Találatok a következő kifejezésre: Meg lehet találni (284 db)

Bloons tower defense online flash játékot le lehet tölteni valahogy? Vagy meg lehet találni letölthető formában?

sziasztok! remélem tudtok segíteni :)

Legjobb válasz: A Google keresõt böngészve lehet találni néhány weboldalt, ahol le lehet tölteni. Remélem segítettem. http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&biw=1024&bih=515&q=Blo..

A Google keresõt böngészve lehet találni néhány weboldalt, ahol le lehet tölteni. Remélem segítettem. http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&biw=1024&bih=515&q=Blo..
Nekem meg az a baj, hogy amikor letöltöttem az 1. válasz-ból a BTD 5 deluxe-ot, akkor amikor behoztam kért valami serial key-t. Tudom hogy ott van hogy get serial key de akkor kihozza, hogy vegyem meg 15, 99 euróért. Tudsz mondani serial key-t ?

Meg lehet találni a nagybetűs boldogságot párkapcsolat nélkül?

Legjobb válasz: Mivel az igazi boldogság magadból jön és nem mástól kell várni, ezért igen. Tegyük fel van egy ember aki nem akar kapcsolatot. Ha neki lesz egy kapcsolata akkor csak szenvedni fog mert nem azt akarja. Hol itt a boldogság? Ezért mondom a többi válaszolónak, hogy szûklátókörûek! Mindenkinek más a fontos, a jó. Azért mert a többség akar párt meg ez a szokás még nem jelenti azt hogy máshogy nem lehet. Nem lehet megmondani, hogy xy dolog (párkapocsolat, gyerek) minden egyes embernek kell hogy legyen.

Mivel az igazi boldogság magadból jön és nem mástól kell várni, ezért igen. Tegyük fel van egy ember aki nem akar kapcsolatot. Ha neki lesz egy kapcsolata akkor csak szenvedni fog mert nem azt akarja. Hol itt a boldogság? Ezért mondom a többi válaszolónak, hogy szûklátókörûek! Mindenkinek más a fontos, a jó. Azért mert a többség akar párt meg ez a szokás még nem jelenti azt hogy máshogy nem lehet. Nem lehet megmondani, hogy xy dolog (párkapocsolat, gyerek) minden egyes embernek kell hogy legyen.
szerintem nem. Gyereket nem szeretnél?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ebbõl érdekes statisztika mutatható ki.
Prosodó fehér rózsa, mi hervad magányában... Nem szeretnék hervadni, fehér rózsaként szeretném megtalálni a szívem csücskét. Ó a magány vagy tán a halálom után is velem lesz? Örörökkön öröké egyedûl az éjben, amíg világ a világ innen s túl...? Nem, nem soha! Élni és virágozni szeretnék, élni és élni egy kedves leányzónak, akinek a szembeiben a boldogság lakozik meg általam. És mindenkinek ezt kívánom, a magány az ember legnagyobb ellensége.. 22FFI
Bocs, de én majdnem minden válaszban látom a szerintemet, és a számomra szót is. Aki nem írta, az is nyilván magára gondolt. Általánosság pedig ebben a kérdésben nem létezik, mivel két egyforma ember nincs.Ha én boldog vagyok egyedül, nem feltétlenül lesz az a kérdezõ is. Én például mint mondtam sosem leszek anya, de elhiszem, hogy valaki számára ez a boldogság. Senki nem szólt le senkit, rajtad kívül, mert képtelen voltál értelmezni a válaszokat..
Sosem értettem hogy felnõve az emberek miért felejtenek el mindenkit a páron meg a gyereken kívül. Az világ tele van emberekkel, és van család stb. Nem az a normális aki senkihez sincs közel csak a párjához meg a gyerekéhez. Nem igaz, hogy nem lehet ezt elfogadni...
Ti kijelentettétek, hogy "nem". Nem pedig azt, hogy "én személy szerint nem". Arról nem tehetek ha pontatlanul fogalmaztatok de az bizony arra utalt, hogy igenis senki sem lehet kapcsolat nélkül (bizony az emberek többsége ezt így gondolja akármit mondasz, mint ahogy a gyerek is kö9teleõz meg minden...) boldog. Meg szerintem nem is arra volt kiváncsi, hogy te boldog vagy-e úgy, mert azzal az õ boldogsága nem sokat ér. Hanem hogy általánosságban létezik-e ilyen, mûködhet-e így, és szerintem igen.
Szerintem nem. Az ember társas lény. Ha pár nélkül esetleg meg is lenne, de emellett még gyerekek nélkül is szerintem nem lehet valaki igazán boldog, mégha lehetnek is jobb idõszakai. Az embernek társra és utódokra van szüksége. Az igazi boldogság pedig a gyerekeid öröme, sikere.
17:36 Egyetértek veled. Én is olyan típus vagyok, mint, amilyet körülírtál. 18 és fél éves vagyok, F.
Utolsó és ezt ki mondta? Senkit sem látok, aki rá akarta erõltetni másra az elképzeléseit, csak leírtuk minket mi tenne boldoggá. Ez a kérdés embereknek szólt, emberek válaszoltak rá, természetes, hogy nem egyforma a véleményünk és a világról alkotott nézetünk, de te minden alap nélkül neveztél minket szûk látókörûnek.
talán... pl.: ha sportolsz és világbajnok vagy rekordot állítasz fel az tuti nagy boldogság, de ebben ott van hogy ha sportos vagy akkor azt szereti mindkét nem ezért ragadnak majd rád :S
Igen, én megtaláltam. DUCATI 999R 26F
nem
Igen.
Kérdezd az Rkat.papot.Aszkétát Jógit, egyéb vallási gurut.
Nem. Én nem akarok gyereket, de párkapcsolat nélkül nem lennék boldog. Házasság nélkül igen, egy lazább párkapcsolat is boldoggá tenne, de hogy ne legyen többé olyan, aki nõként néz rám és ezt érezteti is, az elképzelhetetlen számomra.
Persze, hogy meglehet.Én boldog vagyok most is, még sincs párkapcsolatom, és az sem zavarna ha sosem lenne, mert így is remekül érzem magam.

