Találatok a következő kifejezésre: Meg lehet hogy ha a (1901 db)

Próbálj meg esetleg egy régebbi verziót felrakni.
UAC -> off?

Az mitől lehet hogy ha a kocsival hosszabb távot teszek meg, a lemezfelni felmelegedik?

Hosszabb táv alatt 20-30 km-t értek.

Legjobb válasz: Szerintem a fék vagy kerékcsapágy melegszik és azért.

Szerintem a fék vagy kerékcsapágy melegszik és azért.
az elõzõkön túl az alacsony abroncsnyomás is okozhatja a jelenséget.
Abroncsnyomás alacsony vagy a fék befog. Nálunk is ez volt, a végén már füstölt is. Figyeld és ha így marad nézesd meg. Nem éri meg, hogy baleseted legyen.
A 20-30km alatt valószinûleg fékezni is kell, általában nem keveset. Ez alapból melegíti a felni is.
Amíg nem olvad meg addig ne érdekeljen
Ez egy természetes jelenség!de ha aggodsz nézesd át egy szerelövel a futomüvet!!:)
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat! Valószinüleg a fék a hibás :S

Sokan mondják hogy nem lehet sexelni ha a csajnak menszije van, sokan meg azt mondják lehet? Most akkor lehet vagy nem?

a fogamzásgátlós védekezésre értem.

Legjobb válasz: Lehet akkor szexelni. Ha van hozzá gusztusod..

Lehet akkor szexelni. Ha van hozzá gusztusod..
A kérdező hozzászólása: ugy értem olyankor állitólag nem esik teherbe valaki szerint meg ugye pont akkor esik teherbe mert azok a termékeny napok
Ha fogamzásgátlót szed akkor nem mindegy mikor lennének neki? Amúgy meg általában nem a menszesz idõpontjára esik a peteérés. Az elég ritka. De nem kizárt. Édesanyám pl. azt mondta, hogy õk orvoshoz jártak és az derült ki, hogy a menszesz idején van a peteérése.
Teherbe eshet akkor is, igen. Van rá esély. De nem azokat nevezik a termékeny napoknak... Egyébként marhára nem egészséges olyankor szexleni.
1. fogamzásgátló szedése esetén nem értelmezhetõ az a fogalom, hogy "termékeny nap". 2. termékeny napoknak a normál (nem gyógyszerrel kontrollált) nõi ciklus közepét értik, értsd: mensturáció elsõ napjától számított 14. nap környékét. Ekkor a legnagyobb az esélye a teherbeesésnek. Ettõl eltérõ napokon is elõfordulhat, de sokkal kisebb eséllyel (hagsúlyozom: Gyógyszer nélküli ciklus!) 3. Fizikailag lehetséges a szeretkezés menstruáció alatt, ha ahhoz mindkét félnek kedve van, semmi nem tiltja, de a szervezet ilyenkor fogékonyabb a fertõzésekre, és sérülékenyebb is. Ezért csak óvatosan! 4. Õszintén, mielõtt elkezdesz szeretkezni, gyógyszerrel elnyomni a ciklusod és mensi alatt szexszelni, elõször tanulj, nézz utána annak, mit csinálsz!!! Ez az elméleti tudás kevés ehhez. Véleményem szerint a minõségi szexhez elméleti tudás is kell. Addig csak állati szinten marad. L27
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Van egy olyan oldal a facebookon : "Nézd meg, ki nézte meg az oldaladat", tényleg meg lehet nézni? Ha igen, hogyan? Ha én nézek vkit sokszor, azt meg tudja nézni?

Egy személyt ha sokszor nézek,letíltanak ?

Legjobb válasz: Nem, nem lehet megnézni, hányan nézték az adatlapodat. Tudtommal, a Facebook alapvetõ irányelveivel is ütközne ez.

