Találatok a következő kifejezésre: Meg lehet valahogy, hogy ki (43 db)

Valahogy meg lehet nézni hogy ki lépett be a jelszavammal és hol a facebookra? Valahol le lehet ez nyomozni"?

Legjobb válasz: beállítod, hogy minden belépésnél kérjen egy nevet, hogy honnan lépett be az illetõ, majd amit õ beírt (pl.: mobil, vagy gép stb.), azt neked e-mailben elküldi. Nem fogod megtudni, hogy ki volt az, de legalább tudni fogod, hogy meg kell változtatni a jelszavad. Azt, hogy konkrétan ki lépett be, azt meg nem tudom.

beállítod, hogy minden belépésnél kérjen egy nevet, hogy honnan lépett be az illetõ, majd amit õ beírt (pl.: mobil, vagy gép stb.), azt neked e-mailben elküldi. Nem fogod megtudni, hogy ki volt az, de legalább tudni fogod, hogy meg kell változtatni a jelszavad. Azt, hogy konkrétan ki lépett be, azt meg nem tudom.
https://www.facebook.com/settings?ref=mb#!/settings?tab=secu.. Itt meg tudod nézni, hogy honnan jelentkeztek be, a ki-re nem tudok mit mondani sajnos.
Hát az majdhogynem lehetetlen.
Amit e-mailban kiküld levelet (ha be van állítva) abban van egy link, amire akkor kell kattintani, ha nem te voltál.
És ha valamilyen nyomozó hatóságnak hívnak, akkor ki tudod kérni az internetszolgáltatótól az IP-címhez tartozó elõfizetõ adatait. Ha nagyon idegesít, jelentsd fel. Cseszegettek már azért valakit, mert a (volt) barátnõje SMS-eit olvasta.
A kérdező hozzászólása: Hogy honnan jelentkeztek be? Csak azt írja h Budapest
A kérdező hozzászólása: részletesebben nem lehet lekérni?
Nekem egyszer feltörte egy bizonyos Ahmad Saideh(ezt a nevet adta meg ott ahol az elõttem író említette), feljelenteni persze nem jelentettem fel, mert egy arabbal nem harcolok, meg aztán világ másik vége, de arra épp elég volt, hogy pass-ot (jelszót) cseréljek.

Lehet, hogy buta kérdés lesz, de: Isten tudja, hogy ki lesz a feleségünk/férjünk, majd meg is "mutatja", hogy ki az, akit nekünk szánt. Valahogy nem lehet "sürgettetni" ennek a személynek a megismerését?

Ahogy olvasgattam itt a vallás kategóriában, láttam, hogy vannak hasonló gondolkozású emberek, mint én, ezért ezeknek az embereknek a véleményére lennék kíváncsi. Még egyszer elnézést, ha túl "gyerekes", buta a kérdés, de kíváncsi vagyok, hogy lehet e. Esetleg még egy kérdés: Ti hogy ismertétek meg, hogy tudtátok hogy az a hölgy/férfi az akit Isten nektek szánt? Köszönöm szépen előre is a rendes válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Természetes dolog, hogy Isten elõre tervez azzal, hogy ki lenne a legalkalmasabb pár számunkra. Vannak akiknek senki, vannak akik korán megismerik és vannak akik késõn. Ez természetesen sok mindentõl függ: érettségtõl, tapasztalatoktól, helyes döntésektõl. Nekem szerencsém volt. Az elsõ nõ az életemben a feleségem volt 18 éves koromban ismertem meg és 1-2 hónap alatt kiderült, hogy õ lesz az igazi. 3 évig udvaroltam neki, és akkor házasodtunk össze. Idén lesz a 20. házassági évfordulónk. Nem érdemes siettetni, mert ha nem állsz készen, akkor több kárt okozhatsz, mint hasznot... Üdv. Péter

