Találatok a következő kifejezésre: Meg lehet ha (6712 db)

Meg lehet tanitani egy 2 éves utcára dobot, rossz sorsu, havanese kutyust hogy ot jöjön meletem még ha nincs is poráz rajta? Mert találtunk egy kutyust de. Gazdi meg let de nem kellet neki és mi meg meg tartjuk

Legjobb válasz: Meg lehet termeszetesen, meg egy 10evest is. De, ha ezt a kerdest te itt rakod fel, ebbol egyertelmuen kiderul, hogy egyedul nem fog menni, kutyaiskolaba kell menni, vagy pedig a netet napokon at kell bujni es ezzel kapcsolatos temakat olvasni folyamatosan. Itt ugyanis nem lehet leirni, es kulonben is irasbol sosem fogod megtanulni, max videobol, vagy ha eloben latod es csinalod is, es a kikepzo latja, hogy mit csinalsz rosszul. Kizart, hogy csak olvasasbol ugy meg fogod tudni tanulni, hogy nem fogsz hibazni. Nem olyan egyszeru.

Meg lehet termeszetesen, meg egy 10evest is. De, ha ezt a kerdest te itt rakod fel, ebbol egyertelmuen kiderul, hogy egyedul nem fog menni, kutyaiskolaba kell menni, vagy pedig a netet napokon at kell bujni es ezzel kapcsolatos temakat olvasni folyamatosan. Itt ugyanis nem lehet leirni, es kulonben is irasbol sosem fogod megtanulni, max videobol, vagy ha eloben latod es csinalod is, es a kikepzo latja, hogy mit csinalsz rosszul. Kizart, hogy csak olvasasbol ugy meg fogod tudni tanulni, hogy nem fogsz hibazni. Nem olyan egyszeru.
A doki sem képes csodákra. Nem lát se a kutya dns-be, se a múltjába hogy megmondja kik a felmenõi. Õ az állat egészségével foglalkozik, nem a származással.
A kérdező hozzászólása: oké de csináltunk dns tesztetcsak még nem kaptuk meg na de mind 1
nem az orvos állapitja meg hogy a kutyád fajtatiszta-e és te sem ... 4 kutyád van és nem tudod hol van állatorvos?
A kérdező hozzászólása: mivel nem a 10 kerületibe járunk talán azért
A kérdező hozzászólása: akor ki álapitja meg?az ur isten?hagyuk má
Botrány a helyesírásod :S:S
a törzskönyv meg a küllembíró, bazzmeg ... komolyan mondom ... nincs otthon egy lapát? megkérhetnéd faterod üssön már agyon mielött nekiállsz szaporodni ...
A kérdező hozzászólása: üsön téged agyon valami te fasz.szopo bu.zi álljál le mert visza duglak anyucikádba
A kérdező hozzászólása: pedig az enyém az de mindegy.figyu a tk es kutyát is orvos látja és jol ki vizsgálja de az enyém is ki van vizsgálva és fatatiszta a kutya
A törzskönyv nélküli kutyák keveréknek számítanak, max hasonlítanak egy bizonyos fajtára, de senki nem tudja bizonyítani, hogy tényleg az-e.
A kérdező hozzászólása: az nem baj akor is csinálok hogy örüljön mindenki mert törzskönyv néküli kutya az márt feltétlen korcs?azt mondja mindenki pedig volt dokinál is a kutyusom
A kérdező hozzászólása: azt én is tudom.de csak azért kérdeztem mert még felnöt kutyát nem tanitotam még ugy mert én csak kis kölyök kutyát tanitotam még .de azért köszönöm.és nagyábol tisztában vagyok a fajtával
Kutya suliba kell vinni. Hozzáértéssel, türelemmel és szeretettel bármire meglehet tanítani egy kutyát amire fizikailag képes.
A kérdező hozzászólása: okéska és ez menyibe kerülhet 1 honapra ?meg a 10.ker be hol van ?ja és az állat orvos az hol van a 10 .kerbe?mert mi egy szakorvoshoz vittük de az a 17 be van
Te írtad ki a szaporítós kérdést is igaz?
A kérdező hozzászólása: ign de nekem van egy hofehér havanese kutyusom is. és amit találtunk nem öt akarjuk vinni hanem a 4 évest és neki vannak papirjai csak tk nincs de öt vettük
Ha nincs tk, akkor nem fajtatiszta. És akkor nem tenyésztõtõl vettétek hanem szaporítótól. olcsokutya.uw.hu
A kérdező hozzászólása: pedig fajta kutya mert meg izsgáltuk és fogunk csináltatni tk-et
Felnõtt kórban tkt csinálni csak dns vizsgálattal lehet. És az több százezer forint.
Ennyit a Gy.k.-rõl. Jön egy kérdés, erre a válasz kötekedés hogy nem is fajtatiszta, meg leszóljuk a másik helyesírását. Ehez értessz csak? Nagyszerû... A másik, ha a kutya megkapja a tk.-t akkor lesz fajtatisztam, addig nem? Na ne már... Egy fajtatiszta kutya amíg nincs tk-ztatva addig korcs? Onnantol h megkapja nem az? És aki ezzel spórol, hogy nem tk-s kutyát vesz, akkor már korcsot vesz?

