Találatok a következő kifejezésre: Meg nem meg holnap kellene de (18 db)

Szerintem is mensi sajnos... Kicsit magasabbnak kellene lennie a hõdnek, mégha rendszertelenül ébredsz is.
Nem akarlak elkeseríteni, de valószínûleg meg fog jönni. A hõdet méred?
A kérdező hozzászólása: A hõmet nem mérem, mert több mûszakban dolgozok, nem lenne értelme. Kíváncsiságból megmértem tegnapelõtt reggel(25cn.)36, 7, tegnap:36, 9, ma 36, 7. Szerintem ebbõl semmi következtetést nem lehet levonni, csak gondoltam megírom.
igen valsz.mensi lesz

Meg nem jott meg (holnap kellene de rendszertelen) de ha nov. 8-an voltam a parommal es az utolso menszim okt. 27-tol nov. 2-ig volt akkor hany hetes terhes lehetek? Hogy kell kiszamolni?

Legjobb válasz: A mesnid elsõ napját figyelembe véve nov. 9-12 körül volt peteérésed, de ezt a tünetek alapján, te jobban meg tudnád ítélni, pláne, mert te is tág ciklusos vagy (alhasi fájdalom, nyúlós ragacsos folyás..stb.). Ha a 8.-i együttlétbõl maradtak benned élõ spermiumok és tényleg létrejöhetett a találka a petesejttel, akkor ha mondjuk vesszük pl. nov. 10-ét a megtermékenyítés napjának, onnan még kb. 1 hét a petesejt levándorlása a méhbe, plusz még 1-2 hét a beágyazódás.Ha a beágyazódás megtörtént, onnantól kezdve beszélhetünk terhességrõl.

A mesnid elsõ napját figyelembe véve nov. 9-12 körül volt peteérésed, de ezt a tünetek alapján, te jobban meg tudnád ítélni, pláne, mert te is tág ciklusos vagy (alhasi fájdalom, nyúlós ragacsos folyás..stb.). Ha a 8.-i együttlétbõl maradtak benned élõ spermiumok és tényleg létrejöhetett a találka a petesejttel, akkor ha mondjuk vesszük pl. nov. 10-ét a megtermékenyítés napjának, onnan még kb. 1 hét a petesejt levándorlása a méhbe, plusz még 1-2 hét a beágyazódás.Ha a beágyazódás megtörtént, onnantól kezdve beszélhetünk terhességrõl.

SOS! Tegnapra nem vartam nem is jott meg ma reggel csinaltam tesztet de a masik csik nagyon halvany, holnapra erosodnie kellene ha ott a baba?

Legjobb válasz: Ha látható (halványan is) a 2. csik akkor babás vagy, gratula! Én is ugyan igy voltam, el is keseredtem, hisz alig láttam a 2. csikot.Aztán napról napra erõsebb lett.Igaz én fanatikusan minden nap teszteltem, de igy jól látható az erõsödõ csik. Nyugodj meg, ne stresszeld tul magad, nem jó a kicsinek. Hidd el erõsödni fog a csik.

Ha látható (halványan is) a 2. csik akkor babás vagy, gratula! Én is ugyan igy voltam, el is keseredtem, hisz alig láttam a 2. csikot.Aztán napról napra erõsebb lett.Igaz én fanatikusan minden nap teszteltem, de igy jól látható az erõsödõ csik. Nyugodj meg, ne stresszeld tul magad, nem jó a kicsinek. Hidd el erõsödni fog a csik.
szerintem még várj pár napot...változó kinek hogy mutatja ki.
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de nekem nyáron volt így. Csináltam tesztet és a másik csík halvány volt. Mivel azt mondják a halvány csík is csík örültem, mint állat. Elmentem orvoshoz és mondtam neki, kiírt uh-ra. De ott nem látszódott semmi. (Hogy is látszódott volna, hisz hasi uh-val a korai terhesség nem látszódik) Az javasolta 1hét múlva csináljak megint tesztet. Az negatív lett. De remélem Veled kegyesebb lesz a Sors és nem okoz majd fájdalmat! Nagyon - nagyon szorítok!!!!!:-)
Tesztelj 2-3 naponta. Ha a második csík erõsödni fog, akkor baba. Ha halványulni fog vagy teljesen eltûnik, akkor baba volt, de elment. Az viszont, hogy akármilyen halványan is, de látszik a második csík, azt jelenti, hogy a baba megfogant, beágyazódott és elkezdett HCG hormont termelni. Sajnos a koraterhességeknek igen jelentõs hányada korán megszakad. A terhességi tesztek feltalálása elõtt ezeket az ún. kémiai terhességeket fel sem ismerték, sziplán elkönyvelték annyinak, hogy "késett a vérzés". Drukkolok neked, hogy erõsödjön az a második csík!

Már egy hete fáj a mellem, mai napra már nem annyira. Kicsit görcsölt a hasam, de az is majdnem telsejen elmult. Holnapra kellene megjönnie, de ilyenkor már rosszul szoktam magamat érezni. Miért nem jön meg a bajom?

