoktattad.Ha eddig is kapott szopit 2-3 óránként,akkor a biológiai órája ehhez szokott. Akkor természetes,hogy felébred. Ha viszont eddig átaludta az éjszakákat,kell megkeresni az okot. Ha hiperaktív,az nemcsak éjaszaka jelentkezne,hanem nappal is örökmozgó lenne.

Az elsõ ostobaság. Lehet, hogy este nem lakik jól, ha még csak szopik, az kevés neki éjszakára. Lehet, hogy melege van, vagy fázik, esetleg szomjas. Az is lehet, hogy azért nem alszik, mert ehhez szoktattad.Ha eddig is kapott szopit 2-3 óránként, akkor a biológiai órája ehhez szokott. Akkor természetes, hogy felébred. Ha viszont eddig átaludta az éjszakákat, kell megkeresni az okot. Ha hiperaktív, az nemcsak éjaszaka jelentkezne, hanem nappal is örökmozgó lenne.
Az orvosotok egy kretén!!!! A hiperaktivitást diagnosztizálni nem ennyi..!! A kisfiad meg azért nem alussza végig a z éjszakát, metr cicizik. Örülj neki és élvezd, amíg még teheted! Sokat adtam volna azért, hogy a lányaimmal ilyen "gondjaim" legyenek, de egyik sem volt hajlandó szopni .A kicsi most 14 hónapos és 2 hónapos kora óta végigalussza az éjszakát, de hidd el, szívesen kelnék hozzá akár 3-szor, 4-szer is, ha szopizna!!! A hiperaktivitás pedig létezõ dolog, de ezen fõleg ne aggódj!! Felelõtlen kijelentés bárki részérõl egy 10 hónapos pöttömre rásütni, hogy HA. Ez manapság roppant divatos, de "fele sem igaz" dolog. Tudom, mert gyógypedagógus vagyok és gyakorló anyuka is. Nagylányom 9 éves (bármikor rá lehetne sütni, hogy hiperaktív, olyan eleven) , a kicsirõl meg jobb nem beszélni. Duracel elemmel mûködik, ami soha le nem merül.. , mégis biztos vagyok benne, hogy egyik sem hiperaktív..
10 hónapos gyerek nem lehet hiperaktív. Én mindig azt mondom, hogy annyira különleges nekik a világ, hogy muszáj egész nap nem aludniuk, hogy felfedezzék:) Én is ha új dolgom van, nem bírok aludni, csak hánykolódom egész éjszaka:) Náluk ez tovább tart:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!aranyosak vagytok!akkor igy nem agodok!de azért az orvosnál elviszem mert most van az idöpontom 9-kor, de bent nem hagyom!és nem fogom gyogyszerezni!
Ha kérhetem, számolj be a dokik véleményérõl, a diagnózisról. De ne aggódj, biztos semmi baja, szerintem Te aggódod túl!!Írj, ha van eredményetek!!! :-)))
A kérdező hozzászólása: már irni akartam de eddig senki nem kérdezte!de látom az utolsot érdekli, ennek örülök!voltunk a korházba a dokinö aranyos volt azt mondta nem kell agodni minden rendben van velle, mevizsgálta nem kellet bent hagyni, vért vett és vizeletet.holnap lesz eredmény, telon közli hogy mit mutat!õ is azt mondta hogy nem érti miért küldte be az orvos!ha érdekel még meg irom mit mond holnap a telefonon!köszi hogy érdekel!látom vannak még jo emberek!ill, szülok!
Szia! Én is ujraolvastam, ni van Veletek, irj ide, hogy mit mondtak! Sajnálom, hogy feleslegesen rángattak be dokihoz! Ezen az elven minden harmadik baba mehetne kivizsgálásra!
Tuti biztos vagyok benne, hogy a vérképetek és a vizeletetek is rendben van! Írd meg a z eredményt! Hidd el, nem csak engem érdekel, csak nekem jutott eszembe leírni!! :-)))Az orvosotokat meg nem hiperaktivitásra, hanem szuperhülyeségre kell kivizsgálni!! Szegény kis Pöttömödet jól megszurkálták!! Én tudom milyen, mert mi nyomós okkal voltunk kivizsgáláson( oltási szövõdméy) és akkor is útáltam mindenkit, aki hozzáért Pannához. Vérvétel... brrrrrr. Még felnõttnek is, nemhogy manóméretûnek!! Az alvással meg majd rendezõdik. Én megpróbálnám este kicsit jobban bekajáltatni, nyugtató desszertnek a cici, hátha tele bendõvel többet alszik. Az én kicsim is olyan, hogy 8-tól 8-ig alszik ( most sem ébredt még fel este 8 óta..) de ha éjjel felébred ( viharra, bedugult nózira...stb, akkor meg kell kajáltatnom, mert nem tele pocakkal még véletlenül sem aludna vissza!