Lehet fura és hülye kérdés lesz! Ha a munkaadóm kijelent a munkahelyemről meg kell vagy meg lehet indokolnia, hogy miért? (próba idő alatt) És ha mondjuk meg lehet és meg is indokolja, azt a kóvetkező munkaadóm látni fogja vagy láthatja?

Legjobb válasz: Próbaidõ alatt nem kell, bármikor azonnal hatállyal elküldhetnek indoklás nélkül is. A köv. munkaadód maximum akkor tudja meg az okot, ha te elmondod neki vagy ha felkeresi az elõzõt.

Próbaidõ alatt nem kell, bármikor azonnal hatállyal elküldhetnek indoklás nélkül is. A köv. munkaadód maximum akkor tudja meg az okot, ha te elmondod neki vagy ha felkeresi az elõzõt.
próbaidõ alatt nem kell indokolnia a következõ munkáltatód akkor tudja meg, hogy miért rúgtak ki, ha felhívja az elõzõ fõnöködet és megkérdezi tõle
ha indokol, szóban indokol, sehova nem kell leírnia nincs egy központi nyilvántartás, ahol a kirúgások okai szerepelnének, ha erre gondolsz de simán lehet, hogy a következõ munkaadó megkérdezi Tõled, hogy miért ért véget az elõzõ munkád és utána felhívja a volt fõnöködet, ha pedig nem egyezik a két történet, akkor meg nyilván nem fog felvenni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És ha mondjuk megindokolta? :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

A facebookon meg lehet tudni hogy kik és hányszor nézik meg az adatlapomat? Azt láttam már itt más kérdésekben h azt h kik nézik meg nem lehet. De azt hogy ha vki nagyon sokszor megnézi azt meg lehet vhogy tudni?

Legjobb válasz: szerinted ha 1-2 megnezest nem lehet tudni akkor a nagyon sok megnezest hogy lehetne??? es miert nezegeted nagyon sokszor valaki profiljat? hm?

szerinted ha 1-2 megnezest nem lehet tudni akkor a nagyon sok megnezest hogy lehetne??? es miert nezegeted nagyon sokszor valaki profiljat? hm?
Nem, ez ugyanolyan mint hogy kik nézik meg.
A kérdező hozzászólása: Ha felteszek egy ilyen kérdést akkor abból egybõl következik hogy én nézegetem? Kérlek tekintsd meg az 1. mondat utolsó szavát.

Ha valakinek rendszertelen a menstruácioja és néha felfázik attól még lehet terhes? Vagy ezek miatt már nagyon kevés az esélye?

Van olyan köztetek akinek rendszertelen menstruácioja ellenére lett babája ?

Legjobb válasz: Szia... Az egyik ismim is ilyen cipoben van mint te... Volt orvosnál...es azt mondta neki h.csak akkor lehet babája h.ha helyreáll a mensese.Ahoz meg orvosi segitség kell... Szoval h.ha babát szeretnél menj orvoshoz,es õ segit majd... Ne ijedj meg....de amit még ajánlani tudok az a cickafarkfû tea...probáld ki,ha ez sem segit akkor menj orvoshoz.. Jah es ne járj mezitlab..probálj odafigyelni magadra h.ne fázz fel.. Amugy mennyire.rendszertel a mensid..??? Ha lehet privát üzit irj...

Szia... Az egyik ismim is ilyen cipoben van mint te... Volt orvosnál...es azt mondta neki h.csak akkor lehet babája h.ha helyreáll a mensese.Ahoz meg orvosi segitség kell... Szoval h.ha babát szeretnél menj orvoshoz, es õ segit majd... Ne ijedj meg....de amit még ajánlani tudok az a cickafarkfû tea...probáld ki, ha ez sem segit akkor menj orvoshoz.. Jah es ne járj mezitlab..probálj odafigyelni magadra h.ne fázz fel.. Amugy mennyire.rendszertel a mensid..??? Ha lehet privát üzit irj...