Nemzetiségi utónévjegyzékeket valahol az interneten meg lehet találni? (Listát azokról a nevekről, amiket valamely nemzetiséghez tartozók anyakönyveztethetnek Magyarországon? )

Sehol sem találom. Ha az interneten nincs, hol járhatnék utána?

Legjobb válasz: Szerintem ilyen nincs külön,hanem a M.o-on anyakönyvezhetõ névtár van,abban megtalálod,amiket lehet! Ha igazoltan valamilyen nemzetiséghez/kisebbséghez tartozol,olyan nevet adhatsz a babának ,amilyet akarsz. Talán,de ezt nem tudom még magyarositani sem kell ,lpd. a Jenifer lehet igy,nem kell Dzsenifernek sem írni. Ez rémlik,h igy van...de nem akarok butaságot írni...nem vagyok 100%-ig biztos benne.

Szerintem ilyen nincs külön, hanem a M.o-on anyakönyvezhetõ névtár van, abban megtalálod, amiket lehet! Ha igazoltan valamilyen nemzetiséghez/kisebbséghez tartozol, olyan nevet adhatsz a babának , amilyet akarsz. Talán, de ezt nem tudom még magyarositani sem kell , lpd. a Jenifer lehet igy, nem kell Dzsenifernek sem írni. Ez rémlik, h igy van...de nem akarok butaságot írni...nem vagyok 100%-ig biztos benne.
Itt: http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/index.html van a hivatalos lista, és az alapelvek, hogy mi szerint lehet kérvényezni: "30/B. § (1) A választható nemzetiségi utóneveket az érintett országos kisebbségi önkormányzatok által összeállított nemzetiségi utónévjegyzék tartalmazza. (2) Az utónévjegyzékben nem szereplõ nemzetiségi utónév anyakönyvezhetõségérõl az érintett országos kisebbségi önkormányzat – a megkereséstõl számított 15 napon belül kiadott – állásfoglalása az irányadó." Úgyhogy ha neten nem találsz, szerintem fordulj a megfelelõ kisebbségi önkormányzathoz.
Én neten nem találtam. Úgy tudom, hogy könyv alakban meg lehet venni nem olcsóért. Anyakönyvvezetõt helyben érdemes lenne megkérdezni. (engem is érdekelt, aztán találtunk nevet mta jegyzékben)

Ma a pedagógusok eszköztárában milyen megengedett nevelési módszerek vannak? Meg lehet találni a diákokkal a közös hangot?