Mi lehet a baj? Terhes nem lehetek, meg szüz vagyok, és a baratommal csak pettigelni szoktunk és mindig vigyazunk. Okozhatja ezt a stressz is? Mert utobbi 2 napban stresszben vagyok, enni sem birok....folyton böghetnékem van...

Legjobb válasz: lehet stressz, fokozott hormontermelõdés a kamaszkor miatt, ami megmagyarázza a mellfájdalmat, mert esetleg nõnek, a hasad pedig görcsöl, hiszen meg fog jönni

lehet stressz, fokozott hormontermelõdés a kamaszkor miatt, ami megmagyarázza a mellfájdalmat, mert esetleg nõnek, a hasad pedig görcsöl, hiszen meg fog jönni
Nem lesz gond. Vedd be!
A kérdező hozzászólása: De akkor el fog múlni a vérzés?
Valószínûleg el. De ez nem gond, hogy még vérzel, ez a gyógyszer leírásában is benne van. Az adott napon akkor is el kell kezdeni szedni a következõ levéllel, ha a vérzés még nem múlt el.
A kérdező hozzászólása: 2 napja teszt negativ.. - ez még lemaradt.
nekem ugyanezek voltak a tüneteim, mellette 2 napig barnáztam.lassan 8 hónapos a kisfiam.
nekem az eléején mikor idõ volt és nem jött a mikulás.. akkor nem fájt még maga a mellemben lébõ dolog szövet nem tudom minek hivjam mirigyek, csak akkor kaptam gutaütést ha a mellbimbóm megmozdult egy hirtelen fordulakor a melartóba.. néhaányszor sirni tudtam volna annyira nem volt jó. mára ez kombinálódott a totális mell oriássá növéssel és fájással. 7 heres kismama
a 19:53-as vagyok!a fáradság a várandóság egyik jele is lehet és a mindjárt megjön érzés is!nekem is volt folyásom, söt, már böven túl voltam a 2hónapon amikor véreztem is!bepánikoltam, de a doki a vizsgálat után mondta, h ez elöfordul, de a babyvel nem volt semmi gubanc, szerire!nem lehet, h felfáztál kicsi, ha sokat pisilsz? majd írj, h "meglátogatott-e Piroska" vagy sem, de vannak olyan nõk akik akkor is menzeszelnek miközben babásak ugyh ez se kizáró ok!csinizz majd tesztet 1-2hét múlva akkor már jobban kimutattja
A kérdező hozzászólása: Most mintha egy kis barna vmi folyt volna ki.. + állandóan pisilni járok... és fáj a hasam , mintha bármelyik pillanatban megjönne.. :(
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyosak vagytok hogy biztattok :) Nektek is sok sikert !!! :) :)
A megjön érzés a terhesség elsõ idõszakában teljesen normális, úgyhogy nincs veszve semmi, sõt! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: egész nap nagyon fáradt voltam és hányingerem is volt, de a hasam sajna nagyon úgy fáj, mintha meg akarna jönni :( remélem nem fog.
nekem ilyenek voltak a tüneteim és most 11hónapos a babám!drukkolok nektek szerintem is várd meg, h megjön-e vagy sem, ha nem jön meg akkor tesztelj egyett a ráköv. héten addigra már tuti, h kimutattja, h van-e baby vagy sem!azért majd írd meg, h mi volt:-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, én meg reménykedek :)
Varjal meg par napot, aztan tesztelj. Drukkolok
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok.. mindegyikõtöknek gratulálok a kisbébikhez :) Én még reménykedek.. hátha úgy lenne, ahogy jósoltátok ! :)

Holnap kellene (nem) megjönnie, de mensi előjeleim vannak. Ettől lehet még baba?

Legjobb válasz: Ha mensi szerû görcseid vannak,akkor ettõl még lehet baba.Ha terhes vagy akkor is érezheted ezeket a fájdalmakat,sõt egy kis barnázás is belefér!

Ha mensi szerû görcseid vannak, akkor ettõl még lehet baba.Ha terhes vagy akkor is érezheted ezeket a fájdalmakat, sõt egy kis barnázás is belefér!
A kérdező hozzászólása: Ma kellene megjönnie! Teljesen olyan érzésem van, hogy MÁR MEGJÖTT, de sehol semmi!!Persze még várok! Ha így marad és holnap tesztet csinálok, akkor már kimutathat valamit?
A kérdező hozzászólása: Persze az is volt, csak éppen nem akarom beleélni magam.
én amikor babaás voltam, napokig érzetem, azt a " na most fog megjönni"érzést, és aludtam volna egész nap.Sosem volt elég.fájt a cicim.nagyon.Gondoltam, hogy apácskának magamra írom:Don't touch!!! :) Mondtam is apácskának, hogy valószínû valaki van a dologban.

Holnap nem kellene megjönnie, de sajnos semmit nem érzek, még azt se hogy megjönne. Kicsit fáj a cicim de amúgy semmi. Megint nem sikerült?