Szia! Természetes dolog, hogy Isten elõre tervez azzal, hogy ki lenne a legalkalmasabb pár számunkra. Vannak akiknek senki, vannak akik korán megismerik és vannak akik késõn. Ez természetesen sok mindentõl függ: érettségtõl, tapasztalatoktól, helyes döntésektõl. Nekem szerencsém volt. Az elsõ nõ az életemben a feleségem volt 18 éves koromban ismertem meg és 1-2 hónap alatt kiderült, hogy õ lesz az igazi. 3 évig udvaroltam neki, és akkor házasodtunk össze. Idén lesz a 20. házassági évfordulónk. Nem érdemes siettetni, mert ha nem állsz készen, akkor több kárt okozhatsz, mint hasznot... Üdv. Péter
Szerintem biztosan. Én nem voltam hívõ mikor megismertem a páromat, sõt okkult családi hátterem is volt... nem értettem, miért kellett megismernem egy ilyen embert, akivel teljesen más a gondolkozásunk. De már tudom, hogy azért küldte Isten hozzám, hogy kiszakadjak abból az életbõl, és az õ Útján haladjak tovább! Nem hinném, hogy lehetne sürgetni, de biztos vagyok benne, hogy megmutatja, ki lesz az :) Én pl 19 évesen házasodtam vele össze, de ismerek szintén vallásos párt, akik 32 éves korukban, és nagyon boldogok õk is! Ne siettesd , mindennek eljön a maga ideje :) Sok sikert!
Ha logikusan bele gondolok, nem lehet "sürgettetni". Ha Isten mindenkit megszánna, aki türelmetlen és elõrébb hozná a várva-vártat, kimaradnánk egy csomó dologból, amirõl nem is tudjuk, hogy szintén nagyon fontos ahhoz, hogy tapasztalatokat szerezzünk, felkészüljünk arra, ami aztán mérföldkõ az életünkben.
Isten nem rendeli el elõre senkinek a társát, mert ha igaz lenne az hogy egyiknek rendel a másiknak nem, és éppen az a személy, akinek nem rendelt társat, -viszont nagyon vágyna egy társra mert túl magányos esetleg rossz dolog lenne a vége.(depresszió, öngyilkosság)Ez Isten gondolkodásával ellentétes.Mivel Isten a szeretet, nem személyválogató, nem okoz senkinek szívfájdalmat. Nem kell sietni, a megfelelõ idõben megtalálja mindenki a párját.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is Péter! Szuper, hogy még létezik ez a varázslat. :')
Utolsó:Azért van ennyi válás, mert senki sem várja meg az igazit, mindenki fejest ugrik.:P
Isten nem rendeli ki elõre hogy ki lesz a feleségünk/férjünk. Ha igy lenne akkor miért van annyi vállás. Ha Isten elõre kirendelné számunkra a társunkat, akkor biztos, hogy olyan személyt adna, akivel egy életen át boldogságban élnénk. Viszont ez nem minden családban figyelhetõ meg. Hiszen sok esetet hallani, hogy rövid házasság után már jön a vállás. Viszont az tényleg jó, ha nem siettetünk semmit sem, hiszen jobban megismerjük a másik személyt. Igy késõbb biztosabbak lehetünk benne, hogy Õ e az igazi számunkra.
És mi van, ha nem szánt neked társat? Olyan is van. Miért evidens, hogy lesz valaki?
18:47 Amit itt a többiek bemutattak, az nem a keresztény istenkép, hanem a gyermeki istenkép. Ahogy a kereszténység nem gondolja, hogy Isten egy szakállas bácsi, ugyanúgy azt sem gondolja, hogy párokat összehozó kerítõ.
" Isten tudja, hogy ki lesz a feleségünk/férjünk" Ha van, akkor igen, mivel kívül van az idõn és ráadásul mindentudó. "majd meg is "mutatja", hogy ki az, akit nekünk szánt" Senkit sem szánt neked. Szabad akaratod van. Ennek megfelelõen nem is mutat senkit. Isten nem avatkozik az emberek ügyes-bajos dolgaiba. A világháborúkba sem, nem hogy a házasságokba!
Valamit nagyon félre értettél. Szó nincs róla, hogy ne vehetnél el bárkit, bárhol, bármikor. Csak érdemes kivárni, azt akit Isten szánt neked. Tudod mi hisszük, Isten a legjobbat akarja nekünk. És mi nem akarjuk beérni kevesebbel! Az evolúció útján is elérhetõ a mennyország, csak nekem nincs idõm kivárni.
Csak két dolog: - Mindennek rendelt ideje van. - Tudni fogod! A Jézusba vetett hit reményt ad.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy megosztottad a kis történeted! "Ne siettesd , mindennek eljön a maga ideje :) ." Igazából itt ez a lényeg. Szüleimnél is úgy volt, hogy Isten megmutatta nekik (csodaszerûen), hogy Ki lesz a társuk. Csak nem tudom, hogy honnan fogom érezni, hogy az adott személy tényleg az e, akit Isten nekem szánt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nm gond, hogy hosszú lett, szeretek olvasni! :D Az ilyen véletlenszerû dolgokat nem lehet siettetni, köszönöm, hogy megosztottad velem! :) Köszi a versikét! :)
A kérdező hozzászólása: Csak mellékesen jegyzem meg: Péter, ugyanannyi idõs vagy, mint az Apukám! :D
nem vers volt :D ...zene :)
Azt nem lehet megállapitani elõre hogy Õ e az igazi vagy sem.