Amikor én a 80-as években általános iskolában jártam egy vidéki településen, bizony kaptunk néhány fülest a tanárainktól, amikor nem odaillõen viselkedtünk. Senkinek eszébe nem jutott feljelenteni vagy visszaütni.

Legjobb válasz: nagyon helyes, hogy nem lehet kiküldeni a folyosóra a gyereket minket 11-12 évesen folyton kiküldtek, meg a 10 perces szünet erejéig le kellett menni télen is az udvarra, aztán visszabaktani

nagyon helyes, hogy nem lehet kiküldeni a folyosóra a gyereket minket 11-12 évesen folyton kiküldtek, meg a 10 perces szünet erejéig le kellett menni télen is az udvarra, aztán visszabaktani
nevelni meg nem bántalmazással kell azt kérem szépen a tanult ember kondicionálásnak hívjuk az 1-3 éves kor közötti gyereket, és a kutyát szokták kondicionálni pl: megverem a kutyát, ha a dolgát számomra kellemetlen helyen végzi
*hívja

Görögország Sarti, látnivalók és érdekességek amiket érdemes megnézni? Kocsival megyünk igy nem fizetnénk be kirándulásra hanem magunk fedeznénk fel a látnivalókat ez kivitelezehető, könnyen meg lehet találni az egyes helyeket?

Legjobb válasz: Narancspartra menjetek el, kb 5 km északra Sartitól. Gyönyörû tengerpart van ott, kb mint Tahitin. Neos Marmaros kb 50 km, lefele kell menni a félsziget déli része felé, és ott lesz a túloldalon. Ha már ott vagytok ne felejtsétek el megnézni a teknõs szigetet sem. Thessaloniki, ez kicsit messzebb van, kb 120 km, de jó hely az is. Meteorák. Na ez az, amit nem ajánlok, mert kb 500 km Sartiról, és egész nap a kocsiban ülnétek egy pár órás nézelõdésért. Szemben van még az Athos hegy, ahol egy szerzetesrend van fent a hegyen, oda csak férfiak mehetnek be,nem tudom, hogy egyénileg el lehet e oda jutni. (hajós kirándulásról tudok) Ennyi

Narancspartra menjetek el, kb 5 km északra Sartitól. Gyönyörû tengerpart van ott, kb mint Tahitin. Neos Marmaros kb 50 km, lefele kell menni a félsziget déli része felé, és ott lesz a túloldalon. Ha már ott vagytok ne felejtsétek el megnézni a teknõs szigetet sem. Thessaloniki, ez kicsit messzebb van, kb 120 km, de jó hely az is. Meteorák. Na ez az, amit nem ajánlok, mert kb 500 km Sartiról, és egész nap a kocsiban ülnétek egy pár órás nézelõdésért. Szemben van még az Athos hegy, ahol egy szerzetesrend van fent a hegyen, oda csak férfiak mehetnek be, nem tudom, hogy egyénileg el lehet e oda jutni. (hajós kirándulásról tudok) Ennyi

Szerintetek meg lehet találni az arany közép utat?

Ha azt mondja az ember, hogy doku film, az emberek többsége csak húzza a száját. Tudom, hogy ez azért van, mert nekik elősször az unalmas adathalmaz jut eszükbe amit bele akarnak súlykolni a fejükbe. Tény, hogy Én is láttam már nem egy olyan filmet, ahol már a narrátor is közel volt az elalváshoz, hát még akik nézték.. A kérdés igazábólúgy is szólhatna, hogy van e mód arra, hogy közelebb hozzuk ezt a film stílust az emberekhez. ehhez valami ötletet tudnátok e adni? Én gondolkodtam egy ideig azon, mi lenne, ha néha vices, humoros narráció menne, derá kellet jönnöm, hogy pl egy 1956-os filmbe nem egészen illik bele, főleg nem akkor mikor mondja, hogy hány embert fogtak perbe, és végeztek ki... Szóval ez sem játszik.Tippeket, ötleteket linkeket szívesen fogadok, mert érdekel ez a kérdés :) Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: A dokumentumfilm mindig hasznos. Rengeteget lehet belõle tanulni. És rengeteg színes "mûfaja" van. Háborús, természet, horror. Izgalmas is, érdekes is. Én még eddig csak a Zeitgeist-rõl láttam hitetlen kommenteket. És közelebb hozza az embereket a dokumentumfilm, mint egy sima akármilyen film.