Ha ma vagyok a 13. dpo. -n akkor már pozitívat kell, hogy mutasson a teszt? Ha viszont ma csak a 8. dpo-n vagyok akkor még lehet negatív?

26-30-ig voltam fogamzóképes.

Legjobb válasz: Bocs de nem nagyon értelek. Egy nõ 12-24 órán át fogamzóképes. Ennyit él a petesejt. Van, akinél ez csak 6-18 óra. A hímivarsejtek élnek hosszabb ideig. A petesejt kilökõdése elõtt átlagosan 3 nappal bejutott katonák képesek kivárni, szélsõ helyzetben ez maximálisan 5 nap lehet. De ahogy elhalt a petesejt, onnantól már abban a ciklusban nincs esély babára. Na minden esetre a 13. dpo is még lehet korai egy + teszthez, akkor is, ha tényleg baba van, de a 8. nap az meg mindenképp túl korai. A megtermékenyüléstõl számítva 7-12 nap, mire megkezdõdik a beágyazódás (kinél mennyi, ez attól függ, a petevezetõben lévõ csillók milyen gyorsan terelik be a méhbe a megtermékenyült petesejtet), és onnantól számítva 2-3 nap, mire annyi HCH hormon termelõdik, ami a vizeletbõl már kimutatható. Vérbõl sem sokkal hamarabb lehet megállapítani.

Bocs de nem nagyon értelek. Egy nõ 12-24 órán át fogamzóképes. Ennyit él a petesejt. Van, akinél ez csak 6-18 óra. A hímivarsejtek élnek hosszabb ideig. A petesejt kilökõdése elõtt átlagosan 3 nappal bejutott katonák képesek kivárni, szélsõ helyzetben ez maximálisan 5 nap lehet. De ahogy elhalt a petesejt, onnantól már abban a ciklusban nincs esély babára. Na minden esetre a 13. dpo is még lehet korai egy + teszthez, akkor is, ha tényleg baba van, de a 8. nap az meg mindenképp túl korai. A megtermékenyüléstõl számítva 7-12 nap, mire megkezdõdik a beágyazódás (kinél mennyi, ez attól függ, a petevezetõben lévõ csillók milyen gyorsan terelik be a méhbe a megtermékenyült petesejtet), és onnantól számítva 2-3 nap, mire annyi HCH hormon termelõdik, ami a vizeletbõl már kimutatható. Vérbõl sem sokkal hamarabb lehet megállapítani.
Szerintem ma még mindenképpen korai volt a teszt. Fogamzóképes tényleg csak 1 napig lehetsz max. Ezt a 26-30-ig gondolom úgy érted, hogy a kalkulátor ezt adta meg mint termékeny idõszakot. Mivel ez csak kalkuláció, így bármi lehet, mindenesetre nem valószínû, hogy már 26-án meg is volt az ovud, inkább 28-29-e a valószínûbb. A kalkulátor úgy jelzi a termékeny napokat, hogyha aznap történik együttlét, akkor abból már lehet terhesség (mivel a spermiumok több napig megtermékenyítõ képesek maradnak a nõi ivarszervekben), de ez nem jelenti azt, hogy tényleg aznap is van ovu. Szóval naptár módszerrel számolva ezért raknám én 28-29-re, és akkor még csak a 9-10 dpo-n vagy, amikor még nagyon ritkán tudják kimutatni a tesztek. Szóval türelem, olyan 4 nap múlva próbáld meg újra.

Hogy lehet jelentkezni a rendőrség fegyveres biztonsági őrségébe vagy egyáltalán lehet-e még jelentkezni ha valaki tudnxa segíteni jó lenne THX!? !?

Legjobb válasz: Ahogy látom, már több, mint egy éve tetted fel e kérdést - amit most találtam meg. Ugyanakkor nem írtad, hogy az ország melyik részén laksz, hol keresel erre lehetõséget. S bár már lehet, hogy nem is érdekel a válasz, de egy jelenleg élõ lehetõségre tudok eligazítást adni. A rendõrség Debrecenbe most keres fegyveres biztonsági õröket (több, mint 160 embert), és a képzést is biztosítják. Ha érdekelnek a részletek, akkor hívd az (52) 516-400-as számot, ill. ha az automata felvette üsd be a 2326-os vagy a 2376-os melléket. Ez konkrétan a rendõrség ezt az ügyet intézõ humánerõforrás osztályának az elérhetõsége, ahol azonnal megadják a bõvebb felvilágosítást. Minden jót!