A kérdező hozzászólása: sziasztok!akit érdekel meg van az eredmény, és kébzeljétek eddig mindenkinek igaza volt!mert a picinek semmi, de semmi baja nincsen!én sejtetem, de az orvos meglepödött!remélem az alvás majd helyre jön!ha nem akkor sincs semmi baj!az a lényeg egésséges legyen!és más nem számit!meg vagyok nyugodva, én is!köszi mindenkineK!!!!!!
21:10-es vagyok:azt nem írtam, hogy a sírni hagyáson kívül próbáltam:homeopátiát, borostyánláncot, virágesszenciát és nem vált be semmi.Próbálkozz esetleg a homeos bogyókkal, sokaknak bevált.
Szegényt ezért kivizsgálni?!!!Kisfiam 18 hónapos és még nem aludt át egyetlen éjjelt sem.Most is 2-3-4x fenn van, változó.Már 8 hónapos kora óta nem szopizik, eszik rendesen, mégis ébred.Nappal egy kis energiabomba, mosolygós nagydumás kispasi:) Ha nincs baj vele nappal, tehát kiegyensúlyozott, vidám, láthatóan egészséges baba, akkor én nem vinném orvoshoz.A két nagylányom is 4 éves korukig nem aludták át az éjjelt.Nálunk ez biztos genetika.A gyerekorvosom azt mondta, hogy ne aggódjak, semmi baja.Az õ egyik gyereke is ilyen rossz alvó volt, kipróbált mindenféle módszert, de nem segített.Egyszer csak átaludta az éjszakát.Hallgass az anyai ösztönre, ha nem érzed, hogy valami baja van, akkor szerintem ne nyaggasd vizsgálatokkal.Nem alszik és kész.Fárasztó tudom, de kitartást!
15 hónapos a fiam, de még mindég felkel cicizni 1-2x. Engem nem zavar, téged miért?
A kérdező hozzászólása: a gyermekgyogyászatra küldték!!!
A kérdező hozzászólása: már mindent eszik gyümölcs, fözelék, levesek, stb.holnap viszem a korházba kivizsgálásra mert be küldte az orvos, azt se tudom mit néznek ilyenkor!hát félek is nagyon!!remélem nem kell ott maradnia!
mekkora marhaság, méghogy hiperaktív, jézusom. az enyém se aludt át még egy éjjelt se, na jó, néha van, egy kezemen meg tudom számolni, eddig hányszor volt, hogy nem kelt fel éjjel, mondjuk csak hajnalban, 4 körül, utána még visszalaudt 6-ig, 7-ig. nem ezért ébred, ne aggódj. azért ébred, mert sokminden megzavarhatja még, teszem azt fogzás, mozgásfejlõdés. nem hiszem hogy az éhség kelti fel. hanem még éretléen az idegrendszere arra, hogy átaludja az éjjelt, majd szép lassan beáll, meglátod. én kétségbe voltam esve, mert olyan 1 éves koráig iszonyú volt, hogy mi ment nálunk éjjel, aztán kb. akkor elkezdett jobbanaludni, és most már van, mint írtam, hogy egész éjjel nem ébred. de ez magától alakult ki. a hiperakltivitást nemlehet ilyen korban kijelenteni, de ezt már írták elõttem. amúgy ha a kisfiadat leköti bári is, akár 1 percig is, akkor nem hiperaktív ez tuti. ha nem csak arról szól a napja hogy felforgat maga körül mindent cél nélkül, belekap valamibe és 5 mp múlva otthagyja. ja, és nagyon gyakran a hiperaktivitás elõszele csecsemõkorban, hogy nem tudnak szopni (mert nagybb erõkifejtés és koncentrálás, mint a cumisüveg, ezért képtelenek rá). szóval kötve hiszem hogy a tied az lenne! 17 hós kislány anyukája
Körbecicizi a napot. Mérd le egyszer, mennyit eszik egy adaggal, meg lesz az ok, amiért éjjel is ennyiszer kel enni. Amugy mivel megszokta, hogy ha felkel, cicit kap, máshogy a visszaalvás nem megy. Ezért kel ennyiszer. Mit eszik a tejed mellett? Próbálj kicsit több szilár táplálékot adni, mint eddig, jobban jól kell lakatni nappal, hogy éjjel max 2-szer keljen a cici miatt, vagy egyáltalán ne.
A kérdező hozzászólása: nappal alszik kb3-orát összesen!de az éjszaka nem!miota megszületet azota!
:-))))))9

