Találatok a következő kifejezésre: Meg lehet valahogy, (884 db)

Le lehet venni valahogy egy androidos játék grafikáját, vagy valami, mert mindíg kilép és ezt nem szeretném. Meg lehet valahogy oldani?

Xperia U és a játék a The amazing spiderman

Legjobb válasz: Majd idõvel biztos meglehet, de még msot nincs rá lehetõség, esetleg nézd meg a beállításait a játék menüjébe.

Majd idõvel biztos meglehet, de még msot nincs rá lehetõség, esetleg nézd meg a beállításait a játék menüjébe.
A kérdező hozzászólása: A beállításokban nek lehet, csak a hangot levenni.

32 hetesen meg lehet valahogy saccolni, hogy milyen hosszú lehet a baba? Pl. A combcsont hosszából lehet valahogy következtetni?

Legjobb válasz: A 32. hetes magzat átlagos méretei: * CRL (Ülõmagasság vagy magzat hossza): 400 milliméter * BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 85 milliméter * THQ (mellkas átmérõ): 81 milliméter * FL (combcsonthossz): 61 milliméter * Súly: 1800 gramm * HC (fej körfogat): 297 milliméter * AC (has körfogat): 212 milliméter

A 32. hetes magzat átlagos méretei: * CRL (Ülõmagasság vagy magzat hossza): 400 milliméter * BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 85 milliméter * THQ (mellkas átmérõ): 81 milliméter * FL (combcsonthossz): 61 milliméter * Súly: 1800 gramm * HC (fej körfogat): 297 milliméter * AC (has körfogat): 212 milliméter
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Meg lehet valahogy oldani ha túl rövid a rövid gatya? Valahogy hozzávarrni vagy hasonló?

Legjobb válasz: Hozzá lehet varrni,de hülyén fog kinézni.

Hozzá lehet varrni, de hülyén fog kinézni.
Árulnak csíkban csipkét méterárú boltban, az nem néz ki rosszul, ha hozzávarrod.
A kérdező hozzászólása: a csipkés az nem rossz ötlet köszönöm:D


Meg lehet valahogyan nézni, hogy mennyi tinta van még a nyomtatópatronban? Nem a rázogatásra gondolok, hanem, hogy kiíratható-e a számítógéppel valahogyan?

Nekem -speciel- HP deskjet 5652, tintasugaras van.

Legjobb válasz: Ezekhez adnak programot, ami kiteszi a képernyõre a menüben, hogy áll tintával. Nekem is HP van és annak a telepítóje ezt tudja kontrollálni. A patront töltéskor le kell resetelni, különben töltés után is üreset jelez. persze az újjal nincs ilyen gond, csak az sokkal többe kerül. Rázogatással nem is lehetne egyébként sem megnézni, legfeljebb súly méréssel, ha mértél már üreset és telit, akkor kb ismered a különbséget a kettõ súlya között. Persze ahhoz ékszer mérleggel kellene mérni.

Ezekhez adnak programot, ami kiteszi a képernyõre a menüben, hogy áll tintával. Nekem is HP van és annak a telepítóje ezt tudja kontrollálni. A patront töltéskor le kell resetelni, különben töltés után is üreset jelez. persze az újjal nincs ilyen gond, csak az sokkal többe kerül. Rázogatással nem is lehetne egyébként sem megnézni, legfeljebb súly méréssel, ha mértél már üreset és telit, akkor kb ismered a különbséget a kettõ súlya között. Persze ahhoz ékszer mérleggel kellene mérni.
Válaszoltam privátban.
A kérdező hozzászólása: Kedves Balu1! Az én nyomtatóm már 9 éves. Nem tûnt fel eddig, hogy az általad jelzett funkciókat tudná. Gyanítom, nem tud annyit a gép, mint a tiéd. De azért köszönöm a fáradozásodat!
A kérdező hozzászólása: Kedves Balul! Segítõ szándékod lekötelez. Fogadd õszinte köszönetemet! Nem rajtad múlik, hogy nem boldogulok. Olyan szépen, egyértelmûen leírtad a teendõket, mégis falba ütköztem. Ha az általad megadott címre megyek és próbálok letöltést indítani, ezt üzeni:Not Found The requested URL /letoltes_index.php was not found on this server. Ha a letöltõkozpontba lépek és ott elindulok a driverek/nyomtatók/HP/ deskjet5652 útvonalon, ott meg 5600_hun_xp.exe fájl mentésére biztat és nyomtatót akar telepíteni. De nekem már telepítve van, így ezt nem mertem meglépni. (Eleve ki kellene húzgálnom a nyomtatót, hogy úgy fusson a program és majd üzen, hogy mikor csatlakoztassam. Ezt vettem ki az utasításból.) Semmi nyomát nem találtam széria-tulajdonságoknak, szolgáltatásoknak. Sajnálom és szégyellem, de nem értem célba. Köszönöm: T. Emese

Ilyet meg lehet valahogyan valósítani? Ha igen, hogy?