Ahogy látom, már több, mint egy éve tetted fel e kérdést - amit most találtam meg. Ugyanakkor nem írtad, hogy az ország melyik részén laksz, hol keresel erre lehetõséget. S bár már lehet, hogy nem is érdekel a válasz, de egy jelenleg élõ lehetõségre tudok eligazítást adni. A rendõrség Debrecenbe most keres fegyveres biztonsági õröket (több, mint 160 embert), és a képzést is biztosítják. Ha érdekelnek a részletek, akkor hívd az (52) 516-400-as számot, ill. ha az automata felvette üsd be a 2326-os vagy a 2376-os melléket. Ez konkrétan a rendõrség ezt az ügyet intézõ humánerõforrás osztályának az elérhetõsége, ahol azonnal megadják a bõvebb felvilágosítást. Minden jót!

Van egy mp4 lejátszóm és egyszerűen nem tudom csatlakoztatni a számitógéphez, mert ha bedugom a gépbe USB-n, automatikusan elkezdi tölteni magát. Szerintem sérült lehet vagy nem tudom. Szerintetek meg lehet csináltatni valahol és ha igen mennyiért?

Legjobb válasz: Mivel tölti magát akkor szerintem az USB csatlakozó jó. Egyáltalán érzékeli a géped az eszközt? Lehetõségek 1,Próbáld meg másik gépre rádugni 2,Próbáld meg azért másik usb csatlakozóval(de nem hiszem hogy az lenne a baj) 3,ha felismeri a gép az eszközt akkor a vezérlõpult eszközöknél menj rá az ikonjára, ott van pár beállítási lehetõség.

Mivel tölti magát akkor szerintem az USB csatlakozó jó. Egyáltalán érzékeli a géped az eszközt? Lehetõségek 1, Próbáld meg másik gépre rádugni 2, Próbáld meg azért másik usb csatlakozóval(de nem hiszem hogy az lenne a baj) 3, ha felismeri a gép az eszközt akkor a vezérlõpult eszközöknél menj rá az ikonjára, ott van pár beállítási lehetõség.

Miért baj az ha egy kamasz lányt érdekel a divat? Sőt még lehet, hogy a fiúk is érdeklik.

Itt mindig feltesznek egy kérdést,hogy 'jaj én így különc vagyok,engem inkább csak a tanulás érdekel,a fiúk meg a divat egyáltalán nem,normális vagyok?megkéne változnom?" És akkor erre jönnek a válaszok,hogy "dehogyis,maradj ilyen amilyen vagy,ne kövesd a sok divatmajmot,foglalkozz csak a tanulással" és hasonlók. Erre kérdem én,hogy ez miért baj?Talán nem lehet jól tanulni meg jól öltözködni Pl engem érdekel,hogy mi a divat,persze nem követek mindent,de ami tetszik az tetszik.És érdekel,hogy-hogy öltözködöm. Ezért miért kell le ribäncozni meg plázapicsäzni meg divatmajmozni??F?leg úgy,hogy nem is ismerjük azokat akik felteszik a kérdést.

Legjobb válasz: Szerintem meg az is hülye, aki a divattal jön, meg az is, aki erényének tartja, hogy nem követi. Én se követem a divatot igazán, elég egyéni a kinézetem a környezetemben... de ettõl se jobb, se rosszabb nem vagyok. Ettõl max jól érzem magam a bõrömben, épp ezért nem írok ki ilyen kérdéseket. :D Akik kiírják, meg akik a divattal vannak nonstop elfoglalva, azok magukat nem találják szerintem, frusztráltak és hát, hogy mondják ezt szépen magyarul... figyelemre éhezõk (attention whores). Az nem baj, ha egy tinit érdekel a divat, még a fiúk is, inkább azzal van baj, hogy nagy részének ennyiben ki is merül a világ. Semmi motiváció, csak túlélni, felvenni ugyanazt, amit a többiek, mert akkor a csorda része lesz, meg mert akkor nem nézik ki. Vagy mikor feltûnési viszketegsége van, és lila a haja, valami nagyon alter stílust erõltet, vagy mindent kitesz... Van ilyen, nem kevés. Persze nem mind. Az meg hogy nem ismerjük a kérdezõt... hát ha az ilyesmi számít, ne tegyen fel itt kérdéseket. Akkor faggassa a barátait, akik ismerik és nem a kirakat alapján ítélnek. De talán érdemes elgondolkodni azon, hogyha a többség ránézésre egy ócska riherongynak tartja az illetõt, akkor talán mégis ezt sugározza a külsõ pl... persze ettõl lehet még egy hiperzseni, aki megdönti a gravitációról alkotott elméleteket... csak nem ez jön le.