Az el?z? hét végét?l kb a tegnapi napig éreztem szúrkálást, hasfájást f?leg ha ültem akkor éreztem folyamatosan. fájt néha a fejem. Tegnap este olyan érzésem volt mintha az egész hasam össze lett volna állva, feszített. De aztán elmúlt egy fél óra múlva.

Legjobb válasz: ha a hõm holnap 37 fok akkor lehet gyanakodni már babára?

A kérdező hozzászólása: ha a hõm holnap 37 fok akkor lehet gyanakodni már babára?
Minek ezen parázni? Vegyél egy tesztet és megtudod mi van
elsõ válaszolonak:te tudod hogy milyen ez az érzés?
A kérdező hozzászólása: Nem hinném hogy tudná, mert akkor nem írna ilyet!
SZia! A hõd jó hogy fent van, reméljük reggelre sem fog leesni. Szerintem csinálj tesztet, akár most is (nekem a nem várt elõtti nap este 7-kor + lett) de jobb reggel. Ha negatív akkor 4-5 nappal késõbb ismételd meg, persze ha addig nem jön meg (reméljük nem!) Drukkolok!!!! Lilu
Szia! Az utolsó válaszoló vagyok. Mi újság van? Van pocaklakó? Írj!

Lombikosok, a 8. ciklusnapon nem kellene még érezni hogy nőnének a tüszők? Igaz hogy holnap kiderül, mert megyek ultrahangra, de azt gondoltam ilyenkor már érezni kéne vmit 6 napi gonal f szuri után, vagy nem?

Legjobb válasz: Nehogy félreérts! Nekem a Gonal nem használt egyáltalán, ezért akkor semmit nem éreztem,mikor kaptam, de ez nem jelent feltétlen rosszat! Mikor volt a sikeres lombikom, amibõl most itt a baba a pocimban, akkor más szurit kaptam (Menopurt), de akkor sem éreztem a tüszõket, csak már akkor, mikor leszívás elõtt voltam 1-2 nappal. Akkor feszült nagyon a hasam, mert nagy tüszõk voltak benne. Úgyhogy még ráérsz érezni! Természetesen sok sikert a babásodáshoz! :-) 17+3 hkm

Nehogy félreérts! Nekem a Gonal nem használt egyáltalán, ezért akkor semmit nem éreztem, mikor kaptam, de ez nem jelent feltétlen rosszat! Mikor volt a sikeres lombikom, amibõl most itt a baba a pocimban, akkor más szurit kaptam (Menopurt), de akkor sem éreztem a tüszõket, csak már akkor, mikor leszívás elõtt voltam 1-2 nappal. Akkor feszült nagyon a hasam, mert nagy tüszõk voltak benne. Úgyhogy még ráérsz érezni! Természetesen sok sikert a babásodáshoz! :-) 17+3 hkm
Már biztosan jól érzi magát benned az egyetlened!:-) Majd írj, hogy érzed magad!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy így szorítatok nekem, aranyosak vagytok. Az elõbb hívtam a Kaálit, holnap reggel megkapom az egyetlenkémet, aki remélem velem marad:) , nagyon fogok rá vigyázni, és mepróbálok a lehetõ legpozitívabb lenni.
Szia! Nekem sajnos nem sikerült, augusztus-szeptemberben újra nekifutunk. Neked rukkolok most!!! Majd írd meg, mi lett!
Én mondtam (írtam), hogy biztató az az egy! Szorítunk ezerrel!!!!
A kérdező hozzászólása: És veled mi a helyzet Manka?Vanvalami fejlemény?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok csajok.Most ott tartok hogy egyetlen petesejtet tudtak leszívni tegnap, de ma megtudtam hogy megtermékenyült :) az egyetlenem:) .Holnap kell megint telefonálnom, a sejtszám miatt, szorííítsatok!!:)
Nyugi, egy babához elég egy petesejt. :-) Drukkolok ezerrel!!! Majd írd meg, hogy alakulsz tovább!
Az a 21 mm-s nem rossz, lehet belõle baba simán!
A kérdező hozzászólása: Hát csajok, olyan szépen nem termelem õket, egy most 21mm és öt pici van, ettõl függetlenül hétfõn punkció.
Szia! Nekem az elsõ stimukor 13 tüszõm volt, de csak az utolsó pár napban feszült a hasam. A második stimunál 7 szép méretes tüszõnél nem éreztem semmit még a leszívás napján sem. Ne aggódj feleslegesen, biztosan szépen termeled te is õket. :-)
Ne aggódj, ez szerintem egyénfüggõ. Számít, hogy amúgy milyen érzékenyek a petefészkeid, hol helyezkednek el, stb. Nekem nagyon feszített mindkettõ, pedig nehezen vagyok stimulálható, és nem volt valami sok tüszõm. És nekem használt a gonal. Úgyhogy egyáltalán ne aggódj ezen, biztos, hogy szépen növögetnek, csak nem vagy olyan érzékeny erre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, én pedig gratulálok neked, és minden jót kívánok.:)
Sokat gondoltam rád, és az egyetlenedre! mi újság? Remélem sikerült!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!