Van egy notebookom és egy pc-m (monitorral együtt értelem szer?en). Az a helyzet, hogy a pc-hez tartozó monitorom az ilyen négyzet alakú, nem pedig szélesvásznú. Szeretnék egy videót készíteni (felvenni), de ahhoz jobb lenne a szélesvásznú kép. A kérdésem: A pc-met össze tudom e valahogy úgy kötni a notebookal, hogy a notebook képerny?jén lássam, hogy mit csinálok éppen a pc-men? Szóval igazából nekem csak a képarányt kéne megváltoztatni, csak a monitorom az szar ezügyben. Mindent a pc-men csinálnák, a notebookon csak látnám a képet, és ott vennék fel pl egy játékot (ezt is a pc-re mentené).

Legjobb válasz: Vagy pedig át lehet állítani valahogy a képarányt, hogy ne ilyen 4:3-mas legyen a felvételnél, hanem 16:9-es? :D

A kérdező hozzászólása: Vagy pedig át lehet állítani valahogy a képarányt, hogy ne ilyen 4:3-mas legyen a felvételnél, hanem 16:9-es? :D
A kérdező hozzászólása: Magyarán a pc-mel játszok, meg veszem fel a játéko fraps-szel, de a notebookon látszik a kép (és az nem végez semmi munkát)?
Nem, csak fordítva lehetséges. A laptopra köthetsz külsõ monitort, de magát a gépet nem tudod monitorként használni. De egyébként annyi a dolgod, hogy a monitorodon egy szélesvásznú felbontást választasz ki. Nyilván el lesz nyomorítva a kép, de a rögzített videó meg pont jó lesz.
õ lehetséges ha veszel avermedia kártyát azzal tudsz ilyet. program vagy valami nem tudom hogy van-e
A kérdező hozzászólása: Értem, akkor ez nem kóser így nekem. :D Köszi a válaszokat!

Meg lehet valahogy oldani hogy a mostani gépeken lehessen valahogy játszani régi játékokkal? Gondolok itt pl. egy X-com terror from the deep-re, vagy egy settlers2-re stb.

kéne egy kis nosztalgia:)

Legjobb válasz: Settlers 2 nekem ment XP-n meg most Windows 7-en is elindul. Mi a hiba nálad?

Settlers 2 nekem ment XP-n meg most Windows 7-en is elindul. Mi a hiba nálad?
A kérdező hozzászólása: konkrétan az x-com-mal vannak bajok már 2 helyrõl is letöltöttem de egyik se jó, a settlerssel nemtom mi van azt csak azért írtam h az is ilyen jó kis régi játék
A kérdező hozzászólása: na van is egy új probléma sikerült leszednem egy olyat ami elindul de itt meg a kép van teljesen szétcsúszva ezt hogyan lehetne kiküszöbölni h jó legyen?
DOSbox :)
Próbáld meg a DOSbox game louncher-el. Lényegében ugyanaz mint a DOSbox, csak lényegesen egyszerübb kezelni.

Meg lehet valahogy oldani hogy a mostani gépeken lehessen valahogy játszani régi játékokkal?

gondolok itt pl. egy X-com terror from the deep-re, vagy egy settlers2-re stb.kéne egy kis nosztalgia:)

Legjobb válasz: Nem ismerem ezeket a játékokat, de miért ne lehetne játszani velük? Még ha DOS-os játék akkor is menni fog.

Nem ismerem ezeket a játékokat, de miért ne lehetne játszani velük? Még ha DOS-os játék akkor is menni fog.
A kérdező hozzászólása: volt ami ment de többségébe nem mennek, ilyen 90-es évek eleje, közepe idejû játékok és sztem marha jók:D

Vettem egy szempillaspirált, teljesen össze van csomósodva, meg lehet valahogy menteni, nem szeretném kidobni, valahogy fel tudom higítani a festéket?

