Találatok a következő kifejezésre: Meg mindig meg (20792 db)

Tegnap, azaz a ciklusom 31. napján csináltam Gabriel tesztet, negatív lett sajnos, de nem jött még mindig meg a menzeszem, vajon lehetek terhes, vagy kizárt? De akkor miért nem jön meg?

Legjobb válasz: Igen, lehetsz terhes. A teszt nem mindig megbízható. Fõleg a negatív. De ez a Gabriel teszt tájékoztatójára rá is van ám írva. Pár nap múlva csinálj még egyett. Szerintem megéri azt a pár száz forintot.

Igen, lehetsz terhes. A teszt nem mindig megbízható. Fõleg a negatív. De ez a Gabriel teszt tájékoztatójára rá is van ám írva. Pár nap múlva csinálj még egyett. Szerintem megéri azt a pár száz forintot.
clearblue-val tesztelj!!! ird meg az eredményt, drukkolok!!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma reggel teszteltem Lilyvel, sajnos negatív lett bár már 11 napja késik. A lily milyen teszt? Holnap elmegyek nõdokihoz, remélem nincs semmi bajom.

Az normális hogy miután levették a gipszet a lábamról még mindig meg van dagadva?

6 hétig volt rajtam külső bokatörés miatt

Legjobb válasz: Persze, hisz minden ínszalagod, izmod 6 hétig nem használtad, így "le vannak tapadva". Ha dagadt, jegeld, meg krémezd valami lazítóval. Mellette óvatosan kezd el mozgatni - forró vízben nem érzed, ha fáj is.

Persze, hisz minden ínszalagod, izmod 6 hétig nem használtad, így "le vannak tapadva". Ha dagadt, jegeld, meg krémezd valami lazítóval. Mellette óvatosan kezd el mozgatni - forró vízben nem érzed, ha fáj is.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi..és az baj ha fáj valami a lábamba :( nem a bokám hanem valami sokkal fölötte kb a térdem és a bokám között félúton, de ott se a izmom se a szallagom se a csontom akor mi ?? olyan érzés mintha a csonvelõ lenne vagy valami 2 csont között ami csak akkor fáj ha erõseket lépek (szval ha lágyan lépek akkor semmi de ha vehemesen lépek, , dobbantok"akkor érzem)
Én a kezemmel vagyok most ugyanígy. Fel van dagadva, alig bírom mozgatni. Gyógytornászhoz küldtek, de ott meg elsõ alkalommal elájultam a fájdalomtól.
A kérdező hozzászólása: Én azért tudom mozgatni bõven de azért érzem hogy ott valami nem 100%-os
ne adj neki enni 2-3 napig. pakold be a vacsoráját a zsebedbe, és úgy induljatok sétálni. hidd el, nem fog messzire menni.
Hosszú póráz kitartóan.Verés ne is jusson eszedbe!
Amit a második írt az is nagyon hasznos és a stabilabb kötõdés kialakítását nagyban elõsegíti.
A kérdező hozzászólása: úgy néz ki ez jobban fog mûködni mint a hosszú póráz.már egyszer próbáltam és nem ment már olyan messze tõlem és sokszor rámnézett.jó úton haladok.


Tetves lettem. Lekezeltem meg minden meg is döglöttek de a serkéket hogy tüntessem el?

Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Kezelésnél javaslom,hogy ne vizes hajra kend a szert,és fél óráig tekerd be törölközõbe.Ezután töröld szárazra.Készits ecetes vizet(kb.1/ecet-2/3 viz),és ebbe nagyon sûrû fogazatú fésût belemártod,fésülsz egy tincset,imét ecetes mártás a fésûvel...Kérj segitséget,átfésülés után valaki tincsenként nézzen át,és pár naponta ismételd meg a kezelést.Minden ruhanemût(ágynemût,törölközõt,hajgumi stb.),fésût forró vizzel átmosni,fertõtleniteni kell,amit lehet kivasalni.Sok-sok türelmet,kitartást kivánok (tapasztalatból mondom)!!!