Candidát állapított meg az orvosom és felírt mikogal hüvelykúpot, fluconer gyógyszert és canesten krémet, de 4 nap után se múlt el és 4 napig kellett szedni a gyógyszereket. Miért nem gyógyultam meg?

annyiba enyhültek a tüneteim ,hogy nem viszket ,de a fehéres anyag megmaradt a kisajak és a nagyajak között, és a csípős fájó érzés is vizeléskor ill. utána. Valami tanács? Úgy gondoltam jövőhéten megint elmegyek, de már 2.ra megyek az elmúlt időszakba és félek ,hogy már lassan az agyára megyek, orvos változtatáson is gondolkozok, mert nekem nagyon nem szimpatikus.

Legjobb válasz: A kezelés,amiket kaptál jó. A Fluconer elnyújtott hatású,úgyhogy még hatni fog. Viszont,ha van partnered,Õt is kezelni kell.Illetve a gyógyszert makacs esetben,meg lehet ismételni 3 nap és 1 hét múlva. Ha nem szimpatikus az orvos,akkor tényleg váltsál,de a kezeléssel nincs baj.

A kezelés, amiket kaptál jó. A Fluconer elnyújtott hatású, úgyhogy még hatni fog. Viszont, ha van partnered, Õt is kezelni kell.Illetve a gyógyszert makacs esetben, meg lehet ismételni 3 nap és 1 hét múlva. Ha nem szimpatikus az orvos, akkor tényleg váltsál, de a kezeléssel nincs baj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, és azt nem tudod , hogy mennyi idõ míg teljesen elmúlik? A partner is kezelve van szintén ezzel a tablettával
Ha a kezelés befejezése után 4-5-nappal nem múlik elmenj vissza, lehet, h Neked szükséged lesz még 1 tablettára.A partnerednek elég az 1.

8 napja késik a mensesem, +terhes teszt, terhes tünetek ma az orvos ultrahangozott (meg se vizsgált) azt mondta nem vagyok terhes! Hogy lehet?

Legjobb válasz: Hülye volt az orvos! Keress másikat! Az én orvosom azonnal elküldött vérvételre + ultrahangos vizsgálattal is megállapította hogy terhes vagyok annak idején... 6 hónapos kicsi fiú anyukája...