A dokumentumfilm mindig hasznos. Rengeteget lehet belõle tanulni. És rengeteg színes "mûfaja" van. Háborús, természet, horror. Izgalmas is, érdekes is. Én még eddig csak a Zeitgeist-rõl láttam hitetlen kommenteket. És közelebb hozza az embereket a dokumentumfilm, mint egy sima akármilyen film.
Dokumentumfilm horror mûfajban nincs legjobb tudomásom szerint, nem ezekre a kézikamerás 'áldokumentum' horrorfilmekre gondoltál? Az a baj, hogy akit nem érdekelnek az ilyen témák(mint mondjuk '56) annak mindegy, hogy érdekes-e a narráció vagy sem.És sajnos sokakat nem érdekel.Akciófilmmé alakítani szintúgy nem éri meg. Szerintem erre legfeljebb akkor lenne mód, ha elérnénk, hogy az embereket maga az adott téma érdekelje.A legtöbb dokumentumfilmben ugye tudás van, az pedig sosem rossz, de van, akit ezek a dolgok semmilyen formában nem érdekelnek, sem könyvben, sem rendes filmben, sem sehogy.Itt van a probléma. (Persze azt is megértem, ha valaki nem igazán kedveli a természetfilmeket :) De most maradjunk a történelminél.)
A 2.- válaszolónak tökéletesen igaza van. A dokumentumfilm készítéséhez tudás kell. Szerintem eléggé korosztály függõ a szeretete. Nekem kizárólag azért van tévé elõfizetésem, hogy az ismeretterjesztõ csatornákat elérhessem. Természetesen nézek játékfilmeket is, de azt másképp oldom meg.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy a doku film hasznos, mert tele van tudassal, csak az erdekelne, hogy ezt a tudast emeszthezobben atadni nem lehet e?
Ez olyan mint az olvasás. Ha valakiben nincs annyi értelem, hogy indíttatást érezzen egy könyv kézbevételéhez, akkor ha fejenállsz, sem tudod ráerõltetni, és bemagyarázni neki, hogy márpedig ez jó dolog. A dokumentumfilmeknek is megvan a maga közönsége, aki nem szereti a mûfajt, annak kár mindenféle trükkökkel beadagolni. Ha azért tetted fel a kérdést mert dokufilmet akarsz csinálni, akkor annyit tudok tanácsolni, hogy maga a téma legyen az, amiért megcsinálod, és ne a közönség esetleges száma.
A kérdező hozzászólása: Igen a fejembe vettem, hogy majd idén valamikor leforgatok egy húsz perces fejtágítót :) Azt már sokan írták, hogy akit nem érdekel, azt úgysem fogja. Azt tudom, hogy nem sokan vannak akik maguktól ülnek neki ilyen filmeknek, de gondoljatok bele, hogy vannak élethelyzetek, amikor kötelezõ. Pl iskolában. Igazából erre gondoltam, ha már mindenképpen meg kell néznie, akkor ne legyen annyira kínszenvedés, és befogadhatóbb neki.

A 2 vh. Idején német katonák laktak a családoknál, akiknek máshol szolgált a férjük/apjuk. Valahol meg lehet találni településekre osztva ezeknek a katonáknak a listáját?

Nagymamáméknál volt egy, csakhogy ? már meghalt (a nevére már csak ? emlékezett). Azt mesélte mindig, hogy az a katona megígérte, fog írni, ha hazatér, de soha nem tette meg. Valahogy megtudhatnám mi történt azzal a férfival?

Legjobb válasz: Környékünkben német katonák nem laktak sehol,csak oroszok. De ahogy haladt a front elõre, 2-3 hét után õk is mentek tovább. A németek és a magyarok pedig elõttük. Olyan lista nem volt, nem is lehetett, amilyenre te gondolsz. Csak arról lehetett lista, hogy ki melyik egységnél szolgált, vagy esetleg azokról, aki meghaltak. Az a katona lehet, hogy meghalt, és nem ért haza. De ha mégis, akkor hiába írt volna Magyarországra, mert az nem érkezett volna meg a szovjetek által megszállt területre.

