Találatok a következő kifejezésre: Meg nem meg holnap kellene (48 db)

Aug.4-én, azaz holnap kellene megjönnie, múlt hónapba 3hetet késett. Szerintetek van értelme holnap tesztelni ha nem jön meg?

Legjobb válasz: Szerintem nem sok. Én mindig próbáltam úgy tesztelni hogy a leghosszabb ciklusomat vettem alapul. Lehet megint csúszik így az eredményed negatív lesz nagy eséllyel.

Szerintem nem sok. Én mindig próbáltam úgy tesztelni hogy a leghosszabb ciklusomat vettem alapul. Lehet megint csúszik így az eredményed negatív lesz nagy eséllyel.
Kiderül, hogy miért késett a múlt hónapban ilyen sokat? Mert ha leírod és olyan, akkor lehet az az oka most is, de nyilván lehet terhesség is. Szerintem sem érdemes ilyen korán tesztelni.
A kérdező hozzászólása: elõzõ hónapba igazából nem tudta meg mondani a doki hogy miért késett azt mondta több oka is lehet pl : hogy repültem... azt mondja a repülõ sok mindenkinek bezavar...
Szerintem is mensi sajnos... Kicsit magasabbnak kellene lennie a hõdnek, mégha rendszertelenül ébredsz is.
Nem akarlak elkeseríteni, de valószínûleg meg fog jönni. A hõdet méred?
A kérdező hozzászólása: A hõmet nem mérem, mert több mûszakban dolgozok, nem lenne értelme. Kíváncsiságból megmértem tegnapelõtt reggel(25cn.)36, 7, tegnap:36, 9, ma 36, 7. Szerintem ebbõl semmi következtetést nem lehet levonni, csak gondoltam megírom.
igen valsz.mensi lesz

Lökhárító nélkül megbüntet a rendőr? Holnap kellene elhozni a kocsit a fényezőtől. Viszont a két lökhárító még nem érkezett meg! Vajon lökhárítók nélkül megbüntet a rendőr? A hátsó rendszám a csomagtartón van az elsőt meg az ablakba tenném!

Legjobb válasz: hali:) ha az ablakba rakod az is szabályellenes elvileg, úgyhogy igazából a rendõr jóindulatán múlik, de ha elmagyarázod neki a tényállást tuti megérti, meg elég kicsi az esélye hogy akkor futsz bele

hali:) ha az ablakba rakod az is szabályellenes elvileg, úgyhogy igazából a rendõr jóindulatán múlik, de ha elmagyarázod neki a tényállást tuti megérti, meg elég kicsi az esélye hogy akkor futsz bele
6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet 27. § (1) A jármûvet - a jármûvön e célra kialakított helyen - a jogszabályban elõírt hatósági jelzést feltüntetõ táblával - rendszámtábla, azonosítási tábla, vagy a trolibusz esetében a jármûvet azonosító pályaszám - kell ellátni. 28. § (1) A gépjármûvet, a mezõgazdasági vontatót, a lassú jármûvet és a pótkocsit úgy kell kialakítani, hogy arra a hatósági jelzés - a (2) bekezdésben foglalt rendelkezéseknek megfelelõen - felszerelhetõ legyen. (2) A hatósági jelzést, illetõleg annak tartószerkezetét a lassú jármûre elöl, az oldalkocsi nélküli motorkerékpárra és a pótkocsira hátul, a többi gépjármûre és a mezõgazdasági vontatóra elöl és hátul, a jármû hosszirányú függõleges felezõsíkjában, vagy attól balra, oldalkocsis motorkerékpárra az oldalkocsin elöl, a motorkerékpáron hátul úgy kell elhelyezni, hogy a hatósági jelzés síkja a jármû hossztengelyére merõleges és megközelítõen függõleges helyzetû legyen, a jármûvön túl ne nyúljon, legalsó pontja az úttest szintjétõl legalább 0, 30 méter, legfelsõ pontja az úttest szintjétõl legfeljebb - amennyiben a felépítmény szerkezeti kialakítása ezt lehetõvé teszi - 1, 50 méter magasságban és olyan helyen legyen, ahol könnyen leolvasható. Tehát a jogszabály értelmében nem szabályos a rendszámtábla az ablakban. Ettõl függetlenül, ha nem vagy bunkó a rendõrrel, valószínûleg õ sem lesz az és megérti a problémádat, nem büntet meg.
szerintem bevállalhatod, de próbáld meg az elsõt is feltrógerolni a lökhárító helyére, biztos megoldható, nálam is fel lehetett rakni dróttal
Nekem hátul eltört a rendszemtábla tartóm és a hátsó ablakba tettem ki, a hátsó ülésen lévõ fejtámlák tartották. nagy coupe autóm van, tehát nem igazán volt látható, rendõr egybõl meg is állított, amint meglátott. Elmondtam neki a helyzetet, voltak 3-an, de mind elsõre megértette és tovább engedtek. Mondták, hogy ezért büntetés járhat, mielõbb szerezzek be egy tartót. Elsõ rendszámtábla nélkül pedig 1 hétig járkáltam anno, rendõrök jöttek ám velem szembe, mentek el mellettem, meg minden, nem állítottak meg. Pedig még az ablakba se volt kitéve. Összefoglalva a dolgokat, nyugodtan mehetsz vele. Akinek össze van törve a kocsija eleje, azok is mind az ablak mögé teszik. Egy ismerõsöm hónapokig járkált így, miután leamortizálta a Passatját és még nem volt pénze megcsináltatni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Elhoztam és nem állítottak meg!Feldrótoztam az elejére.Egyébként akkor jöttem rá, hogy az index is a lökösben van, ráadásul úgy, hogy az oldalsó a testet is ezen keresztül kapja vagy miaszösz.A lényeg, hogy csak a hátsó ment 200/perc villogással.Kanyarodni így nem volt a legjobb...