Hülye volt az orvos! Keress másikat! Az én orvosom azonnal elküldött vérvételre + ultrahangos vizsgálattal is megállapította hogy terhes vagyok annak idején... 6 hónapos kicsi fiú anyukája...
Ehh. Pont most olvastam egy cikket, hogy a magyarországon dolgozó orvosok száma összvissz28ezer, ebbõl kb 4ezer doki 65 év feletti! hát nem kell csodálkozni ha ilyen hülyeségeket csinálnak mint a te dokid is. Nyugdíj korhatár körül már kissé kopottabb a tudás. persze nem mindenkire igaz és tisztelet a kivételnek. Az én dokim ilyet soha nem állítana mint a tied.
Az orvos dilis.Menj máshoz!
De legalább manuálisan megvizsgált? Mondjuk az nem mérvadó, anyámat is úgy nyomogatta meg a doki (volt már akkor UH) és azt írta a leletre, hogy "Korai terhesség vagy mensest megelõzõ állapot", hiszen tapintásra ugyanolyan, csak a méhszáj helyzete másmilyen. 8 napja késik, az az 5. hét, hüvelyi UH-n petezsák már lenne, amennyiben valóban úton a baba (és ha megnézte volna a doki). Én is azt tanácsolom, menj el 2 hét múlva és kérj hüvelyi ultrahangot (bár sok orvos elküldi a betegét azzal, hogy olyan nem is létezik, pedig VAN!).
hát nem normális semmiképp, menj másik dokihoz...ha 8 napja késik, akár egy hét mulva is mehetnél már..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megfogadom és 2 múlva másikhoz megyek! A papíromra ezt írta:Méhen kívüli terhességrõl felvilágosítva Mikor kérdeztem tõle, hogy az van-e, azt mondta nem! Meg ha továbbra sem jön meg (10 napot várjak!!)menjek vissza eü-i kaparásra!!!!Normális?
Szerintem vagy menj másik dokihoz, vagy várj amíg kb 2 hetet késik. mert ha akkor mész el akkor már szívhang is lesz. lehet hogy nem látott még semmit, de akkor is vissza kellett volna hívnia késõbbre!!! ha 8 napja késik akkor már vagy 5 hetes kb. ha késõbb volt peteérésed, akkor lehetséges hogy nem látta még a petezsákot, de attól kicsit jobban is csinálhatta volna a dolgát. Válts dokit!! De ráérsz csak akkor menni ha 2 hete késik!
bocs, nem láttam h uh volt...amugy lehet h nem látott semmit, de igy nem jelentheti ki h nem vagy terhes...vissza kéne hivia késöbbre...
Hát szerintem is menj másikhoz. Csináltál azóta tesztet? Végülis lehet a teszt is hibás de a doki biztosan nem egy alapos fajta mert legalább elküldhetett volna egy laborra, ez a minimum. Vagy miért nem azt mondja, hogy menj vissza 2 hét múlva kontrollra. Nehogy ilyen dokinál szülj!!
menj másik dokihoz...uh kellett volna, bár max petezsákot látna...vagy még azt se, 2 hét mulva menj ujra dokihoz, addigra szivhang is lesz..
Szerintem azért nem látott semmit mert nagyon az elején vagy!!!
Szerintem meg nagyon sok olyan orvos van (fõleg sztk-sok), akiktõl vissza kellene venni a doktori címet. Én is találkoztam hasonlóval, na el is menekültem tõle! Mindenképpen keress fel egy másik orvost, ugyanis rengeteg dolog állhat amögött, hogy nem jön meg. Drukkolok, hogy babás legyél!

Nem lesz belőle baba? Az orvos azt mondta, 6 hetes terhes vagyok, viszont az ultrahang képen se kis "csikóhal", se szívhang nem volt! A fiamnál már kép is volt, meg szívhang is. Nagyon félek.

Legjobb válasz: Szia!Én fiammal 2hét késésnél mentem uh.ra és rögtön vissza vett 6ról 5hetesre mert még csak petezsák volt.Késõbb fogant az átlagnál,1héttel késõbbre is írtak ki.Még lehet baba,nyugi!