Szerintem meg az is hülye, aki a divattal jön, meg az is, aki erényének tartja, hogy nem követi. Én se követem a divatot igazán, elég egyéni a kinézetem a környezetemben... de ettõl se jobb, se rosszabb nem vagyok. Ettõl max jól érzem magam a bõrömben, épp ezért nem írok ki ilyen kérdéseket. :D Akik kiírják, meg akik a divattal vannak nonstop elfoglalva, azok magukat nem találják szerintem, frusztráltak és hát, hogy mondják ezt szépen magyarul... figyelemre éhezõk (attention whores). Az nem baj, ha egy tinit érdekel a divat, még a fiúk is, inkább azzal van baj, hogy nagy részének ennyiben ki is merül a világ. Semmi motiváció, csak túlélni, felvenni ugyanazt, amit a többiek, mert akkor a csorda része lesz, meg mert akkor nem nézik ki. Vagy mikor feltûnési viszketegsége van, és lila a haja, valami nagyon alter stílust erõltet, vagy mindent kitesz... Van ilyen, nem kevés. Persze nem mind. Az meg hogy nem ismerjük a kérdezõt... hát ha az ilyesmi számít, ne tegyen fel itt kérdéseket. Akkor faggassa a barátait, akik ismerik és nem a kirakat alapján ítélnek. De talán érdemes elgondolkodni azon, hogyha a többség ránézésre egy ócska riherongynak tartja az illetõt, akkor talán mégis ezt sugározza a külsõ pl... persze ettõl lehet még egy hiperzseni, aki megdönti a gravitációról alkotott elméleteket... csak nem ez jön le.
Egyet jól jegyezz meg: a stílus önmagunk utánzása. Ha hisztérikusan követed a divatot, akkor másokat majmolsz. Nyilván itt szélsõségekrõl van szó, egyik sem jó. Az sem, ha úgy öltözöl, mint a nagyanyád, és az sem, ha a fél éves pulcsit már nem veszed fel, mert kiment a divatból. A lényeg az, hogy belül találd meg az egyéniségedet, a többi csak csomagolás - de ki lehet vele fejezni önmagadat. Ezért harmóniában kell lenni a külsõnek és a belsõnek.
Sosem értettem milyen emberek írják az ilyeneket. Õket kiutálták, mert szegény volt vagy mi? Mindenki a többséghez akar tartozni.
Nekem például elegem van az ilyen: jaj én így különc vagyok, engem inkább csak a tanulás érdekel, a fiúk meg a divat egyáltalán nem, normális vagyok?megkéne változnom?" kérdésekbõl. Ezeknek a 99 sõt szerintem inkáább a 100%-a csak dicsekedni akar meg növelni az ego-ját. Persze nem baj hogyha vannak ilyen emberek de legem van ezekbõl a kérdésekbõl mert úgyis csak dicsekedni akarnak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hogy válaszoltatok.

Érdekelne, hogy (akinek persze van/volt ilyene) nem tudom hátrahúzni a bőrt a fitymámról. Kicsit hátra megy és ennyi. Teljesen nem. Fáj minden baja van és nekem is. Ha lelankad akkor meg mint ha 5 évesé nézne vissza rám! Ezzel lehet valamit kezdeni?

Ilyenkor mi van? Ez helyre jön vagy inkább doki?

Legjobb válasz: fürdés közben merev állapotban kell hátrahúzogatni rendszeresen,hogy lazuljon a bõr,idõ kell hozzá.De ha nem jön be,meg amúgy is,legjobb urologushoz menni(lehet egyedül fiatalkorúként is elmenni),ez fitymaszükület,ott kenõccsel,vagy fitymaplasztikával tudnak segíteni.De van vér és hús pénisz,amit annyit jelent,hogy van amelyik lankadtan igen kicsi és ha áll akkor nõ jelentõsebben és van amelyik lankadtan megfelelõ méretõ és ha áll csak pár cm-t nõ,ez normális.Keress egy jó orvost és kérdezd meg az összes kezelési lehetõségrõl mielõtt a kezelésérõl döntenél.

