Találatok a következő kifejezésre: Meg lehet mensi (454 db)

21 napra jött meg a mensim, eddig még soha nem jött meg korábban, csak maxi 1-2 nappal, de késni volt már úgy, hogy több napot is késett. Vajon mi lehet az oka, hogy most ilyen korán megjött?

utolsó mensim els? napja január 8-án volt.

Legjobb válasz: Ha ilyen kicsit összevissza a mensid, akkor még nem állt be a ciklusod. Pár napon nem kell izgulni, azzal semmi baj. Ha majd szedsz fogamzásgátlót, az szépen beállítja. A mensit megzavarja a szervezet állapota, betegség, lelki okok, streszz... Ha bizonytalan vagy, konzultálj egy nõgyógyásszal.-)

Ha ilyen kicsit összevissza a mensid, akkor még nem állt be a ciklusod. Pár napon nem kell izgulni, azzal semmi baj. Ha majd szedsz fogamzásgátlót, az szépen beállítja. A mensit megzavarja a szervezet állapota, betegség, lelki okok, streszz... Ha bizonytalan vagy, konzultálj egy nõgyógyásszal.-)

Egy nappal elöbb jött meg a mensim. Ez volt az elsö a gyogyszer abbahagyása óta. Eléggé élénk piros volt ma viszont már csak egy két csepp van. Mitől lehet ez? Igy már baba nem lehet? Gondolom.

Legjobb válasz: nem lehet baba, ha vér volt. szerintem wz simán belefér abba, hogy még nem állt be 100%-ig a mensid, lehet, hogy a következõ hónapban megint egy kicsit más lesz, de ne aggódj, ez belefér abba, hogy újdonság a hormonháztartásodnak, hogy nincs gyógyszer. egy-két hónapot várjatok és utána indulhat a babaprojekt!

nem lehet baba, ha vér volt. szerintem wz simán belefér abba, hogy még nem állt be 100%-ig a mensid, lehet, hogy a következõ hónapban megint egy kicsit más lesz, de ne aggódj, ez belefér abba, hogy újdonság a hormonháztartásodnak, hogy nincs gyógyszer. egy-két hónapot várjatok és utána indulhat a babaprojekt!
Az egy napos vérzés, utalhat terhességre attól függetlenül nem hiszem. Lehet hogy csak köztes vérzés olt. Kérdezd meg a nõgyógyászod!
Lehet hogy a gyógyszer abbahagyása miatt reagál igy a szervezeted, fõleg hogy azóta ez az elsõ menzeszed! ha meg úgy gondolod baba van a dologban akkor csinálj reggel egy tesztet, igy hamar megtudod majd hogy mi a helyzet. sok sikert!

Üdvözlöm! 33 éves vagyok, a 2. gyermekem 9 hónapos, 6 hónapos koráig szopott és azóta még mindig nem jött meg a mensim. Meddig lehet még várni ill. mi lehet a probléma, van-e valami, amitől megjönne a mensim? Ja persze, a terhesség ki van zárva! Válaszát

Üdvözlöm! 33 éves vagyok, a 2. gyermekem 9 hónapos, 6 hónapos koráig szopott és azóta még mindig nem jött meg a mensim. Meddig lehet még várni ill. mi lehet a probléma, van-e valami, amitől megjönne a mensim? Ja persze, a terhesség ki van zárva! Válaszát előre is megköszönöm. Lívia

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezt így sajnos nem tudom megmondani, javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ezt így sajnos nem tudom megmondani, javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Üdvözlöm! 33 éves vagyok, a 2. gyermekem 9 hónapos, 6 hónapos koráig szopott és azóta még mindig nem jött meg a mensim. Meddig lehet még várni ill. mi lehet a probléma, van-e valami, amitől megjönne a mensim? Ja persze, a terhesség ki van zárva! Válaszát

Üdvözlöm! 33 éves vagyok, a 2. gyermekem 9 hónapos, 6 hónapos koráig szopott és azóta még mindig nem jött meg a mensim. Meddig lehet még várni ill. mi lehet a probléma, van-e valami, amitől megjönne a mensim? Ja persze, a terhesség ki van zárva! Válaszát előre is megköszönöm. Lívia

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezt így sajnos nem tudom megmondani, javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ezt így sajnos nem tudom megmondani, javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

29+3 hetesen jósló fájásaim lehetnek? Nem korai ez még? Enyhe mensi szerű görcsök, nem állandó. Van mikor napokra "eltünik", majd egyszercsak megint visszajön! Lehet tágulok?