Szia!Én fiammal 2hét késésnél mentem uh.ra és rögtön vissza vett 6ról 5hetesre mert még csak petezsák volt.Késõbb fogant az átlagnál, 1héttel késõbbre is írtak ki.Még lehet baba, nyugi!
A kérdező hozzászólása: Csak petezsák látszik.
A kérdező hozzászólása: De a petezsák méretébõl mondta, hogy 6 hetes vagyok.
6 hetesen petezsák az jó :) Ne aggódj :)
5+5 hetesen 8 mm-es petezsákom volt. Most 23 hetes ikres kismama vagyok. :-) Sok boldogságot!
Nyugi, teljesen normális, hogy csak petezsák látszódik, legközelebb lesz szívhang is!

Ma uh-on nem az a orvos volt akihez szoktam járni, 1másik suly nem nézte, hány cm azt senézte meg és meg se mutatta babát. Elmenjek még egyszer uh-ra?

Sajna az orvosom a héten még nem lesz, de uh os papir kell a véd?n?nek.2perc alatt végzet.

Legjobb válasz: Hát akkor elég fura egy orvos lehetett!A papírra sem írt semmit? Akkor mit nézett? Nem is mondott semmit? Én biztos, hogy elmennék egy újabb uh-ra, hogy tudjam minden rendben van e! Nekem is volt már olyan egyébként, hogy nem aza a doki volt akihez szoktam menni(sztk-ba járok nem magán) és ugyanolyan normálisan megmutatott mindent! Nem értem az ilyen dokikat!

Hát akkor elég fura egy orvos lehetett!A papírra sem írt semmit? Akkor mit nézett? Nem is mondott semmit? Én biztos, hogy elmennék egy újabb uh-ra, hogy tudjam minden rendben van e! Nekem is volt már olyan egyébként, hogy nem aza a doki volt akihez szoktam menni(sztk-ba járok nem magán) és ugyanolyan normálisan megmutatott mindent! Nem értem az ilyen dokikat!
Szioka!!!Ha a doki megcsinálta az uh-papírt, beleítra amit kellett, akkor szerintem vidd el a védõnõnek, s ha a jövöhéten van dokid, s ráérsz, menj el újra...... M
gondolom ugy vile vele, hogy csak helyettesít, s majd a saját orvosod "intéz", én megvárnám a jövöhetet, s akkor mennék vissza, ha a papírod jó a védõnõnek..... M
A kérdező hozzászólása: 24 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: a bpd, ofd, ac, fl ennyi adat csak amikor a saját orvosomhoz megyek mindig meg mutatja a babát, és elmagyaráza hogy mi hol van?ö meg semmi.amugy a orvosomnak kellett volna ma lenni csak mondták hogy a héten nem lesz.
A kérdező hozzászólása: csak idegessit amiota haza jöttem
Mindenesetre nyugodj meg mert az nem jó ha ideges vagy!(tudom könnyû mondani valószínû én is az lennék a helyedben) Jövõhéten menj el a dokidhoz és nézed meg újra! De biztos minden rendben van! De azért elég undorító egy doki mit ne mondjak! További szép pocakos napokat4 30 hetes kismama

Van fogadott orvosom, de ez idáig még nem kérdeztük meg, hogy mennyiért vállal el. Úgy néz ki, hogy a jövő héten szülünk, de az orvosom se hozta fel. Kérdezzek rá, hogy mi a tarifa, vagy csak egyszerűen rakjam a borítékba amennyit szántunk?

Végig hozzájártunk terhesgondozásra. Egy vizitért 5 ezret, ha volt ultrahang 7 ezret kért. A vizit 10-szeresét gondoltuk, azaz 50 ezret.