fürdés közben merev állapotban kell hátrahúzogatni rendszeresen, hogy lazuljon a bõr, idõ kell hozzá.De ha nem jön be, meg amúgy is, legjobb urologushoz menni(lehet egyedül fiatalkorúként is elmenni), ez fitymaszükület, ott kenõccsel, vagy fitymaplasztikával tudnak segíteni.De van vér és hús pénisz, amit annyit jelent, hogy van amelyik lankadtan igen kicsi és ha áll akkor nõ jelentõsebben és van amelyik lankadtan megfelelõ méretõ és ha áll csak pár cm-t nõ, ez normális.Keress egy jó orvost és kérdezd meg az összes kezelési lehetõségrõl mielõtt a kezelésérõl döntenél.
Az utolsó jól írja, próbálkozz civilizált módszerekkel, a teljes körülmetélésre egész biztosan nem lesz szükséged, megoldható nélküle is. Vigyázz, milyen dokihoz mész!
Utolsó: a teljes metélés tényleg gáz, de ezt biztosan lehet részlegesen is, vagy még kíméletesebben megoldani
nekem is ilyen van! Ha lelankad, olyan mint a szódáspatron.Miért ne lehetne kezdeni vele?Ha lankadt állapotba hátra tudod húzni, akkor tisztán tudod tartani, úgyhogy no problem! ui.:ha az érdekel hogy müködik e, hát nekem van egy 2éves kislányom.
menj orvoshoz házilag nem tudsz rajta segíteni.
Szerintem minél hamarabb doki!
A kérdező hozzászólása: És ha minden este csinálom akkor több mint valószínû, hogy ellazul? Próbálom már 2 napja és minimálisan látszik hogy nyúlik! Ez gondolom jó jel nem?
igen jó jel, és teljesen helyre is jöhet akár, erõltetni nem szabad, mindig addig húzni csak amíg engedi és mindig kicsit jobban és könnyebben tudod majd hátrahúzni, de idõ s rendszeresség kell hozzá és késõbb is ha ez bevállik akkor fürdéskor csinálhatod de csak pár húzást kell majd csinálni.(De ha repedezne, száradna vagy más változás lenne a makkodon akkor abba kell hagyni, ritkán de elõfordulhat, szóval erre figyelj)

Ha szado-mazo pár vagyunk, attól még lehet hosszú és boldog a párkapcsolatunk? Összeházasodhatunk, lehetnek gyerekeink?

Több mint egy éve járunk a barátommal. Amikor egy éves évefordulónkat ünnepeltük, és eléggé felöntöttünk a garatra, mindkett?nkb?l kibukott egy vallomás. El?ször bel?lem. Ugyanis nagy nehezen rászántam magam, hogy elmondjam neki, hogy mazohista hajlamaim vannak, és szeretnék kipróbálni pár extrém dolgot a szexben. (Már 12 éves korom körül el?jöttek ezek a vágyak.) Erre ? annyit válaszolt, hogy ? viszont egy kicsit szadista. Azóta eltelt három hónap és szinte minden találkozásunkkor el?kerül valami a repertoárból. Egyszer?en élvezzük, hogy végre kiélhejtük a titkos vágyainkat. De én néha félek. Hiszen nem vagyunk átlagosak. És nehezen tudom elképzelni, hogy mi hosszú távon együtt maradhatunk azok után, hogy tudjuk milyen a másik. Úgy félek, hogy id?vel csak egymás játékszereivé válunk. Pedig tervezzük a közös jöv?t, házépítést, családalapítást. Szeretnénk például majd a házunk pincéjében egy szobát csak ilyen játékokra. De néha mégis elbizonytalanodom. Hogyan nevelhetnék így gyereket? Lehet egyáltalán hosszú távon úgy élni, hogy felizgat a fenekelés, az, hogy fájdalmat okoz nekem valaki olyan, akit szeretek? És szerethet a barátom hosszú távon annak ellenére, hogy ? élvezi, amikor én szenvedek? Ezeket a