Meg nem jott meg (holnap kellene de rendszertelen) de ha nov. 8-an voltam a parommal es az utolso menszim okt. 27-tol nov. 2-ig volt akkor hany hetes terhes lehetek? Hogy kell kiszamolni?

Legjobb válasz: A mesnid elsõ napját figyelembe véve nov. 9-12 körül volt peteérésed, de ezt a tünetek alapján, te jobban meg tudnád ítélni, pláne, mert te is tág ciklusos vagy (alhasi fájdalom, nyúlós ragacsos folyás..stb.). Ha a 8.-i együttlétbõl maradtak benned élõ spermiumok és tényleg létrejöhetett a találka a petesejttel, akkor ha mondjuk vesszük pl. nov. 10-ét a megtermékenyítés napjának, onnan még kb. 1 hét a petesejt levándorlása a méhbe, plusz még 1-2 hét a beágyazódás.Ha a beágyazódás megtörtént, onnantól kezdve beszélhetünk terhességrõl.

A mesnid elsõ napját figyelembe véve nov. 9-12 körül volt peteérésed, de ezt a tünetek alapján, te jobban meg tudnád ítélni, pláne, mert te is tág ciklusos vagy (alhasi fájdalom, nyúlós ragacsos folyás..stb.). Ha a 8.-i együttlétbõl maradtak benned élõ spermiumok és tényleg létrejöhetett a találka a petesejttel, akkor ha mondjuk vesszük pl. nov. 10-ét a megtermékenyítés napjának, onnan még kb. 1 hét a petesejt levándorlása a méhbe, plusz még 1-2 hét a beágyazódás.Ha a beágyazódás megtörtént, onnantól kezdve beszélhetünk terhességrõl.

Holnap fogok randizni egy fiúval még nem vagyok tapasztalt ebben, megkérdezte a fiú mit szeretnék csinálni? Most erre mit tudnék válaszolni? Ezt nem a fiúnak kellene így megtervezni?

értelmes válaszokat írjatok csak.

Legjobb válasz: Azt tudod válaszolni, amit szívesen csinálnál vele, vagy akár nélküle. Ha sétálnál, akkor azt, ha bármi mást akkor meg azt. Nem a program a lényeg, úgysem :)

Azt tudod válaszolni, amit szívesen csinálnál vele, vagy akár nélküle. Ha sétálnál, akkor azt, ha bármi mást akkor meg azt. Nem a program a lényeg, úgysem :)
szerintem a fiúnak is kb ezek a gondolatai lehetnek :D "most mit csináljak? mit mondjak neki? ezt nem a lánynak kellene így megtervezni?" elsõre mindenki bénázik, nyugi :) sokkal gázabb szerintem, mikor valakin látszik, hogy kezdõ, akár randizás, akár szex, és közben megjátssza a nagy jampit. szerintem, mikor jó eséllyel szar idõ lesz holnap is, zárt helyre szervezd a randit. pl sirius teaház? zárt, el lehet kényelmesen lenni, tipikus beszélgetõs hely :)
Hát €n se vagyok tapasztalt. De ha szeretned, hogy o talalja ki, akkor mondd neki, hogy oda szeretnel menni ahova o el akar vinni vagy valami ilyesmi
Teljesen igazad van! Ezt a fiúnak kell, illik szervezni! Talán nincs ötlete?
nem feltétlen a fiúnak kell megszervezni... ha már így feletszi a kérdést lehet, hogy csak figyelmes akart lenni, és mindenképpen olyan helyre vinni téged ahol jól érzed majd magad.. bár ez nem annyira helyfüggõ egy randin :D azt mondd neki ahova menni szeretnél. sétálni, moziba, korizni, mekibe, bármit

Kisbabán dolgozunk a párommal. Holnap kellene nenseselnem. Szombaton szeretkezés után rozsaszínes, barnás váldék volt. Lehet ez már a terhesség jele? A teszt még nem mutat semmit!

Legjobb válasz: Hát én ugyan pasi vagyok, viszonylag ritka menzesszel de nekem a rózsaszínes/barnás dologról inkább a vér/alvadt vér páros jut eszembe. Biztos nem jött meg 1 nappal elõbb?