Legjobb válasz: Így önmagában a mensi szerû görcsök nem jósló fájások,inkább az alhasi vérbõség miatt van.Pláne ha napokra eltûnik ahogy írod. A jóslófájást biztosan megkülönbözteted majd,mert akkor hirtelen az egész méh megkeményedik totál mintha összenyomná valami a hasadat,nagyon kemény a hasfal.Ehhez majd társulhat a mensi szerû görcs is. Igen a tágulás már szóba jöhet hiszen 29 hetes magzatnak már súlya van ami nyomja lefelé a medencét. három gyerõcös és 31 hetes km.

Így önmagában a mensi szerû görcsök nem jósló fájások, inkább az alhasi vérbõség miatt van.Pláne ha napokra eltûnik ahogy írod. A jóslófájást biztosan megkülönbözteted majd, mert akkor hirtelen az egész méh megkeményedik totál mintha összenyomná valami a hasadat, nagyon kemény a hasfal.Ehhez majd társulhat a mensi szerû görcs is. Igen a tágulás már szóba jöhet hiszen 29 hetes magzatnak már súlya van ami nyomja lefelé a medencét. három gyerõcös és 31 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a gyors választ!!!:)
Ne izgulj , nekem ugyanígy volt. Mondtam is a dokinak, hogy már tuti, hogy nem zárt a méhszájam , mevizsgált és teljesen zárt. Hozzá nekem még keményedéseim is voltak, vannak néha.Ettõl is megijedtem, én sem szeretnék ennyire elõbb szülni. Ez csak attól van, hogy rohamosan hízik a babóka és már alig van helye, a méhünk is az utolsó idõkben hatalmasat fog nõni.Úgyhogy szerintem a szalagok nyúlását érezzük, nekem az elején is volt. De én már mensiset nem érzek, csak keményedem párszor egy nap. 31hkm

HA hétfőn jött meg a mensim és ma este akarunk szeretkezni a párommal akkor már lehet? Bövebben lent

Szóval hétfön megjött, de még egy kicsit mindig megvan, tehát az nagy gond, ha szeretkezünk a párommal? A gumi esetleg véres lehet? Mivel, hogy csak nagyon ritkán találkozunk, így mondjam meg neki, hogy mi a helyzet. Az nagyon ciki ha nem mondom meg neki és a gumi meg véres lesz egy picit. Tényleg nem tudom mit csináljak. Nem kamu kérdés. Tényleg kétségbe vagyok esve. A válaszok minnél elöbb kellenének.

Legjobb válasz: Szerintem mondd meg neki, és ha nem zavarja akkor nincs gond. De jobb ha elõre tud róla, mint, ha észreveszi és megijed, mert nem biztos, hogy egybõl lejön neki, hogy mensid van, lehet azt hiszi, valami baj történt. Egyébként ha már tényleg csak nagyon kicsit van meg, akkor szerintem nyugodtan szeretkezhettek.

Szerintem mondd meg neki, és ha nem zavarja akkor nincs gond. De jobb ha elõre tud róla, mint, ha észreveszi és megijed, mert nem biztos, hogy egybõl lejön neki, hogy mensid van, lehet azt hiszi, valami baj történt. Egyébként ha már tényleg csak nagyon kicsit van meg, akkor szerintem nyugodtan szeretkezhettek.
Szerintem inkább mond el neki, hogy mi a helyzet, és ha úgy gondoljátok szerintem egyáltalán nem ciki, ha az óvszer olyan lesz egy picit. Nekünk is volt már ilyen a párommal, de persze csak a mensi legvégén...közben kényelmetlenül érezném magam nagyon. De mindenféleképpen mond el neki, hogy mi a helyzet, mert ha úgy csináljátok, hogy õ nem tud róla, és a végén meglátja, az úgy kellemetlen lesz! Szóval nem ciki! :) Szerintem...
aszerintem is mond el neki, amúgysem hiszem h ez neki bajlenne, egyrészt mert ott a gumi úgyis, másrészt meg mert egy pici vért sztem senkisem ellenezne, fõleg ha keveset is találkoztok
Szerintem mondd meg neki. Esetleg egy törülközõt is tegyél magad alá, ha mondjuk a szeretkezés miatt jobban megindul a vérzésed.
Vegyél piros gumit ;)

Mellfeszülésem, alhasi görcseim vannak. Néha hányingerem van és émelygek. A mensim 8 nappal hamarabb jött meg. Ettől még lehet baba?