játékokat leszámítva teljesen normálisak vagyunk. Tanulunk, dolgozunk, járunk szórakozni, kirándulni, vannak barátaink, tudom, hogy szeret a barátom, rengetegszer meglepjük egymást egy kis aprósággal, de mégis van egy ilyen nagy közös titkunk. Néha beszélgetek a barátn?immel és azon gondolkodom, hogyha kiderülne a titkom, tudom, hogy elfordulnának t?lem, vagy amikor a kereszlányommal játszunk, eszembe jut, hogyha meglátna minket a szerepjátékos ruhánkban, akkor sírva futna el t?lünk. És hogyan lehetséges az, hogy a barátom élvezi, amikor fenekeléskor sikoltozok, mert fáj, viszont amikor beteg voltam, és rettenetesen fájt a hasam, akkor gondoskodott rólam, ápolt, állandóan azt kérdezgette, hogy mit segítsen, hogy jobban legyek. Akkor miért nem izgatta, hogy szenvedek? Ez hogyan m?ködik? Ha esetleg van itt hasonló pár, elmondaná nekem, hogy ?k hogyan tették túl magukat az ilyen gondolatokon? Nem éreztek egy furcsa kett?sséget? Nem érezték úgy, hogy képmutatók?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ. Én is igencsak mazoista alkat vagyok, viszont a barátom egyáltalán nem tud elmenni ha így kell hogy bánjon velem, mert õ sajnál és nem élvezi ezt. Ígyhát az õ kedvéért változtattunk. A szex még mindig vad, de már inkább szenvedélyesen mint szado-mazosan. Ha te szereted hogy kiélhetitek egymáson a hajlamaitokat akkor miért bizonytalanít el mégis hogy a párod attól indul be ha õ lehet a domináns? Hisz te is leírtad hogy amikor nem szexrõl volt szó, hanem az egészségedrõl, akkor gondoskodott rólad és aggódott érted. Hisz szeret. Ez a fajta igénye csupán a szexre korlátozódik, ahogy neked is. (gondolom) Szado-mazonál alkalmaztok jelszót? Elõre meg kell beszélni egy jelszót, mely kimondása után a párod leáll, finomabban bánik veled. Mivel az "üss még" és hasonlók épp arra jók hogy mégjobban felszítsák a hangulatot. De ha elõre megegyeztek egy semleges szóban (pl: narancs v. bármi más) azt alkalmazzátok, ha a fájdalom már túlzott. Gyeeknevelés és közös jövõ szempontjábó.. szerintem nem kell aggódnod, hisz ilyen téren tökéletesen kiegészítitek egymást.:) Arra kell nagyon figyelnetek, hogy a titkotok valóban titok maradjon, és a szexuális életeteken kívûl, az élet semmilyen más területén ne hozzátok szóba, ne utaljatok rá. Ha külön tudjátok választani a szexuális életeteket a családi és szociális életetektõl akkor nem kell aggódnotok, hisz több ilyen pár van mint gondolnátok.:) Csak ügyesen titkolják. Ha el tudjátok szigetelni a szexuális attitüdötöket másoktól, és abszolút kettõtõkre korlátozni akkor semmi probléma nem lesz.:) Bár a pince, a családi házban mely szado-mazo játszótérnek van kialakítva.. háát.. ha meg tudjátok oldani hogy kettõtökön kívûl más ne bukkanhasson rá, vagy a leendõ gyermekeitek rátok nyissanak akkor még az is belefér.:) Extrém helyzet, de ami a legfontosabb: Amennyiben úgy alakúl, hogy családot alapítotok, nagyon nagy figyelmet szenteljetek gyermekeitek egészséges mentális fejlõdésének, és semmilyen körülmények közt ne tegyétek ki õket kettõtök extrémitásának, ne befolyásoljátok szexualitásukat. Ennyit tudok tanácsolni kedves kérdezõ!:)