Környékünkben német katonák nem laktak sehol, csak oroszok. De ahogy haladt a front elõre, 2-3 hét után õk is mentek tovább. A németek és a magyarok pedig elõttük. Olyan lista nem volt, nem is lehetett, amilyenre te gondolsz. Csak arról lehetett lista, hogy ki melyik egységnél szolgált, vagy esetleg azokról, aki meghaltak. Az a katona lehet, hogy meghalt, és nem ért haza. De ha mégis, akkor hiába írt volna Magyarországra, mert az nem érkezett volna meg a szovjetek által megszállt területre.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi. Akkor marad az idõs családtagok további faggatása, hátha emlékezik valaki.

Tinikorban meg lehet találni az igazit?

16/L vagyok, a barátom 19/F. 2 és fél hónapja vagyunk együtt, mindkett?nknek ez az els? komolyabb kapcsolata. nagyon jól megvagyunk. csak mindig azt mondja, hogy örökké szeretni fog, és hogy majd velem fog megöregedni, stb... én ennek örülök, úgy érzem még évekig együtt leszünk, de az örökkében nem vagyok biztos... létezik az, hogy ilyen fiatalon megtaláljuk az igazit, f?leg úgy, hogy els? szerelem?

Legjobb válasz: én nem vagyok biztos az ilyenekben! a bátyám is járt most egy lánnyal vagy 1 évig és nagyon szerették egymást meg minden...de aztán szakítottak...és ha lehet azt nem mondom el miért...nah mind1. az a lényeg hogy ne arra gondolj hogy mennyi ideig maradtok eggyüt hanem arra hogy boldogok legyetek!! (ja és amugy létezik olyan hogy fiatalon örökre bele szeretsz valakibe...de én ennek olyan 98,5(nem)1,5(igen) szval...:D) na szia!

