Találatok a következő kifejezésre: Meg nem meg holnap (605 db)

Miért ne vinnéd? A levegõ csak jót tesz neki, a szmogriadónak is vége.
A hideg levegõ jól összerántja az ereket az orrban, így könnyebben kap levegõt! Kifejezetten jól esik ilyenkor kint lenni. Könnyebben fújja az orrát is a levegõn!
A kérdező hozzászólása: Igen azt észrevettem, tegnap kint volt vagy 20 percet, de adig dõlt az orrából a váladék. Akkor ez jó? Én ugy voltam nevelve hogy ha 2t tüsszentettem ki sem vittek 2 hétig, ezért nehéz átállnom erre a "módszerre".
Én úgy tudom, hogy még lázas gyereket is ki lehet vinni, ha jókedvû. Persze ne rohangáljon, ne izzadjon le. Ha dõl az orrából a váladék, az nagyon jó, mert ugye könnyebben kifújja, és nem a torkán csúszik le. 20 perccel egyáltalán nem árt! Jó hidegben nem támadnak a bacik.
A kérdező hozzászólása: Köszi

Múlthéten voltam Uh-on, ahol megállapítotték, hogy az 5. hétben vagyok, de szívműködés még nem volt, ami miatt nagyon szomorú voltam. Ma van/volt pici barnázásom, holnap kell mennem dokihoz. Kell aggódnnom?

Legjobb válasz: én nem várnék holnapig, most azonnal bemennék a kórházba, hátha szükség van a terhesség gyógyszeres támogatására. Ez lehet, hogy holnap már késõ lenne. Volt már itt nem is olyan rég egy kismama, aki nem ment el a dokihoz, mert a doki azt mondta, hogy nem gond, ha vérzik, aztán amikor a végén elment, már csak a vetélés tényét tudták megállapítani. Inkább menj feleslegesen, mint ne menj, amikor a babádnak szüksége lenne segítségre. Ne várj holnapig!

én nem várnék holnapig, most azonnal bemennék a kórházba, hátha szükség van a terhesség gyógyszeres támogatására. Ez lehet, hogy holnap már késõ lenne. Volt már itt nem is olyan rég egy kismama, aki nem ment el a dokihoz, mert a doki azt mondta, hogy nem gond, ha vérzik, aztán amikor a végén elment, már csak a vetélés tényét tudták megállapítani. Inkább menj feleslegesen, mint ne menj, amikor a babádnak szüksége lenne segítségre. Ne várj holnapig!
A kérdező hozzászólása: Szedek gyógyszereket.Duphaston+utrogestan+clexane+terhesvitamin.
Én 6+3 hetesen mentem dokihoz, tehát az már 7. hét, akkor volt szívhang. Utro-tól, duphitól nem kellene barnáznod. Te is lombikos vagy?
Én egészen a 8 hétig barnáztam.Nem lett semmi gond
A kérdező hozzászólása: Nem, spontán terhesség. Vki valami jótanács?

Fehérjeporomat bekevertem vízzel még hétfőn és most este találtam meg, beleszagoltam nem büdös és nemis látok benne semmi rosszat. Ha azt még holnap megiszom nem lesz tőle bajom?

és ez idő alatt végig hűtőben volt

Legjobb válasz: Ha nem büdös akkor még talán jó. Nekem 2-3 nap max amit hagytam hûtõben, holnap már nem innám meg a helyedben. 100Ft-ot nem ér meg egy gyomorrontás.

Ha nem büdös akkor még talán jó. Nekem 2-3 nap max amit hagytam hûtõben, holnap már nem innám meg a helyedben. 100Ft-ot nem ér meg egy gyomorrontás.
attól is függ milyen fehérje, ha tejsavó, akkor én már lehet nem innám meg.
Holnap kérj idõpontot, és mondd el az orvosnak, hogy csak most tudtad meg, ezért nem jöttél idõben. Nyugi nem fogja leharapni a fejedet :)
ne aggódj, elõfordul az ilyesmi, ez nem jelenti azt, h a babád nem lesz egészséges vagy bmiben is hátrányt szenved. a nõdoki mindent elmond majd és együtt megoldjátok.
A kérdező hozzászólása: jaj dejó:) már megijedtem hogy nagyon nagy baj:)
Ne aggódj, valószínûleg nem veszítettél semmit! Én kétszer is "lemaradtam" a 12 hetes uh-ról (külföldi távollét miatt), a doki azt mondta akkor, ne izguljak ezen.
Csak a tarkóredõ mérésrõl és a kombitesztrõl maradtál le. Ezzel szûrik a Down szindrómás babákat. A korodat nem írtad. Megkérdezhetem, hogy hogyan nem derült ki, hogy terhes vagy? Csak azért mert itt már mindenki a nem várt elõtt tesztelget :-). És hát köztudott, hogy szoptatás alatt is simán teherbe lehet esni. Mesélj majd mi volt a dokinál!!!
A kérdező hozzászólása: Azért nem tudtam, hogy terhes vagyok mert nyáron is volt olyan, hogy 2hónapig nem jött meg a mensim.. és az orvosom azt mondta, hogy valószinüleg hormon zavar. Pedig tájékoztattam arról is, hogy van barátom és na szóval..... és most is azt gondoltam, hogy csak hormonzavar ahogy az orvos állította. Aztán gyanús volt nekem, hogy sok a rosszullét, hányinger, szédülés... és vettem tesztet akkor derült ki, hogy terhes vagyok. Azt meg, hogy hány hetes vagyok ilyen terhességi kalkulátoron számoltam ki.
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok.. júniusban töltöm a 18at.
Gratulálok a babához! De jó neked, hogy be meritek vállalni ilyen fiatalon! Én 22 vagyok, de még nem merem :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm... hát igen én is megrémültem nem is kicsit.. de ha már így alakult nagyon örülök neki:)