Facebook-on meg lehet nézni valahogy, hogy ki nézte meg az adatlapom?

Azt tudom,hogy alapból nem,de érdekelne,hogy ezek a " ki nézte meg az adatlapod" alkalmazások kamuk-e és csak összedobál pár "szerencsést" az ismer?seim közül??

Legjobb válasz: Nincs olyan alkalmazás ami meg tudná neked mondani, mivel azok csak a lekérhetõ információk alapján tudnak bármit is megadni. A nézettséget viszont az oldal nem figyeli, tárolja, így nem is tudja semmi azt neked megmutatni. Egyrészt kamu, mert véletlenszerûn kiad egy listát az alkalmazás, rossz esetben vírus/veszélyes tartalom is lehet, mert az ilyenre a sok kíváncsi ember hamarabb kattint.

Nincs olyan alkalmazás ami meg tudná neked mondani, mivel azok csak a lekérhetõ információk alapján tudnak bármit is megadni. A nézettséget viszont az oldal nem figyeli, tárolja, így nem is tudja semmi azt neked megmutatni. Egyrészt kamu, mert véletlenszerûn kiad egy listát az alkalmazás, rossz esetben vírus/veszélyes tartalom is lehet, mert az ilyenre a sok kíváncsi ember hamarabb kattint.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm gyors válaszod!!! Ezt jó tudni!!


Meg lehet valahogy jeleníteni facebook-on, hogy ki/kik nézték meg az adatlapom?

Az ilyen lájkhoz kötött lapok mennyire megbízhatóak? Tehát lájkolod pl ezt: "Nézd meg, ki az a 10 ember aki leggyakrabban nézi az adatlapod" és kiírja annak a 10 embernek a nevét. Ezek nem átverések?

Legjobb válasz: Hál istennek nem. Az ilyen likeolós hülyeségek meg kamuk.

Hál istennek nem. Az ilyen likeolós hülyeségek meg kamuk.
Dehogynem
mármint kamuk
Nem lehet, az összes ilyen ami azt mondja hogy megmutatja ki nézte meg az adatlapodat stb az mind kamu, like gyûjtésre vannak, rosszabb esetben még vírusos szarok is...
Ez átverés !!! Ajánlom figyelmedbe az alábbi hvg-s oldalt: http://hvg.hu/napi_merites/20111106_facebook_atveres Mindig írnak a Facebook-os átverésekrõl, csalásokról.

Meg lehet valahogy nézni, hogy ki próbált csatlakozni a routeremhez?

Attól függetlenül, hogy sikerült e neki. TP-LINK TL-WR841N routerem van. (felpontozlak)

Legjobb válasz: Ugorj be erre az oldalra: http://hvg.hu/tudomany/Most_vegre_megtudhatja_ki_probal_kapc..

Meg lehet valahogy nézni FaceBookon, hogy ki nézte meg az adatlapomat?

ha valaki tudja, akk lécci leírhatná, koszi :)

Legjobb válasz: NEM LEHET!

NEM LEHET!
nem lehet aki mást állít, az egy trójait akar a gépedre tenni.

Előre meg lehet valahogy tudni, hogy a bölcsességfogam ki fog-e nőni?