Essence márkájú de nem dm-ben vettem, sajnos, és a blokk nincs meg így nemtudom visszavinni.

Legjobb válasz: Pár csepp hideg víz

Pár csepp hideg víz
Én próbáltam vízzel, olajjal régebben, de nem segített. Szerintem kuka. (Mondjuk az Essence nekem az összes használhatatlan volt, már mikor megvettem, mind csomós volt, meg összeragasztotta a szempillákat, még potyogott is. Ha olcsót keresel a sárga Lovelyt vedd a Rossmannban, ezerszer többet ér, simán veri a többezres spirálok többségét.)
próbálj szemcseppet csepegtetni bele
nem tudom aktuális-e még a kérdés, de én is jártam már így, nagyon kevés testápolót tettem bele, aztán jól felráztam ( amennyire egy szempillaspirált lehet ) és jó volt utána
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ mindenkinek, elõször pár csepp vízzel próbáltam ami eleinte segített is de egy idõ után megint ugyanaz lett, ezért most kipróbálom h. egy kevés testápolót rakok bele :)

LDR 15 évesen? Meg lehet valahogy oldani? Elfelejteni nem tudom.

Van egy fiú, akivel március óta beszélgetek. Még soha nem találkoztunk, de egymásba szerettünk. Egész nap chatelünk (szó szerint, telefonon) , ha van időnk telefonálunk, és fotókat, videóüzeneteket küldünk egymásnak. Tudom, most azt gondoljátok, ez nem szerelem, hisz még soha nem láttuk egymást élőben stb. De én akkor is így érzem. Egyszerűen az életem üres lenne nélküle. Minden nap, minden percében rá gondolok. Hiányzik... Mi a rossz a történetben? Az, hogy másik országban lakik! A találkozás megoldhatatlan. Õ 18, én 15 Az interneten sok beküldött sztorit találtam tinikről, akiket ezer kilométer választ el egymástól. Rengeteg ötletet vettem onnan, de megoldani nem lehet a problémát. Ha minden jól megy, 2 év múlva tudunk találkozni... A kérdésem: Meg lehet ezt valahogyan oldani? Hogyan tudnánk legyőzni a nagy távolságot? Mert a 2 év nagyon soknak tűnik :(

Legjobb válasz: Érdekes kérdés ez, ne m tudom érdemes-e két évet várni mert lehet ha összejön a tallkozás az meg nem leszo lyan jó mint neten. Nem ennek szurkolok félre ne értse senki de benne van a pakliban. Aztán meg nyilván mindenkinek mások az anyagi lehetõségei de 1000 Kilométer már nem a világ. Nem tudom ahoy írtam is hol lakik a fiú de te az országhatárig diákkal nem túl drágán el tudsz menni na mondjku az már majdnem fél táv, és õ is igazán el tud talán utazni addig. Tudom én hogy 15 vagy 18 évesen nem úgy van pénze és arra az embernek amire szeretné de nagyon felül kalkulálva monduk vonattal azért 100 Euroból már el és oda lehet utazni 1000 Kilométert.

