Találatok a következő kifejezésre: Meg lehet mensi előtti (15 db)

Ha febr.26-án jött meg a mensim, (előtte pár napig barnáztam), lehet-e ma peteérésem?

Legjobb válasz: Miért ne lehetne? 11 nap telt el. Van akinek néha elõbb van peteérése, és akkor rövidebb is a ciklusa.

Miért ne lehetne? 11 nap telt el. Van akinek néha elõbb van peteérése, és akkor rövidebb is a ciklusa.

Barnás pecsételő vérzésem van a mensi előtti napokban. Teherbeesésé szempontjából ez nagyon rosszat jelent? Ettől még lehet kisbabám?

Legjobb válasz: Szia! Én ugyanezt kérdeztem itt egy pár napja de nem kaptam normális választ:(! Az anyosomnak is mindig igy volt azt mondta és még is szült 2 gyereket azt mondta hogy ez biztos hogy nem befolyásolja!! Amugy nekem is mindig ez van mensi elött pár nappal!!!

Szia! Én ugyanezt kérdeztem itt egy pár napja de nem kaptam normális választ:(! Az anyosomnak is mindig igy volt azt mondta és még is szült 2 gyereket azt mondta hogy ez biztos hogy nem befolyásolja!! Amugy nekem is mindig ez van mensi elött pár nappal!!!
Nekem is és én sem tudom, mit jelenthet. Nekem volt méhnyak mûtétem és azóta van, a doki szerint teljesen normális. Bár hallottam olyat is, hogy hormonzavarra utal. De válaszolni én sem tudok.
Szia!nekem is mindig pecsételés van egy két sõt3napig is mensi elõtt itt olvastam, hogy hormonzavar a méhnyálkahartya nem tud levalni csak lassan de a doki azt mondta, hogy ez nem probléma.Reméljük:) mi is babát szeretnénk:) sok sikert!
Szia! nekem is ilyen problémám van de én elmentem vele dokihoz mert azt olvastam hogy ez jele lehet annak hogy nincs pé-és a doki nem vett tõlem vért de felírta az utrogestan oral tablettát amit a ciklus második felébe kell szedni kíváncsi vagyok hogy fog-e használni, szerintem ha nagyon idegesít ez a dolog akkor menj el dokihoz biztos segít, de egyébként sokmindenkinek van ilyen problémája és mégis babás lett, sok sikert
Én úgy tudom, hogy a mensi elõtti pecsételés sárgatest-elégtelenségre utal. Ami azért gáz, mert nincs se elég idõ, se elég hormon a megtermékenyült petesejt beágyazódásához. Gyógyszeresen lehet kezelni. Azért én a helyedben kérnék egy hormonvizsgálatot a dokitól, abból baj nem lehet, legfeljebb kiderül, hogy semmi bajod.

Meg lehet különböztetni mensi előtti tüneteket a babavárás eleji tünetektől?

Legjobb válasz: Szia! Biztos meg lehet, de én is épp ma csináltam meg egy terhességi tesztet (ami pozitív lett :) és a tüneteim épp olyanok voltak, mint amikor megjönni készülõdik a mensesem, csak épp nem jött meg.Plusz még annyi, hogy folyamatosan puffadtam és a melleim is folyamatosan fájtak/nak.

Szia! Biztos meg lehet, de én is épp ma csináltam meg egy terhességi tesztet (ami pozitív lett :) és a tüneteim épp olyanok voltak, mint amikor megjönni készülõdik a mensesem, csak épp nem jött meg.Plusz még annyi, hogy folyamatosan puffadtam és a melleim is folyamatosan fájtak/nak.
Puffadtság nekem is megvan, mellviszketés, vérerek a mellen, lilás nemi szerv... ezek nem mensi elõtti tünetek. Vagy terhes vagyok, vagy beteg.
Nekem a mellfájdalom különbeöztette meg, mert az nem szokott lenni, de amúgy ugyanazok a tünetek voltak.
Nálam tök egyformák voltak a tünetek, csak mikor nem jött meg a mensi akkor voltam biztos benne! (Most a 3. babámat várom!)

A peteérés mindig a mensi előtti 14. napon van? És ha előbb jön meg? Vagy ez így nem lehet? Segítene valaki?

Ugye a peteérés a mensit?l visszaszámolva a 14.napon van.

Legjobb válasz: Nem akarom erõltetni a terhességet, csak a számokra vagyok kíváncsi. Jó lenne, ha valaki levezetné, hogyan is történhetett ez meg nálam. Lehet, hogy most nagyon keverek valamit...