Még nem jött meg, de hamarosan meg fog, ráadásul holnap reggel úszni megyek - fel tudok ilyenkor helyezni egy tampont, megelőzésképpen?

Még sosem használtam tampont, de félek, hogy éppen az uszodában fog megjönni...

Legjobb válasz: azért nem egy liter szokott jönni, mikor megjön. szerintem ne rakj be még tampont, nekem pl. mindig reggel jön meg, szóval majd meglátod holnap reggel. vigyél magaddal tampont, és mindig legyen a közelben, mikor elmész úszás alatt vécére, vidd magaddal, hátha kelleni fog.

azért nem egy liter szokott jönni, mikor megjön. szerintem ne rakj be még tampont, nekem pl. mindig reggel jön meg, szóval majd meglátod holnap reggel. vigyél magaddal tampont, és mindig legyen a közelben, mikor elmész úszás alatt vécére, vidd magaddal, hátha kelleni fog.
Ha nem akarod kihagyni az úszást, akkor az egyetlen lehetõséged a tampon.
nem fog hirtelen elönteni inkább kis pecsételéssel kezdödik valószinüleg söt általában inkább reggelre jön meg. az hogy hamarosan megjön nem tudhatod biztosan, lehetnek még hónapok is és addig ahányszor vizbe mész felesleges tampont feltenni. Egyik az hogy nem olyan kellemes ha nincs meg mivel nem csuszik ugy nemhogy szüzen.... Sok lány eleve nem is tud használni tampont amig szûz.
Akkor tégy fel egyet, én is szoktam ilyet csinálni, hasonló szituációban! :) De 2- 3 órán át ne vedd ki, mert ha nem szív elég hüvelyváladékot magába, kellemetlen a kihúzása.
Nyugodtan tegyél fel egy mini tampont, aztán úszás után vedd ki, ha nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy ez egy régóta tervezett dolog lenne, ami már többször elhalasztódott, és nem akarok megsérteni senkit sem azzal, ha lemondom. :/ Szóval nem, nem tudom.
Nem tudod a holnapi napot kihagyni, ha azt se tudod igazából, hogy megjön-é vagy sem?
A kérdező hozzászólása: Biztosan valóban nem tudom, csak sejtem, mert ismerem, milyen érzések elõzik meg (5 éve megvan már, tehát nem most fog legelõször megjönni). Köszönöm az eddigi válaszokat!
Hát igen mert ha az uszodába jön meg akkor nagyot fogol égni...
Ja akkor használj tampont, biztos menni fog a felhelyezés.

8hetes fiamnak fáj a torka és már 2 napja nem voltunk sétálni, mehetünk holnap? 37, 6volt a láza popsiban ez még nem láz ugye?

Legjobb válasz: Ha fáj a torka és piros én nem vinném még ki. Holnaptól jön a hidegfront és nagyon hidegek lesznek. Ha belélegzi ezt a hideg levegõt, az nem fog jót tenni a kis torkának. Magamból indulok ki, ha az enyém piros, akkor a hideg mindig ront rajta. Inkább kinyitnám otthon az ablakot, mert szellõztetni úgyis kell, és felöltöztetve ott levegõztetném napjában többször, rövid idõre. Holnapra országos esõt mondanak, így az idõ meg is oldja egy napra a problémát (én nem vittem ki esõbe az enyéimet, míg ilyen picik voltak). A popsiban mért értékbõl le kell vonni fél fokot és az adja meg a valós hõmérsékletet. Mivel a kicsiknek egy picit magasabb az átlaghõmérsékletük, mint nekünk felnõtteknek, így én sem mondanám lázasnak.

Ha fáj a torka és piros én nem vinném még ki. Holnaptól jön a hidegfront és nagyon hidegek lesznek. Ha belélegzi ezt a hideg levegõt, az nem fog jót tenni a kis torkának. Magamból indulok ki, ha az enyém piros, akkor a hideg mindig ront rajta. Inkább kinyitnám otthon az ablakot, mert szellõztetni úgyis kell, és felöltöztetve ott levegõztetném napjában többször, rövid idõre. Holnapra országos esõt mondanak, így az idõ meg is oldja egy napra a problémát (én nem vittem ki esõbe az enyéimet, míg ilyen picik voltak). A popsiban mért értékbõl le kell vonni fél fokot és az adja meg a valós hõmérsékletet. Mivel a kicsiknek egy picit magasabb az átlaghõmérsékletük, mint nekünk felnõtteknek, így én sem mondanám lázasnak.
Ne aggódj, vidd csak el nyugodtan sétálni. A babák testhõmérséklete kb. 38 foktól mondható láznak.

