Találatok a következő kifejezésre: Meg lehet nézni (1035 db)

Létezik olyan program, amivel a privát instagram fiókokat meg lehet nézni?

Olyan ami nem fizetõs, nem kell telefonszám stb, mert eddig csak olyat találtam.

Legjobb válasz: Nincs ilyen, különben semmit nem érne a korlátozás. Ha lekorlátozzák és meg lehet nézni akkor pedig olyan módszert dolgozna ki az oldal ami tovább védené a felhasználói adatokat és az adott "felfedõ" program lenne mûködõképes. Röviden: egyik kizárja a másikat. Ha nem lehet megnézni a privát adatot, akkor nem lehet. Nincs rá program, mert a számítástechnikai rendszerekbe való behatolás bûncselekmény, másrészt védekeznének is ellene.

Nincs ilyen, különben semmit nem érne a korlátozás. Ha lekorlátozzák és meg lehet nézni akkor pedig olyan módszert dolgozna ki az oldal ami tovább védené a felhasználói adatokat és az adott "felfedõ" program lenne mûködõképes. Röviden: egyik kizárja a másikat. Ha nem lehet megnézni a privát adatot, akkor nem lehet. Nincs rá program, mert a számítástechnikai rendszerekbe való behatolás bûncselekmény, másrészt védekeznének is ellene.

Aki ismeri a raf-pol babakocsikat, Hol van pesten ilyen üzlet ahol ezeket meg lehet nézni?

Legjobb válasz: Mi itt vettünk tavaly õssze Raf-Pol kocsit: http://babaholmiolcson.hu/ Meg is lehet nézni. A Boráros tértõl indul azt hiszem, 55-ös busz, de lehet, hogy 54-es, azzal kell jó sokat menni. Kérdezd meg õket telefonon, nyugodtan.

Mi itt vettünk tavaly õssze Raf-Pol kocsit: http://babaholmiolcson.hu/ Meg is lehet nézni. A Boráros tértõl indul azt hiszem, 55-ös busz, de lehet, hogy 54-es, azzal kell jó sokat menni. Kérdezd meg õket telefonon, nyugodtan.

Van egy olyan oldal a facebookon : "Nézd meg, ki nézte meg az oldaladat", tényleg meg lehet nézni? Ha igen, hogyan? Ha én nézek vkit sokszor, azt meg tudja nézni?

Egy személyt ha sokszor nézek,letíltanak ?

Legjobb válasz: Nem, nem lehet megnézni, hányan nézték az adatlapodat. Tudtommal, a Facebook alapvetõ irányelveivel is ütközne ez.

Nem, nem lehet megnézni, hányan nézték az adatlapodat. Tudtommal, a Facebook alapvetõ irányelveivel is ütközne ez.
Nem lehet, mivel nem tárol a fb ilyen adatokat, az ilyen alkalmazás mind csalás és csak kémkednek, ne dõlj be egyiknek sem
[link]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat !


Xperia x8 facebookján meg lehet nézni kik vannak fent chaten?

Legjobb válasz: Ez nem a telefonodtól függ hanem attól, hogy melyik fb app verzió van fent. Az újabb Messenger meg Fb alkalmazásban meg lehet nézni. Messengerben egyszerûen jobbról balra elhúzód a képernyõt Fb alkalmazásban pedig fent jobb oldalt kell lennie egy ilyen ember alaknak, arra "nyomj"

Ez nem a telefonodtól függ hanem attól, hogy melyik fb app verzió van fent. Az újabb Messenger meg Fb alkalmazásban meg lehet nézni. Messengerben egyszerûen jobbról balra elhúzód a képernyõt Fb alkalmazásban pedig fent jobb oldalt kell lennie egy ilyen ember alaknak, arra "nyomj"

Facebookon meg lehet nézni úgy az üziket h a másiknál ne jelnjen meg a látta felirat?

Mert van pár ismer?söm akiknek írok és nem válaszolnak, de el se olvassák, legalábbis nem jelenik meg h látta, úgy mint a többi ismer?snél. Pedig online vannak és tuti elolvassák, vagy van olyan aki figyelmen kívül tudja hagyni a kis piros jelzéseket az új üzir?l?

Legjobb válasz: Ha rövid az üzenet, akkor az értesítésre kattintva (piros jel) meg lehet nézni, h mit írtak. Mivel ekkor nem nyitod meg az üzenetet, a másiknak nem fogja azt írni, h láttad.