A kérdező hozzászólása: Nem akarom erõltetni a terhességet, csak a számokra vagyok kíváncsi. Jó lenne, ha valaki levezetné, hogyan is történhetett ez meg nálam. Lehet, hogy most nagyon keverek valamit...
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ! A luteális fázisom változó, mert volt, hogy késett, volt hogy nem. 14-17 napig terjed. Csináltam a 14. napon, de este, és negatív lett. Viszont a hõm azóta ugrándozik, 36, 2-36, 4 között. Nekem eddig max.36, 6 volt a hõm, még akkor is amikor terhes voltam. (Igaz csak pár napig élvezhettem, mert elment a baba)Ez múlt hónapban volt, azért reménykedem, mert állítólag ilyenkor könnyebb a megtapadás a picinek. Szerintem hétvégén tesztelek. A hõre visszatérve, kb.4 hónapja mérem, és mensi után mindig stagnál, 36, 2 folyamatosan 4-5 napig.
Szia! Mióta méred a hõdet?Mert az alapján kiderülne hány napos a luteális fázisod(pé utáni napok száma mensiig).Nekem pl pé után 11.napon jön meg, nem mindenkinek 14nap. Ha már 14 nappal vagy pé után, talán megpróbálhatsz egy tesztet, hátha...:) Egyébként én úgy hallottam, hogy ha "babgyanús" a mensi, nem ajánlott a tampon, inkább betét, biztos ami biztos.

Mára nem vártam, nem is jött, ebéd után teszteltem, de negatív lett. A mensi előtti egy-két cseppnek nyoma sincs, tiszta fehér folyásom van, erős mellfájdalommal. Lehet még nem mutatja ki a teszt?

Vagy az a baj, hogy nem reggel csináltam a tesztet. Várnám a hasonló tapasztalatokat.

Legjobb válasz: szerintem fuss neki még egyszer és fogalmazd át normálisan a kérdést... :) L

szerintem fuss neki még egyszer és fogalmazd át normálisan a kérdést... :) L
Tudom, hogy marha nehéz, de ilyenkor a várakozás a megoldás... Pár napon belül mindenképp eldõl, de még van remény, fel a fejjel.:)
A kérdező hozzászólása: Vagy ennyire befolyásolhatja, hogy nem mindjárt reggel elsõ vizeletbõl csináltam a tesztet? Amúgy nekem nem pont középidõben volt peteérésem. Elkeseredtem.
A kérdező hozzászólása: Ma vettem egy érzékenyebb tesztet, 12, 5ml, de nem bírtam ki és csak délután tudtam megcsinálni, nem mutat semmit. Akkor úgy tûnik nem sikerült. :( Mensi sehol, cicim fáj nagyon, szerintetek még érdemes pár nap múlva tesztelni, vagy úgyis megjön?
Próbálkozz a 10ml-es tesztel, az talán már + lesz holnap reggel. A 25ml-es nekem sem mutatta ki, a 10ml-es igen. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Jó érzés egymásnak szurkolni, nagyon köszönöm. Holnap reggel megpróbálom...talán. Vagy várok pár napot!
Lehet, hogy még pici a baba, kell pár nap, míg a teszt is kimutatja. Nekem 1 nappal utána még negatív lett, 6 nap múlva csináltam a következõt, az pozitív. Várjuk a fejleményeket! :-)
én se értem, egyesnek mi a gondja:) ha nem jön meg, próbálkozz reggeli teszttel holnap, még akármi is lehet:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Lehet csak nagyon beleéltem magam. :( Pedig a melleim is most késõbb kezdtek fájni, mint máskor. Talán késõbb volt az ovu és azért nem mutatja. Borzasztó ez a várakozás. Egy nap maga az örökkévalóság.
az egyes nem tudom, mit nem ért... lehet, hogy nem mutatja még ki, várj 1-2 napot. nekem is csak pár nappal utána mutatta ki.
Szerintem holnap reggel tesztelj, mert az koncentráltabb vizelet, és az már jó eséllyel mutatja ha babás vagy.Szurkolok, aztán majd írd meg mi az eredmény:)
A kérdező hozzászólása: Babát szeretnénk, ma kellett volna megjönnie. Még nem jött. Mensi elõtt nekem mindig van egy-két napig barna-piros egy-két csepp folyásom, ami most kimaradt. Ebéd után negatívat teszteltem ma. Lehet korán teszteltem?
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma reggel megjött. :( Új hónap, új remény, nem adom fel. :)

Lehet h nem voltam pattanásos csak mensi előtti héten pár, most meg egész hónapba előjön?

Ez a terhességt?l lehet?Kinek volt ilyen?