Kezelésnél javaslom, hogy ne vizes hajra kend a szert, és fél óráig tekerd be törölközõbe.Ezután töröld szárazra.Készits ecetes vizet(kb.1/ecet-2/3 viz), és ebbe nagyon sûrû fogazatú fésût belemártod, fésülsz egy tincset, imét ecetes mártás a fésûvel...Kérj segitséget, átfésülés után valaki tincsenként nézzen át, és pár naponta ismételd meg a kezelést.Minden ruhanemût(ágynemût, törölközõt, hajgumi stb.), fésût forró vizzel átmosni, fertõtleniteni kell, amit lehet kivasalni.Sok-sok türelmet, kitartást kivánok (tapasztalatból mondom)!!!
én is voltam már sajnos és én sokat kézzel huzigáltam le-idõigényes, de legalább megszabadulsz tõlük.
Sajnos kezzel, egyenkent ki kell szedegetni oket.
A kérdező hozzászólása: Kössz szépen!Az egyenkénti leszedegetés nem jön be, mivel annyi van!!!Már vagy három-négy hónaja bennem voltak, csak nem vettük észre de viszketett a fejem.elmentünk orrvoshoz átnézte azt mondta ekcéma.felírt egy 5000ft-os gyógyszert kenjem vele:S:S.KÖZBE MEG TETÛÛ.ennyit az orvosokról.1nek kösszi.irjatok még lécci
Hallottam már "tetû fésûrõl" nagyon sûrû fogú, azt nem tudom, hogy a serkét is lehúzza-e a hajadról. Még azt is hallottam, hogy a hajfestést nem élik túl, már ha fested egyáltalán a hajad.
Ez sajnos nem igaz, h a hajfestést nem élik túl :S Vagy ahoz legalább 3 hetente kell festened a hajadat és az egészet....A nagyon sûrû fogú fésû használd, mert annak ki kell h szedje!

Hogyan szerezzem meg azt a fiút akit szeretek és aki 19 éves de én csak 14 vagyok de ö már át ölelt meg minden meg le kapott de nem hiszem h emlékszikrám mert szilveszterkor be volt rugva! :S mit tegyek hogy az enyém legyen?

Legjobb válasz: Rossz helyre írtad a kérdést. Itt biztos kevesebben veszik észre, mint a szex, szerelem kategóriában. Ennyibõl elég nehéz megállapítani, hogy mi a helyzet pontosan. Telefeonszám vagy msn cím megvan?

Rossz helyre írtad a kérdést. Itt biztos kevesebben veszik észre, mint a szex, szerelem kategóriában. Ennyibõl elég nehéz megállapítani, hogy mi a helyzet pontosan. Telefeonszám vagy msn cím megvan?
A kérdező hozzászólása: Igen oda adta a telefon számát!:$
Akkor hívd fel, vagy írj neki egy smst, hogy találkozzatok valamikor. És meglátod, hogy most is akar-e téged vagy csak az alkohol miatt volt... De szerintem öreg hozzád. Ne haragudj meg, csak azt szeretném mondani, hogy majd vigyázz magadra, mert én is 19 vagyok, néha nagyon durvák tudnak ám lenni az ilyen korú fiatalok :D
A kérdező hozzászólása: Rendben meg fogadom:S:)

Mitől nem jött még mindig meg?

25,-én kellett volna megjönnie. De még azóta is semmi...A hasam már lassan 1 hete fáj, mint amikor meg akar jönni, de mégse...Mit?l késhet ilyen rég óta? El?re is köszi!!18/L

Legjobb válasz: Szia!nekem mindig úgy szokta,hogy mielött megjön, elötte egy héttel már fáj!Gondolom nincs okod aggódni,hogy teherbe eshettél,hisz nem írtad. Ne idegeskedj,mert attól is késhet!

