Találatok a következő kifejezésre: Meg lehet hogy egy Logitech webkamerából (1 db)

Meg lehet oldani hogy egy Logitech webkamerából tv-re szerelhető kamerát lehessen csinálni?

M?szaki iskolába járok elektrotechnikai szakra és vmi fogalmam van róla!Csak egy rövid választ kérnék hogy igen vagy nem!És a rövid tartalmát hogy ehez mi kell!(gondolom kell feszültség meg olyan vezeték amit a tv VIDEO kivezetésére lehet csatlakoztatni)

Legjobb válasz: Szerintem nem mivel én infós suliba járok, és a webkamerákhoz szoftver kell, csak azzal mûködik. Anélkül nem lehet használni. És TV-re nem igazán lehet telepíteni:)!

Szerintem nem mivel én infós suliba járok, és a webkamerákhoz szoftver kell, csak azzal mûködik. Anélkül nem lehet használni. És TV-re nem igazán lehet telepíteni:) !
Nem igazán, mivel a (legtöbb) TV analóg jelet dolgoz fel, míg a kamerából digitális jel jön ki, amit nem igazán tud értelmezni a TV. Illetve, ha digitális tuneres tv-d van, akkor is gáz, mert szinte minden kamera más féle jelet ad, amit a driver fordít le a céleszköz számára is értelmezhetõ jellé (ez a driver lényege, fordít a hardver és a gazdagép között). De ez hiányzik a tv-nél. (ez utóbbira akart kilyukadni az elõzõ válaszoló, csak kicsit pongyolán)
semmi sem lehetetlen szerintem van a neten ien fekete doboz a cam és a tv közé


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Smart TV-k milyen Lan kártyával vannak szerelve?

Tervezem hogy veszek egy TV-t majd. Van egy NAS-om 1000 Mbites Ethernettel ami tök jó, de a TV-k Lan kártyája is 1000 Mbites vagy csak 100 Mbit? Ha 100 Mbites lenne csak akkor gondolom nem játszaná le a FullHD 3D filmeket mert többnyire 12-18 Mb/s a bitrátájuk. Ilyenkor kellene egy hálózati médialejátszó?

0

Lg smart tv-hez lehet valamilyen flasht letölteni?

Melyikek a legjobb appok?

0

Üdv! A kérésem az lenne hogy a Windows-os tabokon el indulnak pc-re készült játékok, vagy csak a kifejezetten arra írt játékok futnak rajta?

2

ASUS monitor közepén megjelent kék ablakban a volume felirat, alul MENU: Exit. Minden, amit megnyitok, alá kerül, nem tudom hogy tudom eltüntetni. Tudnátok segíteni?

0

Lehet ma még venni Super Nintendora játékot?

Gondolom olyat már nem lehet, ami új, mert már nem gyártják, de esetleg online lehet még rendelni? Meg van a Donkey Kong Country 1-2-3, és őszintén szólva már kezdem őket unni. Egy Super Mariora gondoltam. Talán az All Starts-ra, vagy a Super Mario World-re.

4

2.1 vásárolnék 20k-ért, tippek?

Lényeg nekem a tiszta hangzás.

0

Honnan tölthetek le ehhez hasonló sampleket a launchpadomra?

AZ eredeti zenékből szeretném mint ahogy a videón van. Egyet már találtam de azt sem tudod már hogy hol. Légyszives segítsetek.

0

Milyen Xboxot vegyek rgh vagy flash?

Másolt játékot is vigye,dlcket,xbox arcade játékokat,liveozni tudjak. Rgh vagy Flash? Kezdő vagyok a témában és szívesen venném ha valaki részletesen leírná,elmagyarázná hogyan lehetséges amiket felsoroltam és mi kell hozzá

6

Miért Visszhangzik a mikrofonom?

A többiek ts-en úgy hallják a hangom hogy visszhangzik.
Eszt hogyan lehetne megoldani ?

4

Szerintetek az Xbox ONE vagy a PS4 jobb? (indoklást is ha lehet)

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!