Legjobb válasz: Én nem kérdezem meg. Adj,amennyit gondolsz! Sok boldogságot!:) 36 hetes kismami

Én nem kérdezem meg. Adj, amennyit gondolsz! Sok boldogságot!:) 36 hetes kismami
Tudsz esetleg olyan kismamával beszélni, aki már szült annál a dokinál? Mert õ már ismeri a dörgést, tudna tanácsot adni. Én lehet, hogy megkérdezném magát a dokit is, de az 50 ezer sem tûnik kevésnek. Te ismered a dokidat, milyen ember, amúgy nem hiszem, hogy kevesellne ennyi pénzt.
Kérdezz rá! Én megtettem (elején vagyokmég) de megmondta. 10000 a kontroll, 50000 a szülés. nincs meglepi se neki, se nekem! nyugodtan kérdezd meg, ha nem mondd semmit az 50000 tökéletesnek tûnik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Rávettem magam és rákérdeztem: azt mondta, hogy nem szokta megmondani, õ rábízza a kismamákra. Nagyon örültem a válaszának, mert hónapok óta ez stresszelt.

Mitől fájhat állandóan két éves kisfiam hasa? Az orvos meg se vizsgálta ráfogta a tejcukorra. Lehet valami más is?

Vigyem el másik dokihoz, esetleg gasztroshoz?

Legjobb válasz: Én vinném. Ha állandóan fáj a hasa, akkor ott vmi bibi van. Az ember ne ijedjen meg rögtön mindentõl-vallom, de azért járja körbe a tmát. 1 orvos ezt mondta,mást is mondhat a másik.

Én vinném. Ha állandóan fáj a hasa, akkor ott vmi bibi van. Az ember ne ijedjen meg rögtön mindentõl-vallom, de azért járja körbe a tmát. 1 orvos ezt mondta, mást is mondhat a másik.
A kérdező hozzászólása: én is így vagyok vele, ott remélem csinálnak is valami vizsgálatot.
Amelyik orvos vizsgálat nélkül diagnosztizál, abba sose bízz meg!!!

Abból a ctg-ből amelyik csak a baba szívét ellenőrzi és nincs alsó értéke, hogy állapítja meg az orvos hogy mennyi idő van még a szülésig? Mert se az összehúzódásokat se a fájásokat nem mutatja.

Legjobb válasz: Önmagában egyik CTG sem képes megállapítani a szülés pontos idõpontját. De a vizsgálatkor két tappancsot helyeznek a pocidra. Az egyik a szívhangot nézi a másik a méhösszehúzódást. A papír amire a görbét rajzolja a gép be van skálázva, onnan látszik a megfelelõ szívfrekvencia. Nekem a 39-dik héten a CTG-n semmi fájástevékenység, vagy méhösszehúzódás nem volt, teljesen zárt volt a méhszájam, és két nap múlva spontán megindult a szülés és rendesen megszültem a babámat.

Önmagában egyik CTG sem képes megállapítani a szülés pontos idõpontját. De a vizsgálatkor két tappancsot helyeznek a pocidra. Az egyik a szívhangot nézi a másik a méhösszehúzódást. A papír amire a görbét rajzolja a gép be van skálázva, onnan látszik a megfelelõ szívfrekvencia. Nekem a 39-dik héten a CTG-n semmi fájástevékenység, vagy méhösszehúzódás nem volt, teljesen zárt volt a méhszájam, és két nap múlva spontán megindult a szülés és rendesen megszültem a babámat.

Valaki megtudja mondani nekem, hogy levodopa tartalmú gyógyszert mire és/vagy minek írnak fel az orvosok, ha még azt se tudják pontosan hogy mi a probléma?

Nekem állítólag dopamin pótlásra van szükségem,de nem tudom,hogy mi az a dopamin,hogy mire való és hogy tényleg fontos-e?

Legjobb válasz: ,"de nem tudom,hogy mi az a dopamin,hogy mire való" Kivel beszéltél te, a portással? Mert az orvos olyant nem mond, hogy állítólag dopamint kell pótolni. Mellesleg ha rákeresel a betegségre, a Parkinson kórra, akkor futva mész el venni ilyen szert.

, "de nem tudom, hogy mi az a dopamin, hogy mire való" Kivel beszéltél te, a portással? Mert az orvos olyant nem mond, hogy állítólag dopamint kell pótolni. Mellesleg ha rákeresel a betegségre, a Parkinson kórra, akkor futva mész el venni ilyen szert.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!