Szia!nekem mindig úgy szokta, hogy mielött megjön, elötte egy héttel már fáj!Gondolom nincs okod aggódni, hogy teherbe eshettél, hisz nem írtad. Ne idegeskedj, mert attól is késhet!
Amúgy ha olyan fájdalmaid vannak, mint menzesz elõtt, akkor valószínûleg meg fog jönni. Nem voltál beteg mostanában? Vagy nem stresszeltél vmi miatt? Majd írd le a teszt eredményét.
A kérdező hozzászólása: De egyáltalán nem érzem magam terhesnek... De azért a biztonság kedvéért veszek egyet... köszi mindenkinek..
vegyél holnap egy tesztet, nem minden terhességnek ugyanazok a tünetei
A kérdező hozzászólása: Biztos hogy nem vagyok terhes... Voltam már, csak nem akartam írni, nem vagyok rá büszke... Abortuszon estem már át...és akkor is tudtam hogy nincs rendben valami...Na, mondjuk terhességet kizárva, mitõl késhet szertintetek?
"De volt már úgy hogy be kellett vennem esemény utánit, de akkor már akkor éreztem hogy nem oké valami.." 3 nappal az aktus után nem érezheted a terhesség kezdetét :-o Akkor most pár kérdés: pontosan hány napja voltatok együtt? - a ciklus hányadik napja volt? hogyan védekeztetek? tablettát nem szedsz, ha jól értem? 10 napja késik, ugye? cik
Mi az, hogy is-is? Védekezzetek rendesen, és akkor nem kellene itt parázni.
A kérdező hozzászólása: Is-is... De volt már úgy hogy be kellett vennem esemény utánit, de akkor már akkor éreztem hogy nem oké valami... Tudom hogy ilyen korán nem lehet még, de soha nem voltam még olyan furcsán soha utána, ezért is a baj megelõzése végett...
De védekeztetek? Mert ha nem akkor igen is félhetsz. Nem mindenki érzi magát rosszul terhesség alatt, meg van aki csak késõbb. De amúgy is csomó dologtól késhet..betegség, stressz..
A kérdező hozzászólása: Akkor voltam fiúval, miután elment kb 2 nappal. Azóta vasárnap, de már akkor meg kellett volna lennie. Attól nem félek, hogy terhes lennék, hiszen akkor már rosszul is érezném magam, errõl beszéltem anyával is. Csak gondoltam megkérdezem itt is, hátha tud valaki segíteni. Stressz nem lehet, nem nagyon vagyok stresszes. Hát remélem már megjön, mert az alhasam már fáj...
terhesség vagy stressz (érettségi?) vagy nõgyógyászati gubanc:pl ciszta...
A kérdező hozzászólása: Voltam beteg... De már régót fáj a hasam...De nem jön meg mégse... Okés...
Nem lehet, hogy feldugtál magadnak kiskorodban egy szatyrot?
A kérdező hozzászólása: kérlek ha már megtiszteltek a válaszaitokkal....értelmes legyen
és minden alkalommal fáj mikor behatol?
hogy érted hogy még mindig meg van? úgy, hogy nem véreztél még egyszer sem? mert akkor már nem is fogsz. vannak ilyen szerencsés típusok :D
Egy volt osztálytársammal is ez volt. Õt megmûtötték. Szerintem menj el nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: Nem véreztem egyáltalán. és nem mondom hogy abszolut nem fájt, de nem volt veszéjes
Neked ennyire rugalmas, erõs a szüzhártyád, vagy van már rajta egy nagyobb lyuk ami bejáratódott. Szerintem menj el nõgyógyászhoz, az majd bemetszi, utána nem fog fájni többet.
A kérdező hozzászólása: és e miatt lehet gyerekem?
lehetsz terhes , ja :o

Miért nem jött még mindig meg?

Szültem 7hónapja, 2hete kaptam duphaston nevű hormongyógyszert hogy megjöjjön.ma van az 5.napja hogy abbahagytam a szedését de meg mindi nem jött meg. Mikor kéne megjönnie ha abbahagytam a gyogyszert? Mar rég ne szoptatok,terhes nem vagyok

Legjobb válasz: Én mindenképpen vissza mennék az orvoshoz. És addig mennék doki hoz míg ki nem deríti mi bajom van. Nekem is írtak fel ilyen gyógyszert met akkor volt missedabom mert el halt terhességet állapítottak meg és így mûtét után nem jött meg 1-2 hónapig és így el mentem dokihoz és szerencsémre nem kellet be vennem mert meg jött. Vagy esetleg még várjál egy kicsit mondjuk 1 hetet és ha semmi változás menj vissza.

Én mindenképpen vissza mennék az orvoshoz. És addig mennék doki hoz míg ki nem deríti mi bajom van. Nekem is írtak fel ilyen gyógyszert met akkor volt missedabom mert el halt terhességet állapítottak meg és így mûtét után nem jött meg 1-2 hónapig és így el mentem dokihoz és szerencsémre nem kellet be vennem mert meg jött. Vagy esetleg még várjál egy kicsit mondjuk 1 hetet és ha semmi változás menj vissza.
Még várj egy hetet és utána menj vissza a dokihoz!

Nem unalmas már egy kicsit, hogy még mindig meg akarnak szorítani, tőke meg had viruljon mert ahoz nem mer egyik parlamenti sem hozzáérni? Most akkor megint csak a kisember húzza a rövidet? Hányszor lehet ezt még eljátszani?

