Találatok a következő kifejezésre: Meg lehet hogy egy Logitech (3 db)

Meg lehet oldani hogy egy Logitech webkamerából tv-re szerelhető kamerát lehessen csinálni?

M?szaki iskolába járok elektrotechnikai szakra és vmi fogalmam van róla!Csak egy rövid választ kérnék hogy igen vagy nem!És a rövid tartalmát hogy ehez mi kell!(gondolom kell feszültség meg olyan vezeték amit a tv VIDEO kivezetésére lehet csatlakoztatni)

Legjobb válasz: Szerintem nem mivel én infós suliba járok, és a webkamerákhoz szoftver kell, csak azzal mûködik. Anélkül nem lehet használni. És TV-re nem igazán lehet telepíteni:)!

Szerintem nem mivel én infós suliba járok, és a webkamerákhoz szoftver kell, csak azzal mûködik. Anélkül nem lehet használni. És TV-re nem igazán lehet telepíteni:) !
Nem igazán, mivel a (legtöbb) TV analóg jelet dolgoz fel, míg a kamerából digitális jel jön ki, amit nem igazán tud értelmezni a TV. Illetve, ha digitális tuneres tv-d van, akkor is gáz, mert szinte minden kamera más féle jelet ad, amit a driver fordít le a céleszköz számára is értelmezhetõ jellé (ez a driver lényege, fordít a hardver és a gazdagép között). De ez hiányzik a tv-nél. (ez utóbbira akart kilyukadni az elõzõ válaszoló, csak kicsit pongyolán)
semmi sem lehetetlen szerintem van a neten ien fekete doboz a cam és a tv közé

Vettem egy Logitech X-530-at, de csak a 2 első és a mélynyomóm szól. Lehet hogy az a baj, hogy a hangkártyám nem bírja? Mit tudok most tenni? (nincsen "fekete" ahova tudnám dugni meg "narancssárga" se)

Legjobb válasz: Valószínûleg nem 5.1-es a hangkártyád. Ha nincs hóvá dugni a hangrendszer csatlakozóit, nyilván ez a gond. Vagy nézd meg, hátha át lehet kapcsolni a hangrendszert quadrofon módba (nézd meg a használati utasításban), akkor a centeren kívül minden fog szólni. Mondjuk ilyet csak kevés hangrendszer tud. Esetleg nézd meg, van-e a Logitech-ednek optikai (ehhez optikai kábel is kell), vagy koax bemenete. Ha a hangkártyádon is van és bekötöd, akkor már mûködni fog. Ha nincs, jöhet az új hangkártya.

Valószínûleg nem 5.1-es a hangkártyád. Ha nincs hóvá dugni a hangrendszer csatlakozóit, nyilván ez a gond. Vagy nézd meg, hátha át lehet kapcsolni a hangrendszert quadrofon módba (nézd meg a használati utasításban), akkor a centeren kívül minden fog szólni. Mondjuk ilyet csak kevés hangrendszer tud. Esetleg nézd meg, van-e a Logitech-ednek optikai (ehhez optikai kábel is kell), vagy koax bemenete. Ha a hangkártyádon is van és bekötöd, akkor már mûködni fog. Ha nincs, jöhet az új hangkártya.
A hangkártyádnál általában be lehet állítani 5.1-re. Azután próbálgathatod, hogy mit hova kell dugni. Ezzel magadraszabadítod az 5.1es hang minden baját...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat! holnap megyek is vásárolni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!