én nem vagyok biztos az ilyenekben! a bátyám is járt most egy lánnyal vagy 1 évig és nagyon szerették egymást meg minden...de aztán szakítottak...és ha lehet azt nem mondom el miért...nah mind1. az a lényeg hogy ne arra gondolj hogy mennyi ideig maradtok eggyüt hanem arra hogy boldogok legyetek!! (ja és amugy létezik olyan hogy fiatalon örökre bele szeretsz valakibe...de én ennek olyan 98, 5(nem)1, 5(igen) szval...:D) na szia!
Simán létezik, de az idõ majd úgyis eldönti. Nagyon fiatal még a kapcsolatotok. De nyilván nem élbõl kizárt a dolog.
Kedves kérdezõ! Én 18 voltam, a párom 17 és azóta eltelt 7 év...Nem voltunk nagyon fiatalok, de azért szerintem nem rossz :) Kettõtökön múlik, csak bíznod kell benne!
Örökké tartó szerelem nincsen, halálig tartó akad, de nagyon nagyon ritka, természetesen mint emberek, mérhetetlenül szociális és társas lények vagyunk, és arra törekszünk, hogy meglegyen az az egy akitõl megkapunk és kinek megadhatunk mindent ami szükséges, van olyan természetesen hogy 16-17 éves korukban jönnek össze és egészen utolsó éveikig együttvannak. Az 1. szerelem mindig nyomot hagy, de általában múlandó, természetesen amikor tart a szerelem akkor mind a 2 fél úgy ondolja, hogy örökké csak õ , csak vele, minden csak õ! De elõbb utóbb sajnos rá kell jönni, hogy nem! Szép volt jó volt, de nem tarthat örökké és tovább kell lépni, meg kell tanulni hogy bizony sokszor pofára esünk. Fõleg ilyen fiatalon, elõttünk az élet, 1000 és 1000 kaland és új ember vár még ránk, hiba lenne mindentõl elzárkózni. Ezt ne vedd kézpénznek, lehet hogy pont a kivételek közé tartoztok , és talán nagyon sokáig együtt leszek még, de ami valószínûbb hogy nem - mindenesetre ne rágódja ezen, élvezd a pillanatokat elõbb-utóbb mindenre választ kapsz majd és elválik hogyan tovább! 16/F (én megtanultam)
Azt elfelejtettem írni, hogy õ volt nekem az elsõ...és neki is én vagyok az elsõ hosszútávú kapcsolata.(elõzõ voltam)
15-20 éves kor között változik legtöbbet egy ember, akkor alakul ki vagy formálódik nagyjából "véglegessé" a személyisége. szerintem a tiniszerelmek, amiknél mondjuk 15-16 éves korban van a nagy "egymásratalálás", és akár hosszú évekig tart is azért mennek tönkre, mert már nem ugyanaz a másik, mint aki az elején volt, és amikor rádöbbennek erre, akkor jön a kiábrándulás, kiszeretés. tehát nem mondom, hogy nincs, de nagyon kicsi az esélye szerintem.
Godric válasza: Ez nagyon ritka dolog. Létezik ilyen. De embere válogatja. Nem lehet megmondani hogy mi az arány, de tapasztalataim szerint kb 90%-a a fiataloknak nem bírja ki az örökké együttlétet. Változik az ember. Fiatalok vagytok még. Mikor már idõsebbek lesztek, mindkettõtöknek lesznek rigolyáitok. Jönnek a gondok akkor is ha nem akarjátok. Ezeket akik ki tudják küszöbölni azok tudnak életük végéig együtt maradni. Mindig mindent meg kell beszélni. Tolerálni kell mindkét fél részérõl. Szeretni a másikat. És soha nem szabad elfelejteni hogy szereted a párod. És sok mindenen átmentetek együtt. És még van a hûtlenség. Azt is meg kell állni. Mert ha ilyen fiatalon lekötitek egymást késõbb jön egy olyan dolog, hogy... Más emberek iránti vonzalom. Ezt sem szabad emgedni. Szóval nehéz út áll elötettek. De a lényeg ebbõl a szövegbõl az, és válasz a kérdésedre, hogy embere válogatja. Szóval változó.
godric mondja a tutit... hiaba szereted, mesz hozza, elobb utobb el fogsz kezdeni kattogni azon, hogy milyen lehet massal... az erotika, az egyuttlet, az elet... es ahogy nalad, ugy ez a masik felnel is fent all... feladhatsz mindent, de... ha mondjuk ugy adodik, hogy ott allsz 40 evesen, ket gyerekkel a kezeid kozott es az (akkor mar)ex elkoszon???rajoszz, hogy semmit nem eltel meg, amit mas tinikent...sajat magadba fogsz belekeseredni... legyetek egyutt, eljetek boldogan, de ilyenen kattogni, felesleges...

Az előzmények kitörlése után meg lehet találni a gépen, hogy melyik weblapok voltak megnézve?

Legjobb válasz: Mindent vissza lehet keresni, ha webkamerád van akkor még figyelhetnek is vele a felsõbb vezetési szervezetek.

Mindent vissza lehet keresni, ha webkamerád van akkor még figyelhetnek is vele a felsõbb vezetési szervezetek.
Igen töröld ki az ideiglenes fájlokat és a cookie-kat is.
A kérdező hozzászólása: most miért kell szemétkedni? nem lehet normálisan válaszolni???
Sztem nem.
Miért lenne szemétkedés? Az elsõ két válasz korrekt. Az elsõ nyilván nem mindennapi, de mûködõ megoldások vannak rá (nyilván a felvétel nem a te gépeden lesz tárolva). Másodiknak tökéletesen igaza van, viszont ha mindent törölsz, akkor is vissza lehet állítani az adatokat, ha tudja az illetõ, hogy hol kell keresni. Egyetlen megoldás: ha mindenképp netes pornón akarsz élni, akkor eleve ne mentsd el a meglátogatott lapokat és használj hordozható böngészõt.
A kérdező hozzászólása: köszi, utolsó! egyébként nem azért kérdeztem, csak érdekelt.. :) )

15 évesen meg lehet találni az igazit?