Ha rövid az üzenet, akkor az értesítésre kattintva (piros jel) meg lehet nézni, h mit írtak. Mivel ekkor nem nyitod meg az üzenetet, a másiknak nem fogja azt írni, h láttad.
Múltkor láttam, hogy olyan funkció is van, hogy "olvasatlannak jelõl". Én még nem próbáltam, de gondolom, ha ezt beállítja, akkor sem jelenik meg a látta felírat.
Van még olyan lehetõség is, ha te e-mailt kérsz az üzenetekrõl, akkor e-mailként elolvashatod, így valójában elolvastad az üzit, de a face-en meg látszólag nem.

100MB net, mennyi ideig elég? Meg lehet nézni mennyi van még vissza?

iPhoneon, iphone facebook app használatával, és emailezésre, meg egy kis netezésre. (Domino Go!Net M)

Legjobb válasz: Hogy mennyi ideig elég azt nem tudhatjuk, függ a használattól, ha spórolni akarsz akkor oldalak megtekintésekor is a mobile verziót használd (uígy a facebooknak is), mert hát ugye tudjuk, hogy ha képeket nézegetsz nagyobb az adatforgalom, mintha csak szövegeket olvasgatnál. Ha youtubera is fel szeretnél menni, akkor nagyon kevés ez a 100MB. A kérdésed másik felére a válasz: Meg lehet nézni, hogy mennyit használtál fel (Beállítások/Általános/Használat és ennek az oldalnak a legalján láthatod) sajnos ezt neked automatikusan kell újraindítanod a fordulópontkor (kivéve ha jailbrakert a telefonod, mert akkor van rá alkalmazás is). Remélem segítettem! :)

Hogy mennyi ideig elég azt nem tudhatjuk, függ a használattól, ha spórolni akarsz akkor oldalak megtekintésekor is a mobile verziót használd (uígy a facebooknak is), mert hát ugye tudjuk, hogy ha képeket nézegetsz nagyobb az adatforgalom, mintha csak szövegeket olvasgatnál. Ha youtubera is fel szeretnél menni, akkor nagyon kevés ez a 100MB. A kérdésed másik felére a válasz: Meg lehet nézni, hogy mennyit használtál fel (Beállítások/Általános/Használat és ennek az oldalnak a legalján láthatod) sajnos ezt neked automatikusan kell újraindítanod a fordulópontkor (kivéve ha jailbrakert a telefonod, mert akkor van rá alkalmazás is). Remélem segítettem! :)
Ha mobilverziós oldalakat nézel, akkor körülbelül 1000 oldal megnyitására elegendõ, ha rendes PC-s verziókat, akkor kb. csak 150-200 darabra. Viszont van egy nagy elõnye a Go!Net M csomagnak, hogy nincs benne túlforgalmazási díj, ha eléred a 100 Mb-ot, akkor 32 Kbit/s-ra lassítják a sebességed, de nem kapcsolják ki a szolgáltatást. Azaz bármennyi adatot forgalmazhatsz vele (akár gigákat is). Mindegy, hogy számlás, vagy kártyás vagy, a feltételek azonosak. Tehát úgy is fogalmazhatnék, hogy arra elegendõ ez a csomag, amire a 32 Kbit/s sebesség. Ezzel a sebességgel egy mobil verziós oldal 6-8 másodperc alatt tölt be, míg egy számítógépes weboldal betöltési ideje 30-60 másodperc. Szerintem használd nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen
leszeded a Speccy névre hallgató progit, és az majd mindent megmond neked... :)
A kérdező hozzászólása: Kössz
Vagy Everest Home Edition
Vezérlõpult Rendszer (Számítógép) - Eszközkezelõ

GTA IV-ben a már kész stunt jump-okat meg lehet nézni?

Tehát hogy eddig melyikeket csináltam meg.

Legjobb válasz: Na nem sikerült teljesen érthetõen leírnom, erre vagyok kíváncsi: meg lehet-e nézni a térképen, hogy melyikeket csináltam meg.

A kérdező hozzászólása: Na nem sikerült teljesen érthetõen leírnom, erre vagyok kíváncsi: meg lehet-e nézni a térképen, hogy melyikeket csináltam meg.

Hol lehet olyan térképet találni, amin meg lehet nézni, hogy jelenleg hol van hó a Földön, vagy legalább a Föld északi részén? Meg hogy a Jeges-tenger környékén mekkora területet borít jég.

Legjobb válasz: http://maps.google.com/ írd be felülre a google maps melletti mezõbe mondjuk hogy jeges-tenger vagy amire kíváncsi vagy, rá tudsz közelíteni és meg tudsz nézni sok dolgot, mivel hogy a térkép mûholdas

http://maps.google.com/ írd be felülre a google maps melletti mezõbe mondjuk hogy jeges-tenger vagy amire kíváncsi vagy, rá tudsz közelíteni és meg tudsz nézni sok dolgot, mivel hogy a térkép mûholdas


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!