Holnapra nem várom. Tegnap negatívat teszteltem, tudom, hogy még korai volt. Holnap reggel tesztelhetek, vagy várjak még?

Legjobb válasz: Minél többet vársz, annál biztosabb eredményt kapsz. Szerintem várj minimum 2 napot még. Drukkolok!

Minél többet vársz, annál biztosabb eredményt kapsz. Szerintem várj minimum 2 napot még. Drukkolok!
Én is várnék még a helyedben, nekem 2 nap késés után sem mutatta ki, 1 héttel a nem várt után lett pozitív a tesztem. Drukkolok! 20hkm
Akkor talán még nekem is van remény? Öt napja késik és a teszt negatív lett. Már én is egészen beleéltem magam, hogy talán babám lesz.

Holnap fog elmúlni. Ilyenkor már nem vérzek, este se, még holnap reggel lesz egy kicsi. Használhatom így ma este a Betadine kúpot?

ma volt az 5dik napom holnap még reggel lesz egy kicsi de tényleg minimális. Ma már használnám este a Betadine hüvelykúpot, mert hüvelygyulladásom van és amikor a doki adta rá egy napra meg is jött, így nem kezdtem el használni. Szerintetek várjak holnap estig vagy ma már éjszakára rakhatok egyet? már nem nagyon bírom olyan kellemetlen szag jön onnan.. :(

Legjobb válasz: várd meg még a ma estét, a menstruációnak teljesen el kell múlnia, mielõtt elkezded használni a kúpot. hagyd, hogy kitisztuljon és utána kezd el gyógyítani a gyulladást a kúppal.

várd meg még a ma estét, a menstruációnak teljesen el kell múlnia, mielõtt elkezded használni a kúpot. hagyd, hogy kitisztuljon és utána kezd el gyógyítani a gyulladást a kúppal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, ezen gondolkoztam én is! akkor várok holnapig! :)

Egy kicsit náthás vagyok (fáj a torkom, bedugul az orrom, stb. ) és nem szeretnék holnap suliba menni, csak nem biztos, hogy anyu megengedi, mert hogy ez még nem olyan nagy betegség (? )

meg holnap beszámolóm lenne föcib?l, és arra már tegnap fel kellett volna készülnöm, de nem tettem, mert reménykedem abban hogy anyu megengedi hogy itthon maradjak (mert ezt ma a délután alatt nem tudom megcsinálni, mert még meg is kéne tanuljam, meg ugye le kéne szednem a netr?l) Hogy álljak oda anyu elé, és kérjem meg, hogy had maradjak itthon? Kérlek, segíts! 14/L

Legjobb válasz: Ne is haragudj..nem a mi anyánk. Gondolom nem lehettek túl jó kapcsolatban, ha egy fórumon kérdezed ezt meg. Én egyszerûen odamennék anyához hogy "nem vagyok valami jól, és holnap lesz föcibõl ez a bezámoló, amire nem sikerült készülnöm, nem mennénk el orvoshoz hogy adjon igazolást? következõ órára megcsinálnám azt a beszámolót..." .. nekem megengedné. mondjuk anyum elég engedékeny ha minden apró dologba beavatom :D

Ne is haragudj..nem a mi anyánk. Gondolom nem lehettek túl jó kapcsolatban, ha egy fórumon kérdezed ezt meg. Én egyszerûen odamennék anyához hogy "nem vagyok valami jól, és holnap lesz föcibõl ez a bezámoló, amire nem sikerült készülnöm, nem mennénk el orvoshoz hogy adjon igazolást? következõ órára megcsinálnám azt a beszámolót..." .. nekem megengedné. mondjuk anyum elég engedékeny ha minden apró dologba beavatom :D
Ha friss volt, akkor teljesen jó még holnap is.
Szerintem még teljesen jó.
Ha friss volt a hús, akkor jó. Ha ilyen tescos "már másnapbüdös" akkor nem.
3-4 napig símán bírnia kell. Egyébként érezni fogod az illatán. Ha ma meggyúrod, a só és a fûszerek is segítenek frissen tartani.
Ha a boltba friss hús volt akkor semmi baja nem lesz :) Ha megsütöd ma akkor tedd be amikor már kihûlt a hûtõbe! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, megbízható hentestõl van szóval megnyugodtam :) szép napot!
Egyet értek, jónak kell lennie. Amúgy, ha megromlik fogod érezni rajta, az állagán és a szagán is. Üdv!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, sajnos ki kellett dobni, büdi volt :((( pedig mindig frissen vesszük a hentesnél az ilyet, szerintem az lehetett a baj hogy eleve benne hagytam a zacsiban amit adtak hozzá, utána háromszor mostuk el az edényt amiben volt és csak akkor ment el a szag :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!