Találatok a következő kifejezésre: Meg lehet-e valahol az (21 db)

Maklári Tamás: Német nyelvtani ABC c. könyvét meg lehet venni valahol? Az Alexandra könyvesbolt honlapján megtaláltam, csak nem tudom eldönteni, hogy van -e náluk ebből a könyvből. Fölöslegesen elmenni meg nem szeretnék. Szerintetek?

http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?Book..

Legjobb válasz: Szerintem lehet tõlük on-line rendelni. Én tavaly rendeltem a tanítványaimnak, akkor még volt belõle. Jó könyv, ne hagyd ki!:)

Szerintem lehet tõlük on-line rendelni. Én tavaly rendeltem a tanítványaimnak, akkor még volt belõle. Jó könyv, ne hagyd ki!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megtaláltam a telefonszámukat és felhívtam õket, van náluk bõven ebbõl a könyvbõl!:)

Azt meg lehet nézni valahol, hogy milyen IP címről küldtek egy e-mailt nekem?

Legjobb válasz: Azzal az IPcímmel az ég világon semmire sem fogsz menni. Lehet hogy tegnap az enyém volt a múlt héten meg a tiéd...

Azzal az IPcímmel az ég világon semmire sem fogsz menni. Lehet hogy tegnap az enyém volt a múlt héten meg a tiéd...
A kérdező hozzászólása: Azóta megtaláltam. Képzeld el, hogy vannak olyan szituációk, amikor még egy dinamikus IP ismerete is megmenti a helyzetet :)
Ennek örülök...


Xbox 360 ra szeretnék medal of honor 2010-et magyar nyelven ezt lehetne úgy h magyarosítást a dvd-re amit kiírtam vagy az eredeti játékra rámásolni vagy a játékot valahol meg lehet e venni úgy hony már eredetileg rá van téve a magyarosítás?

Legjobb válasz: Nem, max. a virágbolti verziókra lehet magyarítást tenni. Konzolon ha egy játékhoz nem készül hivatalos magyarítás, akkor nem fogod magyarul játszani.

Nem, max. a virágbolti verziókra lehet magyarítást tenni. Konzolon ha egy játékhoz nem készül hivatalos magyarítás, akkor nem fogod magyarul játszani.

Az Obliviont meg lehet e rendelni valahol év játéka kiadásban?

Vagy ha esetleg valakinek megvan és nem kell neki akkor esetleg megvásárolnám.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!