Hát én ugyan pasi vagyok, viszonylag ritka menzesszel de nekem a rózsaszínes/barnás dologról inkább a vér/alvadt vér páros jut eszembe. Biztos nem jött meg 1 nappal elõbb?
A kérdező hozzászólása: Nem jott meg a mensesem! Nekem mindég pontos, 28. napra jon meg (ami holnapra esik), ora pontosággal!
Ha mindég pontos, az is csak a "múlt"... Márpedig tudjuk, hogy az ember nem óramû pontosságú. Ezzel azt akarom mondani, hogy bármikor bármi változhat. Én nem vagyok jós, ezért nem mondok semmit. Csak annyit, hogy légy türelemmel, hamarosan kiderül.

Már egy hete fáj a mellem, mai napra már nem annyira. Kicsit görcsölt a hasam, de az is majdnem telsejen elmult. Holnapra kellene megjönnie, de ilyenkor már rosszul szoktam magamat érezni. Miért nem jön meg a bajom?

Mi lehet a baj? Terhes nem lehetek, meg szüz vagyok, és a baratommal csak pettigelni szoktunk és mindig vigyazunk. Okozhatja ezt a stressz is? Mert utobbi 2 napban stresszben vagyok, enni sem birok....folyton böghetnékem van...

Legjobb válasz: lehet stressz, fokozott hormontermelõdés a kamaszkor miatt, ami megmagyarázza a mellfájdalmat, mert esetleg nõnek, a hasad pedig görcsöl, hiszen meg fog jönni

lehet stressz, fokozott hormontermelõdés a kamaszkor miatt, ami megmagyarázza a mellfájdalmat, mert esetleg nõnek, a hasad pedig görcsöl, hiszen meg fog jönni

Még csak 8 nap múlva nem kellene megjönnie, és máris úgy érzem mitha holnap jönne. Mi lehet az oka? Ilyet illetve ilyenkor még nem éreztem. Rossz jel?

Legjobb válasz: nem hinném, hogy rossz jel lenne. Ha kimarad tesztelj, semmi bajod nincsen max. pocaklakód lesz:)

nem hinném, hogy rossz jel lenne. Ha kimarad tesztelj, semmi bajod nincsen max. pocaklakód lesz:)
Nem rossz jel, semmi baj nincs.Ez lehet alapból is, vagy lehet tényleg bújkál benned valaki:-)
A kérdező hozzászólása: Jaj csak mindig hülyeségekre gondolok esetleg méhenkívüli vagy valami ilyesmi, tudom , tudom pozitív gondolkdás!!!:-)))
Én is így vagyok, csak nekem baromi alacsom a hõm...és minden nap ugyan annyi:(((-...36, 3:((( De még reménykedem, hátha így is lehet valaki babás, mondjuk én:) Drukkolok neked
A kérdező hozzászólása: 2 napja teszt negativ.. - ez még lemaradt.
nekem ugyanezek voltak a tüneteim, mellette 2 napig barnáztam.lassan 8 hónapos a kisfiam.
nekem az eléején mikor idõ volt és nem jött a mikulás.. akkor nem fájt még maga a mellemben lébõ dolog szövet nem tudom minek hivjam mirigyek, csak akkor kaptam gutaütést ha a mellbimbóm megmozdult egy hirtelen fordulakor a melartóba.. néhaányszor sirni tudtam volna annyira nem volt jó. mára ez kombinálódott a totális mell oriássá növéssel és fájással. 7 heres kismama
a 19:53-as vagyok!a fáradság a várandóság egyik jele is lehet és a mindjárt megjön érzés is!nekem is volt folyásom, söt, már böven túl voltam a 2hónapon amikor véreztem is!bepánikoltam, de a doki a vizsgálat után mondta, h ez elöfordul, de a babyvel nem volt semmi gubanc, szerire!nem lehet, h felfáztál kicsi, ha sokat pisilsz? majd írj, h "meglátogatott-e Piroska" vagy sem, de vannak olyan nõk akik akkor is menzeszelnek miközben babásak ugyh ez se kizáró ok!csinizz majd tesztet 1-2hét múlva akkor már jobban kimutattja
A kérdező hozzászólása: Most mintha egy kis barna vmi folyt volna ki.. + állandóan pisilni járok... és fáj a hasam , mintha bármelyik pillanatban megjönne.. :(
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyosak vagytok hogy biztattok :) Nektek is sok sikert !!! :) :)
A megjön érzés a terhesség elsõ idõszakában teljesen normális, úgyhogy nincs veszve semmi, sõt! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: egész nap nagyon fáradt voltam és hányingerem is volt, de a hasam sajna nagyon úgy fáj, mintha meg akarna jönni :( remélem nem fog.
nekem ilyenek voltak a tüneteim és most 11hónapos a babám!drukkolok nektek szerintem is várd meg, h megjön-e vagy sem, ha nem jön meg akkor tesztelj egyett a ráköv. héten addigra már tuti, h kimutattja, h van-e baby vagy sem!azért majd írd meg, h mi volt:-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, én meg reménykedek :)
Varjal meg par napot, aztan tesztelj. Drukkolok
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok.. mindegyikõtöknek gratulálok a kisbébikhez :) Én még reménykedek.. hátha úgy lenne, ahogy jósoltátok ! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!