Lehet hogy volt ilyen tipusú kérdés s?t biztosan,de kérlek nézzétek el nekem.Nem találhatok meg mindent.=) Amúgy ha még úgy is érzi az ember h fiatal és fél az elkötelezettségt?l...de tudja h akit megtalált 15 évesen(el?tte már volt pár kapcsolata)tudja hogy vele akarja leélni azt a bizonyos hátra lév? id?t.azért is mert szinte megérzi..+azért is mert mellette az lehet aki valójában,aki mellett biztonságban és nagyon boldognak érzi magát+és minden megvan benne ami kell.(a veszekedések beleférnek azért)de tudom h szerelmesen bármit mondhatnak+ a 15 éves kor pont az ilyen kamaszkor csúcspont,de ha tényleg tudja az ember h ? Õt akarja,mert más nála nem jobb és csak vele akarja elképzelni a jöv?t.akkor kitarthatnak egymás mellett? tudom h sok mindent?l függ.mert az id?k változnak.de most nem ez a lényeg. köszönöm el?re aki rendes válaszokat próbál nekem adni.és bocsánat h nagyon hosszú lett.(= remélem bíztató válaszokat kapok.de ?szintét.=DDD

Legjobb válasz: Volt már rá példa az életben. De azt, hogy nálatok mi lesz, azt senki nem fogja tudni itt megmondani. Mindketten rengeteget változtok még jó eséllyel, így könnyen lehet, hogy 10 év múlva már másképp látjátok a dolgokat. Hajlamos az ember bizonyos helyzetekben azt hinni, hogy valami örökké fog tartani. Fõleg szerelmesen. Én is így voltam vele, bevallom õszintén. Aztán rájöttem, hogy változnak néha a dolgok. Még akkor is, ha a változás elõtt fél évvel teljes bizonyossággal hittem és mondtam, hogy "örökké".

Volt már rá példa az életben. De azt, hogy nálatok mi lesz, azt senki nem fogja tudni itt megmondani. Mindketten rengeteget változtok még jó eséllyel, így könnyen lehet, hogy 10 év múlva már másképp látjátok a dolgokat. Hajlamos az ember bizonyos helyzetekben azt hinni, hogy valami örökké fog tartani. Fõleg szerelmesen. Én is így voltam vele, bevallom õszintén. Aztán rájöttem, hogy változnak néha a dolgok. Még akkor is, ha a változás elõtt fél évvel teljes bizonyossággal hittem és mondtam, hogy "örökké".
Meg lehet találni az igazit, ennyi idõsen is, persze. Az esély persze csekély, de miért ne lehetnétel pont Te a szerencsés kisebbség? :) Sok boldogságot!
Én is pontosan ugyanígy érzek. Nem lehetetlen, és remélem, abban a kis %-ban vagyok, aki tényleg megtalálta az igazit. ^^
Hát sok sikert kívánok, én úgy éreztem hogy megtaláltam az igazit aztán minden tönkrement! Remélem Veled nem így lesz... =)
Valami kicsi esély van rá, de nem sok. NEm azért, mert ennyi idösen nem lehet valaki (mármint mindkettö) elég komoly gondolkodású, hanem mert az emberek változnak az életük sörán - itt gondolok érdeklödési körre, elképzelésekre a jövöröl, stb. A pároknál sok esetben azért nem müködik egy hosszabb kapcsolat (most eltekintve a "szex a lényeg", "jót lehet együtt bulizni/berudni", stb tipusu lényektöl), mert a két ember nem egy irányba változik, és idövel nem tudják a hétköznapokat EGYÜTT elötölteni úgy, hogy valamelyiknek ne kelljen az igényeit visszaszoritani.
Az a baj, hogy még ha te olyan vagy, hogy ragaszkodsz a másikhoz, és nem csalod meg stb.. azért tõle ezt nem biztos, hogy elvárhatod, mert ez pont a bulizós korszak kezdete, és ott viszont bármi elõfordulhat. Megtalálni meg lehet, de aztán fene tudja hogy meddig fog tartani a kapcsolat. Elég ritka eset lenne ha örök életre szólna.
Talán, de nagyon kicsi az esélye.
Õszinte válasz kell? Ne éld bele magad!
Én 13 évesen kezdtem járni egy osztálytársammal. 3 fiú unokánk van. Most lesz az ezüst lakodalmunk. Még mindig csak Õt tudom elképzelni magamnak.
én is azt hittem, hogy 15 évesen megtaláltam az igazit, de nagy pofáraesés lett a vége. Úgyhogy ne nagyon éld bele magad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!