Nem, nem lehet megnézni, hányan nézték az adatlapodat. Tudtommal, a Facebook alapvetõ irányelveivel is ütközne ez.
Nem lehet, mivel nem tárol a fb ilyen adatokat, az ilyen alkalmazás mind csalás és csak kémkednek, ne dõlj be egyiknek sem
[link]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat !
1777
*102# beütöd és HIVÁSINDITÁS. Ingyenes!!!
A kérdező hozzászólása: igen azzal le tudom kérni h mennyi pénz van rajta te állat :D
Én vettem egy samsung galaxy mini-t és nem engedélyezi a hívást a *102#-re egy idõ után azt írja ki hogy ussd-kódolás és aztán, elutasítva :S Nem értem
*102#
A kérdező hozzászólása: ezzel csak a pénzt tudod megnézni!

Van rá esély hogy holnap meg lehet venni valahol a gta 5-öt valamelyik boltban ha nem rendelted meg?

Legjobb válasz: vedd meg Steam-en :O vagy attól függ hol élsz.. ha van 576 üzlet ott tuti van.

vedd meg Steam-en :O vagy attól függ hol élsz.. ha van 576 üzlet ott tuti van.
A kérdező hozzászólása: én úgy olvastam hogy az 576-ban is 24.-én lesz a boltokban xboxra... ps3-ra már holnap ott lesz:D
Nem írtad milyen platformra. Én anno a Gameshop-ban vettem Deux Ex játékot, amikor egyrészt sehol nem lehetett kapni, másrészt Augmented Editiont amit állítólag itthon nem is forgalmaztak. PC-re mondjuk csak az éppen "kapós" játékok vannak, de konzolokra kb. minden. És ahogy emlékszem van ami jobb áron van, mint 576 vagy CD galaxis boltjaiban. http://www.gameshop.hu/oldalak/2
A kérdező hozzászólása: nofene:D köszönöm szépen!:)
47fok 47 perc 12 másodperc É 20 fok 35 perc 44 mp K
tálcán ne vigyük oda a csajt neked? vagy helyetted ne tankoljuk tele az autót? hiába, akinek kocsija van, nem hogy a budida nem tud elmenni már gyalog, de annyira elkényelmesedik, h az internetezõket is szobapincérnek gondolja, akik kiszolgálják abban, h a szexuális tevékenységében jól érezze magát.
ja, meg neked az is természetes, h mindenki, aki erre jár, rendelkezik GPS-szel is, és majd pont a te kedvedért utána fog nézni a dolgoknak.
Mezõkövesd és Szihalom, Mezõkövesd és Eger között 100 hely van ahol kefélhetsz, akár a kocsin is

A CPU hűtőventillátorom folyamatosan szintem maximális fordulatszámon pörög szinte azonnal ahogy elindul még akkor is ha a gép csak fut és alacsony a CPu használat. Hogyan lehet javítani?

1-2 hete lépet el? ez a próbléma és nagyon zavar

Legjobb válasz: Ha hõmérséklet fõggö a fordulatszám akkor lehet, hogy meleg a CPU-d. Ellenõrizd a hõmérsékletet, esetleg ha magas akkor cserélj pasztát meg nézd meg az illeszkedést. De az is lehet, hogy rosszul érzékeli.

Ha hõmérséklet fõggö a fordulatszám akkor lehet, hogy meleg a CPU-d. Ellenõrizd a hõmérsékletet, esetleg ha magas akkor cserélj pasztát meg nézd meg az illeszkedést. De az is lehet, hogy rosszul érzékeli.
A kérdező hozzászólása: a pasztával, illesztésekkel semmi gond...valami beállítás hiba lehet...bekapcsolom és egyböl magas a fordulatszám hõmérséktõl függetlenül fojamatosan magas...
A kérdező hozzászólása: valami olyasmi beállítást szeretnék, hogy ne a CPU használattol függõen szabályozza a ventillátort, hanem hogy a hõmérséklet alapján szabályozza.
Azt esetleg a cpu fan-nal lehet, hogy meg tudod oldani. Van benne magyar nyelv is csak utólag be kell állitanod. Nem tudom pontosan, hogy kell.
A kérdező hozzászólása: Ahoz sajnos nem értek énsem. A BIOS ban próbáltam állítani de ott olyasmit sikerülte h használattól függõen szabáloly ami nem túl kellemes ...
Általában az alaplaphoz adnak cd-t azon van 1 progi.. és ott kell állítgatni ezeket.. nekem ott lehet.. sok sikert

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!