Legjobb válasz: Nem akarlak elszomorítani,de még 2-3 évig lesznek megszorítások.Addig biztosan eltart a gazdasági válság.A tõkéhez pedig nem tud egy párt sem hozzányúlni,csak szájalni lehet róla.

Nem akarlak elszomorítani, de még 2-3 évig lesznek megszorítások.Addig biztosan eltart a gazdasági válság.A tõkéhez pedig nem tud egy párt sem hozzányúlni, csak szájalni lehet róla.
Igen a következõ ciklusban nincs mód életszínvonalat növelõ intézkedéseket hozni, újabb megszorítások, és reformok jönnek. Én például kb. 30 éve szenvedem ezeket a megszorításokat, mindig azt mondták hogy már tovább nem lehet megszorítani, aztán mégis...
tudod miért akarnak megszorítani még? mert ha nem tûnt volna fel, válság van.
Sajnos ez az egyetlen módja, hogy túlélje az ország. Nem is értem néhánysügér hogy képes elhinni, hogy kapunk támogatást, kevesebb adó, több fizu, olcsóbb árak, jobb utak stb. és közbe majd vmi jótündér fizeti az adósságot... Emberek ebból a sz.rból csak úgy jöhetünk ki hogy azt megszenvedjük, hiába ígérnek földi paradicsomot. igen, elbsztk, de ez van. ÉS amíg a magyarnak olyan a temperamentuma hogy tökmindegykit, de dobáljuk már meg paradicsommal mert úgyse lesz jó, hát nehéz iss kihúzni a süllyedõ hajót...
nem unalmas ez hanem pofátlanság!
"azt mondták megyünk ki a válságból" megyünk ki a válságból, de MÉG benne vagyunk
Nem ezt kérdeztem. Azt mondták, vége, most már újra növekedünk. Hazudtak?
senki sem mondta hogy vége a válságnak, max morvai két menszesz között mondhatott ilyet, de te sem azt írtad hogy vége, hanem hogy megyünk ki belõle, de MÉG benne VAGYUNK.
17.55:határozottan emlékszem, hogy azt mondták megyünk ki a válságból..akkor hazudtak?
talán a közpénzeket kellene máshogy szortírozni.

Az mennyire normális, hogy 4 hete szültem és a belső varrataim még mindig meg vannak?

Nem kellett volna már rég "elhagynom" őket?Mert ugye kipotyognak.A védőnő mondta h próbáljam meg meghúzni egy kicsit és ha engedi akkor előbb utóbb kilökődnek.Nos,egyetlen egy db jött ki,vagyis húztam ki.Nem fájt,nem kellett eröltetni,szinte magától csúszott ki.De a többi nem engedi.Piszkálni se nagyon szeretném,nehogy nagyobb kárt tegyek.Első fiammal kb 1-2 héttel szülés után kiestek.

Legjobb válasz: Szerintem ne aggód, nekem is lassan potyogtak ki, na meg nagy része felszívódik, vagy nem? Vagy mindegyik kiesik? Én nem is nagyon foglalkoztam vele:) Szerintem várj még 2 hetet és majd a 6 hetes kontrollon kérdezz rá az orvosra!

Szerintem ne aggód, nekem is lassan potyogtak ki, na meg nagy része felszívódik, vagy nem? Vagy mindegyik kiesik? Én nem is nagyon foglalkoztam vele:) Szerintem várj még 2 hetet és majd a 6 hetes kontrollon kérdezz rá az orvosra!
nálam mindkétszer 5 hét után kezdtek potyogni.
Ne is mond :(... már 3 hónapos a babám és még mindig van pár darab :-(. Nem zavar a hétköznapokban, alapesetben nem is érzem, csak a párommal nem tudunk rendesen együtt lenni miatta, mert mindkettõnket szúrnak. Már nagyon el vagyok miatta keseredve, a doki szerint szélsõséges esetben 8 hónapba is beletelhet... :-( De remélem te nem jársz így, azért az esetek többségében 6-8 hét alatt ki szokták esni!
Nekem is kb. 5 hét után kezdtek kipotyogni, kontrollra kb 7 hét után mentem, addigra mind eltûnt.
Ne piszkáld és ne húzogasd! Nekem 6 hetes kontroll elõtt 1 nappal is jött ki, kérdeztem másnap a dokit, hogy ez normális-e és azt mondta, hogy 3 hónapig normális, addig kell kiesniük.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!