Találatok a következő kifejezésre: Meg lehet-e valahol (59 db)

Közúti balesetnél a rendőrség által készített fényképeket meg lehet e valahol nézni?

Saját balesetemről készült képeket szeretném megnézni. Van e erre lehetőség ? ( A rendőrkapitányság megkeresése nélkül.) Leginkább a neten gondoltam.

Legjobb válasz: Interneten csak a gyorshajtással kapcsolatos traffipaxos képeket lehet megnézni, a helyszínelésen készült fotókat nem töltik fel. Azt nem tudom, hogy megmutatják-e ha bemész, de nem hiszem, hogy lenne akadálya.

Interneten csak a gyorshajtással kapcsolatos traffipaxos képeket lehet megnézni, a helyszínelésen készült fotókat nem töltik fel. Azt nem tudom, hogy megmutatják-e ha bemész, de nem hiszem, hogy lenne akadálya.
a langlovagok.hu-n megtudod nézni. Oda mindent feltesznek, amihez kellett tûzoltó.
Nem biztos, hogy kellett tûzoltó. A kérdésben nincs ilyenrõl szó. S õk sem tesznek fel mindent. Hogy a rendõrséget miért akarja kihagyni a kérdezõ, de iratbetekintéshez joga van ha õ a vétkes, de akkor is, ha elszenvedõje a balesetnek. Szerintem.
a tuti megoldás: bemész a yardra, jónapot kívánok! szeretném megnézni a balesetemrõl készült képeket! aztán...vagy elhajtanak, vagy benntartanak...és megmutatják..

Meg lehet-e valahol nézni hogy ask. Fm-en van-e követőm vagy nincs?

Vagy egy részletesebb statisztikát az oldalamról :) köszi előre is

Meg lehet-e valahol nézni, hogy egy adott évben hány újszülöttet anyakönyveztek egy adott keresztnévre?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Keresztnevek_gyakoris%C3%A1ga_M..

A kérdező hozzászólása: Engem konkrétan a 2011-es év érdekelne.
2011-re még nem találtam statisztikát én sem. A statisztikai hivatal honlapján érdemes nézzni, remélem lassan kiadják már!
http://magyarnevek.hu/legnepszerubbnevek ezt találtam 2011-es nevekre(nem csak magyar neveket ír)


Maklári Tamás: Német nyelvtani ABC c. könyvét meg lehet venni valahol? Az Alexandra könyvesbolt honlapján megtaláltam, csak nem tudom eldönteni, hogy van -e náluk ebből a könyvből. Fölöslegesen elmenni meg nem szeretnék. Szerintetek?

http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?Book..

Legjobb válasz: Szerintem lehet tõlük on-line rendelni. Én tavaly rendeltem a tanítványaimnak, akkor még volt belõle. Jó könyv, ne hagyd ki!:)

Szerintem lehet tõlük on-line rendelni. Én tavaly rendeltem a tanítványaimnak, akkor még volt belõle. Jó könyv, ne hagyd ki!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megtaláltam a telefonszámukat és felhívtam õket, van náluk bõven ebbõl a könyvbõl!:)

Azt meg lehet nézni valahol, hogy milyen IP címről küldtek egy e-mailt nekem?

Legjobb válasz: Azzal az IPcímmel az ég világon semmire sem fogsz menni. Lehet hogy tegnap az enyém volt a múlt héten meg a tiéd...

Azzal az IPcímmel az ég világon semmire sem fogsz menni. Lehet hogy tegnap az enyém volt a múlt héten meg a tiéd...
A kérdező hozzászólása: Azóta megtaláltam. Képzeld el, hogy vannak olyan szituációk, amikor még egy dinamikus IP ismerete is megmenti a helyzetet :)
Ennek örülök...

Meg lehet nézni valahol a neten, hogy egy adott Intercity-re van-e még helyjegy?

Vagy ezt megmondják nekem bármely állomáson? Az az igazság, hogy Pestre kell mennem, még aznap vissza is jövök, de nem tudom, mikor, melyik vonatot tudom még elérni. Ha itthon veszek sima személyvonatra oda-vissza jegyet, akkor visszafele jöhetek IC-vel is, csak helyjegyet kell vennem, ugye? Vagy az "alapjegyet" is meg kell vennem újra? (Odafele nem IC-vel megyek.)

Legjobb válasz: Még annyi kiegészítés, hogy nem csak gépes állomásokon, hanem egyéb állomásokon is meg tudod venni a pótjegyed. Csaj itt telefonon foglalják le neked, és ún. ûrjegyen írják meg.

Még annyi kiegészítés, hogy nem csak gépes állomásokon, hanem egyéb állomásokon is meg tudod venni a pótjegyed. Csaj itt telefonon foglalják le neked, és ún. ûrjegyen írják meg.
helyjegyet miden állomáson tudsz venni ahol elektronikus jegykiadás van. Vedd meg elõvételbe a jegyedet és a helyjegyet odaútra. Visszafelé meg ha tudod hogy melyik IC-vel jössz akkor már csak a helyjegyedért kell sorbaállnod. A kilóméteres "alapjegyed" oda-vissza útra érvényes ha menettértiként kéred.

Xbox 360 ra szeretnék medal of honor 2010-et magyar nyelven ezt lehetne úgy h magyarosítást a dvd-re amit kiírtam vagy az eredeti játékra rámásolni vagy a játékot valahol meg lehet e venni úgy hony már eredetileg rá van téve a magyarosítás?

Legjobb válasz: Nem, max. a virágbolti verziókra lehet magyarítást tenni. Konzolon ha egy játékhoz nem készül hivatalos magyarítás, akkor nem fogod magyarul játszani.

Nem, max. a virágbolti verziókra lehet magyarítást tenni. Konzolon ha egy játékhoz nem készül hivatalos magyarítás, akkor nem fogod magyarul játszani.

Interneten meg lehet nézni valahol hogy be vagyok e jelentve és fizetik utánnam a járulékokat?

ha igen hol és hogyan?

Legjobb válasz: ügyfélkapu.hu Az önkormányzaton tudod intézni.

ügyfélkapu.hu Az önkormányzaton tudod intézni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!