Már lassan 5 éve probálkozunk,3 vetélésem volt.De ilyen még sosem éreztem.iszonyu görcseim vannak, és a vérzésem sem olyan mint máskor (mennyiségileg.)

Legjobb válasz: Anyukám végig menseselte velem a terhességét.... :( Szóval nem akarlak biztatni, de lehet. Viszont itt az is közrejátszhat, hogy ha nem régen volt az utolsó vetélésed... az bizony esetleg bezavart a mostani mensidnek...

Anyukám végig menseselte velem a terhességét.... :( Szóval nem akarlak biztatni, de lehet. Viszont itt az is közrejátszhat, hogy ha nem régen volt az utolsó vetélésed... az bizony esetleg bezavart a mostani mensidnek...
A kérdező hozzászólása: Hát nem szeretnél bizakodni, csak reménykedek :) nem mostanában volt.

2napja múl el a menstruációm és mára megjött. Ez hogy lehet? Pontosan jött meg a mensim. KEvés volt nagyon inkább barnázásnak mondnám. Valakinek votl iylen? Az lehet hogy terhes lennék?

Legjobb válasz: Ha normálisan volt meg a mensid,tehát a színe és a mennyisége is szokásos volt akkor szinte 100% hogy nem vagy terhes! Hormonprobléma is okozhat ilyeneket!Konzultálj az orvosoddal!

Ha normálisan volt meg a mensid, tehát a színe és a mennyisége is szokásos volt akkor szinte 100% hogy nem vagy terhes! Hormonprobléma is okozhat ilyeneket!Konzultálj az orvosoddal!

Jan. 21-tol 24-ig volt meg a mensim, de ezt nem nevezném annak, mert csak 1 nap volt véres, a tobbi nap inkább sotétbarna volt és gyengén is volt meg. Mi lehet a baj?

Miota elmúlt a mensim, fehér folyásom van és ugyanolyan puffadt + kemény a hasam, mint havi elott.Folyton álmos vagyok, fáj a derkam, a hangulatom változo, és enyhén gorcsol a hasam. Csináltam tesztet, de egyértelmuen negatív. A ciklus. hu szerint csak hétfon(4-én) lesz PÉ-em.

Legjobb válasz: szia! Szerintem lehet egy felfázás is, mert akor van fehér folyás, és a nátha is okozhat nálad tapasztalt "mensit".

szia! Szerintem lehet egy felfázás is, mert akor van fehér folyás, és a nátha is okozhat nálad tapasztalt "mensit".
Én azt ajánlom menj mielõbb orvoshoz. Komolyan.

Attól még, hogy valakinek mensi szerűen fáj a hasa a mensi előtt, még lehet baba?

Most kellene megjönnie ( persze én örülnék neki ha nem), de már van egy kis alhasi görcsöm igaz enyhe, de van. A melleim majd leszakadnak már napok óta, igazából hétvégére nem várom de lehet, hogy előbb fog megjönni. Attól, hogy érzek ilyet még lehet baba?

Legjobb válasz: Igen. Én totál meg voltam gyõzõdve arról, hogy mindjárt megjön, azért görcsölök, de aztán csak nem jött meg és pozitív lett a teszt.

Igen. Én totál meg voltam gyõzõdve arról, hogy mindjárt megjön, azért görcsölök, de aztán csak nem jött meg és pozitív lett a teszt.
Én is így jártam. Esküdni mertem volna, hogy meg fog jönni. De nem jött. :) Aztán mikor már tudtam, hogy terhes vagyok, azon paráztam, hogy rögtön elvetélek, mert görcsölt úgyanígy a hasam. Nem történt meg ez sem. :) Szóval igen, lehet baba a dologban. :)
én speciel semmit nem éreztem, csak azt, hogy bárhol bármikor el tudnék aludni. amikor késett 2 napja, na akkor jöttek kisebb görcsök. bármi lehet, mindenki máshogy van berendezve. én szorítok Neked :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! És nektek folyás mensi elõtt szokott lenni, mert nekem van, de inkább olyan krémes folyás...sztem ez is mensi tünet. Nektek???
a kisebbik fiamnál volt így, az egyedüli gyanús a sötétedõ bimbók voltak!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!