Kedves kérdezõ. Én is igencsak mazoista alkat vagyok, viszont a barátom egyáltalán nem tud elmenni ha így kell hogy bánjon velem, mert õ sajnál és nem élvezi ezt. Ígyhát az õ kedvéért változtattunk. A szex még mindig vad, de már inkább szenvedélyesen mint szado-mazosan. Ha te szereted hogy kiélhetitek egymáson a hajlamaitokat akkor miért bizonytalanít el mégis hogy a párod attól indul be ha õ lehet a domináns? Hisz te is leírtad hogy amikor nem szexrõl volt szó, hanem az egészségedrõl, akkor gondoskodott rólad és aggódott érted. Hisz szeret. Ez a fajta igénye csupán a szexre korlátozódik, ahogy neked is. (gondolom) Szado-mazonál alkalmaztok jelszót? Elõre meg kell beszélni egy jelszót, mely kimondása után a párod leáll, finomabban bánik veled. Mivel az "üss még" és hasonlók épp arra jók hogy mégjobban felszítsák a hangulatot. De ha elõre megegyeztek egy semleges szóban (pl: narancs v. bármi más) azt alkalmazzátok, ha a fájdalom már túlzott. Gyeeknevelés és közös jövõ szempontjábó.. szerintem nem kell aggódnod, hisz ilyen téren tökéletesen kiegészítitek egymást.:) Arra kell nagyon figyelnetek, hogy a titkotok valóban titok maradjon, és a szexuális életeteken kívûl, az élet semmilyen más területén ne hozzátok szóba, ne utaljatok rá. Ha külön tudjátok választani a szexuális életeteket a családi és szociális életetektõl akkor nem kell aggódnotok, hisz több ilyen pár van mint gondolnátok.:) Csak ügyesen titkolják. Ha el tudjátok szigetelni a szexuális attitüdötöket másoktól, és abszolút kettõtõkre korlátozni akkor semmi probléma nem lesz.:) Bár a pince, a családi házban mely szado-mazo játszótérnek van kialakítva.. háát.. ha meg tudjátok oldani hogy kettõtökön kívûl más ne bukkanhasson rá, vagy a leendõ gyermekeitek rátok nyissanak akkor még az is belefér.:) Extrém helyzet, de ami a legfontosabb: Amennyiben úgy alakúl, hogy családot alapítotok, nagyon nagy figyelmet szenteljetek gyermekeitek egészséges mentális fejlõdésének, és semmilyen körülmények közt ne tegyétek ki õket kettõtök extrémitásának, ne befolyásoljátok szexualitásukat. Ennyit tudok tanácsolni kedves kérdezõ!:)
Semmi baj, mindjárt jönnek a libsik, és megnyugtatnak, hogy ez így pont jó, te M, õ S, pont összeilletek. Ma már a normál szex az égõ amúgy is.
Jaja. Minél többet. Megtiszteltetésnek fogom érezni, hogy a sok leendõ szadista szatír felneveléséhez hozzájárulhatok, az adómból a csp, gyes, családi adózás által.
nyugodtan válalhatok gyereket :)
Ez hogy kezdõdött nálatok? "Magától" jelentkezett a hajlam, vagy valamilyen külsõ behatásra?
ja és még annyi hogy ha jönnek a gyerkõcök azért õket ne igy neveljétek de nem is néztem ki belõled/belõletek :) elõzõ voltam
Szerintem attól mert vannak ilyen hajlamaitok attól még lehet családot alapítani stb, és jó ötlet aza külön szoba arra ahol kiélhetitek ezt, ahova nem mehet a gyerek. Úgy gondolom nyugodtan belevághattok hisz úgy vettem észre hogy az életben tök korrekt és normális vagy, már a magyarázatból is... Szal sok boldogságot és jó "huncutkodást" :D 18F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Menekülõszót már a legeslegelején válaszotottunk. Az természetesen meg sem fordult a fejünkben, hogy ezt bárkinek, akárcsak a gyerekünknek is az orrára kössük, hiszen ez tényleg nem tartozik senkire. De néha mégis úgy érzem, hogy rám van írva.
Figyelj ha meg vagytok, szeretitek egymást akkor nem akadály hogy ti ezt csináljátok!!A hálószoba dolgok csak rátok tartozik, mindenki máshogy szereti!Inkább örülj neki hogy egymásra találtatok, ugyanazt szeretitek.Gondolj bele hogy ha egy olyan férfivel ismerkedsz meg aki még ezeknek a gondolatától is rosszul van, és csak gyengéden szereti a szexet akkor milyen rossz lenne neked!!!Ha õ kínoz, az nem ugyanolyan mint amikor fájt a hasad, mert ha õ csinálja azt mind a ketten élvezitek, de amikor a hasad fájt az egyikõtöknek sem volt jó!arra figyeljetek hogy csak mindig otthon csináljátok, vagy úgy hogy még véletlenül se lássa meg senki!!Szerintem nyugodtan tervezheted vele a jövõd ha úgy érzed meg õ is hogy megtaláltátok egymás személyébe az igazit!!Ettõl mert ti így szeretitek a szexet, nyugodtan lehet gyereketek!Neki sem kell tudnia errõl, vagy csak akkor ha úgy gondoljátok hogy elszeretnétek mondani neki.De elõtte még véletlenül se csináljátok, vigyázzatok hogy esély se legyen rá hogy meglássa.Mert egy kisgyerek máshogy fogja fel hogy a szülei ütik egymást!!És vigyázz hogyha terhes leszel akkor ne csináljátok nagyon durván, nehogy a gyereknek legyen bármiféle baja!!!Sok sikert nektek!!És senkinek a véleménye ne érdekeljen, mert ez a ti életetek és úgy éltek ahogy az jó nektek!! puszi:)
Ez nem baj!!! Hogyne házasodhatnátok, gyerekek..stb??? Persze, hogy lehet. "És hogyan lehetséges az, hogy a barátom élvezi, amikor fenekeléskor sikoltozok, mert fáj, viszont amikor beteg voltam, és rettenetesen fájt a hasam, akkor gondoskodott rólam, ápolt, állandóan azt kérdezgette, hogy mit segítsen, hogy jobban legyek. Akkor miért nem izgatta, hogy szenvedek?" Ez természetes. Más a szex, és más az élet. A szexben a vágyak kiélhetése a lényeg. Az élet többi dolgai tökmásak. A kettõ elkülönül egymástól. És ez jó, hogy ezzel õ is tisztában van. :)
Vállaljatok gyereket, csak õt ne püföljétek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!