Érdekes kérdés ez, ne m tudom érdemes-e két évet várni mert lehet ha összejön a tallkozás az meg nem leszo lyan jó mint neten. Nem ennek szurkolok félre ne értse senki de benne van a pakliban. Aztán meg nyilván mindenkinek mások az anyagi lehetõségei de 1000 Kilométer már nem a világ. Nem tudom ahoy írtam is hol lakik a fiú de te az országhatárig diákkal nem túl drágán el tudsz menni na mondjku az már majdnem fél táv, és õ is igazán el tud talán utazni addig. Tudom én hogy 15 vagy 18 évesen nem úgy van pénze és arra az embernek amire szeretné de nagyon felül kalkulálva monduk vonattal azért 100 Euroból már el és oda lehet utazni 1000 Kilométert.
Long Distance Relationship?
Visszasírom azokat az idõket, amikor még nem volt internet. Az emberek a környékbeliekkel ismerkedtek, és boldogok voltak.
Élõben mindenki más, erre készülj fel.
Nem lesz belõle semmi. bocs az offért de mi a franc az az LDR? Lehet Demokratikus Réunion vagy mi?
Thanks. Mért nem lehet magyarul kérdezni ugyanezt? Drága kedves kérdezõ..
hát ilyenek nekem is voltak régebben, h valakivel egész nap eltudtam beszélgetni chaten meg telefonon, aztán élõben rohadt nagy csalódás volt...sõt igazából nekem 10bõl 10szer ez volt...én a helyedben egyszer megoldanám a talit és ha érdemes, csak akkor várnék rá 2 évet :) de ink azt mondanám, h ismerkedj, aztán ha 2 év múlva visszajön és olyan lesz minden ahogy elképzelted az király :)
Szerintem se várj rá látatlanban két évet. Találkozzatok minél elõbb, és ha akkor is úgy gondolod a dolgot, akkor megfontolhatod, hogy folytatod ezt a "kapcsolatot". De én a helyedben még így is nyitott szemmel járnék, hátha találsz valakit a közeledben is. Ne vesztegesd el az idõdet. :) 18/L
Én is egy ideje így nyomom egy csajjal, de az a vicc, h képet se nagyon küldtünk egymásról, s nem is találkoztunk, pedig az országban vagyunk mindketten.
azért le ne törjön az ujjad kiírni hogy hosszútávú kapcsolat ...oroszul tudnál ennyire
nekem is volt egy ilyen az életemben, egy teljes évig beszélgettünk, de mindketten túl fiatalok voltunk a találkozáshoz..akkor úgy éreztem õ a világ, de mégsem volt az, mert jött helyette más, aki (így rá visszagondolva) ezerszer jobban a világot jelenti/jelentette nekem még gyerek vagy te is és õ is, ne pazarold az életed két év várakozással, szépen engedjétek el egymást és ahogy valaki írta, hidd el..élõben tényleg minden más, nem is gondolnád mennyire :)

Valaki le tudná írni, az eredeti gátlókat meg lehet valahogy rövidíteni hogy üljön az autó?

Mivel ültet?rugókra szerettem volna cserélni az eredetieket, de mint kiderült azokhoz már másik gátlók kellenének, utánanéztem neten és olvastam különféle átalakításokról de azt nem találtam meg hogy lehetne kivitelezi ezt.

Legjobb válasz: Azért nem találtad, mert a lengéscsillapítót otthon nem lehet átalakítani. A lengéscsillapító szára nagy keménységû edzett acélból készült, igen finom megmunkálással, hogy kibírják az oldalirányú erõket és ne kezdjék ki a tömítéseket. A szárat azért nem lehet rövidíteni, mert ezt lehetetlen reprodukálni. Ha el is tudod vágni (kemény ám az anyag), akkor sem lehet úgy hegeszteni (az edzettség miatt ez amúgy is problémás), hogy egytengelyû legyen. És akkor még meg is kellene munkálni, hogy ne tépje szét a tömítést... A felsõ részt pedig nem jó dolog bántani: némelyik típusban nagynyomású gáz található, ami az elsõ próbálkozásra robban. De ha nem is gáztöltésû, akkor sem tudod elérni, hogy megfelelõen tartsa a nyomást és a dugattyú is tömítsen a fal mellett.

Azért nem találtad, mert a lengéscsillapítót otthon nem lehet átalakítani. A lengéscsillapító szára nagy keménységû edzett acélból készült, igen finom megmunkálással, hogy kibírják az oldalirányú erõket és ne kezdjék ki a tömítéseket. A szárat azért nem lehet rövidíteni, mert ezt lehetetlen reprodukálni. Ha el is tudod vágni (kemény ám az anyag), akkor sem lehet úgy hegeszteni (az edzettség miatt ez amúgy is problémás), hogy egytengelyû legyen. És akkor még meg is kellene munkálni, hogy ne tépje szét a tömítést... A felsõ részt pedig nem jó dolog bántani: némelyik típusban nagynyomású gáz található, ami az elsõ próbálkozásra robban. De ha nem is gáztöltésû, akkor sem tudod elérni, hogy megfelelõen tartsa a nyomást és a dugattyú is tömítsen a fal mellett.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod!:)
Én úgy tudom, h 35-40mm-ig megoldható az ültetés ültetõrugókkal. Ennél nagyobb ültetéshez kell gátlókat cserélni. Legalábbis a legtöbb autónál ez van. Szóval vagy érd be ennyivel vagy marad a gátlók cseréje. Ha rosszul tudom vagy a tied egy speciális eset, akkor sorry.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!