Olvastam azt is, hogy az ínyet is körbe vághatják. Mennyire fáj, milyen esetekben kell ezt alkalmazni?

Legjobb válasz: Szia! Én 25 éves vagyok. Már egy éve nõ az elsõ bölcsességfogam, és még nincs kint rendesen. Semmi kellemetlenséget sem okozott még.

Szia! Én 25 éves vagyok. Már egy éve nõ az elsõ bölcsességfogam, és még nincs kint rendesen. Semmi kellemetlenséget sem okozott még.
Hát figyelj, nekem mind a 4 majdnem kint van, 18 éves vagyok, és semmi problémát nem okoztak. Valakinek nagyon fáj, vagy összenyomja a fogsort, valakinek, mint nekem, egyáltalán nem okoz semmiféle problémát. Elõre úgy tudom, hogy nem lehet megmondani, kinõ-e.
Én 71 éves vagyok és nem nõtt ki egy se.Nem szükségszerû, hisz olyan helyen van hogy használni úgy se lehet Az evolúció folytán elcsökevényesedett.
Röntgennel meg lehet nézni, hogy jól nõnek e. Szerintem érdemes is, mert ha ferdén nõnek, még csíra állapotban, vagy legalábbis korán ki lehet venni, mielõtt eltolná a fogaidat. 26éves vagyok, egy nõtt ki félig, ferdén, ki is vették, és a többit is ki kell, mert mind fekszik. Miattuk torlódtak össze a fogaim, sajnálom, hogy nem nézték meg elõre, akkor elkerülhettem volna. Nekem nem vágták körbe, annak kell gondolom, akinek rendes irányban nõ, de lassan. Ha sokáig csak félig van kint, bemehet a kosz az íny alá és begyulladhat. Érzéstelenítéssel biztosan nem fáj.
Nekem kinõtt mind a 4. A 2 alsó gyakran bedagadt (évekig tartott, míg végül kibújtak) a felsõkkel nem volt gond. A jobb alsó annyira szenvedõs volt, hogy elmentem vele fogorvoshoz és leégette róla az ínyt. Nem olyan vészes, mint amilyennek hangzik. Beinjekciózza ami tényleg teljesen fájdalommentessé teszi a beavatkozást. Majd egy kis izzó szállal (nem tudom mi a neve, speckó fogorvosi mûszer természetesen) óvatosan leégeti a fogon levõ ínyréteget. Egyáltalán nem fáj maga a beavatkozás. 2 kellemetlensége van: az injekció és a büdös égett íny szaga. Késõbb sem volt vele gondom, nyugodtan tudtam vele enni. Csak ajánlani tudom ezt a fajta beavatkozást. Jobb, mint ha felvágnák.

Szívzörejem volt, de már elmúlt. Ki lehet ezt még mutatni valahogy, hogy valaha szívzörejem volt?

7 éves koromig szívzörejem volt, a jobb pitvar+kamra közt volt 1 lyuk, de kin?ttem, elvileg az ultrahang sem mutatott ki semmit(kicsi koromban)Azt szeretném kérdezni, hogy ki lehet mutatni még valamilyen vizsgálattal, hogy szívzörejem volt?? Vagy meg?rzik a kórházakban, vagy valahol az akkori dokumentumokat a volt "betegségemmel" kapcsolatban?

Legjobb válasz: Huhh, tudod a jobb pitvarom meg a jobb kamräm között nekem is van lyuk...szar is lenne ha nem lenne, örülj h neked is van :)

Huhh, tudod a jobb pitvarom meg a jobb kamräm között nekem is van lyuk...szar is lenne ha nem lenne, örülj h neked is van :)
nem
Igen. Felkeresel minden Facebook tagot és átnézed az aznapi elõzményeit.
Elvileg igen úgy tudom... valamiféle alkalmazással de még én sem jöttem rá, hogy hol.. csak nekem is mondták. De ha valaki rá jött akkor elmondhatná
A kérdező hozzászólása: Én is azt hallottam, hogy van egy alkalmazás amivel meg lehet nézni.:)
nem lehet, mert megsérted a személyiségi jogait aki megnézett


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!