Legjobb válasz: Hát, ha terhes vagy akkor igen :-) szóval komolyan: nekem is tele volt pattanással az állam, a nyakam, hátam, vállam. olyan 16. hétig megvolt ez, volt hogy egyszerre 3 csúnya piros pattanás is kijött...azóta szerencsére már alig van és a bõröm is szép lett. szia, 22 hkm

Hát, ha terhes vagy akkor igen :-) szóval komolyan: nekem is tele volt pattanással az állam, a nyakam, hátam, vállam. olyan 16. hétig megvolt ez, volt hogy egyszerre 3 csúnya piros pattanás is kijött...azóta szerencsére már alig van és a bõröm is szép lett. szia, 22 hkm
A terhességtõl bármi lehet. :) Nekem mindig is voltak pattanásaim, sajnos...pedig már 27 vagyok! De szerintem ez már így is marad. Most a terhesség alatt még rondább lettem. S nem hat rá semmi. Szóval most csak türelmesen várok, hátha elmúlik... 20 heteske

Ha a mensi előtti napon együttvoltunk, abból lehet baba? Vagy lyenkor még kisebb az esélye?

Legjobb válasz: Túl sok esélye nincs a babának. De biztos van aki ilyenkor, vagy akár a vérzés alatt is teherbe esett. A teherbe esés egyik szükséges (de nem elégséges feltétele) a peteérés, ami nagyjából két vérzés körül félidõben van. Olyankor a legnagyobb az esély a teherbe esésre.

Túl sok esélye nincs a babának. De biztos van aki ilyenkor, vagy akár a vérzés alatt is teherbe esett. A teherbe esés egyik szükséges (de nem elégséges feltétele) a peteérés, ami nagyjából két vérzés körül félidõben van. Olyankor a legnagyobb az esély a teherbe esésre.
én azt olvastam egy oldalon hogy akár az orgazmus is kiválthat peteérést tehát ez alapján lehet. Ezt a megszakításos módszer ellen írták. Nem tudom mennyi igaz belõlle nem akarlak félrevezetni.
Valószínû a belek, felpuffadás. Olyankor ez természetes.
Vagy lehet, hogy izomrángás a méhedben.

Az utolsó mensim 2 napig volt, és előtte meg utána barnás váladék. Most pedig nagyon erős a folyásom és viszket. A melleim érzékenyek. A következő mensimnek jövő hét vége fele kell megjönnie. Lehet ez terhesség jele?

Legjobb válasz: Mivel a mensidig még szinte 2 hét van, ez azt jelenti, hogy most vagy félidõben, tehát kizáért, hogy ilyenkor már terhességi tüneteid lennének, inkább peteérésre tippelek. A viszketõ érzés egyébként gombás fertõzésre utal, erre jobb odafigyelni. Ha úgy gondolod, hogy esetleg már az elõzõ ciklusban teherbe eshettél, akkor pedig tesztelj vagy keresd fel a dokidat, aki tutit tud mondani ezzel kapcsolatban. Sok sikert!

Mivel a mensidig még szinte 2 hét van, ez azt jelenti, hogy most vagy félidõben, tehát kizáért, hogy ilyenkor már terhességi tüneteid lennének, inkább peteérésre tippelek. A viszketõ érzés egyébként gombás fertõzésre utal, erre jobb odafigyelni. Ha úgy gondolod, hogy esetleg már az elõzõ ciklusban teherbe eshettél, akkor pedig tesztelj vagy keresd fel a dokidat, aki tutit tud mondani ezzel kapcsolatban. Sok sikert!

Mensi közeledtét jelzi? Nemvárt előtti nap álmosság, barnázás, néha fázás, kimerültségérzés. Folyásom viszont nincs. Szerintetek lehet még baba a dologban?

Legjobb válasz: A barnázás nem túl jó jel... :( Mensi elõtt én is mindig álmos vagyok, onnan szoktam tudni, hogy másnap tutira megjön. Mikor megjön, az immunrendszer csökken, ezért lehet kimerültség érzésed. De ne legyen igazam (ha babát szeretnétek) és inkább terhességet jelezzen! :) Hõmérõt nem használsz? Azzal egyszerûbb lenne jósolni! :)

A barnázás nem túl jó jel... :( Mensi elõtt én is mindig álmos vagyok, onnan szoktam tudni, hogy másnap tutira megjön. Mikor megjön, az immunrendszer csökken, ezért lehet kimerültség érzésed. De ne legyen igazam (ha babát szeretnétek) és inkább terhességet jelezzen! :) Hõmérõt nem használsz? Azzal egyszerûbb lenne jósolni! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!